logo Call Center Poland

Call Center Poland

Góra Kalwaria

Opinie o Call Center Poland

anonim 2009-06-20 16:00:30
Jest to dobra firma, panuje w niej miła atmosfera.
marcin 2011-03-22 16:49:17
miałem nieprzyjemność trafić do tej firmy dobrze że na krótko bo atmosfera napięta, prawdziwy kołchoz wyczerpująca praca za śmieszną stawkę a prowizje albo żadne albo grosze , a w ogóle tylko kolesie się liczą reszta to robole na których liderzy wyładowują swoje emocje, trzymajcie się jak najdalej od tego CC
1
Konsul 2011-06-08 16:35:03
Marcin, chyba zbyt krotko pracowałeś w CCP GK, albo byłeś na tyle słaby, że nie dałeś rady wypracowac prowizji.
CCP GK to z mojego doświadczenia z innych call center, to naprawdę niezła lokalizacja i ludzie. Ja jestem zadowolony, wszystkie informacje otrzymane na rekrutacji potwierdzają się podczas pracy. Trzeba tylko chcieć pracować. Spróbuj w innym call center a docenisz GK
anonim 2011-06-11 13:43:16
Zgadzam się ! Pracowałam w Call Center Poland w Górze Kalwarii, następnie odeszłam do innego w Warszawie! Najgorsza decyzja w moim życiu!!!
Teraz znowu wracam do Góry :-) Hura:-)

Praca na miejscu, super atmosfera, czasami są gorsze dni ale jak wszędzie. Liderzy służą zawsze pomocą, jak każdy wypełniają swoje obowiązki..

Ja doceniam pracę w GK!
anonim 2011-07-20 16:43:00
Może ktoś podać jakie są tam stawki netto i brutto? Pytam o stawki na poczatek pracy.
1
anonim 2013-01-30 17:00:34
a jak jest tam z pracą w soboty? w jakich godzinach się pracuje?
Ja 2013-05-01 08:56:36
Jak najbardziej możesz pracować i uczyć sie.
Ja tez studiuje zaocznie i spokojnie mogę ułożyć sobie grafik.
olala 2013-08-19 21:57:47
Ja tam nie pracuję, ale mój narzeczony tak. UMOWA ZLECENIE niestety
malutka 2013-10-10 20:37:28
CC w GK to porażka... dostałam umowę na 3 lata umowa zlecenie, jak poszłam na rozmowę była mowa o umowie zlecenie na pół roku. Poza tym leaderzy ciągle cisną, mają pretensję o byle co. Niby elastyczny czas pracy, a musieliśmy 8h dziennie zasuwać... kłamstwa i tyle. A gruszki na wierzbie obiecują...
gejsza 2013-11-10 20:53:54
Jestem na bierząco, bo od paru dni już tam nie pracuję.Wygląda to tak,że stawka jest jedna:8,13 netto/h.Można pracować ile się chce,nawet po 3 godziny dziennie.Niby jest wymóg przepracowania min.120 godz w mies.,ale nikt tego tak napradwę nie wymaga.Trzeba natomiast 12 godzin w soboty-można to robić jak się chce np.2 soboty po 6 godz,albo 3 po 4 godz.Ogólnie nie polecam pracy w ccp gk,no chyba, że ktoś jest w desperacji.Ja zapierniczałam ostani miesiąc jak szalona po 8 godz.(a to nie jest łatwa praca,uwierzcie mi ale gardło po jakimś czasie wysiada)i dostałam 1200 netto.Do tego ten syf na salach operacyjnych...No chybaże komuś to nie przeszkadza...Chodzi mi o to,że jest poprostu brudno!
1
bb 2014-01-15 08:32:53
czytam te opinie i jestem w szoku. W GK jest ok pracowałam tam . i teraz też chcę wracać. Idzcie do ARTERII w wawie tam to jest kocioł.
1
ffdsgdsg 2014-01-16 21:59:41
Wszędzie jest kociał, ale wszyscy wiemy że jednostka się nie liczy. Najważnejszy jest dochód kierownictwa
1
bylapracownica 2014-01-17 12:51:46
ccp gk to najgprsza porażka w moim życiu, ktoś napisał, że liderzy są pomocni i życzliwi. Przez trzy lata pracy tam nie potrafię wymienić chociaż jednego miłego szefa lub lidera. oni byli mili jak pracowali na słuchawkach ale jak już dostali się stołek wyżej to już zapomnieli co to jest być miłym. (usunięte przez administratora)
1
kara 2014-11-08 13:07:13
Jesli chodzi o kwestie grafiku to jest ok. Choc ostatnio narzucili ze musi byc 7h dziennie. Atmosfera nie najgorsza. Ale strasznie kreca, nie informuja o zmianach etc. Wyplata jedt do 10 , w tym miesiacu mamy dostac pozniej podobno po 12... jedno wielkie kretactwo. Tylko pracownicy na sluchawkach sprawiaja ze hest mila atmosfera. Zarobki marne. NIE POLECAM!
jagoda 2014-11-25 18:51:42
Niestety kolejne opinie o ccp w Górze Kalwarii już się nie pojawią ponieważ lokalizacja będzie zamknięta.
ccpdawotemu 2014-11-26 12:15:54
no własnie słyszałam, że zamykają ten oddział... ktoś coś wie co tam teraz będzie???
szkoda 2014-11-27 11:26:27
szkoda nie bedzie mozna wylewac zalow
jagoda 2014-11-28 13:46:11
jeszcze większa szkoda, ze pracownicy dowiedzieli się na miesiąc przed
lok 2014-12-08 13:25:03
Nie miesiąc tylko niecały tydzień.
XXX 2014-12-08 17:06:51
i dobrze ż wreszcie to zamykają . kadry to całkowita porażka nie odpowiednie osoby na danym stanowisku. źle naliczają pensję I NIE TYLKO mnóstwo problemów brak kontaktu z ich strony brak wyjaśnienia sprawy. Porażka NIE POLECAM NIKOMU!!!!!
luć 2014-12-08 22:19:19
lucie luciom zgotowali ten los
2
coco 2015-01-19 23:15:40
I bardzo dobrze,że zamkneli beznadziejni kierownicy projektów tam pracowali,wyzysk za byle co odcinanli czas pracy,atmosfera była tam niefajna,zarobki bardzo marne
2
Jaja kobyly 2016-04-15 21:33:43
Szybki awans bo nowy właściciel zwalnia kierowników a cześć projektów przenosi do swoich lokalizacji we Wrocku, Kielcach, Gdańsku czy Tarnowie
Gosia1 2016-10-21 09:16:01
Mam prosbe...czy ma ktos nr tel do call center w Gorze Kalwarii?Potrzebuje do nich kontaktu.
Zostaw swoją opinię o Call Center Poland - Góra Kalwaria
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Call Center Poland