RADMOT Toczenie Frezowanie CNC sp. z o.o. sp.k.

Jedlińsk

Opinie o RADMOT Toczenie Frezowanie CNC sp. z o.o. sp.k.

Henry 2010-01-12 23:33:47
Pracowałem kiedyś i bardzo mi się podobała atmosfera pracy. Moim zdaniem firma ma wielki potencjał i spore aspiracje do bycia firmą w pełni profesjonalną.
Zarobki niezłe jak na Radom, ale udało mi się znaleźć firmę gdzie płacą lepiej :)
Henry 2010-01-12 23:33:52
Pracowałem kiedyś i bardzo mi się podobała atmosfera pracy. Moim zdaniem firma ma wielki potencjał i spore aspiracje do bycia firmą w pełni profesjonalną.
Zarobki niezłe jak na Radom, ale udało mi się znaleźć firmę gdzie płacą lepiej :)
3
olek 2010-04-04 22:28:25
Obsługa 2 maszyn to standart zarobki słabe jak na operatorów cnc i ciągłe poganianie. Normy tak wyśrubowane żę nawet niema czasu dobrze pomierzuć sztukę.Trzecia zmiana zaczyna się już w niedzielę o 22.00. Ubranie robocze żeby dostać to jest wielki problem.
1
anonim 2010-12-29 14:19:02
mam zal do tej firmy bo zwolnili mnie za czasow kryzysu a teraz gdy roboty maja duzo nawet nie oddzwonia ale gleboko sie zastanawialem czy znowu kontynuowac prace w tym obozie pracy czy dac sobie spokuj nie powiem zarabiac zarabialem w miare lecz z pracy nie bylem zadowolony
anonim 2011-09-09 08:10:26
W radmocie pracowałem prawie 7 lat zwolnili mnie w czasie tego śmiesznego kryzysu.nie mam do nich żadnego żalu jak tu inni,ponieważ nauczyłem sie tam roboty.pracę w tym zawodzie bez problemu można znaleźć i potraktują cię jako fachowca a nie jak guzikowca albo malpe.i lepiej zarobisz
anonim 2011-09-09 08:40:31
Zgadzam sie z tobą. Przyjmują piekarzy ,ogrodnikow szwagra wujkow ciotki synów naucza guzik zielony naciskać i fachowców maja a ci co cos potrafili to ich zwolniono. (usunięte przez administratora) dziady i tyle
misio 2013-07-24 20:19:41
Jak czytam te pierdoły to aż żal mnie bierze. Fakt w Radmot trzeba zapierdzielac , ale gdzie nie trzeba? Umowa o prace na 100%. Zarobki dobre powiedziałbym jak na Radom to nawet bardzo dobre.
taki taki 2014-03-19 12:21:03
moze z 11 zl brutto ci dadza - jak sie znasz co nieco na robocie.. swierzakom daja 9 brutto
2
były pracownik 2014-09-27 22:38:50
Ojej! Pracowałem kiedyś w tej firmie,ba,nawet dostałem extra premie_nagrodę jubileuszowa.Było jak było,a było różnie.Boziu !! 9 zł to są niezłe pieniądze? Aktualnie mam 20 zł w innej radomskiej firmie. Panie Tomczyk i kolego Sieczka nauczcie tych ludzi coś więcej niż wciskanie zielonego guzika!!! P.S szkole tych tzw.fachowców z Radmot i... goście nie rozróżniamy G0 od G1 nie wspomnę G2, G3. Po prostu... szkoda mojego czasu. Pozdrawiam pracowników firmy Techmatik -tam większość odróżnia zielony od czerwonego.
1
Stef 2015-01-04 16:43:43
Witam, A jak wygląda praca na stanowisku konstruktora?? Możecie polecić jakąś firmę w Radomiu gdzie są dobre warunki pracy dla konstruktorów CAD??
obecnie 2015-01-21 17:48:44
(usunięte przez administratora)
2
Morfi 2016-07-02 11:36:52
Jak najbardziej polecam
Były 2016-07-02 14:40:56
Od ostatniego roku zmiany jakie są prowadzone w firmie (zasługa młodego Stańczyka i sztabu ludzi jaki ostatnio przyjął) - widać, że za kilka lat RADMOT będzie wiodącym przedsiębiorstwem na rynku obróbki CNC - tak trzymać.
m 2016-07-04 08:25:53
świetna atmosfera, nareszcie z przyjemnością idę do pracy . Firma się mocno rozwija , pracy jest dużo ale też jest satysfakcja z tego co się robi i poczucie docenienia ze strony szefostwa . Polecam jest mocno ok :)
joker 2016-07-04 12:03:46
a skąd ta pewność, że nie ma naboru? sprawdź na: http://radmot.pl/pl/kariera/13
1
anonim 2016-07-12 12:34:15
Witam,
Chciałbym złożyć CV na technologa-programistę CNC. Jakich zarobków można się spodziewać z 2-3 letnim doświadczeniem? Nie chciałbym tracić czasu swojego i firmy, jeżeli proponują 2000-2500 brutto.
RADMOT 2016-07-12 18:20:56
Zapraszamy. Zarobki są adekwatne do doświadczenia i umiejętności. @anonim: zdecydowanie daj sobie szansę
RADMOT 2016-07-12 18:23:27
Zapraszamy każdego z doświadczeniem w obróbce skrawaniem, obsługą maszyn CNC. Nawet z podstawową wiedzą. Warto sprawdzić swoje możliwości na rozmowie kwalifikacyjnej.
RADMOT 2016-07-12 21:24:39
zapraszamy na www.radmot.pl i zakladka Kariera. Powodzenia i być może do zobaczenia na rekrutacji :)
ja 2016-08-05 00:14:52
Czy oferta pracy technolog-programista cnc jest nadal aktualna?
RADMOT 2016-08-05 06:55:11
tak. zapraszamy.
zainteresowana 2016-08-18 17:27:31
Witam. Chcialabym zlozyc swoje cv do tej firmy tylko mam pytanie, czy w tej firmie kobiety maja osobne lazienki i szatnie?
zainteresowana 2016-08-18 17:31:07
Witam. Chcialabym zlozyc swoje cv do tej firmy tylko mam pytanie, czy w tej firmie kobiety maja osobne lazienki i szatnie?
Waldi 2016-10-03 11:19:06
Szukam pracy na tokarkach konwecjonalnych(8lat dosw.) lub cnc (1 rok dosw.)z przyuczeniem czy sa wolne miejsca pozdrawiam
Waldi 2016-10-03 11:20:15
Szukam pracy na tokarkach konwecjonalnych(8lat dosw.) lub cnc (1 rok dosw.)z przyuczeniem czy sa wolne miejsca pozdrawiam
tomi 2016-10-05 21:16:56
Witam,
Czy oferta pracy na technologa jest nadal aktualna? Czy do aplikacji należy dołączyć list motywacyjny? Na stronie jest napisane, aby przesłać CV.
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź
RADMOT 2016-10-08 08:56:18
Szanowny Panie,
dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Tak, poszukujemy obecnie opreratora maszyn konwencjonalnych. Proszę przesłać CV i w kilku zdaniach, dlaczego szuka Pan pracy, jaka jest Pana motywacja do pracy w RADMOT.
Czekamy i pozdrawiamy,
Zespół RADMOT
RADMOT 2016-10-08 08:58:58
Szanowny Tomi,
tak, oferta pracy na technologa jest aktualna. Proszę przesłać CV na praca@radmot.pl
List motywacyjny nie jest obowiązkowy, ale kilka zdań opisujących Pana motywację do zmiany pracy, do pracy w RADMOT, etc na pewno da nam wiele więcej informacji umożliwiających łatwiejszą ocenę Pana kandydatury.
Czekamy na CV i pozdrawiamy,
Zespół RADMOT
fv 2016-10-08 14:32:55
dobrze ze oni tutaj sami się wypowiadają i odpowiadają na komeantrze ludzi którzy najwidoczniej są zainteresowani podjęciem pracy w dalej firmie uwązam że to jest duzy plus i trzeba firmę doceniać za to
Zac 2016-11-08 20:16:17
Pracowałem w radmocie od 2012 do 2014 roku na chironach fzk 12 five axis czy cos takiego. Zwolnili mnie z powodu braków. Przez caly tydzien robilismy braki i kierownik musiał któregoś wyrzucić dla przykładu. Ogólnie normy były tak wyśrubowane że nie było czasu aby tego dokładnie pomierzyć stąd braki. Praca na dwóch maszynach i bieganie od jednej do drugiej to norma. Do tego jak mierzysz albo gratujesz to musisz stac bo jak usiadziesz na stole (bo krzesla na hali nie ujrzysz chyba ze u lidera) to znaczy ze sie opierniczasz i trzeba Ci dołozyć roboty. Chcialbym podziękować kierownikowi (usunięte przez administratora) za to ze mnie zwolnił dzieki czemu znalazlem lepiej płatna ( teraz mam netto wiecej niz w radmocie brutto) prace w ktorej nauczylem sie pisac programy i niejednego (usunięte przez administratora) bym zawstydził. Firma w której trzeba zasuwać 8 godzin co do minuty. Piszcie moze sie cos zmienilo to kiedys tam wroce. Ogolnie firma dobra na pierwsza prace zapoznanie sie z maszynami.
1
Byly pracownik 2016-11-08 20:51:56
Ogolnie trzeba zapierdzielac na dwoch maszynach. Nie ma siedzienia. Płaca na czas i umowa o prace za 12zl brutto. Dobra firma na pierwsza prace ale nic po za tym.
RADMOT 2016-11-09 08:04:48
Szanowny Panie,
Dziękujemy za kilka pozytywnych słów.
Chciałbym się odnieść do kilku kwestii:
Tak. U nas operator z reguły obsługuje 2 maszyny. Przy naszym profilu firmy, jest to standard na rynku.

Wynagrodzenie jest uzależnione od umiejętności i doświadczenia.
Mamy też wiele przykładów kolegów i koleżanek, którzy zaczynami ponad 15 lat temu jak operator, a dziś są świetnymi fachowcami - operatorami ustawiaczami, technologami, kierownikami działów. Więc myślę, że dla zaangażowanych i chcących RADMOT może być czymś dużo więcej niż firmą na pierwszą pracę. Tymbardziej, że cały czas rozwijamuy koncept szkoleń dla pracowników.

Zespół RADMOT
RADMOT 2016-11-09 08:14:35
Panie Zac,
szkoda, że musieliśmy się z Panem roztać - ale jak sam Pan stwierdził ta decyzja miała mocne podstawy - nie ma wytłumaczenia na produkcję braków. Być może nie był to też pierwszy i jedyny przypadek?

Chciałbym się odnieść do kilku kwestii:
- Pana zdaniem wyśrubowane normy - co dzień ponad 60 operatorów realizuje normy, braki są sporadyczne, operatorzy chcą u nas pracować i rozwijać się.
- Krzesła - operator obsłyguje maszyny CNC - tej pracy nie da się wykonać siedzać. Czy w obecnej pracy ma Pan krzesełko? Krzesła na hali produkcujnej ogólnie - nie spotkałem się w swojej karierze (chyba, że mówimy o niektórych przykładach montażu) - gratowanie i podobne obróbki przenosimy do osobnego działu, gdzie jesteśmy w stanie zapewnić dużo lepszą ergonomię pracy,
- Szkolenia - tak, jest to obszar, w którym mamy jeszcze do nadrobienia. Jednak od tego roku, mamy ten obszar już dużo lepiej usystematyzowany, ścieżke kariery zdefiniowaną.

Wydaje mi się, że dużo się zmieniło od 2014. Zapraszamy na rozmowę. Może nas Pan sprawdzić.

Z pozdrowieniami,
Zespół RADMOT
Zainteresowany 2016-11-21 19:48:04
Witam. Chciałbym uzyskać odpowiedź jaką stawkę godzinową firma oferuje dla osób bez doświadczenia lub z doświadczeniem do roku jak OPERATOR maszyn CNC? Czy firma oferuję pracę opartą na pełnej umowie o pracę, tzn czy umowa jest na najniższą krajową czy może składki są odprowadzane od rzeczywistych zarobków? Z góry dziękuję za odpowiedź.
el 2016-12-05 05:20:23
Skończyła się praca i zarobki w tej firmie
1
były 2016-12-05 05:33:46
Szkoda, że nie słuchają swoich pracowników...
łysy 2016-12-06 16:19:52
Czytając opinie byłych pracowników widzę że w Radmot nic sie nie zmienia . Mało tego, jest coraz gorzej. Ja odszedłem dosyć niedawno i szkoda mi ludzi tam pracujących. Kometarz ( usunięty zresztą) o liderach wydziałowych i K.J jest czystą prawdą. Wszechobecny bałagan. Lider w pomarańczowej koszulce wrzeszczący na wszystkich nawet na kierownika . Operator ma dwa prawa tyrać i milczeć. To jest rzeczywistość w tej firmie. Co do zarobków to lipa . Zero motywacji ciągłe poganianie , nie ważne czy facet czy dziewczyna. Jak ktoś napisał wyżej dobra praca na początek i to dla ludzi o mocnych nerwach .
Ps. Admini strony są na usługach w/w firmy że usuwają nie pochlebne komentarze ?
2
Zostaw swoją opinię o RADMOT Toczenie Frezowanie CNC sp. z o.o. sp.k. - Jedlińsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RADMOT Toczenie Frezowanie CNC sp. z o.o. sp.k.