logo DHL

DHL

Racibórz

Opinie o DHL

luz 2015-03-10 16:02
Witam,
Idę na rozmowę do Staniątek -Niepołomice koło Krakowa na koordynator terminala.
proszę o informację czy praca na zmiany? jezeli tak to jakie godziny. 2 czy 3 zmiany? jakich zarobków tam sie można spodziewać? pracując po 8 h dziennie, to w przedziale 2,5- 3 tys na ręke do wyciągnięcia ?
proszę o info
6
kandydat 2015-03-19 18:33
jak wygląda sytuacja na stanowisku specjalista ds. handlowych? jaka podstawa? Jakie premie? plany realne? z góry dzięki za info. pozdr.
miejscowy 2015-03-19 20:56
W Raciborzu nie ma takiego stanowiska.
Pozdrawiam 2015-08-15 07:58
Witam ludziska widzę że nic się nie zmieniło w DHL ja żałuje że tyle lat tam pracowałem i nie chciałem zmieniać pracy teraz chodzę do pracy z przyjemnością jak zawsze brakowało mi urlopu w DHL tak teraz zastaje mi stary niewykorzystany urlop , ale do rzeczy tam się nic nie zmieni, S dobrze wie jaki jest rynek pracy w Raciborzu a on rozdaje karty niestety , pozdrowienia dla starej ekipy Artura Tomka i reszty ekipa była super, Jorg Artur itd. Pozdrowienia Marek
2
mila 2015-08-19 22:34
Czy ktoś wie jakie zarobki obejmuje w DHL kategoria zaszeregowania "L". Będę wdzięczna za pilną odpowiedź.
7
ninio 2015-09-20 16:31
A sam byłeś ? możesz coś powiedzieć?
rex 2015-09-26 15:19
W Raciborzu zatrudniaja tylko przez eurokadre za najnizsza krajowa
daro 2015-12-07 23:53
"nie podoba" piszemy oddzielnie!
turbo 2015-12-08 11:24
Myśli, że wszystkich przechytrzy. A to głupi człowiek jest!
rex 2015-12-13 14:29
Co to znaczy "nawet magazynier"uwazasz sie za kogos lepszego bo skonczyles administracje albo pedagogike?
bywalec 2015-12-13 17:59
Nie ma się co kłócić. W DHL Racibórz każdy nowy pracownik jest traktowany tak samo. Czy wózkowy, czy administrator, pracuje przez Eurokadrę i zarabia grosze, a jak się sprawdzi i będzie walczył, to ma szanse na zatrudnienie w DHL. Nie szybciej jednak niż po 3-6 miesiącach. Jak komuś się podoba ta praca, to przecierpi te parę mięsięcy, potem jest już o wiele lepiej. A "borsuk" i "kino", którzy piszą powyżej wzniosłe słowa, to prawdopodobnie korporacyjni agotatorzy.
rex 2015-12-29 19:29
W Raciborzu nie ma spedycji a administracja zarabia tyle samo a czasami nawet mniej niz wozkowi.Wiec sie nie napinaj
rex 2015-12-29 19:30
W Raciborzu nie ma spedycji a administracja zarabia tyle samo a czasami nawet mniej niz wozkowi.Wiec sie nie napinaj
1
rex 2016-02-28 10:36
I co myslicie o nowych normach?I o sytuacji ogolnie w DHL Raciborz
prawiedyrektor 2016-03-02 22:47
Co sie martwicie? Od kwietnia powyzki podobno 250 zl na leb
D.S. 2016-03-05 07:32
Zobaczycie podwyzki jak swinia niebo,ja wam to obiecuje
ds 2016-03-05 16:58
Ty naprawde jestes los gdzie w Raciborzu masz kurierow?
olo 2016-04-09 16:23
ds gdzie moja kasa?
persil 2016-04-10 18:48
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem to jest forum DHL SUPPLY CHAIN Raciborz firma obsluguje wylacznie HENKLA i nic poza tym . W Raciborzu nie ma i nigdy nie bylo zadnych kurierow,kurierzy to zupelnie inna dywizja z ktora Raciborz praktycznie nie ma nic wspolnego.
persil 2016-05-11 20:26
Zadnych bo od roku nie ma przyjec,nawet przez podfirme
persil 2016-05-11 20:28
A jak podwyzki? Wszyscy zadowoleni?
iii 2016-05-19 12:11
Czy to prawda że w DHL Racibórz szukają brygadzisty magazynu?
mm 2016-05-19 12:21
Można przynieść swoje CV bezpośrednio do firmy w Raciborzu?
rex 2016-05-19 15:17
Nie szukaja a jesliby szukali to biora swoich na przyklad z administracji lub kontroli jaksci
rex 2016-05-19 15:19
Przyniedc mozesz ale na prace nie licz co najwyzej przez Eurokadre ale i to w tej chwili raczej nie
iii 2016-05-25 14:32
A jak zarobki pracownika administracyjno-biurowego w Raciborzu? Opłaca się ubiegać o to stanowisko?
sss 2016-05-26 12:06
Jesli juz cie przyjma to 2100 brutto maksymalnie.
iii 2016-05-30 16:54
Jeśli euro kadra zatrudni to później ile trzeba czekać na zatrudnie w dhlu? Nie wiecie czy szykują się jakieś wolne miejsce na pracownika administracyjno-biurowego?
a 2016-05-31 15:06
Przez Eurokadrę około roku, do półtora. Aktualnie są dwie osoby na próbę, można próbować się dostać.
iii 2016-06-04 11:03
Czyli ogłoszenia euro kardy typu poszukujemy pracownika administracyjno - magazynowego to poźniej po sprawdzeniu przechodzi sie na do biura?
a 2016-06-04 18:54
Jeśli zgłosi się kobieta, to tylko administracja, jeśli mężczyzna, to w zależności od zdolnośći. Jak będzie umiał się odnaleźć, to pójdzie do biura. Jak nie, to na wózek.
m 2016-06-05 11:44
No dobrze to dlaczego w tamtym roku było tak że ogłoszenie na pracownika administracyjno-biurowego nie wiem cz przez Eurokadrę było w Urzędzie Pracy i odbywały się rozmowy kwalifikacyjne na terenie DHLu a teraz nie ma żadnych rozmów tylko pracownicy Eurokadry oprowadzają. Czyli osoba która zostaje zatrudniona przez Eurokadrę trafia do tego biura i pracuje z sytemem czy jest na magazynie czy jak to jest? No i dlaczego tyle ogłoszeń na tego pracownika administracyjno-magazynowego? Czyżby taka rotacja w biurze?
1
rex 2016-06-05 16:44
Sprawa wyglada tak ze w tej chwili jest jedno miejsce w biurze ogloszen jest duzo bo wymagania sa duze i po prostu jest sito
,a sama praca wyglada tak ze jak nie dajesz rady to po miesiacu wylatujesz jak nie ma roboty to wylatujesz jak koledzy i kolezanki z biura cie nie polubia to wylatujesz.A na przyjecie do DHL w najblizszym czasie nie masz szans.I to tyle.
m 2016-06-07 14:09
Dzięki za odpowiedź...ale jakieś dziwne to wszystko. Jakie znaczenie ma zdanie kolegów z biura skoro dobrze pracujesz no i po co przyjmują skoro za jakiś czas jak nie będzie pracy to będą zwalniać, zupełnie bezsensu...
rex 2016-06-08 10:19
Masz racje ale tego bezsensu to Ci nikt racjonalnie nie wytlumaczy
m 2016-06-09 10:36
A powiedz mi czy ta praca w biurze jest tak bardzo skomplikowana że jest takie sito? Na czym w DHL-u ta praca polega?
eks 2016-06-22 14:39
Czy ktoś może mi określić czym zajmuje się pracownik administracyjno-magazynowy? Bo teraz widzę że jest kolejna oferta pracy. Dzięki:)
Łukasz 2016-10-20 22:14
Dno i wodorosty.
3
anonim 2016-10-22 00:07
Świetne Janusz.
1
E 2016-11-01 11:43
czegos sie czepil Janusza?Jak tak dalej pojdzie to on sam tam zostanie ze swoim kierownikiem
ETX 2016-11-29 20:02
To jeszcze( usunięte przez administratora ) tam trzymają? Niech już wraca do Gruzji. Ten balon też trzyma tych swoich lebrow. Z resztą że on sam się tam jeszcze trzyma. Ino kal pójdzie taki ( usunięte przez administratora )
ona 2016-12-01 22:02
Dość penetracji
ds 2017-03-27 07:49
I co mozna dac normalne podwyzki? Wystarczy ze sie paru ludzi zwolnilo.
Iwona 2017-03-29 16:09
Często internauci pytają o proces rekrutacji. Jak wygląda on w Państwa firmie?
Czy firma zatrudnia studentów ułatwiając im start w karierze?
Na te i więcej pytań odpowiedź znajdziecie w wywiadzie, którego dla naszego portalu udzieliła Dyrektor ds. Personalnych - członek zarządu DHL Express. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,26158,wywiad-maja-chabinskarossakowska
Zachęcam do zapoznania się z jego treścią.
Łukasz 2017-04-04 21:23
Co tam w DHL'u ? ktoś się dorobił już ?
nowa18 2017-05-24 20:35
Witam, właśnie dostałam propozycję pracy w DHL na stanowisko administrator magazynowy i za tydzień mam rozmowę kwalifikującą. Czy ktoś mi doradzi czy warto tam iść ? Czy warto zaczynać tą pracę ? jakie są mniej więcej zarobki ?
nini2342 2017-05-29 17:21
Witam, składałam CV i też dostałam propozycję pracy na olx pisze 2400-2600 brutto zapewne.
Iwona 2017-06-07 11:16
@nowa18 byłaś może na rozmowie kwalifikacyjnej? Mogłabyś powiedzieć coś więcej o jej przebiegu? Jak oceniasz jej poziom?
agata 2017-06-20 13:14
Na wstępie to ta firma nie zasługuje na żadnego dobrego pracownika!Bo tylko idioci się cieszą że mogą za trzy zmiany zarobić 2000tyś to jest śmiech na sali,a co niektórzy się cieszą jak dzieci!A te narzekanie pracowników jak by to była jedyna firma na świecie dajcie sobie siana.Agatka wam pokarze na com ja stać
stef 2017-06-23 11:23
Co tu dużo pisać jedno wielkie g....Jak są chętni tam do pracy to niech idą za te 2700 brutto ale trzeba pamiętać że nie ma nic za darmo wyścig szczurów i do tego wyśrubowane normy na 1000% nikomu normalnemu nie życzę żeby tam trafił bo i tak sam po paru dniach zrezygnuje.Agata to jest kawal k...y pamietajcie o tym pozd
Zostaw swoją opinię o DHL - Racibórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL