BMW Olszowiec

Poznań

Opinie o BMW Olszowiec

znajomy 2013-11-24 22:17:04
firma na 2-3 miesiace i ucieczka, rotacja duża, wymagania duże a wynagrodzenia na raty i po terminie.
7
plk 2014-04-27 08:46:22
CO U CIEBIE? PO STAREMU?

PO STAREMU TO JA MAM FIRME...
2
byłypracownik 2014-08-23 10:24:32
Pracowałem w BMW 2 lata i bywało różnie.Nie ma firmy w której nie trzeba nic robić a trzeba przyznać,że firma zapewnia wszystkie potrzebne narzędzia.Fakt,że wypłata jest w dwóch ratach,trochę psuje planowanie swojego budżetu,zwłaszcza,że większość z Nas ma kredyt na 30 lat ale jeśli to Tobie odpowiada to zachęcam.Ja pracowałem za czasów Mieczysława i myslę,że poprostu na niego nadszedł już czas bo doprowadziłby firmę do upadku i odebrania koncesji ale wiele dobrego mu zawdzięczam i zawsze będę go dobrze wspominał-choć był czlowiekiem nieprzewidywalnym :-).
Wojtek-powodzenia.
1
lux 2014-09-22 19:33:46
hahaha widzę Antek że rozgarnięty jesteś na maxa ( nie wiesz jak i gdzie list aplikacyjny złożyć?)!
(-: 2014-09-30 01:04:04
Pozdrawiam mame i tatusia. Buziaczki.
1
pracownik-ex 2014-10-10 10:01:44
do uleczki - w 90% to prawda co tu jest i było napisane.
mnie juz tu nie ma i nie żałuje
1
Gjenek 2014-11-04 16:06:15
Pracowałem w tej firmie i stwierdzam, że część komentarzy które przeczytałem jest prawdziwa. Ale tylko część. Zdecydowana większość "brzydkich" praktyk miała miejsce za "panowania" wyżej wspomnianego Mietka, teraz jest tam podobno znacznie lepiej. Dowodem na to są ludzie którzy wrócili do Olszowca po odejściu Mietka.
2
jk 2014-11-05 23:13:59
to powiedz kto taki istotny wrócił? Szczurza morda z Trójmiasta?
RR 2014-11-06 11:01:40
Gjenek ma racje. Mietek byl psycholem jakich malo. Teraz mlody Olszowiec chwycil wladze i wszystko spowrotem stawia na nogi. Wywalili wszystkich nierobow i zlodzieji remontujom salon i przyjmujom nowych ludzi. Pieniondze sa OK ale trzeba zasuwac
Gjenek 2014-11-06 21:29:27
Dla Twojej wiadomości wrócił jeszcze Krzykacz.
jk 2014-11-08 22:25:56
nie znam goscia, starczy ze jeden matoł wrócił.
gość 2014-12-27 23:02:02
widze że szukają ksiegowgo. Warto startowac? Opinie generalnie są złe...czy ktoś wie czemu szukaja?
2
ryt 2014-12-29 20:24:51
domyśl się - skoro wiecznie kogoś szukaja to co może się tam wyrabiać?
dobra firma ma stałych pracowników, zobacz ile razy szukali na recepcję.
4
księgowy 2015-02-03 20:28:01
Czy ktoś wie dlaczego ta firma tak często szuka/zmienia księgowego? Co chwila nowa oferta pracy na to stanowisko się pojawia, ktoś coś wie?
4
WARNUNG 2015-02-26 01:43:57
Niektóre niepochlebne wpisy na temat różnych praktyk w tej firmie są usuwane. Szkoda, bo im więcej takich - niestety - prawdziwych opinii, tym mniej ludzi będzie tracić czas podejmując tam pracę.
11
plecak 2015-03-24 09:46:51
Powiem tak: Super marka, firma rewelacja; opinie są naprawdę krzywdzące pracodawce, Pana dyrektora, prezesa, jego asystentkę, wspaniałą kadrową. Ogólnie klimat fajny, rodzinny, kasa jak na branże moto jedna z najlepszych w kraju ( czasem się spóźnią, ale da się przełknąc) szef sprzedaży wspiera handlowców, wykazuje dużą empatie jak i cała firma zresztą.... ŻARTOWAŁEM hahahaha mega SYF !
16
observer 2015-05-06 06:40:16
Czytaj opinie ludzi, którzy mieli wątpliwą przyjemność - również ja - pracy w tej firmie! Z perspektywy czasu cieszę się, że mnie tam nie ma.
4
jk 2015-05-15 00:27:19
"Folwark zwierzęcy"-George’a Orwella, oto obraz firmy
8
Observer 2015-08-05 14:40:01
czepiacie się, jak ma tylko ZSZ skończona to czym moze sie pochwalić?
niepisana zasada 2015-08-16 17:47:31
Jeśli Aśka P. będzie w Cat to nowych modeli więcej nie sprzedacie.
. 2015-10-20 11:10:11
Właśnie odzedł Dyrektor-VicePrezes, jakis czas temu zwolnili informatyka, firma schodzi na psy. Teraz szukają znowu kasjerki. ( usunięte przez administratora )
4
sprawiedliwy 2015-11-01 13:32:45
Jeśli nie wypłacają pensji w terminie to od tych spraw jest Państwowa Inspekcja Pracy.
Ludzie ogarnijcie się jeśli na to pozwalacie to sami strzelacie sobie w kolano.
Jeśli nie chcą respektować prawa jako pracodawcy to niech sami sobie pracują.
Trzeba z takimi pracodawcami robić porządek a nie się żalić.


Observer 2015-11-09 13:36:16
Nie chodzi o żalenie się tylko rzetelną informację o klimacie w tym zakładzie. PS: Stosunkowo niedawno odeszły rownież dwie kolejne dziewczyny-z serwisu i kasjerka.
4
rebus 2015-12-27 19:17:15
Omijać z daleka.
Opinie jak się przekonałem prawdziwe.
Dostałem od nich propozycję pracy lecz zrezygnowałem za wczasu.
Kasę obiecują, a na umowie jest minimalna krajowa.
6
gosc123 2016-01-19 09:11:16
Hej ma ktoś nr kom do kierownika Adama co jeździ czerwonym BMW pilny kontakt
Dziękuję za pomoc
gosc123 2016-01-20 00:51:17
Dzięki
. 2016-03-18 10:20:16
Moze Ciebie @Miszko koledzy robia w balona, mnie nie
Alicja 2016-06-05 21:33:39
Firma szuka obecnie głównej księgowej. Czy warto do BMW Olszowiec aplikować?
observer 2016-06-16 00:31:11
Czasami wejdę na stronę firmy w zakładkę KONTAKT. Administrator strony pewnie nie nadąża zmieniać nazwisk osób tam pracujących w poszczególnych działach, ponieważ zbyt długo tam nie zabawią. Jeszcze raz - omijać szerokim łukiem.
8
premium 2016-08-16 21:59:01
Żenada , odszedłem z tej firmy jakiś czas temu... Marka premium , a nie zarobisz jak w Dacia... Ciekawe , czy w Niemczech też mają takie same zarobki...
7
Observer 2016-10-13 18:27:21
Doskonale, że ma rynku poznańskim pojawi się nowy silny dealer BMW Inchape. Mam nadzieje, że klienci Smorawińskiego i Olszowca masowo będą przechodzić do BMW Inchcape. Oby jak najwięcej !
4
cśśś 2016-10-13 20:31:57
Dla mnie najważniejsze jest to, że stabilne zatrudnienie jest u nich zapewnione, a skoro umowa jest w pełni respektowana, to się wcale nie dziwię, że atmosfera tak znacząco się u nich poprawiła. Ważne dla mnie jest to, że dbają o swoich pracowników.
Jolanta, Bremen 2016-11-20 09:04:13
Zgadzam się... Mam niemieckie doświadczenie w obsłudze klienta BMW. Chętnie przeniosę je na rodzimy grunt
Zostaw swoją opinię o BMW Olszowiec - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMW Olszowiec