TSL Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o TSL Sp. z o.o.

mkc 2014-05-29 15:29
w firmie TSL kierowcy potrzebni są do pilnowania aut a nie do pracy
7
nowy 2014-07-14 21:01
Witam
Właśnie sie tam wybieram do pracy to tej firmy
ile mozna zarobic? jak płaca z km czy godzinowo?
nowy 2014-07-14 21:04
to po co zatrudniaja kierowców cos kombinuja? o co chodzi z ta firma?
8
ja 2015-01-15 20:44
ponowie tsl to dawy energogaz poszukajcie coś to tej firmie
3
sledzik 2015-02-02 21:23
jesteś bezdomny(nawet po 4 tyg. w budzie nie chcą puścić do domu),nie masz rodziny,nie potrzebujesz kasy(ciągle potrącają bez uzasadnienia)-zostań kierowcą w TSL
6
śledzik 2015-10-16 14:18
w tej firmie jest zasada że mandaty płaci kierowca obojętnie czy jest to jego wina czy firmy.kogut nie wyjaśnia po czyjej stronie leży wina tylko obciąża kierowce.a opiekunowie zmuszają kierowców do przekroczenia czasów pracy.jak niema kontroli to cwaniaczek klepie po plecach.A jak jest kontrola to opiekun jest zdziwiony że kierowca z takim doświadczeniem popełnił taki błąd.najśmieśniejsze jest to że po miesiącu Jakubiec próbował mnie namówić do przekroczenia czasu pracy
15
Kier 2015-11-27 16:37
Firma, to PGR czasów obecnych, bardzo mili i pogodni ludzie do póki jesteś potrzebny a jak przestaniesz być potrzebny dostajesz np 10 tyś kary, a na pytanie " dlaczego " dostajesz odpowiedź " bo mogę, i podpisales taką umowe" . Wyzwalają cię bez wynagrodzenia za 2 mięs pracy, i biorą kolejną ofiarę...I tak w koło, banda złodziei wyzysk i idioci szczególnie pan P.S. fałszywa gniada i gwiazdeczka. Pzdr
8
qqq 2015-11-28 17:14
ale jaja KTO TO P.S
qqq 2016-02-16 09:04
najlepiej nie idz to bedziesz zdrowszy i bogatszy
3
Zainteresowany 2016-06-28 18:46
Widzę że ruszyli z dużą rekrutacją może ktos powiedziec jak kształtują się zarobki ???
5
nowy 2016-07-18 22:18
Ktoś odpowie jak wygląda u nich praca w biurze jako spedytor?
1
Miro 2016-08-06 13:50
1 rok współpracowałem Tsl i wszystko było ok, nie rozumiem dlaczego są tak złe opinie...
Miro 2016-08-06 13:57
Panowie bzdury piszecie 1rok współpracy z Tsl b.dobrze wspominam, i teraz wracam na jesień...
8
Tomek :) 2016-08-19 17:27
Witam.
Otrzymałem ofertę pracy jako kierowca C+E ADR na kraje UE.
Wymagania język angielski. Wiem już iż trzeba mieć własną działalność.
Ale jak wygląda praca podwykonawcy w TSL-u?
Wypłacanie należności.... Czy zleceń jest naprawdę sporo by było to rentowne?
Nie chce by okazało się jak pisał kolega wyżej, że dostajemy jeden strzał a pózniej 3 dni przestoju.
Jak klasują się zarobki w tej firmie?

Z góry dziękuję za pomoc.
qqq 2016-08-20 11:33
juz znowu sie cyrki zaczynaja ta firma juz normalna nie bedzie
2
niewolnik 2016-09-12 17:05
Pracowałem jako kierowca. Mam b. negatywne wnioski, własna działalność ZUS 1200zł nie ma urlopów, zarobki ok 3-4 tys zl na Dystrybucji (minus ZUS) a 5-6tys. zł na Przerzutach minus ZUS. Obliczcie sobie ile do ręki. Zaostrzyli z 15 do 23 dni pracy -dyspozycyjności ale nie ma weksli już. Nie ma jazdy na kominie. Dyspozytorzy chamscy jak to w Chełmie. Nie polecam !!! chyba, że jesteś desperatem i pijesz melisę to tak. Patrzcie na inne ogłoszenia w necie: Pracuj. pl, Olx, Lento, Praca, Forum Transportu i lokalne.....itd
Pozdrawiam i szerokości Piotr.
niewolnik 2016-09-12 17:06
Pracowałem jako kierowca. Mam b. negatywne wnioski, własna działalność ZUS 1200zł nie ma urlopów, zarobki ok 3-4 tys zl na Dystrybucji (minus ZUS) a 5-6tys. zł na Przerzutach minus ZUS. Obliczcie sobie ile do ręki. Zaostrzyli z 15 do 23 dni pracy -dyspozycyjności ale nie ma weksli już. Nie ma jazdy na kominie. Dyspozytorzy chamscy jak to w Chełmie. Nie polecam !!! chyba, że jesteś desperatem i pijesz melisę to tak. Patrzcie na inne ogłoszenia w necie: Pracuj. pl, Olx, Lento, Praca, Forum Transportu i lokalne.....itd
Pozdrawiam i szerokości Piotr.
qqq 2016-10-10 21:59
i co ciekawego w cyrku slychac panowie
~juda 2016-10-11 21:59
Witam,

Koleszko, za kazdym razem negatywnie wypowiadasz sie na temat tej firmy, a do tej pory zapier....sz. Badz kasekwentny, robisz albo nie, znalazl sie hejter. Zapierniczaj i siedz cicho, w cyrku sa m.in malpy i do tego grona sie zaliczasz, wytresowali cie jusz?:)
qqq 2016-11-19 18:57
dlaczego nikt nic tu nie pisze czy terror trwa nadal ze kazdy siedzi cicho czy naprawde cos sie zmienilo panowie niebujcie sie jak papiery sa i w glowie poukladane to roboty jest masa nie na smieciowych warunkach jak w cyrku myslec....
1
poracowalem 2016-12-27 22:41
nie polecam pracowałem tam trzy miesiące zarobki lipa dojazdy do samchodu wlasna osobowka albo autobus za każdym razem inne auto zarobki 3 tys na czysto na olx caly cas się oglaszaja a stawki 0d 2 do 8 skat oni to biora pracowałem trzy miesiące faktura 4600,4300,4100 odliczyć zus podatki wiec niech sami sobie ludzie przelicza kierownicto hamskie pan s dyrektor czy kierownik jak chce to odbierze telefon jak nie to nie jak im cos trzeba to wydzwaniają co min dużo by negatywów pisać ogolnie NIE POLEAM
4
kc 2017-01-04 00:28
Coś o Tsl w PLocku jak robota na gazach pod orlenem?
1
zzz 2017-01-07 09:03
podjedz na długą tam sie ładują i podpytaj o ten miód kierowców
1
Chciałem pracować 2017-01-10 23:57
Banda oszustów zakłamanie jak podpisać umowę to wchodzą ci w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a do oddania kasy po zwolnieniu się nie odbierają telefonu
3
Taki sam 2017-01-11 09:07
Miro.z kim masz układ
3
arek 2017-01-12 19:41
chłopaki dajcie sobie spokój z tą firmą ,pozdrawiam Arek ,trzymajcie z gołebiem to będziecie mieli dobrze ,nikt wam nie będzie sprawdzał, wirówek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arek 2017-01-12 19:43
chłopaki dajcie sobie spokój z tą firmą ,pozdrawiam Arek ,trzymajcie z gołebiem to będziecie mieli dobrze ,nikt wam nie będzie sprawdzał, wirówek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
arek 2017-01-12 19:51
chłopaki dajcie sobie spokój z tą firmą ,pozdrawiam Arek ,trzymajcie z gołebiem to będziecie mieli dobrze ,nikt wam nie będzie sprawdzał, wirówek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zawiedziony 2017-01-30 08:48
pracowalem mialo bys OK ale z tymi ludzmi jest tak dokladnie jak tu pisza zusy plac koszty zatrudnienia przezucaja na kierowce ewentualne mandaty tez i zaplaca ci ile chca czyli jakies 2200-2500 na czysto za miesiac kiblowania w budzie
2
junior 2017-01-31 16:49
dajcie sobie spokój porażka zabrałem samochód i znowu w plecy
hex 2017-02-23 22:31
Tsl dno na początku w d wchodzą jak coś nie tak to poznajesz prawdziwa twarz szkoda bo wydawało się naprawdę ok ale niestety wschodnie barachło
3
Z.J 2017-02-24 13:32
podziw tylko dla tych rolnikow [albo wspolczucie] kogut obciaza ich ile chce i za co chce a ta banda obsrancow nic nie mowi tylko jedzie dalej to jak maja zrozumiec ze jest cos nie tak zaplaci taki za parking to kwita nie daje bo z gory mowia ze nie oddaja a co mnie to interesuje czas wyjechalem parking platny co mam zrobic przeniesc zestaw? maja transport maja koszty ja jak to zaplace to obiad poszedl sobie a dlaczego? kierowcy ze chelma siedza w autach po miesiacu po co ?pokaz takiemu ze jestes taki jak on i tez masz dom musisz popracowac i pobyc z rodzina a nie buda buda buda bo niedaj boze sie obraza CZAS NA NORMALNE TRAKTOWANIE I PLACE W TSL-U JEST DO DUPY JAK NARAZIE POZDRAWIAM ROLNIKOW ZE CHELMA
5
zusowiec 2017-02-24 22:54
Po co pyszczyć i tylko dzibem kłapać, że be, że rolnicy, że inne takie bzdety. Sposób prosty kto pracował i zna realia firmy zgłasza odpowiednim służbą które czekają żeby budżet kraju poprawić bo trzeba na 500+ i inne, a na rolników to też jest KRUS, który sprawdzi ile chłopek zarabia bo ma jakąś granice do której może zarobić (chyba ok. 2 tys. zł), a jak przekroczy to do ZUS-u przenoszą i jest spoko, płaci ZUS i zapomina o KRUS. Działać a nie płakać.
Ty będąc w ZUS-ise płacisz składkę ponad 1tys. miesięcznie, a chłopek ok. 220 zł.
1
Zuzanna 2017-02-27 16:06
Na stronie firmy TSL Sp. z o.o. można znaleźć informacje o obecnie prowadzonej rekrutacji. http://www.tsl.info.pl/kariera Obecnie poszukują osoby na stanowisko kierowcy. Jak wygląda praca kierowcy? Co możecie podpowiedzieć osobom rozważającym przesłanie swojego CV?
qqq 2017-03-02 16:13
Widzisz Paweł jeszcze niedawno bronileś tu firmy na forum a dziś już spuścił cie na drzewo pprreezzeess trzymaj sie koniec czegoś jest zawsze początkiem czegoś nowego
3
Zuzanna 2017-03-03 09:25
Osoby zainteresowane rekrutacją do firmy zachęcam do zapoznania się z informacjami zawartymi w zakładce kariera w TSL http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,862080,0,0,kariera_w_tsl
aa 2017-03-03 09:37
juz do tego doszlo ze reklamuja sie tam gdzie nie koniecznie przychylnie o nich sie wypowiadaja aby tylko zlapac jelenia
3
za 2017-03-03 21:24
dają 0,37gr od kilometra +2tys. 8-9 tys. km x 0,37 gr =2960 do 3300 + 2tys.zł minus ZUS, ubezpieczenie, księgowa, podatek i zostaje Ci na czysto......?, czyż to nie fortuna na ADR-ach.
Samozatrudnienie więc masz urlop nie zarabiasz, chorujesz nie zarabiasz itp.
Zuzanna, podany link od lat tam jest, ostro walisz po bandzie hahaha, może się który złowi hahaha
2
123 2017-03-05 06:59
8-9tys to z dobrej gory z dobrym wiatrem i z pomoca boska jakos od roku nie zrobilem wiecej jak 7tys
Zuzanna 2017-03-06 11:27
@za 2017-03-03 21:24
Najwyraźniej Ty zauważyłeś tą zakładkę, ale osoby nowo trafiające na wątek mogą nie wiedzieć, że takie informacje są tu dostępne. Wszystkie te osoby zachęcam do zapoznawania się z zakładkami przedstawiającymi firmę, które znajdują się na górze wątku.
sledzik 2017-03-07 12:22
jak to jest że ci psełdo opiekunowie o godz, 15,00 zasuwają do domu tylko im dym z tyłków leci a kierowca po czterech tygodniach w budzie chce jechac do domu na przysługującą pałze to ma dziwne pomysły,kogut powinien zkoszarować opiekunów na zachodniej granicy i puszczać co cztery tygodnie na trzy dni do domu,
2
Zuzanna 2017-03-08 08:56
@sledzik długo jesteś już związany z firmą TSL? Rozumiem, że według Ciebie kierowcy mają problem z odebraniem pauzy? C o jeszcze możesz powiedzieć na temat warunków pracy w firmie?
krzyrzak 2017-03-09 11:57
moim zdaniem duży wpływ na poleprzenie wizerunku firmy miało zatrudnienie na stanowiska opiekunów kobiet[p. Irenka.p. Tatiana ].po Kasiurach i Karwatach jest to jak wiosna po zimie .
1
A.B.C 2017-03-10 09:10
no tak tylko zeby Irenka tak nie kłamała Tatiana jest OK a Kasiury Karwaty to glupki do potegi co im idiota zieba palnoł to oni mówili kierowcy czasami to były takie głupoty ze sie dziwiłem ze człowiek morze bezmyslnie tak powtarzac zidiociałe pomysły dzieki bogu został z nich już tylko jeden KIEROWCY ZACZNIJMY TRZYMAC SIE RAZEM
2
Zuzanna 2017-03-10 09:54
@krzyrzak rozumiem, że uważasz że w tym momencie firma na stanowiska opiekunów zatrudnia bardziej kompetentne osoby? Chętnie również usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń z firmą.
Pjonek 2017-03-10 16:04
Morze i tak, ja ich tesz nie trawilem, ale...jest jedno ale...nigdy, ale to nigdy nie mialem lepiej ogarnietej roboty jak ten gruby ziemba byl, wszystko ulorzone, a ze cisnol z robota...kogut byl zadowolony
za 2017-03-15 21:01
I powyżej (Pjonek-ale masz o sobie zdanie) doskonały przykład kto tam pracuje, pracuje bo musi inny pracodawca po przeczytaniu CV już wie z kim ma do czynienia, ale takich właśnie sefy po plecach klepią, a pod nosem się śmieją z baranów. Pozdro dla szanujących siebie i swoje firmy.
1
Obiadek 2017-03-20 14:21
Zapraszam na dystrybucję. Jako kierowca współpracowałem z TSL-em dwa lata w systemie 6/6 i nie mogę powiedzieć złego słowa na temat firmy. Kilometry leciały grubo, kasa za faktury na czas, premie i zwroty za dojazdy. Dyspozytorzy ( z małymi wyjątkami ) załapani i bystrzy. Planiści liga zawodowa. I gdyby nie oferta pracy na cysternie blisko miejsca zamieszkania, to latałbym w TSL-u do emerytury. Nigdzie nie ma nic za darmo, trzeba dymać, a nie beczeć.
Zuzanna 2017-03-21 09:24
@Obiadek czyli, że dobrze wspominasz pracę w firmie? Możesz powiedzieć coś więcej na temat tego jakie benefity były dostępne dla pracowników?
doswiadczony dobrym i zlym od TSLu 2017-03-22 09:17
srakie benefity dzis dadzą 200zł premi a jutro zabiorą 400 takie sąbenefity w TSLu zuzia puknij sie brakuje wam ludzi to juz zaczynasz sama do siebie pisac znajacy firme juz cie rozgryzli slaby sposob rekrutacji w tej firmie jest tak JAK JEST DOBRZE TO POWINIENES SIE ZACZYNAC MARTWIC BO ZA CHWILE JEST JUZ ODWROTNIE
2
Zostaw swoją opinię o TSL Sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TSL Sp. z o.o.