Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.


Oceniono 12 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Powstańców Śląskich 5
53-332 Wrocław
biuro@epser.com
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
pzajac - 2012-12-31 14:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

czy osoba prowadząca jednoosobową działalność może z nimi pojechać?
zdjecie uzytkownika
hort - 2013-01-28 13:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej zadzwoń i się spytaj. kontakt masz na stronie [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Marian K. - 2013-03-27 07:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam. Umowa zlecenie bez ubezpieczenia. Już na samym miejscu zostałem oszukany bo z godzinówki zrobiły sie metry. Mieszkanie w skansenie ale dało sie wytrzymać. Pieniądze raz w miesiącu i zawsze coś potrącane. Właściciel to niezły cwaniak i nie cofnie się do zastraszania żeby osiągnąć czego chce. Uważajcie na tą firmę
zdjecie uzytkownika
Tukan - 2013-04-18 15:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolony, dwa razy już byłem z nimi na wakacyjnej robocie, w tym roku znowu jade. warunki mieszkaniowe bardzo dobre, pieniazki tez.
zdjecie uzytkownika
Suseł - 2013-04-22 13:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczciwa agencja, można się bez trudu z nimi skontaktować, wybór ofert jest spory, pieniądze dobre. Polecam.
zdjecie uzytkownika
mati - 2013-04-30 18:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Eurokontakt Projekt Serwis sp. z o.o. (Nr licencji: 1109/1ab, 2, 3, 4) poszukuje pracownika do pracy na kampingu do pracy w Francji

Opis stanowiska:
- przygotowywanie prostych posiłków ( np. kanapek, frytek)
- sprzątanie kuchni, sal oraz inne prace porządkowe na kampingu
- mycie naczyń i sztućców
- drobne naprawy

Doświadczenie minimalne wymagane : min. 3 letnie doświadczenie przy pracach polowych oraz na farmie z krowami; samodzielność, dokładność, punktualność

Poziom francuskiego : podstawowa znajomość języka francuskiego ( wymóg konieczny)

Prawo jazdy : - kat. B (na samochód osobowy )

cv z dopiskiem "zbiory warzyw" proszę kierować na adres mailowy [usunięte przez moderatora]



samo ogloszenie jest niewiarygodne,
zdjecie uzytkownika
Jasiu - 2013-08-21 16:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda że ściagają od ludzi nielegalnie haracz za pośrednictwo pod pozorem jakiś tam niby opłat rekrutacyjnych?
zdjecie uzytkownika
Ile? - 2013-08-27 12:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile tam się płaci teraz za pośrednictwo. Tylko napiszcie szczerze bo przecież wszyscy wiedzą że nielegalnie pobierają kase od kandydatów. Jak się aktualnie prezentują stawki za pośrednictwo w Eurokontakt?
zdjecie uzytkownika
Semand - 2013-09-12 12:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza ze współpracy z koordynatorami. Firma powinna być dumna z tych mrówek, które robią niesamowitą robotę dla Eurokontaktu
zdjecie uzytkownika
miki - 2013-10-01 20:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesć a ile sie placi agencji za wyjazd do pracy oplaca sie wogole zaangazowac i wyjechac czy nie bardzo pozdraiwam
zdjecie uzytkownika
Ona2000 - 2013-11-17 19:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pobieraja kase za to ze zalatwiaja:PRAWDA ( ok 300 zł za 1 osobe )
opieka : JEST ale ograniczone,bo dodzwonic sie do "opiekuna" po pracy ciezko ( pracuja od 9 do 16 ) a czesto konczylismy prace SPORO po 16...
kontakt z kims kumatym: jedynie koordynatorzy (usunięte przez administratora) wypłaty: są owszem,ale to zalezy od pracodawcy bo ponoc nie zawsze placa na czas
dojazd: od nich albo sami jedziemy i oddaja za benzyne ( takze nie zawsze w terminie )
miejsce pracy: pod tym wzgledem roznie bywało ale ogolnie nie luksus ale wygodne i dosc tanie ( koszt odciagniety bezposrednio z wyplaty
co do "kieszonkowych " to daja ale pamietajcie od tych "początkowych 300 zł " wiec i tak zarabiaja na tym dajac nam te "kieszonkowe"

moglabym pisac i pisac...ale nie ma co mydlic oczu,gorzej moglam trafic
zdjecie uzytkownika
MEga - 2014-02-24 00:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie poślizgi z wypłatami zdarzają się wszędzie coraz częściej, więc nie zdziwiłbym się jak i podobnie byłoby w eurokontakcie. Ważne, żeby w końcu wylądowała na koncie.
zdjecie uzytkownika
Peopl - 2014-03-25 06:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam takie pytanie - czy nie ma szans na organizowanie sobie jakiegoś mieszkania? Mam sporo kontaktów w tamtych rejonach i nie interesują mnie ich propozycje.
zdjecie uzytkownika
Eda - 2014-04-23 23:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w Niemczech od nich ,kłamstwo goni kłamstwo .Nie wypłacili mi kasy do dzisiaj ,twierdząc ,że niemiecki kontrahent nie przelał pieniędzy ,tak,że sami widzicie ,czy sie zastawiają ,robiąc z ludzi idiotów .Ze stawki x/brutto euro zostało o 1/4 mniej ,za wszystko potrącali .Jest to bardzo nieuczciwa firma,szkoda na nich czasu ,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-04-23 23:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie traćcie na nich czasu , faktycznie ,tak jak pisze Eda .Zarobią na was kokosy ,a wam i tak nie zapłacą ,a w sądach różnie bywa .....że nikt tego biura nie zamknie .Tylko tak naciągają ludzi .Mój wyjazd do Niemiec ,to jedno wielkie nieporozumienie ,tez mam z nimi problemy .
zdjecie uzytkownika
BOB - 2014-05-09 17:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba uważać na to co się podpisuje, ale nie wiem czy każdy miał takie samo doświadczenie tak jak Ty... ale chyba historie podobne..
zdjecie uzytkownika
pipi - 2014-06-09 08:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze jedzie do malin z tego biura bo chce wyjechac do francii ale tu takie opinie ze strach wyjazd proponujo od 15 czerwca do 15 lipca co oni tam jeszcze potrocajom???
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-10 08:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt , prawie wszystkie napisane tu "pozytywne" opinie to wpisy" zielonych ludków". Śmierdzi to na odległośc a czytający może od razu wyczuć intencje piszącego, zwykle pracującego w firmie a może i właściciela. Nie z nami te numery Brunner ! Generalnie ludzie niestety sami się przekonują o wartości firmy i idzie poczta pantoflowa. Z drugiej strony to im nie zazdroszczę. Pogodzić pracownika polskiego i spełnić wymogi pracodawcy i jeszcze ewentualnie zarobić. Bezrobocie jest w całym świecie. To nie pracownik robi łaskę. Piszecie, że nie wolno im poberać kasy bo mają numer itd trele morele. A kuźwa przecież to nie jest instytucja charytatywna. Idziesz do notariusza , klepnie ci pieczątkę lub sekretarka wydrukuje gotowca - akt notarialny, trwa to pół godziny i bulisz prawie 3 tysiące ! Kupujesz lub sprzedajesz mieszkanie, działkę to pośrednik za swoją pracę bierze procent ! No to kużwa z czego mają żyć te agencje? W Niemczech już powoli mają dosyć Polaków, rozkapryszonych, mających ciągle pretensje, walących gaz w sobotę i niedzielę i chorych w poniedziałek. Polskie pielęgniarki z nosem w górze już się przejadły. Agencja w Niemczech za efektywne znalezienie pracy pobiera opłatę lub jako bezrobotny dostajesz kwit z urzędu pracy i rozliczasz się z agencją. Tu polskiego pracownika trzeba nosić w lektyce ! Ten jeszcze pluje !
zdjecie uzytkownika
BOB - 2014-06-14 16:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzaj, może rzeczywiście niektórym ta praca pasuje i spełnia wszelkie oczekiwania. Może niektórzy nie mają zbyt dużych ambicji.
zdjecie uzytkownika
BOB - 2014-07-10 09:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że pewien obiektywizm jest ważny. Opinie negatywne też tu przecież wiszą. Ciekawi mnie co on takiego zrobił, że taka średnia opinia o nim jest...
zdjecie uzytkownika
EBI - 2014-07-20 07:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE niewiam czy wy macie pojęcie ta firma jest NIEWYPŁACALNA my do tej pory a mineło 6 miesięcy nie otrzymaliśmy tygodnjówki icały czas walczymy a kierownir kontraktu tyłek na nas wypioł czy ktoś pojedzie w jakim kolwiek zawodzie przez eurokontakt z wrocławia czy z rzeszowa to jeden KIT ODRADZAM!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
były - 2014-07-20 18:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EBI - 2014-07-20 07:59:55]:
NO TO ZAPOMNIJ O TYCH PIENIADZACH JA PRZEROBILEM 2 TYGODNIE PLUS DOJAZD SAMOCHODEM DO NIEMIEC I DO ROBOTY TO POLICZ ILE JA JESTEM W PLECY.ALE TO NIC POZNAŁEM ADWOKATA CO MI POMOZE ODZYSKAC PIENIADZE NARPIERW MÓWI PISEMKO DO NICH TO NIE POMOZE DO ZWIAZKÓW ZAWODOWYCH W NIEMCZECH MOZE NIE BEDA JUZ MIELI WEJSCIA NA RYNEK NIEMIECKI JAK KTOS CHCE MOGE DAC NAMIARY KOGO NIE WYPLACILI
zdjecie uzytkownika
laura - 2014-08-08 11:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam, naciągacze robią umowy pod siebie, a jak jest jakiś problem to odsyłają że nie oni są odpowiedzialni za brak pracy na wyjeździe, nie oddzwaniają, nie placą na czas, warunki zakwaterowania kiepskie, brudno, zimno, sąsiedzi jacyś rumuni. Umów nie dają wszystkich, tylko 2 dokumenty, pośpieszają przy podpisywaniu jakby to jakieś wyścigi były, nie ma czasu na przeczytanie tego co się podpisuje. Jest tam weksel in blanco i aneks na 5000 euro kary.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-19
Żródło: Gowork.pl
Niemcy
( )
Agencja Pośrednictwa Pracy Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o. o. Nr licencji 1109 Poszukujemy ludzi chętnych do pracy na kontraktach zagranicznych. Obecnie poszukujemy osób na stanowisko:   Zbieracz pieczarek Miejsce pracy: Niemcy Obowiązki: Prace związane ze zbiorem pieczarek. Czas i godz. pracy uzależnione od warunków zbiorów, / średnia ilość god
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-08-09 18:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy był ktoś przez tą firme na zbiorach pieczarek w Francji?
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-08-10 19:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może ktoś jedzie? na ten zbiór prosze o kontakt
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski