Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

golo 2017-06-29 10:02
Myślę, że firma Eurokontakt nie zasługuje na takie oczernianie. Wyjaśnić to trzeba ale nie na forum, chyba że osoby piszące są inspirowane do takiego działania.
Koleś 2017-07-02 22:50
czy jesteście pewni, że nie można napisać cos pozytywnego o firmie ? Przeważnie jest tak, że bywają czasy lepsze i gorsze w historii firmy. Może akurat teraz się coś pogorszyło ale to nie znaczy, że firma już się do niczego nie nadaje! Może warto popracować
robercio0 2017-07-09 05:16 [użytkownik zarejestrowany]
Witam czy jedzie ktoś albo czy pracował ktoś w niemczech na piekarza przez eurokontakt bo dostałem oferte piekarza i język nie jest wymagany prosze o informacje
Magnum 2017-07-13 19:58
Czy jesteście pewni, że ta firma nie zasługuje na dobra opinię? Jeśli nawet nie mają zbyt dobrych ofert to nie znaczy , że oszukują ludzi bo to jest co innego!.
Mag321 2017-07-20 07:45
Witam. Pojawiła się oferta pracy od eurokontakt na stanowisku ogrodnik w południowej części Niemiec. Wybiera się ktoś? A może Pracuje już?
Lolek 2017-07-23 16:56
Eurokontakt to dobra agencja ale nie ma idealnych więc narzekają niektórzy.
winobranie 2017-07-27 08:44
Cześć,

Był ktoś może na winobraniu we Francji przez tą firmę? Możecie się podzielić wrażeniami?

8
winobranie 2017-07-27 08:45
Cześć,

Był ktoś może na winobraniu we Francji przez tą firmę? Możecie się podzielić wrażeniami?
4
Koleżka 2017-07-31 11:43
Czyżby Eurokontakt nie miał zupełnie nowych ofert pracy za granicą? Może ktoś słyszał i mógłby podzielić się wiedzą na forum? Słyszałem o nich dobre opinie.
anula4500 2017-08-10 21:27
Ktoś coś wie na temat pieczarkarni w Borna i o mieszkaniach warunkach itd? Będę wdzięczna o jakieś informacje anula4500@wp.pl
Z góry dzięki ;)
anula4500 2017-08-10 21:27
Ktoś coś wie na temat pieczarkarni w Borna i o mieszkaniach warunkach itd? Będę wdzięczna o jakieś informacje anula4500@wp.pl
Z góry dzięki ;)
Gustaw 2017-08-11 12:09
Słyszałem o agencji sporo dobrego od znajomych. Myślę, że starają się dobrze funkcjonować , wystarczy spojrzeć na aktualną ofertę robót. Można coś wybrać w zależności od umiejętności i chęci do pracy.
anndziiik 2017-08-11 15:19
Cześć. Mam propozycje wyjechać na winobranie z chłopakiem z tej firmy. Opinie już w miarę poznałam ale dziwi mnie jedna rzecz że firma pobiera 120zl za jakiś niby kurs językowy on-line i za coś związanego z dokumentami itd. Część trzeba zapłacić przy podpisaniu umowy a druga część odejma z wypłaty. Czy spotkaliscie się z czymś takim z tej firmy i nie było w związku z tym żadnych problemów i nie fajnych sytuacji?
binowiec 2017-08-11 19:00
jak jest na silosach we Francji ?
anndziiik 2017-08-11 22:34
Cześć. Jest ktos kto jechał do Francji na winobranie i musiał zapłacić firmie tzw wpisowe przy podpisaniu umowy? Bodajże 120zl
2
aaaaaa 2017-08-15 11:32
moze ktos w koncu napisze cos....
Koralgol 2017-08-15 13:25
Ja tam n ie narzekam. Wyjeżdżałem już z nimi wcześniej i byłem bardzo zadowolony finansowo i pod każdym innym względem.
Asia 2017-08-15 22:59
Witam własnie mam okazje jechac 26 sierpnia do Niemiec do zbiorów pieczarek jestem mloda wiadomo strach jest a tym bardziej jak sie ma 26lat oczywiscie miasteczko borna warto jechac przez to pośrednictwo eurokontakt
Stach 2017-08-18 09:13
włąsnie ja tez miałem takąpropozycję i w końcu sie nie zdecydowałęm... moze ktoś cos więcej powiedziec o tym?
Jacek 2017-08-20 12:35
Agencja ma firmy współpracujące z nimi w zakresie nauki języka jak również rozliczeń podatkowych. Ale nie łudźcie się że ktoś za to będzie płacił. Życie jest brutalne i za wszystko trzeba płacić. Dobrze, że pomagają w tych tematach to już nie musimy szukać firm.
john_sn 2017-08-21 16:31
ja z nimi jezdzilem pare razy, kasa sie zgdza, warunki rozne, zalezy gdzie sie trafi i kto jest szefem na miejscu
nigdy nie mialem z nimi wpadki, takze moge polecic
adam_mm 2017-08-23 12:33
jadę z nimi na zbiory jabłek, w tam tym roku też byłem.
jak ktoś też jedzie to namiar do mnie adam_mm@o2.pl
Damian 2017-08-23 22:14
Jedzie ktoś może do winiarni Volnay?
Damian 2017-08-23 22:16
Jedzie ktoś może do winiarni Volnay?
Laura 2017-08-24 10:18
Szukam agencji, która miałaby dobra ofertę pracy za granicą. Przeczytałam opinie na tym forum i jestem mocno zaskoczona ponieważ jest wiele negatywnych! Czy jesteście pewni, że nie można napisać o agencji Eurokontakt Projekt Serwis coś pozytywnego ?
Emil 2017-08-24 21:26
witam
ja wraz z narzeczona jade na zbior winogronu do Volnay, w poniedzialek podpisujemy umowe .
jezeli ktos byl i ma zle wspomnienia przez ta firme prosze o wypowiedz .
pozdrawiam
Emil 2017-08-24 21:26
witam
ja wraz z narzeczona jade na zbior winogronu do Volnay, w poniedzialek podpisujemy umowe .
jezeli ktos byl i ma zle wspomnienia przez ta firme prosze o wypowiedz .
pozdrawiam
Max 2017-08-27 18:39
Mogłabyś napisać coś więcej na temat tej pracy przy pieczarkach. Naprzykład, czy zakwaterowanie jest darmowe, czy jest darmowy dojazd do pracy i jaka stawka godzinowa.
Angelika 2017-08-28 23:35
Witam,
jedzie ktoś może na zbiór winogron we wrześniu? lub był już ktoś? proszę o opinie
5
Jerzykowaty 2017-08-31 22:41
Czy możecie podpowiedzieć mi jakie roboty są najbardziej opłacalne? Byłby to pierwszy raz i dlatego jestem na tym forum szukając podpowiedzi. A co z językiem obcym?
1
Nowy 2017-09-03 22:46
Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o agencji? Mam ochotę na wyjazd do Niemiec z agencją, dlatego dobrze jest wiedzieć jak działają. Czy zakwaterowanie i dojazd do pracy leży w ich zakresie?
krasnoludek 2017-09-04 20:17
Witam,czy ktoś pojechał na jabłka?W jakiej miejscowości to jest?Słyszałem że można tam nieżle poimprezować przy okazji...
Amai 2017-09-06 13:31
Jestem strasznie niezadowolona. Firma traktuje ludzi bardzo nieprofesjonalnie. Na końcu okazuje się że firma nie informuje o konkretnej dacie wyjazdu nawet nie odbiera telefonów i tyle z tego wszystkiego...
1
PIPST 2017-09-06 22:52
Podpisalem umowe z ta "agencja" juz jakis czas temu. Przejechalem pol polski, poniewaz pani informowala mnie, ze musze to zrobic osobiscie. (usunięte przez administratora)Wrocilem do domu i czekam na telefon. Prace mielismy zaczac od 1 wrzesnia na winogronach we Francji, a za kazdym razem jak dzwonilem, o ile w ogole udalo mi sie z kims polaczyc, pani informowala mnie, ze lada dzien bedzie cos wiadomo. I tak do początku wrzesnia. Wtedy podczas mojego kolejnego telefonu, pani która laskawie odebrala, uslyszawszy moje nazwisko wylaczyla sie i nie odbierala. Dzwonilem wiec na kazdy numer do agencji jaki udalo mi sie znalezc, w koncu jakims cudem ktos chcial ze mna rozmawiac i przekazal mnie do kobiety ktora mnie unikala. Powiedziala ze juz od paru dni wysyla ludzi na winogrona, i ze mozemy jechac pojutrze na innych warunkach niz bylo ustalane... Zrezygnowalem. Ta agencja to jakies nieporozumienie. Fatalna organizacja, kobiety do osob ktore chca cos wiedziec, bo nie chca czekac kolejnych dni, czy tygodni na informacje, traktuja jak problem, i splawiaja jak najszybciej. Zdecydowanie nie polecam. Najgorsza agencja ze wszystkich mi znanych. ODRADZAM!
4
Tadek 2017-09-06 23:04
Czy nie można napisać coś pozytywnego o firmie Eurokontakt ?
mag33 2017-09-07 08:54
bylem z nimi w tym roku na zbiorach winogron, warunki nie najgorsze, praca lekka nie jest ale standard na zbiorach. nie mialem problemu z kontaktem, kasa tez byla na czas. za rok pewnie tesz sie wybiore
mag33 2017-09-07 08:54
bylem z nimi w tym roku na zbiorach winogron, warunki nie najgorsze, praca lekka nie jest ale standard na zbiorach. nie mialem problemu z kontaktem, kasa tez byla na czas. za rok pewnie tesz sie wybiore
daria 2017-09-07 12:08
na zbiory z nimi jezdze w sezonie to mozna ladnie dorobic, calkiem ok mi sie pracuje
PaniP 2017-09-07 17:10
Ja również odradzam, miałam wiele nieprzyjemności i nikomu podobnej sytuacji nie życzę. Przed podpisaniem umowy czytałam wiele komentarzy mimo to zaryzykowałam i to był błąd.
6
Grazyna 2017-09-07 21:49
Nie polecam tej firmy, obiecują dużo a to wszystko nie pokrywa się z rzeczywistością. Nie wiem kto pisze te pozytywne opinie, ale w moim przypadku współpraca wyglądała koszmarnie. Nigdy więcej tam nie wróce, zakwaterowanie, warunki pracy, a przede wszystkim wynagrodzenie nie zgadza się z tym co pani w biurze mi gwarantowała. Jeżeli ktoś ma zamiar z nimi współpracować, niech poważnie się zastanowi.
8
Ukolebnik 2017-09-10 12:37
Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest, że opinie na tym forum są tak różne? Czy to jest kwestia podejścia indywidualnego do agencji czy też jakieś incydentalne wpadki? Tam też pracują ludzie, którzy mogą coś nie dopilnować? Może warto szerzej popytać?
Darka 2017-09-11 09:22
może i faktycznie od podejścia zależy, ja wyjechałam z nimi mimo, że parę negatywów na necie widziałam i nie żałuję swojego wyboru, jeździłam 2 lata przez Eurokontakt i dobrze całkiem zarobiłam a i atmosfera z ludźmi z którymi jeździłam była świetna, we wszystkim szło się fajnie dogadać
nateD 2017-09-13 10:23
ja tam pozytywnie do pracy podszedlem i w sumie sie nie zawiodlem, praca normalna jak w kraju a kasa lepsza, ogolnie poznac mozna czasem jakies fajne osoby, no i poszalec w Polsce jak sie nie przetrabi wszystkiego na wyjezdzie :p
Koleś 2017-09-13 12:41
Robienie wpisu jednym zdaniem to nie jest opinia. Narzekacie na pracę ale może jest jakaś możliwość naprawy tego co źle funkcjonuje? Rozmowa z osobami decyzyjnymi czasami zmienia wiele, oni naprawdę nie wiedzą o wielu szczegółach z codziennego funkcjonowania.
Maciek 2017-09-13 13:14
A ja myślę że to może jedna osoba czy dwie wstawia tutaj pozytywy, na firmę każdy narzeka nie z błahych powódow, nie ma co ukrywać, ja również podziękuje.
2
Szybki 2017-09-13 20:09
Jablka we Francji, odradzam każdemu!
2
xxx 2017-09-14 11:16
Zgadzam się z Panią , mieliśmy prawie tak samo i również ODRADZAM !
2
dario89 2017-09-15 11:33
nie zgodze sie z wami, ja jezdze z nimi juz 2 lata na rozne prace i jeszcze nie zdarzylo mi sie aby nie odbierali telfonow lub zebym nie dostal tyle pieniedzy ile mialem dostac, fakt ze zdarzaly sie czasem jakies problemy ale wszystko idzie rozwiazac, powazniejszych klopotow przez nich nie mialem ani oni przeze mnie
lukaszS 2017-09-18 11:35
bylem z nimi w zeszlym roku, w tym roku sie nie zdecydowalem bo nie bylo super ofert, ale w tamtym roku wyjazd byl udany
1
bel 2017-09-21 10:40
ja wlasnie tez wrocilem z wyjazdu i akurat jestem zadowolony, kase juz mam, pracowalo sie calkiem dobrze, no i pare osob poznalem w pracy z ktorymi do tej pory utrzymuje kontakt
Zostaw swoją opinię o Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.