Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Justa - 2014-12-10 09:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-12-10 08:55:26]:
Aniu szanujesz się będziesz pracować za 7/5 brutto? umowa zlecenie a characz 150zł przy podpisaniu umowi i pozniej 230zł po przepracowaniu1 miesiaca? To twój pieniadz i chcesz im dawać na umowie zlecenia niemasz urlopu! Czyli zas niezyskujesz. gadasz jak połamana
zdjecie uzytkownika
Justa - 2014-12-10 09:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marola - 2014-12-09 21:05:28]:
Aniu ta firme trzeba omijać poczytaj na w google jak polacy spali z szczurami! tyle w temaacie
zdjecie uzytkownika
Justa - 2014-12-10 09:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marola - 2014-12-09 21:05:28]:
Musisz im płacić za załatwienie pracy 150zł przy podpisaniu umowy +230zł po przepracowaniu 1 miesiąca oni ściągną dług chcesz robić dla nich? Zadna agencja w PL tego nie robi! A jak robiła to już nie istnieje
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-10 09:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justa - 2014-12-10 09:17:00]:
A w Polsce masz lepiej? Też w większości umowa zlecenie bez urlopu, lub co gorsza to umowa o dzieło i nie masz wtedy nic. Do tego w Polsce pracujesz za 7-8 zł na rękę a tutaj 7,5 euro brutto daje co najmniej dwa, jak nie trzy razy tyle co w naszym złodziejskim kraju. Każdy musi się z czego utrzymać, nawet pośrednik więc daję im zarobić coś, a w zamian jadę z ich biura abym sama mogła zarobić lepiej niż w naszym kraju..Poza tym nikogo nie obrażam, więc jak chcesz gadać jak połamana to gadaj, ale nie obrażaj innych.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-10 09:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może to ktoś inny pisał, może z konkurencyjnej firmy o tym jak spali? Ja spałam w przyzwoitych warunkach i nie mam na co narzekać, przyszłam do siedziby firmy, pokazali mi w jakich warunkach będę mieszkać i spać, i takie warunki też były. Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych, gdyż jak widać tylko oni tutaj piszą. Przejdźcie się do firmy, tam Panie mogą powiedzieć coś więcej, pokazać zdjęcie i powiedzieć jak wszystko będzie wyglądało.
zdjecie uzytkownika
Justa - 2014-12-11 14:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-12-10 09:26:57]:
To Aniu idz zarabiaj dla nich :) bogaczka się znalazła co chce płacic 150zl za załatwienie roboty plus 230zł pozniej!zalosna jestes
zdjecie uzytkownika
do marola - 2014-12-11 21:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez dostalam oferte pracy w hotelu we francji, ale 7,45e brutto za godzine, jak to mozliwe, minimalna jest 8.50?? Marola jedziesz?
zdjecie uzytkownika
sep_elektryk - 2014-12-19 09:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, otrzymałem od eurokonta propozycję pracy jako elektryk (10 euro/h brutto)na umowę-zlecenie, ale też muszę zapłacić 150 i 230 zł tak jak piszecie - trochę to dziwne?! Co najciekawsze nie chcą wcześniej udostępnić umowy do przeczytania, a może ktoś ma takową umowę to proszę o przesłanie na adres: picassozg@op.pl . Bardzo dziękuję
zdjecie uzytkownika
fondue - 2014-12-19 18:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sep_elektryk - 2014-12-19 09:24:02]:
no to jeżeli chodzi o pieniądze to eurokontakt prezentuje się przyzwoicie choc szczerze mówiąc liczyłem na coś więcej po wynagrodzeniu jakie mogą zaproponować. Ale no cóż lepsze to niż zarabiać marne grosze tutaj na miejscu. Ciekawe tylko czy ciężko jest się utrzymać dodatkowo za te pieniądze na miejscu pracy już
zdjecie uzytkownika
klikacz - 2015-01-03 14:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fondue - 2014-12-19 18:30:21]:
no życie we Francji chociażby nie należy do najtańszych. Oczywiście jeśli chcesz oszczędzić to oszczędzisz. Wystarczy odstawić używki, bo na nie wydaje się masę kasę za granicą i szukać tanich produktów po sklepach. Wtedy jesteś w stanie nawet coś przywieźć z takiego wyjazdu po za długami . Także roważnym polecam
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-01-06 21:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozwiewam wątpliwości wszystkich powyżej.
Firma Eurokontakt z Wrocławia jest zarejestrowana w raju podatkowym (Cypr) i nie płaci podatków w europie (umowa o prace z firmą z Cypru)
Przez to nie masz żadnych chorobowych, nadgodzin, ubezpieczeń, składek.
Wynagrodzenie płacone na czas, tak jak w umowie (miałem 9E na rękę)
Warunki socjalne mi się trafiły dobre (zapewnia pracodawca)
Urlopy (niepłatne) jak se ustalisz z pracodawcą.
Gdy z nimi podpiszesz papiery to w przypadku rozwiązania z nimi umowy nie możesz przez 5 lat pracować w firmie w której pracowałeś. Kara w tym przypadku wynosi 20tys E.
Nie dają kopii umów które z nimi podpiszesz.
zdjecie uzytkownika
neta - 2015-01-09 11:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marola - 2014-12-09 21:05:28]:
Hej, zdecydowałaś się na wyjazd??? Też dostałam taką propozycję i też się waham...
zdjecie uzytkownika
macio - 2015-01-19 17:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
qwerty bo ty napisaleś coś o tych warunkach ale ja tak po przeczytaniu tego co napsiałeś zastanawiam się czy można tak zrobić, że osoba nie dostaje kopii umowy którą podpisuje... jak dla mnie to oczywista sprawa, że można dostać takie rzeczy. a nie napiszesz cośjeszcze o tym jak to jest z terminowością zarobków?
zdjecie uzytkownika
Janek Sz. - 2015-01-20 10:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Boże jakie lanie wody
przecież łatwo sprawdzić, gdzie zarejestrowana jest firma
eurokontaktów jest dużo. Natomiast jeśli chodzi Wam o Eurokontakt Projekt Serwis z Wrocławia
to wystarczy google, by wiedzieć co to za firma.
Proszę http://www.krs-online.com.pl/eurokontakt-projekt-serwis-sp-z-o-o-krs-198621.html
i nie mówcie więcej rzeczy bez sensu. Byłem z nimi jako spawacz i na nic nie narzekam.
Załatwili pracę, zarobiłem i nie mam absolutnie nic do zarzucenia. Natomiast jak się komuś pracować nie chce to potem są problemy. Nie wiem co jest trudnego tutaj w zrozumieniu tego, że to pośrednik pracy i to legalny w przeciwieństwie do niektórych innych. Idzcie do biura we Wrocławiu to szybko zobaczycie, ze to normalna firma i poczytajcie ile mają opini pozytywnych w przeciwieństwi do paru innych, które mogę być dodawane przez konkurencję
polecam stronę www.epser.com na której macie podziekowania ludzi za fajną pracę. W Polsce nie da się zarobić. Pozdrawiam Janek Sz.
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-01-21 17:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostrzegam przed tą firmą uważajcie co podpisujecie to oszusci ostrzegam przed wyjazdem na pieczarki do Francji okolice PONS byłam i odradzam same problemy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-01-22 16:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja byłam w Niemczech i nic do zarzucenia nie mam.
zdjecie uzytkownika
Łukasz J. - 2015-01-23 10:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z firmy Eurokontakt jechałem na hydraulika do francji i wszystko było ok
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-01-30 12:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [macio - 2015-01-19 17:51:05]:
zarobki były wypłacane w terminie i zgodnie z umową którą oni mieli :)
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-01-30 16:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-12-10 09:22:35]:
nie opowiadajcie bzdur agencja nie bierze żadnej kasy dla siebie.
ja robiłam norme 23kg w pieczarkach i zarobiłam 1100 euro na czysto.
jak się ktos kłoci i najwazniejsze sa plotki, ploteczki i usparawiedliwianie swojej niemocy, to nic nie zarobi. spróbujcie sami to zobaczycie
ta agencja to niefirma krzak tylko firma od 1995roku! jakby kombinowali to by ich nie było, idzie do biura to sie dowiecie wszystkiego.
pozdrówka
zdjecie uzytkownika
grzyb atomowy - 2015-02-05 12:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierzę że agencja nie bierze żadnej kasy/prowizji dla siebie z wypłat jak to napisała kasia. w takim razie z czego się utrzymuje? ja bardzo chętnie pójdę przez nich do jakiejś pracy, najlepiej w pieczarkach bo mam już takie doświadczenie duże, ale najwazniejsza sprawa dla mnie: ile procent z wypłaty Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. bierze dla siebie?
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-02-05 13:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-12-06 14:28:31]:
proszę nie wprowadzać ludzi w błąd. ludzie nie ufajcie konkurencji to obsmarowuje tą firmę idzice do eurokontaktu do biura.
zadna agencja nie pobiera wpisowych to sa koszty tlumaczen i oplat zus.
bylam na truskawkach i nie mam prawa nikogo nazywac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzieki wyjazdowi zarobilam i splacilam dlugi.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-02-05 13:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzyb atomowy - 2015-02-05 12:41:33]:
chyba logiczne ze utrzymajue się z posrednicta wiec juz jest jasne na czym zarabia a nie na jakichs wpisowych.a kto udziela danych w ktorejkolwiek firmie ile firma zarabia na swoich fakturach? puknijcie sie w glowe
w ogole o czym rozmowa,...
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-02-13 20:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-01-30 16:02:54]:
hhh jak by to powiedzieć część ludzi i wypowiedzi są trafne byłam już przez tą firmę wysłana owszem pobierają opłatę 150zł. i 230 zł z wypłaty a póżniej od pracodawcy za każdy paloks szalkę czy kilogram warunki mieszkaniowe są tak jak mówią i wypłaty w miarę regularne choć nie w całości trzeba póżniej dzwonić pisać i prosić o wyrównanie i za zjazdy wcześniejsze nie ważne czy pracodawca z ciebie zrezygnuje czy przypadek losowy płacisz karę w wysokości 400euro.Chybaże,że wcześniej dwa tygodnie dasz wypowiedzenie.Więc plus taki jedziesz zarabiać na siebie a minus i tak cię obskubią wybur należy do nas pozdrawiam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-02-27
Żródło: Gowork.pl
Francja
( )
Zapraszamy.Eurokontakt jest Agencją Pośrednictwa Pracy Zagranicznej istniejąca na rynku od 1995 roku.Działamy zgodnie z prawem Unii Europejskiej. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Pracy nr 1109. Oferujemy pracę dla osób z różnych sektorów zatrudnienia. Zatrudniamy zarówno specjalistów jak i osoby bez kwalifikacji i doświadczenia oraz znajomości języków obcych. W centrum
zdjecie uzytkownika
laura - 2015-02-24 14:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przykładowo macie 7.45E na czysto a pracodawca płaci 10E. z każdej przepracowanej przez nas godziny Eurokontakt ma zarobek
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-26 08:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam nic dobrego do powiedzenia na temat tej agencji ..jak robisz jak oni chca to jest ok w innym przypadku zaczyna sie dziac .Macie moze jakies numery do kogos z Wrolawia jakiegos kierownika itp
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie