Decora S.A.

Środa Wielkopolska

Opinie o Decora S.A.

ozi 2009-02-10 08:09:53
Co Ty gadasz? To najlepsza firma w jakiej pracowałem niestety życie potoczyło się inaczej...
Polecam wszystkim, którzy chcą coś osiągnąc w życiu, a takie lenie to faktycznie zawsze będą narzekać...
kravietz81 2009-03-24 21:13:46
Słowa kojarzące się z Decora S.A. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): profesjonalna, rozwojowa, solidna...
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako wystarczający...
Atmosfera i ludzie tam pracujący są mili i życzliwi...
Od jakiej stawki można negocjować pensję? Nie wiem - byłem na praktykach...
Najbardziej podobało mi się w Decora S.A.: otwartość ludzi i widoczny rozwój firmy - praca nad nowymi technologiami...
Najbardziej nie podobało mi się w Decora S.A.: słaby sprzęt komputerowy...
anonim 2009-06-25 17:36:42
Gorąco polecam! Firma nowoczesna, rozwojowa, dynamiczna, ucząca się. Jeżeli nie boisz się ciężkiej pracy - a sukcesy są dla Ciebie motywatorem działania - to firma dla Ciebie. Jeżeli jesteś leń i szukasz "ciepłej posadki" to trzymaj się od tej firmy z daleka ! Jak to udało się szefom - że ludzie sami nakręcają się do działania na korzyść firmy? tylko pozazdrościć i uczyć się od mistrzów!
anonim 2009-08-03 15:17:47
Ilu ludzi tyle opinii. Mnie się tu dobrze pracuje. Jak dokonuję porównania co zyskuję i co tracę pracując właśnie tu - szala przechyla sie zdecydowanie na korzyść.
Ale oczywiście każdy dokonuje samodzielnego wyboru i podejmuje decyzje najlepsze dla niego.
fifik 2009-09-09 08:01:07
Mi też się tu świetnie pracowało. Niestety losy potoczyły się inaczej i musiałem się wyprowadzić z Wielkopolski. Ale wszystkie te lata zaliczam jak najbardziej do udanych.
Polecam.
1
ja 2010-01-07 17:13:49
prace w dekorze wspominam milo,super atmosfera chodzi o ludzi tam pracujacych ,ogolnie nie bylo zle:)
ja 2010-01-07 17:13:58
prace w dekorze wspominam milo,super atmosfera chodzi o ludzi tam pracujacych ,ogolnie nie bylo zle:)
gin 2010-02-11 23:37:45
a na jakie stanowisko rekrutowałeś?
były 2010-03-18 16:51:58
jakie warunki oferty otrzymałeś? i w jaki sposób przekazali Ci ofertę?
anonim 2011-05-27 08:06:31
Dla mnie super, nieporównywalna atmosfera, ludzie fenomenalni, extra.
opinia 2011-06-22 23:22:02
moji znajomi pracują tam o kilku lat nie narzekają tak jak piszecie chcecie mieć co wspominac idzcie pracowac do nowej polski w srodzie
anonim 2011-09-28 10:40:42
Do Ja:
kolego to gdzie byłeś na rozmowie we Środzie? i z jakiego regionu Polski jesteś?
Mika 2012-10-20 00:11:37
W ogłoszeniach dot. księgowych zawsze pojawia się wymóg znajomości języka obcego. W związku z tym mam pytanie do pracowników działu księgowości: czy rzeczywiście wykorzystujecie na co dzień język obcy??
Pozdrawiam
Shrek 2013-09-15 15:44:22
W Dekorze pracuje dopiero od kilku dni , jestem zadowolony ,ponieważ pracują tam naprawde fajni ludzie , a na stołówce jest bardzo czysto . Jedynie szkoda ,że trzeba pracować na nocną zmianę ,ale do wszystkiego można się przyzwyczajić .
3
shrek 2 2013-09-27 17:27:01
Ja tam pracuje już dłużej. Umowę mam normalną o pracę. zarabiam ok 1300-1400
3
Zwis 2014-04-04 23:03:11
Nie gadaj, czasami jak pracownik widać, że jest prawdziwym skarbem to może dostać od razu umowę na czas nieokreślony. Ale w takiej firmie jak Decora to chyba wątpliwe.
Morientes 2014-07-01 01:20:06
Możesz wyjaśnić co się wtedy dzieje? Przecież na produkty przysługuje gwarancja więc nie wiem o co im chodzi.
bystry 2014-08-26 18:26:29
Płace marne nie płacą za wypracowane. Godziny tylko masz odswiecac

piękna kinga 2014-11-12 17:27:32
intryguje mnie to co napisaliście wcześniej że w Decora S.A. (usunięte przez administratora) na ich stronie niby są oferty pracy ale szkoda że to tylko przekierowanie do innych serwisów, no i nie ma żadnej informacji o proponowanych stawkach na danych stanowiskach. wypowiecie się ile płacą?
1
Nuzf 2015-01-12 08:43:48
Zastanawiam się czy ktoś już w międzyczasie podjął pracę przez te oferty czy jak? Generalnie rzecz biorąc mam na uwadze fakt, że Decora nie wydaje się być złym pracodawcą. Powiedzcie mi jednak o jakich pieniądzach możemy mówić i jak wygląda sama rozmowa rekrutacyjna, czy warto się w jakiś sposób do niej przygotować?
1
jędrej 2015-01-24 17:33:45
nie wiem kiedy tam pracowałaś
ja pracowałem na produkcji i mało miałem styczności biurem
ale potwierdzam twoją opinie kobieto
z daleka od nich uciekać gdzie pieprz rośnie i nie oglądać się za siebie.
1
olek 2015-02-09 22:09:42
Witam serdecznie, a możecie napisać w jaki sposób najlepiej zaaplikowac do Decora? Czy ta opinia, którą napisała loilta w ogóle ma jakikolwiek sens? Jak tam czytam to nie brzmi to zbyt pozytywnie, ale to same ogólniki, byc może to konkurencja pisze takie nowinki. Co macie w ogóle na myśli piszac, że sa tu słabe zarobki?
2
rondon 2015-02-24 02:44:57
jeśli chodzi o pracę w Decorze to najłatwiej jest zaaplikować poprzez ich stronę internetową. Mają przecież na niej zakładkę kariera. Wystarczy jedynie troszeczkę poszukać. Tylko obecnie wiszą tam oferty które powinny być już przedawnione. Ktoś może wie czy rzeczywiście tak jest czy też są nadal aktualne ?
1
karimor 2015-02-24 03:27:37
@olek, chyba najlepiej będzie jak poszukasz ich aktualnych ogłoszeń pracy i wyślesz CV i list motywacyjny na ich e-mail. Jesli nic nie znajdziesz to zawsze warto zawieźć swoje dokumenty aplikacyjne do siedziby firmy, zapewne ktoś przekaże je do odpowiedniej osoby i być może firma zdecyduje się by Cię zatrudnić.
anonim 2015-04-17 16:59:43
Pracował ktoś w biurze? sekretariacie? jakie opinie? :)
4
Alladyn 2015-07-16 14:48:17
Co do stabilności.... Hmmm... Raczej nie :) a jeśli chodzi o kasę to jest przeciętna
1
Szuka pracy 2015-10-12 13:40:34
Firma ponownie poszukuje kierownika zakupów. Poprzednicy nie spełniali oczekiwań, skąd ta rotacja? Proszę o więcej informacji o samym dziale, strukturze, atmosferze etc.
3
Sam 2015-12-22 12:27:21
Kiedyś to była załoga a teraz to chyba nic już nie zostało z dobrych czasów .
Szkoda bo fajnie było .
Niestety instytucja słabo stoi to słychać i czuć.
jo 2016-01-05 13:45:57
Szybko się przekonasz że fajnie to było kiedyś a nie dziś .
1
Hmmm 2016-01-19 21:04:22
Kolego DIY to nie jest marka
Asterix 2016-01-23 09:16:02
Jeśli ktoś lubi pracę z kadrą dla której uniwersalną odpowiedzą jest "jak ci się coś nie podoba to się zwolnij",to jest firma dla niego
1
Kolo 2016-02-09 17:51:41
Jak jest u was na produkcji. Dużo można zarobić?
Kolo 2016-02-09 17:53:23
Jak praca na produkcji. Ile można zarobić?
renia 2016-03-19 12:32:12
witam ilu zmiananowa jest ta praca ? i jakie zarobki dla kobiet czy jest cos ponad min ?
Misia 2016-03-19 21:40:27
Widziałam, że szukają do kadr. Coś, ktoś w tym temacie?
3
Misia 2016-03-23 10:21:27
Na pracuj.pl :)
1
PH 2016-03-31 11:32:22
Ja tam pracowałem jako Przedstawiciel Handlowy (1,5 roku).
Zapierdol duży, kasa średnia, ogólnie robota na rok może dwa a potem trzeba coś szukać innego bo targety masz tak podniesione, że zapomnij o premii.
Z tobą nikt się nie liczy jesteś trybikiem w maszynie która ma się kręcić.
Jak masz kłopoty zdrowotne rodzinne itp to daj sobie spokój z tą robotą.
Ja w cv nawet nie wpisuje, że tam pracowałem bo nie ma czym się pochwalić. A doświadczenie w pracy PH to prawie 12lat.
Tajemniczy 2016-05-21 00:53:19
Witam,

noszę się z zamiarem aplikowania na stanowisko "specjalista ds. obsługi klienta" z jednym z obcych języków. Czy jest ktoś w stanie coś powiedzieć o atmosferze panującej w tym dziale, jak jest z rotacją i ile mniej więcej można zarobić miesięcznie?

Z góry dziękuję za odpowiedź!
3
alvaro 2016-06-24 20:18:26
widziałem że decora znowu szuka kogoś na PH , czy ktoś może wie coś na temat tej firmy bo jak dobrze pamiętam ostatnio bardzo często szukają kogoś na te stanowiska.
Misia 2016-07-04 12:03:13
Byłam na rekrutacji na to stanowisko więc jedna szukali.
1
duszek 2016-08-08 18:04:27
I jak rozmowa?był test wiedzy?
Quba 2016-09-20 21:00:37
Zgadzam się, nie liczą się z człowiekiem tylko najważniejszy zysk dla firmy.
tiger 2016-10-19 08:15:49
Coś ci się wydaje, że chyba zostałeś zwolniony @FANŚLASKA skoro piszesz takie rzeczy na innych pracowników..nie wiem czego się spodziewałeś jako ph-owiec samej pracy w biurze?
1
John Malkovich 2016-11-28 12:41:05
Decora swoje nadwyżki finansowe inwestuje w proces permanentnej rekrutacji :) Szukają pracowników na te same stanowiska w eksporcie mniej więcej od roku czasu. Pytanie retoryczne. Czy w takiej sytuacji coś jest nie tak z kandydatami / rynkiem czy raczej z firmą ?
Zostaw swoją opinię o Decora S.A. - Środa Wielkopolska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Decora S.A.