RAFKOM sp. z o.o.

Łódź

Opinie o RAFKOM sp. z o.o.

2013-08-31 12:06
Radzę uważać!!!!!!
12
Tony 2014-11-12 14:27
Ktoś pracował w tej firmie i może podzielić się jakimiś informacjami ?
1
WWa 2014-11-13 16:15
Pracuje tam od półtora roku, jak do tej pory nikogo nie zwolnili, tylko 2 dziewczyny odeszły. Młoda i zgrana ekipa więc w biurze jest luźna atmosfera. Z szefostwem różnie bywa ale można się dogadać, nie ma jakiegoś rygoru itp. Kasę płacą na czas… jak dla mnie jest ok.
1
Klient były 2015-08-09 16:40
lipna firemka. marne uslugi i marny efekt, obsluga olewająca i nie miła, a to oznacza że atmosfera i płace tam muszą być niskie. Ogolnie odradzam
3
były pracownik 2015-12-09 15:16
Nie polecam tej firmy z perspektywy byłego klienta - do klientów podchodzą byle jak, ważne żeby kasa się zgadzała na ich koncie. Efekt ich prac mizerny, brak efektów- ogólnie bez perspektyw. Nie znają się na marketingu.
kasztan 2016-03-31 16:55
Jest ktoś kto pracuje tam na stanowisku Junior Sport Analyst i zechciałby się podzielić swoimi doświadczeniami?
yt 2016-05-05 19:30
@kasztan powiem Ci ze nadal jest ta oferta pracy od nich na JUNIOR SPORT ANALYST we Wroclawiu wymagana jest znajomość funkcjonowania branży bukmacherskiej, gotowość do pracy w systemie zmianowym
Maja 2017-03-20 15:34
Zastanawiasz się nad pracą w RAFKOM? Informacje na temat aktualnych ofert pracy znajdziesz między innymi w zakładce Kariera: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,862622,0,0,kariera
Pracownik 2017-04-27 22:26
DO WSZYSTKICH OSOB CHCACYCH WYSLAC DO NICH CV- ZASTANOWCIE SIE KILKA RAZY! TO NIE JEST AGENCJA MARKETINGOWA!!!!
Maja 2017-08-18 13:12
@Pracownik - a możesz napisać coś więcej? Dlaczego przestrzegasz użytkowników przed wysyłaniem CV do RAFKOM sp. z o.o.? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z firmą. Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
Jankowic 2017-08-31 22:46
Radzę uważać na firmę Rafkom w Łodzi. Sa bardzo nieprofesjonalni! Podają sie za solidna firmę a jak przychodzi, co do czego nie potrafią odebrać telefonu lub odpisać na prostego maila. Jak ostatecznie dochodzi do rozmowy( dzwoniąc z zastrzeżonego nr wtedy odbierają, bo nie wiedza kto dzwoni) rozmowa na bardzo niskim poziomie delikatnie mówiąc.
Maja 2017-09-21 13:38
@Jankowic - dziękujemy za opinię na temat jakości oferowanych usług, jednak docelowo forum służy do dzielenia się informacjami na temat pracy w danej firmie. Zadowolenie klientów jest ważnym czynnikiem, jednak nie jest tematem tego wątku. Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w RAFKOM? Wszelkie konkretne i merytoryczne uwagi będą cenną wskazówką dla innych użytkowników, którzy mogą być potencjalnie zainteresowani podjęciem pracy w tej firmie.
Zostaw swoją opinię o RAFKOM sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RAFKOM sp. z o.o.