NOWYTECH Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o NOWYTECH Polska Sp. z o.o.

były 2016-03-07 07:57
Jak chcesz coś wiedzieć prawdziwego to szukaj na innych forach.
nowy 2016-03-14 06:53
Nic nie można w sumie dowiedzieć się z tych wpisów o tej firmie. Prosił bym o jakieś konkrety bo docierają do mnie bardzo sprzeczne informacje. Z góry dziękuje.
były 2016-03-14 12:24
Poczytaj inne fora i zrozumiesz jaka jest prawda
1
Były 2016-03-14 18:56
Co tu pisać jak i tak wykazują prawdę .czytaj i szukaj gdzie indziej.
xxx 2016-03-16 07:34
Poszukaj w swojej okolicy ludzi którzy tam pracowali a opowiedzą Ci z chęcią co tam przeżyli.W każdym większym zakładzie podadzą Ci namiary na takiego człowieka.
abc 2016-03-17 06:42
Poszukaj w swojej okolicy ludzi którzy tam pracowali.Jesli tacy byli to znają ich w firmach i znajdziesz ich.Dowiesz się z pierwszej ręki
tola 2016-04-08 07:49
Zaglądam tu by cos się dowiedzieć ale jakie forum pewnie i taka firma.Dzięki
Taki 2016-04-10 12:31
Po co tu zaglądasz jak tu się się ggggg dowiesz.zadzwon do tam i wprost zapytaj co chcesz wiedzieć
gość 2016-04-11 09:58
To forum jest tak samo wiarygodne jak ta firma.Kpina obłuda i zaklamanie.
bolek 2016-04-20 05:23
Nie ma po co tu zaglądać. Trzeba wiadomości szukać gdzie indziej.
bolek 2016-04-21 06:08
O czym można pisać na tym forum??????
2
chetny 2016-04-21 06:39
Czy to prawda ze firma sądzi się z byłymi pracownikami?
5
bolek 2016-04-22 06:33
Nie wiem czy na tym forum o tym się dowiesz.
5
pracownik 2016-04-24 16:42
Na pewno się nie dowiesz bo takie wpisy albo się wo gule nie ukazują albo zaraz kasowane.
8
fan 2016-04-25 15:04
Zachęcam do poszukania w necie.Wszystko można znaleźć i jest jasno opisane.pozdrawiam
3
Nn 2016-05-04 21:50
(usunięte przez administratora) trzymajcie sie jak najdalej od nich.
2
ph 2016-06-07 22:26
Kompletne bzdury!!!praca jak każda inna w branży handlowej.Żeby zarobić trzeba po prostu sprzedawać a to nie wszyscy potrafią dlatego odpadają.Dla dobrych przedstawicieli są bonusy, premie i nagrody a nawet płatny urlop pomimo prowadzenia własnej działalności.Podejmując współpracę każdy kandydat wie że nie jest to umowa o pracę.Więc skąd ta niewiedza póżniej? Żałosne.
były 2016-06-09 15:23
Bardzo wybiórcze jest to forum z publikacją wpisów.
pracownik 2016-06-14 07:44
W tej firmie jest wspaniale ciągle młoda kadra. (usunięte przez administratora) No i odeszli ci z najdłuższym stażem. A po zatem to sielanka.
2
pracownik 2016-06-14 20:33
Żenada albo wpisy się nie ukazują, albo są cenzurowane. Czemu ma służyć to forum?
9
Były PH 2016-06-15 20:02
Ma służyć dezinformacji i zawieraniu prawdy o tej firmie tak by złowić nowych naiwnych
9
Xyz 2016-07-06 12:56
Oczywiście że tu niczego się nie dowiesz.Szukaj na innych forach
11
gość 2016-09-13 20:33
Masz rację , rotacja handlowców jak na dworcu lub w Providencie :) strach sie bac :)
1
aslaf 2016-10-28 15:21
Widzę na że na forum mamy do czynienia z osobami mocno sfrustrowanymi szkoda że wam nie wyszło ale trzeba iść do przodu więc wszystkim życze powodzenia w dalszej karieże zawodowej ,a co do samej firmy to firma jak każda inna handlowa. Trzeba pracować żeby zarobić dobre pieniądze jest podstawa niezbędne nażędzia dla handlowców system szkoleniowy stabilana finansowo plany sprzedażowe realne firma sie rozwija więc jest troche inaczej niż jest napisane we wcześniejszych postach.
7 kroków 2016-10-29 11:46
Chyba jednak nie tak źle! ale tak na prawdę wszystko się zmienia oprócz zmiany! ta jeszcze trwa, ale już niedługo. Pozdrowienia dla wszystkich.
były 2016-12-05 06:24
W firmie dzieje się świetnie szczególnie na tym forum nic ująć nic dodać.
były 2016-12-06 07:27
Bardzo dobrze. tylko takie wpisy są publikowane.
ZIMA 2017-01-01 22:29
czy warto sie starac o pracę w Nowytech jako PH
bolek 2017-01-05 06:54
Poczytaj sobie na innych forach i odpowiedz sobie sam. Albo poszukaj w swojej okolicy byłego pracownika tej firmy i porozmawiaj z nim. Nie jest to takie trudne bo durzo byłych pracowników tej firmy pracuje w branży u konkurencji.
obecny 2017-01-13 00:03
jak forum nie odpowiada to trzeba by było zmienić:)
obecny 2017-01-13 00:08
:)gdzie można znaleźć tych wielu byłych potencjalnie niezadowolonych pracowników .Jest jakies miejsce?:)
były 2017-01-14 07:41
Prawie w całej Polsce może oprócz Szczecina. Ja wiem co pisze, bo długo pracowałem. A nie jestem osobą sfrustrowaną bo mi się nie udało, nie dałem rady tylko śmiałem mieć inne zdanie jak prezes. Pracuję w konkurencji i na moim terenie wasza firma nie istnieje. Pozdrowienia dla starych pracowników, oj malutko ich zostało. Prezesa nie pozdrawiam.
4
zima 2017-01-14 18:35
jak duzo pracuje u konkurencji tzn ze jest duza rotacja pracowników i spadaj
M 2017-01-17 08:46
witam.
Co do sprzedazy to sie nie wypowiadam poniewaz to kazdy na siebie pracuje.
Raz piszecie o dyrektorze, a raz o prezesie. Czy macie na mysli te sama osobe?
Co do spraw sadowych czy dotyczy to PH na swojej dzialalnosci czy ogolnie?
aa 2017-01-20 08:48
Praktycznie w każdej dużej firmie możesz zapytać o swojego poprzednika.Jeżeli był na twoim rejonie to na sto procent go znają i mają namiary .POwiedzą Ci ludzie kto i gdzie teraz pracuje bo zapewne ichh odwiedza jako pracownik innej firmy
Pozdrawiam Wszystkich byłych.
były 2017-01-25 06:34
Usiłuje Ci odpowiedzieć piąty raz.
Pierwsze pytanie TAK.
Drugie pytanie TAK.
Może to się ukarze.
obecny 2017-01-25 22:47
To jak ci się wszystko udało i jesteś zadowolony z pracy w konkurencyjnej firmie to poco jątrzysz były? :)
A tak z ciekawości to jaki to teren? :)
M 2017-01-26 06:38
Dzieki za odpowiedz.
Z tego co wiem to teraz normalnie na etat zatrudniaja. Moze to cos zmieni.
1
były 2017-01-27 07:14
Ja nie jątrzę, ja wyrażam swoją opinie o Firmie i panujących tam stosunkach. Obecny powiedz czy ja piszę nieprawdę, czy komuś ubliżyłem? Jeżeli tak to napisz ja przeproszę, sprostuje.


4
abc 2017-02-01 10:21
Zgadzam się BYŁY z Tobą w stu procentach.Piszesz cała prawde i nic nie kłamiesz.
Obecny jakoś zamilkł bo widocznie nie ma argumentów by polemizować.
Brawo BYŁY prawda zawsze zwycięża i TY nią wygrałeś ku przestrodze innych
2
Zuzanna 2017-03-17 13:32
Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć w NOWYTECH? Co uważacie za największy plus pracy w firmie? Chętnie dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach.
Były ph 2017-03-27 08:23
Zadzwon do mnie to Ci chętnie opowiem.A jest cooooo opowiadać. Ojjjjj jeessstttt
Zuzanna 2017-03-27 14:49
@Były ph chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń w firmie NOWYTECH Polska Sp. z o.o. właśnie tutaj. Długo pracowałeś w firmie?
obecny 2017-03-27 20:56
Pracuję w tej firmie już wiele lat i nie narzekam na złe zarobki:) Praca nie zawsze jest łatwa ale tak jest chyba w większości firm. Kto chce spróbować pracy w sprzedaży bezpośredniej niech próbuje.
Pozdrawiam.
były 2017-03-28 07:22
Nie dowiesz się tu nic konkretnego bo jak bym napisał konkretnie jak jest to tego nie przeczytasz.
A handlowców z długim stażem jest 3 to chyba o czymś świadczy.
Zuzanna 2017-03-28 12:43
@obecny rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie.
@były jeśli masz ochotę na opisanie szczegółów na temat pracy bardzo chętnie się z nimi zapoznam. Będą one również cenną informacją dla osób szukających opinii na temat tego jak wygląda praca w firmie.
były 2017-03-30 08:13
Jak napiszę prawdę to ten wpis się nie ukaże, więc szkoda pisać. Jak jesteś naprawdę zainteresowana to poszukaj na innych forach. Dokładnie poczytaj poprzednie wpisy i wyciągnij wnioski z tego co do tej pory ludzie pisali. Mimo cenzurowania wpisów można sobie wyciągnąć wnioski jak jest w tej firmie.
kisot 2017-03-30 18:59
Nie mieszaj i nie rób ludziom wodę z mózgu. Dobrze wiemy że Ci w NT nie wyszło. A teraz wylewasz swoje żale. Napisz co Ci się nie podobało i tyle. Znajdż mi taką firmę gdzie wszyscy sa zadowoleni. Może ta obecna ha,ha
były 2017-04-05 07:46
Już pisałem ale widzę ze nie dokładnie czytasz, więc napisze jeszcze raz. Od początku do końca pracy w NT byłem zawsze w czołówce sprzedawców. Nazbierało mi się nawet sporo śmiesznych dyplomów i znaczków, więc daruj sobie te uszczypliwości. A co mi się nie podobało jak pracowałem.
1. Umowa o współpracy napisana na 5 kartkach z samymi (usunięte przez administratora) /obecna jest na jednej kartce/
2. Ciągłe zmiany w umowie wprowadzane aneksami. / stąd prezes aneks/
3. Spędy niby szkoleniowe przynajmniej raz na trzy miesiące gdzie dojazd 300 i więcej kilometrów (usunięte przez administratora) 4. Biurokracja do maksimum rozbudowana, tabelki, raporty, wykazy. /bezsensu/
5. Bardo niskie prowizje dla handlowca w porównani do marży jakie ma NT na swoje produkty. /ceny z kosmosu/
(usunięte przez administratora) No i właśnie przed tym wszystkim ostrzegam potencjalnych nieszczęśników, ale jak ktoś o tym wszystkim wie i chce spróbować jego wola.
były 2017-04-06 21:18
No nawet się ukazało ale tak okrojone że aż żal d..... ściska. A nie było tam żadnych wulgaryzmów, czepialstwa, nieprawdy tylko opisane co się dzieje w tej firmie i przed czym ostrzegam ludzi. Bo potem jest za późno i spotyka się z prezesem w sądzie .
Zostaw swoją opinię o NOWYTECH Polska Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOWYTECH Polska Sp. z o.o.