logo SuperDrob

SuperDrob

Karczew

Opinie o SuperDrob

Edith 2016-02-25 10:14
Witam a czy jest tutaj ktoś na forum kto orientuje się ile zarabia KIEROWCA w firmie? Szukam pracy na ciężarowe i czy może jakies opinie się znajdą?
Marian - Karczew 2016-02-25 11:38
Praca w SuperDrob jest okazją do rozwoju. Spotkałem tu wielu doświadczonych ludzi. Firma zatrudnia 2000 osób - Karczew, Łódź i wkrótce Koluszki.

Pensje są zależne od zaangażowania.
Poza tym otrzymujemy wiele dodatków pozapłacowych - np. stołówka dla pracowników, karta MultiSPort, bony żywnościowe oraz wejściówki rodzinne np. ZOO w Warszawie.

Polecam tę firmę, widać tu wielką dynamikę!
Poza tym, warto pamiętać, że płacą podatki w Polsce i są największym pracodawcą w Powiecie Otwockim...
nikt 2016-02-28 13:27
Praca nie jest tragiczna,da się wytrzymać.Dużo Ukraińców.Poważny minus to pensja 1400 brutto.
jk 2016-03-05 13:39
wg kodeksu pracy norma to norma godzin w tygodniu w okresie rozliczeniowym 48 godzin, co znaczy, ze zgodnie z prawem mozesz wypracowac tyle ile jest tygodni w roku x 8 godzin, jesli rok ma 46 tygodni to limit wynosi 368 godzin
kurczakcurry23 2016-03-11 09:43
Pracuję od niedawna, jest spoko. Darmowe obiady, które wcale nie są takie złe jak mówią ludzie. Karta multisport, ludzie w dziale mili i życzliwi. Ciągle jakieś inicjatywy - wycieczki, konkursy, warsztaty i szkolenia dla pracowników. Wypłaty na czas, szefowie wymagający, ale doceniają starania i pozwalają się rozwijać, co dla młodych ludzi powinno być priorytetem ;). Jest dużo pracy, ale przynajmniej nie zajmuje się parzeniem kawy dla dyrektorów tylko mogę zdobywać doświadczenie. Dobrze trafiłem, nie można narzekać :)
Mildred 2016-05-17 18:17
Pracowałem dość długo i wydawało mi się że było słabo ale Od kiedy zmieniłem pracę okazało się że pomimo słabych zarobków Atmosfera była bardzo fajna może jeszcze wrócę do do tej pracy ale na innym stanowisku jak się uda. Pozdrawiam wszystkich drobiarzy.
Mildred 2016-05-17 18:18
Pracowałem dość długo i wydawało mi się że było słabo ale Od kiedy zmieniłem pracę okazało się że pomimo słabych zarobków Atmosfera była bardzo fajna może jeszcze wrócę do do tej pracy ale na innym stanowisku jak się uda. Pozdrawiam wszystkich drobiarzy.
1
pytająca 2016-06-02 19:50
Orientuje się ktoś, czy firma oferuje dojazd do pracy z Warszawy?
Edith 2016-06-03 10:35
Czy ktoś wie jakie zarobki oferują dla kierowcy ce? I czy nie potrzebują kierowców?
Pjerun 2016-06-15 15:19
Czy są dojazdy z Warszawy? Raczej nic takiego nie ma, jeśli chcesz dojechać na 6 rano to nie będzie autobusu, na 8 da radę dojechać autobusem (firma minibus)
bonio 2016-08-18 15:07
Kancelaria Prawna AnLex specjalizuje się w prowadzeniu postępowań odszkodowawczych dla osób po wypadkach komunikacyjnych, wypadkach przy pracy, wypadkach przy pracy w rolnictwie i innych zdarzeniach.

Wykonujemy czynności za klientów na nasz koszt:
- ustalamy odpowiedzialność (kontakt z sądem, prokuraturę, policją)
- gromadzimy dokumentację medyczną oraz inne dokumenty (ZUS, KRUS, pracodawca)
- ustalamy wysokość roszczeń
- prowadzimy sprawy na etapie sądowym


Zajmujemy się sprawami wypadków ze skutkiem śmiertelnym zaistniałych po 10.08.1997 r. nawet jeśli rodzina otrzymała już odszkodowanie.

Nie pobieramy opłat wstępnych.

Wynagrodzenie uzależnione od rezultatu.

Zadzwoń i skonsultuj swoją sprawę lub wyślij sms o treści WYPADEK a oddzwonimy.

Kancelaria Prawna AnLex
tel. 721 401 000
bok@kancelariaanlex.pl
1
jk 2016-08-23 22:00
Witam
Czytam powyższe komentarze i widzę że jest tu sporo osób pracujących ww firmie mam pytanie co praw da nie dotyczące pracy a jakości sprzedawanych produktów .Szukam opinii
Na innych stronach i nie bardzo mogę znaleźć kupiłam ostatnio kilka razy mieso tej firmy czy mogę prosić o poinnie czy jest w miarę zdrowe czy nie bo chciałabym podać je dzieciom nie chodzi o daty ważności ale o jakość mięsa czy może ktoś wie skąd pochodzi nie mogę nic na ten temat znaleźć a certyfikatów na opakowaniu sporo była bym wdzięczna za odpowiedź
gość 2016-08-30 19:40
poszukują specjalisty ds. produkcji , co to za stanowisko
ranyjulek 2016-09-23 15:00
Nie jest zle jak na miejscowość pod Warszawą, dojazd troche slaby. Placa lepiej niz w okolicznych firmach, fajne sa darmowe obiady bo nie trzeba po robocie robic sobie jedzenia na nastepny dzien. Ja mam multisport i korzystam, czasami cos rozdaja, sa talony na swieta do wykorzystania w sklepach firmowych..... wiekszosc ludzi mila choc zdazaja sie gbury jak wszedzie. Na produkcji duzo obcokrajowcow. umowa o prace od samego poczatku, najpierw na okres probny - duzy plus w moim przypadku bo wszedzie mlodym wciskaja smieciowki - idziesz na urlop i ci placa normalnie bez zwlekania i wymyslow
2
maruda 2016-09-26 22:26
Bardzo miła atmosfera panuje we firmie. Oczywiście trzeba swoje robić, zawsze znajdzie się jednak ktoś życzliwy by Ci pomóc. Zatrudnienie jest stabilne, bo na umowie o pracę. To zdecydowanie rzadkość w dzisiejszych czasach, a przecież jest to gwarant zadowolenia pracownika, a za tym idzie sukces firmy. Praca tez jest samodzielna i odpowiedzialna. Jednym słowem POLECAM dla niezdecydowanych.
4
Ania 2016-09-30 15:54
Jeśli chodzi o mięso czy jest świeże i dobrej jakości, to myślę, że przez to, że sklep firmowy jest tuż przy zakładzie to świeższego w okolicy się nie znajdzie
1
dominis 2016-10-05 14:19
Mam pytanko, jak jest z karmieniem kurczaków, czy są one faszerowane tą chemią i hormonami wzrostu? Czy ktoś się orientuje?
1
Karczew_job 2016-10-20 14:43
Firma organizuje międzynarodowy turniej integracyjny. Słyszeliście?
(usunięte przez administratora) Bedą Ukraińcy, Nepalczycy, Mołdawianie i Polacy... robią nawet Strefę 4 kuchni ;-)
1
dociekliwy 2016-10-28 18:02
W wywiadzie pani prezes d/s handlu z 27.10.16r. twierdzi że superdrob jest spółką polską ??? Przed głównym wejściem wisi flaga szwajcarska , na stronie internetowej informują że właściciel mieszka w Szwajcarii . Czy pani prezes kłamie ??? czy marketing i promocja rzekomo polskiej marki nie wymaga wyjaśnienia ???
1
Karczew_LOVE 2016-11-14 12:29
Założyciel Superdrob, Polak - Henryk Lipka oraz jego syn César Lipka mają obywatelstwo polskie i szwajcarskie. Nie ma jakiegoś „tajemniczego” zagranicznego inwestora… Stąd może wynikać to zamieszanie.

