logo Perfekt Lubelska Fabryka Okien

Perfekt Lubelska Fabryka Okien

Lublin

Opinie o Perfekt Lubelska Fabryka Okien

hmmm 2013-04-02 22:56:43
to pochwalcie sie ile wam zaproponowali / ile zarabiacie :)
1
Ana 2013-08-02 13:06:22
Witam,
Pracowałam w zeszłym roku w firmie Perfekt i muszę powiedzieć że byłam bardzo zadowolona i z zarobków i z atmosfery panującej w firmie. Dlatego nie rozumiem wywodów zakompleksionych ludzi którzy wylewają tutaj swoje gorzkie żale :) Pracowałam w Perfekcie dosyć długo i zdążyłam poznać firmę bardzo dobrze. Szefowa jest bardzo miłą osobą jednak wymagającą i stanowczą wystarczy policzyć jak długo istnieje firma i ma się odpowiedź :) Dam głowę że ludzie którzy wylewają tutaj swoje gorzkie żale byli mierni w tym co robili dlatego już nie pracują :) Ja dostałam po prostu lepszą ofertę pracy i musiałabym być niespełna rozumu gdybym nie skorzystała :)
5
orka 2014-06-04 13:35:27
Zobacz sobie na: firma.gov.pl i w wyszukiwarkę wpisz nip firmy: 7121012767
1
Marek 2014-08-05 16:46:12
Ana to inczej Jola :) Napisała wywód o sobie,znam dziesiątki ludzi, którzy tam pracują lub pracowali i nikt by się tak na temat tej firmy nie wypowiedział ...
2
były pracownik 2014-09-23 22:21:53
popieram
Jolka czytaj szefowa to kobieta która zawsze musi mieć racje, na początku jest miła ale tylko wtedy gdy chce od ciebie czegoś. Później jak ma cię w garści to zaczyna chcieć więcej i więcej i nagle nie wiesz już o co chodzi, ma napady złości i czepia się całkiem durnych spraw pomijając istotne. Dziesiątego jest kolejka pod drzwiami po koperty i zastanawianie się na który dział padnie ( komu obetną kase na nowe buty dla szefowej ot tak powód zawsze się znajdzie. Ponoć przez tą pracę jedna pani wylądowała w wariatkowie - ja się nie dziwie. Praca tylko da ludzi z mocnymi nerwami. Rotacja w tej firmie jest ogromna
1
Mibay 2014-09-24 17:35:30
Witajcie. Mógłbym Cię prosić o taką racjonalną opinie na temat tej firmy? Chodzi mi dokładnie, czy warto zmienić pracę którą mam 5 km od domu, płacą całą kwote na konto, ok 2100zł netto na tą w perfekcie gdzie będe musiał dojeżdżać 30 km ? Sa w stanie zaproponować konkretne pieniądze ?
były pracownik 2014-09-24 17:47:59
człowieku daj sobie spokój z tą firmą !!! tam masz 1680 zł brutto a reszta pod stołem wedle uznania, obcinka pensji co miesiąc gwarantowana lub tylko sama podstawa więc siedż u siebie.pracowałem tam kilka lat więc wiem jak tam jest no chyba że chcesz zachorować na nerwicę
anonim 2014-10-02 09:22:21
pozdrowienia dla szefowej
pracownik 2014-10-20 13:25:49
Tyle co Pani Jola obieca nikt ci w tej firmie nie zapłaci :), swego czasu wszyscy zarabiali tam oficjalnie najniższą krajową począwszy od sprzątaczki skończywszy na kadrze kierowniczej. A to co nieoficjalnie nie ma gwarancji gwarancji zapłaty, wystarczy kaprys właściciela i zapomnij. Na tą opinię sami sobie zapracowali :). Nadgodziny charytatywne jak się nie potrafisz wyrobić w 8 godz. siedź więcej. Ku chwale ojczyzny Panie kapitanie.
1
miron 2014-12-11 18:48:06
firma wykorzystuje najnowsze technologie co daje gwarancje jakości. jakie sa wymagania co do zatrudnienia nowej osoby? na jakie stawki moge liczyc? mam doswiadczenie ale nie wiem czego moge sie tutaj spodziewac. wydaja sie byc profesjonalistami lecz po wpisach na forum nie wiem co myslec....warto starac sie o prace tam, jak jest aktualnie?
CINEK 2015-01-27 10:47:28
PRACUJE W FIRMIE PERFEKT LUBELSKIEJ Fabryce okien 10 lat przeszedłem wszystkie prawie nie byłem szefem , firma najlepsza pod słońcem wcześniej pracowałem w Raben też super firma .
Polecam obie firmy do zatrudnienia zapraszam na ich strony www.perfekt.lublin.pl
3
gade 2016-06-17 22:12:10
wiesz co, pewnie maja stałych i już przeszkolonych ludzi do pracy i może dlatego nie pojawiają się, żadne oferty?
1
Zostaw swoją opinię o Perfekt Lubelska Fabryka Okien - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfekt Lubelska Fabryka Okien