Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-08-03 16:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kogo się zapisalaś Madzik na zbiory? ja tez z okolic rzeszowa
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-08-03 17:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez wybieram sie w tym roku na jablka do francji z rzeszowa
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-08-03 20:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młoda - 2015-08-03 16:03:20]:
do kogo miałyście jechać na zbiory?
zdjecie uzytkownika
Madzik - 2015-08-04 09:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniek - 2015-08-03 17:02:13]:
( usunięte przez administratora ) do niego jestem zapisana a Ty??
zdjecie uzytkownika
Madzik - 2015-08-04 09:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ktoś może już z tą firmą na zbiorach jabłek we Francji?? czy wszyscy pierwszy raz?
zdjecie uzytkownika
Dżasta - 2015-08-04 20:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ja mam zamiar wyjechac do francji na jabłka. Był ktos juz pdpisywac ta umowe? :)
zdjecie uzytkownika
młoda - 2015-08-05 13:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam sie zgłosić do Pana Wiesława. ale nie jestem przekonana czy jechac. w jakie miejsce macie wyjazd ?
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-08-06 13:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam też bym pojechała niech ktoś się odezwie barbaragruszkowska1971@wp.pl to wybierzemy się razem Basia
zdjecie uzytkownika
zakrecona - 2015-08-06 16:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie coś więcej na temat wyjazdu do Francji na zbiór winogron? Jakie sa stawki i czy nie oszukują z wypłatą pieniędzy?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-06 18:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacekkk - 2015-07-28 09:19:37]:
Hej ;) możesz się ze mną skontaktować a propo pracy przy zbiorach winogron? mój mail to adam.adams101@wp.pl
zdjecie uzytkownika
ligol - 2015-08-10 12:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade juz drugi raz z eurokontaktem do pracy do niemiec. poprzednio wszystko było ok , kasa, warunki, nikt mnie nie oszukał więc nie boję się jechac kolejny raz
zdjecie uzytkownika
Madzik - 2015-08-10 15:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! czy ktoś wybiera się na pewno z Rzeszowa na jabłka do Francji?? tak że podpisał umowę itd. ?
zdjecie uzytkownika
mariusssz - 2015-08-10 17:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem we franci i za robote dostalem kase.jest ciezko na poczontku zeby sie przyswyczaic do zbierania i bolu reki a potem juz jest dobrze. kasa dobra wiec nie ma sie co zastanawiac.
zdjecie uzytkownika
nikita - 2015-08-11 16:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wybiera sie ktos lub był we Włoszech na gruszkach,prosze o opinie jesli ktos wie cos na ten temat warunki praca płaca
zdjecie uzytkownika
nikita - 2015-08-11 17:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie cos na temat zbioru gruszek we Włoszech ?chodzi mi o warunki finansowe i prace

zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-08-13 10:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem w Belgi jako ogrodnik z kumplem ktory pił wlasciwie na okraglo.Szybko wrócił do Polski i dobrze. Ja pracowałem uczciwie i wkurzałem się, że on sobie leci w kulki a ja robie. Później już było dobrze,praca była wporzadku. Zarobiłem sporo kasy jak na to co zarobił bym w Polsce.
zdjecie uzytkownika
czerwono_czarny - 2015-08-13 12:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade z nimi za parę dni do Holandii. firma z polecenia kumpla który jeździ z nimi od dłuższego czasu co rok i przywozi fajną kasę.
zdjecie uzytkownika
ryszard - 2015-08-18 11:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade niedługo z nimi jako spawacz-ślusarz do Włoch. wcześniej do włoch na inne stanmowiska jeździł mój brat z tym biurem i to od niego o nich wiem. w ciemno bym nie pojechał z żadnym pśrednikiem a tu przynajmniej wiem ze dobrze trafię
zdjecie uzytkownika
Madzik - 2015-08-18 15:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młoda - 2015-08-05 13:53:28]:
Ja też mam się zgłosić do Pana Wiesława
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 15:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
orzełczyreszka - 2015-08-20 15:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem bardzo ciekawy tej pracy bo jade pierwszy raz, co prawda z plecenia kumpla który zapewniał że wszystko jest ok inaczej pewnie bym nie jechał. kasa kusi bo do zarobienia o wiele więcej niż w kraju....
zdjecie uzytkownika
Madzik - 2015-08-21 11:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orzełczyreszka - 2015-08-20 15:25:43]:
A do jakiej pracy jedziesz??
zdjecie uzytkownika
kopolo - 2015-08-21 22:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No na pewno jest to praca fizyczna, bo z tego co wiem w ostatnim czasie tylko takie ogłoszenia był, jedno nawet się nazywa "pracownik fizyczny", drugie zaś jest na murarza do Niemiec, oj, no i bym pominął gdyby ktoś był chętny to jest możliwość zatrudnienia jako uwaga! : prawnik, niby dziwne no ale jednak
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-08-22 00:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja właśnie przeglądałem ich oferty pracy, to szukali murarzy i pracowników fizycznych, oczywiście praca w Niemczech. Co ciekawe, widziałem też, że eurokontakt projekt serwis poszukuje prawnika. Zastanawiam się po co dokładnie im prawnik, czyżby mieli potrzebę stałych porad prawnych, czy czegoś takiego.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 10:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
morelowa - 2015-08-25 10:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każda większa firma potrzebuje prawnika, jeśli nie doraźnie przy konkretnych sprawach, to na etat tez zatrudniają. a w ich przypadku to sięnie dziwię bo musza orientowac się w prawie pracy , a jak wysyłają zagranice to już w ogóle...
zdjecie uzytkownika
migel - 2015-08-27 15:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem bardzo zadowolony z kasy jaką udało mi się tam zarobić w ciągu kilku miesięcy. agencja załatwiła bardzo dobrą ofertę, pracodawca po stronie niemieckiej wywiązał się ze wszystkich obietnic i warunków które były w umowie
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert