Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
karina - 2015-05-19 13:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam pytanie czy był ktos z tego biura jesienia na winogronach ?Jakie warunki ile mozna zarobic
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-05-19 18:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prosze o informacje ,czy wyjezdzał ktos z tego biura sierpien , wrzesien na jabłka lub winogrona do Francji.Interesuja mnie zarobki i warunki bytowe.
zdjecie uzytkownika
sarcia2211 - 2015-06-09 00:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! poszukuję pracy na sezon lipiec-sierpień dla dwóch studentek. Chcemy wyjechać za granice na zbiory. Czy ktoś ma jakieś propozycje? Boimy się jechać w ciemno. Proszę o kontakt na maila : sara.tur@wp.pl
zdjecie uzytkownika
aldona - 2015-06-09 15:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojechałam z Eurokontaktem w tamtym roku do pracy do Niemiec - bardzo dobrze trafiłam, zapłacone zgodnie z umową, warunki ok, można powiedzieć że nawet lepsze niż się spodziewałam. W tym roku nie mogę, ale w przyszłym jeszcze pewnie z nimi gdzieś pojadę.
zdjecie uzytkownika
aldona - 2015-06-09 15:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr - 2015-04-01 14:32:38]:
no na pewno nie rozwiązują umowy bez przyczyny, ot tak sobie....
zdjecie uzytkownika
nikola - 2015-06-12 16:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam w tamtym roku w Niemczech i Eurokontakt pośredniczył w tym wyjeździe. praca dokładnie taka jak w ogłoszeniu, niezła kasa, szef z Niemczech bardzo wyrozumiały a to się chyba rzadko zdarza.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-06-19 14:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę niedługo do Belgi, będę pracować jako ogrodnik. nie mam niestety nikogo kto może mnie wdrożyć w taką pracę za granica wiec zdecydowałem sie na pośrednika. Znajomy raz był z Eurokontaktem w Niemczech i wszystko poszło zgodnie z planem więc poszedłem jego śladami. nie ma co w ciemno tez wybierać pośrednika bo nie brakuje naciągaczy....
zdjecie uzytkownika
kamillk - 2015-06-22 09:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade jutro na klinkier do niemiec. na miejscu jest juz dwuch moich kolegow. mowia ze wszystko ok, zaliczki ida na czas, niemiec potrzebuje wiecej ludzi wiec spakowalem sie i jade. wczesniej bylem na szalunkach tez w niemczech i tez wszystko bylo tak jak sie umawialismy wiec nie wiem dla czego te wczesniejsze komentarze. wyplata na czas, szef w porzadku, ale jeden kolega po dwuch dniach wylecial bo pil na robocie :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-25 16:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
zastanawiem się nad pracą , pracownik fizyczny przy produkcji palet OKOLICE LIPSKA bardzo proszę o opinie osób które tam były , czy jest możliwość pracy w godzinach nadliczbowych jak mówią czy są dodatyki za prace w nocy święta iwgl bardzo prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
vella - 2015-06-26 14:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade niedługo już drugi raz z tą firmą do pracy sezonowej do Niemiec. byłam w tamtym roku, wsztystko się sprawdziło i wypaliło więc zdecydowąłam sie w tym roku jechać znowu. wiadomo, że zarobki o wiele wyższe niż w Pl....
zdjecie uzytkownika
jello - 2015-06-30 10:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczoraj wrocilem z niemiec z rusztowan i wszystko bylo ok. muj kolega jest teraz w ratingen jako elektryk i tez zadowolony. kasa na czas, szeef spoko. na poczatku daja duzo dokuemtnow do podpisania ale jak sie pytasz to od razu tlumacza co podpisujesz wiec nie jest zle. trzeba wplacic na dziendobry chyba 200 zl ale to hest nie dla nich tylko do firmy ktora organizuje wyjazd. tlomaczenia, pozwolenia itd. jak widac nie wyjazd doszedl do skotku i jestem zadowolony i czekam na kolejny kontrakt
zdjecie uzytkownika
jowita - 2015-06-30 14:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybieram się za miesiąc do Niemiec do pracy z nimi, namówiła mnie koleżanka która była w tamtym roku z tą agencją w Niemczech też i chwaliła, zarobki zwłaszcza :)
zdjecie uzytkownika
Kornik - 2015-07-14 11:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem we Francji jako spawacz i wszystko było ok. Wypłatę dostałem w terminie, wszystkie niezbędne papiery, warunki na miejscu też w porządku. Myślę, że skorzystam w przyszłości jeszcze raz :)
zdjecie uzytkownika
RobertW - 2015-07-16 16:09:03 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest rzetelna i jeśli ktoś wywiązuje się ze swoim obowiązków, to oni też się wywiązują. Nie ma się do czego przyczepić. Nie jest to praca moich marzeń, ale warunki są w porządku.
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-07-17 12:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukałem pracy na wakacje. Znalazłem w eurokontakt robote na dobrych warunkach. Jest opcja, ze nastepny raz tez mnie zatrudnia. Jak sie raz pojedzie to chce sie jezdzic juz w kazde wakcje, bo i kasa i ludzie git. Dobra firma,nie ma co czytac bredni o nich bo ucziwi sa.
zdjecie uzytkownika
chłopek - 2015-07-18 13:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2015-04-14 18:53:27]:
jak kuń loto po łunce i nasro to w tym miejscu rosnum piecorki cza potym je wygrzebać z tyj kupy i zasypać zeby grzybni nie uskodzić rozumis dziełuszka
zdjecie uzytkownika
marta241 - 2015-07-19 12:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zastanawiam się nad wyjazdem do Hiszpanii za pośrednictwem Euro Kontaktu, czy ktoś mógły coś o tej firmie powiedzieć? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Piotrek z Wro - 2015-07-20 15:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem w Austri jako malarz. Fucha spoko, nie bardzo ciężka i można było też zobaczyć okolice. Ogólnie polecam, bo takiej kasy jak tam to nigdzie nie zarobiłem.Wiadomo że wymagają żeby pracować, nie pić itd. ale dają kase tak jak powiedzieli i o to chyba chodzi.
zdjecie uzytkownika
tyrcan - 2015-07-22 15:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz nie ma niestety oferty dla malarza w Austrii, a szkoda, bo to co piszesz wygląda kusząco. Teraz to tlyko można załapać się do Niemiec na montera rusztowań, spawacza autogenicznego, parkieciarza, montera instalacji sanitarnych i grzewczych, pracownika ogólnobodowlanego w suchej zabudowie, nic innego nie widziałem.
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2015-07-23 12:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem w niemczech. praca jest w porzadku. kumpel pil to sie zz robota na wlasne rzyczenie. dla nas lepiej bo szef by myslal ze my tez chlejemy. tak jak mowilem robota jest ok nie ma sie co zastanawiac bo ta firma jest sprawdzona przezemnie wiele razy.
zdjecie uzytkownika
TUmaciek - 2015-07-27 12:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prace z eurokontaktu polecił mi znajomy, ktry wyjezdzał z nimi kilka razy. U mnie było tak jak u niego czyli ok. Chętnie biora ludzi drugi i nastepny raz bo są sprawdzenie i wiedza ze glupot nie narobiom. Praca jest na dobrych warunkach i kasa też w terminie.
zdjecie uzytkownika
fons79 - 2015-07-27 21:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam propozycje wyjazdu przez euro kontakt francia zbior jablek w polowie sierpnia czy ktos ma jakies informacje na ten temat lub byl tam wczesniej.
zdjecie uzytkownika
Jacekkk - 2015-07-28 09:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem na zbiorach winogron w francji. dobrze jest znac jakis jezyk. jak znasz francuski to naj lepiej. ogolnie musisz byc zdrowy i przygotuj sie na zakwasy po dniu pracy ;) robota jest ok dobre miejsce na prace i to co oni oferuje jest dla mnie w pozadku. nastepnym razem jak nie bede mial roboty to pojade z nimi.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-07-29 09:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-05-15 20:05:02]:
to jest kasa którą przeznaczają na załatwienie formalności za granicą. jadę z nimi niedługo już 3 raz i za każdym razem dobrze wszystko wspominam - i warunki i zarobki. pierwszy raz pojechałem z nimi do Niemiec, w tamtym roku byłem we Francji. Teraz znowu do Niemiec.
zdjecie uzytkownika
młoda - 2015-08-03 07:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś z rzeszowa wybiera sie na zbiór jablek do Francji w sierpniu?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert