NOWYTECH Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o NOWYTECH Polska Sp. z o.o.

r``````````````e 2015-09-06 07:24:49
(usunięte przez administratora)
kisot 2015-09-13 15:10:51
Nie jestem w stanie zrozumieć jak to jest niby osoby wykształcone, a w rzeczywistości totalnie zacofane. (usunięte przez administratora)
Czampion 2015-09-22 00:13:04
Tak z perspektywy patrząc to atmosfera u was nie powala na kolana. Nie wiem jak długo ludzie wytrzymywali, (usunięte przez administratora). Z drugiej strony ogłoszenia o pracę pojawiające się w internecie co jakiś czas potrafią dużo opowiedzieć o sytuacji w firmie ;)
Optymista 2015-09-27 20:36:16
Drodzy forumowicze. Firma z tego co zauważyłem od prawie roku prowadzi rekrutację na stanowisko dyrektora sprzedaży. Trochę pogubiłem się w tym szumie informacyjnym na forum. Przeczytałem że jest wielu "złych" i ktoś "ma odejść", od rekrutera dostałem informację że na emeryturę odchodzi dotychczasowy dyrektor sprzedaży i na jego miejsce prowadzona jest rekrutacja. Czy ktoś może sprecyzować jaka jest struktura organizacyjna firmy? Czy negatywne opinie dotyczą osoby która odchodzi? Dzięki z góry za pomoc, informacje uzyskane od Was będą miały wpływ na to czy będę uczestniczył w dalszej rekrutacji. Pozdrawiam
gość 2015-11-10 17:59:56
Pracowałem i odradzam. Produkty owszem dobre ale ceny z kosmosu. Atmosfera fatalna rotacja przedstawicieli jak na dworcu kolejowym. (usunięte przez administratora). A w ogóle jak na firmę handlową to mają bardzo dziwne zasady. Jak jesteś bardzo zdesperowany to spróbuj ale uważam że zmarnujesz czas.
piorun 2015-11-13 07:22:56
Witam
Znalazłem w kilku miejscach ogloszenia o pracy dla przedstawiciela w firmie Nowytech i dlatego tu jestem.Proszę o napisanie mi czy warto aplikować?Jak tam jest jaki zespól dyrekcja kierownictwo.Jaka panuje atmosfera?Jak z możliwością awansu i rozwoju?
Dziekuje i pozdrawiam forumowiczów
6
kisot 2015-11-15 21:10:50
Oświeć mnie czego to niby nie rozumiem
obserwator 2015-11-17 18:33:51
Wiele opini  ( negatywnych ) zniknęło z tego forum. Te które pozostały są często wyrwane z kontekstu więc to co pozostało to jakiś bezsensowny bełkot.
były 2016-01-26 08:17:57
Jak jesteście tacy zachwyceni tymi warunkami to startujcie nie marnujcie czasu na głupie wpisy na tym forum. Ale nie zapomnijcie potem napisać na tym forum prawdziwej wrażeń, opinii o tej firmie.
były 2016-02-19 05:56:24
Ja nie piszę tu złośliwie tylko chcę ostrzec innych bo sam tego doświadczyłem.
kawa 2016-02-19 19:59:19
@były czego doświadczyłeś, chętnie się dowiem. Stanowisko przedstawiciela handlowego chyba nie jest bardzo oblegane, bo Nowytech wrzucił kilka ofert na to miejsce.
bolek 2016-02-24 07:43:15
Pogrzeb trochę w internecie a wyjdzie ci to na zdrowie.
były 2016-02-24 18:39:15
pracowałem tam i szczerze odradzam
juz były 2016-02-25 08:38:39
Ja również tam pracowałem i to całkiem niedawno i rownie szczerze nie polecam tej firmy.(usunięte przez administratora)
arksi 2016-03-05 16:50:21
witam. jakie są zarobki na stanowisku ph. jakie auto służbowe? czy są gps-y? jakie plany sprzedaży? jakieś konkrety ktoś napisze?
bolek 2016-03-07 06:05:12
Zarobki i warunki zależą zawsze od ostatniego aneksu wprowadzonego przez prezesa.
były 2016-03-07 07:57:23
Jak chcesz coś wiedzieć prawdziwego to szukaj na innych forach.
nowy 2016-03-14 06:53:45
Nic nie można w sumie dowiedzieć się z tych wpisów o tej firmie. Prosił bym o jakieś konkrety bo docierają do mnie bardzo sprzeczne informacje. Z góry dziękuje.
były 2016-03-14 12:24:03
Poczytaj inne fora i zrozumiesz jaka jest prawda
Były 2016-03-14 18:56:58
Co tu pisać jak i tak wykazują prawdę .czytaj i szukaj gdzie indziej.
xxx 2016-03-16 07:34:09
Poszukaj w swojej okolicy ludzi którzy tam pracowali a opowiedzą Ci z chęcią co tam przeżyli.W każdym większym zakładzie podadzą Ci namiary na takiego człowieka.
abc 2016-03-17 06:42:34
Poszukaj w swojej okolicy ludzi którzy tam pracowali.Jesli tacy byli to znają ich w firmach i znajdziesz ich.Dowiesz się z pierwszej ręki
tola 2016-04-08 07:49:58
Zaglądam tu by cos się dowiedzieć ale jakie forum pewnie i taka firma.Dzięki
Taki 2016-04-10 12:31:08
Po co tu zaglądasz jak tu się się ggggg dowiesz.zadzwon do tam i wprost zapytaj co chcesz wiedzieć
gość 2016-04-11 09:58:15
To forum jest tak samo wiarygodne jak ta firma.Kpina obłuda i zaklamanie.
bolek 2016-04-20 05:23:52
Nie ma po co tu zaglądać. Trzeba wiadomości szukać gdzie indziej.
bolek 2016-04-21 06:08:05
O czym można pisać na tym forum??????
1
chetny 2016-04-21 06:39:49
Czy to prawda ze firma sądzi się z byłymi pracownikami?
2
bolek 2016-04-22 06:33:47
Nie wiem czy na tym forum o tym się dowiesz.
4
pracownik 2016-04-24 16:42:04
Na pewno się nie dowiesz bo takie wpisy albo się wo gule nie ukazują albo zaraz kasowane.
7
fan 2016-04-25 15:04:46
Zachęcam do poszukania w necie.Wszystko można znaleźć i jest jasno opisane.pozdrawiam
3
Nn 2016-05-04 21:50:14
(usunięte przez administratora) trzymajcie sie jak najdalej od nich.
2
ph 2016-06-07 22:26:46
Kompletne bzdury!!!praca jak każda inna w branży handlowej.Żeby zarobić trzeba po prostu sprzedawać a to nie wszyscy potrafią dlatego odpadają.Dla dobrych przedstawicieli są bonusy, premie i nagrody a nawet płatny urlop pomimo prowadzenia własnej działalności.Podejmując współpracę każdy kandydat wie że nie jest to umowa o pracę.Więc skąd ta niewiedza póżniej? Żałosne.
były 2016-06-09 15:23:49
Bardzo wybiórcze jest to forum z publikacją wpisów.
pracownik 2016-06-14 07:44:49
W tej firmie jest wspaniale ciągle młoda kadra. (usunięte przez administratora) No i odeszli ci z najdłuższym stażem. A po zatem to sielanka.
2
pracownik 2016-06-14 20:33:06
Żenada albo wpisy się nie ukazują, albo są cenzurowane. Czemu ma służyć to forum?
7
Były PH 2016-06-15 20:02:30
Ma służyć dezinformacji i zawieraniu prawdy o tej firmie tak by złowić nowych naiwnych
7
Xyz 2016-07-06 12:56:44
Oczywiście że tu niczego się nie dowiesz.Szukaj na innych forach
9
gość 2016-09-13 20:33:53
Masz rację , rotacja handlowców jak na dworcu lub w Providencie :) strach sie bac :)
1
aslaf 2016-10-28 15:21:28
Widzę na że na forum mamy do czynienia z osobami mocno sfrustrowanymi szkoda że wam nie wyszło ale trzeba iść do przodu więc wszystkim życze powodzenia w dalszej karieże zawodowej ,a co do samej firmy to firma jak każda inna handlowa. Trzeba pracować żeby zarobić dobre pieniądze jest podstawa niezbędne nażędzia dla handlowców system szkoleniowy stabilana finansowo plany sprzedażowe realne firma sie rozwija więc jest troche inaczej niż jest napisane we wcześniejszych postach.
7 kroków 2016-10-29 11:46:57
Chyba jednak nie tak źle! ale tak na prawdę wszystko się zmienia oprócz zmiany! ta jeszcze trwa, ale już niedługo. Pozdrowienia dla wszystkich.
były 2016-12-05 06:24:05
W firmie dzieje się świetnie szczególnie na tym forum nic ująć nic dodać.
były 2016-12-06 07:27:53
Bardzo dobrze. tylko takie wpisy są publikowane.
ZIMA 2017-01-01 22:29:09
czy warto sie starac o pracę w Nowytech jako PH
bolek 2017-01-05 06:54:52
Poczytaj sobie na innych forach i odpowiedz sobie sam. Albo poszukaj w swojej okolicy byłego pracownika tej firmy i porozmawiaj z nim. Nie jest to takie trudne bo durzo byłych pracowników tej firmy pracuje w branży u konkurencji.
obecny 2017-01-13 00:03:34
jak forum nie odpowiada to trzeba by było zmienić:)
obecny 2017-01-13 00:08:48
:)gdzie można znaleźć tych wielu byłych potencjalnie niezadowolonych pracowników .Jest jakies miejsce?:)
były 2017-01-14 07:41:40
Prawie w całej Polsce może oprócz Szczecina. Ja wiem co pisze, bo długo pracowałem. A nie jestem osobą sfrustrowaną bo mi się nie udało, nie dałem rady tylko śmiałem mieć inne zdanie jak prezes. Pracuję w konkurencji i na moim terenie wasza firma nie istnieje. Pozdrowienia dla starych pracowników, oj malutko ich zostało. Prezesa nie pozdrawiam.
zima 2017-01-14 18:35:37
jak duzo pracuje u konkurencji tzn ze jest duza rotacja pracowników i spadaj
M 2017-01-17 08:46:57
witam.
Co do sprzedazy to sie nie wypowiadam poniewaz to kazdy na siebie pracuje.
Raz piszecie o dyrektorze, a raz o prezesie. Czy macie na mysli te sama osobe?
Co do spraw sadowych czy dotyczy to PH na swojej dzialalnosci czy ogolnie?
Zostaw swoją opinię o NOWYTECH Polska Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOWYTECH Polska Sp. z o.o.