Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
mieszczuch - 2015-10-06 15:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie wrocilem z holandii z pracy zalatiownej przez eurokontakt i jestem zadowolony. bylem juz z nimi kilka razy (w niemczech, włoszech) i nie było nigdy problemu. pieniądze zawsze były na czas, warunki mieszkaniiowe dobre. pewnie za rok tez pojade, bo z nimi jest pewny zarobek
zdjecie uzytkownika
norbi - 2015-10-08 09:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam bylem zadowolony po pracy która mialem zalatwiona za pomoca eurokontaktu. praca mi odpowiadala, warunki tez no i wypłata tez byla wporządku. piszecie tu o jakiś zaległosciach że niby nie wyplacaja kasy a ja nigdy tego problemu z nimi nie mialem
zdjecie uzytkownika
arnold - 2015-10-13 14:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byłem juz z eurokontaktem juz kilka razy ipewnie pojade jeszcze nie raz. dla mnie firma jest rzetelna i nie mialem na co narzekać
zdjecie uzytkownika
jaros - 2015-10-14 13:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wyjechalem z eurokontaktem jak na razie tylko raz ale jestem pewny, że jak tylko znowu nadarzy się okazja to znowu sie zabiore, bo już mi zaczyna powoli brakowac porządnych pieniedzy :)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-10-14 16:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam dylemat proponuja mi wyjazd do niemiec własnym autem jechac czy nie?
zdjecie uzytkownika
Szukacz - 2015-10-14 19:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam zamiar pojechać z tej firmy do niemiec tylko musze jechać swoim samochodem i pytanko do wsa jechać czy nie
zdjecie uzytkownika
miłosz - 2015-10-15 12:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z pracy za pośrednictwem eurokontaku jestem zadowolony. tyle tutaj przeczytalem złych opinii i troche sie bałem, ale jednak sie zdecydowalem i nie żałuję. zarobiłem sobie, mam teraz kase na studia i pewnie za rok tez pojade z eurokontaktem
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-10-16 12:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylem znimi wlasnym autem i zandych problemow. placa 20 centuw za kilometr to jescze na tym zarobilem bo do wyplaty zawsze te 150 euro wiecej
zdjecie uzytkownika
Wampee - 2015-10-16 19:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem obecnie 3 tydzień na umowie z Eurokontaktem. W stosunku do mnie to jest ok, zaliczki na czas i w ogóle, ale co niektóre panie mają problemy bo za duży podatek odciągają itp. To zależy jak się chyba trafi- zobaczę jaką ja dostanę wypłatę 15-go listopada...
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-10-20 10:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. czy ktos wie cos na temat pracy w kamieniarstwie w niemczech prosze cos napisac
zdjecie uzytkownika
x - 2015-10-20 12:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałem oferte pracy przy podawaniu kamienia w zakładzie kamieniarskim w niemczech czy ktos moze cos napisac na temat tej pracy
zdjecie uzytkownika
mokaty - 2015-10-20 18:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irena c - 2015-09-21 16:14:00]:
ale jakich info szukasz dokladnie? jak dla mnie firma ok, ja co prawda na pieczarki nie pojechalem tylko tez na budowe, ale to tez dlatego ze kasa wieksza. dlan mnie firma jest ok, placi tyle ile powiedzieli a to najwazniejsze
zdjecie uzytkownika
q - 2015-10-20 21:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szukacz - 2015-10-14 19:12:14]:
nie jedź mają problem z wypłacaniem zaliczek na paliwo!
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-10-21 15:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nowy, nic ci nie szkodzi sprobowac, bo czym ryzykujesz ,jedz bedziesz miala wlasnie zdanie o tym, ja zastanawiam sie nad wyjazdem tylko na pieczarki ale musi sie zebrac kilka osob chyba z tego co sie orientowalem, pisza ze kasa nie jest zla, z pewnoscia wiecej mozna zarobic niz u nas,pojechac sobie sezonow,daj znac
zdjecie uzytkownika
maurew - 2015-10-22 10:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do oli: kasa za to jest dobra. Ja teraz jestem po technikum i wyjechalem na rok z nimi. wiadomo, jedyne co jest zle to tesknota za domem, ale teraz na przyklad mam kilka dni wolnego i jestem w domu sobie. a kasa jest z nimi dobra.
