Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Energetyczne Centrum

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 00:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kamila możesz powiedzieć jakie konkretne zmiany zaszły w firmie Energetyczne Centrum? czego one dotyczą?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-26 09:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przełożeni jacyś normalni?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 15:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto może mi powiedzieć jak obecnie wygląda praca w firmie Energetyczne Centrum? ile tam można zarobić?
zdjecie uzytkownika
lord - 2013-10-12 22:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam prywatnie pracuje jako handlowiec w terenie . Zaczynam jako swierzak wiec narazie ciezko z wynikiem ale jest ok.Bałem sie troche bo biegam po mojej mjescowosci a nie wiedziałęm czy firma nie robi wałkow .Przeczytałęm umowy dokładnie i wiem jedno coraz wiecej robie umow bo wiem ze wałkuw nie ma .Zarobki wiadomo od wynikuw ja dostałem stawke 20 zł za jedna umowe podpisana przez klienta.w 1 msc wyrwałęm z premia 1500 zł
2 msc miałem 2000 zł 3 msc 2100 bo zaczołęm takze dosperzedawac ubezpieczenie zdrowotne wiec narazie ok . choc znam kolesi co w 3 msc zarobili na auto z tym ze robili 3 razy wiecej odemnie wiec sadze ze zarobki dobre
zdjecie uzytkownika
adik - 2013-12-27 17:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sylwia, a regiony Wam przydzielają, macie jakies bazy klientów, typu chodzicie do ludzi, ktorym umowy sie koncza, czy pozyskujecie tylko nowych klientów?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-01-29 20:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czesc,

energetyczne centrum proponuje mi prace we wroclawiu, czy ktos moze sie wypowiedziec (z bylych pracownikow) jakie sa zarobki, prowizje i inne rzeczy ktore trzeba wykonywac na tym stanowisku ?
zdjecie uzytkownika
malunia - 2014-02-10 00:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Atmosfera w pracy ogolnie super.Mili,fajni ludzie z poczuciem chumoru.Z kazdym idzie tam porozmawiac i sie posmiac.Wszyscy na luzie i usmiechnieci..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-11 16:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malunia - 2014-02-10 00:18:49]:
Witam

Zostałem zaproszony na rozmowę o pracę w charakterze doradcy klienta w Energetycznym Centrum we Wrocławiu. Proszę o info o tej firmie, formie wynagrodzenia oraz samej pracy.
Z góry dzięki !
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-04-12 18:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gość, no i jak tam poszedłes na tą rozmowę, fajnie było, dostałeś pracę w energetycznym centrum, czy nie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-28 15:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Właśnie dostalem prace w EC jako koordynator B2B obsługujacy klientow biznesowych . z tego co wyzej przeczytalem nie powinienem narzekac na prace.Nie wiem jak bedzie z zarobkami ale moj kierownik powiedzial ze osoby ktore pracuja tam miesiac, dwa zarabiaja po 4 tys ,byloby milo gdyby to byla prawda ;)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-05-17 15:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytając wszystkie negatywne opinie miałam rożne mysli na temat EC ale ostatnio dostałam nowe rachunki musze przyznać że faktycznie sa mniejsze, polecam serdecznie tego sprzedawcę!
zdjecie uzytkownika
Dobra Praca - 2014-06-17 16:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lord - 2013-10-12 22:29:37]:
Dobra praca w branży energetycznej i gazowej dla przedstawicieli handlowych . Najwyższe wynagrodzenie w Polsce . Sprawdź i się przekonaj . Kontakt mail: energia122@wp.pl
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-06-20 17:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem, co w tym złego, że centrum energetyczne jest pośrednikiem i nie wytwarza prądu? Jakoś to wpływa na prace, chyba nie...
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-06-30 14:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety, ale czynności administracyjne troche trwaja w takich firmach, trzeba było zapłacić rachunek, firma nie może się litować nad ludźmi, bo byłaby stratna.
zdjecie uzytkownika
nomad - 2014-07-10 19:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Energetyczne Centrum ma w Internecie raczej dobre opinie wśród klientów. Teraz szukają jeszcze kilku osób do pracy, może warto zaaplikować..
zdjecie uzytkownika
Ala - 2014-07-14 13:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każda praca ma swoje plusy i minusy, idealnych pracodawców nie ma. Ale radomskie EC to dobra firma, w której nie muszę się martwić, czy dostanę pensję na czas, czy nie. A zarobki, jak ktoś już napisał, jak na okręg są wysokie i mam nadzieję, że będę mogła dłużej w EC popracować.
zdjecie uzytkownika
nomad - 2014-07-14 17:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda, ze kazda praca ma swoje plusy, jak i minusy. Trzeba wiedziec na co sie człowiek pisze aplikując na dane stanowisko. argument za wypłatami na czas jest jednak słaby, to nie powinno wyróżniać żadnej firmy, to musi byc standardem. Jednak rozumiem, że jestes Ala zadowolona, to chyba najważniejsze.
zdjecie uzytkownika
nyan cat - 2014-10-01 21:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Energetyczne Centrum S.A. to lider rynku niezależnych sprzedawców paliwa gazowego i energii elektrycznej, działa na terenie całej Polski od 2011 roku, także są młoda firmą. Obecnie rekrutuja na stanowisko Doradcy klienta biznesowego. Ich wymagania to wykształcenie min. średnie, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w sprzedaży, mile widziane doświadczenie w sprzedaży energii elektrycznej, samodzielność w podejmowaniu decyzji, otwartość i łatwość komunikacji, czynne prawo jazdy kat. B.
zdjecie uzytkownika
Morient - 2014-11-12 23:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe tylko jak wygląda sprawa od środka - czy pracownicy mogą bez większego problemu realizować założone progi sprzedażowe... Domyślam się, że firma oferuje niezłe warunki finansowe, bo w innym wypadku konkurencja momentalnie by sprzątnęła co lepszych pracowników. Prosiłbym o jakieś informacje na ten temat. Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
nemak - 2014-11-27 02:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zawsze warunki finansowe to jedyne co człowieka trzyma w firmie. Czesto to przyzwyczajenie, brak stresu, strach przed nowym, czy tez inne rzeczy. niemniej jednak pewnie dobrze płacą w Centrum energetycznym, bowiem to branża, której raczej nie grozi kryzys. Sam jestem ciekawy jak sobie radzą w niej przedstawiciele handlowi, ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
Lupo - 2014-12-11 10:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrząc na to jak zorganizowana jest firma można chyba być spokojnym tego, że zarobki i poziom jest odpowiednio wysoki. https://www.ec.net.pl/o-nas/o-firmie.html Piszą, że są liderem zmian - jeżeli tak jest i to na tak nieprzyjaznym terenie to można rzeczywiście być zdumionym i pełnym poszanowania tak sporego osiągnięcia.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-25 14:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie dobrze, że teraz wtym egeergeycznym centrum jest tak, że można już sie rozwijac, a nie tylko zbywać studentów i zatrudnić na staz i koniec, bo mój kolega zaczynał od stażu, ale potem już został u nich w firmie i nie wiem czy nadal tam pracuje czy już nie, ale był generalnie zadowolony z ich warunków pracy.
zdjecie uzytkownika
qubas - 2015-03-12 12:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy jaki charakter podjętej pracy miałbym mieć powierzony. Z tego co się orientuję najpierw skłąda się CV a dopiero po rozmowie kwalifikacyjnej pada propozycja objęcia danego stanowiska. Skoro istnieja ludzie zadowoleni z pracy w energetycznym centrum, może warto spróbować. Tylko jaka jest wyjściowa pensja, i czy płacona jest miesięcznie czy można przyjąc tryb tygodniowy?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Firma nie przeprowadza typowej rozmowy kwalifikacyjnej.Tylko weszlam wypelnilam formularz zgloszeniowy i zostalam zabrana w teren.Wrocilismy ok 19 godz i zostal mi zrobiony test.
Pytania: Pytania byly tylko na tescie.Pytali o techniki sprzedazy i struktore awansu w firmie co wczesniej wyjasnial mi moj "opiekun" z ktorym bylam w terenie.
zdjecie uzytkownika
Izi - 2015-03-27 00:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To raczej normalne, że każda ze stron pracownik-pracodawca będzie chciała jak najbardziej piłeczkę przeturlać na swoją stronę. Nie mniej jednak jeżeli pracodawcy naprawdę zależy na konkretnym pracowniku w Radomiu to nie powinni wybrzydzać, bo spora rzesza woli pracować w Warszawie i dojeżdżać codziennie nie w Radomiu.
zdjecie uzytkownika
maciek gdynia - 2015-04-28 13:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzi proszę nie dajcie sie nabrać to są złodzieje !!!! kwoty wymyślają nie wiadomo skąd przeżywam z nimi koszmar a umowy nie można rozwiązać tak jak obiecują na początku
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energetyczne Centrum
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Energetyczne Centrum?
Zadaj pytanie