logo DHL

DHL

Racibórz

Opinie o DHL

res 2014-11-25 18:52
DHL nie przyjmuje do pracy od roku.
1
praownik 2014-12-26 21:02
pewnie uciekaj do EKO OKIEN bo DHL to zaraz najniższa krajowa dogoni...
1
on-pracujacy 2015-02-10 22:48
Ile zarabia kierownik zmiany w dhl we wroclawiu czy innym miescie w PL
ela 2015-02-27 10:07
Czy pracują kobiety na magazynie i jaką pracę wykonują
luz 2015-03-10 16:02
Witam,
Idę na rozmowę do Staniątek -Niepołomice koło Krakowa na koordynator terminala.
proszę o informację czy praca na zmiany? jezeli tak to jakie godziny. 2 czy 3 zmiany? jakich zarobków tam sie można spodziewać? pracując po 8 h dziennie, to w przedziale 2,5- 3 tys na ręke do wyciągnięcia ?
proszę o info
4
kandydat 2015-03-19 18:33
jak wygląda sytuacja na stanowisku specjalista ds. handlowych? jaka podstawa? Jakie premie? plany realne? z góry dzięki za info. pozdr.
miejscowy 2015-03-19 20:56
W Raciborzu nie ma takiego stanowiska.
Pozdrawiam 2015-08-15 07:58
Witam ludziska widzę że nic się nie zmieniło w DHL ja żałuje że tyle lat tam pracowałem i nie chciałem zmieniać pracy teraz chodzę do pracy z przyjemnością jak zawsze brakowało mi urlopu w DHL tak teraz zastaje mi stary niewykorzystany urlop , ale do rzeczy tam się nic nie zmieni, S dobrze wie jaki jest rynek pracy w Raciborzu a on rozdaje karty niestety , pozdrowienia dla starej ekipy Artura Tomka i reszty ekipa była super, Jorg Artur itd. Pozdrowienia Marek
1
mila 2015-08-19 22:34
Czy ktoś wie jakie zarobki obejmuje w DHL kategoria zaszeregowania "L". Będę wdzięczna za pilną odpowiedź.
7
ninio 2015-09-20 16:31
A sam byłeś ? możesz coś powiedzieć?
rex 2015-09-26 15:19
W Raciborzu zatrudniaja tylko przez eurokadre za najnizsza krajowa
daro 2015-12-07 23:53
"nie podoba" piszemy oddzielnie!
turbo 2015-12-08 11:24
Myśli, że wszystkich przechytrzy. A to głupi człowiek jest!
rex 2015-12-13 14:29
Co to znaczy "nawet magazynier"uwazasz sie za kogos lepszego bo skonczyles administracje albo pedagogike?
bywalec 2015-12-13 17:59
Nie ma się co kłócić. W DHL Racibórz każdy nowy pracownik jest traktowany tak samo. Czy wózkowy, czy administrator, pracuje przez Eurokadrę i zarabia grosze, a jak się sprawdzi i będzie walczył, to ma szanse na zatrudnienie w DHL. Nie szybciej jednak niż po 3-6 miesiącach. Jak komuś się podoba ta praca, to przecierpi te parę mięsięcy, potem jest już o wiele lepiej. A "borsuk" i "kino", którzy piszą powyżej wzniosłe słowa, to prawdopodobnie korporacyjni agotatorzy.
rex 2015-12-29 19:29
W Raciborzu nie ma spedycji a administracja zarabia tyle samo a czasami nawet mniej niz wozkowi.Wiec sie nie napinaj
rex 2015-12-29 19:30
W Raciborzu nie ma spedycji a administracja zarabia tyle samo a czasami nawet mniej niz wozkowi.Wiec sie nie napinaj
1
rex 2016-02-28 10:36
I co myslicie o nowych normach?I o sytuacji ogolnie w DHL Raciborz
prawiedyrektor 2016-03-02 22:47
Co sie martwicie? Od kwietnia powyzki podobno 250 zl na leb
D.S. 2016-03-05 07:32
Zobaczycie podwyzki jak swinia niebo,ja wam to obiecuje
ds 2016-03-05 16:58
Ty naprawde jestes los gdzie w Raciborzu masz kurierow?
olo 2016-04-09 16:23
ds gdzie moja kasa?
persil 2016-04-10 18:48
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem to jest forum DHL SUPPLY CHAIN Raciborz firma obsluguje wylacznie HENKLA i nic poza tym . W Raciborzu nie ma i nigdy nie bylo zadnych kurierow,kurierzy to zupelnie inna dywizja z ktora Raciborz praktycznie nie ma nic wspolnego.
persil 2016-05-11 20:26
Zadnych bo od roku nie ma przyjec,nawet przez podfirme
persil 2016-05-11 20:28
A jak podwyzki? Wszyscy zadowoleni?
iii 2016-05-19 12:11
Czy to prawda że w DHL Racibórz szukają brygadzisty magazynu?
mm 2016-05-19 12:21
Można przynieść swoje CV bezpośrednio do firmy w Raciborzu?
rex 2016-05-19 15:17
Nie szukaja a jesliby szukali to biora swoich na przyklad z administracji lub kontroli jaksci
