Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Energetyczne Centrum


Oceniono 29 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 10 osób
zdjecie uzytkownika
olaf - 2011-06-08 14:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem co się nie podobało moim poprzednikom. Ja jestem byłym pracownikiem i wspominam bardzo miło pracę. Trzeba trochę wysiłku w to włożyć, zorganizować się, ale zarobki sa bardzo dobre, atmosfera miła. Polecam.
zdjecie uzytkownika
WiesiekR - 2011-06-10 14:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem byłym pracownikiem, bardzo zadowolonym z przebiegu współpracy. Firma jest jeszcze początkująca, ale atmosfera jest ok, zarobki porządne, dobry kontakt z klientami. Firma ma niezłą ofertę wiec nie ma problemu z pozyskiwaniem , a co za tym idzie - z pieniędzmi.
zdjecie uzytkownika
dolny65 - były pracownik - 2011-06-14 19:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W porządku. Praca niezbyt trudna, ponieważ EC posiada dobrą ofertę. Dobre pieniążki, fajna atmosfera, bardzo miła kadra. Generalnie nie ma się do czego przyczepić.
zdjecie uzytkownika
czarna_mamba - 2011-06-15 14:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłosiłam się do pracy do EC z oferty z internetu. Bardzo dobry kontakt był z ludźmi od nich, praca okazała się być przedstawicielstwem - polega to na tym, ze się bezpośrednio próbuje namówic klientów na umowy. Miałam szkolenie, także wszystko było jasne. Praca sama w sobie przyjemna, zwłaszcza, jeśli ktoś nie chce spędzić 8h za biurkiem. Płaca też ok.
zdjecie uzytkownika
zegarmistrzswiatla - 2011-06-17 18:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem - w biurze i w terenie. Atmosfera w firmie miła, przełożeni w porządku. Praca w terenie dla osób bardziej zorganizowanych. Na obu stanowiskach zarobki fajne,.
zdjecie uzytkownika
... - 2011-06-24 16:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie zarobki za pracę w biurze?
zdjecie uzytkownika
LoL - 2012-02-02 13:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też lubię w tej firmie pracować i jestem zadowolona. Zarobki są na bardzo dobrym poziomie jak na Radom. Firma jest innowacyjna i rozwija się z prędkością światła :)
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2012-03-15 12:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )
Dokładnie tak, to nie jest robota dla nierobów.
Mi pracuje sie dobrze, kasa na czas, jasne warunki, dla tych oczywiście którzy by chcieli kasę za nic to będą narzekać, ale jak dla mnie jest ok.
zdjecie uzytkownika
goo21 - 2012-10-27 11:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam !
w najbliższym czasie wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną do Centrum Energetyczne S.A. nowa siedziba na ulicy Granicznej .... chciałbym się zorientować jakie są warunki pracy a przede wszystkim płacy ..... ile mogę wynegocjować jako szeregowy pracownik biurowy?
zdjecie uzytkownika
KAŚKA - 2013-02-13 15:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bardzo sobie chwalę. Bardzo dobrze zarabiam, świetnie się bawię , bo to nie praca, ale zabawa. Zaje...sty zespół młodych żywiołowych ludzi, z którymi nigdy nie można się nudzić. Kasa też o wiele lepsza, niż gdziekolwiek indziej.
zdjecie uzytkownika
E.C. - 2013-02-20 21:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prosze nie mylić pojęć przedstawiciele E.C to nie sa zadni akwizytorzy ... tylko przedstawiciele handlowi a to jest ogromna różnica ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 15:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Dzisiaj dostałem telefon z firmy Energetyczne centrum i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak tam teraz jest ponieważ już umówiłem się na spotkanie. Ile miesięcznie kasy tam się wyciąga? Proszę podajcie taką orientacyjną sumę. Jest szansa na to że dostanę tam umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
halina - 2013-06-06 17:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja po roku podpisania umowy otrzymałam duza rekompensatę za prad bez ubezpieczenia które się przy umowie podpisalo ;bo bez zadnych sankcji finansowych można od tego odstapic do rwe za sam przesyl place tyle co za prad w centrum energetycznym 'czyli nie jest tak zupełnie tak jak ktoś przedstawia w opiniach na ten temat POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
chameleon - 2013-07-06 21:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok, znajomki przeważnie mają lepiej, takie są fakty, ale ile może zarobić osoba nowo zatrudniona, podejrzewam, że 5 letnie doświadczenie w administracji jest mile widziane, ale nie koniecznie przekłada się na wysokość wynagrodzenia...
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2013-07-12 11:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są duże zmiany na lepsze od początku tego roku. Mi pomógł Rzecznik. Warto napisać na rzecznik@ec.net.pl lub zadzwonić 797 027 854.
zdjecie uzytkownika
AC - 2013-07-17 12:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich:)
Jutro wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną , aplikowałam na stanowisko :Młodszy spacjalista ds.realizacji umów, czy ktoś może mi napisać jaka atmosfara panuje w tej firmie i ile zarabiają tam pracownicy na takim stanowisku . Zastanawiam się po przeczytaniu licznych złych komentarzy na tema działalności firm cz warto wogóle tam iść?
Bardzo proszę o dpowiedź i pomoc.
Pozdrawiam (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 00:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kamila możesz powiedzieć jakie konkretne zmiany zaszły w firmie Energetyczne Centrum? czego one dotyczą?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-26 09:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przełożeni jacyś normalni?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 15:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może mi powiedzieć jak obecnie wygląda praca w firmie Energetyczne Centrum? ile tam można zarobić?
zdjecie uzytkownika
lord - 2013-10-12 22:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam prywatnie pracuje jako handlowiec w terenie . Zaczynam jako swierzak wiec narazie ciezko z wynikiem ale jest ok.Bałem sie troche bo biegam po mojej mjescowosci a nie wiedziałęm czy firma nie robi wałkow .Przeczytałęm umowy dokładnie i wiem jedno coraz wiecej robie umow bo wiem ze wałkuw nie ma .Zarobki wiadomo od wynikuw ja dostałem stawke 20 zł za jedna umowe podpisana przez klienta.w 1 msc wyrwałęm z premia 1500 zł
2 msc miałem 2000 zł 3 msc 2100 bo zaczołęm takze dosperzedawac ubezpieczenie zdrowotne wiec narazie ok . choc znam kolesi co w 3 msc zarobili na auto z tym ze robili 3 razy wiecej odemnie wiec sadze ze zarobki dobre
zdjecie uzytkownika
adik - 2013-12-27 17:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sylwia, a regiony Wam przydzielają, macie jakies bazy klientów, typu chodzicie do ludzi, ktorym umowy sie koncza, czy pozyskujecie tylko nowych klientów?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-16
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Energetyczne Centrum S.A. - lider rynku niezależnych sprzedawców energii elektrycznej, działa na terenie całej Polski od 2011 r. Już 8 na 10. Klientów, którzy zmienili sprzedawcę energii, wybiera właśnie Energetyczne Centrum S.A.  W związku z dynamicznym rozwojem, firma poszukuje ambitnych i zmotywowanych osób na stanowisko:   Koordynator Sprzedaży B2B
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-01-29 20:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czesc,

energetyczne centrum proponuje mi prace we wroclawiu, czy ktos moze sie wypowiedziec (z bylych pracownikow) jakie sa zarobki, prowizje i inne rzeczy ktore trzeba wykonywac na tym stanowisku ?
zdjecie uzytkownika
malunia - 2014-02-10 00:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Atmosfera w pracy ogolnie super.Mili,fajni ludzie z poczuciem chumoru.Z kazdym idzie tam porozmawiac i sie posmiac.Wszyscy na luzie i usmiechnieci..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-11 16:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malunia - 2014-02-10 00:18:49]:
Witam

Zostałem zaproszony na rozmowę o pracę w charakterze doradcy klienta w Energetycznym Centrum we Wrocławiu. Proszę o info o tej firmie, formie wynagrodzenia oraz samej pracy.
Z góry dzięki !
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-04-12 18:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gość, no i jak tam poszedłes na tą rozmowę, fajnie było, dostałeś pracę w energetycznym centrum, czy nie?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energetyczne Centrum
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x