brak logo

Atut Biuro Rachunkowe Tadeusz Biskupski

Jarosław

Opinie o Atut Biuro Rachunkowe Tadeusz Biskupski

anonim 2011-07-28 14:44:28
witam, ja także chciałabym dodać opinie odnośnie Biura Rachunkowego Atut. Szczerze mówiąc jeśli chodzi o właściciela nie mam zastrzeżeń. Co do kadry nie chce się wyrażać, panuje zła atmosfera, nerwowa, obłudna i fałszywa. Najbardziej przeraża mnie dwulicowość i nie kompetencja pewnej osoby.
anonim 2011-07-28 14:47:07
witam, ja także chciałabym dodać opinie odnośnie Biura Rachunkowego Atut. Szczerze mówiąc jeśli chodzi o właściciela nie mam zastrzeżeń. Co do kadry nie chce się wyrażać, panuje zła atmosfera, nerwowa, obłudna i fałszywa. Najbardziej przeraża mnie dwulicowość i nie kompetencja pewnej osoby.
anonim 2011-08-12 11:22:13
Witam wszystkich którzy myślą o pracy łączeniem swojej kariery z biurem rachunkowym \"Atut\" Atmosfera w pracy jest wspaniała (wcale tak dużo nie wymagają) zarobki na przyzwoitym poziomie (oczywiści tylko podkarpackie) a największym pozytywem jest integracja!!! Ostatnio byliśmy na wyjeździe w Wiśle i tak tam było fajnie że no. Po prostu powiem wam że czad czad czad ....... a zresztą co wam będę gadała napiszcie CV i przekonajcie się same.
Kroman 2012-06-23 22:45:00
jestem klientem Atutu generalnie korzystam z uslug z sieniawy jak sie ich przycisnie to robia na czas a jak sie nic nie mowi to sie [usunięte przez moderatora] obiboki . ale kawka i herbatka jest tam na biezaco.

moja ocena 3/na 6
radek 2012-07-06 22:42:36
Ja natomiast mam bardzo pozytywną opinię o biurze rachunkowym ATUT. Korzystam z biura w Sieniawie. Zarówno szef jak i pracownicy są zawsze uprzejmi i profesjonalni.
Nigdy nie miałem problemów, żeby czegoś nie zrobili dodatkowo. Jak uzgodniłem termin, to zawsze wszystko było zrobione na czas.
marycha 2012-07-06 22:46:26
Ja napisałam CV i nic. Musicie się tam wszystkie trzymać stołków.
mela 2012-07-31 11:01:45
też chciałam tam aplikować ale znajoma mnie ostrzega że te "baby" mnie tam zjedzą - wystarczy być trochę bardziej atrakcyjną niż one
Chociaż podobno nie trzeba wielkiego wysiłku
mONIKA 2016-02-26 11:23:40
Witam, niestety też dobrego słowa o nich nie napiszę. Nie polecam i odradzam trzymajcie się z dala od nich. Faktycznie obleśna obsługa i relację nie miłe a jak nie zapłacisz w terminie to mało cię nie zjedzą.
Rudy 2016-05-06 22:41:17
Monia,nie przesadzaj...obsługa wykwalifikowana,grzeczna i fachowa. Ponadto zawsze obsługują klienta z uśmiechem. Mnie się raz zdarzyło, że nie zapaciłem trzech faktur, to grzecznie przypomnieli.
Możenie zapłaciłaś kilka faktur i jeszcze pyskowaaś????
.ljkb 2016-05-21 22:23:14
@Rudy wiesz jak jest ile ludzi tyle opinii. W każdym razie każdy może mieć swoje zdanie, może ty byłeś dobrze potraktowany, a ona nie? wszystko mozliwe
Zostaw swoją opinię o Atut Biuro Rachunkowe Tadeusz Biskupski - Jarosław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atut Biuro Rachunkowe Tadeusz Biskupski