Decora S.A.

Środa Wielkopolska

Opinie o Decora S.A.

Sebix 2016-01-19 14:44
@pols no tak marketing manager to już poważniejsze stanowisko i raczej rzadko kiedy się zdarza, by dawali umowę zlecenie czy o dzieło. Co prawda nie widziałem tej oferty, bo zainteresowałem się tą na przedstawiciela handlowego w Łódzi. Trzeba mieć co najmniej 3 letnie doświadczenie w pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego w firmie branży budowlano- wykończeniowej. Nawet sporo, ale oferują auto służbowe no i duuuże zarobki.
Hmmm 2016-01-19 21:04
Kolego DIY to nie jest marka
busek 2016-01-21 16:07
Ja widziałem, że szukają specjalistów ds. sprzedaży, ale wymagane jest wyższe wykształcenie czy znajomość hiszpańskiego, ale idealnie, że jest umowa o pracę.
Kolo 2016-02-09 17:51
Jak jest u was na produkcji. Dużo można zarobić?
Kolo 2016-02-09 17:53
Jak praca na produkcji. Ile można zarobić?
Raz 2016-02-11 11:49
Do Decora potrzeba osób z językiem czeskim, na te stanowiska są naprawdę dobre pieniądze, oraz umowy o prace już od pierwszego dnia, a czasami i laptop
korek 2016-02-18 19:54
ciekawe, kiedy laptop, skoro tylko czasami @Raz ;) Tak na powaznie, fajnie, że Decora stawia na ten język czeski, ale pewnie wielu chętnych to oni nie znajdą.
kasia 2016-03-08 08:25
a jest tu ktoś z poziomu produkcji, chce wiedzieć czy kobieta da tam sobie radę spokojnie? bo w ogłoszeniu gwarantują umowę o pracę co mnie przekonuje do złozenia cv
Raz 2016-03-10 16:29
Myslę że kobieta da radę, trochę kobiet jest i myslę, że dają sobie radę bez większych problemów, nie jest to praca lekka, ale cięzka i wyniszczająca tez niespecjalnie
renia 2016-03-19 12:32
witam ilu zmiananowa jest ta praca ? i jakie zarobki dla kobiet czy jest cos ponad min ?
turek 2016-03-19 12:49
Raz, no tak, ale nie na każdym stanowisku. Dla przykładu poszukuja magazyniera, trzeba miec uprawnienia na wózki widłowe, to raczej nie jest kobiece stanowisko.
Misia 2016-03-19 21:40
Widziałam, że szukają do kadr. Coś, ktoś w tym temacie?
3
tind 2016-03-21 13:13
misia, a powiedz gdzie widziałaś te ogłoszenia ? Z tego co koajrzę to poszukują ludzi ale na linię i do pracy biurowej jako specjalista ds. windykacji. Chyba warto spróbować.
Misia 2016-03-23 10:21
Na pracuj.pl :)
1
tiger 2016-03-27 14:49
Z takich najnowszych ort, to widziałem, że poszukują też specjalisty ds. marketingu. Wymagania takie trochę rozmyte, bo ujęte bardzo ogólnie, ale prawdopodobnie na rozmowie rekrutacyjnej wszystko się okaże.
kamień 2016-03-29 21:45
@tiger, nie wydaje mi się, by Decora S.A. szukała na takie stanowisko. Może to zbieżność nazw firm. Decora szuka, ale sekretarki czy pracownika obsługi linii
stefan 2016-03-31 21:55
nie rozumiem dlaczego podnosi się co i rusz te targety.. nie pierwszy raz o tym czytam @PH. W sumie dobrze zdobyć tu doświadczenie, branża nie należy do najłatwiejszych
ktoś 2016-04-30 21:58
Pewnie, że warto zdobywać u nich doświadczenie, a wiecie jakie zarobki ma księgowy? Chciałbym sie załapać.
yt 2016-05-05 17:45
mysle ze całkiem spore moze nawet 5 tysiecy..ale mnie zainteresowala oferta na stanowisko specjalsity sprzedazy i obslugi klienta - wymagana biegla znajomosc jezyka angielskiego
Tajemniczy 2016-05-21 00:53
Witam,

noszę się z zamiarem aplikowania na stanowisko "specjalista ds. obsługi klienta" z jednym z obcych języków. Czy jest ktoś w stanie coś powiedzieć o atmosferze panującej w tym dziale, jak jest z rotacją i ile mniej więcej można zarobić miesięcznie?

Z góry dziękuję za odpowiedź!
11
bani 2016-06-04 21:08
ale netto czy brutto? to wydaje się podejrzanie dużo...
alvaro 2016-06-24 20:18
widziałem że decora znowu szuka kogoś na PH , czy ktoś może wie coś na temat tej firmy bo jak dobrze pamiętam ostatnio bardzo często szukają kogoś na te stanowiska.
bubu 2016-06-24 20:21
@banio netto brutto ale o jakich stawkach mówisz i na jakim stanowisku?
jojo 2016-07-01 12:35
z daleka od tej firmy
1
fvbfcv 2016-07-01 12:54
@bubu no wlasnie to wazne bo przeciez jak wiaodmo na kazdym stanowisku stawki sa inne..i tez wole keidy jest podawana od razu kwota w netto a nie w brutto
Misia 2016-07-04 12:03
Byłam na rekrutacji na to stanowisko więc jedna szukali.
2
ciekawy 2016-07-04 14:07
Specjalista Sprzedaży i Obsługi Klienta ze znajomością języka angielskiego/rosyjskiego jest teraz potrzebny. Dajcie znac jeszcze jak praca wygląda u nich.
duszek 2016-08-08 18:04
I jak rozmowa?był test wiedzy?
mariusz 2016-08-08 18:34
@ciekawy wygląda bardzo dobrze :) Nie no, nie wiem o co konkretnie pytasz, ale ogólnie warunki są w porządku, wypłata zawsze na czas, nigdy nie trzeba się dopraszać o wynagrodzenie. Atmosfera też raczej w porządku
Raz 2016-09-20 21:53
Ogólnie to Decora ma fajne ogłoszenie na stanowisko Przedstawiciel Handlowy Kanał sprzedaży: Sklepy Specjalistyczne oraz Sklepy Tradycyjne bardzo dobrze płatne
Arek 2016-09-28 16:46
@Raz a znasz może dokładniej wysokość wynagrodzenia? Jak to tak średnio wychodzi? Wiadomo, że to bardzo subiektywna ocena to "dobrze" płatne, ale wydaje mi się, że PH w Decora ma raczej w miarę łatwo o prowizje?
farna 2016-10-01 20:35
Współpracujesz ze sklepami tradycyjnymi i specjalistycznymi wiec wiesz może być różnie szczególnie z tymi pierwszymi ale generalnie to znana marka więc pewnie część kontraktów i kasy z nich masz na stracie
tiger 2016-10-19 08:15
Coś ci się wydaje, że chyba zostałeś zwolniony @FANŚLASKA skoro piszesz takie rzeczy na innych pracowników..nie wiem czego się spodziewałeś jako ph-owiec samej pracy w biurze?
1
Lipa :) 2016-12-17 10:15
Jeśli ktoś myśli o rozwoju zawodowym opartym na obcowaniu z zaawansowaną technologią to nie jest to firma dla niego:) poza tym ludzie tam pracujący są jak najbardziej OK, nie wliczając jednego osobnika:)
Pozdrawiam :)
Obecny 2017-01-23 17:33
Decora to dobra firma , ma fajną załogę ale trafiają się malkontenci. Żadne wysiłki nie pomogą jak się ktoś uweźmie.
Lobel 2017-02-01 12:56
Czy Decora w dalszym ciągu potrzebuje pracownika na stanowisko głównego technologa? Jeśli otrzymam jakąś informację będę wdzięczny. A może coś więcej o firmie, ja wiem że jest fajna?
Oburzony 2017-02-05 18:46
Jak ktoś chce to zawsze może o coś oskarżyć firmę!! Ludzi sami robią sobie świństwa a później to wina szefostwa. Zamiast szukać powodu do oczerniania weźmy się za pracę. Nigdzie nie jest idealnie ale żeby było dobrze trzeba o to zabiegać! Decora to normalna firma.
3
sdad 2017-02-10 10:22
Tak, z tego co wiem to nadal szukają
Obecnystały 2017-02-19 11:41
Świetna firma a te zjadliwe wpisy świadczą o małości ludzi piszących je. Ciekaw jestem czy to konkurencja ich wspiera czy są tak pracowici, szkoda że nie w firmie.
Obrońca 2017-02-23 10:48
Taka małostkowość przemawia przez niektóre osoby. Często bywa tak, że dwie osoby się nie tolerują . Ktoś musi ustąpić! Dlaczego oskarżacie dobrą firmę .
1
Paulina 2017-02-28 14:21
Aktualnie zamieszczonych jest wiele ofert pracy. Firma szuka między innymi Magazynierów. Zainteresowani? :)
zainteresowany 2017-03-02 17:31
Paulina chciałbym się dowiedzieć na jaką umowę i na jakie pieniądze może liczyć początkujący magazynier
Paulina 2017-03-06 09:16
@zainteresowany niestety nie mogę Ci pomóc, ponieważ nie posiadam takich informacji. Jestem pewna, że podczas rozmowy kwalifikacyjnej dowiesz się wszystkiego na temat zarobków.
Radotomo 2017-03-06 20:12
Bardzo ciekawe miejsce do pracy :), i 'ciekawe' jest tu słowem kluczem ;)
Paulina 2017-03-07 09:26
@Radotomo co masz na myśli?
Paulina 2017-03-16 08:31
@lolo, możesz powiedzieć coś więcej o pracy w Decora S.A.?
Radotomo 2017-03-18 20:17
Po co mam się rozpisywać jak i tak mój wpis stąd zniknie Z resztą czyjaś ostatnia opinia, nie pamiętam nicku, została usunięta Coś czuję, że to co teraz tu tworzę też szybko zostanie zlikwidowane :)
Niepracujaca 2017-03-22 21:47
Hymmm chyba wiem nawet o kim mowa ;)
Ola S 2017-03-23 08:23
czy w tej firmie można liczyć na szkolenia? czy na stanowisku specjalisty obsługi klienta też są jakieś szkolenia poza normalnym przyuczeniem do pracy na stanowisku? widziałam, że szukają kogoś z językiem niemieckim.
Paulina 2017-03-23 09:03
Zapoznaliście się z wywiadem z firmą Decora S.A. zamieszcoznym na portalu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,8633,wywiad-barbara-bojarczuk
Zostaw swoją opinię o Decora S.A. - Środa Wielkopolska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Decora S.A.