Decora S.A.

Środa Wielkopolska

Opinie o Decora S.A.

Tajemniczy 2016-05-21 00:53
Witam,

noszę się z zamiarem aplikowania na stanowisko "specjalista ds. obsługi klienta" z jednym z obcych języków. Czy jest ktoś w stanie coś powiedzieć o atmosferze panującej w tym dziale, jak jest z rotacją i ile mniej więcej można zarobić miesięcznie?

Z góry dziękuję za odpowiedź!
15
bani 2016-06-04 21:08
ale netto czy brutto? to wydaje się podejrzanie dużo...
1
alvaro 2016-06-24 20:18
widziałem że decora znowu szuka kogoś na PH , czy ktoś może wie coś na temat tej firmy bo jak dobrze pamiętam ostatnio bardzo często szukają kogoś na te stanowiska.
bubu 2016-06-24 20:21
@banio netto brutto ale o jakich stawkach mówisz i na jakim stanowisku?
jojo 2016-07-01 12:35
z daleka od tej firmy
4
fvbfcv 2016-07-01 12:54
@bubu no wlasnie to wazne bo przeciez jak wiaodmo na kazdym stanowisku stawki sa inne..i tez wole keidy jest podawana od razu kwota w netto a nie w brutto
Misia 2016-07-04 12:03
Byłam na rekrutacji na to stanowisko więc jedna szukali.
3
ciekawy 2016-07-04 14:07
Specjalista Sprzedaży i Obsługi Klienta ze znajomością języka angielskiego/rosyjskiego jest teraz potrzebny. Dajcie znac jeszcze jak praca wygląda u nich.
duszek 2016-08-08 18:04
I jak rozmowa?był test wiedzy?
mariusz 2016-08-08 18:34
@ciekawy wygląda bardzo dobrze :) Nie no, nie wiem o co konkretnie pytasz, ale ogólnie warunki są w porządku, wypłata zawsze na czas, nigdy nie trzeba się dopraszać o wynagrodzenie. Atmosfera też raczej w porządku
Raz 2016-09-20 21:53
Ogólnie to Decora ma fajne ogłoszenie na stanowisko Przedstawiciel Handlowy Kanał sprzedaży: Sklepy Specjalistyczne oraz Sklepy Tradycyjne bardzo dobrze płatne
Arek 2016-09-28 16:46
@Raz a znasz może dokładniej wysokość wynagrodzenia? Jak to tak średnio wychodzi? Wiadomo, że to bardzo subiektywna ocena to "dobrze" płatne, ale wydaje mi się, że PH w Decora ma raczej w miarę łatwo o prowizje?
farna 2016-10-01 20:35
Współpracujesz ze sklepami tradycyjnymi i specjalistycznymi wiec wiesz może być różnie szczególnie z tymi pierwszymi ale generalnie to znana marka więc pewnie część kontraktów i kasy z nich masz na stracie
tiger 2016-10-19 08:15
Coś ci się wydaje, że chyba zostałeś zwolniony @FANŚLASKA skoro piszesz takie rzeczy na innych pracowników..nie wiem czego się spodziewałeś jako ph-owiec samej pracy w biurze?
1
Lipa :) 2016-12-17 10:15
Jeśli ktoś myśli o rozwoju zawodowym opartym na obcowaniu z zaawansowaną technologią to nie jest to firma dla niego:) poza tym ludzie tam pracujący są jak najbardziej OK, nie wliczając jednego osobnika:)
Pozdrawiam :)
1
Obecny 2017-01-23 17:33
Decora to dobra firma , ma fajną załogę ale trafiają się malkontenci. Żadne wysiłki nie pomogą jak się ktoś uweźmie.
Lobel 2017-02-01 12:56
Czy Decora w dalszym ciągu potrzebuje pracownika na stanowisko głównego technologa? Jeśli otrzymam jakąś informację będę wdzięczny. A może coś więcej o firmie, ja wiem że jest fajna?
Oburzony 2017-02-05 18:46
Jak ktoś chce to zawsze może o coś oskarżyć firmę!! Ludzi sami robią sobie świństwa a później to wina szefostwa. Zamiast szukać powodu do oczerniania weźmy się za pracę. Nigdzie nie jest idealnie ale żeby było dobrze trzeba o to zabiegać! Decora to normalna firma.
4
sdad 2017-02-10 10:22
Tak, z tego co wiem to nadal szukają
Obecnystały 2017-02-19 11:41
Świetna firma a te zjadliwe wpisy świadczą o małości ludzi piszących je. Ciekaw jestem czy to konkurencja ich wspiera czy są tak pracowici, szkoda że nie w firmie.
Obrońca 2017-02-23 10:48
Taka małostkowość przemawia przez niektóre osoby. Często bywa tak, że dwie osoby się nie tolerują . Ktoś musi ustąpić! Dlaczego oskarżacie dobrą firmę .
1
Paulina 2017-02-28 14:21
Aktualnie zamieszczonych jest wiele ofert pracy. Firma szuka między innymi Magazynierów. Zainteresowani? :)
zainteresowany 2017-03-02 17:31
Paulina chciałbym się dowiedzieć na jaką umowę i na jakie pieniądze może liczyć początkujący magazynier
Paulina 2017-03-06 09:16
@zainteresowany niestety nie mogę Ci pomóc, ponieważ nie posiadam takich informacji. Jestem pewna, że podczas rozmowy kwalifikacyjnej dowiesz się wszystkiego na temat zarobków.
Radotomo 2017-03-06 20:12
Bardzo ciekawe miejsce do pracy :), i 'ciekawe' jest tu słowem kluczem ;)
2
Paulina 2017-03-07 09:26
@Radotomo co masz na myśli?
Paulina 2017-03-16 08:31
@lolo, możesz powiedzieć coś więcej o pracy w Decora S.A.?
Radotomo 2017-03-18 20:17
Po co mam się rozpisywać jak i tak mój wpis stąd zniknie Z resztą czyjaś ostatnia opinia, nie pamiętam nicku, została usunięta Coś czuję, że to co teraz tu tworzę też szybko zostanie zlikwidowane :)
Niepracujaca 2017-03-22 21:47
Hymmm chyba wiem nawet o kim mowa ;)
Ola S 2017-03-23 08:23
czy w tej firmie można liczyć na szkolenia? czy na stanowisku specjalisty obsługi klienta też są jakieś szkolenia poza normalnym przyuczeniem do pracy na stanowisku? widziałam, że szukają kogoś z językiem niemieckim.
Paulina 2017-03-23 09:03
Zapoznaliście się z wywiadem z firmą Decora S.A. zamieszcoznym na portalu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,8633,wywiad-barbara-bojarczuk
CookieDemon 2017-04-15 00:08
Witam.
Pracuje na produkcji, ogółem firma mi się podoba, pracownicy są spoko nie wiem czemu niektórzy dają negatywną ocene firmie. Pewnie ci co myślą ze są ekspertami, szkoda ze siedzenia przed monitorem i narzekania jakie to wszystko złe.
Pozdrawiam :D
1
Iza 2017-04-22 10:24
Decora ma w swojej ofercie pracę w dziale księgowości. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi jak się pracuje w firmie? Czy są jakieś dodatki do pensji typu socjalnego?
wito 2017-04-26 18:39
odradzam! pracowałem, widziałem, oceniam....dramat!!!
3
Paulina 2017-04-27 08:39
@wito, dlaczego masz takie negatywne podejście do firmy? Dlaczego odradzasz? Proszę, uargumentuj swoją opinię. Na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Pamiętajmy, że warunki, atmosfera zależna jest od obejmowanego stanowiska.
jj 2017-04-29 10:06
a dlaczego napisałem dwie opinie i żadnej nie widać????/
Pracownik 2017-05-05 11:35
Decora w 2016 roku po raz kolejny otrzymała tytuł Perły Polskiej Gospodarki w kategorii: PERŁY DUŻE i myślę, że niektórzy nie zasługują na pracę w firmie. Pracuję tu już wystarczająco długo i niejedno widziałam.
1
Nowy 2017-05-05 19:37
Pracuję w firmie trzy miesiące, od maja mam nową umowę po okresie próbnym. Może ktoś powiedzieć, że jeszcze mało wiem. Ale po trzech miesiącach pracy uważam, że negatywne wpisy które się tu pojawiają albo pochodzą od frustratów- nieudaczników albo może działa konkurencja. Firma ma swoje plusy i oczywiście minusy (jak każda) ale dobre strony zdecydowanie przeważają.
1
tolek 2017-05-05 19:41
brawo ;-/
Alek 2017-05-10 12:32
Decora jako dobra firma obroni sie przed tym wściekłym hejtem!. Bardzo podoba mi sie to co robię, mam super współpracowników
Obecny 2017-05-17 19:56
Jak człowiek chce to zawsze znajdzie coś o czym może rozpisywać się na forum. Nigdzie nie jest idealnie, bywa różnie ale to nie powód tak oskarżać firmę.
1
ataner 2017-05-19 13:12
jak wypada grafik w miesiacu z tego co wiem to sa dwa dni rano dwa popołudniu i dwie nocki ile jest po tym dni wolnych ? a jeszcze w soboty jest wiecej niz 8 godz czy ilosciowo jak teraz przypada w kodeksie pracy jest 40 godz tyg ? jakie zarobki na ta ilosc godz? i ile dni ok w miesiacu przypada wolnych a ile roboczych?
Paulina 2017-05-22 09:28
@Alek to znakomicie, że jesteś zadowolony z pracy. Na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Co więcej możesz napisać o swoich doświadczeniach z Decora S.A.? Jakie jeszcze pozytywne strony pracy znalazłeś?
@ataner, o warunki pracy na jakim stanowisku pytasz? Pamiętajmy, że mogą się one od siebie nieco różnić w zależności od obejmowanego stanowiska.
ataner 2017-05-23 21:28
na produkcji
prawda 2017-05-26 15:51
co to za serwis obiektywny, skoro usuwa wypowiedzi zamieszczone w temacie...? żenada!!!


co do firmy jeszcze raz napisze, omijać z daleka!!!
3
Olek 2017-06-13 22:09
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji? Jakie wymagania stawia firma przed przedstawicielem handlowym? Jakie wyposażenie posiada?
były 2017-06-14 11:09
daj sobie spokój rotacja przedstawicieli jest tak duża, że nie jesteś w stanie poznać wszystkich bo tak szybko uciekają, zawsze brakuje kogoś z zespołu nigdy nie ma tak aby wszystkie regiony miały handlowca o czymś to świadczy, nie liczą się z ludźmi w ogóle.
3
Nerka 2017-06-18 19:04
Czy jesteście pewni, że Decora nie zasługuje na dobre opinie? Najbardziej mnie martwi , że opinie piszą głównie osoby które mają problemy w firmie, !
1
XXX 2017-07-21 10:01
cHCE SIĘ ZATRUDNIC U WAS NA PRODUKCJI.
nAPISZCIE MI PO ILE GODZ. ROBICIE I JAKA JEST WYPŁATA.
Olek 2017-07-22 20:22
Szukam dobrze płatnej roboty i słyszałem sporo dobrego o firmie. Trochę martwią mnie opinie na forum ale właściwie zawsze jest tak, że osoby mające na pieńku z firmą piszą o niej źle. Sądzę, że ocenie ją osobiście.
Zostaw swoją opinię o Decora S.A. - Środa Wielkopolska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Decora S.A.