Warto pamiętać, że to na początku lat 90’ Henryk Lipka zainwestował w zakład w Karczewie, mimo, że główną działalność prowadził w Szwajcarii. Chciał w ten sposób wspomóc słabiej rozwinięty gospodarczo powiat otwocki, dając pracę ludziom. Trzeba pamiętać, że w Karczewie pracuje 1500 osób. Co by się stało z tymi ludźmi, gdyby zakład został zlikwidowany?

Co więcej, SuperDrob wszystkie podatki płaci w Polsce, zasilając znacząco budżet Karczewa i całego regionu. Ostatnia inwestycja w Stoczku (wylęgarnia drobiu – koszt 40 mln zł) mieście się rodzinnej miejscowości założyciela SuperDrob.
7
Klimiuk 2016-11-24 03:29
(usunięte przez administratora)Najgorszy mistrz jakiego znam. pracuje w karczewie na magazynie i nazywam sie dariusz Gałan.
prawdopodobnie jest gejem i lubi obmacywac młodocianych chlopcow
7
super 2016-11-26 18:24
super obiatki
7
RUDA_30 2017-01-20 18:45
SYTAUACJA Z DZIS..MIEJSCE SUPERDROB KARCZEW DZIAL DZIELENIA KURCZAKA:PRZYCHODZI MOLDAWIAN DO PRACY A PANI D... NIE MA PRACY DLA FACETOW DZIEWCZYNY SA MI POTRZEBNE..ON COS TAM POWIEDZIAŁ A ONA DO NIEGO:WYPIERDA.......MI Z TĄD !!!!
NO KOMMENT ....KOLEJNY PRZEJAW BURACTWA OD TEJ KOBITY
4
ocena; obiektywna 2017-04-02 16:20
Firma jest tyle warta, ile ludzie w niej zatrudnieni.
1
obserwator 2017-04-02 16:50
"rada dyrektorów CPF wybrała Polskę na kraj inwestycji, gdyż ma ona „ogromny potencjał, niskie koszty produkcji, a do tego jest liderem w produkcji drobiu w Europie”. Dzięki SuperDrobowi CPF będzie w stanie lepiej obsłużyć swoich europejskich klientów, dzięki obniżeniu kosztów transportu i taryf celnych,"
1
Ruda 2017-04-28 20:43
Najgorsze co jest w tej firmie to traktowanie ludzi jak zwierzęta bez uczuć przez dwie panie brygadzistki w na dziale rozbioru fileta brak jakichkolwiek zahamowań w odnoszeniu się do pracowników krzyki wrzaski i upokarzanie każdego po kolei że ludzie aż płaczą, wymyślane są kary dla tych którzy się temu postawią i zwrócą uwagę. ISTNY MOBBING. Niezrozumiałe tylko jest to że nikt w tej sprawie nie podejmuje żadnej reakcji a takie warunki pracy na pewno nie sprzyjają wydajności i jakości surowców.
12
rudaaa 2017-05-12 19:48
To to jeszcze nic... Najgorsza to jest Pani Justyna. Brakuje jej tylko pejcza i strzelby, bo stojąc na baczność z rękami założonymi do tyłu wygląda niczym ESESMAN.!! Ludzi ma za psie g***no, nie można chodzić na zwolnienia nawet jak się jest chorym, tylko karzą urlop wykorzystywać. To nie jest praca tylko kołchoz. Ludzie z pracy wracają zje**bani, a nie zmęczeni!! Jak tak można ludzi traktować. Polacy to chociaż się postawią i nie przyjdą do pracy W SOBOTE, a co mają zrobić Ukraińcy i Mołdawianie?? Zapie**ają ile wlezie po 16 godzin w chłodni....

Czasy wojny, stalinizmu i hitleryzmu są idealnym porównaniem dla pracy w tej "FIRMIE".
8
AAAAAAa 2017-05-12 23:28
Powinna się tym zająć Inspekcja Pracy, choć kto wie, pewnie i tam mają wtyki... Nikogo nie interesuje los ludzi, którzy przyszli uczciwie zapracować na chleb i swoją rodzinę. Wiecznie tylko zapier***aj i nie warz się do kogoś coś powiedzieć. Stój te 8 i więcej godzin i rób tylko w kółko tą jedną robotę. Przecież to idzie oszaleć, kiedy nie możesz się nawet do nikogo odezwać, żeby zażartować.
6
INDYK 2017-05-16 21:48
Skoro przyjechali do pracy to niech pracują a nie się obijają. Ślubu z SUPERDROB nie brali, jak się nie podoba to bronić kraju woń!
2
INDYK 2017-05-16 21:48
Skoro przyjechali do pracy to niech pracują a nie się obijają. Ślubu z SUPERDROB nie brali, jak się nie podoba to bronić kraju woń!
2
INDYK 2017-05-16 21:57
To chyba pracujesz gdzie indziej :) Podczas pracy 8 godzin są trzy przerwy, w tym obiadowa z jedzeniem za darmo. Narzekają widzę same lesery, jak się nie podoba to wypad na wyspy:)
3
były pracownik 2017-05-29 10:28
Pracowałem jakiś czas temu Jesli chodzi o płace to pierwsze miesiące to niestety minimalna krajowa. Potem jakies grosze dorzucili w postaci premii, na którą i tak czyhają by ją zabrać za byle co. Wyjechał raz tir z mięsem i nie trzymał temperatury, i był zwrot to zabrali premię całemu zakładowi!!! chociaz była to wina poszczególnych osób odpowiedzialnych za transport. Jesli chodzi o godziny pracy to ile byś nie robił to zawsze mało. Praca od poniedziałku do soboty a najlepiej jak bys i niedziele robił. Za nadgodziny i prace w niedziele dawali ci inną umowę - umowa zlecenie lub dzieło i płaci ci inna firma w moim przypadku były to firmy V.I.P oraz Spółdzielnia Inwalidów Świt, a wszystko po toby od tych umów nie opłacać składek, co oczywiście nie jest zgodne z prawem. Zrobili taki myk ponieważ tam non stop ludzie zasuwają nadgodziny i weekendy nieraz po 16 godzin. Przy takiej pracy to w ciągu 2 miesięcy wykorzystują przysługjące limity nadgodzin (według KODEKSU PRACY liczba nadgodzin nie może przekroczyc 150 godzin w roku kalendarzowym). Wszyscy ze wszystkimi mają układy,bo inaczej powinna zając się tym Państwowa Inspekcja Pracy i Urząd Skarbowy. Ogolnie zapierdziel i ręce opadają, praca bardzo ciężka. Praca w tej firmie to najgorsze moje doświadczenie życiowe.
Jak juz mówiłem pracowałem w tej firmie ponad 2 lata temu. Przyszło mi teraz pismo zus ze wszczęto postępowanie przeciw superdrób cytuje"Na podstawie protokołu kontroli dnia 24.02.2017 stwierdzono nieprawidłowości polegające na nie dopełnieniu przez płatnika składek obowiązku złozenia dokumentów rozliczeniowych wynikających z zawartych z własnym pracownikiem umów cywilnoprawnych" znak sprawy 450000/831/090085/2016. Więcej chyba nie muszę pisać
4
były pracownik 2017-05-29 10:28
Pracowałem jakiś czas temu Jesli chodzi o płace to pierwsze miesiące to niestety minimalna krajowa. Potem jakies grosze dorzucili w postaci premii, na którą i tak czyhają by ją zabrać za byle co. Wyjechał raz tir z mięsem i nie trzymał temperatury, i był zwrot to zabrali premię całemu zakładowi!!! chociaz była to wina poszczególnych osób odpowiedzialnych za transport. Jesli chodzi o godziny pracy to ile byś nie robił to zawsze mało. Praca od poniedziałku do soboty a najlepiej jak bys i niedziele robił. Za nadgodziny i prace w niedziele dawali ci inną umowę - umowa zlecenie lub dzieło i płaci ci inna firma w moim przypadku były to firmy V.I.P oraz Spółdzielnia Inwalidów Świt, a wszystko po toby od tych umów nie opłacać składek, co oczywiście nie jest zgodne z prawem. Zrobili taki myk ponieważ tam non stop ludzie zasuwają nadgodziny i weekendy nieraz po 16 godzin. Przy takiej pracy to w ciągu 2 miesięcy wykorzystują przysługjące limity nadgodzin (według KODEKSU PRACY liczba nadgodzin nie może przekroczyc 150 godzin w roku kalendarzowym). Wszyscy ze wszystkimi mają układy,bo inaczej powinna zając się tym Państwowa Inspekcja Pracy i Urząd Skarbowy. Ogolnie zapierdziel i ręce opadają, praca bardzo ciężka. Praca w tej firmie to najgorsze moje doświadczenie życiowe.
Jak juz mówiłem pracowałem w tej firmie ponad 2 lata temu. Przyszło mi teraz pismo zus ze wszczęto postępowanie przeciw superdrób cytuje"Na podstawie protokołu kontroli dnia 24.02.2017 stwierdzono nieprawidłowości polegające na nie dopełnieniu przez płatnika składek obowiązku złozenia dokumentów rozliczeniowych wynikających z zawartych z własnym pracownikiem umów cywilnoprawnych" znak sprawy 450000/831/090085/2016. Więcej chyba nie muszę pisać
2
grzesiek 2017-06-06 16:17
Praca ciężka za marne pieniądze po 15 latach pracy 1700 zł a do tego premie biorą ludziom chyba za to by ich poniżyć bo pracy jest coraz więcej , podwyżek nie ma prawie wcale mistrzowie boją się cokolwiek pisać a jak w końcu coś napiszą to max 100 zł i to czasem z tego obcinają na 50 zł , obecna sytuacja wygląda bardzo zle przyjmowani są pracownicy z Mołdawii i Ukrainy , tak byle na sztukę chociaż czasem już zdarza się że pracownik z Ukrainy zarabia więcej niż Polak , ludzie zaczynają się masowo zwalniać , brak kontaktu jakiegokolwiek z kierownictwem , kadra najniższego stopnia z łapanki , mistrzowie , brygadziści w 90% bez żadnego wykształcenia dlatego boją się iść cokolwiek załatwić dla pracownika , sytuacja się pogarsza coraz mniej Polaków ciekawe ile to jeszcze wytrzyma ....
4
Mocna prawa ręka. 2017-06-13 07:32
Czemu nikt nie pisze o wspaniałym dziale optymalizacji, które nic nie optymalizuje tylko wylicza czasy pracownikom w halach. Chore, przykre, brak organizacji produkcji, brak planu produkcji, niedomówienia, promocje. Pracy dużo i dobrze że jest ale pomocy od szczebla najniższego zero.
1
Sum 2017-06-15 11:59
Moze dlatego nikt nie posze bo to nie jest miejsce do podpoeprzania kolegow z pracy tylko do do pisania opinii nt.pracy w firmie. Swoje frustracje mozesz przekazac bezposrednio w firmie odpowoednim osobom a nie tutaj. Niestety, o tym jak pracuje firma swiadczy codzienna praca pracownikow - chcesz cos zmienic, zmien jakosc i metody pracy swojej i kolegow. Kropka
1
Doniu 2017-06-17 11:44
SUMie - zabolało? Nie piszę nic złego do kolegów, tylko pytam co zoptymalizowałeś? Szczerze napisz, przykłady. Zmień jakość - od tego jest ktoś inny. Metody pracy - hm, optymalizacja ma pole do popisu. Kropka.
1
Sum 2017-06-17 20:56
Nie Kolego, nic nie zabolalo bo mnie optymalizacja nie dotyczy.
Jedyne co boli to to, ze zrobiliscie sobie rynsztok z tego portalu do wylewania kazdego brudu. Pomyslales kiedys o tym, ze gdy ktos wartosciowy aplikuje do pracy w naszej firmie to moze tutaj zajrzec zeby dowiedziec sie wiecej o firmie? I co widzi? Kupe gnoju.
Wiec omija to to szerokim lukiem. Tyle z moich boli. Jest taka prawda, ktorej nie zaprzeczysz: o tym jaka jest firma decyduja ludzie ktorzy dla niej pracuja. Zastanow sie nad tym kiedys Kolego.
2
Urodzona tutaj 2017-06-23 12:15
Faljnie ze produkty ida do Europy a nie truja polakow, bo w Karczewie coraz mlodsze osoby laduja na cmentarzu.
Moim marzeniem jest Karczew znowu z BIO produktami , i zdrowym trybem zywienia.
1
Karolina 2017-07-22 12:55
@Sum a może napiszesz tam swoje spostrzeżenia na temat pracy w SuperDrob? Konkretne zestawienie pewnych plusów i minusów na pewno może właśnie nowym przyszłym pracownikom firmy w podjęciu decyzji o aplikowaniu na stanowiska.
1
bezdomny z magazynu 2017-07-27 09:59
Witam serdecznie rodakow Polaków!
po 1 primo żeby ta firma poprawnie funkcjonowała to trzeba by wynająć firme która wyjebała by wszystkich zagranicznych skurwielli którzy sa najwieszymy opierdalaczami nierobami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> po 2 primo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polowe skorumpowanych kierowcnikow miedzy innymi podpierdalaczy
po 3 primo więcej mefedronu dla hohola
3
Super kurak 2017-07-27 18:37
Witajcie, to co dzieje się w tym zakładzie to jawna kpina. Pensje pracowników którzy pracują tam 15 lat są często niższe lub porównywalne do tych co pracują tam o wiele krócej nie wspominając o tym że nawet niektórzy Ukraińcy mają większą stawkę od nich jak i od reszty Polaków. Zarząd nie szanuje pracowników zabierając im pramię za byle co, a ich starania są nie doceniane. Zakład planuje się rozbudować(super!) co za tym idzie większy nakład pracy i większy wyzysk. Nie mam pojęcia jak można tak mieć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników z Polski dzięki którym jakoś ten zakład jeszcze się trzyma. Dla ludzi z góry lepiej jest zatrudnić smolucha który będzie robił za marne pieniądze, zupe i chlieb niż stworzyć lepsze warunki pracy dla Polaków których jest co raz mniej i wciąż odchodzą. Minusami jest to że warunki panujące w zakładzie są okropne o wypadek łatwo, a opieki zdrowotnej brak. Pensje które są nie równomierne np. tak jak wspomniałem wyżej 15 letni pracownik ma stawkę prawie jak początkujący, brygadziści mają dużą rozbieżność stawek poczynając od 1800 do max 2500, zresztą na całym zakładzie nie ma składu ani ładu jeżeli chodzi o wynagrodzenia. Przez lata zakład zatrudniał wszystkich jak leci co sprawiło że jest dużo ludzi którzy już dawno powinni być zwolnieni bo nic nie robią lub po prostu nie nadają się do pracy. Dział optymalizacja który w połowie powinien nie istnieć ze względu na to chociażby ze nic pożytecznego nie robią. Oprócz sprawdzenia jakości wycinania chrząstek i kości z różnych elementów kurczaka. Zamiast tworzyć dział który ma własnego dyrektora i managera powinni słuchać ludzi to co by zmienili aby poprawić warunki w firmie i to co by mogło zwiększyć wydajność. Co jeszcze w minusach. Wyliczenie przerw nie możesz przyjść minute dłużej na swój dział bo mogą zabrać Ci premie. Na niektórych stanowiskach są tablety monitorujące prace maszyny(bat na ludzi) do których ma podgląd dyrektor. Nie piszę tu że pracownik może siedzieć na przerwie ile chce, ale proszę bez przesady. Pracownik sam wie ile może siedzieć, a jeżeli notorycznie spóźnia się z przerw to wtedy powinien zostać ukarany. Co w minusach jeszcze. Na pewno to ze jest zimno i na niektórych działach dość ciężko zależy jak się trafi. Minusem jest jeszcze szatnia w której śmierdzi brudem i jest malo miejsca nie wspomnę o tym ze jak czasem wejdzie się do łazienki to można się z rzygać po tym co się zobaczy(obsrany kibel). A teraz plusy :-D A więc tak jak wyżej ludzie pisali jest to ciepły lecz nie zawsze dobry posiłek(przeważniej zwroty ze sklepu lub z eventu które organizuje SD). Karta benefit multisport która daje możliwość korzystania z siłowni, basenów a i czasami kina. Godziny pracy, chociaż ogólnie przyjęte jest to ze praca jest ośmio godzinna, dwu lub trzy zmianowa, można się dogadać co do wcześniejszego wejścia/wyjścia co ma swoje plusy i minusy. Plusem jest też to że pieniądze są na czas z ostatnim dniem miesiąca. Zarobki są małe, ale można robić nadgodziny które są dodatkowo płatne. Gdy się dobrze zakręcisz i jesteś dobrym pracownikiem możesz kłaść LACHE! bo i tak Cię nie zwolnią. Atmosfera ogólnie na dzialach jest miła i można momentami się nieźle usmiać, ale to zależy jak podejdą inni pracownicy do Ciebie i też jakie Ty masz podejście do pracy oraz zespołu. Ogólnie oceniając ten zakład w skali od 1 do 6 daje marne 2. Jest to zakład w którym można przyjść dorobić ewentualnie do emerytury jak Ci brakuje lat,a nie możesz znaleźć nic lepszego. Gdy jesteś młody i masz jakieś doświadczenie unikaj jak ognia. Chyba ze tego doświadczenia Ci brak to złóż papiery a z pewnością Cię przyjmą.
8
Dziki kaczor 2017-07-29 07:05
To prawda tak tu jest patologicznie
7
BUDYŃ 2017-07-30 21:34
Zakład trudny w utrzymaniu się robi łazienki są zasrywane przez obcokrajowców których biorą z lasu i nawet wody nie umieją spuszczać w kiblach a w szafkach śmierdzi od starych skarpet tak samo jest na stołówce żrą jak świnie byle chliba i zupy dostać wpitalali by nawet pomyje tylko jak oni to jedzą jak bydło no ale co zrobić zarząd stawia na smoluchów biorą tych którzy się nie nadają w innych firmach w kraju i są zsyłani do Drobiarskich bo tu wszystkich biorą brak jakiejkolwiek rekrutacji biorą wszystkich smoluchów byłych skazańców kto by się nie zgłosił .
Płaca strasznie mała od tego regularnie biorą premię średnio jak obliczyłem to wychodzi co 3 miesiące podwyżki to marne ochłapy , ludzie się zaczynają zwalniać masowo dajmy takie porównanie po 15 latach w kurach 1600 złoty zwykły robol w biedronce na wejście 2100 , tępota ogarnia tą patologię myślą że na smoluchach pojadą no ciekawe jak dalej to będzie funkcjonować bo nawet smoluchy zaczynają się upominać o większe pieniądze
5
Super kurak 2017-07-31 21:36
Trzeba wspomnieć jeszcze o częstych awanturach między pracownikami, czasami nawet o najmniejsze błachostki takie jak zabranie słupka pojemników ponieważ na zakładzie jest ich momentami naprawdę mało. W dodatku jakaś mądra głowa wymyśliła że trzeba palety przykrywać pojemnikami małymi których jest najmniej na zakładzie i są najbardziej potrzebne. A to tylko jeden powód o który potrafią być spory najczęściej właśnie między Polakami a Ukrainą czy Mołdawią. Mało tego gdy już dojdzie do czegoś poważnego większą wina przeważniej jest obarczony Polak, a osobiście znam przypadek gdzie nawet został zwolniony w takim sporze właśnie Polak. Ogólnie patologii na zakładzie jest tyle że można by było napisać całe wypracowanie na jej temat. Chociaż osobiście uważam że słowo "patologia" to lekko powiedziane. Obcokrajowcy przeważniej Ukraina(nie mowię że wszyscy lecz większość) czuje się bardziej swobodnie niż Polak. Dlaczego? To proste wie że wina będzie Polaka, a nie smolucha chociaż to on zaczął. Ostatnio awanturę jaką widziałem gdzie obydwie osoby dały sobie po ryju opiszę słowami mistrza na dziale "przecież nic się nie stało" No tak!? To znaczy że możesz komuś wyjebać no bo i tak nic się nie stało. A jeżeli wyjdzie że to wina nie jest po Twojej stronie to i tak Ty dostaniesz jeszcze po mordzie od zakładu naganą czyli brakiem premii na 3 msc. Jeżeli ten zakład nie padnie w przeciągu trzech lat lub nawet krócej to będzie dobrze. Bo jak narazie płynie że tak to powiem jak Titanic wprost na górę lodową.
5
Irmina 22 2017-08-04 18:22
Na DZIALE FIKETOWANIA NA UKŁADANIU FILETA NA KALIBROWNICE PRACUJĄ BABECZKI PO 50 ROKU ŻYCIA KTÓRE STOJĄ TAM POJEDYNCZO O SAME DŹWIGA POJEMNIKI Z FILETEM ODSATWWIAJAC JE NA PALETĘ PODCZS KIEDY 20 PARO LETNI CHŁOPAKI Z INDII STOJĄ WE 2 ŻENADA I RĘCE OPADAJĄ ????
1
Sum 2017-08-05 00:04
Kazdy moze oceniac to subiektywnie.
Jezeli chodzi o plusy to: stabilnosc zatrudnienia, zatrudnienie na umowe o prace, otwartosc firmy na pomysly zmiany.
Z minusow: przede wszystkim brak socjalu - mam na mysli doplaty do wypoczynku dzieci pracownikow, wczasy pod grusza, bardzo niskie bony/talony na swieta. Mysle ze jest to jeden z glownych powodow tego, ze w firmie jest coraz mniej Polakow.
2
Michał 2017-08-07 20:01
Najlepsi w firmie Super Drob- Król i Królowa HR -lepsza zmiana.
3
Karolina 2017-08-13 13:35
A jak oceniacie same warunki zatrudnienia? Dla wielu potencjalnych pracowników to jednak one są najważniejsze - to na ich podstawie podejmują decyzje zawodowe.
byłem tam nie warto 2017-08-13 16:34
Karolina warunki pracy oraz warunki zatrudnienia w tej firmie są złe wręcz straszne jak się zastanawiasz to wybieraj inną firmę bo tu jest słabo wręcz strasznie słabo są jakieś tam małe plusy no ale minusów jest mnóstwo .
Przychodzisz do pracy i wciskają ci umowę gdzie jest napisana kwota brutto czyli obecnie na start dostajesz jak zajebiście trafisz to dadzą Ci 1700 ale brutto plus 50% premii co to oznacza oznacza to że mogą ci zawsze ją zabrać a minimum wyrównują godzinami czy jakimiś śmiesznymi premiami działowymi tak czy inaczej angaż typu 1700 zł brutto to żenada przy najniższej krajowej która obecnie jest ponad 2000tys brutto więc to na pograniczu łamania prawa jest .
Warunki pracy są straszne płaca minimalna często premie biorą , zimno praca ciężka o podwyżkach zapomnij a jak Ci w końcu coś obiecają to czekasz i czekasz i czekasz a jak dadzą to tak jakbyś dostała w twarz marne grosze od 50 do 150 zł a jak dostaniesz te 150 zł podwyżki brutto to na kolejną czekasz minimum 2,3 lata , dają jedzenie niby na stołówce zakładowej ale jest tak słabej jakości że jedząc to narażasz się na utratę zdrowia bo wszystko jest dawno przeterminowane więc wypychają to ludziom na stołówce już tylko jedzą ruskie lub bardziej chytrzy Polacy co im szkoda wydać 2 zł na śniadanie .
O awansach zapomnij jak masz coś mądrego w głowie to awansu Ci nie dadzą dają tylko ludziom lekko przytępionym bez szkoły by nimi łatwo sterować.
Obecna sytuacja jest taka że ten kto mądrzejszy się zwalnia zostają tylko ludzie staży co i tak nigdzie już nie pójdą ściągają coraz więcej bardzo słabych do pracy obcokrajowców , w firmie nie ma ŻADNEJ REKRUTACJI biorą wszystkich , nawet jak kogoś wcześniej zwolnią np. za alkohol to i tak za rok czy 2 wraca , nawet ciężko by kogoś zwolnili bo jak się na jednym dziale nie nadaje idzie na kolejny itd. jednymi słowy jak jeszcze ci pracownicy z Polski co pracują odejdą zostaną emeryci i reszta patologii co nawet higieny w łazienkach nie umieją zachować , podsumowując w skali od 1-10 daję marną 2 , nic w tym zakładzie nie jest na poziomie dobrym nic !!!
6
Zostaw swoją opinię o SuperDrob - Karczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperDrob