Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

pomocne 2016-01-02 16:57:19
Podstawą w takiej pracy jest rejestrowanie przepracowanych godzin. Jeśli ktoś tego nie robi to potem mu się wydaje, że za mało zarobił, bo myśli, że pracował o wiele więcej, a tak to się tylko wydaje.
zuberek3 2016-01-07 17:43:48
(usunięte przez administratora)
bob budowniczy 2016-01-08 01:54:59
Cchciałbym się dowiedzieć jak w chwili obecnej planowane są przyjęcia i wyjazdy, bo widziałem że elektryków poszukują do Belgii. Kto pokrywa przejazd w tamtą stronę ?
już 2016-01-16 00:53:54
Firma krzak? Według mnie firma, która się ogłasza i reklamuje nawet w telewizji, do firm z kategorii "krzak" na pewno nie należy. @Kamil napisz coś więcej.
Piotr 2016-01-18 13:53:59
Widzę, że masa stanowisk do Eurokontakt Projekt Serwis jest i nadal aktualne są coponiektóre. Ogólnie uważam, że spoko firma, dobre zarobki, masa ogłoszeń
samara 2016-01-20 15:50:15
no właśnie, raczej okolice Hanooweru są spokojne z tego co widze. Daj mi znac jeszcze jak w oststnim roku było. Widze, ze na Belgie jest dobra oferta jako elektryk z jezykiem farncuskim.
czareq 2016-01-21 12:55:49
Czy ktoś pracował pod koniec 2015 roku w Belgii jako elektryk z Eurokontaktu?
Mam ofertę wyjazdu i byłbym wdzięczny za informacje odnośnie tego kontraktu
bonny 2016-01-22 18:14:11
@samara, no jest i co w związku z tym? Ja się zastanawiam, czy nie zaaplikowac jako dojarz, tez język francuski jest wymagany. Trochę nie rozumiem, czy krowy mówią w innym języku, czy jak. W ogóle mają 115 krów, 180 hektarów, ładne gospodarstwo.
fondue 2016-01-24 19:17:29
oj coś czuję że nie do końca mówisz prawdę, bo znam ludzi którzy tutaj dobrze mieli i się dogadali. A wyjeżdżali jako kelnerzy czy też spawacze, których zresztą nadal szukają
ankaa 2016-01-29 12:08:43
ja tam czekam jak sie zwolni miejsce na pieczarki pod paryz. wszyscy sobie chwala i moje znajome tam sa i muwia ze super.
tylko francuzi nie chca wiecej niz jest osob narazie a nikt nie chce wracac bo sie podoba.
slyszeliscie o innych pieczarkarniach?
rtyu 2016-01-31 16:04:12
jest teraz u nich w firmie szansa na prace zarowno w kraju jak i za granica w Neimczech i we Francji np. jako hydraulk, chyba warto sprobowac, bo dobre zarobki
Zenek 2016-02-05 12:41:43
Pracowałem przy rozbiórkach w Niemczech 2 miesiące-zaliczka i wypłata bez opóźnień. Kontakt z firmą o każdej porze.
Marek 2016-02-05 12:52:11
Hmm, w tamtym roku bylem z eurokontaktem w niemczech, na budowie z 5 miesiecy i nie narzekalem. Spalem z kolega u niemca w domu, no praca ciezka ale kasa byla dobra. Mieszkanie srednie ale kasy przywiozlem duzo, w tym roku tez z kolega pojedziemy
1
bolo 2016-02-10 20:03:45
witam dostalem propozycje do pracy w Austrii na budowe jako zbrojarz.czy ktos moze napisac jakie sa tam warunki i wogole czy war pozdrawiam
to pojechac
kondzio82 2016-02-16 11:04:18
witam mam pytanie czy po złożeniu CV na prace sezonową zbiory jabłek od września napewno się pojedzie,czy często odrzucają lub wcale nie dzwonią poz...
Lena 2016-02-27 18:27:22
A wiesz xos na temat pracy wlasnie na pieczarki,wsumie.dokladniej to 200km od paryza?jakies opinie
BanaN 2016-03-08 18:39:15
Ja już od trzech lat kiedy zacząłem studiować wyjeżdżam na sezonówki przez co nie muszę pracować przez cały rok. Raczej wątpie by odrzucali. Musisz do nich wysłać i cierpliwie czekać
Piotr 2016-03-11 13:02:12
i to jest najlepsza rada jaką można dostać, naprawdę się opłaca robić sezonówki, ponieważ są dobrze płatne i nieszczególnie wymagające, co jest prawdą.
max 2016-03-13 16:24:52
@Piotr uważam podobnie. Jestem studentem i często w sezonie wyjeżdżałem nawet za granicę, aby odłożyć sobie trochę pieniędzy na rok akademicki. To dobry sposób. Widziałem, że forma poszukuje teraz osób do zbiorów gruszek we Włoszech. I pozwiedzać od razu można!
Krasny 2016-03-14 09:51:53
Ja jestem od pół roku na wyspach dzięki euro kontakt. Teraz obecnie w Irlandii. Trochę mało komfortowo, bo raz Anglia, raz Szkocja, raz Irlandia, ale za to są dobre funty za delegację. Za same dodatki będzie mnie stać w Polsce na zmianę samochodu i kupno motocykla
fondue 2016-03-15 17:56:36
ale najważniejsze że przecież płacą, czego nie można byłoby mówić gdybyś pewnie w tej chwili pracował u nas w kraju niestety. Też miło wspominam te firme
dam 2016-03-18 20:17:37
Witam,ja jadę zaraz po świętach samochodem ,czy da radę wytrzymać?
Daniel.
Piotr 2016-03-18 20:47:24
@max i doskonale stary, życie jest wtedy dużo łatwiejsze jak można je tak sprytnie ogarnąć jak my to ogarniamy, przez takie akcje można przeleżeć później sporą część roku
byly pracownik 2016-03-26 15:01:48
Eurokontakt to dobra firma, interesuje sie ludzmi, kasa jest na czas a nwet i przed czase, pomagają w razie problemów, moje zdanie jest pozytywne, zadowolony bylem z konktraktu :) aczkolwiek kasa moglaby byc wieksza
oli 2016-03-28 12:56:23
Zastanawiam się nad aplikacją na asystenta ds. kadrowych. Oferta naprawdę wydaje się być zadowalająca, a i wymaganie nie są jakieś straszne - średnie wykształcenie, angielski na poziomie podstawowym itp.
gud 2016-03-31 21:16:43
Skoro oczekują tylko znajomości angielskiego na poziomie podstawowym to nie jest to tak duży wymóg do spełnienia. Pewnie do oferty dorzucają jakieś kursy językowe.
si 2016-04-02 22:21:45
Dobrze, że oczekiwana jest znajomość angielskiego tylko na poziomie podstawowym, bo pewnie i tak jest szansa odpowiednie szkolenia czy kursy językowe, ale czy są jakieś benefity? Dzięki
marek887 2016-04-18 09:59:43
w tamtym roku przez 5 miesięcy pracowałem w Niemczech, prace załatwiło mi własnie euro-kontakt. bardzo sprawnie i szybko wszystko poszło, pozałatwiali formalności, przyjechał do hamburga w sobote i od poniedzialku zaczalem prace. Teraz załatwiali mi zwrot podatku
Rafal 2016-04-21 18:46:58
Spoko firma, dzięki eurokontakt wyjechałem na 5 miesięcy i udało mi się zarobić na remont dachu i schodów. Za rok jak pojade to zmienie smaochód
czewik 2016-04-25 15:25:50
od paru lat jeżdże do pracy do Holandii i korzystam własnie z biura Eurokontakt. Bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje, załatwiają prace, mieszkanie, jeśli ktoś potrzebuje jest tez mozliwośc wynajęcia samochodu. Uczciwe warunki, w każdej chwili słuza pomoca. Wg mnie jak najbardziej na plus
maciekadams 2016-04-27 10:30:13
bardzo szybko załatwili mi prace gdy byłem w Holandii i miałem problem bo mnie zwolnili z poprzedniej firmy. Polecam ;)
maciekadams 2016-04-27 10:32:37
bardzo szybko znaleźli dla mnie prace gdy byłem na lodzie w Holandii. Bardzo dobra agencja, polecam ;)
jajakobyły 2016-04-28 10:55:01
To znaczy że jedziesz do pracy na polskim ZUS i jak masz tam długi to komornik ci je zajmie w całości ? Praca jest na umowę zlecenie. Pozdrawiam
yes 2016-05-02 22:25:40
Współpraca z nimi jest raczej opłacalna, ale wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na metalurga przemysłowego? Ciężka praca mi nie straszna, bo dają dobre zarobki.
danka 2016-05-05 22:58:06
opłacalna to straszny ogólnik... jak masz jakąś ikonkretną wiedza na temat wynagrodzen u nich to napisz proszę szczerze a nie owijaj w bawełnę. ja chce do nich jechać na zbiór truskawek do Francji, ciekawe że aż 2 lata doświadczenie wymagają w takiej robocie
Olek 2016-05-20 01:51:16
Ktoś Ci się zwierza ile zarabia? Polska to taki chory kraj, że jak zarabiasz mniej to powiedzą, że jesteś biedak, a jak więcej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na pewno ukradł. Wyjeżdżając z eurokontaktem zarabiałem dobrze, a nawet bardzo.
dada 2016-06-02 22:49:51
kochani jakieś legendy krążę ze jakbym chciała od nich wyjechac jako pielęgniarka to się coś płaci za wyjazd... to prawda?
1
miriam 2016-06-07 21:40:00
o takich opłatach niestety nic mi nie wiadomo, w sieci cisza w 13 językach, natomiast bardzo intrygujący jest fakt że pielęgniarka jak z nimi decyduje się na wyjazd to musi posiadac prawo jazdy i własny samochód - wiecie może na czym to dokładnie polega i po co?
Blue 2016-06-07 22:51:15
To legendy czy tak Ci powiedzieli?
Chyba wszystko jest zależne od umowy. Ja jechałem na własną rękę. Nic nie płaciłem. Każdy ma inną umowę. Moja była spoko
Blue 2016-06-07 22:51:52
To legendy czy tak Ci powiedzieli?
Chyba wszystko jest zależne od umowy. Ja jechałem na własną rękę. Nic nie płaciłem. Każdy ma inną umowę. Moja była spoko
tutu 2016-06-08 21:55:53
a jak pojechałeś na własną rękę to duzo więcej na czysto finalnie w Niemczech zarobiłes? no i ciekawi mnie p[rzede wszystkim na jakim stanowisku pracowałeś bo ja to bym poechała na magazyny może i nawet
ema 2016-06-17 16:09:22
na wlasna reke chyb atracisz ponieważ musisz dojechac do tgo miejsca, paliwo cie tez kosztuje placisz sam, a jak z nimi to zawsze ci taniej wychodzi, a teraz maja sporo ciekaywch ofert
były 2016-06-26 17:07:37
unikaj ich jak ognia ,ostrzegałem
2
ema 2016-06-26 19:49:40
ale chyba kurs moesz na własną rękę sobie załatwić, koniecznie musi być od nich?
hn 2016-06-28 09:51:01
@Seba a czemu tak twoerdzisz? Jka możesz uzasadnić swoje słowa? Pytam, bo chce aplikowac do Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. i nie wiem czy warto?
oli 2016-07-02 14:46:11
Czy ktoś może wyjeżdżał do Francji - chodzi mi o kelnerów i kelnerki. Chyba zdecyduję się na aplikacje. Trzeba znać biegle język?
Aaa 2016-07-29 15:02:26
Jest to firma naciagaczy po eyjezdzie z nimi musialam sama oplacic zus chociaż ns to potracsl mi 200euro zabierali pueniadze na nielegalne ubezpieczenie nie polecam tej firmy uczciwym ludzia juz po kontrokach zmienili czesc nazwy firmy oszusci
Aaa 2016-07-29 15:02:53
Jest to firma naciagaczy po eyjezdzie z nimi musialam sama oplacic zus chociaż ns to potracsl mi 200euro zabierali pueniadze na nielegalne ubezpieczenie nie polecam tej firmy uczciwym ludzia juz po kontrokach zmienili czesc nazwy firmy oszusci
Aaa 2016-07-29 15:03:25
Jest to firma naciagaczy po eyjezdzie z nimi musialam sama oplacic zus chociaż ns to potracsl mi 200euro zabierali pueniadze na nielegalne ubezpieczenie nie polecam tej firmy uczciwym ludzia juz po kontrokach zmienili czesc nazwy firmy oszusci
fddffd 2016-07-29 17:25:23
fajnie ze jest u nich szansa na odbycie platnego stazu w dziale informatyki we Wrocławiu na poczatku jest oferowane szkolenie, wynagrodzenie przez pierwsze 3 miesiące: 1500 zł netto/mc z możliwością przedłużenia współpracy mysle ze to dobra okazaja jest
Zostaw swoją opinię o Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.