Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Rychu - 2010-10-21 10:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokladnie tak jak piszesz też tam kiedyś pracowałem i widzę ze nic się nie zmienilo.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-08 13:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wow, a wlasnie sie zastanawialem nad podjeciem pracy, a w ogloszeniu podaja ze umowa na czas nieokreslony :(
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2011-08-23 16:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niedoinwestowana.( usunięte przez administratora ) Szkoda, bo firma ma potencjał.
zdjecie uzytkownika
gerardo - 2011-10-21 11:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,umowa na czas nieokreslony ale z aneksem dotyczacym natychmiastowego wypowiedzenia umowy za porozumieniem stron
zdjecie uzytkownika
bogul 1234 - 2012-08-14 16:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik to poganiacz daje dwie roboty na raz.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 16:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Były niewolnik jakie są warunki pracy w PROHMAT? Czy powoedem Twojego niezadowolenia jest wyłącznie brak szacunku do pracowników?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 12:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto może mi powiedzieć czy firma PROHAMAT jest firmą uczciwą? czy można tam zarobić satysfakcjonujące pieniądze?
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-07-21 20:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-26 16:05:55]:
Nie zgadzam się z opiniami. Dobry i zaangażowany pracownik zostaje zawsze doceniony
zdjecie uzytkownika
hełmski - 2014-10-17 17:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aneta - 2014-07-21 20:50:51]:
a w jaki niby sposób widzisz , aby pracownicy w Prohamacie byli doceniani? jedyny sposób w jaki są doceniani to , że nikt nie ma do nich pretensji o to , że robią coś źle. Słyszałeś kiedyś jakieś dobre słowo, że brawo , ale to i to Pan zrobił świetnie ? bo mi się akurat taka sytuacja nie zdarzyła ...
zdjecie uzytkownika
antyn - 2015-01-13 07:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hełmski - 2014-10-17 17:12:23]:
Widzieć, to napewno nie widzi, bo minęły lata. Ale może jeszcze czuje w portmonetce.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-28
Żródło: Gowork.pl
Bytom
(śląskie)
Specjalista d/s przygotowania produkcji i kontroli jakości Miejsce pracy: Bytom Obowiązki: - prowadzenie nadzoru spawalniczego w przedsiebiorstwie -kontrola jakości procesu spawania -odbiory robót wykonywanych na terenie firmy oraz bezpośrednio u klientów - opracowanie i nadzór nad dokumentacja technologiczną spawalniczą rysunkowa i powykona
zdjecie uzytkownika
yarpen2 - 2015-05-11 14:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie firma jest cieniutka. Nikomu nie polecam, a wręcz odradzam pracę tam. Szkoda nerwów...
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-06-01 15:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem co to znaczy, ze frma "jest cieniutka"... zastnawiam sie nad praca u nich, bo ja słyszałem, że możn u nich dobrze zarobić tak naprawde i teraz nie wiem czy opłaca mi się iść do nich do pracy czy nie bardzo, w sumie nie ma do nich ofert żadnych, wiec tak czy inaczej musze poczekac aż oni coś ogłoszą.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert