Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-04-23 23:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie traćcie na nich czasu , faktycznie ,tak jak pisze Eda .Zarobią na was kokosy ,a wam i tak nie zapłacą ,a w sądach różnie bywa .....że nikt tego biura nie zamknie .Tylko tak naciągają ludzi .Mój wyjazd do Niemiec ,to jedno wielkie nieporozumienie ,tez mam z nimi problemy .
zdjecie uzytkownika
BOB - 2014-05-09 17:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba uważać na to co się podpisuje, ale nie wiem czy każdy miał takie samo doświadczenie tak jak Ty... ale chyba historie podobne..
zdjecie uzytkownika
pipi - 2014-06-09 08:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze jedzie do malin z tego biura bo chce wyjechac do francii ale tu takie opinie ze strach wyjazd proponujo od 15 czerwca do 15 lipca co oni tam jeszcze potrocajom???
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-10 08:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt , prawie wszystkie napisane tu "pozytywne" opinie to wpisy" zielonych ludków". Śmierdzi to na odległośc a czytający może od razu wyczuć intencje piszącego, zwykle pracującego w firmie a może i właściciela. Nie z nami te numery Brunner ! Generalnie ludzie niestety sami się przekonują o wartości firmy i idzie poczta pantoflowa. Z drugiej strony to im nie zazdroszczę. Pogodzić pracownika polskiego i spełnić wymogi pracodawcy i jeszcze ewentualnie zarobić. Bezrobocie jest w całym świecie. To nie pracownik robi łaskę. Piszecie, że nie wolno im poberać kasy bo mają numer itd trele morele. A kuźwa przecież to nie jest instytucja charytatywna. Idziesz do notariusza , klepnie ci pieczątkę lub sekretarka wydrukuje gotowca - akt notarialny, trwa to pół godziny i bulisz prawie 3 tysiące ! Kupujesz lub sprzedajesz mieszkanie, działkę to pośrednik za swoją pracę bierze procent ! No to kużwa z czego mają żyć te agencje? W Niemczech już powoli mają dosyć Polaków, rozkapryszonych, mających ciągle pretensje, walących gaz w sobotę i niedzielę i chorych w poniedziałek. Polskie pielęgniarki z nosem w górze już się przejadły. Agencja w Niemczech za efektywne znalezienie pracy pobiera opłatę lub jako bezrobotny dostajesz kwit z urzędu pracy i rozliczasz się z agencją. Tu polskiego pracownika trzeba nosić w lektyce ! Ten jeszcze pluje !
zdjecie uzytkownika
BOB - 2014-06-14 16:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzaj, może rzeczywiście niektórym ta praca pasuje i spełnia wszelkie oczekiwania. Może niektórzy nie mają zbyt dużych ambicji.
zdjecie uzytkownika
BOB - 2014-07-10 09:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że pewien obiektywizm jest ważny. Opinie negatywne też tu przecież wiszą. Ciekawi mnie co on takiego zrobił, że taka średnia opinia o nim jest...
zdjecie uzytkownika
EBI - 2014-07-20 07:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE niewiam czy wy macie pojęcie ta firma jest NIEWYPŁACALNA my do tej pory a mineło 6 miesięcy nie otrzymaliśmy tygodnjówki icały czas walczymy a kierownir kontraktu tyłek na nas wypioł czy ktoś pojedzie w jakim kolwiek zawodzie przez eurokontakt z wrocławia czy z rzeszowa to jeden KIT ODRADZAM!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
były - 2014-07-20 18:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EBI - 2014-07-20 07:59:55]:
NO TO ZAPOMNIJ O TYCH PIENIADZACH JA PRZEROBILEM 2 TYGODNIE PLUS DOJAZD SAMOCHODEM DO NIEMIEC I DO ROBOTY TO POLICZ ILE JA JESTEM W PLECY.ALE TO NIC POZNAŁEM ADWOKATA CO MI POMOZE ODZYSKAC PIENIADZE NARPIERW MÓWI PISEMKO DO NICH TO NIE POMOZE DO ZWIAZKÓW ZAWODOWYCH W NIEMCZECH MOZE NIE BEDA JUZ MIELI WEJSCIA NA RYNEK NIEMIECKI JAK KTOS CHCE MOGE DAC NAMIARY KOGO NIE WYPLACILI
zdjecie uzytkownika
laura - 2014-08-08 11:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam, naciągacze robią umowy pod siebie, a jak jest jakiś problem to odsyłają że nie oni są odpowiedzialni za brak pracy na wyjeździe, nie oddzwaniają, nie placą na czas, warunki zakwaterowania kiepskie, brudno, zimno, sąsiedzi jacyś rumuni. Umów nie dają wszystkich, tylko 2 dokumenty, pośpieszają przy podpisywaniu jakby to jakieś wyścigi były, nie ma czasu na przeczytanie tego co się podpisuje. Jest tam weksel in blanco i aneks na 5000 euro kary.
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-08-09 18:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam czy był ktoś przez tą firme na zbiorach pieczarek w Francji?
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-08-10 19:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może ktoś jedzie? na ten zbiór prosze o kontakt
zdjecie uzytkownika
Kos - 2014-08-28 01:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się bardzo podoba to, że oferują całkiem spore możliwości pracy za granicą. Oferują nie tylko jakieś posady pierwszej potrzeby typu monter, cieśla ale również można znaleźć pracę jako kierownik czy osoba decyzyjna. Myślę, że to rzadkość wśród agencji pośredniczących w pracy. Dlatego eurokontakt jest warty uwagi.
zdjecie uzytkownika
matu - 2014-08-28 20:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pipi - 2014-06-09 08:11:39]:
Witam! Byłaś może ostatecznie we Francji na tych malinach? Jak to sie prezentuje w rzeczywistości? A może ktoś inny był lub właśnie jest?;)
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2014-09-05 10:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam firma jest do bani totalna porażka wynagrodzenie raz w miesiącu a większość umów w NL to tygodniówki człowiek pracuje miesiąc kasy nie dostaje całej i to z opóźnieniem.Sami wywierają presje i robią taka atmosferę żeby odejść a później nie wypłacają kasy naliczają kary itp żenada na każdym kroku.Ta firma jest dla ludzi nieogarniętych bez szans na jakakolwiek prace to tyle co chciałbym powiedzieć.
