Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Jakub - 2015-03-22 16:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może wybiera się na zbiór pieczarek do Francji i może napisać jakie warunki płacowe i na jaki czas jest wyjazd itd ??
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-03-24 19:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam czy ktos wyjezdza 9 kwietnia do Francji na zbór pieczarek i podpisal umowe chcialabym jeszcze wiedzic jakie są warunki placowe prosze o kontakt Iwona moj tel 510022052 dziekuje W
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-03-27 19:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy ktoś wybiera się z nimi do pieczarek do Niemiec miejscowość Borna mam jechać w kwietniu,ale ciezko się zdecydować różne opinie.Dodam że nie wołali kasy odemnie.
zdjecie uzytkownika
Basia - 2015-03-30 10:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja byłam w pieczarkarni w Niemczech i nie było źle, podobno to jedna z dwóch do których od nich się jedzie, byłam w tej mniejszej i wszystkim mogę polecić, chociaż o tej większej też nie słyszałam złych opinii. Według mnie trzeba wszędzie pracować, więc nie ma co grymasić.
zdjecie uzytkownika
robi - 2015-03-31 18:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś wybiera się na zbiór cebuli w okolice Dijon. Wyjazd 17 kwietnia.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-04-01 14:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam wyjazdu na pieczarki we Francji. rozwiązują umowy po dwóch tygodniach. trzeba radzić sobie samemu .chamstwo !
zdjecie uzytkownika
Kobieta - 2015-04-01 15:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać kogoś zabolało, że nie ma miejsc dla Panów na aktualne nabory, bo jak mogą rozwiązywać z Panami umowy, jak od kliku tygodniu jest tam brak wolnych miejsc dla Panów, na tych etatach. Ja sama się przekonam jak tam jest teraz na wyjeździe, 9 kwietnia, na pewno tam lepiej zarobię niż w naszym kraju.
zdjecie uzytkownika
informacja - 2015-04-01 22:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZYTAM rozne komentarze ROZNYCH FIRM wysylajacych ludzi za granicę , jedni zadowoleni inni narzekaja jak jest prawda nie wiem ?....powiem jedno - za granica to tu sa otwarte drzwi do urzedow jak inspekcja pracy , zwiazki zawodowe, policja, kazdym problemem lub najmniejszym oszustwem sie zajmuja natychmiastowo, jezeli chodzi o umowy z agencja polską to po przekroceniu granicy i rozpoczeciu pracy w danym kraju za granicą obowiazuje kodeks pracy i prawo kraju w ktorym pracujesz , jezeli umowa jest mniej korzystna niz prawo kraju w delegcji taka polska umowa mozecie sobie podetrzec tyłek , umowa musi spelniac minimalne ustawowe place warunki pracy, zamieszkni, itd ...nie polskie ale zagraniczne . pozdrawam i zycze bezstresowej pracy za granicami , nie dawac sie wykorzystywac czytac prawo kraju i zglaszac nieprawidlowosci , nie znsz jezyka pisz mail do instytucji tlumacz slownikiem . hejka!
zdjecie uzytkownika
etien - 2015-04-03 15:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [AGA - 2015-03-12 10:35:20]:
Ja mam ochotę jechać,ale obawy też są.Czy z Rzeszowa ktoś jedzie?proszę o kontakt pod adresem ligo21@o2.pl
zdjecie uzytkownika
miś - 2015-04-04 19:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
mam wyjazd do Francji praca na campingi po świętach do miejscowości Parentis en born blisko Biscarosse czy może ktoś dać kontakt jakie tam panują warunki pracy pracuje 45 osób ponoć już rok czy to prawda czy też oszustwo
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-04-10 10:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JOLA - 2015-03-11 10:08:00]:
Witam czy ktos wyjezdza pod koniec kwietnia na zbior pieczarek do Francji???prosze o kontakt ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. - 2015-04-10 12:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy,

Eurokontakt Projekt Serwis sp. z o.o. prosi autora negatywnej opinii o kontakt z Agencją w celu udzielenia bliższych informacji i ewentualnego podjęcia mediacji pomiędzy Panią a Pracodawcą Zagranicznym ,do którego Panią skierowano, gdyż Pracodawca Zagraniczny nie potwierdza, żeby sytuacja przez Panią opisana miała miejsce.

Agencja pośredniczy od blisko roku w zatrudnieniu osób zbierających pieczarki na terenie Francji i z informacji zarówno od osób tam przebywających jak i pracodawcy zagranicznego wynika, że :

- średnie wynagrodzenie miesięczne wynosi 1200 Euro( po odjęciu wszystkich kosztów) plus godziny nadliczbowe

- większość pracujących osób spełnia wymogi pracodawcy i wraca ponownie po pierwszym 5 – miesięcznym kontrakcie
- zdarzają się sporadycznie sytuacje wcześniejszego rozwiązania umowy przez Pracodawcę Zagranicznego a z wiedzy Agencji wynika , ze dotyczyły one zachowania( picie alkoholu, wielokrotne nie stawianie się w pracy bez jakiegokolwiek uzasadnienia lub jej opuszczenie na stałe, wywoływanie konfliktów miedzy zbieraczami,) , braku wydajności. Jednakże zawsze wcześniejsze rozwiązanie umowy poprzedzone jest wezwaniem do poprawy w okresie kolejnych paru dni zachowania lub wydajności. Nikt nie zostaje odsyłany z dnia na dzień.

- ze strony Agencji wyznaczony jest opiekun, do którego w trakcie realizacji usługi należy się zwracać ze wszystkimi problemami i nikt nie został i nie zostanie pozbawiony pomocy również co do wyjaśnienia powodów rozwiązania umowy jak i co do ewentualnej pomocy przy organizacji powrotu do kraju.

Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Licencja 1109/1A,1B
ul. Powstańców Śląskich 5
53-332 Wrocław
zdjecie uzytkownika
Eurokontakt Projekt Serwis sp. z o.o. - 2015-04-10 13:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2015-04-10 10:09:28]:
Eurokontakt Projekt Serwis sp. z o.o. prosi Panią o kontakt z naszą agencją, udostępnimy numery do Pań, które już pracują we Francji na miejscu i mogą na wszelkie Pani pytania odpowiedzieć.

Pozdrawiamy
Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Licencja 1109/1A,1B
ul. Powstańców Śląskich 5
53-332 Wrocław

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
maiki - 2015-04-14 13:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos pracowal z tego biura w austri w regipsach bo dzwonili do mnie z oferta i niwiem co robic po przeczytyniu tych komentarzy
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-04-14 18:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jaki sposób zbiera się pieczarki we Francji,rosną na ziemi,praca na kolanach?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-04-16 08:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2015-04-14 18:53:27]:
Nie,rosną na drzewach,na wysokości oczu!!!
zdjecie uzytkownika
Czarna - 2015-04-17 16:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, wlasnie dostałam propozycje wyjazdu na pieczarki za tydzień i nie wiem co zrobić, czy ktoś się tam może też wybiera, proszę o odpowiedź i opinie
zdjecie uzytkownika
sobota - 2015-04-21 17:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje ktoś przy budowie dróg w niemczech?
zdjecie uzytkownika
lexus - 2015-05-01 12:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysiek - 2015-04-16 08:39:20]:
Nie ba..nie mogą rosnąć na stołach właśnie na wysokości oczu jest drugi poziom
zdjecie uzytkownika
BEZROBOTNY - 2015-05-06 16:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niewiem jakim trzeba byc beszczelnym (usunięte przez administratora) jeszcze z taka smieszna oferte przesylaja na maila/ Agencja Eurokontakt Projekt Serwis Sp.z o.o. lic 1109 nawiązując do otrzymanego drogą e mail Pani CV przesyła ofertę zatrudnienia przez kontrahenta zagranicznego na stanowisko spawacz TIG. W przypadku zainteresowania proszę o kontakt 731 983 146 w celu omówienia szczegółów. Na odprawę można się umówić w jednym z naszych przedstawicielstw w miejscowościach : Lublin, Katowice, Rzeszów , Wrocław, Grudziądz. Proszę o zabranie ze sobą numeru konta w walucie euro, numer NIP , PESEL dowód osobisty DATA I DŁUGOŚĆ KONTRAKTU: od około 11.05 na około 3 miesiące z możliwością przedłożenia lub przejazdu na inny kontrakt. STANOWISKO: spawacz TIG. OPIS PRAC: spawanie mebli ze stali nierdzewnej przeznaczonych do dużych kuchni i stołóek UWAGI: Zleceniobiorcy proszeni są o zabranie odpowiednich ubrań roboczych. CZAS PRACY: 45 h tygodniowo, UBRANIA ROBOCZE: na koszt Zleceniobiorcy DOŚWIADCZENIE: wymagane uprawnienia i doświadczenie w spawaniu TIG. MIEJSCE PRACY: okolice Paryża, Francja ZAKWATEROWANIE: wyposażona kawalerka w pobliżu miejsca pracy. Koszt 150euro/miesiąc. Samowolny zjazd spowoduje zwiększenie kosztów zakwaterowania o dodatkowe 100 euro od osoby za każdy miesiąc pobytu na kontrakcie.Zleceniobiorca ma wziąć ze sobą własną pościel, prześcieradło, ręczniki, itd. Nadużycie prądu, wody i gazu spowoduje zwiększenie kosztów zakwaterowania. Należy zabrać własną pościel, śpiwór i ręczniki. STAWKA: 10 euro/ h brutto Pozdrawiam, Dorota K.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-05-07 14:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć , chciałabym pojechać 14 maja do Francji na zbiór pieczarek, jeżeli ktoś był i naprawdę udzieli mi prawidłowych informacji to proszę o kontakt ; zo.e@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Stary - 2015-05-09 11:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BEZROBOTNY - 2015-05-06 16:55:46]:
Ale jaja to w Polsce na Tigu więcej dają Dobrze przepisałeś ofertę , niema tam że trzeba z własnym Tgiem jechać
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-15 20:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalem oferte na tuskawi od Francji
200zł musze zaplacic biurze mozesz cos wiecej wieceie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-05-19
Żródło: Gowork.pl
Francja
( )
Eurokontakt jest Agencją Pośrednictwa Pracy Zagranicznej istniejąca na rynku od 1995 roku. Działamy zgodnie z prawem Unii Europejskiej. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Pracy nr 1109. Oferujemy pracę dla osób z różnych sektorów zatrudnienia i branż. Zatrudniamy zarówno specjalistów jak i osoby bez kwalifikacji i doświadczenia. Brak znajomości języków obcych nie jest przeszk
zdjecie uzytkownika
karina - 2015-05-19 13:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy był ktos z tego biura jesienia na winogronach ?Jakie warunki ile mozna zarobic
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-05-19 18:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prosze o informacje ,czy wyjezdzał ktos z tego biura sierpien , wrzesien na jabłka lub winogrona do Francji.Interesuja mnie zarobki i warunki bytowe.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert