logo SuperDrob

SuperDrob

Karczew

Opinie o SuperDrob

pracownik 2015-08-11 17:34
Dalej jest to samo co wcześniej napisane. Nic sie nie zmieniło :/ szkoda tylko firmy byle sie co niektory mogl nabrać póki moze....
1
Były pracownik 2015-10-01 22:37
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.Oszukuja od pierwszego dnia pracy,nie wypłacają pieniędzy za nadgodziny ,a pracować każa.W biurze Paniusie czekają tylko kiedy otworzą bufet aby się za darmoche najeść i czekają 15 i 1min po 15 już są za budynkiem w drodze do domu.Lenie próżniacy i nieroby.Ciepła posadka i jedzonko.Nie za free nazywają ich :RUMUNAMI: Gratulacje dla Prezesa za dobór nierobów w Kadrze Kierowniczej!!!(dac im więcej samochodów służbowych na zakupy po mieście!!!!)
5
git 2015-11-26 13:18
Nie polecam pracy tam, zimo, syf, kadra kierownicza w 90% prymitywna, kasy trzeba pilnować bo zdarzają się "pomyłki" w księgowości dużo obcokrajowców (sprytniejszych od Polaczków) mniej się narobią, na szczescie juz tam nie musze pracowac
3
nick 2015-11-29 01:17
O jakim darmowym jedzeniu mówicie o tym co każdy się zatruwa?
4
RUDA30- 2015-12-01 01:38
jedzonko jest git..juz3 miesiac jemy kurczaki pieczone..te ze zwrotow bo cos bylo z nimi nie tak,,,baaardzo smaczne i lekkko sra sie po nich
5
RUDA30- 2015-12-01 01:41
na super dzile jest brygadzista/brygadzistka pelniaca role pajaca,ktora jak zagra paru blaznom tak jej skacza heheh zeenada ps osoba ta jest przekupna jak dziecko..dasz pare cukierkow lub fajki zz zagranicy i od razu masz robote:zrobic a sie nie narobic :p
5
Paleciak 2016-01-18 16:28
Witam:)
Ogolnie systme pracy dwu zmianowy 6-14 14-22
Jedynie myjka centralna pracuje na nockach za co maja wieksza stawke pewnie i jeszcze ubojnia gdzie zawieszaja zywe kurczaki na tasme musze zaczac gdzies o 2 w nocy(tam niezle smierdzi) ale kasa dobra podobno..
Te godziny pracy sa bardzo elastyczne i ogolnie kierownicy pozwalaja zaczynac prace wczesniej np od 5 czy 4 rano..
jest sporo dzialow na kazdym inny rodzaj pracy.. ale przewaznie praca z nozem i ciecie jakiego miesiwa..
Sa tez wozkowi na produkcji co lataja z paleciakami na ktorych maja palete 800kg:) sa tez wozki elektryczne wiec ogolnie ujdzie...
Na magazynie robia zamowienia jest wieksza stawka.. Pozniej jest tez ekspedycja,mroznia,tunel tez niezle placa..
Zaczynasz od 1300zl na 3 miechy a pozniej w zaleznosci jak sie starasz i na jakim dziale to dostajesz podwyzke..
Ja pracuje 2 lata i z dwiema sobotami po 10h biore ok 2500zl netto wiec spoko.
mozesz pracowac wiecej niz 8h,sa nadgodziny placone calkiem niezle..
Ale wiadomo jak ktos chce miec placone za stanie i dlubanie w nosie to zawsze bedzie narzekal..
jest ogolnie niezly pierdzielnik,brak wyznaczonych szlakow komunikacyjnych itp mozna by tam wiele zmienic..
Zarcie darmowe ale bardzo slabej jakosci..
Premie biora czasami..
Wszystko sie rozchodzi o obcokrajowcow,ukraina,moldawia,nepal jakby ich nie bylo to by bardziej polakow szanowali a tak to jest jak jest..
2
RUDA30- 2016-01-23 17:27
mam pytanko na jakim dziale bierzesz 2.500 netto za 8 godz i 2 sob na miesiac?
2
RUDA30- 2016-02-10 00:42
MACIE JAKIS NOWYCH MECHANIKÓW? BRYGADZISTKI ZPEWNEGO DZIALU BARDZO CHETNIE POPATRZA IM W OCZKA I POUŚMIECHAJA SIE :p
ROBOTA TO GŁUPOTA.LOOK IN TO MECHANIK EYES..TO JEST ŻYCIE :) :p
3
RUDA30- 2016-02-10 00:45
to ide z toba :) co 2 głowy to nie 1 pozdro :P
Edith 2016-02-25 10:14
Witam a czy jest tutaj ktoś na forum kto orientuje się ile zarabia KIEROWCA w firmie? Szukam pracy na ciężarowe i czy może jakies opinie się znajdą?
Edith 2016-02-25 10:14
Witam a czy jest tutaj ktoś na forum kto orientuje się ile zarabia KIEROWCA w firmie? Szukam pracy na ciężarowe i czy może jakies opinie się znajdą?
Marian - Karczew 2016-02-25 11:38
Praca w SuperDrob jest okazją do rozwoju. Spotkałem tu wielu doświadczonych ludzi. Firma zatrudnia 2000 osób - Karczew, Łódź i wkrótce Koluszki.

Pensje są zależne od zaangażowania.
Poza tym otrzymujemy wiele dodatków pozapłacowych - np. stołówka dla pracowników, karta MultiSPort, bony żywnościowe oraz wejściówki rodzinne np. ZOO w Warszawie.

Polecam tę firmę, widać tu wielką dynamikę!
Poza tym, warto pamiętać, że płacą podatki w Polsce i są największym pracodawcą w Powiecie Otwockim...
nikt 2016-02-28 13:27
Praca nie jest tragiczna,da się wytrzymać.Dużo Ukraińców.Poważny minus to pensja 1400 brutto.
jk 2016-03-05 13:39
wg kodeksu pracy norma to norma godzin w tygodniu w okresie rozliczeniowym 48 godzin, co znaczy, ze zgodnie z prawem mozesz wypracowac tyle ile jest tygodni w roku x 8 godzin, jesli rok ma 46 tygodni to limit wynosi 368 godzin
kurczakcurry23 2016-03-11 09:43
Pracuję od niedawna, jest spoko. Darmowe obiady, które wcale nie są takie złe jak mówią ludzie. Karta multisport, ludzie w dziale mili i życzliwi. Ciągle jakieś inicjatywy - wycieczki, konkursy, warsztaty i szkolenia dla pracowników. Wypłaty na czas, szefowie wymagający, ale doceniają starania i pozwalają się rozwijać, co dla młodych ludzi powinno być priorytetem ;). Jest dużo pracy, ale przynajmniej nie zajmuje się parzeniem kawy dla dyrektorów tylko mogę zdobywać doświadczenie. Dobrze trafiłem, nie można narzekać :)
Mildred 2016-05-17 18:17
Pracowałem dość długo i wydawało mi się że było słabo ale Od kiedy zmieniłem pracę okazało się że pomimo słabych zarobków Atmosfera była bardzo fajna może jeszcze wrócę do do tej pracy ale na innym stanowisku jak się uda. Pozdrawiam wszystkich drobiarzy.
Mildred 2016-05-17 18:18
Pracowałem dość długo i wydawało mi się że było słabo ale Od kiedy zmieniłem pracę okazało się że pomimo słabych zarobków Atmosfera była bardzo fajna może jeszcze wrócę do do tej pracy ale na innym stanowisku jak się uda. Pozdrawiam wszystkich drobiarzy.
1
pytająca 2016-06-02 19:50
Orientuje się ktoś, czy firma oferuje dojazd do pracy z Warszawy?
Edith 2016-06-03 10:35
Czy ktoś wie jakie zarobki oferują dla kierowcy ce? I czy nie potrzebują kierowców?
Pjerun 2016-06-15 15:19
Czy są dojazdy z Warszawy? Raczej nic takiego nie ma, jeśli chcesz dojechać na 6 rano to nie będzie autobusu, na 8 da radę dojechać autobusem (firma minibus)
bonio 2016-08-18 15:07
Kancelaria Prawna AnLex specjalizuje się w prowadzeniu postępowań odszkodowawczych dla osób po wypadkach komunikacyjnych, wypadkach przy pracy, wypadkach przy pracy w rolnictwie i innych zdarzeniach.

Wykonujemy czynności za klientów na nasz koszt:
- ustalamy odpowiedzialność (kontakt z sądem, prokuraturę, policją)
- gromadzimy dokumentację medyczną oraz inne dokumenty (ZUS, KRUS, pracodawca)
- ustalamy wysokość roszczeń
- prowadzimy sprawy na etapie sądowym


Zajmujemy się sprawami wypadków ze skutkiem śmiertelnym zaistniałych po 10.08.1997 r. nawet jeśli rodzina otrzymała już odszkodowanie.

Nie pobieramy opłat wstępnych.

Wynagrodzenie uzależnione od rezultatu.

Zadzwoń i skonsultuj swoją sprawę lub wyślij sms o treści WYPADEK a oddzwonimy.

Kancelaria Prawna AnLex
tel. 721 401 000
bok@kancelariaanlex.pl
1
jk 2016-08-23 22:00
Witam
Czytam powyższe komentarze i widzę że jest tu sporo osób pracujących ww firmie mam pytanie co praw da nie dotyczące pracy a jakości sprzedawanych produktów .Szukam opinii
Na innych stronach i nie bardzo mogę znaleźć kupiłam ostatnio kilka razy mieso tej firmy czy mogę prosić o poinnie czy jest w miarę zdrowe czy nie bo chciałabym podać je dzieciom nie chodzi o daty ważności ale o jakość mięsa czy może ktoś wie skąd pochodzi nie mogę nic na ten temat znaleźć a certyfikatów na opakowaniu sporo była bym wdzięczna za odpowiedź
gość 2016-08-30 19:40
poszukują specjalisty ds. produkcji , co to za stanowisko
ranyjulek 2016-09-23 15:00
Nie jest zle jak na miejscowość pod Warszawą, dojazd troche slaby. Placa lepiej niz w okolicznych firmach, fajne sa darmowe obiady bo nie trzeba po robocie robic sobie jedzenia na nastepny dzien. Ja mam multisport i korzystam, czasami cos rozdaja, sa talony na swieta do wykorzystania w sklepach firmowych..... wiekszosc ludzi mila choc zdazaja sie gbury jak wszedzie. Na produkcji duzo obcokrajowcow. umowa o prace od samego poczatku, najpierw na okres probny - duzy plus w moim przypadku bo wszedzie mlodym wciskaja smieciowki - idziesz na urlop i ci placa normalnie bez zwlekania i wymyslow
2
maruda 2016-09-26 22:26
Bardzo miła atmosfera panuje we firmie. Oczywiście trzeba swoje robić, zawsze znajdzie się jednak ktoś życzliwy by Ci pomóc. Zatrudnienie jest stabilne, bo na umowie o pracę. To zdecydowanie rzadkość w dzisiejszych czasach, a przecież jest to gwarant zadowolenia pracownika, a za tym idzie sukces firmy. Praca tez jest samodzielna i odpowiedzialna. Jednym słowem POLECAM dla niezdecydowanych.
4
Ania 2016-09-30 15:54
Jeśli chodzi o mięso czy jest świeże i dobrej jakości, to myślę, że przez to, że sklep firmowy jest tuż przy zakładzie to świeższego w okolicy się nie znajdzie
dominis 2016-10-05 14:19
Mam pytanko, jak jest z karmieniem kurczaków, czy są one faszerowane tą chemią i hormonami wzrostu? Czy ktoś się orientuje?
Karczew_job 2016-10-20 14:43
Firma organizuje międzynarodowy turniej integracyjny. Słyszeliście?
(usunięte przez administratora) Bedą Ukraińcy, Nepalczycy, Mołdawianie i Polacy... robią nawet Strefę 4 kuchni ;-)
dociekliwy 2016-10-28 18:02
W wywiadzie pani prezes d/s handlu z 27.10.16r. twierdzi że superdrob jest spółką polską ??? Przed głównym wejściem wisi flaga szwajcarska , na stronie internetowej informują że właściciel mieszka w Szwajcarii . Czy pani prezes kłamie ??? czy marketing i promocja rzekomo polskiej marki nie wymaga wyjaśnienia ???
Karczew_LOVE 2016-11-14 12:29
Założyciel Superdrob, Polak - Henryk Lipka oraz jego syn César Lipka mają obywatelstwo polskie i szwajcarskie. Nie ma jakiegoś „tajemniczego” zagranicznego inwestora… Stąd może wynikać to zamieszanie.

