Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mondelez Cieszyn

Pracowałeś w firmie Mondelez Cieszyn i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aaa - 2013-09-15 10:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mondelez Cieszyn to wielkie [usunięte przez moderatora] . Warunki pracy może i OM ale stosunki międzyludzkie to skandal. Pracują same wsiówy i zachowują się jak Pawlak i Kargul w Sami Swoi. Stare pracownice nie pamiętają jak wół był cielęciem, nie potrafią szanować młodych pracowników uczących się pracy i chcących pracować. Gnoją, plotkują, wykorzystują, omawiają wszystkich. Słowem praca OK, "koleżanki" do [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pracus - 2014-02-18 17:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracuje wtej firmie od paru lat i musze powiedziec ze atmosfera w tym zakladzie jest do bani a juz niewspomne o tych pseudo spotkaniach integracyjnych ostatnia byla w szczyrku totalna porazka dyrekcja mysli ze jak kogos upoji alkocholem to juz kazdy zapomni o wszystkich bolaczkach pracownice nacodzien nie sa uprzejme a w szczyrku to zupelnie inne osoby . musze powiedziec ze niejestem zadowolona a juz napewno z tych pijackich imprez
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-03-06 10:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję już kilka lat. Pracodawca i firma super mimo tych opinii. Praca po 12 lub 8 godzin. Może zostaną 12-to godzinne zmiany. Praca przy linii produkcyjnej wafli czekoladowych. Do dyspozycji pomocniczy personel tj. pracownicy tymczasowi a więc przerwy jak się chce, toaleta, posiłek, fajka ile chcesz. Atmosfera super. Możesz nawet 2 godziny przed końcem iść na prysznic a później do końca szychty lekka nie brudząca praca - pracownik pomocniczy robi za ciebie. Kasa to ok. 2500 netto na miesiąc to myślę, że dobrze, spoko - dla mnie OK. Dodatkowo na święta bony spożywcze oraz deputat wartości ok. 50 PLN co miesiąc. A jak jesteś kumata jak to w firmie bierzesz paczkę prince polo, taniej sprzedajesz i dodatkowy zysk. Wszyscy tak robią. Co prawda ochrona i jej kontrola jest ale to fikcja, przykryjesz na spodzie torby, nie grzebią a paczka twoja i dodatkowa kasa. Firma super, byleby tak dalej. Trudno się dostać ale OK, robię dalej.
zdjecie uzytkownika
mondelez - 2014-03-11 18:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-03-06 10:29:15]:
A ty pracujesz już dłużej czy też tymczasowo i też płaca za godzinę ? Ogólnie to jak długo robią ci tymczasowi, po miesiącu ?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-03-13 09:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję już dłużej na stale, ale o ile dobrze wiem, co słyszałam to tymczasowi pracują na umowy 1 - tygodniowe, 1-2 dniowe.
zdjecie uzytkownika
gość2222 - 2014-03-23 21:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani (usunięte przez administratora)ale pani ma wyobrażnie !!!!!..może ma pani przerwy po kilka godzin bo pracownik tymczasowy i pani koleżanki tyrają za panią, bo dodatkowego pracownika niema.Jeśli chodzi o pracowników tymczasowych to niektórzy są inteligentniejsi niż PANI i nie są służbą dla pracowników stałych..bo pani zarobi 2500 ZŁ tak się pani chwali A TYMCZASOWY ZA TĘ SAMĄ PRACE Z BIEDĄ zarobi 1000 ZŁ .Za kradzież powinni panią wywalić z pracy na zbity łeb...bo opisuje pani proceder tak jak pani robi a nie kto inny........A jeszcze jedno PRACOWNIK TYMCZASOWY UCZCIWIE PRACUJE I WYKONUJE OBOWIĄZKI KTÓRE ZADAJE PRZEŁOŻONY ,.....

DEFINICJA;

PRACOWNIK TYMCZASOWY -to taki pracownik który pracuje uczciwie i ciężej ( bo nimi się wymiata wszystkie kąty w....)na dobry prestiż MONDELEZ a nie jest służącym niektórych stałych pracowników.... i za mniejsze pieniądze..

Jak panią wywalą za złodziejstwo to zapraszamy do tymczasowych chyba że mąż na panią będzie zarabiał bo ma pani takie same rachunki jak tymczasowy ...

.......Z szacunkiem pozdrawiam.....
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-04-05 12:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam do niedawna, ale jak się firma pośrednicząca zmieniła to nowa dała już gorsze warunki.
Sam mondelez jest OK. Pracować trzeba - bo po to chodzi się do pracy. Ale wypłata zawsze na czas, żadnych kombinacji z szarą strefą i wszystko uczciwie policzone. Atmosfera taka sobie. Na starszysz pracowników trzeba patrzeć jak na starszych - wiek ma swoje prawa. Reszta super. Majstrowe uczciwie traktują wszystkich równo stałych i czasowych i mają cierpliwość do wszystkich.
Mają bźika na punkcie BHP. Wszędzie uważają, zeby nic nikomu się nie stało.
Dużym plusem jest możliwość pracy po 12h bo się dużo zaoszczędzi na dojazdach i więcej przebywa w domu. Wytrzymać to można bo ciężko nie jest, praca raczej siedząca i z dziewczynami można fajnie pogadać - czas szybko leci.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-04-08 19:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsze wpisy pokazują poziom intelektualny pracownic tej firmy - wstyd w ogóle to czytać - ale niestety samo życie - tylko potraficie zionąć jadem na necie ... typowe cebule. (usunięte przez administratora)A co do imprez - jak Ci nie odpowiadają - to nie jedź - przymusu nie było, a ludzie fajnie się bawili.
zdjecie uzytkownika
beznicka - 2014-04-14 19:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odnośnie procederu jaki tu opisała pracownica tejże firmy to właściwie mogę potwierdzić bo też pracuję w zakładzie na frysztackiej ale w branży motoryzacyjnej i robi u nas babka, która lata temu pracowała w obecnym mondeleze - a wtedy w Olzie i sama nieraz opowiadała jak to mogły wynosić ciastka między nogami bo tam ich nikt nie sprawdzał, czy wyrzucały ponoć przez okna za bramę i tak dorabiały albo miały dla siebie za free. Mąż sam kilka razy osobiście słyszał jak chwaliła się tym jak to wtedy było tam fajnie, a teraz wynosi u nas, tyle, że podobno ciuchy co przychodzą do czyszczenia. Tacy pracownicy grzeją du.y, robią lżej bo za nich też tu zasuwaja nowi, potem ich wygryzają i tak tu jest w kółko. A co z tymi młodymi ludźmi co na prawdę się starają i robią bo chcą ? Nic, wyjeżdżają albo robią przy sprzedaży okularów itp.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-05-22 16:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-04-08 19:25:52]:
I co Ania nie wynosiłaś nic, ty jedna tego nie robiłaś? Zakładając, że prawda, to jak na ciebie patrzyły te co przy tobie na jadalni chowały słodycze, namawiały do tego abyś sobie też wzięła.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondelez Cieszyn
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski