Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Rychu - 2010-10-21 10:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokladnie tak jak piszesz też tam kiedyś pracowałem i widzę ze nic się nie zmienilo.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-08 13:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wow, a wlasnie sie zastanawialem nad podjeciem pracy, a w ogloszeniu podaja ze umowa na czas nieokreslony :(
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2011-08-23 16:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niedoinwestowana.( usunięte przez administratora ) Szkoda, bo firma ma potencjał.
zdjecie uzytkownika
gerardo - 2011-10-21 11:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,umowa na czas nieokreslony ale z aneksem dotyczacym natychmiastowego wypowiedzenia umowy za porozumieniem stron
zdjecie uzytkownika
bogul 1234 - 2012-08-14 16:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik to poganiacz daje dwie roboty na raz.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 16:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Były niewolnik jakie są warunki pracy w PROHMAT? Czy powoedem Twojego niezadowolenia jest wyłącznie brak szacunku do pracowników?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 12:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto może mi powiedzieć czy firma PROHAMAT jest firmą uczciwą? czy można tam zarobić satysfakcjonujące pieniądze?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 00:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może podać jeszcze jakieś informacje na temat pracy w firmie PROHMAT? czy można liczyć tam na stabilną pracę?
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-12-19 13:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a moglbys ktos napisac jak wyglada czas pracy, w sensie czy pracuje sie od pon do pt czy w weekendy też się zdarza ? chciałem aplikować do tej firmy ale czytając wasze komenatrze zwątpiłem.. co mi radzicie?
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-02-08 16:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli tak wygląda czas pracy, to podejrzewam, że jak roboty nie ma to w prohmat sa przestoje, napiszcie, czy tak jest, ewentualnie, czy płaca przestojowe, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
Vip - 2014-02-28 21:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja myślę, że to nie tylko w prohamacie tak jest, że PRZESTÓJ nie istnieje. Nie ma roboty na Twoim stanowisku to na pewno znajdzie się coś na innym. Choćby sprzątanie.
zdjecie uzytkownika
zdolny - 2014-03-21 17:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałbym pracować przy żurawiach, jednak nie mam w ogóle doświadczenia w branży.. mam jakiekolwiek szanse na przyjęcie?
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-07-21 20:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-26 16:05:55]:
Nie zgadzam się z opiniami. Dobry i zaangażowany pracownik zostaje zawsze doceniony
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-24
Żródło: Gowork.pl
Katowice
(śląskie)
Monter elektryk Obowiązki: Montaż szaf sterowniczych suwnic i urzadzeń transportowych. Udział w montazach u odbiorców. Wymagania: Umiejętność pracy w zespole. Uprawnienia SEP do 1 kV. Umiejętność czytania dokumentacji elektrycznej Oferujemy:   Rodzaj pracy: Pełny etat Rodzaj umowy: N
zdjecie uzytkownika
hełmski - 2014-10-17 17:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aneta - 2014-07-21 20:50:51]:
a w jaki niby sposób widzisz , aby pracownicy w Prohamacie byli doceniani? jedyny sposób w jaki są doceniani to , że nikt nie ma do nich pretensji o to , że robią coś źle. Słyszałeś kiedyś jakieś dobre słowo, że brawo , ale to i to Pan zrobił świetnie ? bo mi się akurat taka sytuacja nie zdarzyła ...
zdjecie uzytkownika
antyn - 2015-01-13 07:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hełmski - 2014-10-17 17:12:23]:
Widzieć, to napewno nie widzi, bo minęły lata. Ale może jeszcze czuje w portmonetce.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie