NOWYTECH Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o NOWYTECH Polska Sp. z o.o.

były 2015-02-18 07:58:03
Nie pal głupa kolego. Zadzwoń do firmy w Krakowie i się zapytaj. Chyba że startujesz na stanowisko prezesa to dzwoń do księgowego w Austrii. Wszystko masz w internecie. Powodzenia
lukasz 2015-04-09 00:15:42
Chcę iść na rozmowę, wszedłem na forum aby się czegoś dowiedzieć i ZONK. Ludzie czy ktoś może napisać rzeczowo co się zmieniło na gorsze, jakie są słabe i mocne strony firmy. Na co trzeba uważać. To forum powinno być pomocne dla osób poszukujących pracy, a nie służyć ludziom wylewającym swoje niczym nieuzasadnione żale
HI HI HI 2015-04-11 09:59:21
co Ty "super przedstawicielu" możesz powiedzieć o firmie w której pracowałeś 2 tygodnie??????????????? to forum jest dla ludzi normalnych a nie dla idiotów którzy wylewają swoje bule z powodu swych nieudolności!!!!!!!!!!
1
marek 2015-04-11 10:16:48
nie pisze się "bule" tylko "bóle" - zasada taka
Marek z Zielonej Góry 2015-04-11 20:04:42
Właśnie się dowiedziałem, że ktoś na tym forum podszywa się pode mnie i wypisuje jakieś bzdury i komentarze jako ja czyli były przedstawiciel na Zieloną Górę.
Nie mam potrzeby rozgadywania się tutaj - potwierdzam, że pracowałem krótko, dostałem propozycję pracy w innej firmie, do której aplikowałem wcześniej, dlatego zrezygnowałem z Nowytech.
Cały ten elaborat to bzdura i w większości kłamstwo, jak większość zresztą treści na tym forum. Mam swoje zdanie na temat firmy, nie wszystko mi się tu podobało, ale złego słowa nie powiem o pracujących tu ludziach.
Marek, były PH Zielona Góra
były 2015-04-27 07:18:57
Na pewno nie jestem twoim kumplem i nie chcę nim być bo obrażasz ludzi i masz ich za nic. Nie jestem pod żadnym wpływem bo dawno wziąłem rozwód z aneksem i kurduplem.
Janusz W 2015-05-06 06:14:15
Czy ktoś może napisać jakie naprawdę są szanse pracy w tej firmie?
Chciałbym aplikować ale brak tu jest jakichkolwiek wiarygodnych informacji na temat tego jakie są np. możliwości rozwoju w tej firmie. Czy ta firma jest taka jak wynika z opisów, czy może jest inaczej? Czekam na jakąś rzetelną informację.
janusz
00 UFO 2015-05-06 20:37:12
Januszu, nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale powiem tylko żebyś sam spróbował doświadczyć tego co Nowytech oferuje, prezentuje itp. Nigdy nie należy opierać się na tego typu opiniach bo zawsze będą zarówno na tak jak i na nie, co oznacza że nadal będziesz tkwił w tym samym miejscu w kwestii wiedzy o firmie której nie znasz. Mogę jedynie podpowiedzieć na co powinieneś zwrócić uwagę podczas pierwszych kontaktów rekrutacyjnych. (usunięte przez administratora)
ko 2015-05-27 03:18:17
Witam. Nie znam ciebie a może znam. Ale podobają się mi twoje uwagi. Nikt nie jest bez winy a kto jest to powinien rzucić kamieniem ( zabrakło by kamieni aby w każdego rzucać dlatego uważam za lepszą metodę co zostało wymyślone przez kleryków aby czarownice rzucać do wody. Jak utonie to jest niewinna. Jak nie to na stos.
Darek
1
Tomek 2015-05-27 17:41:52
Witam. Firma Nowytech szuka dyrektora handlowego. Z opinii na forum wynika, że na stanowisku przedstawiciela jest dramat, prezes jest co najmniej trudny a produkty przeciętne i drogie. Czy w firmie był do tej pory dyrektor handlowy, czy jest to jakaś reforma? Jeżeli był, to co się z nim stało.
Kanti 2015-06-16 00:18:15
Życia prywatnego ludzi raczej sugeruję nie ruszać. Nie jestem pracownikiem firmy, ale nie jest to zbyt miłe słuchać takich wypocin na forum publicznym - pomijając fakt, że każdy prowadzi swoje życie jak mu się żywnie podoba. Jeżeli dobrze rozumiem to firma jest raczej słabym miejscem na rozpoczęcie swojej kariery...?
Rafał 2015-07-23 02:27:50
Jaki gajowy napisz proszę konkrety o co chodzi? CO ta osoba robi, że tak się jej boisz? Ja szczetze mówiąc nigdy nue bałem się nikogo w pracy bo zawsze wiedziałem za co mi płacą i robiłem swoje. Jak atmosfera była nie miła w pracy to powtarzałem, że w pracy nie ma kolegów w pracy są tylko znajome twarze,
1
r``````````````e 2015-09-06 07:24:49
(usunięte przez administratora)
kisot 2015-09-13 15:10:51
Nie jestem w stanie zrozumieć jak to jest niby osoby wykształcone, a w rzeczywistości totalnie zacofane. (usunięte przez administratora)
Czampion 2015-09-22 00:13:04
Tak z perspektywy patrząc to atmosfera u was nie powala na kolana. Nie wiem jak długo ludzie wytrzymywali, (usunięte przez administratora). Z drugiej strony ogłoszenia o pracę pojawiające się w internecie co jakiś czas potrafią dużo opowiedzieć o sytuacji w firmie ;)
Optymista 2015-09-27 20:36:16
Drodzy forumowicze. Firma z tego co zauważyłem od prawie roku prowadzi rekrutację na stanowisko dyrektora sprzedaży. Trochę pogubiłem się w tym szumie informacyjnym na forum. Przeczytałem że jest wielu "złych" i ktoś "ma odejść", od rekrutera dostałem informację że na emeryturę odchodzi dotychczasowy dyrektor sprzedaży i na jego miejsce prowadzona jest rekrutacja. Czy ktoś może sprecyzować jaka jest struktura organizacyjna firmy? Czy negatywne opinie dotyczą osoby która odchodzi? Dzięki z góry za pomoc, informacje uzyskane od Was będą miały wpływ na to czy będę uczestniczył w dalszej rekrutacji. Pozdrawiam
gość 2015-11-10 17:59:56
Pracowałem i odradzam. Produkty owszem dobre ale ceny z kosmosu. Atmosfera fatalna rotacja przedstawicieli jak na dworcu kolejowym. (usunięte przez administratora). A w ogóle jak na firmę handlową to mają bardzo dziwne zasady. Jak jesteś bardzo zdesperowany to spróbuj ale uważam że zmarnujesz czas.
piorun 2015-11-13 07:22:56
Witam
Znalazłem w kilku miejscach ogloszenia o pracy dla przedstawiciela w firmie Nowytech i dlatego tu jestem.Proszę o napisanie mi czy warto aplikować?Jak tam jest jaki zespól dyrekcja kierownictwo.Jaka panuje atmosfera?Jak z możliwością awansu i rozwoju?
Dziekuje i pozdrawiam forumowiczów
4
kisot 2015-11-15 21:10:50
Oświeć mnie czego to niby nie rozumiem
obserwator 2015-11-17 18:33:51
Wiele opini  ( negatywnych ) zniknęło z tego forum. Te które pozostały są często wyrwane z kontekstu więc to co pozostało to jakiś bezsensowny bełkot.
były 2016-01-26 08:17:57
Jak jesteście tacy zachwyceni tymi warunkami to startujcie nie marnujcie czasu na głupie wpisy na tym forum. Ale nie zapomnijcie potem napisać na tym forum prawdziwej wrażeń, opinii o tej firmie.
były 2016-02-19 05:56:24
Ja nie piszę tu złośliwie tylko chcę ostrzec innych bo sam tego doświadczyłem.
kawa 2016-02-19 19:59:19
@były czego doświadczyłeś, chętnie się dowiem. Stanowisko przedstawiciela handlowego chyba nie jest bardzo oblegane, bo Nowytech wrzucił kilka ofert na to miejsce.
bolek 2016-02-24 07:43:15
Pogrzeb trochę w internecie a wyjdzie ci to na zdrowie.
były 2016-02-24 18:39:15
pracowałem tam i szczerze odradzam
juz były 2016-02-25 08:38:39
Ja również tam pracowałem i to całkiem niedawno i rownie szczerze nie polecam tej firmy.(usunięte przez administratora)
arksi 2016-03-05 16:50:21
witam. jakie są zarobki na stanowisku ph. jakie auto służbowe? czy są gps-y? jakie plany sprzedaży? jakieś konkrety ktoś napisze?