rex 2016-05-19 15:19
Przyniedc mozesz ale na prace nie licz co najwyzej przez Eurokadre ale i to w tej chwili raczej nie
iii 2016-05-25 14:32
A jak zarobki pracownika administracyjno-biurowego w Raciborzu? Opłaca się ubiegać o to stanowisko?
sss 2016-05-26 12:06
Jesli juz cie przyjma to 2100 brutto maksymalnie.
iii 2016-05-30 16:54
Jeśli euro kadra zatrudni to później ile trzeba czekać na zatrudnie w dhlu? Nie wiecie czy szykują się jakieś wolne miejsce na pracownika administracyjno-biurowego?
a 2016-05-31 15:06
Przez Eurokadrę około roku, do półtora. Aktualnie są dwie osoby na próbę, można próbować się dostać.
iii 2016-06-04 11:03
Czyli ogłoszenia euro kardy typu poszukujemy pracownika administracyjno - magazynowego to poźniej po sprawdzeniu przechodzi sie na do biura?
a 2016-06-04 18:54
Jeśli zgłosi się kobieta, to tylko administracja, jeśli mężczyzna, to w zależności od zdolnośći. Jak będzie umiał się odnaleźć, to pójdzie do biura. Jak nie, to na wózek.
m 2016-06-05 11:44
No dobrze to dlaczego w tamtym roku było tak że ogłoszenie na pracownika administracyjno-biurowego nie wiem cz przez Eurokadrę było w Urzędzie Pracy i odbywały się rozmowy kwalifikacyjne na terenie DHLu a teraz nie ma żadnych rozmów tylko pracownicy Eurokadry oprowadzają. Czyli osoba która zostaje zatrudniona przez Eurokadrę trafia do tego biura i pracuje z sytemem czy jest na magazynie czy jak to jest? No i dlaczego tyle ogłoszeń na tego pracownika administracyjno-magazynowego? Czyżby taka rotacja w biurze?
1
rex 2016-06-05 16:44
Sprawa wyglada tak ze w tej chwili jest jedno miejsce w biurze ogloszen jest duzo bo wymagania sa duze i po prostu jest sito
,a sama praca wyglada tak ze jak nie dajesz rady to po miesiacu wylatujesz jak nie ma roboty to wylatujesz jak koledzy i kolezanki z biura cie nie polubia to wylatujesz.A na przyjecie do DHL w najblizszym czasie nie masz szans.I to tyle.
m 2016-06-07 14:09
Dzięki za odpowiedź...ale jakieś dziwne to wszystko. Jakie znaczenie ma zdanie kolegów z biura skoro dobrze pracujesz no i po co przyjmują skoro za jakiś czas jak nie będzie pracy to będą zwalniać, zupełnie bezsensu...
rex 2016-06-08 10:19
Masz racje ale tego bezsensu to Ci nikt racjonalnie nie wytlumaczy
m 2016-06-09 10:36
A powiedz mi czy ta praca w biurze jest tak bardzo skomplikowana że jest takie sito? Na czym w DHL-u ta praca polega?
eks 2016-06-22 14:39
Czy ktoś może mi określić czym zajmuje się pracownik administracyjno-magazynowy? Bo teraz widzę że jest kolejna oferta pracy. Dzięki:)
Łukasz 2016-10-20 22:14
Dno i wodorosty.
3
anonim 2016-10-22 00:07
Świetne Janusz.
1
E 2016-11-01 11:43
czegos sie czepil Janusza?Jak tak dalej pojdzie to on sam tam zostanie ze swoim kierownikiem
ETX 2016-11-29 20:02
To jeszcze( usunięte przez administratora ) tam trzymają? Niech już wraca do Gruzji. Ten balon też trzyma tych swoich lebrow. Z resztą że on sam się tam jeszcze trzyma. Ino kal pójdzie taki ( usunięte przez administratora )
ona 2016-12-01 22:02
Dość penetracji
ds 2017-03-27 07:49
I co mozna dac normalne podwyzki? Wystarczy ze sie paru ludzi zwolnilo.
Iwona 2017-03-29 16:09
Często internauci pytają o proces rekrutacji. Jak wygląda on w Państwa firmie?
Czy firma zatrudnia studentów ułatwiając im start w karierze?
Na te i więcej pytań odpowiedź znajdziecie w wywiadzie, którego dla naszego portalu udzieliła Dyrektor ds. Personalnych - członek zarządu DHL Express. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,26158,wywiad-maja-chabinskarossakowska
Zachęcam do zapoznania się z jego treścią.
Łukasz 2017-04-04 21:23
Co tam w DHL'u ? ktoś się dorobił już ?
janusz 2017-04-21 16:14
Darus gdzie twoja rodzina? Odeszła od Ciebie? Gwalciles Zone ty psychopato!
Zostaw swoją opinię o DHL - Racibórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL