brak logo

Diagnostyka Sp. z o.o. Punkt Pobrań

Poznań

Opinie o Diagnostyka Sp. z o.o. Punkt Pobrań

matteo 2014-07-09 18:45:13
Bardzo mało płatna robota(nie robota i nie pieniądze) większość pracuje na umowę zlecenie.Jest to praca dla samotnych mieszkających u rodziców ludzi,
(usunięte przez administratora)
9
Ania 2014-12-02 23:10:25
Magazyn, punkt pobrań i kurierzy są traktowani jak śmieci, a to dzięki nim kręci się ten bajzel! Umowa zlecenie przez kilka lat, a coś takiego jak podwyżki, premie nie ma ! Cały czas 1200-300, a prezesi mają kaprysy i kupują helikoptery...

9
AA 2015-03-11 17:32:39
Pracownik najmniej ważny. Obiecywane złote góry z czego nic w rzeczywistości się nie dostaje. Wymagania spore a wynagrodzenie najniższe jakie się tylko da. Premie przyznawane wedle kaprysu dyrekcji. A o umowę o pracę to trzeba walczyć bo nawet po jej obiecywaniu można skończyć z UZką taką "tymczasową"(taki tam rok następny i następny i następny...)
3
Oskar 2015-07-05 14:30:00
ŚMIECIOWE UMOWY.
PRACA NIEZGODNA Z TYM CO ZOSTAJE USTALONE NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ.
WYNAGRODZENIE TAK NISKIE, ZE WYSTARCZA NA BILET ZEBY DOJECHAC CODZIENNIE DO PRACY.
UKLADY.
NIEROWNE TRAKTOWANIE PRACOWNIKOW.
BRAK PODWYZEK MIMO WIELOKROTNYCH OBIETNIC.
WYKORZYSTYWANIE PRACOWNIKOW.

NIE POLECAM!
OMIJAC TEGO PRACODAWCE SZEROKIM LUKIEM DLA WLASNEGO DOBRA.
8
Kasia? 2015-09-22 13:01:58
Pracowałam w Diagnostyka pl w Warszawie przez dość długi okres, kilka lat, więc zdążyłam się zapoznać z panującymi tam warunkami. Mała płaca niestety, brak możliwości podwyżek, premie przyznawane uznaniowo według niejasnych reguł, wedle uznania dyrekcji...Nierówne traktowania pracownika, ludzie nieodpowiedni na swoich stanowiskach, szczególnie niemiło wspominam "kierowniczkę" Izę, moim zdaniem osoba działająca na niekorzyść firmy i wprowadzająca niemiły klimat relacji pracownik-kierownictwo. Ogólnie nie polecam, straciłam tam kilka lat swojego życia, ale praca to praca.
4
elka 2015-11-12 17:57:12
Pracowałam tam całkiem niedawno. Na szczęście udało mi się zwiać. Wykorzystują ludzi na maksa nie dając nic w zamian. Śmieciowe umowy i głodowe pensje to znak rozpoznawczy tej firmy w środowisku. Dla diagnosty praca w diagnostyce to raczej powód do wstydu niż dumy. Człowiek który wykonuje tak odpowiedzialny zawód oczekuje w zamian szacunku i godziwego wynagrodzenia. Nie wiem jak prezesi diagnostyki nie wstydzą się szaleć za kasę zarobioną kosztem wykorzystywania wykształconych i inteligentnych ludzi którzy pracują tam tylko z pasji i braku innego wyjścia.
5
Carra 2016-03-20 14:40:37
Diagnosta z 16 letnim stażem za 1950 netto to dużo? Soboty i niedziele za odbiór dnia wolnego. Żadnych podwyżek ani premii od 5 lat. Za multisport trzeba zapłacić, natomiast o pozostałych wołczerach nikt u nas nie słyszał. Na początek dla młodego diagnosty -tak- niech spróbuje, później trzeba wiać. Pozdrawiam
4
dooha 2016-04-27 17:28:29
Diagnostyka to kiepska firma, co najgorsze wszystkie minusy zostały tu napisane: mała płaca, brak premii lub co gorsza zależna od jakiś warunków (niestety kierownik milczy na ten temat), baaardzo dużo pracy, stres, i nieudolna ekipa przy sterach. To nie tylko moja opinia, że kierownikami są osoby niekompetentne, nieliczące się z pracownikiem, a nawet wulgarne. Nikogo stamtąd nie wyrzucają, bo pracownicy sami odchodzą... a jakieś vouchery, darmowe badania (tak!) i opieka lekarska to mit
3
Lola 2016-05-27 18:04:52
Dołączam się do wszystkich negatywnych opinii. Nie wiem czy jest sens pisać coś więcej, dyrekcja, która z zawodem diagnosty nie ma nic wspólnego wydaje polecenia z kosmosu, a pojęcie jakości w tej firmie nie istnieje.
6
bartek1980 2016-09-30 18:37:13
@Kasia? kupe lat. Fakt, firma gowniana a Pani Iza mnie denerwowala od poczatku. Dlatego po 6 miesiacach oszedlam. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Diagnostyka Sp. z o.o. Punkt Pobrań - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diagnostyka Sp. z o.o. Punkt Pobrań