bolek 2016-03-07 06:05:12
Zarobki i warunki zależą zawsze od ostatniego aneksu wprowadzonego przez prezesa.
były 2016-03-07 07:57:23
Jak chcesz coś wiedzieć prawdziwego to szukaj na innych forach.
nowy 2016-03-14 06:53:45
Nic nie można w sumie dowiedzieć się z tych wpisów o tej firmie. Prosił bym o jakieś konkrety bo docierają do mnie bardzo sprzeczne informacje. Z góry dziękuje.
były 2016-03-14 12:24:03
Poczytaj inne fora i zrozumiesz jaka jest prawda
Były 2016-03-14 18:56:58
Co tu pisać jak i tak wykazują prawdę .czytaj i szukaj gdzie indziej.
abc 2016-03-17 06:42:34
Poszukaj w swojej okolicy ludzi którzy tam pracowali.Jesli tacy byli to znają ich w firmach i znajdziesz ich.Dowiesz się z pierwszej ręki
tola 2016-04-08 07:49:58
Zaglądam tu by cos się dowiedzieć ale jakie forum pewnie i taka firma.Dzięki
Taki 2016-04-10 12:31:08
Po co tu zaglądasz jak tu się się ggggg dowiesz.zadzwon do tam i wprost zapytaj co chcesz wiedzieć
bolek 2016-04-21 06:08:05
O czym można pisać na tym forum??????
1
chetny 2016-04-21 06:39:49
Czy to prawda ze firma sądzi się z byłymi pracownikami?
2
bolek 2016-04-22 06:33:47
Nie wiem czy na tym forum o tym się dowiesz.
4
pracownik 2016-04-24 16:42:04
Na pewno się nie dowiesz bo takie wpisy albo się wo gule nie ukazują albo zaraz kasowane.
7
fan 2016-04-25 15:04:46
Zachęcam do poszukania w necie.Wszystko można znaleźć i jest jasno opisane.pozdrawiam
3
Nn 2016-05-04 21:50:14
(usunięte przez administratora) trzymajcie sie jak najdalej od nich.
2
ph 2016-06-07 22:26:46
Kompletne bzdury!!!praca jak każda inna w branży handlowej.Żeby zarobić trzeba po prostu sprzedawać a to nie wszyscy potrafią dlatego odpadają.Dla dobrych przedstawicieli są bonusy, premie i nagrody a nawet płatny urlop pomimo prowadzenia własnej działalności.Podejmując współpracę każdy kandydat wie że nie jest to umowa o pracę.Więc skąd ta niewiedza póżniej? Żałosne.
były 2016-06-09 15:23:49
Bardzo wybiórcze jest to forum z publikacją wpisów.
pracownik 2016-06-14 07:44:49
W tej firmie jest wspaniale ciągle młoda kadra. (usunięte przez administratora) No i odeszli ci z najdłuższym stażem. A po zatem to sielanka.
2
pracownik 2016-06-14 20:33:06
Żenada albo wpisy się nie ukazują, albo są cenzurowane. Czemu ma służyć to forum?
7
Były PH 2016-06-15 20:02:30
Ma służyć dezinformacji i zawieraniu prawdy o tej firmie tak by złowić nowych naiwnych
7
Xyz 2016-07-06 12:56:44
Oczywiście że tu niczego się nie dowiesz.Szukaj na innych forach
8
gość 2016-09-13 20:33:53
Masz rację , rotacja handlowców jak na dworcu lub w Providencie :) strach sie bac :)
1
aslaf 2016-10-28 15:21:28
Widzę na że na forum mamy do czynienia z osobami mocno sfrustrowanymi szkoda że wam nie wyszło ale trzeba iść do przodu więc wszystkim życze powodzenia w dalszej karieże zawodowej ,a co do samej firmy to firma jak każda inna handlowa. Trzeba pracować żeby zarobić dobre pieniądze jest podstawa niezbędne nażędzia dla handlowców system szkoleniowy stabilana finansowo plany sprzedażowe realne firma sie rozwija więc jest troche inaczej niż jest napisane we wcześniejszych postach.
7 kroków 2016-10-29 11:46:57
Chyba jednak nie tak źle! ale tak na prawdę wszystko się zmienia oprócz zmiany! ta jeszcze trwa, ale już niedługo. Pozdrowienia dla wszystkich.
Zostaw swoją opinię o NOWYTECH Polska Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOWYTECH Polska Sp. z o.o.