Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Energetyczne Centrum


Oceniono 46 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Energetyczne Centrum
Graniczna 17
26-604 Radom
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
goo21 - 2012-10-27 11:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam !
w najbliższym czasie wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną do Centrum Energetyczne S.A. nowa siedziba na ulicy Granicznej .... chciałbym się zorientować jakie są warunki pracy a przede wszystkim płacy ..... ile mogę wynegocjować jako szeregowy pracownik biurowy?
zdjecie uzytkownika
KAŚKA - 2013-02-13 15:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja bardzo sobie chwalę. Bardzo dobrze zarabiam, świetnie się bawię , bo to nie praca, ale zabawa. Zaje...sty zespół młodych żywiołowych ludzi, z którymi nigdy nie można się nudzić. Kasa też o wiele lepsza, niż gdziekolwiek indziej.
zdjecie uzytkownika
E.C. - 2013-02-20 21:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Prosze nie mylić pojęć przedstawiciele E.C to nie sa zadni akwizytorzy ... tylko przedstawiciele handlowi a to jest ogromna różnica ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 15:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Dzisiaj dostałem telefon z firmy Energetyczne centrum i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak tam teraz jest ponieważ już umówiłem się na spotkanie. Ile miesięcznie kasy tam się wyciąga? Proszę podajcie taką orientacyjną sumę. Jest szansa na to że dostanę tam umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
halina - 2013-06-06 17:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja po roku podpisania umowy otrzymałam duza rekompensatę za prad bez ubezpieczenia które się przy umowie podpisalo ;bo bez zadnych sankcji finansowych można od tego odstapic do rwe za sam przesyl place tyle co za prad w centrum energetycznym 'czyli nie jest tak zupełnie tak jak ktoś przedstawia w opiniach na ten temat POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
chameleon - 2013-07-06 21:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok, znajomki przeważnie mają lepiej, takie są fakty, ale ile może zarobić osoba nowo zatrudniona, podejrzewam, że 5 letnie doświadczenie w administracji jest mile widziane, ale nie koniecznie przekłada się na wysokość wynagrodzenia...
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2013-07-12 11:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są duże zmiany na lepsze od początku tego roku. Mi pomógł Rzecznik. Warto napisać na rzecznik@ec.net.pl lub zadzwonić 797 027 854.
zdjecie uzytkownika
AC - 2013-07-17 12:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam wszystkich:)
Jutro wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną , aplikowałam na stanowisko :Młodszy spacjalista ds.realizacji umów, czy ktoś może mi napisać jaka atmosfara panuje w tej firmie i ile zarabiają tam pracownicy na takim stanowisku . Zastanawiam się po przeczytaniu licznych złych komentarzy na tema działalności firm cz warto wogóle tam iść?
Bardzo proszę o dpowiedź i pomoc.
Pozdrawiam (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 00:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kamila możesz powiedzieć jakie konkretne zmiany zaszły w firmie Energetyczne Centrum? czego one dotyczą?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-26 09:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przełożeni jacyś normalni?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 15:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może mi powiedzieć jak obecnie wygląda praca w firmie Energetyczne Centrum? ile tam można zarobić?
zdjecie uzytkownika
lord - 2013-10-12 22:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam prywatnie pracuje jako handlowiec w terenie . Zaczynam jako swierzak wiec narazie ciezko z wynikiem ale jest ok.Bałem sie troche bo biegam po mojej mjescowosci a nie wiedziałęm czy firma nie robi wałkow .Przeczytałęm umowy dokładnie i wiem jedno coraz wiecej robie umow bo wiem ze wałkuw nie ma .Zarobki wiadomo od wynikuw ja dostałem stawke 20 zł za jedna umowe podpisana przez klienta.w 1 msc wyrwałęm z premia 1500 zł
2 msc miałem 2000 zł 3 msc 2100 bo zaczołęm takze dosperzedawac ubezpieczenie zdrowotne wiec narazie ok . choc znam kolesi co w 3 msc zarobili na auto z tym ze robili 3 razy wiecej odemnie wiec sadze ze zarobki dobre
zdjecie uzytkownika
adik - 2013-12-27 17:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sylwia, a regiony Wam przydzielają, macie jakies bazy klientów, typu chodzicie do ludzi, ktorym umowy sie koncza, czy pozyskujecie tylko nowych klientów?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-01-29 20:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czesc,

energetyczne centrum proponuje mi prace we wroclawiu, czy ktos moze sie wypowiedziec (z bylych pracownikow) jakie sa zarobki, prowizje i inne rzeczy ktore trzeba wykonywac na tym stanowisku ?
zdjecie uzytkownika
malunia - 2014-02-10 00:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Atmosfera w pracy ogolnie super.Mili,fajni ludzie z poczuciem chumoru.Z kazdym idzie tam porozmawiac i sie posmiac.Wszyscy na luzie i usmiechnieci..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-11 16:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malunia - 2014-02-10 00:18:49]:
Witam

Zostałem zaproszony na rozmowę o pracę w charakterze doradcy klienta w Energetycznym Centrum we Wrocławiu. Proszę o info o tej firmie, formie wynagrodzenia oraz samej pracy.
Z góry dzięki !
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-04-12 18:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gość, no i jak tam poszedłes na tą rozmowę, fajnie było, dostałeś pracę w energetycznym centrum, czy nie?
Energetyczne Centrum "Wywiad z Grzegorz Pawłowicz - Dyrektor Marketingu w firmie Energetyczne Centrum"
Od kiedy działa i powstała powstała firma Energetyczne Centrum? W 2007 rynek energii elektrycznej został uwolniony co sprawiło, że wiele firm wyszło z konkurencyjną ofertą sprzedaży prądu zarówno dla przedsiębiorców jak i dla Klientów indywidualnych. Energetyczne Centrum S.A., jako niezależny sprzedawca energii elektrycznej i paliwa gazowego, prowadzi swoją działalność na terenie całej Polski od 2011 roku. Od tego roku sprzedajemy również gaz.   Cz...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-28 15:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Właśnie dostalem prace w EC jako koordynator B2B obsługujacy klientow biznesowych . z tego co wyzej przeczytalem nie powinienem narzekac na prace.Nie wiem jak bedzie z zarobkami ale moj kierownik powiedzial ze osoby ktore pracuja tam miesiac, dwa zarabiaja po 4 tys ,byloby milo gdyby to byla prawda ;)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-05-17 15:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytając wszystkie negatywne opinie miałam rożne mysli na temat EC ale ostatnio dostałam nowe rachunki musze przyznać że faktycznie sa mniejsze, polecam serdecznie tego sprzedawcę!
zdjecie uzytkownika
Dobra Praca - 2014-06-17 16:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lord - 2013-10-12 22:29:37]:
Dobra praca w branży energetycznej i gazowej dla przedstawicieli handlowych . Najwyższe wynagrodzenie w Polsce . Sprawdź i się przekonaj . Kontakt mail: energia122@wp.pl
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-06-20 17:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem, co w tym złego, że centrum energetyczne jest pośrednikiem i nie wytwarza prądu? Jakoś to wpływa na prace, chyba nie...
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-06-30 14:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety, ale czynności administracyjne troche trwaja w takich firmach, trzeba było zapłacić rachunek, firma nie może się litować nad ludźmi, bo byłaby stratna.
zdjecie uzytkownika
nomad - 2014-07-10 19:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Energetyczne Centrum ma w Internecie raczej dobre opinie wśród klientów. Teraz szukają jeszcze kilku osób do pracy, może warto zaaplikować..
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-22
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Energetyczne Centrum S.A. - lider rynku niezależnych sprzedawców paliwa gazowego i energii elektrycznej, działa na terenie całej Polski od 2011 r. Już 8 na 10. Klientów, którzy zmienili sprzedawcę energii, wybiera właśnie Energetyczne Centrum S.A.  W związku z dynamicznym rozwojem, firma poszukuje ambitnych i zmotywowanych osób na stanowisko: DORADCA KLIENTA BIZ
zdjecie uzytkownika
Ala - 2014-07-14 13:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każda praca ma swoje plusy i minusy, idealnych pracodawców nie ma. Ale radomskie EC to dobra firma, w której nie muszę się martwić, czy dostanę pensję na czas, czy nie. A zarobki, jak ktoś już napisał, jak na okręg są wysokie i mam nadzieję, że będę mogła dłużej w EC popracować.
zdjecie uzytkownika
nomad - 2014-07-14 17:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda, ze kazda praca ma swoje plusy, jak i minusy. Trzeba wiedziec na co sie człowiek pisze aplikując na dane stanowisko. argument za wypłatami na czas jest jednak słaby, to nie powinno wyróżniać żadnej firmy, to musi byc standardem. Jednak rozumiem, że jestes Ala zadowolona, to chyba najważniejsze.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energetyczne Centrum
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x