PS.A co do opłat przed podjęciem pracy to jest to 150pln przy podpisaniu umowy a później 270pln po miesiącu pracy.Tak czy siak samo przez siebie mówi agencja która pobiera opłaty wcześniej jest marna agencjaprzecież oni zarabiają krocie z każdego i z każdej przepracowanej godziny dnia tygodnia miesiąca to po co ta oplata wstępna fuuuuu!!!
zdjecie uzytkownika
Wojaż - 2014-10-14 14:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, a czy to wielka różnica czy dostajesz kasę tygodniowo czy miesięcznie? Jak dla mnie najważniejsze jest to by była ona na czas i wypłacana w całości. Z tego co się orientuję bywa z tym różnie, chociaż może to chwilowe problemy u nich, czy raczej problem dnia powszedniego? Niektóre zasady na pewno powinny ulec zmianie, ale nie wygląda to tragicznie.
zdjecie uzytkownika
inek - 2014-11-07 02:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym nawet wolał raz na miesiąc dostawać, jak dostanę raz na tydzień to nawet nie wiem, że jakieś pieniądze dostałem :) z tego co znalazłem na GoWorku to Eurokontakt Projekt Serwis rekrutuje obecnie na wiele stanowisk! łapać za laptopy i słać cv, nawet są oferty krajowe - Legnica, Wrocław, Lublin itd.
zdjecie uzytkownika
tyrpon - 2014-11-18 15:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
omijac z daleka, a ten kto im zawierzy, bedzie zalowac, jest wiele innych posredniakow, lepiej wstrzymac sie na kilka dni i starac sie szukac u kogos innego, pozytywy o tej firmie pisza pracownice, wiec radzilbym ich nie uwzgledniac
zdjecie uzytkownika
87sugarqueen - 2014-11-21 11:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie niby widzieliście oferty pracy w polsce, co? są tylko zakładki zaganiczne na ich stronie internetowej, mnie akurat włochy interesują ale się zdenerwowałam bo nie ma ani słowa po polskiemu w tej zakładce. orientuje się ktoś może czy mają tak naprawdę dostępne pracy we włochach? wdzięczna będę za pomoc!!!
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-21 11:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, czy w firmie zmienił się może zarząd? bo coś chodziły słuchy, ze ma być ktoś nowy w szefostwie, może w takim razie nie zmienili się, tylko ktoś doszedł, ciekawe jak to wygląda dokładnie, macie może informacje o tym? w ogóle to jeszcze chciałbym wiedzieć jak z wypłatami u Was jest, czy są na czas?
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-11-21 17:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-11-21 11:52:12]:
witam proszę napisac czy ta firma jest uczciwa czy warto za ich pośrednictwem wyjechac bo właśnie dzwonili do mnie z ofertą na pieczarki z góry dziękuję podaje mejl barbaragruszkowska1971@wp.pl
zdjecie uzytkownika
BZYK - 2014-11-21 18:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZESC TY BZYK MORZE POWIE MI KTOS O WYJEZDZIE DO MIEMIEC W NAJBLISZYM CZASIE BO TO CO CZYTAM O FIRMIE TO RECE OPADAJA
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-11-21 21:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie aż strach wyjeżdża
zdjecie uzytkownika
bzyk - 2014-11-22 09:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam wlasnie podpisac umowe do niemiec za murarza prosze o opinie kogos kolwiek kto pracowal w budownictwie lub pracuje z tej firmy
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-17
Żródło: Gowork.pl
Berlin
( )
Agencja Pośrednictwa Pracy Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o. o. Nr licencji 1109 Poszukujemy ludzi chętnych do pracy na kontraktach zagranicznych. Obecnie poszukujemy osób na stanowisko:   Magazynier rusztowań Miejsce pracy: Niemcy, Berlin Obowiązki: - składowanie rusztowań w magazynie, - drobne naprawy, - załadunek i rozładunek z samochodu ciężarowego
zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2014-11-26 13:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem euro kontaktem we francji kontrakt nie do konca rozliczony nastempne dwa wyjazdy totalna klapa zle przetlumaczone stanowisko pracy .nastepny wyjazd belgia dwa dni pracy i zjazd do polski co innego oferta a co innego rzeczywistosc utopilem w dwa wyjazdy ponad 800 zl i400 euro za przepracowane dniowki maja czas do konca roku na rozliczenie .Pö nowym roku do sadu . Panstwowa inspekcja pracy zlozyla zawiadomienie do prokuratury na omijanie polskiego prawa przez euro kontakt .Nastempne bendzie rzecznik obrony praw konsumentow oraz CBS.Firma ta nie jest uczciwa .kontakt do mnie to 519 898 187
zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2014-11-26 13:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka podczas podpisywania umowy nie mozna czytac bo pracownicy poganiaja z braku czasu weksle podpisywane inblanko powinny byc zwrucone po kontrakcie .Nikt nie moze byc pewien co firma z nimi zrobi i kiedy i gdzie wyplyna i z jakim dlugiem .prawo wekslowe mamy ulomne z poprzedniej epoki
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x