logo CLEANER SP. Z O.O.

CLEANER SP. Z O.O.

Łódź

Opinie o CLEANER SP. Z O.O.

Oszukana 2014-10-18 16:25:20
Pracowałam jako sprzątaczka w tej firmie miesiąc za darmo. Kierowniczka po miesiącu po prostu powiedziała, by nie przychodzić do roboty. Miałam mieć umowę o dzieło, nie dostałam nic. Uważajcie na tych oszustów! Nie dajcie się wrobić! Atmosfera pracy okropna, wyzysk na całego.
8
klik 2014-11-11 20:02:19
pracując w firmie cleaner na umowe o dzieło skąd mieliście przelew wynagrodzenia?ja dostałam przelew z jakiegoś klubu bilardowego.Umowy o dzieło nie mam,podpisałam niby ale jej nie dostałam.A teraz dostałam wypłatę z umowy o dzieło ale nie z cleanera tylko j.w napisałam z klubu bilardowego.Zresztą nie tylko ja,moi znajomi,którzy pracowali na umowę o dzieło w tym samym miejscu również wynagrodzenie dostali z klubu bilardowego.
2
były pracownik 2014-11-18 19:25:09
Pracowałem w tej firmie wiele lat. Zatrudniają albo na umowy śmieciowe albo na najniższą średnią krajową. Jeśli zasługujesz na więcej to wypłacają ale .... (wiadomo jak ;)). Klub bilardowy to kiedyś własność Cleanera, teraz to chyba byłego ochroniarza :). Nie polecam tej firmy, wyzysk a jak się nie podoba to wypad. Zero szkoleń, zero premii tylko wyzysk.
6
ryba 2014-12-30 20:36:56
muj brat cioteczny pracuje tam od ponad roku. podobno jest tak jak wszędzie czyli pracujesz uczciwie to dostajesz kase. leni nie trzmyają. ale on nie słyszał że ktoś miesiąc za darmo robił. może to jakiś pomysł dyrektora. podobno go wywalili na wszystkich świentych. ja zgłosiłam się do sprzątania jeszcze przed choinką to powiedzieli że się skontaktują już po nowym roku. byłam też w Inwemeze ale tam bez inwalidztwa nie ma roboty.
4
Były 2015-08-03 16:29:41
Witam wszystkich których pracowali w tej w złodziejskie firmie CLEANER.
Pracowałem u nich na umowe o prace a jaki wyzysk za takie śmieszne pieniądze bez premi bez niczego.Kazali mi sie zwolnić za porozumienie stron z mojej winy
a teraz kur**** nie mam nic ani kuroniówki pracowało sie po 14 godz dziennie 12 i na dodatek z grupą inwalidzką choruje na nadciśnienie tętnicze i padaczke mam.Ile razy żle sie czułem w czasie pracy i kazano mi robić.
5
Ira 2015-10-25 17:33:02
nikomu nie polecam a nawet nie życzę pracy w tej firmie. Z taką pogardą dla człowieka nie spotkałam się nigdzie, tylko w tej firmie. Przeczytałam wszystkie opinie i stwierdzam, że ta firma w każdym mieście działa tak samo. Umowy o pracę tylko dla osób z grupą, pozostali tylko umowy o dzieło płacone przez inną firmę ale o tym dowiadujesz się wtedy kiedy uda Ci się wyegzekwować umowę. Płacą takie stawki że wstyd pisać. Premii wcale nie ma, chociaż ręce byś sobie urobił do łokci. W okresie letnim nie dają nawet pół litra wody na miesiąc, w myśl zasady radź sobie sam. Nie mogę pojąć jak taka firma może funkcjonować na rynku. Mam tylko cichą nadzieję, że teraz się to zmieni.
3
kolo 2015-11-18 20:10:36
ja pracuę w tej firmie i jestem zadowolony z wykonywanej pracy ale jak będzie z wynagrodzeniem to się dopiero okaże napiszę coś jak otrzymam pieniądze.
2
zuza 2016-04-20 12:46:48
Bzdura. Jest to firma oszukująca pracowników. Nie dają do ręki umowy o dzieło, trzeba się koniecznie przypominać. Poza tym nie zapłacili mi za dwa dni pracy, koordynator powiedział że to było szkolenie. W ten sposób cwaniakują i wykorzystują niewinnych ludzi. Płacą marnie bo 6 zł za godzinę. Pozdro
1
mania 2016-04-26 10:40:25
Tak i owszem dają wszystkie narzędzia do pracy oraz umowę o pracę. Nawet obiecają Ci premię za zatrudnianie niepełnosprawnych którą możesz otrzymywać co kwartał ale w rzeczywistości dostaniesz raz na pół roku i nie wiadomo jeszcze czy całą. Wyliczaniem premii zajmuje się dyrektor operacyjny który wylicza według swojego "widzi misie". Atmosfera w pracy jest okropna, jako kierownik będziesz musiał współpracować z kadrami, nie załatwisz nic co obiecasz pracownikom. Zastanów się czy chcesz pracować w tej firmie na stanowisku koordynatora ds. obiektów. Jeszcze jedno firmą rządzi dwóch prezesów-współwłaścicieli, każdy ma inne zdanie. Nie wiadomo którego słuchać o ile są w firmie, bo rzadko można ich zastać. Nawet gdy dla firmy załatwisz kontrakt, potrafią nie przyjechać na umówione spotkanie z kontrahentem. Pozdrawiam
1
mania 2016-05-11 08:55:05
Teraz dopiero się zastanawiasz że, wiele osób narzeka, a to nie wróży firmie dobrze. To nie jest wina ludzi tylko firmy. Bo atmosfera w miejscu pracy jest podła, szefowie traktują podwładnych jak podludzi, bezpośredni przełożeni stosowali starą, dobrą zasadę "dziel i rządź” szczując na siebie współpracowników. Jest to recepta na sukces, ale krótkotrwały. Kolejne zaniedbanie Cleanera, które wynika z przekonania, że dobry pracownik doskonale wie, że jest dobry - czyli brak wyraźnych pochwał. Pracodawca wychodzi z założenia, że miejsce pracy to nie przedszkole i nie ma co się bawić w rozdawanie cukierków. "Och, no jasne, że zrobił coś świetnego, pewnie wie o tym doskonale, po co go chwalić”. Choćby po to, żeby pojawiła się świadomość, że ktoś zauważa trud i wysiłek włożony w sukces całej firmy. Dobry manager musi wiedzieć, że motywacja potrzebna jest wszystkim, ale nie na każdego zadziała zwyczajowy brak zjeby. Pozdrawiam
1
dbaranska 2016-09-24 12:39:24
Witam pracuję w firmie Cleaner prawie pół roku jako kierownik obiektów , to nie jest moja pierwsza praca w firmie sprzątającej jest to trzecia moja firma i powiem jestem mega zadowolona wszystko jest przejrzyste i jasne atmosfera w pracy ok , dzwoniąc z problemem nie ma mowy o krzykach i wyzywaniu tylko każdy zastanawia się jak ci pomóż nie zostaje się samemu z problem wizyty przełożonych na regionie to też czysta przyjemność pensje pracowników wypłacane w czasie a nawet przed czasem .
2
tomek 2016-09-24 12:43:09
jak możecie napisać, ż ktoś zeruje na niepełnosprawnych, przeciez jak mają lekki stopień i sa sprawni do pracy to smialomoga proacowac.
1
Niunia 2016-11-06 18:58:43
Ja pracowalam 5dni i mi wypowedzieli umowe i umowy do tej pory nie mam
Zostaw swoją opinię o CLEANER SP. Z O.O. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLEANER SP. Z O.O.