Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mondelez

Pracowałeś w firmie Mondelez i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-04-05 12:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam do niedawna, ale jak się firma pośrednicząca zmieniła to nowa dała już gorsze warunki.
Sam mondelez jest OK. Pracować trzeba - bo po to chodzi się do pracy. Ale wypłata zawsze na czas, żadnych kombinacji z szarą strefą i wszystko uczciwie policzone. Atmosfera taka sobie. Na starszysz pracowników trzeba patrzeć jak na starszych - wiek ma swoje prawa. Reszta super. Majstrowe uczciwie traktują wszystkich równo stałych i czasowych i mają cierpliwość do wszystkich.
Mają bźika na punkcie BHP. Wszędzie uważają, zeby nic nikomu się nie stało.
Dużym plusem jest możliwość pracy po 12h bo się dużo zaoszczędzi na dojazdach i więcej przebywa w domu. Wytrzymać to można bo ciężko nie jest, praca raczej siedząca i z dziewczynami można fajnie pogadać - czas szybko leci.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-04-08 19:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsze wpisy pokazują poziom intelektualny pracownic tej firmy - wstyd w ogóle to czytać - ale niestety samo życie - tylko potraficie zionąć jadem na necie ... typowe cebule. (usunięte przez administratora)A co do imprez - jak Ci nie odpowiadają - to nie jedź - przymusu nie było, a ludzie fajnie się bawili.
zdjecie uzytkownika
beznicka - 2014-04-14 19:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odnośnie procederu jaki tu opisała pracownica tejże firmy to właściwie mogę potwierdzić bo też pracuję w zakładzie na frysztackiej ale w branży motoryzacyjnej i robi u nas babka, która lata temu pracowała w obecnym mondeleze - a wtedy w Olzie i sama nieraz opowiadała jak to mogły wynosić ciastka między nogami bo tam ich nikt nie sprawdzał, czy wyrzucały ponoć przez okna za bramę i tak dorabiały albo miały dla siebie za free. Mąż sam kilka razy osobiście słyszał jak chwaliła się tym jak to wtedy było tam fajnie, a teraz wynosi u nas, tyle, że podobno ciuchy co przychodzą do czyszczenia. Tacy pracownicy grzeją du.y, robią lżej bo za nich też tu zasuwaja nowi, potem ich wygryzają i tak tu jest w kółko. A co z tymi młodymi ludźmi co na prawdę się starają i robią bo chcą ? Nic, wyjeżdżają albo robią przy sprzedaży okularów itp.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-05-22 16:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-04-08 19:25:52]:
I co Ania nie wynosiłaś nic, ty jedna tego nie robiłaś? Zakładając, że prawda, to jak na ciebie patrzyły te co przy tobie na jadalni chowały słodycze, namawiały do tego abyś sobie też wzięła.
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-08-08 10:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żenada ta cała firma znowu za jakiś czas zatkaja ludziom gębę jakaś

tania impreza w drogim lokalu
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-08-08 11:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beznicka - 2014-04-14 19:38:37]:
Jakby mąż widział twoje zachowanie na tej imprezie to podejrzewam ze byłaby to twoja ostatnia a sam widziałem niektóre sceny to wiem
zdjecie uzytkownika
paweł786 - 2014-08-22 19:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie że nacisk jest na bhp. Będę składać podanie. Ale jak to ostatecznie jest z tymi umowami o pracę chcę wiedzieć. Jaką dostanę na początku i na jaki okres czasu? Fajnie jakby długość powiedzmy o dzieło zależała od starań pracownika, a nie była sztywno wyznaczona bez możliwości wcześniejszego awansu.
zdjecie uzytkownika
onery - 2015-01-14 00:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, może ktoś napisać jak aktualnie pracuje się w Mondelez? Bo chyba tak duża firma, własciciel takich znanych i prestiżowych marek jak milka, jacobs, maxwell house, halls, oreo, alpen gold, 3 bit i wiele innych dobrze dba o swoich pracowników prawda? Macie jakiś fajny system socjalny, darmowe produkty?
zdjecie uzytkownika
looper - 2015-02-07 18:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie popijam sobie kawkę jacobs i tak sobie myślę, czy nie spróbowac znaleźć pracy w mondelez, bo w sumie ich produkty mam w całym domu, a pracuje obecnie jako przedstawiciel handlowy dla konkurencji - kraft foods. Możecie napisać jak tutaj jest z umową i wynagrodzeniem? Czy jest sensowna podstawa i dobre prowizje?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-02-22 11:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [onery - 2015-01-14 00:48:23]:
W Cieszynie to tylko wafle. Jeśli chodzi o socjale to są mocne: ubezpieczenie na życie, opieka medyczna, fundusz emerytalny, karnety na basen, jakiś fitnes, wynajmowana sala gimnastyczna. Co chwila jakieś akcje o zdrowiu: żywienie, ruch, radość życia, fitness itp. Darmowe produkty to tzw. deputat - co miesiąc produkty firmy na kilkadziesiąt zł. Mocno dbają o wysokie morale
zdjecie uzytkownika
section - 2015-03-05 16:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Mondelezu przyjmuje nowych pracowników firma Manpower Group, dostałam umowę na jeden dzień, wynagrodzenie 10,77 zł brutto/godz. Praca nie jest wybitnie cięzka, tylko bardzo monotonna. Jeżeli chodzi o atmosfere - rzeczywiście, same wsiówy, kazda o kazdej plotkuje. Spotkałam tam może dwie normalne osoby. Najgorsze jest to, że firma Mondelez nie przyjmuje nowych pracowników, są tylko tymczasowi zatrudniani na jeden dzień przez wyżej podaną firme, nie ma sie co tam pchać, lepiej poszukac normalnej pracy a nie na niby 1/8 etatu.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-06 02:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trafiłaś na tacki no to monotonna i męcząca praca no i nie wymagali od ciebie bo podejrzewam pierwszy raz,ale uwierz mi nie ma tam pracy monotonnej ale bardzo ciężka jeszcze się przekonasz.Acha jeszcze jedno jesli jestes pracownikem nowym to rzeczywiście masz lekką prace i taką ktorą potrfisz od razu robić i monotonną,ale traktowana jesteś jako pracownik co wszystko umie i za Ciebie te ciężką robote odwalają inne pracownice a zapłacone tak jak ty,a ty jeszcze piszesz że są wsiory...panienko z miasta .Nie ocenia się ludzi po jednym dniu czy dwóch.. a tam niema czasu na sentymety jak będziesz ucharowana to też nie będzie ci się chciało uśmiechać.Napisz mi w kórej pracy niema plotek,co ja wiem są jeszcze gorsze. Zpoważaniem...
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-01 15:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wg mnie mondelez jest bardzo fajny robią tam przepyszne słodycze
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-01 15:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wg mnie mondelez jest bardzo fajny robią tam przepyszne słodycze
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-04-09 09:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stare pracownice to same cwaniaczki przysługują się tymi przyjętymi Z pulu. A jakby niespojrzec to inteligencja i pomysłowością nie zrzesza.Rozwielitka jest mądrzejsza
zdjecie uzytkownika
Maker - 2015-04-09 14:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rzucając konkretnymi osobami bo nie o to w tym wszystkim chodzi - chyba nie ma drugiej takiej grupy jak Mondelez, która by taka aktywnie działała na rynku polskim a dodatkowo oferowali tak przejrzyste i ciekawe warunki. Karty czy bony obiadowe to już dzisiaj standard, rozumiem, że jakieś dopłaty do multisportu też można dostać czyż nie?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-04-25 16:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mondelez to faktycznie firma posiadająca bardzo znane marki, ale jak traktują swoich pracowników? Ktoś wie coś o stanowisku Scientist I? Warto wysyłać CV?
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-27 12:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Maker, a co to znaczy, ze frma oferuje przejrzyste i ciekawe warunki? bo własnie mnie to zastnawia czy naprawde są firmą godną zaufania tak naprawdę.
zdjecie uzytkownika
ktyoś - 2015-06-30 01:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bony na basen ,różne talony różne ubezpieczenia i cały tak zwany socjal to tylko dla pracownic stałych a pracownice z manpower czyli pulu nie mają nic tylko jak przepracują 120 godz.mają deputat...ostatnio były 2 kartony prince polo. Jesli umowy jedno dniowe to ciekawe i przejrzyste warunki i jeszcze 1/8 etatu odpowiadają.Może prestiż firmy mondelez na zewnątrz ,ale jest tam ciężka harowka,niema tam lekko i tak rożowo nawet ostatnio zaczynają wpływać na psychike .To prawda że niektóre pracownice wysługuja sie pracownicami z pulu ,to pracownik gorszego gatunku,ale też tam są wspaniałe pracownice...nawet im też jest ciężko a będzie jeszcze gorzej.....
zdjecie uzytkownika
hozw - 2015-07-17 11:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale czemu tu się dziwić... przecież zatrudnienie przez agencję pracy zawsze będzie na mniej korzystnych warunkach niż zatrudnienie bezpośrednio u pracodawcy. Nie zapominajcie przy okazji, że pośrednik też musi w jakiś sposób opłacić swoją działalność - dlatego to też kosztuje, a kto ma pokryć te koszt pracodawca z własnej kieszeni? No raczej nie.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-07-26 03:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak ktoś ma pokryć koszty,ale umowy jedno dniowe na 1/8 etatu a robisz cały etat to coś nie tak inne firmy też maja umowy śmieciowe ale chociaż na miesiąc lub trzy miesiace..no nie mow że mondelez nie stac na pracownika chociaż na miesiąc ..jesli tak to niech nie przyjmuje na umowy śmieciowe ma swoich pracowników ...a tak ode mnie jeśli ja pracuje uczciwie to chciałabym zarobić a tak zarabiamy dużo mniej niż pracownik...z poważaniem...
zdjecie uzytkownika
xen - 2015-08-19 00:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy się ekipa wymienia w Mindelez international czy może po prostu szukają świeżych umysłów czy co, ale jak rozglądałem się na pracuj.pl to szczerze mówiąc ofert jest pełno. I dla przedstawiciela handlowego i dla operatora elektroniki i dla specjalisty ds personalnych i wiele innych. jest w czym wybierać.
zdjecie uzytkownika
pipi - 2015-11-08 19:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda kwestia wynagrodzenia na produkcji, jakiś pakiet socjalny, premie itp.?
Pracuje się w nadgodzinach albo w weekend ?
No i jak atmosfera ogólnie, da sie wytrzymać ? Jest duża rotacja pracowników ??
zdjecie uzytkownika
okon - 2015-11-12 20:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na wstępie masz 3000 netto masz bez nadgodzin, bo takowych nie ma. Premia co 3 miesiące około 1800. Bez rotacji (chyba, że na stanowiskach w firmie). Super praca.
zdjecie uzytkownika
lodówka - 2015-11-17 19:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@okon to szkoda bo zazwyczaj na nadgodzinach to można sobie ładnie dorobić, ale skoro jest 3000 netto to juednak można przymknąć na to oko. tylko ciekawe czy to na każdym stanowisku takie wynagrodzenie zacne bo ja chcę iść do nich na elektryka energetyka do Płońska i ciekawi mnie ile bym zarobiuła na starcie
zdjecie uzytkownika
misz - 2015-11-19 22:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ale placa za te nadgodziny normalnie, na jakie mozna wynagrodzenie na poczatku liczyc u nich daja umowe o prace czy zlecenie
zdjecie uzytkownika
kicu - 2015-11-22 01:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jesteś obrotny to na bank będziesz miał większe szanse na umowę pracę od samego początku a do tego inaczej jest się postrzeganym.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-11-24 05:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na samym początku mogą dać umowę na okres próbny no ale przecież nie jest powiedziane że jej nie zamienią.
