Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

bolo 2016-02-10 20:03:45
witam dostalem propozycje do pracy w Austrii na budowe jako zbrojarz.czy ktos moze napisac jakie sa tam warunki i wogole czy war pozdrawiam
to pojechac
kondzio82 2016-02-16 11:04:18
witam mam pytanie czy po złożeniu CV na prace sezonową zbiory jabłek od września napewno się pojedzie,czy często odrzucają lub wcale nie dzwonią poz...
7
Lena 2016-02-27 18:27:22
A wiesz xos na temat pracy wlasnie na pieczarki,wsumie.dokladniej to 200km od paryza?jakies opinie
BanaN 2016-03-08 18:39:15
Ja już od trzech lat kiedy zacząłem studiować wyjeżdżam na sezonówki przez co nie muszę pracować przez cały rok. Raczej wątpie by odrzucali. Musisz do nich wysłać i cierpliwie czekać
Krasny 2016-03-14 09:51:53
Ja jestem od pół roku na wyspach dzięki euro kontakt. Teraz obecnie w Irlandii. Trochę mało komfortowo, bo raz Anglia, raz Szkocja, raz Irlandia, ale za to są dobre funty za delegację. Za same dodatki będzie mnie stać w Polsce na zmianę samochodu i kupno motocykla
dam 2016-03-18 20:17:37
Witam,ja jadę zaraz po świętach samochodem ,czy da radę wytrzymać?
Daniel.
byly pracownik 2016-03-26 15:01:48
Eurokontakt to dobra firma, interesuje sie ludzmi, kasa jest na czas a nwet i przed czase, pomagają w razie problemów, moje zdanie jest pozytywne, zadowolony bylem z konktraktu :) aczkolwiek kasa moglaby byc wieksza
marek887 2016-04-18 09:59:43
w tamtym roku przez 5 miesięcy pracowałem w Niemczech, prace załatwiło mi własnie euro-kontakt. bardzo sprawnie i szybko wszystko poszło, pozałatwiali formalności, przyjechał do hamburga w sobote i od poniedzialku zaczalem prace. Teraz załatwiali mi zwrot podatku
Rafal 2016-04-21 18:46:58
Spoko firma, dzięki eurokontakt wyjechałem na 5 miesięcy i udało mi się zarobić na remont dachu i schodów. Za rok jak pojade to zmienie smaochód
czewik 2016-04-25 15:25:50
od paru lat jeżdże do pracy do Holandii i korzystam własnie z biura Eurokontakt. Bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje, załatwiają prace, mieszkanie, jeśli ktoś potrzebuje jest tez mozliwośc wynajęcia samochodu. Uczciwe warunki, w każdej chwili słuza pomoca. Wg mnie jak najbardziej na plus
maciekadams 2016-04-27 10:30:13
bardzo szybko załatwili mi prace gdy byłem w Holandii i miałem problem bo mnie zwolnili z poprzedniej firmy. Polecam ;)
maciekadams 2016-04-27 10:32:37
bardzo szybko znaleźli dla mnie prace gdy byłem na lodzie w Holandii. Bardzo dobra agencja, polecam ;)
jajakobyły 2016-04-28 10:55:01
To znaczy że jedziesz do pracy na polskim ZUS i jak masz tam długi to komornik ci je zajmie w całości ? Praca jest na umowę zlecenie. Pozdrawiam
Olek 2016-05-20 01:51:16
Ktoś Ci się zwierza ile zarabia? Polska to taki chory kraj, że jak zarabiasz mniej to powiedzą, że jesteś biedak, a jak więcej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na pewno ukradł. Wyjeżdżając z eurokontaktem zarabiałem dobrze, a nawet bardzo.
Blue 2016-06-07 22:51:15
To legendy czy tak Ci powiedzieli?
Chyba wszystko jest zależne od umowy. Ja jechałem na własną rękę. Nic nie płaciłem. Każdy ma inną umowę. Moja była spoko
Blue 2016-06-07 22:51:52
To legendy czy tak Ci powiedzieli?
Chyba wszystko jest zależne od umowy. Ja jechałem na własną rękę. Nic nie płaciłem. Każdy ma inną umowę. Moja była spoko
były 2016-06-26 17:07:37
unikaj ich jak ognia ,ostrzegałem
21
dfghf 2016-08-13 00:41:16
Witam
Czy ktoś był bądź jest na wyjeździe jako spawacz TIG aluminum we Francji w oklicach Paryża??? Chodzi mi o warunki i ogolnie o kontrahenta czy opłaca się tam wyjeżdzać i czy to pewna robota. Pozdrawiam
iska 2016-08-13 15:40:59
Hej. Wybiera się ktoś na winogron do Francji? Z tego co wiem to jest oferta.
nika 2016-08-13 17:26:43
A na winogron do Francji ktoś się wybiera?
Ona 2016-08-20 04:04:57
jedziemy z koleżanką ;)
asia 2016-08-20 11:56:36
ja jadę na zbiór winogron . W poniedziałek jadę podpisać papiery z nimi ;) . A ktoś moze był już z nimi na takich zbiorach i może cos na ten temat powiedziec?
asia 2016-08-21 12:21:29
W jedno miejsce tylko na jakieś 2 tygodnie , możliwe ze sie przedluzy do 3 ale to nic nie wiadomo. Czemu piszesz ze firma to masakra?
gościnnie 2016-08-31 12:01:59
Cześć, zastanawiam się nad wyjazdem do Francji na oliwki, jabłka, coś podobnego. Czy ktoś już tam był i może powiedzieć jakie są warunki pracy/zakwaterowanie/płaca ?
Monika 2016-08-31 16:10:46
Hej. Wybiera się ktoś może teraz z nimi do Francji na zbiór winogron ? Bardzo chciałabym pojechać ale odrobinę się obawiać nie dość że pierwszy wyjazd za granice to w dodatku sama :) Piszcie
1
Patrycja25 2016-08-31 16:18:22
Dzień dobry,

A ja chciałabym dodać swoją opinię ale ze strony rekrutera. Otóż niedawno dostałam się na staż do Wrocławia (docelowo miałam pracować w Katowicach), na prawdę nie polecam tam pracy jako osoba rekrutująca. Firma nie ma nic wspólnego z typową rekrutacją a raczej z call center. Mam doświadczenie w agencji pracy i wiem jak to powinno wyglądać. Mój pierwszy dzień polegał na "patrzeniu" co inni robią, podpisałam umowę, (usunięte przez administratora) Oczywiście do tej pory nie mam pojęcia kto był moim bezpośrednim przełożonym. Drugi dzień opierał się na dzwonieniu do ludzi i wciskaniu im pracy za granicą za marne pieniądze. I w dodatku duża rotacja. Na szczęście wróciłam bo w ogóle nie mają podejścia do nowych osób. Dodam, że na stażu nie wyznaczono mi opiekuna co powinno być koniecznością jak w większości firm. Po prostu brak profesjonalizmu.
16
kami 2016-09-05 20:37:13
Ile trzeba czekać na ofertę pracy od tej firmy ? :)
kamila 2016-09-05 22:10:22
Ile czekaliście na oferte wyjazdu od tej firmy ?
Aniela 2016-09-06 15:17:05
Partycjo a przed aplikacją miałaś jakieś doświadczenie w hr? Albo cokolwiek?
1
Michał 2016-09-11 13:34:22
Cześć, ja jadę około 22 września
Michał 2016-09-11 13:38:54
Ja jadę. Wyjazd około 22 września
darka 2016-09-13 13:00:33
Hej. Ma ktoś miejsce w aucie dla Mnie?
bolo26 2016-09-13 20:02:43
ja mam zamiar jechac na zbior winogron ale niestety brak transportu a oni nie maja miejsc w swoich transportach
aaaa 2016-09-19 11:58:25
Hej. Jedzie ktoś na winobranie do Fr i ma wolne miejsce. Z Lubelskiego....
kika 2016-09-20 16:01:17
hej ja też miałam jechać ale nie mam transportu , a ty już coś ogarnęłaś ?
colombo 2016-09-28 13:21:22
Witam.
Czy był ktos na w pracy na magazynie w Wittenhagen. Może napisać coś wiecej odnosnie warunków i zarobków. Bardzo prosze.
eldorado 2016-10-12 14:34:19
Witam,
Pracuje lub pracowal ktos u nich jako kurier w Hamburgu. Mozecos wiecej powiedziedz o zakwaterowaniu i zarobkach?
Leon 2016-10-15 18:07:10
zgadzam się, też tam kiedyś pracowałem ... porażka
2
ema 2016-10-15 18:11:04
A teraz poszukują doręczycieli paczek ,pewnie trzeba perfekcyjnie znac niemiecki bo pracujesz z ludzmi? czy tylko rozwozisz?
123 2016-10-26 03:47:16
język to najmniejszy problem, bo chyba potrafisz nauczyć się dzień dobry, do widzenia, i proszę tu podpisać
ale jak nie robiłeś/aś jako kurier to odradzam, bo zanim ogarniesz temat to miną miesiące.
Judyta 2016-10-26 13:47:41
Hej, czy pracowała jakaś dziewczyna jako kosmetyczka? spec. depilacji ?z Euro kontakt? za tydzień mam jechać do Munster z Warm. Maz. , mam wolne miejsca w aucie
Martyna 2016-10-27 12:29:58
Chyba jedziemy razem. Możesz podać jakiś kontakt do siebie?
pablo 2016-10-31 13:11:53
mam pytanie czy jest możliwosc wyjazdu przez eurokontakt dla małżenstw i czy w listopadzie będą mieć jakieś oferty
pablo 2016-10-31 13:16:16
Mam pytanie czy jest możliwość wyjazdu przez tą firmę dla par
robert1 2016-11-10 09:27:28
o ile mi wiadomo to tak
kates 2016-11-22 21:40:35
Hej
czy ktoś jedzie na pieczarki do Francji a może ktoś był to napiszcie kilka słów czy warto
Pauletta 2016-11-25 16:29:18
Czy ktos był we Francji przy rolnictwie?
Krystian 2016-12-04 14:13:37
Czy mógłby ktoś napisać czy płacą na czas ile można odłożyć w ciągu 2 miesięcy i czy ta agnecja jest uczciwa ?
mb 2016-12-07 17:12:29
czy ktoś mógłby napisać czy warto wybrać sie do pracy przez ta agencje szczerze
ADam_ 2016-12-07 17:43:35
Krystian płacą wszystko na czas. TO ile odłożysz to kwestia pewnie do jakiej roboty jedziesz?
Zostaw swoją opinię o Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.