Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2014-11-26 13:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawda jest taka podczas podpisywania umowy nie mozna czytac bo pracownicy poganiaja z braku czasu weksle podpisywane inblanko powinny byc zwrucone po kontrakcie .Nikt nie moze byc pewien co firma z nimi zrobi i kiedy i gdzie wyplyna i z jakim dlugiem .prawo wekslowe mamy ulomne z poprzedniej epoki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-12-02 18:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beti - 2014-08-09 18:07:47]:
Odradzam wyjazd na pieczarki, 4 dni pracy 3 dni wolnego, bo za dużo godzin możesz mieć, a jak mało grzyba to na 2 godziny idziesz pracować i siedzisz cały dzień. Oszustwo na tych pieczarkach szkoda jechać i tracić kasę, na miejscu po podpisaniu umowy jak chcesz zjechać wcześniej to mówią że karę musisz płacić po 600 euro i inne koszt
zdjecie uzytkownika
radzek - 2014-12-05 14:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jejku.... a ja myslalem, że to solidna firma i moze beda mieli cos i dla mnie!! Mogłby ktos udzielic informacji czy zaszły jakieś zmiany? czy jest juz wszystko w porządku. Zależy mi na podjęciu jakiejs konkretnej roboty. Sposób, w jaki pracodawcy traktują swoich pracowników ma bardzo duze dla mnie znaczenie, bo już raz miałem nieprzyjemności....
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-12-06 00:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy jedzie ktoś na pieczarki do francji z tej firmy
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-12-06 14:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basia - 2014-12-06 00:20:50]:
Basiu cenisz siebie? Jeżeli tak chcesz złodziejom płacić 150zł przy podpisaniu umowy + 230zł po 1miesiacu przepracowanym oni ściągną dług! zarabiasz 7 brutto do tego zero urlopu! umowa zlecenie czyli kiedy chcą mogą ciebie zwolnić omijają prawo polskie ponieważ firma -siedziba znajduję się poza krajem stąd Sąd Pracy nic nie pomoże.Firma nawet nie wydaje pracownikom PIT za przepracowny rok! Z tego co wiem to prokuratura bada ich sprawę. W zeszłym roku polacy mieszkali z szczurami wyszukaj w google na ten temat!
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-12-06 14:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basia - 2014-12-06 00:20:50]:
Basiu tak propo masz napisane zbieranie pakowanie pieczarek a możesz jechać nawet marchewkę zbierać z pola! Jest to wprowadzanie w bład przyszłego pracownika. Basiu tu ktoś pisał odnośnie pieczarek i niemiło na ten temat.
zdjecie uzytkownika
marola - 2014-12-09 21:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Dostalam propozycje wyjazdu z Eurokontakt do pracy jako pokojowka w hotelu w Alpach francuskich. Praca do kwietnia.Czy może ktoś z Państwa był na takim wyjeździe i czy może udzielić jakiś informacji? Nigdy nie korzystałam z usług żadnej agencji pośrednictwa pracy a niektóre przeczytane tutaj komentarze mnie przerażają. Z góry dziękuję za pomoc
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-10 08:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marola - 2014-12-09 21:05:28]:
Według mnie możesz śmiało jechać, z tego co wiem, to wysyłają miesięcznie wiele osób i zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony z pracy, wiadomo nie każdemu się dogodzi. Każdy wie do jakiej pracy jedzie i czego może się spodziewać. Ja mam zamiar jechać zaraz po świętach na kolejny wyjazd z nimi na pieczarki do Francji.
zdjecie uzytkownika
Justa - 2014-12-10 09:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-12-10 08:55:26]:
Aniu szanujesz się będziesz pracować za 7/5 brutto? umowa zlecenie a characz 150zł przy podpisaniu umowi i pozniej 230zł po przepracowaniu1 miesiaca? To twój pieniadz i chcesz im dawać na umowie zlecenia niemasz urlopu! Czyli zas niezyskujesz. gadasz jak połamana
zdjecie uzytkownika
Justa - 2014-12-10 09:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marola - 2014-12-09 21:05:28]:
Aniu ta firme trzeba omijać poczytaj na w google jak polacy spali z szczurami! tyle w temaacie
zdjecie uzytkownika
Justa - 2014-12-10 09:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marola - 2014-12-09 21:05:28]:
Musisz im płacić za załatwienie pracy 150zł przy podpisaniu umowy +230zł po przepracowaniu 1 miesiąca oni ściągną dług chcesz robić dla nich? Zadna agencja w PL tego nie robi! A jak robiła to już nie istnieje
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-10 09:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justa - 2014-12-10 09:17:00]:
A w Polsce masz lepiej? Też w większości umowa zlecenie bez urlopu, lub co gorsza to umowa o dzieło i nie masz wtedy nic. Do tego w Polsce pracujesz za 7-8 zł na rękę a tutaj 7,5 euro brutto daje co najmniej dwa, jak nie trzy razy tyle co w naszym złodziejskim kraju. Każdy musi się z czego utrzymać, nawet pośrednik więc daję im zarobić coś, a w zamian jadę z ich biura abym sama mogła zarobić lepiej niż w naszym kraju..Poza tym nikogo nie obrażam, więc jak chcesz gadać jak połamana to gadaj, ale nie obrażaj innych.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-10 09:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może to ktoś inny pisał, może z konkurencyjnej firmy o tym jak spali? Ja spałam w przyzwoitych warunkach i nie mam na co narzekać, przyszłam do siedziby firmy, pokazali mi w jakich warunkach będę mieszkać i spać, i takie warunki też były. Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych, gdyż jak widać tylko oni tutaj piszą. Przejdźcie się do firmy, tam Panie mogą powiedzieć coś więcej, pokazać zdjęcie i powiedzieć jak wszystko będzie wyglądało.
zdjecie uzytkownika
Justa - 2014-12-11 14:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-12-10 09:26:57]:
To Aniu idz zarabiaj dla nich :) bogaczka się znalazła co chce płacic 150zl za załatwienie roboty plus 230zł pozniej!zalosna jestes
zdjecie uzytkownika
do marola - 2014-12-11 21:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez dostalam oferte pracy w hotelu we francji, ale 7,45e brutto za godzine, jak to mozliwe, minimalna jest 8.50?? Marola jedziesz?
zdjecie uzytkownika
sep_elektryk - 2014-12-19 09:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, otrzymałem od eurokonta propozycję pracy jako elektryk (10 euro/h brutto)na umowę-zlecenie, ale też muszę zapłacić 150 i 230 zł tak jak piszecie - trochę to dziwne?! Co najciekawsze nie chcą wcześniej udostępnić umowy do przeczytania, a może ktoś ma takową umowę to proszę o przesłanie na adres: picassozg@op.pl . Bardzo dziękuję
zdjecie uzytkownika
fondue - 2014-12-19 18:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sep_elektryk - 2014-12-19 09:24:02]:
no to jeżeli chodzi o pieniądze to eurokontakt prezentuje się przyzwoicie choc szczerze mówiąc liczyłem na coś więcej po wynagrodzeniu jakie mogą zaproponować. Ale no cóż lepsze to niż zarabiać marne grosze tutaj na miejscu. Ciekawe tylko czy ciężko jest się utrzymać dodatkowo za te pieniądze na miejscu pracy już
zdjecie uzytkownika
klikacz - 2015-01-03 14:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fondue - 2014-12-19 18:30:21]:
no życie we Francji chociażby nie należy do najtańszych. Oczywiście jeśli chcesz oszczędzić to oszczędzisz. Wystarczy odstawić używki, bo na nie wydaje się masę kasę za granicą i szukać tanich produktów po sklepach. Wtedy jesteś w stanie nawet coś przywieźć z takiego wyjazdu po za długami . Także roważnym polecam
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-01-06 21:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozwiewam wątpliwości wszystkich powyżej.
Firma Eurokontakt z Wrocławia jest zarejestrowana w raju podatkowym (Cypr) i nie płaci podatków w europie (umowa o prace z firmą z Cypru)
Przez to nie masz żadnych chorobowych, nadgodzin, ubezpieczeń, składek.
Wynagrodzenie płacone na czas, tak jak w umowie (miałem 9E na rękę)
Warunki socjalne mi się trafiły dobre (zapewnia pracodawca)
Urlopy (niepłatne) jak se ustalisz z pracodawcą.
Gdy z nimi podpiszesz papiery to w przypadku rozwiązania z nimi umowy nie możesz przez 5 lat pracować w firmie w której pracowałeś. Kara w tym przypadku wynosi 20tys E.
Nie dają kopii umów które z nimi podpiszesz.
zdjecie uzytkownika
neta - 2015-01-09 11:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marola - 2014-12-09 21:05:28]:
Hej, zdecydowałaś się na wyjazd??? Też dostałam taką propozycję i też się waham...
zdjecie uzytkownika
macio - 2015-01-19 17:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
qwerty bo ty napisaleś coś o tych warunkach ale ja tak po przeczytaniu tego co napsiałeś zastanawiam się czy można tak zrobić, że osoba nie dostaje kopii umowy którą podpisuje... jak dla mnie to oczywista sprawa, że można dostać takie rzeczy. a nie napiszesz cośjeszcze o tym jak to jest z terminowością zarobków?
zdjecie uzytkownika
Janek Sz. - 2015-01-20 10:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże jakie lanie wody
przecież łatwo sprawdzić, gdzie zarejestrowana jest firma
eurokontaktów jest dużo. Natomiast jeśli chodzi Wam o Eurokontakt Projekt Serwis z Wrocławia
to wystarczy google, by wiedzieć co to za firma.
Proszę http://www.krs-online.com.pl/eurokontakt-projekt-serwis-sp-z-o-o-krs-198621.html
i nie mówcie więcej rzeczy bez sensu. Byłem z nimi jako spawacz i na nic nie narzekam.
Załatwili pracę, zarobiłem i nie mam absolutnie nic do zarzucenia. Natomiast jak się komuś pracować nie chce to potem są problemy. Nie wiem co jest trudnego tutaj w zrozumieniu tego, że to pośrednik pracy i to legalny w przeciwieństwie do niektórych innych. Idzcie do biura we Wrocławiu to szybko zobaczycie, ze to normalna firma i poczytajcie ile mają opini pozytywnych w przeciwieństwi do paru innych, które mogę być dodawane przez konkurencję
polecam stronę www.epser.com na której macie podziekowania ludzi za fajną pracę. W Polsce nie da się zarobić. Pozdrawiam Janek Sz.
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-01-21 17:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostrzegam przed tą firmą uważajcie co podpisujecie to oszusci ostrzegam przed wyjazdem na pieczarki do Francji okolice PONS byłam i odradzam same problemy pozdrawiam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-20
Żródło: Gowork.pl
Bad Schussenried
( )
  Eurokontakt jest Agencją Pośrednictwa Pracy Zagranicznej istniejąca na rynku od 1995 roku. Działamy zgodnie z prawem Unii Europejskiej. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Pracy nr 1109. Oferujemy pracę dla osób z różnych sektorów zatrudnienia i branż. Zatrudniamy zarówno specjalistów jak i osoby bez kwalifikacji i doświadczenia. Brak znajomości języków obcych nie jes
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-01-22 16:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja byłam w Niemczech i nic do zarzucenia nie mam.
zdjecie uzytkownika
Łukasz J. - 2015-01-23 10:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z firmy Eurokontakt jechałem na hydraulika do francji i wszystko było ok
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x