Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
niezdecydowana - 2015-10-31 12:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ksawex - 2015-09-11 11:31:08]:
witam i jak jesteś na tej czekoladzie?? jeżeli tak to napisz jak tam jest pozdr
zdjecie uzytkownika
anonos - 2015-11-02 17:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem już z eurokontaktem raz na zbiorach i wrocilem zadowolony. teraz na te rzyszłe wakacje znowu się zbieram, bo jakaś kasa zawsze się przyda, a wiem że u nich moge dość sporo zarobić
zdjecie uzytkownika
blondi - 2015-11-03 12:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jechałam na zbiory grzybów, pan z rzeszowa mi to podsunął, odprawiałam się też w rzeszowie, z tym panem, bardzo fajnym z resztą, kupil mi bilet od razu na miejscu. Praca w porządku, kasa na czas, fajne babeczki ze mną tam były.
PS. Pamięta ktoś jak ma ten pan na imie ???
zdjecie uzytkownika
zauważony - 2015-11-07 03:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@niezdecydowana - a zauważyłaś, że są teraz oferty pracy nie tylko za granicę, ale również w Polskę. Jest ogłoszenie, że jest poszukiwany rekruter terenowy. Zakres obowiązków to m.in dodawanie ogłoszeń w prasie, rozklejanie ulotek czy zawieszanie ogłoszeń w urzędach pracy. Wymagane jest posiadanie auta.
zdjecie uzytkownika
beta - 2015-11-09 15:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zauważony - 2015-11-07 03:48:28]:
Wysyłają na kontrakty gdzie nie ma pracy! Pobierają za mieszkanie, choć pracodawca nie bierze żadnych pieniędzy!
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-11-09 20:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie posiadanie auta jest potrzebne. ale wiem ze na tym stanowisku konieczne jest tak zwane lekkie pioro, w celu dodawania ciekawych ogloszen w prasie
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-11-11 23:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@zauważony i @ala, to auto o którym piszecie to chyba nie jest jakieś trudne wymaganie nie do spełnienia, prawie każdy teraz ma samochód przecież.
zdjecie uzytkownika
bawiel - 2015-11-14 02:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale samo lekkie pióro nie wystarczy trzeba być przede wszystkim wygadanym i komunikatywnym, że tak powiem.
zdjecie uzytkownika
max - 2015-12-03 00:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dostałam propozycję wyjazdu na pieczarki do Francji. Potrzebuję informacji czy warto, jakie są warunki mieszkaniowe, płacowe, atmosfera w pracy. Wyjazd prawdopodobnie jest już na dniach. Proszę o kontakt na kmax156@gmail.com
zdjecie uzytkownika
mma - 2015-12-03 18:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba opłacalne są pieczarki, ale wydaje mi się, z ejako kierowca cieżarówki lepiej się zaorbi, bo wtedy jest wyplata od ilości kilomentrów i czasu też.
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2015-12-13 10:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) mialem powiedzmy murowac to nosilem pustaki po pietrach to jest tylko przenosnia pojechalem w innym zawodzie nie bede pisal jakim (usunięte przez administratora) i jeszcze maja na tyle bezczelnosci dzwonic 5 razy w roku lub wiecej zebym wyjechal od nich . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
fddffd - 2015-12-13 21:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnei ja calkiem niedawno widzialem kilka ofert pracy od nich i to na przyklad we Francji, Anglii czy Niemczech a szukają na przyklad pracownika produckji
zdjecie uzytkownika
XYX - 2015-12-16 11:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wampee - 2015-10-16 19:54:31]:
Witam. Czy ktos wybiera się lub może ktoś pracuje/ pracował w Niemczech przy pakowaniu spinaczy biurowych?
zdjecie uzytkownika
cfcf - 2015-12-16 19:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja również z mężem wybieram sie do Niemiec na pakowanie spinaczy. Jadę pierwszy raz przez tą firmę i również jestem ciekawa opinii .
zdjecie uzytkownika
MAREK - 2015-12-24 20:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś był lub wybiera się na pakowanie spinaczy ? praca ma być po swietach i trzeba jechac wlasnym autem :)
zdjecie uzytkownika
adaaam_m - 2015-12-30 11:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem z eurokontaktem pare razy w niemczech jako murarz, fakt ze warunki w jakich mieszkalem bylem rozne nieraz nawey bym powiedzial kiepskie ale siano sie zgadzalo, wyplacaja zaliczki, kontakt jakis zawsze byl z polskim opiekunem jak pojawialy sie jakies problemy, trzeba sie pilnowac z alkoholem - pare osob wylecialo za chlanie, warto sobie spisywac przepracowane godziny, zeby pozniej nie bylo watpliwosci przy wyplacie
zdjecie uzytkownika
pomocne - 2016-01-02 16:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podstawą w takiej pracy jest rejestrowanie przepracowanych godzin. Jeśli ktoś tego nie robi to potem mu się wydaje, że za mało zarobił, bo myśli, że pracował o wiele więcej, a tak to się tylko wydaje.
zdjecie uzytkownika
zuberek3 - 2016-01-07 17:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAREK - 2015-12-24 20:11:47]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bob budowniczy - 2016-01-08 01:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cchciałbym się dowiedzieć jak w chwili obecnej planowane są przyjęcia i wyjazdy, bo widziałem że elektryków poszukują do Belgii. Kto pokrywa przejazd w tamtą stronę ?
zdjecie uzytkownika
już - 2016-01-16 00:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak? Według mnie firma, która się ogłasza i reklamuje nawet w telewizji, do firm z kategorii "krzak" na pewno nie należy. @Kamil napisz coś więcej.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-01-18 13:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że masa stanowisk do Eurokontakt Projekt Serwis jest i nadal aktualne są coponiektóre. Ogólnie uważam, że spoko firma, dobre zarobki, masa ogłoszeń
zdjecie uzytkownika
samara - 2016-01-20 15:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, raczej okolice Hanooweru są spokojne z tego co widze. Daj mi znac jeszcze jak w oststnim roku było. Widze, ze na Belgie jest dobra oferta jako elektryk z jezykiem farncuskim.
zdjecie uzytkownika
czareq - 2016-01-21 12:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował pod koniec 2015 roku w Belgii jako elektryk z Eurokontaktu?
Mam ofertę wyjazdu i byłbym wdzięczny za informacje odnośnie tego kontraktu
zdjecie uzytkownika
bonny - 2016-01-22 18:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@samara, no jest i co w związku z tym? Ja się zastanawiam, czy nie zaaplikowac jako dojarz, tez język francuski jest wymagany. Trochę nie rozumiem, czy krowy mówią w innym języku, czy jak. W ogóle mają 115 krów, 180 hektarów, ładne gospodarstwo.
zdjecie uzytkownika
fondue - 2016-01-24 19:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj coś czuję że nie do końca mówisz prawdę, bo znam ludzi którzy tutaj dobrze mieli i się dogadali. A wyjeżdżali jako kelnerzy czy też spawacze, których zresztą nadal szukają
zdjecie uzytkownika
ankaa - 2016-01-29 12:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam czekam jak sie zwolni miejsce na pieczarki pod paryz. wszyscy sobie chwala i moje znajome tam sa i muwia ze super.
tylko francuzi nie chca wiecej niz jest osob narazie a nikt nie chce wracac bo sie podoba.
slyszeliscie o innych pieczarkarniach?
zdjecie uzytkownika
rtyu - 2016-01-31 16:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest teraz u nich w firmie szansa na prace zarowno w kraju jak i za granica w Neimczech i we Francji np. jako hydraulk, chyba warto sprobowac, bo dobre zarobki
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2016-02-05 12:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przy rozbiórkach w Niemczech 2 miesiące-zaliczka i wypłata bez opóźnień. Kontakt z firmą o każdej porze.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-02-05 12:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmm, w tamtym roku bylem z eurokontaktem w niemczech, na budowie z 5 miesiecy i nie narzekalem. Spalem z kolega u niemca w domu, no praca ciezka ale kasa byla dobra. Mieszkanie srednie ale kasy przywiozlem duzo, w tym roku tez z kolega pojedziemy
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-02-10 20:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostalem propozycje do pracy w Austrii na budowe jako zbrojarz.czy ktos moze napisac jakie sa tam warunki i wogole czy war pozdrawiam
to pojechac
zdjecie uzytkownika
kondzio82 - 2016-02-16 11:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie czy po złożeniu CV na prace sezonową zbiory jabłek od września napewno się pojedzie,czy często odrzucają lub wcale nie dzwonią poz...
zdjecie uzytkownika
Lena - 2016-02-27 18:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiesz xos na temat pracy wlasnie na pieczarki,wsumie.dokladniej to 200km od paryza?jakies opinie
zdjecie uzytkownika
BanaN - 2016-03-08 18:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już od trzech lat kiedy zacząłem studiować wyjeżdżam na sezonówki przez co nie muszę pracować przez cały rok. Raczej wątpie by odrzucali. Musisz do nich wysłać i cierpliwie czekać
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-03-11 13:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i to jest najlepsza rada jaką można dostać, naprawdę się opłaca robić sezonówki, ponieważ są dobrze płatne i nieszczególnie wymagające, co jest prawdą.
zdjecie uzytkownika
max - 2016-03-13 16:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Piotr uważam podobnie. Jestem studentem i często w sezonie wyjeżdżałem nawet za granicę, aby odłożyć sobie trochę pieniędzy na rok akademicki. To dobry sposób. Widziałem, że forma poszukuje teraz osób do zbiorów gruszek we Włoszech. I pozwiedzać od razu można!
zdjecie uzytkownika
Krasny - 2016-03-14 09:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem od pół roku na wyspach dzięki euro kontakt. Teraz obecnie w Irlandii. Trochę mało komfortowo, bo raz Anglia, raz Szkocja, raz Irlandia, ale za to są dobre funty za delegację. Za same dodatki będzie mnie stać w Polsce na zmianę samochodu i kupno motocykla
zdjecie uzytkownika
fondue - 2016-03-15 17:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krasny - 2016-03-14 09:51:53]:
ale najważniejsze że przecież płacą, czego nie można byłoby mówić gdybyś pewnie w tej chwili pracował u nas w kraju niestety. Też miło wspominam te firme
zdjecie uzytkownika
dam - 2016-03-18 20:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zenek - 2016-02-05 12:41:43]:
Witam,ja jadę zaraz po świętach samochodem ,czy da radę wytrzymać?
Daniel.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-03-18 20:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@max i doskonale stary, życie jest wtedy dużo łatwiejsze jak można je tak sprytnie ogarnąć jak my to ogarniamy, przez takie akcje można przeleżeć później sporą część roku
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-03-26 15:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eurokontakt to dobra firma, interesuje sie ludzmi, kasa jest na czas a nwet i przed czase, pomagają w razie problemów, moje zdanie jest pozytywne, zadowolony bylem z konktraktu :) aczkolwiek kasa moglaby byc wieksza
zdjecie uzytkownika
oli - 2016-03-28 12:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad aplikacją na asystenta ds. kadrowych. Oferta naprawdę wydaje się być zadowalająca, a i wymaganie nie są jakieś straszne - średnie wykształcenie, angielski na poziomie podstawowym itp.
zdjecie uzytkownika
gud - 2016-03-31 21:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro oczekują tylko znajomości angielskiego na poziomie podstawowym to nie jest to tak duży wymóg do spełnienia. Pewnie do oferty dorzucają jakieś kursy językowe.
zdjecie uzytkownika
si - 2016-04-02 22:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że oczekiwana jest znajomość angielskiego tylko na poziomie podstawowym, bo pewnie i tak jest szansa odpowiednie szkolenia czy kursy językowe, ale czy są jakieś benefity? Dzięki
zdjecie uzytkownika
marek887 - 2016-04-18 09:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tamtym roku przez 5 miesięcy pracowałem w Niemczech, prace załatwiło mi własnie euro-kontakt. bardzo sprawnie i szybko wszystko poszło, pozałatwiali formalności, przyjechał do hamburga w sobote i od poniedzialku zaczalem prace. Teraz załatwiali mi zwrot podatku
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2016-04-21 18:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko firma, dzięki eurokontakt wyjechałem na 5 miesięcy i udało mi się zarobić na remont dachu i schodów. Za rok jak pojade to zmienie smaochód
zdjecie uzytkownika
czewik - 2016-04-25 15:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od paru lat jeżdże do pracy do Holandii i korzystam własnie z biura Eurokontakt. Bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje, załatwiają prace, mieszkanie, jeśli ktoś potrzebuje jest tez mozliwośc wynajęcia samochodu. Uczciwe warunki, w każdej chwili słuza pomoca. Wg mnie jak najbardziej na plus
zdjecie uzytkownika
maciekadams - 2016-04-27 10:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo szybko załatwili mi prace gdy byłem w Holandii i miałem problem bo mnie zwolnili z poprzedniej firmy. Polecam ;)
zdjecie uzytkownika
maciekadams - 2016-04-27 10:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo szybko znaleźli dla mnie prace gdy byłem na lodzie w Holandii. Bardzo dobra agencja, polecam ;)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-04
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Głównym zadaniem naszej firmy są usługi doradcze skierowane do osób poszukujących zatrudnienia oraz do pracodawców zainteresowanych pozyskaniem pracowników o odpowiednich kwalifikacjach. Nasze usługi realizujemy w oparciu o certyfikaty Ministra Pracy i Gospodarki Kelner/kelnerka Miejsce pracy: Niemcy Nr referencyjny: kelnerka Obowiązki: profesjonalna o
zdjecie uzytkownika
jajakobyły - 2016-04-28 10:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy że jedziesz do pracy na polskim ZUS i jak masz tam długi to komornik ci je zajmie w całości ? Praca jest na umowę zlecenie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
yes - 2016-05-02 22:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpraca z nimi jest raczej opłacalna, ale wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na metalurga przemysłowego? Ciężka praca mi nie straszna, bo dają dobre zarobki.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert