Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.


Oceniono 11 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Powstańców Śląskich 5
53-332 Wrocław
biuro@epser.com
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
łooooo - 2012-11-20 15:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre wrażenie, umowa czytelna, warunki mieszkaniowe dobre, pieniążki jak w umowie. polecam.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2012-11-25 16:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam wrażenie że wszystkie komentarze pisane są przez pracowników firmy . Ja również byłem z tej agencji i tak różowo nie było, JEŻELI JEST TO AGENCJA PRACY ZAREJESTROWANA I MA NR.TO DLACZEGO POBIERAJĄ PIENIĄDZE OD LUDZI?????
zdjecie uzytkownika
jasia - 2012-11-26 14:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam przy zbiorach owocow, glownie brzoskwin. nic do zarzucenia nie mam, polecam. przed podpisaniem umowy zapoznalam sie z warunkami i wszystko bylo w porzadku, umowe podpisalam.
zdjecie uzytkownika
pzajac - 2012-12-31 14:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

czy osoba prowadząca jednoosobową działalność może z nimi pojechać?
zdjecie uzytkownika
hort - 2013-01-28 13:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej zadzwoń i się spytaj. kontakt masz na stronie [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Marian K. - 2013-03-27 07:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam. Umowa zlecenie bez ubezpieczenia. Już na samym miejscu zostałem oszukany bo z godzinówki zrobiły sie metry. Mieszkanie w skansenie ale dało sie wytrzymać. Pieniądze raz w miesiącu i zawsze coś potrącane. Właściciel to niezły cwaniak i nie cofnie się do zastraszania żeby osiągnąć czego chce. Uważajcie na tą firmę
zdjecie uzytkownika
Tukan - 2013-04-18 15:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolony, dwa razy już byłem z nimi na wakacyjnej robocie, w tym roku znowu jade. warunki mieszkaniowe bardzo dobre, pieniazki tez.
zdjecie uzytkownika
Suseł - 2013-04-22 13:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczciwa agencja, można się bez trudu z nimi skontaktować, wybór ofert jest spory, pieniądze dobre. Polecam.
zdjecie uzytkownika
mati - 2013-04-30 18:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Eurokontakt Projekt Serwis sp. z o.o. (Nr licencji: 1109/1ab, 2, 3, 4) poszukuje pracownika do pracy na kampingu do pracy w Francji

Opis stanowiska:
- przygotowywanie prostych posiłków ( np. kanapek, frytek)
- sprzątanie kuchni, sal oraz inne prace porządkowe na kampingu
- mycie naczyń i sztućców
- drobne naprawy

Doświadczenie minimalne wymagane : min. 3 letnie doświadczenie przy pracach polowych oraz na farmie z krowami; samodzielność, dokładność, punktualność

Poziom francuskiego : podstawowa znajomość języka francuskiego ( wymóg konieczny)

Prawo jazdy : - kat. B (na samochód osobowy )

cv z dopiskiem "zbiory warzyw" proszę kierować na adres mailowy [usunięte przez moderatora]



samo ogloszenie jest niewiarygodne,
zdjecie uzytkownika
Jasiu - 2013-08-21 16:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda że ściagają od ludzi nielegalnie haracz za pośrednictwo pod pozorem jakiś tam niby opłat rekrutacyjnych?
zdjecie uzytkownika
Ile? - 2013-08-27 12:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile tam się płaci teraz za pośrednictwo. Tylko napiszcie szczerze bo przecież wszyscy wiedzą że nielegalnie pobierają kase od kandydatów. Jak się aktualnie prezentują stawki za pośrednictwo w Eurokontakt?
zdjecie uzytkownika
Semand - 2013-09-12 12:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza ze współpracy z koordynatorami. Firma powinna być dumna z tych mrówek, które robią niesamowitą robotę dla Eurokontaktu
zdjecie uzytkownika
miki - 2013-10-01 20:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesć a ile sie placi agencji za wyjazd do pracy oplaca sie wogole zaangazowac i wyjechac czy nie bardzo pozdraiwam
zdjecie uzytkownika
Ona2000 - 2013-11-17 19:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pobieraja kase za to ze zalatwiaja:PRAWDA ( ok 300 zł za 1 osobe )
opieka : JEST ale ograniczone,bo dodzwonic sie do "opiekuna" po pracy ciezko ( pracuja od 9 do 16 ) a czesto konczylismy prace SPORO po 16...
kontakt z kims kumatym: jedynie koordynatorzy (usunięte przez administratora) wypłaty: są owszem,ale to zalezy od pracodawcy bo ponoc nie zawsze placa na czas
dojazd: od nich albo sami jedziemy i oddaja za benzyne ( takze nie zawsze w terminie )
miejsce pracy: pod tym wzgledem roznie bywało ale ogolnie nie luksus ale wygodne i dosc tanie ( koszt odciagniety bezposrednio z wyplaty
co do "kieszonkowych " to daja ale pamietajcie od tych "początkowych 300 zł " wiec i tak zarabiaja na tym dajac nam te "kieszonkowe"

moglabym pisac i pisac...ale nie ma co mydlic oczu,gorzej moglam trafic
zdjecie uzytkownika
MEga - 2014-02-24 00:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie poślizgi z wypłatami zdarzają się wszędzie coraz częściej, więc nie zdziwiłbym się jak i podobnie byłoby w eurokontakcie. Ważne, żeby w końcu wylądowała na koncie.
zdjecie uzytkownika
Peopl - 2014-03-25 06:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam takie pytanie - czy nie ma szans na organizowanie sobie jakiegoś mieszkania? Mam sporo kontaktów w tamtych rejonach i nie interesują mnie ich propozycje.
zdjecie uzytkownika
Eda - 2014-04-23 23:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w Niemczech od nich ,kłamstwo goni kłamstwo .Nie wypłacili mi kasy do dzisiaj ,twierdząc ,że niemiecki kontrahent nie przelał pieniędzy ,tak,że sami widzicie ,czy sie zastawiają ,robiąc z ludzi idiotów .Ze stawki x/brutto euro zostało o 1/4 mniej ,za wszystko potrącali .Jest to bardzo nieuczciwa firma,szkoda na nich czasu ,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-04-23 23:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie traćcie na nich czasu , faktycznie ,tak jak pisze Eda .Zarobią na was kokosy ,a wam i tak nie zapłacą ,a w sądach różnie bywa .....że nikt tego biura nie zamknie .Tylko tak naciągają ludzi .Mój wyjazd do Niemiec ,to jedno wielkie nieporozumienie ,tez mam z nimi problemy .
zdjecie uzytkownika
BOB - 2014-05-09 17:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba uważać na to co się podpisuje, ale nie wiem czy każdy miał takie samo doświadczenie tak jak Ty... ale chyba historie podobne..
zdjecie uzytkownika
pipi - 2014-06-09 08:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze jedzie do malin z tego biura bo chce wyjechac do francii ale tu takie opinie ze strach wyjazd proponujo od 15 czerwca do 15 lipca co oni tam jeszcze potrocajom???
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-10 08:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt , prawie wszystkie napisane tu "pozytywne" opinie to wpisy" zielonych ludków". Śmierdzi to na odległośc a czytający może od razu wyczuć intencje piszącego, zwykle pracującego w firmie a może i właściciela. Nie z nami te numery Brunner ! Generalnie ludzie niestety sami się przekonują o wartości firmy i idzie poczta pantoflowa. Z drugiej strony to im nie zazdroszczę. Pogodzić pracownika polskiego i spełnić wymogi pracodawcy i jeszcze ewentualnie zarobić. Bezrobocie jest w całym świecie. To nie pracownik robi łaskę. Piszecie, że nie wolno im poberać kasy bo mają numer itd trele morele. A kuźwa przecież to nie jest instytucja charytatywna. Idziesz do notariusza , klepnie ci pieczątkę lub sekretarka wydrukuje gotowca - akt notarialny, trwa to pół godziny i bulisz prawie 3 tysiące ! Kupujesz lub sprzedajesz mieszkanie, działkę to pośrednik za swoją pracę bierze procent ! No to kużwa z czego mają żyć te agencje? W Niemczech już powoli mają dosyć Polaków, rozkapryszonych, mających ciągle pretensje, walących gaz w sobotę i niedzielę i chorych w poniedziałek. Polskie pielęgniarki z nosem w górze już się przejadły. Agencja w Niemczech za efektywne znalezienie pracy pobiera opłatę lub jako bezrobotny dostajesz kwit z urzędu pracy i rozliczasz się z agencją. Tu polskiego pracownika trzeba nosić w lektyce ! Ten jeszcze pluje !
zdjecie uzytkownika
BOB - 2014-06-14 16:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzaj, może rzeczywiście niektórym ta praca pasuje i spełnia wszelkie oczekiwania. Może niektórzy nie mają zbyt dużych ambicji.
zdjecie uzytkownika
BOB - 2014-07-10 09:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że pewien obiektywizm jest ważny. Opinie negatywne też tu przecież wiszą. Ciekawi mnie co on takiego zrobił, że taka średnia opinia o nim jest...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-01
Żródło: Gowork.pl
Frankfurt
( )
Agencja Pośrednictwa Pracy Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o. o. Nr licencji 1109 Poszukujemy ludzi chętnych do pracy na kontraktach zagranicznych. Obecnie poszukujemy: Płytkarz Kafelkarz Miejsce pracy: Niemcy, Frankfurt Obowiązki: Układanie płytek, kafelek, mozajek, gresów. Typowe zadania należące do płytkarzy/ kafelkarzy Wymagania: Wymagane doświad
zdjecie uzytkownika
EBI - 2014-07-20 07:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE niewiam czy wy macie pojęcie ta firma jest NIEWYPŁACALNA my do tej pory a mineło 6 miesięcy nie otrzymaliśmy tygodnjówki icały czas walczymy a kierownir kontraktu tyłek na nas wypioł czy ktoś pojedzie w jakim kolwiek zawodzie przez eurokontakt z wrocławia czy z rzeszowa to jeden KIT ODRADZAM!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
były - 2014-07-20 18:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EBI - 2014-07-20 07:59:55]:
NO TO ZAPOMNIJ O TYCH PIENIADZACH JA PRZEROBILEM 2 TYGODNIE PLUS DOJAZD SAMOCHODEM DO NIEMIEC I DO ROBOTY TO POLICZ ILE JA JESTEM W PLECY.ALE TO NIC POZNAŁEM ADWOKATA CO MI POMOZE ODZYSKAC PIENIADZE NARPIERW MÓWI PISEMKO DO NICH TO NIE POMOZE DO ZWIAZKÓW ZAWODOWYCH W NIEMCZECH MOZE NIE BEDA JUZ MIELI WEJSCIA NA RYNEK NIEMIECKI JAK KTOS CHCE MOGE DAC NAMIARY KOGO NIE WYPLACILI
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski