brak logo

Biuro Bazar P.H.U. Robert Buliński

Bydgoszcz

Opinie o Biuro Bazar P.H.U. Robert Buliński

anonim 2011-02-14 13:32:58
Miałem przyjemność poznać kilka osób pracujących w tej firmie i mogę zapewnić, że są to osoby znakomicie znające się na swojej branży. Przedstawiciel handlowy, który nas obsługuje jest przesympatyczną osobą - a sam sobie chwali pracę w tej firmie. Polecam firmę jako pracodawcę jak i zarazem dostawcę art. biurowych.
Nie konkurent 2011-03-20 08:21:51
Nie są największą firmą tej branży w Bydgoszczy ale ich ceny i promocje są zdecydowanie najlepsze :-)
Maciej 2011-03-20 08:26:52
Fajna firma. Polecam ich wzorcownię. [usunięte przez moderatora]
Marianna 2011-06-06 23:56:17
To jakis żart ????? Poczytajcie sobie o tych lepszych na tym portalu. Swoja drogą to żenujące i prostackie żeby sie w ten sposób reklamować.
Marianna 2011-06-07 01:15:26
Współpracuję z kilkoma firmami tej branży i z całą pewnością mogę potwierdzić wszystkie dobre opinie zawarte w tym serwisie. Handlowcy niezwykle słowni i uczciwi.
anonim 2011-06-09 01:25:38
Zgadzam się. Trochę niefart taka reklama.
anonim 2011-06-09 01:29:12
Żart. Kupuję czasami w PIK-u i takiego zarozumialstwa i chamstwa daleko szukać.
Biuro Bazar 2011-06-13 07:10:01
Zapraszamy do składania CV na b [usunięte przez moderatora]. Nasz dział handlowy dynamicznie się rozwija i w związku z tym chętnie podejmiemy współpracę z osobami , które szukają pracy w zgranym zespole, nie konfliktowej atmosferze z możliwością rozwoju.
Biuro Bazar 2011-06-13 07:13:06
Robiąc sobie taką reklamę należy się podpisać.
Jacek Wiśniewski 2011-06-14 01:57:26
Zgadzam się. Spokój i niezła obsługa......zawsze z kawą.
Maria Lorentz 2011-06-25 00:45:43
Bardzo polecam !
Anonim 2011-06-25 01:01:19
Pikowi polecam reklamę w prasie lub radiu. Żałosne !
Anonim 2011-08-01 13:34:19
Polecam
Anonim 2011-08-01 13:39:17
Gorąco polecam !!!
123 2012-08-04 01:06:22
w syfie nikt nie chce pracowac
123 2012-08-04 01:11:43
nie dość ze drogo to nie dowożą na czas obiecują na drugi dzień a tego nie robią. zamawiałam ostatni raz u nich i więcej nie mam zamiaru. Firm konkurencyjnych jest wiele na rynku. Co z tego ze przedstawiciel mily? jak z klientow glupkow robi, jeden chlopak jest na tyle bezczelny ze do mnie (przed 40) odzywa sie na TY bardzo niekulturalne, biuro obslugi tez nie mile byle szybko rozmowe skonczyc nic nie doradza nie pomoga, to chyba wszystko nt tej firmy. odradzam!
Waldi "Mały" 2013-03-09 10:39:08
Witam, czy moze mi ktoś podpowiedzieć jak sie dostac tam do pracy ? Czy tak jak gdzie indziej trzeba miec "plecy" ?
1
anonim 2013-04-19 18:12:03
Tak Pik najlepszy ! w przekręcaniu klientów i swoich pracowników , żenujący zarząd nadmuchany niczym balon , bufony i tyle
Marek W. 2013-05-13 20:36:47
Do Waldiego : Z tego co wiem to zatrudniają tylko wtedy kiedy ekipa nie wyrabia tzn. nie ogarniają roboty. O tyle fajnie, że nie zastępują Tobą kogoś kto jest, tylko tworzą nowe miejsce. Ja cierpliwie podjeżdżam co jakiś czas żeby sie przypomnieć bo wytrwałość jest cechą ludzi wielkich...he..he.Z zaufanego źródła wiem,że lubią takich a jak jeszcze znasz branżę to z czasem jesteś pewniak. Z oczywistych względów nie życzę Ci powodzenia.
Marek W. 2014-03-12 13:12:42
Już około 20-tu ale masz rację ,że nie jest łatwo. W lutym robili nabór na magazyn a w kwietniu - maju podobno maja zatrudniać PH. Ja swoje CV już wysłałem.
sajo 2014-04-18 23:06:28
dość szybko i fajnie rozwijająca się firma. Życzę powodzenia Panu Buklińskiemu, oby tak dalej się wiodło
PKWiK 2014-12-09 18:08:46
Świetny dostawca! Zdecydowanie polecam!
1
Biuro Bazar 2015-01-03 08:48:32
Obecnie poszukujemy jeszcze jednego Przedstawiciela Handlowego. Płaca oczywiście powiązana jest z wynikami pracy ale zarobki są na pewno na niezłym poziomie.
żenada 2015-02-11 09:06:18
żenujące, sami sobie piszecie posty??? haha, nie zapomnijcie poinformować o promocjach!
bambo 2016-05-21 19:03:11
MAŁO PŁACĄ NAJNIŻSZA KRAJOWA NIE POLECAM TEJ FIRMY
Dobry Klient 2016-07-21 23:34:47
Pani Karolina bardzo dobry handlowiec ma coś w sobie
2
xxx 2016-08-01 22:30:56
Jak chodzi o tego samego handlowca to ciekawe co?Kontakt przez telemarketing dobry
1
Zostaw swoją opinię o Biuro Bazar P.H.U. Robert Buliński - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Bazar P.H.U. Robert Buliński