zdjecie uzytkownika
sadf - 2015-12-02 12:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem zapytać jak wygląda praca w ww. firmie.. Chodzi mi o atmosferę, przełozonych, średnie wynagrodzenie dla "szaraczka" na produkcji i czy jest jakikolwiek cień szansy, by dostać się pod firmę "matkę".
zdjecie uzytkownika
Margo - 2015-12-04 15:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@okon praca już od 3000 netto? Wchodze w to, zwłaszcza ze ta branża nie jest dla mnie nowością, powiedz mi tylko czy najważniejsza jest znajomość niemieckiego czy angielskiego bo słyszę różne opinie
zdjecie uzytkownika
tia - 2016-01-04 18:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Cieszynie pracujesz pod agencję - po 8-12 godzin dziennie, święta - kiedy wpiszą cię w grafik NA UMOWIE NA 1/8 ETATU !!!!! Jak pracownik pomocniczy a zasuwasz ciężej i więcej od tych stałych, jeszcze poganiany przez niektóre zwykłe pracownice czy mistrzowe zmiany.... Podobno już niektórzy chodzą do prawników, ciekawe kiedy w końcu zacznie pojawiać się PIP albo wpłyną pozwy z sądu pracy..
zdjecie uzytkownika
rttrtr - 2016-01-04 21:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Margo, pewnie na kazdym stanowisku jest inaczej...a teraz akurat na kilka szukaja, na przyklad Warehouse & Transport Specialist czy przedstawiceila handlowego
zdjecie uzytkownika
ruty - 2016-01-13 23:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ważne, żeby pamiętać, że jedna firma to wiele stanowisk a więc i zarobki są przeróżne. Tu akurat potrafią to "wypośrodkować" a oferty są zbliżone pod względem warunków.
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2016-01-23 13:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ruty, może benefity i system socjalny jest podobny, ale tak to warunki znacznie róznią sie od stanowiska. Ja mysle, czy nie zaaplikowac tutaj jako product change manager. trzeba mówic płynnie po polsku i angielsku, a niemiecki to jeszcze dodatkowy atut.
zdjecie uzytkownika
Olga - 2016-01-28 21:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak codziennie po 12h , 8h a gdzie zycie prywatne ?
zdjecie uzytkownika
dolly - 2016-01-30 10:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olga - 2016-01-28 21:05:18]:
a życie prywatne trzeba sobie zachować na później jeśli chce się robić karierę. Zwłaszcza na stanowiskach takich jak obszarowy kierownik sprzedaży np.
zdjecie uzytkownika
Olga - 2016-01-31 20:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ogólnie jak praca wygląda cieżko?
wszyscy znajomi odradzaja ta firme
zdjecie uzytkownika
Olga - 2016-01-31 20:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zarobki?
zdjecie uzytkownika
rakowiec - 2016-02-01 15:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olga chyba jesteś młodą osobą i nie wiesz jak wygląda praca ludzi którzy do czegoś chcą dojść. 10-12 h pracy dziennie to norma. Czas na życie prywatne jest w weekendy. Ja aplikowałem na stanowisko product change manager, wymagają min 3 lat doświadczenia oraz znajomości języków
zdjecie uzytkownika
Olga - 2016-02-01 18:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, jestem młodą osoba .. dojsc .. robic codziennie rozumiem ... ale za lepsza stawke a nie za 2000 codziennie pracowac ja mieszkanie place 1100 wiec do czego tu dojsc za taki pieniadz
zdjecie uzytkownika
werty7u - 2016-02-03 16:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no hej hej wlasnie widzialem ze szukaja teraz na wiele stnaowsik na przyklad HR Specialist w Płońku, wiadomo że nalezy znać jezyk obcy no i miec dosiwadczenie
zdjecie uzytkownika
Gibazol - 2016-02-23 17:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Cieszynie nowi pracownicy przyjęci do pracy przez agencje, traktowani są jak intruzi przez pracujące tam kobiety na etacie. Panująca tam atmosfera zniechęca do dalszej pracy w tej firmie, duża rotacja pracowników związana jest głównie z nieprzychylnym przyjęciem nowych pracowników przez tzw stare wygi. Brak indywidualnego podejścia do nowego pracownika, aby ten zaaklimatyzował się i został na dłużej. Kultura osobista niektórych pań pozostawia dużo do życzenia, ale to także wina ich przełożonych że nie reagują na ich chamstwo.
zdjecie uzytkownika
Korko - 2016-02-23 17:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gibazol - 2016-02-23 17:18:34]:
Dokładnie tak, a do tego oczekują od nowej osoby aby pracowała tak samo wydajnie jak pracownik z przynajmniej 10 letnim doświadczeniem... do tego te umowy śmieciowe jednodniowe lub kilku dniowe na 1/8 etatu ... i do tego chcą aby człowiek chodził codziennie do pracy na 12 h ... mega porażka z taką ofertą pracy...
zdjecie uzytkownika
plusk - 2016-02-24 09:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajomość języków nie stanowi dużego wymogu do spełnienia w dzisiejszych czasach. Skoro zapewniają odpowiednie szkolenia, to można przecież liczyć na jakiś kurs doszkalający w tym zakresie. A są jakieś oferty pracy teraz? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dżony - 2016-03-05 13:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wygląda to tak. Agencja manpower oferująca atrakcyjne wynagrodzenie zatrudni was na umowę o pracę tymczasową, oferując jakże atrakcyjną najniższą krajową (8zł z groszem netto, 11.01 brutto). Będą wam ustalać grafik w miarę waszych życzeń, nie ma z tym problemu, są mili... I tyle z plusów. W manpower jest jedna pani zazwyczaj, nie wie gdzie co ma, nie ma na nic czasu i wszystko później.
To co się dzieje na produkcji mają wszyscy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedna linia jest ok, ludzie są mili bo linia jest mała a ekipa stała, reszta to bydło które robi za najniższą krajową i myśli że kilkuletni staż czyni z nich kogoś ważniejszego - nie dajcie się im! ch u ja mogą, poza tym ze sobie pogadają :) na produkcji trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ogólnie beznadzieja, ale w tym smutnym jak wiadomo co mieście nie ma innych perspektyw jak chodzi np o dorywczą pracę licealisty, czy ludzi bez wykształcenia a i z wykształceniem też nie :)
Obecnie zmiany tylko 12 godzinne co wynika z lenistwa pań ustalających grafik.
Pytania?
zdjecie uzytkownika
alfina - 2016-03-21 23:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudniają rodzynki czy same babeczki?
zdjecie uzytkownika
misz - 2016-04-07 08:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alfina to jakaś metafora? :) Zatrudniają w oparciu o cv (tak mi się wydaje). Może ktoś pracował w oddziale w Płońsku? Widzę sporo ogłoszeń dotyczących właśnie tego miasta, zastanawiam się nad stanowiskiem process engineer.
zdjecie uzytkownika
matti - 2016-05-09 01:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na Przedstawiciela Handlowego i jak z zarobkami?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Dzień dobry, do roboty jest to i to, tu ma pan skierowania na badania które są darmowe. Oczywiście ma pan książeczkę? tak? to dobrze. Proszę z badaniami przyjść na BHP za 4 dni o 7 rano.

To mniej więcej tyle, atmosfera miła.
Pytania: bez obaw, nic nie było bo brali wszystkich... skąd wiem o pracy? to tyle !:)
zdjecie uzytkownika
max - 2016-05-09 12:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No przeciez przez agencje dużo nie dostaniesz i nie zarobisz, moze niektore oferuja dobre stawki ale faktycznie lepiej dostac sie do nich bezposrednio, ale maja wiele ofert pracy sprobuj wysac do nich cv
zdjecie uzytkownika
matti - 2016-05-10 09:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem zaproszenie na rozmowę bezpośrednio do Mondelez i nurtuje mnie jedno pytanie ile mniej więcej zarabia PH bo jak pracowałem w Kompanii Piwowarskiej również bezpośrednio byłem zatrudniony to miałem 3200 brutto podstawy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Mondelez!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondelez
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert