Decora S.A.

Środa Wielkopolska

Opinie o Decora S.A.

tiger 2016-10-19 08:15
Coś ci się wydaje, że chyba zostałeś zwolniony @FANŚLASKA skoro piszesz takie rzeczy na innych pracowników..nie wiem czego się spodziewałeś jako ph-owiec samej pracy w biurze?
1
Lipa :) 2016-12-17 10:15
Jeśli ktoś myśli o rozwoju zawodowym opartym na obcowaniu z zaawansowaną technologią to nie jest to firma dla niego:) poza tym ludzie tam pracujący są jak najbardziej OK, nie wliczając jednego osobnika:)
Pozdrawiam :)
2
Obecny 2017-01-23 17:33
Decora to dobra firma , ma fajną załogę ale trafiają się malkontenci. Żadne wysiłki nie pomogą jak się ktoś uweźmie.
Lobel 2017-02-01 12:56
Czy Decora w dalszym ciągu potrzebuje pracownika na stanowisko głównego technologa? Jeśli otrzymam jakąś informację będę wdzięczny. A może coś więcej o firmie, ja wiem że jest fajna?
Oburzony 2017-02-05 18:46
Jak ktoś chce to zawsze może o coś oskarżyć firmę!! Ludzi sami robią sobie świństwa a później to wina szefostwa. Zamiast szukać powodu do oczerniania weźmy się za pracę. Nigdzie nie jest idealnie ale żeby było dobrze trzeba o to zabiegać! Decora to normalna firma.
4
sdad 2017-02-10 10:22
Tak, z tego co wiem to nadal szukają
Obecnystały 2017-02-19 11:41
Świetna firma a te zjadliwe wpisy świadczą o małości ludzi piszących je. Ciekaw jestem czy to konkurencja ich wspiera czy są tak pracowici, szkoda że nie w firmie.
Obrońca 2017-02-23 10:48
Taka małostkowość przemawia przez niektóre osoby. Często bywa tak, że dwie osoby się nie tolerują . Ktoś musi ustąpić! Dlaczego oskarżacie dobrą firmę .
1
Paulina 2017-02-28 14:21
Aktualnie zamieszczonych jest wiele ofert pracy. Firma szuka między innymi Magazynierów. Zainteresowani? :)
zainteresowany 2017-03-02 17:31
Paulina chciałbym się dowiedzieć na jaką umowę i na jakie pieniądze może liczyć początkujący magazynier
Paulina 2017-03-06 09:16
@zainteresowany niestety nie mogę Ci pomóc, ponieważ nie posiadam takich informacji. Jestem pewna, że podczas rozmowy kwalifikacyjnej dowiesz się wszystkiego na temat zarobków.
Radotomo 2017-03-06 20:12
Bardzo ciekawe miejsce do pracy :), i 'ciekawe' jest tu słowem kluczem ;)
2
Paulina 2017-03-07 09:26
@Radotomo co masz na myśli?
Paulina 2017-03-16 08:31
@lolo, możesz powiedzieć coś więcej o pracy w Decora S.A.?
Radotomo 2017-03-18 20:17
Po co mam się rozpisywać jak i tak mój wpis stąd zniknie Z resztą czyjaś ostatnia opinia, nie pamiętam nicku, została usunięta Coś czuję, że to co teraz tu tworzę też szybko zostanie zlikwidowane :)
Niepracujaca 2017-03-22 21:47
Hymmm chyba wiem nawet o kim mowa ;)
Ola S 2017-03-23 08:23
czy w tej firmie można liczyć na szkolenia? czy na stanowisku specjalisty obsługi klienta też są jakieś szkolenia poza normalnym przyuczeniem do pracy na stanowisku? widziałam, że szukają kogoś z językiem niemieckim.
Paulina 2017-03-23 09:03
Zapoznaliście się z wywiadem z firmą Decora S.A. zamieszcoznym na portalu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,8633,wywiad-barbara-bojarczuk
CookieDemon 2017-04-15 00:08
Witam.
Pracuje na produkcji, ogółem firma mi się podoba, pracownicy są spoko nie wiem czemu niektórzy dają negatywną ocene firmie. Pewnie ci co myślą ze są ekspertami, szkoda ze siedzenia przed monitorem i narzekania jakie to wszystko złe.
Pozdrawiam :D
1
Iza 2017-04-22 10:24
Decora ma w swojej ofercie pracę w dziale księgowości. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi jak się pracuje w firmie? Czy są jakieś dodatki do pensji typu socjalnego?
wito 2017-04-26 18:39
odradzam! pracowałem, widziałem, oceniam....dramat!!!
5
Paulina 2017-04-27 08:39
@wito, dlaczego masz takie negatywne podejście do firmy? Dlaczego odradzasz? Proszę, uargumentuj swoją opinię. Na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Pamiętajmy, że warunki, atmosfera zależna jest od obejmowanego stanowiska.
jj 2017-04-29 10:06
a dlaczego napisałem dwie opinie i żadnej nie widać????/
Pracownik 2017-05-05 11:35
Decora w 2016 roku po raz kolejny otrzymała tytuł Perły Polskiej Gospodarki w kategorii: PERŁY DUŻE i myślę, że niektórzy nie zasługują na pracę w firmie. Pracuję tu już wystarczająco długo i niejedno widziałam.
1
Nowy 2017-05-05 19:37
Pracuję w firmie trzy miesiące, od maja mam nową umowę po okresie próbnym. Może ktoś powiedzieć, że jeszcze mało wiem. Ale po trzech miesiącach pracy uważam, że negatywne wpisy które się tu pojawiają albo pochodzą od frustratów- nieudaczników albo może działa konkurencja. Firma ma swoje plusy i oczywiście minusy (jak każda) ale dobre strony zdecydowanie przeważają.
1
tolek 2017-05-05 19:41
brawo ;-/
Alek 2017-05-10 12:32
Decora jako dobra firma obroni sie przed tym wściekłym hejtem!. Bardzo podoba mi sie to co robię, mam super współpracowników
Obecny 2017-05-17 19:56
Jak człowiek chce to zawsze znajdzie coś o czym może rozpisywać się na forum. Nigdzie nie jest idealnie, bywa różnie ale to nie powód tak oskarżać firmę.
1
ataner 2017-05-19 13:12
jak wypada grafik w miesiacu z tego co wiem to sa dwa dni rano dwa popołudniu i dwie nocki ile jest po tym dni wolnych ? a jeszcze w soboty jest wiecej niz 8 godz czy ilosciowo jak teraz przypada w kodeksie pracy jest 40 godz tyg ? jakie zarobki na ta ilosc godz? i ile dni ok w miesiacu przypada wolnych a ile roboczych?
Paulina 2017-05-22 09:28
@Alek to znakomicie, że jesteś zadowolony z pracy. Na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Co więcej możesz napisać o swoich doświadczeniach z Decora S.A.? Jakie jeszcze pozytywne strony pracy znalazłeś?
@ataner, o warunki pracy na jakim stanowisku pytasz? Pamiętajmy, że mogą się one od siebie nieco różnić w zależności od obejmowanego stanowiska.
ataner 2017-05-23 21:28
na produkcji
prawda 2017-05-26 15:51
co to za serwis obiektywny, skoro usuwa wypowiedzi zamieszczone w temacie...? żenada!!!


co do firmy jeszcze raz napisze, omijać z daleka!!!
3
Olek 2017-06-13 22:09
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji? Jakie wymagania stawia firma przed przedstawicielem handlowym? Jakie wyposażenie posiada?
były 2017-06-14 11:09
daj sobie spokój rotacja przedstawicieli jest tak duża, że nie jesteś w stanie poznać wszystkich bo tak szybko uciekają, zawsze brakuje kogoś z zespołu nigdy nie ma tak aby wszystkie regiony miały handlowca o czymś to świadczy, nie liczą się z ludźmi w ogóle.
4
Nerka 2017-06-18 19:04
Czy jesteście pewni, że Decora nie zasługuje na dobre opinie? Najbardziej mnie martwi , że opinie piszą głównie osoby które mają problemy w firmie, !
1
XXX 2017-07-21 10:01
cHCE SIĘ ZATRUDNIC U WAS NA PRODUKCJI.
nAPISZCIE MI PO ILE GODZ. ROBICIE I JAKA JEST WYPŁATA.
Olek 2017-07-22 20:22
Szukam dobrze płatnej roboty i słyszałem sporo dobrego o firmie. Trochę martwią mnie opinie na forum ale właściwie zawsze jest tak, że osoby mające na pieńku z firmą piszą o niej źle. Sądzę, że ocenie ją osobiście.
Pracownik 2017-07-30 20:32
Masz system 4 brygadowy więc godzin wychodzi od 168 do 192 z rocznym systemem rozliczania. Praca zależnie gdzie się trafi może być łatwa do trudnej . Na hali dość gorąco i duszno. Obecnie nie wiem ile zarabiają na początek ale kokosów na pewno nie będzie
Amator 2017-08-03 09:58
Na jakie warunki może liczyć przedstawiciel handlowy, może ktoś wie?
asa 2017-08-10 14:14
O co chodzi? Rekrutacja cięgnie sie tygodniami czy po prostu nie informują, że dziękują? Straciłem czas na rozmowe i testy i nawet nikt sie nie kwapi żeby cokolwiek odpisać. Przyzwyczajony jestem do innego standardu. Słabo
Pracownik 2017-08-11 19:11
Narzekają niektórzy chyba tylko po to żeby narzekać. Jak człowieku miałeś lepszą prace z wyższymi standardami to dlaczego tu szukasz roboty?. Takie pajacowanie żeby denerwować ludzi i odebrać innym, może lepszym kandydatom chęć do startowania, to jest nieuczciwe.
Olga 2017-08-21 22:45
Decora była wielokrotnie honorowana i nagradzana za osiągnięcia i profesjonalizm w działaniu. Od 12 lat jest na Giełdzie Papierów Wartościowych. To nie jest mała firma i do tego jest prężną firmą glaciate rozwijającą się . Słyszałam, że idą na dalsze rynki!
Waldi 2017-08-29 20:01
Jak dobra firma jako pracodawca to i nie mają zbyt dużych potrzeb kadrowych. Ocenianie firmy jedynie na podstawie rozmowy jest nieuczciwe i nieobiektywne.
Paulina 2017-09-01 10:59
Osoby zainteresowane pracą w Decora S.A. mogą zapoznać się wywiadem (http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,8633,wywiad-barbara-bojarczuk), w którym pracodawca opisuje jak wygląda rekrutacja. @Waldi a Ty jesteś zadowolony z Decora S.A.? Opowiesz o swoich doświadczeniach i czy warto aplikować? Myślę, że nie jedną osobą to zainteresuje.
Zainteresowany 2017-09-11 09:07
Witam,
Otrzymałem zaproszenie na kolejny etap rozmów, na który mam przygotować prezentacje. Nie za bardzo rozumiem zasadność tej prezentacji, gdyż tego typu rzeczy raczej robi się po otrzymaniu pracy w danej firmie. jaką mam pewność, że moja prezentacja nie zostanie wykorzystana przez firmę, a ja i tak pracy nie dostanę. Czytając opinie na temat powyższej firmy, zastanawiam się czy w ogóle warto iść ta tę rozmowę.
Olek 2017-09-11 22:45
Widzę, że firma ma długą listę ofert pracy, to już jest problem!
Pawlo 2017-09-12 18:28
Niestety prawdy się tu nie dowiecie , ktoś usuwa niewygodne wpisy .
Rotacja ,,ph'' mówi za siebie ( co 2 miesiące nowi ) , bardzo słaby pracodawca dla pracowników terenowych.
Kierownictwo na ,,tradycji ''żałosne , produkty na słabym poziomie ale nie najgorsze na rynku.
Masa niezałatwionych spraw u klientów, co na starcie bardzo przeszkadza w nawiązaniu relacji z klientami.
Jako szkoła handlu to słabizna , godziny pracy to już zwijają kodeks pracy w rulon.
Ale zawsze można spróbować - potem przynajmniej się docenia normalnego pracodawce .


1
Pawlo 2017-09-12 18:29
Niestety prawdy się tu nie dowiecie , ktoś usuwa niewygodne wpisy .
Rotacja ,,ph'' mówi za siebie ( co 2 miesiące nowi ) , bardzo słaby pracodawca dla pracowników terenowych.
Kierownictwo na ,,tradycji ''żałosne , produkty na słabym poziomie ale nie najgorsze na rynku.
Masa niezałatwionych spraw u klientów, co na starcie bardzo przeszkadza w nawiązaniu relacji z klientami.
Jako szkoła handlu to słabizna , godziny pracy to już zwijają kodeks pracy w rulon.
Ale zawsze można spróbować - potem przynajmniej się docenia normalnego pracodawce .
1
Pracownik 2017-09-14 22:57
Czy może ktoś wyjaśnić jaka jest przyczyna, że przedstawiciele handlowi dosyć często się zwalniają? Może rzeczywiście niskie zarobki nie przyciągają fachowców?
Paulina 2017-09-18 12:54
@Pawlo usuwane są tylko opinie, które naruszają regulamin lub dobre imię firmy. @Olek duża liczba ofert pracy nie musi świadczyć o rotacji, bo czasem jest to związane z rozwojem firmy. @Pracownik niekoniecznie się zwalniają, może firma ich zwalnia. Najlepiej gdyby pracownicy Decora się wypowiedzieli.
Zostaw swoją opinię o Decora S.A. - Środa Wielkopolska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Decora S.A.