Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

Paulina 2017-03-29 13:51
@Bones, powiesz coś więcej?
aga 2017-03-29 16:58
Witam 3.04 .mam wyjazd na pieczarki /francja/ ktoś coś ? jakieś doświadczenia z taa firmą ?
ciekawa 2017-03-30 18:15
Hej czy masz doswiadzcenie w zbiorze pieczarek,bo podobno mozna sie w polsce przeszkolić i wyjezdzac do Francji.Jak cos wiesz na ten temat to napisz
4
Grażka 2017-04-06 22:17
Ciągle piszecie o zbiorze pieczarek, czy to taka dobra praca? Ile można zarobić? Słyszałam, że firma jest ok a reszta ?
Mmo 2017-04-09 11:56
Ktoś był na tych pieczarkach?? Jakie warunki??
Paulina 2017-04-10 09:13
Kto się w takim razie podzieli swoimi doświadczenia związanymi z pracą właśnie przy pieczarkach?
3
ziom 2017-04-13 14:22
Hahahaha:)
1
Izolda 2017-04-18 19:44
Eurokontakt Projekt Serwis to bardzo dobra agencja.
1
Kazik 2017-04-21 15:35
Witam mam pytanie. Kto jedzie 8maja do Niemiec na produkcję mebli ogorodowch (skladnie ,pakowanie? ) proszę o opinię na temat tej firmy
Henry 2017-04-25 15:15
Jak dobrze , że powstała taka agencja jak Eurokontakt Projekt Serwis. Profesjonalne działania można zauważyć już za granicą. Korzystałem z oferty firmy i jeździłem do Niemiec. Dobra kasę zarobiłem i wszyscy zadowoleni.
Paulina 2017-04-26 15:51
@On, wspominasz o tym, ze pracownicy są zastraszani. Co przez to rozumiesz? Czy piszesz tutaj o jakiejś konkretnej sytuacji?
Paulina 2017-05-09 09:19
@Alaala według Ciebie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. nie zapewnia pracownikom odpowiedniego wsparcia podczas wyjazdu? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja? Czekamy na Twoją opinię.
Paulina 2017-05-15 14:38
@jejq, piszesz, że Agencja Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. nie wypłaciła Wam tyle, ile było początkowo na umowie. Czy była to duża różnica? Czy zdarzyło się to komuś jeszcze? A jak oceniasz ogólnie współpracę z Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.? Czy podczas wyjazdu mieliście zapewnione wsparcie ze strony Agencji?
1
anka_87 2017-05-15 15:32
ja byłam na kontrakcie na pakowaniu kawy i było całkiem ok. co prawda praca na niemieckich warunkach wiec spływało do portfela praiwe nic po zapłaceniu mieszkania ale teraz ubiegam się o zwrot podatku w niemieckim finansamcie to z tego bendzie dobra kasa.

kolezanka byla na pakowaniu plyt ale na polskichw arunkach czyli polski zus miała płacony to przywiozła więcej kasy do kieszeni ale nie bedzie miala prawa do niemieckiej emerytury a mi sie juz zaczal naliczac czas.. ja jade z nimi z nowy tyle ze na inny kontrakt, dalej niemieckie warunki bo chce sie tam przeprowadzic.

kazdy wybiera to co lubi i na czym mu zalezy. ogulnie maja duzy wybor ofert wiec kazdy znajdzie cos dla siebie.
1
Emi 2017-05-17 09:42
ma ktoś jakieś aktualne doświadczenia przy zbiorze pieczarek we Francji? ilość godzin tygodniowo? czy są to stałe godziny czy częste przestoje na mieszkaniu? jakie są tygodniowe koszty mieszkania , dojazdów do pracy i ubezpieczenia? W jakiej miejscowości jest ta praca? jaka stawka netto na godzinę wychodzi?
2
Kinia 2017-05-20 17:44
A przy jakiej pracy jestes ?
Adam87 2017-05-21 16:16
Witam czy ktoś był na wycince krzewów ,traw,drzew we Francji. Proszę o opinię.
Paulina 2017-05-22 10:17
@Adam87 zastanawiasz się nad podjęciem takiej pracy? Jakie informacje konkretnie Cię interesują? Czego chciałbyś się dowiedzieć? Sprecyzuj swoje pytanie.
Adam87 2017-05-22 18:29
@Paulina . interesują mnie zarobki jak Każdego oraz czy płacą tygodniowo czy miesięcznie i jaka ilość godzin w tygodniu?
balon 2017-05-24 19:54
@Kazik
Ja otrzymałem tę ofertę razem z kolegą chcemy wyjechać, ale nie jestem przekonany co do samej pracy, dostałeś więcej info co dokładnie tam trzeba będzie robić? Jakie warunki mieszkaniowe i w ogóle jak ma się ta sprawa z odprowadzaniem podatku? Daj znać
Olaaaaaa 2017-05-24 21:19
Firma z którą byłam kilka razy bywało róznie ale teraz myślą tylko o sobie jak wyjedziesz to maja Cię w nosie nic ich nie interesuje (usunięte przez administratora) nie polecam tej firmy wręcz odradzam totalne nieprozumienie
8
Koleś 2017-05-25 10:26
@Olaaaaaa Czy możesz napisać jakieś konkrety? Co takiego się stało że tak piszesz? Niektórzy piszą żeby pisać, bez żadnych podstaw szkalują firmę. W jakim celu?
agen 2017-05-26 01:43
pracował ktoś przy stawianiu silosów we francji za pośrednictwem eurokontakt
Alisia 2017-05-27 10:30
Witam pracuje przy zbiorze pieczarek we francji za pośrednictwem firmy eurokontakt jestem od stycznia 2017 do nadal warunki są ok praca super ok 40 godz tygodniowo )polecam
celma 2017-05-27 13:37
montowanie silosów w okolicach Agen był ktoś ?
Koleś 2017-05-30 11:32
Tak skrajnie różne opinie , że nie wiadomo co sądzić?
1
Kazik 2017-05-30 12:10
@balon
Nie wiem co i jak ale mam wyjechać teraz na weekend plus 4odoby .jedna ma jechać swoim autem. Ktoś więcej ma info?
Kazik 2017-05-30 12:11
@balon
Nie wiem co i jak ale mam wyjechać teraz na weekend plus 4odoby .jedna ma jechać swoim autem. Ktoś więcej ma info?
Adam87 2017-05-30 20:13
Jedzie ktoś do horn meinberg na pracownika fizycznego meble ogrodowe?
robercio0 2017-05-31 17:25
czy jedzie ktoś i czy pracuje ktoś w wielkiej brytanij jako piekarz przez eurokontakt bo znalazłem taką oferte i wysłałem cv i mają mi dać znać prosze o odpowiedź
bin 2017-06-01 01:37
masz dojechać do Agen [F] na silosy ?
wyje,,ny 2017-06-01 01:46
na silosach we Francji turas gania i ''płaci''
1
Belcik 2017-06-01 18:44
Ktoś był we Francji na koszeniu traw?
Wieniu 2017-06-03 11:27
Witam, czy ktoś posiada informacje na temat warunków pracy w Agen przy stawianiu silosów. Proszę o pilną odpowiedź.
araj 2017-06-06 01:15
3 wpisy wykasowane mówią same za siebie /wałek i katasstrofa
4
Michas 2017-06-07 12:43
Może ktoś pracowal na silosach Francji jakieś opinie??
Kris 2017-06-08 22:14
Nie polecam. Obiecaja złote góry a naprawdę jest dużo gorzej. Zastanowić się 10 razy zanim pojedziecie!
4
King 2017-06-11 16:17
Jedzie ktoś do Dortmundu na układanie światłowodow
margolcia 2017-06-13 22:00
nie polecam tego biura , biora z góry na ubezpieczenie wysylaja do pracy na koszt pracownika gdy pracownik zajezdza na miejsce okazuje się ze nie ma pracy i musi człowiek wracac do domu na swój koszt jak nie masz pieniędzy to daje opiekun nr tel do ambasady [oczywiście zly]
5
Koleś 2017-06-18 21:20
Jeśli prawdą jest to co piszecie, czy ktoś próbował rozmawiać z kompetentnymi osobami w firmie? Może nie pilnowaliście umów w chwili podpisywania?
Oleńka 2017-06-22 12:32
Czy praca sprzedawcy kosmetyków w Berlinie jest jeszcze aktualna? Mam bardzo dobry niemiecki, podobno niezłą aparycję więc przy kosmetykach może być przydatna. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka wskazówek?
robercio0 2017-06-24 10:24
witam kto jedzie do niemiec na piekarza albo tam był przez te biuro bo dostałem oferte pracy na piekarza niemcy prosze o odpowiedź
Oleńka 2017-06-25 16:30
Może ktoś wie ile można zarobić przy sprzedaży kosmetyków?
Aska 2017-06-25 22:25
A do pracy do magazynu w Londynie ktos sie wybiera? A moze jest juz tam? Jak tam jest?
golo 2017-06-29 10:02
Myślę, że firma Eurokontakt nie zasługuje na takie oczernianie. Wyjaśnić to trzeba ale nie na forum, chyba że osoby piszące są inspirowane do takiego działania.
Koleś 2017-07-02 22:50
czy jesteście pewni, że nie można napisać cos pozytywnego o firmie ? Przeważnie jest tak, że bywają czasy lepsze i gorsze w historii firmy. Może akurat teraz się coś pogorszyło ale to nie znaczy, że firma już się do niczego nie nadaje! Może warto popracować
robercio0 2017-07-09 05:16 [użytkownik zarejestrowany]
Witam czy jedzie ktoś albo czy pracował ktoś w niemczech na piekarza przez eurokontakt bo dostałem oferte piekarza i język nie jest wymagany prosze o informacje
Magnum 2017-07-13 19:58
Czy jesteście pewni, że ta firma nie zasługuje na dobra opinię? Jeśli nawet nie mają zbyt dobrych ofert to nie znaczy , że oszukują ludzi bo to jest co innego!.
Mag321 2017-07-20 07:45
Witam. Pojawiła się oferta pracy od eurokontakt na stanowisku ogrodnik w południowej części Niemiec. Wybiera się ktoś? A może Pracuje już?
Lolek 2017-07-23 16:56
Eurokontakt to dobra agencja ale nie ma idealnych więc narzekają niektórzy.
Zostaw swoją opinię o Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.