Warto pamiętać, że to na początku lat 90’ Henryk Lipka zainwestował w zakład w Karczewie, mimo, że główną działalność prowadził w Szwajcarii. Chciał w ten sposób wspomóc słabiej rozwinięty gospodarczo powiat otwocki, dając pracę ludziom. Trzeba pamiętać, że w Karczewie pracuje 1500 osób. Co by się stało z tymi ludźmi, gdyby zakład został zlikwidowany?

Co więcej, SuperDrob wszystkie podatki płaci w Polsce, zasilając znacząco budżet Karczewa i całego regionu. Ostatnia inwestycja w Stoczku (wylęgarnia drobiu – koszt 40 mln zł) mieście się rodzinnej miejscowości założyciela SuperDrob.
6
Klimiuk 2016-11-24 03:29
(usunięte przez administratora)Najgorszy mistrz jakiego znam. pracuje w karczewie na magazynie i nazywam sie dariusz Gałan.
prawdopodobnie jest gejem i lubi obmacywac młodocianych chlopcow
5
super 2016-11-26 18:24
super obiatki
6
RUDA_30 2017-01-20 18:45
SYTAUACJA Z DZIS..MIEJSCE SUPERDROB KARCZEW DZIAL DZIELENIA KURCZAKA:PRZYCHODZI MOLDAWIAN DO PRACY A PANI D... NIE MA PRACY DLA FACETOW DZIEWCZYNY SA MI POTRZEBNE..ON COS TAM POWIEDZIAŁ A ONA DO NIEGO:WYPIERDA.......MI Z TĄD !!!!
NO KOMMENT ....KOLEJNY PRZEJAW BURACTWA OD TEJ KOBITY
3
ocena; obiektywna 2017-04-02 16:20
Firma jest tyle warta, ile ludzie w niej zatrudnieni.
obserwator 2017-04-02 16:50
"rada dyrektorów CPF wybrała Polskę na kraj inwestycji, gdyż ma ona „ogromny potencjał, niskie koszty produkcji, a do tego jest liderem w produkcji drobiu w Europie”. Dzięki SuperDrobowi CPF będzie w stanie lepiej obsłużyć swoich europejskich klientów, dzięki obniżeniu kosztów transportu i taryf celnych,"
Ruda 2017-04-28 20:43
Najgorsze co jest w tej firmie to traktowanie ludzi jak zwierzęta bez uczuć przez dwie panie brygadzistki w na dziale rozbioru fileta brak jakichkolwiek zahamowań w odnoszeniu się do pracowników krzyki wrzaski i upokarzanie każdego po kolei że ludzie aż płaczą, wymyślane są kary dla tych którzy się temu postawią i zwrócą uwagę. ISTNY MOBBING. Niezrozumiałe tylko jest to że nikt w tej sprawie nie podejmuje żadnej reakcji a takie warunki pracy na pewno nie sprzyjają wydajności i jakości surowców.
10
rudaaa 2017-05-12 19:48
To to jeszcze nic... Najgorsza to jest Pani Justyna. Brakuje jej tylko pejcza i strzelby, bo stojąc na baczność z rękami założonymi do tyłu wygląda niczym ESESMAN.!! Ludzi ma za psie g***no, nie można chodzić na zwolnienia nawet jak się jest chorym, tylko karzą urlop wykorzystywać. To nie jest praca tylko kołchoz. Ludzie z pracy wracają zje**bani, a nie zmęczeni!! Jak tak można ludzi traktować. Polacy to chociaż się postawią i nie przyjdą do pracy W SOBOTE, a co mają zrobić Ukraińcy i Mołdawianie?? Zapie**ają ile wlezie po 16 godzin w chłodni....

Czasy wojny, stalinizmu i hitleryzmu są idealnym porównaniem dla pracy w tej "FIRMIE".
7
AAAAAAa 2017-05-12 23:28
Powinna się tym zająć Inspekcja Pracy, choć kto wie, pewnie i tam mają wtyki... Nikogo nie interesuje los ludzi, którzy przyszli uczciwie zapracować na chleb i swoją rodzinę. Wiecznie tylko zapier***aj i nie warz się do kogoś coś powiedzieć. Stój te 8 i więcej godzin i rób tylko w kółko tą jedną robotę. Przecież to idzie oszaleć, kiedy nie możesz się nawet do nikogo odezwać, żeby zażartować.
5
INDYK 2017-05-16 21:48
Skoro przyjechali do pracy to niech pracują a nie się obijają. Ślubu z SUPERDROB nie brali, jak się nie podoba to bronić kraju woń!
1
INDYK 2017-05-16 21:48
Skoro przyjechali do pracy to niech pracują a nie się obijają. Ślubu z SUPERDROB nie brali, jak się nie podoba to bronić kraju woń!
1
INDYK 2017-05-16 21:57
To chyba pracujesz gdzie indziej :) Podczas pracy 8 godzin są trzy przerwy, w tym obiadowa z jedzeniem za darmo. Narzekają widzę same lesery, jak się nie podoba to wypad na wyspy:)
2
były pracownik 2017-05-29 10:28
Pracowałem jakiś czas temu Jesli chodzi o płace to pierwsze miesiące to niestety minimalna krajowa. Potem jakies grosze dorzucili w postaci premii, na którą i tak czyhają by ją zabrać za byle co. Wyjechał raz tir z mięsem i nie trzymał temperatury, i był zwrot to zabrali premię całemu zakładowi!!! chociaz była to wina poszczególnych osób odpowiedzialnych za transport. Jesli chodzi o godziny pracy to ile byś nie robił to zawsze mało. Praca od poniedziałku do soboty a najlepiej jak bys i niedziele robił. Za nadgodziny i prace w niedziele dawali ci inną umowę - umowa zlecenie lub dzieło i płaci ci inna firma w moim przypadku były to firmy V.I.P oraz Spółdzielnia Inwalidów Świt, a wszystko po toby od tych umów nie opłacać składek, co oczywiście nie jest zgodne z prawem. Zrobili taki myk ponieważ tam non stop ludzie zasuwają nadgodziny i weekendy nieraz po 16 godzin. Przy takiej pracy to w ciągu 2 miesięcy wykorzystują przysługjące limity nadgodzin (według KODEKSU PRACY liczba nadgodzin nie może przekroczyc 150 godzin w roku kalendarzowym). Wszyscy ze wszystkimi mają układy,bo inaczej powinna zając się tym Państwowa Inspekcja Pracy i Urząd Skarbowy. Ogolnie zapierdziel i ręce opadają, praca bardzo ciężka. Praca w tej firmie to najgorsze moje doświadczenie życiowe.
Jak juz mówiłem pracowałem w tej firmie ponad 2 lata temu. Przyszło mi teraz pismo zus ze wszczęto postępowanie przeciw superdrób cytuje"Na podstawie protokołu kontroli dnia 24.02.2017 stwierdzono nieprawidłowości polegające na nie dopełnieniu przez płatnika składek obowiązku złozenia dokumentów rozliczeniowych wynikających z zawartych z własnym pracownikiem umów cywilnoprawnych" znak sprawy 450000/831/090085/2016. Więcej chyba nie muszę pisać
3
były pracownik 2017-05-29 10:28
Pracowałem jakiś czas temu Jesli chodzi o płace to pierwsze miesiące to niestety minimalna krajowa. Potem jakies grosze dorzucili w postaci premii, na którą i tak czyhają by ją zabrać za byle co. Wyjechał raz tir z mięsem i nie trzymał temperatury, i był zwrot to zabrali premię całemu zakładowi!!! chociaz była to wina poszczególnych osób odpowiedzialnych za transport. Jesli chodzi o godziny pracy to ile byś nie robił to zawsze mało. Praca od poniedziałku do soboty a najlepiej jak bys i niedziele robił. Za nadgodziny i prace w niedziele dawali ci inną umowę - umowa zlecenie lub dzieło i płaci ci inna firma w moim przypadku były to firmy V.I.P oraz Spółdzielnia Inwalidów Świt, a wszystko po toby od tych umów nie opłacać składek, co oczywiście nie jest zgodne z prawem. Zrobili taki myk ponieważ tam non stop ludzie zasuwają nadgodziny i weekendy nieraz po 16 godzin. Przy takiej pracy to w ciągu 2 miesięcy wykorzystują przysługjące limity nadgodzin (według KODEKSU PRACY liczba nadgodzin nie może przekroczyc 150 godzin w roku kalendarzowym). Wszyscy ze wszystkimi mają układy,bo inaczej powinna zając się tym Państwowa Inspekcja Pracy i Urząd Skarbowy. Ogolnie zapierdziel i ręce opadają, praca bardzo ciężka. Praca w tej firmie to najgorsze moje doświadczenie życiowe.
Jak juz mówiłem pracowałem w tej firmie ponad 2 lata temu. Przyszło mi teraz pismo zus ze wszczęto postępowanie przeciw superdrób cytuje"Na podstawie protokołu kontroli dnia 24.02.2017 stwierdzono nieprawidłowości polegające na nie dopełnieniu przez płatnika składek obowiązku złozenia dokumentów rozliczeniowych wynikających z zawartych z własnym pracownikiem umów cywilnoprawnych" znak sprawy 450000/831/090085/2016. Więcej chyba nie muszę pisać
1
grzesiek 2017-06-06 16:17
Praca ciężka za marne pieniądze po 15 latach pracy 1700 zł a do tego premie biorą ludziom chyba za to by ich poniżyć bo pracy jest coraz więcej , podwyżek nie ma prawie wcale mistrzowie boją się cokolwiek pisać a jak w końcu coś napiszą to max 100 zł i to czasem z tego obcinają na 50 zł , obecna sytuacja wygląda bardzo zle przyjmowani są pracownicy z Mołdawii i Ukrainy , tak byle na sztukę chociaż czasem już zdarza się że pracownik z Ukrainy zarabia więcej niż Polak , ludzie zaczynają się masowo zwalniać , brak kontaktu jakiegokolwiek z kierownictwem , kadra najniższego stopnia z łapanki , mistrzowie , brygadziści w 90% bez żadnego wykształcenia dlatego boją się iść cokolwiek załatwić dla pracownika , sytuacja się pogarsza coraz mniej Polaków ciekawe ile to jeszcze wytrzyma ....
2
Mocna prawa ręka. 2017-06-13 07:32
Czemu nikt nie pisze o wspaniałym dziale optymalizacji, które nic nie optymalizuje tylko wylicza czasy pracownikom w halach. Chore, przykre, brak organizacji produkcji, brak planu produkcji, niedomówienia, promocje. Pracy dużo i dobrze że jest ale pomocy od szczebla najniższego zero.
Sum 2017-06-15 11:59
Moze dlatego nikt nie posze bo to nie jest miejsce do podpoeprzania kolegow z pracy tylko do do pisania opinii nt.pracy w firmie. Swoje frustracje mozesz przekazac bezposrednio w firmie odpowoednim osobom a nie tutaj. Niestety, o tym jak pracuje firma swiadczy codzienna praca pracownikow - chcesz cos zmienic, zmien jakosc i metody pracy swojej i kolegow. Kropka
Doniu 2017-06-17 11:44
SUMie - zabolało? Nie piszę nic złego do kolegów, tylko pytam co zoptymalizowałeś? Szczerze napisz, przykłady. Zmień jakość - od tego jest ktoś inny. Metody pracy - hm, optymalizacja ma pole do popisu. Kropka.
Sum 2017-06-17 20:56
Nie Kolego, nic nie zabolalo bo mnie optymalizacja nie dotyczy.
Jedyne co boli to to, ze zrobiliscie sobie rynsztok z tego portalu do wylewania kazdego brudu. Pomyslales kiedys o tym, ze gdy ktos wartosciowy aplikuje do pracy w naszej firmie to moze tutaj zajrzec zeby dowiedziec sie wiecej o firmie? I co widzi? Kupe gnoju.
Wiec omija to to szerokim lukiem. Tyle z moich boli. Jest taka prawda, ktorej nie zaprzeczysz: o tym jaka jest firma decyduja ludzie ktorzy dla niej pracuja. Zastanow sie nad tym kiedys Kolego.
1
Urodzona tutaj 2017-06-23 12:15
Faljnie ze produkty ida do Europy a nie truja polakow, bo w Karczewie coraz mlodsze osoby laduja na cmentarzu.
Moim marzeniem jest Karczew znowu z BIO produktami , i zdrowym trybem zywienia.
Zostaw swoją opinię o SuperDrob - Karczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperDrob