brak logo

Proper Sp.j. Systemy Oznaczania i Etykietowania

Wysogotowo

Opinie o Proper Sp.j. Systemy Oznaczania i Etykietowania

Janek 2011-03-13 12:28:50
Chyba nigdy tam nie pracowałeś? ( usunięte przez administratora ) Nie wiem, od kogo słyszałeś takie pochlebne opinie. Na pewno od nikogo, kto tam pracował. Pewnie wyżej wymieniony tekst pisał ktoś z szefostwa.
B. 2011-08-18 00:53:01
( usunięte przez administratora ) Ogólnie odradzam i najlepiej omijać ta firmę szerokim łukiem.
Mariusz z Poznania 2011-08-18 07:31:26
Jutro tam idę na rozmowę bo jestem drukarzem z wykształcenia. Mówicie, że nie warto?
anonim 2011-08-19 06:33:30
Mariusz z Poznania - 2011-08-18 07:31:26Jutro tam idę na rozmowę bo jestem drukarzem z wykształcenia. Mówicie, że nie warto?Są obecne 3 osoby podczas rozmowy kwalifikacyjnej. ( usunięte przez administratora ) Raczej nie warto!
Mariusz z Poznania 2011-08-20 07:33:48
Nie pojechałem. Poszukam pracy w innej drukarni gdy coś się znajdzie :). Ale dzięki za cynka. Kto wie, może oszczędziłem godzinę dzięki Tobie
anonim 2011-10-04 10:46:33
Nie polecam tej firmy. Zarobki słabe a pracy full. Ogólnie można powiedzieć ze wielki bałagan na magazynie i w systemie. Wszystkiego trzeba szukać. Ta firma powinna zainwestowac w sprzęt aby lżej się pracowało. ( usunięte przez administratora ). Nie ma wytłumaczenia.
e 2011-11-05 07:00:47
( usunięte przez administratora ) z Poznania, ja też bylam na rozmowie i byla ona bardzo profesjonalna. Moze to Ty masz za duze wymagania, a za niskie kwalifikacje? A co do sprzetu - ta firma ma akurat jeden z najnowoczesniejszych parkow maszynowych. Ale skoro Tobie nie chcialo sie nawet tylka na rozmowe ruszyc (pewnie nawet nie raczyles zadzwonic i odwolac rozmowy, a wiec nie szanujesz cudzego czasu), to pracowac widac tez Ci sie nie chce i moze myslisz, ze wszystko zrobi sie za Ciebie samo. A ze admin usuwa chamskie wypowiedzi - nie dziwie sie wcale. I nie, nie jestem szefowa tej firmy; mysle, ze ona jest zbyt zajeta powaznymi rzeczami, by odpowiadac na tak smieszne zarzuty. Zwlaszcza niedoszlych czy tez rozzalonych pracownikow, ktorym nie chce sie pracowac.
piotr 2011-11-15 04:25:58
Rozmowa( usunięte przez administratora )Profesjonalny park maszynowy - ma Pani chyba bardzo bogatą wyobraźnię. ( usunięte przez administratora )Dobrze zrobiłeś ( usunięte przez administratora ), że tam nie pojechałeś i wszystkim innym też odradzam. I to nie są słowa człowieka, któremu się nie chce pracować lub jest wiecznym malkontentem. W żadnej pracy nie jest idealnie, ale tą firmę odradzam z calego serca.
anonim 2012-01-07 21:35:54
Odradzam pracę w tej firmie. ( usunięte przez administratora )Człowiek się łudzi, że potem dostanie większe pieniądze, ale ostatecznie nic z tego. ( usunięte przez administratora )Wiec odpowiedz sobie sam czy chcesz być tak traktowany.
adik 2014-03-07 15:46:52
Der, w pełni się z Tobą zgodze i ja, ale szkoda, że aktualni pracownicy proper piszą tutaj tak rzadko, mogliby to zmienić.
heniek 2014-04-10 16:14:40
No i jak tam wiedzie się w proper, bo doszły mnie słuchy, że pojawiały się jakies zmiany, ale nie wiem, czy to prawda.
stabilizacja 2014-12-31 18:00:45
Szukam stabilnej pracy dla mnie i moze mojego znajomego ktorty podobnie jak ja stracil rpace i bardzo potrzebuje zajecia na juz. moze to nietypowe szukanie pracy ale przyznam ze chcialbym uzyskac informacje na temat rekrutacji, moze ktos z firmy to czyta i bylby w stanie zaproponowac cos nam ? chetnie przyjme propozycje
henryk 2015-03-19 22:43:57
mi też zalezy na szybkim info odnośnie jakiejś rekrutacji w Proper Sp.j. Systemy Oznaczania i Etykietowania bo aktualnie straciłem robotę i musze coś na wyjątkowo bardzo szybko nowego znaleźć, gdzieś ewentualnie mogę poczytać o tych ich rekrutacjach i zatrudnieniach? z góry bardzo dziękuję za wsparcie i pomoc
Jacek 2015-11-13 21:46:36
dawno temu pracowalem w Proper jeszcze jak sie biuro miescilo w samiuskim poznaniu (chrobrego/smialego) juz nie pamietam. Jedno mi utkwilo typowa malenka rodzinna firemka gdzie zapalke dzieli sie na czworo i zadna nie odpala. Sprzet latany i na ciaglych awariach. coz Panstwo M.. pilnowali co ich o podwyzkach nalezy zapomniec... marnosc nad marnosciami
andrzej24 2016-03-09 19:31:40
Witam. Zastanawiam się nad zatrudnieniem w tej firmie. Czy ktoś z obecnych pracowników albo tych którzy niedawno pracowali mogliby coś opowiedzieć o funkcjonowaniu firmy, zarobkach, itp. ? z góry dziękuję za informacje.
erf 2016-05-08 16:47:32
owszem a niestety @rzeka tego teraz w wielu firmach brakuje- tego stabilnego zatrudnienia powiem ci..a to wazne poza tym to tez dobrze swiadczy o firmie ze oferuje dowolne benefity swoim pracownikom..
Zostaw swoją opinię o Proper Sp.j. Systemy Oznaczania i Etykietowania - Wysogotowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Proper Sp.j. Systemy Oznaczania i Etykietowania