brak logo

Euro Posters Andrzej Paściak

Jawor

Opinie o Euro Posters Andrzej Paściak

ktoś 2011-11-14 10:14:13
Poprzednia opinia jest tak kolorowa, że nic tylko się tam zatrudnić ale prawda już taka nie jest. Wypłata rzadko kiedy na czas, pracownik nigdy nie ma racji i nie może upominać się o swoje. Warunki pracy pozostawiają wiele do życzenia, Ogólnie nie polecam.
1
pppxxxx 2011-11-14 11:19:55
fakty nie kłamią tylko właściciele nie polecam - człowiek w tej firmie tylko moze nabawić się powaznej choroby
anonim 2011-11-15 11:28:39
Fakty nie kłamią 2 ciekawi ludzie tam pracują ale szefostwo się na pewno do nich nie zalicza,tylko kasa[usunięte przez moderatora] .Wypłata marna ale za to nadgodziny jak najbardziej za 0 zł.Naprawdę już bym [usunięte przez moderatora] kołysać niż tam pracować :) ha ha
tomci paluch 2011-11-15 12:43:08
pracy w europosters nie polecam nikomu ta firma doprowadza ludzi do wielkiej depresji przyczyny depresji to niestabilność pracy w tej firmie, umowa na najniższej krajowej a [usunięte przez moderatora] choć uważaja sie za osoby prawe
anonim 2011-11-15 21:43:02
Ha ha ha dobre sobie solidna firma i rozwój- bzdura i kłamstwo, omijac te firme z daleka to jest porażka , marna kasa, obiecanki na rozmowie a potem wielkie [usunięte przez moderatora] ,nie polecam
1
zofia 69 2011-11-21 13:05:30
Praca jak wszędzie... [usunięte przez moderatora] z tego masz. A przepraszam. Masz możliwość rozwijania się po godzinach zupełnie gratis i dodatkowo w ramach funduszu gwarantowanego - [usunięte przez moderatora] od szefa w nagrodę za odciski, bolące nogi, pokaleczone ręce itp. Jedyny [+] za załogę
Prawda 2011-11-24 09:47:25
Grzesiu coś ci się pomieszało albo po prostu bardzo mocno uderzyłeś się w głowę.To są kłamstwa euro posters to najgorsza praca na dolnym śląsku !!!! Szkoda gadać ci co tam pracowali tak jak ja wiedzą o co chodzi nie polecam dziadostwo i tyle :)
michael jackson 2012-01-16 19:02:42
takim firmom trzeba powiedzieć nie!!![usunięte przez moderatora]. Jak poszłem na rozmowe to wszytsko ładnie pięknie obiecanki cacanki a potem okazało sie zupełnie inaczej marna kasa nadgodziny za fri.Szukają frajerów co będą tyrać za grosze 10 razy radze sie zastanowic zanim tam sie pojdzie z podaniem albo popytać na mieście bo opinia nie jest zbyt dobra no ale cóz zapracowali sobie na to
dddxxx21 2012-01-17 16:52:01
to prawda
właściciele to porażka , mają się za coś a wiocha na dzień dobry
zero szacunku do drugiej osoby - typowe paniska
cały jawor trąbi o tych ludziach jacy są pozdrowienia dla pracowników
hellozniemiec 2012-03-14 14:33:22
dobra atmosfera??? ja sie pytam gdzie?? bo nie w tej firmie tam nic nie jest dobre ani warunki ani wynagrodzenie ani atmosfera dobrze ze stamstad ucieklem w pore a tym co tam zostali to wspolczuje bo chyba im brak odwagi zeby odejsc a tak trzeba zrobic, tam nie ma przyszlości
janek 2014-12-30 16:23:12
no własnie, czasem takie nieporozumienie zmienia wszystko, a ludzie już piszą jakieś negatywne opinie o to tak naprawdę często pod wpływem emocji jakiś na przykład i wtedy już nie wiadomo za bardzo co robić tak naprawde już.. mam nadzieje, że jednak sytuacja w firmie się wyjaśni, bo nawet chciałem już wysyłać CV.
romekatomek 2015-03-05 12:33:09
Wszystkie te pseudo komentarze jak jest tam miło,przyjemnie i wspaniale to są jakieś bzdury wzięte z kosmosu.Fajnie to morze i jest tam ,ale tylko parę dni w roku jak szlachta wyjeżdża na wczasy.Tylko w tedy w firmie zmienia się atmosfera i wszywszy odpoczywają psychicznie.Bo ci pracownicy co zostali i ta reszta co się przewinęła naprawdę są ok i potrafią ciężkozapi....... ale bez przesady to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szkoda gadać ludzie piszą prawdę i to nie przypadkowi tylko ci co tam pracowali ,wiem coś o tym robiłem tak kupę czasu.Szef wielki pan i władca niczego i wszystkiego,a szefowa jeszcze wielka paniusia bez pały nie podchodź i ich ciągłe pomysły i ulepszenia ,ale to nic nie pomorze.Teraz tam pracuje naprawdę z tej grupy co była mała garstka ludzi ale do czasu.I jeszcze to nie chodzi tu o odwagę żeby odejść,tylko trzeba najpierw w "międzyczasie" znaleźć coś nowego.Bo zwolnić się to nie sztuka . . . . Podsumowując praca jako praca nie jest zła,tylko niech szefostwo trochę zmądrzeją bo w końcu wszyscy odejdą i płaca niech będzie godziwa.Taka jest prawda :)
1
romekatomek 2015-03-06 09:49:55
Indyk jak byś tam popracował to byś wiedział o co chodzi,a tak nic nie wiesz i nie baw się w psychologa . . .
były 2015-05-06 22:05:00
dalej jest tak ze liste z wypłatami pospisuje sie ze sie odebralo ostatniego a wyplata jest dziesiątego. co za oszustwo. wyplata marna. no ale szefostwo nie ma pieniędzy bo 4 czy 5 razy do roku muszą na wakacje jechać. Najgorsz firma w jakiej pracowałem. Ciesze sie ze juz mnie tam nie ma
były 2015-05-19 23:13:29
i od kiedy w tej firmie pracownicy sa zatrudniani na czarno? bo z tego co mi wiadomo pani A.P nie jest tam zatrudniona. JEST NIKIM W TEJ FIRMIE A PANOSZY SIE JAK SZEF. chyba odpowiednie instytucje muszą sie o tym dowiedzieć
1
Mistrz 2016-09-16 09:11:56
Moim zdaniem szefostwo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Haha
kondr 2016-09-18 17:52:26
@mikk na pewno komunikacja jest ułatwiona. To w sumie fajnie, praca w typowej korporacji nie jest dla mnie. Są rekrutacje?
Zostaw swoją opinię o Euro Posters Andrzej Paściak - Jawor
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Posters Andrzej Paściak