zdjecie uzytkownika
patryk górski - 2015-10-23 10:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja co moge powiedziec to to, ze to nie jest praca dla osob, ktore chca jechac i lezec z brzuchem do gory. Jak bylem teraz to wywalili kolesia, bo byl pijany w pracy. ale to moim zdaniem spoko, bo jest dosc spora kasa i ona sie nalezy jak ludzie pracuja a nie jakims lamusom co prszyjada imprezowac
zdjecie uzytkownika
robertos - 2015-10-26 11:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk górski - 2015-10-23 10:02:11]:
u nas też była podobna sytuacji i tez od razu gosciowi podziękowali, bo nie ma cos sie przejomwac takim co jada nic nie robia tylko chleja a potem maja prestensje do calego swiata, ze nic nie zarobili i ze firma zła i kasy nie wyplaca. a ludzie przeciez sami sobie winni
zdjecie uzytkownika
sebastian ka - 2015-10-27 22:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie agencja spoko. prace na wakacje załatwili, kasa była niezła i pewnie za rok tez z nimi pojade bo przynajmniej wiem na wlasnej skorze ze agancja sprawdzona
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-10-28 15:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazłem prace za posrednictwem eurokontaktu i jade po wszystkich swietych. jadę z kumplem, ktory już z nimi był i mi wlasnie polecal, wiec zobaczymy. bądźmy dobrej myśli ;)
zdjecie uzytkownika
niezdecydowana - 2015-10-31 12:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ksawex - 2015-09-11 11:31:08]:
witam i jak jesteś na tej czekoladzie?? jeżeli tak to napisz jak tam jest pozdr
zdjecie uzytkownika
anonos - 2015-11-02 17:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem już z eurokontaktem raz na zbiorach i wrocilem zadowolony. teraz na te rzyszłe wakacje znowu się zbieram, bo jakaś kasa zawsze się przyda, a wiem że u nich moge dość sporo zarobić
zdjecie uzytkownika
blondi - 2015-11-03 12:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jechałam na zbiory grzybów, pan z rzeszowa mi to podsunął, odprawiałam się też w rzeszowie, z tym panem, bardzo fajnym z resztą, kupil mi bilet od razu na miejscu. Praca w porządku, kasa na czas, fajne babeczki ze mną tam były.
PS. Pamięta ktoś jak ma ten pan na imie ???
zdjecie uzytkownika
zauważony - 2015-11-07 03:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@niezdecydowana - a zauważyłaś, że są teraz oferty pracy nie tylko za granicę, ale również w Polskę. Jest ogłoszenie, że jest poszukiwany rekruter terenowy. Zakres obowiązków to m.in dodawanie ogłoszeń w prasie, rozklejanie ulotek czy zawieszanie ogłoszeń w urzędach pracy. Wymagane jest posiadanie auta.
zdjecie uzytkownika
beta - 2015-11-09 15:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zauważony - 2015-11-07 03:48:28]:
Wysyłają na kontrakty gdzie nie ma pracy! Pobierają za mieszkanie, choć pracodawca nie bierze żadnych pieniędzy!
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-11-09 20:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie posiadanie auta jest potrzebne. ale wiem ze na tym stanowisku konieczne jest tak zwane lekkie pioro, w celu dodawania ciekawych ogloszen w prasie
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-11-11 23:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zauważony i @ala, to auto o którym piszecie to chyba nie jest jakieś trudne wymaganie nie do spełnienia, prawie każdy teraz ma samochód przecież.
zdjecie uzytkownika
bawiel - 2015-11-14 02:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale samo lekkie pióro nie wystarczy trzeba być przede wszystkim wygadanym i komunikatywnym, że tak powiem.
zdjecie uzytkownika
max - 2015-12-03 00:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dostałam propozycję wyjazdu na pieczarki do Francji. Potrzebuję informacji czy warto, jakie są warunki mieszkaniowe, płacowe, atmosfera w pracy. Wyjazd prawdopodobnie jest już na dniach. Proszę o kontakt na kmax156@gmail.com
zdjecie uzytkownika
mma - 2015-12-03 18:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba opłacalne są pieczarki, ale wydaje mi się, z ejako kierowca cieżarówki lepiej się zaorbi, bo wtedy jest wyplata od ilości kilomentrów i czasu też.
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2015-12-13 10:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) mialem powiedzmy murowac to nosilem pustaki po pietrach to jest tylko przenosnia pojechalem w innym zawodzie nie bede pisal jakim (usunięte przez administratora) i jeszcze maja na tyle bezczelnosci dzwonic 5 razy w roku lub wiecej zebym wyjechal od nich . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
fddffd - 2015-12-13 21:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnei ja calkiem niedawno widzialem kilka ofert pracy od nich i to na przyklad we Francji, Anglii czy Niemczech a szukają na przyklad pracownika produckji
zdjecie uzytkownika
XYX - 2015-12-16 11:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wampee - 2015-10-16 19:54:31]:
Witam. Czy ktos wybiera się lub może ktoś pracuje/ pracował w Niemczech przy pakowaniu spinaczy biurowych?
zdjecie uzytkownika
cfcf - 2015-12-16 19:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja również z mężem wybieram sie do Niemiec na pakowanie spinaczy. Jadę pierwszy raz przez tą firmę i również jestem ciekawa opinii .
zdjecie uzytkownika
MAREK - 2015-12-24 20:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś był lub wybiera się na pakowanie spinaczy ? praca ma być po swietach i trzeba jechac wlasnym autem :)
zdjecie uzytkownika
adaaam_m - 2015-12-30 11:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem z eurokontaktem pare razy w niemczech jako murarz, fakt ze warunki w jakich mieszkalem bylem rozne nieraz nawey bym powiedzial kiepskie ale siano sie zgadzalo, wyplacaja zaliczki, kontakt jakis zawsze byl z polskim opiekunem jak pojawialy sie jakies problemy, trzeba sie pilnowac z alkoholem - pare osob wylecialo za chlanie, warto sobie spisywac przepracowane godziny, zeby pozniej nie bylo watpliwosci przy wyplacie
zdjecie uzytkownika
pomocne - 2016-01-02 16:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podstawą w takiej pracy jest rejestrowanie przepracowanych godzin. Jeśli ktoś tego nie robi to potem mu się wydaje, że za mało zarobił, bo myśli, że pracował o wiele więcej, a tak to się tylko wydaje.
zdjecie uzytkownika
zuberek3 - 2016-01-07 17:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAREK - 2015-12-24 20:11:47]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bob budowniczy - 2016-01-08 01:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cchciałbym się dowiedzieć jak w chwili obecnej planowane są przyjęcia i wyjazdy, bo widziałem że elektryków poszukują do Belgii. Kto pokrywa przejazd w tamtą stronę ?
zdjecie uzytkownika
już - 2016-01-16 00:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak? Według mnie firma, która się ogłasza i reklamuje nawet w telewizji, do firm z kategorii "krzak" na pewno nie należy. @Kamil napisz coś więcej.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-01-18 13:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że masa stanowisk do Eurokontakt Projekt Serwis jest i nadal aktualne są coponiektóre. Ogólnie uważam, że spoko firma, dobre zarobki, masa ogłoszeń
zdjecie uzytkownika
samara - 2016-01-20 15:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, raczej okolice Hanooweru są spokojne z tego co widze. Daj mi znac jeszcze jak w oststnim roku było. Widze, ze na Belgie jest dobra oferta jako elektryk z jezykiem farncuskim.
zdjecie uzytkownika
czareq - 2016-01-21 12:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował pod koniec 2015 roku w Belgii jako elektryk z Eurokontaktu?
Mam ofertę wyjazdu i byłbym wdzięczny za informacje odnośnie tego kontraktu
zdjecie uzytkownika
bonny - 2016-01-22 18:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@samara, no jest i co w związku z tym? Ja się zastanawiam, czy nie zaaplikowac jako dojarz, tez język francuski jest wymagany. Trochę nie rozumiem, czy krowy mówią w innym języku, czy jak. W ogóle mają 115 krów, 180 hektarów, ładne gospodarstwo.
zdjecie uzytkownika
fondue - 2016-01-24 19:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj coś czuję że nie do końca mówisz prawdę, bo znam ludzi którzy tutaj dobrze mieli i się dogadali. A wyjeżdżali jako kelnerzy czy też spawacze, których zresztą nadal szukają
zdjecie uzytkownika
ankaa - 2016-01-29 12:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam czekam jak sie zwolni miejsce na pieczarki pod paryz. wszyscy sobie chwala i moje znajome tam sa i muwia ze super.
tylko francuzi nie chca wiecej niz jest osob narazie a nikt nie chce wracac bo sie podoba.
slyszeliscie o innych pieczarkarniach?
zdjecie uzytkownika
rtyu - 2016-01-31 16:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest teraz u nich w firmie szansa na prace zarowno w kraju jak i za granica w Neimczech i we Francji np. jako hydraulk, chyba warto sprobowac, bo dobre zarobki
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2016-02-05 12:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przy rozbiórkach w Niemczech 2 miesiące-zaliczka i wypłata bez opóźnień. Kontakt z firmą o każdej porze.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-02-05 12:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmm, w tamtym roku bylem z eurokontaktem w niemczech, na budowie z 5 miesiecy i nie narzekalem. Spalem z kolega u niemca w domu, no praca ciezka ale kasa byla dobra. Mieszkanie srednie ale kasy przywiozlem duzo, w tym roku tez z kolega pojedziemy
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-12
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Nr ref: SdR/WroS/001 – WROCŁAW   Oczekujemy osoby ambitnej, nastawionej na realizację celów i chętnej do podnoszenia kwalifikacji zawodowych. Zapewniamy wsparcie w okresie wdrożenia oraz atrakcyjne wynagrodzenie.   Opis stanowiska: - Sprawna obsługa komputera, Internetu, - Pośrednia i bezpośrednia obsługa klientów, - Praca w biurze - Rekrutacja i selekcja pracowników, - Analiza kompetencji zawodowych kandydat&
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-02-10 20:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostalem propozycje do pracy w Austrii na budowe jako zbrojarz.czy ktos moze napisac jakie sa tam warunki i wogole czy war pozdrawiam
to pojechac
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2016-02-12 14:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złodzieje i tyle mnie przyszlo z zusu ze mam sobie zaplacic 8 kola bo mi nie placili skladek.niedosc ze mi nie wyplacili za robote to zero socialu jak jedziecie do niemiec austri czy gdziekolwiek pamietajcie ze jedziecie na czarno

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert