logo EBS S.A dawniej 5àSec Polska

EBS S.A dawniej 5àSec Polska

Warszawa

Opinie o EBS S.A dawniej 5àSec Polska

alutka 2014-01-23 13:18
nie polecam. najniższa krajowa. liczne premie połączone ze sobą aby nie móc ich dostać.(usunięte przez administratora)zakres obowiązków nieadekwatny do wynagrodzenia (a nadal się poszerza). ciągłe kontrole, ale to takie, że na samą myśl się człowiek trzęsie. jeśli nie przejdzie się pomyślnie kontroli - kara finansowa. kontrole jakości prasowania- nawet jeśli coś jest fizycznie nie do wyprasowania i tak Ci to odnotują. pracownik traktowany jest jak (usunięte przez administratora). jedno co mogę dobrego powiedzieć to tylko to, że umowę o prace dają, ale pracownicy mają różne stawki. odpowiedzialność materialna za ubrania, które się zniszczyły w praniu- drogie jak cholera, nie ma możliwości prać ręcznie w chemii, a większość producentów ubrań nie testuje swoich towarów pod względem konserwacji (prania chemicznego). (usunięte przez administratora)
6
bolesław 2014-03-24 23:27
Za to na stronie internetowej EBS jest długa lista referencji oraz certyfikatów jakie posiadają. Nie wygląda to źle.
2
Michał 2014-04-05 13:17
No tak, ale to wszystko to opinie raczej klienteli EBS, a nie pracowników, to może napiszecie jak się u nich pracuje, to by mi wiele pomogło.
agatak 2014-04-17 23:08
Firma zamiast czyścić ubrania, niszczy je! Klient może mieć żal tylko do siebie, że oddał w dobrej wierze swoje rzeczy tej "niszczycielskiej" firmie, a odebrał podarte szmaty.
2
Hania 2014-10-06 20:58
Teraz tez szukają do HRów, czyżby jakaś lipa? Każdy ucieka czy tak zwalniają czy ciągle szukają?
2
Były 2014-10-21 15:37
Taka lipa, nie polecam
Elka 2014-11-27 12:11
Dobrze, że jest taka strona to chociaż się czegoś można dowiedzieć. co prawda dopiero sie dowiem jak mi odpowiecie... ale chcialabym sie dowiedziec czegos o stawkach oferowanych w pralniach 5 sec. powiem szczerze, ze jestem z warszawy i tutaj bym chciala pracowac. stawki sie roznia jakos w poszczegolnych miastach?
naiwna 2015-01-26 15:48
Zarobić dobre pieniądze?
Można. Podobno tylko to wiąże się z BARDZO CIĘŻKĄ pracą. Czyli tak naprawdę 12 godzin na nogach. Jedzenie picie itp w biegu. Na rozmowie złote góry obiecują a w rzeczywistości zapierdzielasz jak głupi osioł i jeszcze dostajesz za to po tyłku. Bo wiecznie coś jest źle. Nigdy w życiu tam nie idź.
2
Iziton 2015-03-10 01:02
Rozumiem, że niektórzy mogą mieć bardzo wielką radochę z tego, że ludzie z mniejszych miejscowości przyjeżdżają do Warszawy zarabiać na życie. Ale podejmując tutaj pracę chyba nikt się nie spodziewa nie wiadomo jakich finansów, bo te chyba z żelazkiem w ręku na kolana nie powalają. Jednak lepszy rydz niż nic.
naiwna 2015-05-13 10:50
Powodzenia
naiwna 2015-05-13 18:49
Jak jest w Czechach u nad.
Nie musisz miec kwalifikacji ani nic w tym stylu.
Ochrona? Hmmmm ewentualnie maska tylko przy czyszczeniu błota z maszyny.
Generalnie nie ma nic.
W Polsce nawet nie próbuj się zatrudniać bo to wielka porażka.
Naiwna 2015-06-08 12:43
Trzymam kciuki.
Należy im się.
Bo nie szanują nikgo.
Powodzenia
1
farciara 2015-06-15 11:32
Nie musisz wierzyć. Nasz do tego prawo. Jeżeli nie pracowałaś tam to ciężko będzie Ci w to uwierzyć.
Ja jestem szczęśliwa że się uwolniłam.
Me 2015-08-17 21:54
Witam, pracowałam w kilku firmach podczas mojego zycia zawodowego, nie lubie mowic o kims zle, nawet jesli gdzies nie było kolorowo. Ale firma EBS to najgorsze miejsce w jakim byłam nie polecam nikomu pracy w tej firmie - przestrzegam dla własnego dobra, zdrowia trzeba unikać. Kiepskie pieniadze przedmiotowe traktowanie ludzi, wielkie wymagania, po prostu bycie wyrobnikiem za grosze. Najbardziej bulwersujace traktowanie pracownika jak pionka, "zwolnimy" - lekarstwo na wszystko w tej firmie.
5
Mama 2015-08-27 10:39
Nie polecam pracy w pralni 5asek w Jankach. A tmosfera w tym niby zespole nie jesttaka jak mówi pani kierownik regionu.Kierownik pralni nie podejmuje decyzji tylko najwiencej mota oszukuje klamie zastrasz stresuje najlepsza kloezanka pani kierownik.Kierownim pral i ulega presji kolezaneczki bo jest jej szkoda bo ona ma problemy komornika.Ja tez mam problemy i dwoje dzieci na utszymaniu ale kto niema dzieci i kredytow to chyba nie zrozumie.Na zmianie z p.W.... czyli z kezaneczka p.kierownik nic sie nie nauczysz tylko cie stresuje i zastrasza.P.kierownik to mloda i naiwna znerwicowana osoba brak jej cierpliwosci do szkolenia osób.Wolalam pracowac z p.D....na zmianie bo wiencej mnie nauczyla niz dwie psiapsiulki.
farciara 2015-08-28 07:14
Hmmmm. Tak jest w większości pralni. Taka atmosfera. Ale to firma zmienia ludzi. Oni mają wywalone ma pracownika liczy się tylko kasa. A Pani regionalna umiem tylko ładnie mówić a tak naprawdę jest wredna i fałszywa.
zołza 2015-09-20 11:58
Farciara! zlikwidowali wszystkie moje wpisy opisujace PRAWDĘ o funkcjonowaniu i traktowaniu pracowników w tej firmie!!! O metodach zwalniania pracowników, o kombinacjach przy etetach, przy czasie pracy, o zawyżaniu progów do premii, o niekompetencji regionalnych, o pomijaniu prawa, o totalnym lekceważeniu i "posiadaniu w głębokim poważaniu". Ale JUTRO WIELKI DZIEŃ!!! I zamieszczę na portalu wyrok. Jeżeli GOwork bezpodstawnie usunie, też podam ich do sądu o brak obiektywizmu!!! Taka już jestem!! JAM DZIOŁCHA Z GRZEGÓRZEK!!!!!!
1
farciara 2015-09-20 15:12
Moje też usunęli.
Kurczę. Mam nadzieję że zdążę zobaczyć zanim i wyrok usuną. Jedno jest pewne ta firma nie szanuje ludzi.
1
zołza 2015-09-21 08:38
Naiwna!! dziś WIELKI DZIEŃ!!! A ja nie z tych co odpuszczają!!
zołza 2015-09-22 07:33
HA HA HA!!! I ZNOWU USUNĘLI!!! cóż za obiektywny portal!!!
abc123 2015-09-24 14:35
Bardzo duży przemiał ludzi (pracowników pralni).
Najlepsze co słyszals, to że prezes na "naradzie" kierownikowi regionalnemu kazał przyznać się że jest 0 (zerem) przy kierownikach lokali
zołza 2015-09-25 13:48
Ciąg dalszy nastąpi - ta rozprawa to była dopiero uwertura!!!! Prawie 2 godziny nie wystarczyły! Nie mogę więcej napisać, bo atagoniście "nie wkada się broni do ręki". Jedno jest pewne - BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!! oczywiście na końcu wszystko opiszę!! także zaglądaj czasem. A w nawiązaniu do wpisu "abc123", moja konkluzja jest taka, że prezes był dobrze wkurzony, no ale jeśli regionalny naraża firmę przez swoją głupotę np. na spore wydatki /odszkodowania dla pracowników/, to regionalnemu się należało. Jednak prezes mógł to zrobić bez podwładnych regionalngo, bo bardzo poderwał mu autorytet. No, chyba, że regionalny jest do odstrzału.....
farciara 2015-09-26 06:44
Haha. Moja wczorajsza odpowiedź nawet się nie pojawiła.
Powtórzę inaczej. Choćby nie wiem jak był prezes zdenerwowany nie ma prawa poniżać nikogo. Jesli mówimy i myślimy o tym samym. To on plecie trzy po trzy i myśli tylko o własnym tyłku a ludzie to dla niego roboty. Razem z regionalnymi z resztą.
1
abc123 2015-09-28 14:35
POWIEDZIAŁ: niema ludzi niezastąpionych
abc123 2015-09-28 14:40
Zapomniałem dodać, regionalny "odstrzelił" ...odszedł sam.
Po ok. roku
farciara 2015-09-28 19:11
Aaaaa. To wiem chyba który. Chyba ze był jeszcze jakiś inny... Powiem tak. Tam zostały albo same wredne osoby albo nowe. Tyle w temacie. Nikt normalny nie wytrzymuje psychicznie.
farciara 2015-10-18 10:34
Obstawiam 100% że nigdy tam nie pracowałeś. Z zewnątrz wszystko ładne. Kiedy przyjrzysz się z bliska na palcach u jednej ręki znajdziesz ludzi którzy są "stałymi" pracownikami". Brak szacunku, brak perspektywy. Aby skończyli na bruku.
Dinka 2015-10-18 15:13
Ja mam być przyjęta do pracy. Dostałam skierowanie na badania wstępne, jest zaznaczony czynnik chemiczny C2Cl4. Nie jest to mój zawód ale ze swojego zawodu wiem że z czynnikami chemicznymi należy obchodzić się zgodnie z instrukcyjnymi procedurami bardzo ostrożnie i tylko po uprzednim przeszkoleniu. Osoby nie kompetentne takie jak ja nie powinny mieć dostępu do tych substancji chemicznych , powinny być one pod kontrolą osoby odpowiedzialnej za ich stan, zabezpieczenie i przechowywanie. Nie wiem jak dalej potoczy się przyjecie do pracy . Szkolenie z BHP i na stanowisku pracy w tym zawodzie są bardzo ważne ale najważniejsze jest by miejsca pracy podlegały ocenie służb BHP które jak mogłam zaobserwować w ostatnich miejscach pracy na liniach produkcyjnych są zaniedbywane
farciara 2015-10-18 19:35
Hmmmm. Powiem tak. Szacunku i,spokoju tam nie zaznasz. Po miesiącu będziesz miała serdecznie dosyć. I chemia to jest najmniejszy problem. To "góra" jest toksyczna. I niech spłonę jak choć jedno słowo jest kłamstwem.
Nie idź tam.
1
zołza 2015-10-21 06:48
ZGADZAM SIĘ! W sądzie firma woli pójść na ugodę, ze zmianą rozwiązania umowy z winy pracodawcy, łącznie z wypłatą zaległych pieniędzy niż pozwolić na wyjaśnianie przed sądem wszystkiego co się dzieje. Bo firma wymaga od pracowników działania wg procedur, które są bardzo pięknie napisane, tylko .... dla dwóch pracowników na placówce. Realizacja ich przez jedną osoby jest nierzeczywiste. A najczęściej ze względu na wydajność i efektywność jest jeden pracownik. No, jest jeszcze opcja zostawania w pracy, ale bez identyfikacji czasu pracy. Dlatego z mojej strony ciąg dalszy nastąpi, termin już jest. Żadnej ugody na ich warunkach, ja walczę do krwi, o swoje dobre imię i może poprawę losu i traktowania zwykłych praczek i prasowaczek, bo też nimi byłam i wiem jak smakuje ten chleb. A najzwyczajniej w świecie to one pracują na firmę, dają jej dochód, mając w zamian wielkie NIC.
1
zołza 2015-12-29 08:16
Jeden przykład - Firma w procesie jaki wytoczyłam, jako jeden z "dowódów mojej winy" przedstawiła nagranie z monitoringu na którym rzekomo widać moje przewinienie. Niestety nagranie potwierdziło tylko MOJE i świadków wyjaśnienia - nie regionalnego. To już nie słowo przeciwko słowu! To OBRAZ ukazujący manipulacje i kombinacje zarządzającego. Efekt? Firma w osobie swojego prawnika bardzo szybko wycofała się z tego "dowodu". Lubiłam firmę, lubiłam tam pracować. Niestety firma pechowo zatrudnia niektórych ludzi co najmniej nieodpowiednich, za co "zbiera baty", bo firma była moim pracodawcą, nie regionalny, i to niestety przez niego firma wylądowała w sądzie. No, ale skoro go zatrudniła, to musi za niego ponosić odpowiedzialność.... Każde słowo, które napisałam jest PRAWDĄ. Wyrok zamieszczę z uzasadnieniem, jeśli oczywiście portal będzie miał na tyle odwagi, by go zamieścić.
zołza 2016-03-31 10:04
Wczoraj EBS został pogrzebany w sądzie w procesie wytoczonym przeze mnie. I daję słowo honoru, że ciąg dalszy nastąpi. Ja nie odpuszczam!! Może teraz stanie się cenna praca zwykłych praczek i prasowaczek, które ciężko pracują i nie kombinują. A firma mocno zastanowi się zanim kogoś skrzywdzi!!!
1
zołza 2016-04-04 11:05
CIERPLIWOŚĆ JEST CNOTĄ BOGÓW...... poczekaj, czasami zaglądaj na forum..... Przyjdzie czas kiedy WSZYSTKIEGO się dowiesz...... ."zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBS S.A dawniej 5àSec Polska". SŁOWO HONORU - dowiedzą się!!!! Tylko drobne pytanko - czy portal to wytrzyma? Bo JA tak!!! Po 14-tu miesiącach od zgnojenia mnie przez firmę w osobie regionalnego, pana S.- odzyskuję godność i honor. Dla siebie. SŁYNNE STWIERDZENIE - LUDZIE NIE BOJĄ SIĘ INNYCH LUDZI - LUDZIE ZAWSZE BOJĄ SIĘ PRAWDY.....
zołza 2016-05-20 12:40
Oczywiście masz rację - praca to nie samolot, można ją opuścić w każdej chwili. Pytanie brzmi - a jak wyrzucają z tego samolotu, to dają spadochron, czy nie? A może chcą żebyś się spadając - zabił? Bo wtedy NO PROBLEM. Niestety ja przeżyłam, dlatego firma ma problemy. DUŻE! I bidoki nie wiedzą, że to dopiero początek!
1
zołza 2016-08-04 11:43
Jeśli zwolnienie dyscyplinarne przez regionalnego, bo potrzebuje Twojego etatu dla pracownika powracającego z macierzyńskiego, zwolnienie - bez podstaw, wbrew regulaminowi i procedurom- nazywasz RENOMĄ FIRMY jako pracodawcy - to gratuluję naiwności! Nikomu nie życzę takiego "spadochronu"! Ja wytoczyłam proces i udowodniłam wszystko w sądzie!!! Dowodam, czarno na białymi!!! Złożyli apelację, bo przegrali i grają na zwłokę . Ale ja jestem cierpliwa. Apelację też wygram. A WYROK Z UZASADNIENIEM ZAMIESZCZĘ na portalu ku przestrodze innych tzw. "z renomą". A ten wyrok to dopiero początek problemów firmy!!!
Zawiedzona 2016-10-16 19:07
Witam!
W Toruniu w Carrefourze NIE PLECAM!!!!
Oddałam płaszcz w kolorze pudrowy róż z wełny do czyszczenia i ściągnięcia zmechacenia niestety odebrałam płaszcz z brudnym kołnierzem i czarnymi zmechaceniami nie wiem czy był czyszczony z czymś ciemnym czy co się z nim działo ?! Zawsze korzystałam z tej pralni i byłam zadowolona w dwie godz. Rzeczy były czyste kiedyś!!! Teraz biorą kasę wciskają dodatkową ochronę za która naliczają rownież dodatkową opłatę a usługa pewnie wogóle nie wykonana masakra ! Pani jakby za karę tam pracowała !
1
Zawiedzona 2016-10-16 22:42
Owszem mogłam reklamować, tylko ze względu na podejście Pani która tam pracuje nie chciałam marnować swojego czasu i pieniędzy na dojazd ponieważ jestem z Ciechocinka! Po powrocie do domu wyczyściłam kołnierz i maszynką do rzeczy ściągnęłam zmechacenia ! Uważam że trochę chęci i usługa za którą zapłaciłam mogłaby być wykonanana prawidłowo ale móc to chcieć, a chcieć to móc !
Pozdrawiam!
zołza 2016-10-24 11:50
Oczywiście, że tak! Warunkiem jest, żeby ktoś kto wymyśla idiotyczne procedury, całkowicie niemożliwe do zrealizowania, stanął na miejscu osób od których wymaga przestrzegania ich i robił samemu to co wymaga od innych! Istnieje PIĘKNA zasada - NIE WYMAGAĆ OD INNYCH WIĘCEJ NIŻ OD SIEBIE! Najtrudniej zawsze zacząć od siebie. Potem jest już łatwo.
1
Ela 2016-12-01 12:18
Totalna porażka.Oddałam do czyszczenia suknię ślubną i została zniszczona.nNie uwzględniono reklamacji argumentując że suknia ślubna jest artykułem okazjonalny i jednorazowym zżucono winę na producenta. Szkoda że biorąc 130 zł za czyszczenie nie poinformowano mnie o takim podejściu profesjonalnego zakładu? Omijajcie tą firmę z daleka
zołza 2017-01-10 13:30
W grudniu 2016r. EBS przegrała apelację, ktorą sama założyła po przegranym procesie jaki wytoczyłam firmie za zwolnienie mnie dyscyplinarne za oszukiwanie firmy i klientów, za niewykonywanie usług, za wyłudzanie premii, za zawyżanie cen...... Do dziś nie potrafią być honorowi............ Próbują pozamiatać pod dywan, zatrudniają nowych pracowników, którzy nie mają żadnych informacji, ani wiedzy........... ALE DZIŚ WIEM, ŻE ICH UPOKORZĘ!!!! Pieniądze są bez znaczenia.......
1
Farciara 2017-01-10 15:37
Bravo.
Minął już jakiś czas od zwolnienia z tego syfu a do tej pory podnosi mi się ciśnienie na myśl o tej firmie.
Nawet największe mu wrogowi bym nie poleciła takiej "pracy"
zołza 2017-01-12 10:32
Bo widzisz "farciara" - ja mam prostą zasadę w życiu, że od innych można wymagać tylko tyle co od siebie, nie więcej. Więc jeśli nie ma się honoru, nie można go wymagać od innych. EBS myśli inaczej. A jam jest pieruńsko honorna w przeciwieństwie do dyrektorów EBS. Bo co zrobiono w firmie po przegranym procesie? ano nie ma nikogo, oprócz dyrekcji i radcy prawnego co zna sprawę! Kadrowa jest w ciężkim szoku, że musi mi zmienić świadectwo pracy z dyscyplinarki na "z winy pracodawcy"! no i jeszcze trochę wypłacić kasy. Wszystko to się dzieje mimo wyroku sądu całkowicie oddalającym zarzuty firmy, mimo listu adwokackiego! Więc nie zostaje mi nic innego, jak tylko poinformowanie szerokiej publiczności. I zrobię to - w gazetach, na portalach, mogę nawet w TVN-ie. Acha, ja naprawdę mam pierwszorzędnego prawnika. I nic nikomu nie ukradłam. A że przy okazji stać mnie? A kto powiedział, że praczki i prasowaczki to dziady, których na nic nie stać? że da się je zastraszyć? Ja uprzedziłam Dariusza S. w momencie zwalniania, że firma będzie mieć problemy.
Margo 2017-01-16 20:00
Od paru miesięcy pracuję w tej firmie . przyznam to moja największa porażka ..
zołza 2017-01-18 11:01
MARGO!!! Bo nie możesz traktować NICZEGO jako porażki!!!!!!!!!!!!! przecież coś się nauczyłaś, dla siebie..... .Zawsze pamiętaj, że szacunek dla SIEBIE jest najważniejszy!!! Resztę zawsze można ..... zmiażdżyć. DLA ZASADY. Jest w tej zasadzie tylko jedna reguła - NIE WYMAGAĆ OD INNYCH WIĘCEJ, NIŻ OD SIEBIE. Jeżeli jesteś OK w całości, dla klientów, dla firmy, dla fizycznych takich jak ty, a najważniejsze - dla siebie samej - PRZENIGDY nie pozwól, żeby ktoś cię zgnoił!!! NIE DAJ SIĘ!!! MIEJ KARAKTER!!!!
1
gstango 2017-01-26 15:27
Zdecydowanie nie polecam. Na początku listopada 2016r oddałem kurtkę zimowa do czyszczenia i impregnacji.
Dostałem kurtkę z plamami. Pracownik po usłyszeniu ze złoże reklamację odparł ze to nic nie da.
Oczywiście miał rację - odpowiedz była taka czyszczenie uwidoczniło istniejące już zmiany w tkaninie.
A tłumaczenie managera - wierzchni brud który zniknął po czyszczeniu uwidocznił plamy które były pod nim.
Odwołanie moje od tej decyzji oraz do dnia 26.01.2017 brak odpowiedzi oraz opieszałość pana Manager Regionu spowodowało ze nie mogę nosić do dziś kurtki zimowej. Dlatego odradzam.
2
zołza 2017-01-27 14:52
gstango - "je parle francais peu" - ale wydaje mi się, że pan dyretkur Maciej SZ. o tym nie nie wie, jak i o paru innych rzeczach. WALCZ!!!! Sądy konsumenckie są bezpłatne! Za często firmie udawało się zamiatać wszystko pod dywan! Ich polityka polega na tym, że "w razie, gdyby co" - zwalą wszystko na szeregowego pracownika, któremu wejdą na wypłatę, mimo, że stosował się do regulaminu i procedur!!! Jestem byłym pracownikiem, zwolnionym dyscyplinarnie, który 30.03.2016r. wygrał w krakowskim sądzie proces o to dyscyplinarne zwolnienie, który wygrał 1.12.2016r. apelację złożoną przez firmę. Wszystkim - klientom i pracownikom - będę doradzać, bo wiem - jak i gdzie uderzyć, żeby wygrać. Wszystko z mojej strony jest oparte na PRAWDZIE I W DODATKU MAM NA TO PAPIRY. Firma ma ubezpieczenie od "losowych przypadków", ale i tak obciąża praczki i prasowaczki!!!!! Poprostu nie bierze za nic odpowiedzialności!!! mimo, że nie szkoli pracowników do końca!!!! DO 30 MARCA NIE ISTNIAŁY NA PAPIERZE SZKOLENIA, ANI WYTYCZNE dot. AQUASEK!!!!! Sygnatura akt IV P 181/15/N.
zołza 2017-02-28 19:32
25.01.2015r. kierownik regionalny na małopolskę Dariusz S. wręczył mi zwolnienie dyscyplinarne. W piśmie motywującym zwolnienie, podpisanym przez niego z upoważnienie dyrektora Macieja Sz. było - "za zawyżanie cen, wyłudzanie premii, niewykonywanie usług za które zapłacili klienci". Zostałam jednym podpisem - złodziejem i oszustem!!!!! Podpisem kierownika regionalnego na małopolskę!! Uprzedziłam go co zrobię i co się stanie, a ja zawsze dotrzymuje słowa!!!!!!! BO BYŁAM NIEWINNA!!!! Zlekceważył mnie. Nazywał alkoholikiem i chwastem. Oddałam sprawę do sądu. Wygrałam. Nawet apelację złożoną przez EBS. Firma wypłaciła mi w grudniu 2016 r. odszkodowanie za niewłaściwe zwolnienie. Ale.... UWAGA!!!!! Zwolnienie dyscyplinarne wg regulaminu firmy dyskwalifikuje zwolnionego pracownika do wypłaty premii - wydajnościowej i za efektywność. A to zazwyczaj są niezłe pieniądze. 30. 03.16r. sąd orzekł, że pracodawca NIE MIAŁ PRAWA zwolnić mnie dyscyplinarnie. 01.12.16r, sąd apelacyjny podtrzymał wyrok. DO DZISIAJ WG FIRMY MAM STATUS ZWOLNIONEJ DYSCYPLINARNIE!!!!! Firma "wisi" mi za grudzień 2014 i styczeń 2015!!!!!! Mimo przyznanej mi przez sąd wypłaty odszkodowania przez firmę, czym przyznała się do winy!!!! Do dziś EBS nie przysłał mi poprawionego świadectwa pracy, ani nie przelał ciężko wypracowanych przeze mnie pieniędzy!!! Zmieniono główną kadrową, księgową, które nie mają bladego pojęcia o niczym!!! Dyrektor na małopolskę, regionalnego!!! Czyżby powstał precedens z powodu "praczki - prasowaczki"? bo wygrała z dużą firmą? JA JUŻ WIEM CO ZROBIĘ!!!! i to ich bardzo zaboli!!!! Ale każdy, kto zechce się zatrudnić w EBS. SA. niech będzie uważny. Każdej niesłusznie oskarżonej osobie POMOGĘ, bo wiem jak! za darmo. Bo zasady są ŚWIĘTE!!!! NIE ZOSTAŁO UŻYTE ŻADNE NIECENZURALNE SŁOWO, NIE ZOSTAŁ ZŁAMANY REGULAMIN.
1
Zostaw swoją opinię o EBS S.A dawniej 5àSec Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBS S.A dawniej 5àSec Polska