Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

rtyu 2016-01-31 16:04:12
jest teraz u nich w firmie szansa na prace zarowno w kraju jak i za granica w Neimczech i we Francji np. jako hydraulk, chyba warto sprobowac, bo dobre zarobki
Zenek 2016-02-05 12:41:43
Pracowałem przy rozbiórkach w Niemczech 2 miesiące-zaliczka i wypłata bez opóźnień. Kontakt z firmą o każdej porze.
Marek 2016-02-05 12:52:11
Hmm, w tamtym roku bylem z eurokontaktem w niemczech, na budowie z 5 miesiecy i nie narzekalem. Spalem z kolega u niemca w domu, no praca ciezka ale kasa byla dobra. Mieszkanie srednie ale kasy przywiozlem duzo, w tym roku tez z kolega pojedziemy
1
bolo 2016-02-10 20:03:45
witam dostalem propozycje do pracy w Austrii na budowe jako zbrojarz.czy ktos moze napisac jakie sa tam warunki i wogole czy war pozdrawiam
to pojechac
kondzio82 2016-02-16 11:04:18
witam mam pytanie czy po złożeniu CV na prace sezonową zbiory jabłek od września napewno się pojedzie,czy często odrzucają lub wcale nie dzwonią poz...
3
Lena 2016-02-27 18:27:22
A wiesz xos na temat pracy wlasnie na pieczarki,wsumie.dokladniej to 200km od paryza?jakies opinie
BanaN 2016-03-08 18:39:15
Ja już od trzech lat kiedy zacząłem studiować wyjeżdżam na sezonówki przez co nie muszę pracować przez cały rok. Raczej wątpie by odrzucali. Musisz do nich wysłać i cierpliwie czekać
Piotr 2016-03-11 13:02:12
i to jest najlepsza rada jaką można dostać, naprawdę się opłaca robić sezonówki, ponieważ są dobrze płatne i nieszczególnie wymagające, co jest prawdą.
max 2016-03-13 16:24:52
@Piotr uważam podobnie. Jestem studentem i często w sezonie wyjeżdżałem nawet za granicę, aby odłożyć sobie trochę pieniędzy na rok akademicki. To dobry sposób. Widziałem, że forma poszukuje teraz osób do zbiorów gruszek we Włoszech. I pozwiedzać od razu można!
Krasny 2016-03-14 09:51:53
Ja jestem od pół roku na wyspach dzięki euro kontakt. Teraz obecnie w Irlandii. Trochę mało komfortowo, bo raz Anglia, raz Szkocja, raz Irlandia, ale za to są dobre funty za delegację. Za same dodatki będzie mnie stać w Polsce na zmianę samochodu i kupno motocykla
fondue 2016-03-15 17:56:36
ale najważniejsze że przecież płacą, czego nie można byłoby mówić gdybyś pewnie w tej chwili pracował u nas w kraju niestety. Też miło wspominam te firme
dam 2016-03-18 20:17:37
Witam,ja jadę zaraz po świętach samochodem ,czy da radę wytrzymać?
Daniel.
Piotr 2016-03-18 20:47:24
@max i doskonale stary, życie jest wtedy dużo łatwiejsze jak można je tak sprytnie ogarnąć jak my to ogarniamy, przez takie akcje można przeleżeć później sporą część roku
1
byly pracownik 2016-03-26 15:01:48
Eurokontakt to dobra firma, interesuje sie ludzmi, kasa jest na czas a nwet i przed czase, pomagają w razie problemów, moje zdanie jest pozytywne, zadowolony bylem z konktraktu :) aczkolwiek kasa moglaby byc wieksza
oli 2016-03-28 12:56:23
Zastanawiam się nad aplikacją na asystenta ds. kadrowych. Oferta naprawdę wydaje się być zadowalająca, a i wymaganie nie są jakieś straszne - średnie wykształcenie, angielski na poziomie podstawowym itp.
gud 2016-03-31 21:16:43
Skoro oczekują tylko znajomości angielskiego na poziomie podstawowym to nie jest to tak duży wymóg do spełnienia. Pewnie do oferty dorzucają jakieś kursy językowe.
si 2016-04-02 22:21:45
Dobrze, że oczekiwana jest znajomość angielskiego tylko na poziomie podstawowym, bo pewnie i tak jest szansa odpowiednie szkolenia czy kursy językowe, ale czy są jakieś benefity? Dzięki
marek887 2016-04-18 09:59:43
w tamtym roku przez 5 miesięcy pracowałem w Niemczech, prace załatwiło mi własnie euro-kontakt. bardzo sprawnie i szybko wszystko poszło, pozałatwiali formalności, przyjechał do hamburga w sobote i od poniedzialku zaczalem prace. Teraz załatwiali mi zwrot podatku
Rafal 2016-04-21 18:46:58
Spoko firma, dzięki eurokontakt wyjechałem na 5 miesięcy i udało mi się zarobić na remont dachu i schodów. Za rok jak pojade to zmienie smaochód
czewik 2016-04-25 15:25:50
od paru lat jeżdże do pracy do Holandii i korzystam własnie z biura Eurokontakt. Bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje, załatwiają prace, mieszkanie, jeśli ktoś potrzebuje jest tez mozliwośc wynajęcia samochodu. Uczciwe warunki, w każdej chwili słuza pomoca. Wg mnie jak najbardziej na plus
maciekadams 2016-04-27 10:30:13
bardzo szybko załatwili mi prace gdy byłem w Holandii i miałem problem bo mnie zwolnili z poprzedniej firmy. Polecam ;)
maciekadams 2016-04-27 10:32:37
bardzo szybko znaleźli dla mnie prace gdy byłem na lodzie w Holandii. Bardzo dobra agencja, polecam ;)
jajakobyły 2016-04-28 10:55:01
To znaczy że jedziesz do pracy na polskim ZUS i jak masz tam długi to komornik ci je zajmie w całości ? Praca jest na umowę zlecenie. Pozdrawiam
yes 2016-05-02 22:25:40
Współpraca z nimi jest raczej opłacalna, ale wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na metalurga przemysłowego? Ciężka praca mi nie straszna, bo dają dobre zarobki.
danka 2016-05-05 22:58:06
opłacalna to straszny ogólnik... jak masz jakąś ikonkretną wiedza na temat wynagrodzen u nich to napisz proszę szczerze a nie owijaj w bawełnę. ja chce do nich jechać na zbiór truskawek do Francji, ciekawe że aż 2 lata doświadczenie wymagają w takiej robocie
Olek 2016-05-20 01:51:16
Ktoś Ci się zwierza ile zarabia? Polska to taki chory kraj, że jak zarabiasz mniej to powiedzą, że jesteś biedak, a jak więcej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na pewno ukradł. Wyjeżdżając z eurokontaktem zarabiałem dobrze, a nawet bardzo.
dada 2016-06-02 22:49:51
kochani jakieś legendy krążę ze jakbym chciała od nich wyjechac jako pielęgniarka to się coś płaci za wyjazd... to prawda?
1
miriam 2016-06-07 21:40:00
o takich opłatach niestety nic mi nie wiadomo, w sieci cisza w 13 językach, natomiast bardzo intrygujący jest fakt że pielęgniarka jak z nimi decyduje się na wyjazd to musi posiadac prawo jazdy i własny samochód - wiecie może na czym to dokładnie polega i po co?
Blue 2016-06-07 22:51:15
To legendy czy tak Ci powiedzieli?
Chyba wszystko jest zależne od umowy. Ja jechałem na własną rękę. Nic nie płaciłem. Każdy ma inną umowę. Moja była spoko
Blue 2016-06-07 22:51:52
To legendy czy tak Ci powiedzieli?
Chyba wszystko jest zależne od umowy. Ja jechałem na własną rękę. Nic nie płaciłem. Każdy ma inną umowę. Moja była spoko
tutu 2016-06-08 21:55:53
a jak pojechałeś na własną rękę to duzo więcej na czysto finalnie w Niemczech zarobiłes? no i ciekawi mnie p[rzede wszystkim na jakim stanowisku pracowałeś bo ja to bym poechała na magazyny może i nawet
ema 2016-06-17 16:09:22
na wlasna reke chyb atracisz ponieważ musisz dojechac do tgo miejsca, paliwo cie tez kosztuje placisz sam, a jak z nimi to zawsze ci taniej wychodzi, a teraz maja sporo ciekaywch ofert
były 2016-06-26 17:07:37
unikaj ich jak ognia ,ostrzegałem
6
ema 2016-06-26 19:49:40
ale chyba kurs moesz na własną rękę sobie załatwić, koniecznie musi być od nich?
hn 2016-06-28 09:51:01
@Seba a czemu tak twoerdzisz? Jka możesz uzasadnić swoje słowa? Pytam, bo chce aplikowac do Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. i nie wiem czy warto?
oli 2016-07-02 14:46:11
Czy ktoś może wyjeżdżał do Francji - chodzi mi o kelnerów i kelnerki. Chyba zdecyduję się na aplikacje. Trzeba znać biegle język?
fddffd 2016-07-29 17:25:23
fajnie ze jest u nich szansa na odbycie platnego stazu w dziale informatyki we Wrocławiu na poczatku jest oferowane szkolenie, wynagrodzenie przez pierwsze 3 miesiące: 1500 zł netto/mc z możliwością przedłużenia współpracy mysle ze to dobra okazaja jest
2
dfghf 2016-08-13 00:41:16
Witam
Czy ktoś był bądź jest na wyjeździe jako spawacz TIG aluminum we Francji w oklicach Paryża??? Chodzi mi o warunki i ogolnie o kontrahenta czy opłaca się tam wyjeżdzać i czy to pewna robota. Pozdrawiam
fddffd 2016-08-13 10:02:26
a powiedz mi gdzie taka oferte od nich widziales??
iska 2016-08-13 15:40:59
Hej. Wybiera się ktoś na winogron do Francji? Z tego co wiem to jest oferta.
okok 2016-08-13 16:49:27
Ofert teraz jest sporo na różne stanowiska, jest z czego wybierać :)
nika 2016-08-13 17:26:43
A na winogron do Francji ktoś się wybiera?
mma 2016-08-13 19:44:22
O nowych ofertach pracy i tak najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich @dolly. Dobrze, że rotacji wśród pracowników nie ma, bo wszystkim odpowiadają właśnie zarobki, ale czy wypłata jest terminowa? Dzięki
radek 2016-08-19 09:54:08
Pracownik biurowy – płatny staż w Dziale Informatyki jest teraz i wydaje mi się, że to super opcja jest naprawde.
Ona 2016-08-20 04:04:57
jedziemy z koleżanką ;)
asia 2016-08-20 11:56:36
ja jadę na zbiór winogron . W poniedziałek jadę podpisać papiery z nimi ;) . A ktoś moze był już z nimi na takich zbiorach i może cos na ten temat powiedziec?
iza 2016-08-20 18:47:07
Powiedz mi czy na ten wyjazd do Francji na winogrona zapewniona jest praca na dłużej niż tylko na sezon? w sumie teraz zaczynac sie bedzie sezon na winogrona, czy wyslaja tylko w jedno miejsce we frnacji?
Przemo 2016-08-21 10:19:56
Witam wszystkich, czy ktoś z Was tu obecnych ( o ile jest) może powiedzieć mi czy te ogłoszenia u tych Państwa które były w lipcu są w dalszym ciągu aktualne, czy już najlepiej do nich zadzwonić i się dowiedzieć? Będę wdzięczny za pomoc! Pozdrawiam Przemysław
asia 2016-08-21 12:21:29
W jedno miejsce tylko na jakieś 2 tygodnie , możliwe ze sie przedluzy do 3 ale to nic nie wiadomo. Czemu piszesz ze firma to masakra?
kłin of kofi 2016-08-21 13:29:59
ciekawa sprawa moim zdaniem, płatny staż w Dziale Informatyki widzę jest ogłoszenie w internecie no ale od razu rodzi się pytanie... ile mogą mi wynagrodzenie miesięczne netto zapewnić? no i ciekawe czy realnie się można dużo nauczyć czy się kawę robi
Zostaw swoją opinię o Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.