Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
laura - 2015-02-24 14:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przykładowo macie 7.45E na czysto a pracodawca płaci 10E. z każdej przepracowanej przez nas godziny Eurokontakt ma zarobek
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-26 08:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam nic dobrego do powiedzenia na temat tej agencji ..jak robisz jak oni chca to jest ok w innym przypadku zaczyna sie dziac .Macie moze jakies numery do kogos z Wrolawia jakiegos kierownika itp
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-03-01 21:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
justa co ty wiesz o pracy zagranica jak chcesz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 1200 zl w polsce anie krytykujesz wszystkich
zdjecie uzytkownika
dziwne??? - 2015-03-10 23:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję zajrzeć tutaj: http://www.praca-za-granica.pl/o-452747.php i poczytać DOKŁADNIE "dane kontaktowe" ( Wrocław, woj. podkarpackie ). Albo podkarpackie nagle się zwiększyło na CAŁĄ POŁUDNIOWĄ Polskę albo ktoś nie wie, w jakim woj. mieszka ( ma firmę ). O czymś to świadczy .......?????
zdjecie uzytkownika
JOLA - 2015-03-11 10:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś dostał propozycję wyjazdu na 12.03.2015 do Francji na zbiór pieczarek? Był juz podpisać umowe?jeśli tak proszę o kontakt jolanta.dopierala@op.pl. Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
dziwne??? - 2015-03-11 21:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziwne??? - 2015-03-10 23:20:28]:
Nie mają co robić i czytają opinie o sobie - wpis w ogłoszeniu już poprawili - z Wrocka zrobił się Rzeszów...........
zdjecie uzytkownika
JOLA - 2015-03-12 08:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Albo Ty nie dowidzisz i zamiast Rzeszowa widziałeś tam Wrocław :D
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-03-12 08:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.
jest ktoś kto wyjeżdża 19 marca do Francji na zbiór pieczarek??
zdjecie uzytkownika
AGA - 2015-03-12 10:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę już drugi raz, nie było tak źle za pierwszym razem, a płaca w Polsce jaka jest każdy wie :/ Polecam takie wyjazdy, można chociaż przyzwoicie zarobić :)
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-03-12 10:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AGA - 2015-03-12 10:35:20]:
ale jedziesz 19 marca? jak tak to z jakiej miejscowości? ja Poznań
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-03-12 10:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JOLA - 2015-03-12 08:23:00]:
Rzeszów, www.euro-kontakt.eu trud zajął mi pięc sekund. Widać jakbyk, że firma nie jest krzak i ma oddziały i można iść i zobaczysz, a nie mowić wyssane z palca brednie.
zdjecie uzytkownika
pracownik oszukany - 2015-03-12 11:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do wszystkich tych chwalacych eurokontakt podajcie swoje nr tel to porozmawiamy najlepij by bylo gdy by sie wszystkie placowki eurokontaktu wypowiedzialy na temat wyplacalnosci i oszustwa i kradziezy udostepnili by film jaka naprawde firma sa wtedy ludzie potrzebujacy pieniedzy zostali by zamarne grosze ale w kraju jest tak ze po miesiacu pracy brak wyplaty tylko zaliczka 100e po 21dniach 400e mysle ze erokontakt dlugo przezyje bo w polsce najwnych nie brakuje
zdjecie uzytkownika
BEZROBOTNY - 2015-03-13 00:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2015-03-12 10:57:58]:
dziwnym trafem w rzeszowie placilem 150 zeta przerobilem 20 dni i wyplacili mi 50 euro za dojazd samochodem no i weksel na 5000 tys euro [tez bardzo dziwne opinia pisana przez zlodzieja[ke] w godzinach ranynych to juz mówi samo za siebie chcecie jechac tak jak ja i stracic prosze bardzo ale beda madrzejsi co nie pojada moze dodam ze ja kretyn 40 lat i tak sie dałem naciac jak gówniarz bez umowy bez niczego tylko jakas umowa na cyprze co skladasz długopisy nie dajcie sie wyfrajerzyc jak ja wiem co pisze przezylem to to wiem niech te pi....y z biura jada
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-03-13 10:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BEZROBOTNY - 2015-03-13 00:20:29]:
mogę spytać gdzie Pan był i jak to wyglądało? ja mam jechać 19 marca ale czytając opinie chyba zrezygnuje zanim wpadne w długi.
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-03-13 11:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aktualnie jestem na robocie z eurokontaktu i wszystko jest poprawnie. nie wiem kto tu wypisuje takei brednie. ze mną jest paru chłopaków/hydraulicy i nikt nie narzeka. dostalismy zaliczki i lada dzień pełna wypłata. jak mamy problem to dzwonimy i wszystko nam załatwiają. nigdy wiecej pracy w Polsce. zarabiam 10euro na godzinę. Agencja nie pobrała opłat dla siebie. a pobrane 270zł było na tłumaszczenie dokumentów. maja poteżne biuro we Wrocławiu i pracuja tam normalni ludzie. No i piekne panie! pozdrawiam je serdecznie
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-03-13 12:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tom - 2015-03-13 11:19:55]:
właśnie miałem okazję zobaczyć jakie u Was pracują "Piękne Panie".no i szkoda że takie nieuczciwe i za "tysiaka" okłamują biednych ludzi chcących uczciwie pracować.
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2015-03-18 16:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eurokontakt istnieje od 1995 roku na rynku i tak sobie myślę, że gdyby oszukiwali ludzi, to chyba dawno byłoby po nich. Konkurencji się chyba nudzi, bo mają mniej klientów. w biurze we Wrocławiu owszem są piękne panie, ale chyba nie o to tutaj chodzi. Ja złożyłam cv i czekam na ofertę pracy w Niemczech. jak byłam, to wg solidnie to wygląda i nie ma się czego obawiać. poczekam aż po
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2015-03-22 16:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może wybiera się na zbiór pieczarek do Francji i może napisać jakie warunki płacowe i na jaki czas jest wyjazd itd ??
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-03-24 19:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos wyjezdza 9 kwietnia do Francji na zbór pieczarek i podpisal umowe chcialabym jeszcze wiedzic jakie są warunki placowe prosze o kontakt Iwona moj tel 510022052
dziekuje




W
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-03-27 19:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś wybiera się z nimi do pieczarek do Niemiec miejscowość Borna mam jechać w kwietniu,ale ciezko się zdecydować różne opinie.Dodam że nie wołali kasy odemnie.
zdjecie uzytkownika
Basia - 2015-03-30 10:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam w pieczarkarni w Niemczech i nie było źle, podobno to jedna z dwóch do których od nich się jedzie, byłam w tej mniejszej i wszystkim mogę polecić, chociaż o tej większej też nie słyszałam złych opinii. Według mnie trzeba wszędzie pracować, więc nie ma co grymasić.
zdjecie uzytkownika
robi - 2015-03-31 18:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś wybiera się na zbiór cebuli w okolice Dijon. Wyjazd 17 kwietnia.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-04-01 14:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam wyjazd odnośnie pieczarek z tej firmy to paranoja jakiś . Sąd!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-01
Żródło: Gowork.pl
Francja
( )
Zapraszamy. Eurokontakt jest Agencją Pośrednictwa Pracy Zagranicznej istniejąca na rynku od 1995 roku. Działamy zgodnie z prawem Unii Europejskiej. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Pracy nr 1109. Oferujemy pracę dla osób z różnych sektorów zatrudnienia. Zatrudniamy zarówno specjalistów jak i osoby bez kwalifikacji i doświadczenia oraz znajomości języków obcych. W centru
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-04-01 14:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam wyjazdu na pieczarki we Francji. rozwiązują umowy po dwóch tygodniach. trzeba radzić sobie samemu .chamstwo !
zdjecie uzytkownika
Kobieta - 2015-04-01 15:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać kogoś zabolało, że nie ma miejsc dla Panów na aktualne nabory, bo jak mogą rozwiązywać z Panami umowy, jak od kliku tygodniu jest tam brak wolnych miejsc dla Panów, na tych etatach. Ja sama się przekonam jak tam jest teraz na wyjeździe, 9 kwietnia, na pewno tam lepiej zarobię niż w naszym kraju.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie