logo DHL

DHL

Racibórz

Opinie o DHL

D.S. 2016-03-05 07:32
Zobaczycie podwyzki jak swinia niebo,ja wam to obiecuje
ds 2016-03-05 16:58
Ty naprawde jestes los gdzie w Raciborzu masz kurierow?
olo 2016-04-09 16:23
ds gdzie moja kasa?
persil 2016-04-10 18:48
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem to jest forum DHL SUPPLY CHAIN Raciborz firma obsluguje wylacznie HENKLA i nic poza tym . W Raciborzu nie ma i nigdy nie bylo zadnych kurierow,kurierzy to zupelnie inna dywizja z ktora Raciborz praktycznie nie ma nic wspolnego.
persil 2016-05-11 20:26
Zadnych bo od roku nie ma przyjec,nawet przez podfirme
persil 2016-05-11 20:28
A jak podwyzki? Wszyscy zadowoleni?
iii 2016-05-19 12:11
Czy to prawda że w DHL Racibórz szukają brygadzisty magazynu?
mm 2016-05-19 12:21
Można przynieść swoje CV bezpośrednio do firmy w Raciborzu?
rex 2016-05-19 15:17
Nie szukaja a jesliby szukali to biora swoich na przyklad z administracji lub kontroli jaksci
rex 2016-05-19 15:19
Przyniedc mozesz ale na prace nie licz co najwyzej przez Eurokadre ale i to w tej chwili raczej nie
iii 2016-05-25 14:32
A jak zarobki pracownika administracyjno-biurowego w Raciborzu? Opłaca się ubiegać o to stanowisko?
sss 2016-05-26 12:06
Jesli juz cie przyjma to 2100 brutto maksymalnie.
iii 2016-05-30 16:54
Jeśli euro kadra zatrudni to później ile trzeba czekać na zatrudnie w dhlu? Nie wiecie czy szykują się jakieś wolne miejsce na pracownika administracyjno-biurowego?
a 2016-05-31 15:06
Przez Eurokadrę około roku, do półtora. Aktualnie są dwie osoby na próbę, można próbować się dostać.
iii 2016-06-04 11:03
Czyli ogłoszenia euro kardy typu poszukujemy pracownika administracyjno - magazynowego to poźniej po sprawdzeniu przechodzi sie na do biura?
a 2016-06-04 18:54
Jeśli zgłosi się kobieta, to tylko administracja, jeśli mężczyzna, to w zależności od zdolnośći. Jak będzie umiał się odnaleźć, to pójdzie do biura. Jak nie, to na wózek.
m 2016-06-05 11:44
No dobrze to dlaczego w tamtym roku było tak że ogłoszenie na pracownika administracyjno-biurowego nie wiem cz przez Eurokadrę było w Urzędzie Pracy i odbywały się rozmowy kwalifikacyjne na terenie DHLu a teraz nie ma żadnych rozmów tylko pracownicy Eurokadry oprowadzają. Czyli osoba która zostaje zatrudniona przez Eurokadrę trafia do tego biura i pracuje z sytemem czy jest na magazynie czy jak to jest? No i dlaczego tyle ogłoszeń na tego pracownika administracyjno-magazynowego? Czyżby taka rotacja w biurze?
1
rex 2016-06-05 16:44
Sprawa wyglada tak ze w tej chwili jest jedno miejsce w biurze ogloszen jest duzo bo wymagania sa duze i po prostu jest sito
,a sama praca wyglada tak ze jak nie dajesz rady to po miesiacu wylatujesz jak nie ma roboty to wylatujesz jak koledzy i kolezanki z biura cie nie polubia to wylatujesz.A na przyjecie do DHL w najblizszym czasie nie masz szans.I to tyle.
m 2016-06-07 14:09
Dzięki za odpowiedź...ale jakieś dziwne to wszystko. Jakie znaczenie ma zdanie kolegów z biura skoro dobrze pracujesz no i po co przyjmują skoro za jakiś czas jak nie będzie pracy to będą zwalniać, zupełnie bezsensu...
rex 2016-06-08 10:19
Masz racje ale tego bezsensu to Ci nikt racjonalnie nie wytlumaczy
m 2016-06-09 10:36
A powiedz mi czy ta praca w biurze jest tak bardzo skomplikowana że jest takie sito? Na czym w DHL-u ta praca polega?
eks 2016-06-22 14:39
Czy ktoś może mi określić czym zajmuje się pracownik administracyjno-magazynowy? Bo teraz widzę że jest kolejna oferta pracy. Dzięki:)
Łukasz 2016-10-20 22:14
Dno i wodorosty.
3
anonim 2016-10-22 00:07
Świetne Janusz.
1
E 2016-11-01 11:43
czegos sie czepil Janusza?Jak tak dalej pojdzie to on sam tam zostanie ze swoim kierownikiem
ETX 2016-11-29 20:02
To jeszcze( usunięte przez administratora ) tam trzymają? Niech już wraca do Gruzji. Ten balon też trzyma tych swoich lebrow. Z resztą że on sam się tam jeszcze trzyma. Ino kal pójdzie taki ( usunięte przez administratora )
ona 2016-12-01 22:02
Dość penetracji
ds 2017-03-27 07:49
I co mozna dac normalne podwyzki? Wystarczy ze sie paru ludzi zwolnilo.
Iwona 2017-03-29 16:09
Często internauci pytają o proces rekrutacji. Jak wygląda on w Państwa firmie?
Czy firma zatrudnia studentów ułatwiając im start w karierze?
Na te i więcej pytań odpowiedź znajdziecie w wywiadzie, którego dla naszego portalu udzieliła Dyrektor ds. Personalnych - członek zarządu DHL Express. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,26158,wywiad-maja-chabinskarossakowska
Zachęcam do zapoznania się z jego treścią.
Łukasz 2017-04-04 21:23
Co tam w DHL'u ? ktoś się dorobił już ?
nowa18 2017-05-24 20:35
Witam, właśnie dostałam propozycję pracy w DHL na stanowisko administrator magazynowy i za tydzień mam rozmowę kwalifikującą. Czy ktoś mi doradzi czy warto tam iść ? Czy warto zaczynać tą pracę ? jakie są mniej więcej zarobki ?
nini2342 2017-05-29 17:21
Witam, składałam CV i też dostałam propozycję pracy na olx pisze 2400-2600 brutto zapewne.
Iwona 2017-06-07 11:16
@nowa18 byłaś może na rozmowie kwalifikacyjnej? Mogłabyś powiedzieć coś więcej o jej przebiegu? Jak oceniasz jej poziom?
agata 2017-06-20 13:14
Na wstępie to ta firma nie zasługuje na żadnego dobrego pracownika!Bo tylko idioci się cieszą że mogą za trzy zmiany zarobić 2000tyś to jest śmiech na sali,a co niektórzy się cieszą jak dzieci!A te narzekanie pracowników jak by to była jedyna firma na świecie dajcie sobie siana.Agatka wam pokarze na com ja stać
ds 2017-06-28 10:56
Kiedy pokarze?
sejf 2017-07-02 09:23
Do rex!spoko jeśli uważasz że DHL jest spoko firmą to podejrzewam że to jest twoja pierwsza praca,a poza tym pamiętaj że nie tylko eko-okna są w raciborzu więc spokojnie pracy jest w brut tylko trzeba chcieć poszukać czegoś lepszego.A co do Agaty sam się przekonasz wszystko w swoim czasie pzd
marek 2017-07-02 18:53
To gdzie jest ta lepsza praca?Gdzie lepiej placa i do pracy nie gonia?
sejf 2017-07-04 18:46
Do Marek!Gdzie lepiej płacą to tam gdzie ja poszedłem 1 zmiana i kasa lepsza bez tego smrodu i pracy dl szfabów!Pracuje w polskiej firmie i jest fajnie atmosfera dużo lepsza a nie tylko narzekanie i siedzenie bez perspektyw na dalszy rozwój.Pozs
olo 2017-07-04 20:09
To sie pochwal gdzie moze tez pojdziemy.
takion 2017-07-09 10:15
Tomek ty sie lepiej pochwal za co z DHL wyleciales.
anonim 2017-07-17 17:53
Przyjedź do Bytomia - fabryka patologii! i nepotyzm.
anonim 2017-07-20 22:00
Skiba robi co mu się podoba, mamusia nauczycielką była. Ona jest twórcą tego "sukcesu".
anonim 2017-07-23 11:02
Naprawdę szkoda że już Darka nie ma on na prawdę był spoko.Dużo lepszy niż A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Empty 2017-07-23 21:40
A gdzie Darek. Czyżby go zwolnili?
anonim 2017-07-25 19:22
Darka nie zwolnili tylko przenieśli bliżej i ma dużo lepsze warunki pracy niż w Raciborzu
ET 2017-07-28 13:22
Do Sosnowca?
anonim 2017-07-28 18:45
Przenieśli go do Mysłowic tam ma bliżej i lepiej
E.T. 2017-07-28 23:49
To już nic nie będzie robił Pan Kierownik. Taki to ma dobrze.
anonim 2017-08-08 18:35
Jest to prawda że Tomek z konsolnetu ten debil z baborowa ma romans z Agatą?Tak ludzie gadają a w każdej gadce jest ziarno prawdy,no pewnie niech ją wali w du..
Iwona 2017-08-21 23:04
@anonim - Twoja wypowiedź jest obraźliwa w stosunku do osób zatrudnionych w firmie, co nie jest zgodne z regulaminem korzystania z forum. Warto podzielić się opinią o pracodawcy czy sytuacji w firmie, w której pracowałeś, ale w sposób kulturalny, który nie dotknie innych użytkowników.
Zostaw swoją opinię o DHL - Racibórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL