logo ITMAGINATION Sp. z o.o.

ITMAGINATION Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o ITMAGINATION Sp. z o.o.

Gość 2016-04-18 15:24
Guru, ale wiecie, że firma ma obowiązek płacić Wam jak odejdziecie z firmy za zakaz konkurencji? Jeśli nie zaplaci to zakaz konkurencji jest nieważny. Z tego co wiem, sprawdźcie to.
Ja bym nie podpisywał, inna firma raz dała mi do podpisania umowe, ze jesli zdradzę o jakich kwotach rozmawiamy oraz jak nazywa sie firma, ktora szuka pracownika, to 100 czy 150 tysięy złotych będę im musiał zapłacić, nie podpisałem.

Co do firmy, w ogloszeniu wynagrodzenie rzędu 8-10 tysiecy, dzwoni kierownik i na pytanie ile chce Pan zarabiać odpowiadam 4-6 tysięcy z 2 letnim doświdczeniem, praca dla zagranicznych firm, a on mi odpowiada, że tyle nie jestem wart. Śmiech na sali, skoro zarabiałem właśnie z tego przedziału i to nie najniższe, do tego pracując zdalnie, a nie ponosząc koszta wynajmu mieszkania.

Odnoszę wrażenie, że firma się lansuje, podając duże kwoty w ogłoszeniach, inna bajka, że na jednych portalach podawane są większe wynagrodzenie a na innych mniejsze, ale nie wiem czy ta firma też tak robi. Jeśli się mylę, to wyprowadźcie mnie z błędu.
4
Gość 2016-04-18 15:37
źle szukasz ;) ja widzę, że firma oferuje dużo, ale na rozmowie przez telefon kwoty padają znacznie niższe.
6
Ukryty smok 2016-05-10 10:18
Nikt nie chce mówić o zarobkach, bo jak sie dowiesz, że Twoj kolega zarabia 50% więcej a umnie mniej od Ciebie, to pójdziesz po podwyzke a jak sie szef dowie, że to ten co zarabia więcej Ci powiedział, to jemu obetnie.
Witaj w Polsce.
2
opinia. 2016-08-15 16:16
Nie odnoszą się z szacunkiem do doświadczenia zawodowego zdobytego przez ludzi. Oceniają współpracowników tylko po tym jaką wynegocjowali stawkę.
14
BI Conultant. 2016-08-16 16:27
A jakie rozwiązania business intelkigence firma proponuje ? Ten konsultant BI ma dysponować jakiego rodzaju wiedza ? Jakieś modele ekonometryczne, może predykcja na podstawie zebranych danych? Jakaś logikę biznesową konsultant ma znać aby zaproponować w rozwiązaniu BI ? Co ta osoba ma zrobić ?
r 2016-08-27 23:15
E tam zaraz BI Consultant :) U nich to potrzeba Employee Overtime Expert - w skrócie EOE.
EOE jest niezbędny aby dowozić w terminie produkty, na które PM o znakomitej asertywności wyraził zgodę :) Oni to sobie wyobrażają chyba jakoś tak - cały dzień praca z klientem, a potem od 18:00 do 24:00 full time job Employee zakasa rękawy i dowiezie co trzeba aby PM nie musiał martwić się o terminy. I tak przez rok.
No i tak to jest. Teraz rozpisują się że potrzebują BIC, a napisaliby wprost że chodzi o EOE :) Są tacy Employee, że wystarczy na nich warknąć i pojadą na drugi koniec kraju i będą tam pracować nockami w hotelach (potem się chwalą jak to pracują overtime), a inni no cóż... :) zastanowią się czy tak działając nie psują czasami rynku.
Wiele można zrobić, ale w regularnych godzinach pracy droga firmo - i tak właśnie planujcie projekty, nie inaczej. A jak musicie inaczej, to zwiększcie odpowiednio skład.
7
r 2016-08-29 09:19
jeśli nie jest trudna, to chyba w ogóle nie trzeba się przygotowywać
wydaje mi się że rozmowa ogólna i o planach na przyszłość jest wtedy, gdy PM nie zaplanował projektu i nie wie po prostu realnie co jest do zrobienia
wolałbym porządną rekrutację z informacją co dokładnie jest zaplanowane, rozmowa z kompetentnym przełożonym
tak żeby potem PM nie musiał na każdym kroku przepraszać
1
iński 2016-08-30 22:36
tak czytam tą ofertę na BI Consultant..
możecie mi powiedzieć w którym projekcie BI Consultant będzie implementował procesy ETL w SSIS? startując chciałbym wiedzieć gdzie chodzi o ETL , a gdzie jest to po prostu klepanie procedur w T-SQL (no bo czas goni :D )
żebym potem nie był zawiedziony

myślę że wiecie o co chodzi
2
Analyst. 2016-09-04 22:46
Ja na miejscu BI Consultantow szedlbym do większych firm, które na projektach są w stanie reprezentowac interesy własnego zespołu wytworczego.

Ale każdy robi jak tam w danym momencie sytuacja wypada.
6
Gość 2016-09-20 17:41
ja po rozmowie z PM stwierdziłem, że umie on mniej ode mnie w pewnych aspektach, był chyba z Radomia. Oczywiście mnie nie przyjęli, by nie robić mu konkurencji.
Moim zdaniem kwalifikacje nie są najważniejsze, ważniejsze jest jak nisko się cenisz, gdyż w ogłoszeniach padają inne stawki, z ust PM znacznie mniejsze.
Pozdrawiam
9
nie polecam 2016-10-18 21:01
Chłopie, sposób organizacji warunków pracy u klienta - jak tam u nich byłem - świadczył o tym, że ich interesuje TYLKO to czy dostaną kasę od klienta i W OGÓLE nie interesuje ich to czy Ja się czuję w pracy dobrze. Od tej strony patrząc spośród ponad 15. firm dla których pracowałem - plasuje to ich na ostatniej pozycji ex aequo z pewną mordownią wytwarzania oprogramowania.
W mojej ocenie nie powinni się obrazić za ten wpis, ponieważ to jest PRAWDA. Ja do nich nie pójdę nigdy po referencje, oni zaś powinni się liczyć z przyszłą opinią ludzi którzy dla nich pracują.
17
BI Developer 2016-10-22 09:54
Pracuje w ITMAGINATION od 3 lat w dziale BI jako BI Developer. Aktualnie prowadzę swój zespół.
Dużo nowych projektów w szczególności międzynarodowych. Tempo rozwoju jest wysokie, więc trzeba umieć się odnaleźć.
Chwalę sobie firmę za to, że zawsze można się dogadać zarówno z managerami jak i właścicielami. Plusy prywatnej firmy.
KenBlock 2016-11-19 22:41
Umowa odstrasza każdego kto potrafi czytać a oni twierdzą, że to standard... jak najdalej od takiego "pracodawcy"
8
think_twice 2016-11-29 18:43
Rewelacja. Lubimy czasem usiąść i porozmawiać o naszych kontraktach, bo co następny to lepszy, bardziej uczciwy, korzystniejszy. Warto przyjąć pierwszą ofertę od razu i bez myślenia, bo nikt inny na rynku takiej na pewno nie da.
Tester 2016-12-02 11:21
Pracuję w ITMAGINATION już jakiś czas. Firma bardzo ambitna i widać na żywo jak szybko się rozwija. Nowi klienci, nowe biura, rebranding nie tylko wizualany. Wiadomo, że w każdej firmie są obszary do poprawy. Tu czuć, że realnie właścicielom zależy na poprawie doświadczeń pracowników.
Kwalifikacje 2016-12-19 18:37
Skoro pracowałeś juz dla ponad 15 firm to znaczy, ze nigdzie nie zagrzałeś na długo - może to jednak z Tobą i Twoimi kwalifikacjami jest coś nie tak?
1
tomas 2016-12-27 00:15
Największe minusy tej firmy to:
- fatalnie prowadzony proces rekrutacji (zamęczanie kandydata pytaniami spoza jego zakresu specjalizacji i potencjalnych obowiązków na pożądanym stanowisku)
- zatrudnianie tylko wyłącznie na B2B, inne formy zatrudnienia niestety nie wchodzą w grę
- brak dodatkowych benefitów poza standardową opieką medyczną i Multisport (tyle oferują dziś nawet supermarkety)
- słabe relacje z byłymi pracownikami firmy- wielu z nich rozstaje się z firmą w fatalnej atmosferze także z winy pracodawcy
2
arystoteles 2016-12-27 11:48
Na pierwszy rzut oka firma robi dobre wrażenie - jest o niej dosyć głośno na portalach spolecznościowych (min. chwali się szybko rozrastającym sie zespołem), ma fajną, nowoczesną stronę internetową a przed rozmową rekrutacyjną - w modnie urządzonym biurze - jesteśmy mile witani przez ładne dziewczyny z recepcji.

No i to by było na tyle - teraz przygotuj się tylko na gorsze.

Po pierwsze, ITM oferuje bardzo niekorzystne warunki współpracy. Nie mogę niestety rozwinąć tego wątku ze względu na zachowanie poufności (boję się kary finansowej), ale polecam dokładnie zapoznać się ze wszystkimi zapisami umowy (patrz Wskazówki dla Pracownika).

Jeśli jednak zdecydujemy się na współpracę (co szczerze odradzam), to czeka nas żmudna walka z chaosem organizacyjnym i totalnym brakiem zaufania do pracownika (ze strony nie-IT). Natomiast po stronie IT spodziewajmy się braku jakichkolwiek spójnych metodyk pracy - jeżeli liczysz na takie rzeczy jak Scrum, CI, TDD, code review itp. to możesz się srogo rozczarować .

Zespoły sprawiają wrażenie tworzonych na prędce z zupełnie przypadkowych ludzi (duża rotacja pracowników, wśród deweloperów większość pracuje poniżej 1 roku), będących dziwną mieszanką np. początkujących frontendowców (majacych trudności ze zdefiniowaniem klasy w CSS )z mid-seniorami w backendzie. Nic dziwnego, że w rezultacie projekty nie trzymają się terminów co próbuje się rozwiązać pogarszaniem standardów jakości (o ile w ogóle jakieś były) i tworzeniem kodu na szybko, byle "u mnie zadziałał".

Nie zdziw się również, jeżeli z dnia na dzień dowiesz się o tym, że od jutra pracujesz w innej technologii, w zupełnie innym zespole w biurze nowego klienta na Mordorze (tak było w moim przypadku, na szczęście tego samego dnia złożyłem wypowiedzenie:) ).

Wskazówki dla Pracodawcy: ITM, nie idźcie tą drogą!

Wskazówki dla Pracownika:
Omijać szerokim łukiem. Jeśli jednak jesteś zdesperowany albo lubisz przygody i mimo wszystko chciałbyś wziąć udział w rekrutacji do ITM to pamiętaj o tych 3 rzeczach:

1. podczas rozmowy rekrutacyjnej poproś o przesłanie wzoru umowy na maila
2. dokładnie zapoznaj się z zapisami i zastanów się, czy chcesz pracować na takich warunkach(negocjuj!)
3. Jeśli zdecydujesz sie podpisać umowę, to przed spotkaniem wydrukuj egzemplarz, który otrzymałeś na maila i sprawdź jego zgodność z tym, który dostaniesz do podpisania!
13
arystoteles 2016-12-27 13:32
Na pierwszy rzut oka firma robi dobre wrażenie - jest o niej dosyć głośno na portalach spolecznościowych (min. chwali się szybko rozrastającym sie zespołem), ma fajną, nowoczesną stronę internetową a przed rozmową rekrutacyjną - w modnie urządzonym biurze - jesteśmy mile witani przez ładne dziewczyny z recepcji.

No i to by było na tyle - teraz przygotuj się tylko na gorsze.

Po pierwsze, ITM oferuje bardzo niekorzystne warunki współpracy. Nie mogę niestety rozwinąć tego wątku ze względu na zachowanie poufności, ale polecam dokładnie zapoznać się ze wszystkimi zapisami umowy (patrz Wskazówki dla Pracownika).

Jeśli jednak zdecydujemy się na współpracę (co szczerze odradzam), to czeka nas żmudna walka z chaosem organizacyjnym i totalnym brakiem zaufania do pracownika (ze strony nie-IT). Natomiast po stronie IT spodziewajmy się braku jakichkolwiek spójnych metodyk pracy - jeżeli liczysz na takie rzeczy jak Scrum, CI, TDD, code review itp. to możesz się srogo rozczarować.

Zespoły sprawiają wrażenie tworzonych na prędce z zupełnie przypadkowych ludzi (duża rotacja pracowników, wśród deweloperów większość pracuje poniżej 1 roku), będących dziwną mieszanką np. początkujących frontendowców (majacych trudności ze zdefiniowaniem klasy w CSS )z mid-seniorami w backendzie. Nic dziwnego, że w rezultacie projekty nie trzymają się terminów co próbuje się rozwiązać pogarszaniem standardów jakości (o ile w ogóle jakieś były) i tworzeniem kodu na szybko, byle "u mnie zadziałał".

Nie zdziw się również, jeżeli z dnia na dzień dowiesz się o tym, że od jutra pracujesz w innej technologii, w zupełnie innym zespole w biurze nowego klienta na Mordorze (tak było w moim przypadku, na szczęście tego samego dnia złożyłem wypowiedzenie:) ).

Wskazówki dla Pracodawcy: ITM, nie idźcie tą drogą!

Wskazówki dla Pracownika:
Omijać szerokim łukiem. Jeśli jednak jesteś zdesperowany albo lubisz przygody i mimo wszystko chciałbyś wziąć udział w rekrutacji do ITM to pamiętaj o tych 3 rzeczach:

1. podczas rozmowy rekrutacyjnej poproś o przesłanie wzoru umowy na maila
2. dokładnie zapoznaj się z zapisami i zastanów się, czy chcesz pracować na takich warunkach(negocjuj!)
3. Jeśli zdecydujesz sie podpisać umowę, to przed spotkaniem wydrukuj egzemplarz, który otrzymałeś na maila i sprawdź jego zgodność z tym, który dostaniesz do podpisania!
8
sokrates 2016-12-28 11:18
Szczerze odradzam współpracę z tą firmą.

Nie ma możliwości otrzymania wzoru umowy na maila przed spotkaniem z HR, co sprawia, że od razu zapala się lampka, że pracodawca chce coś ukryć i niestety to się potwierdza.
W moim przypadku wyglądało to tak, że na siłę próbowano mnie zmusić do podpisania umowy. Panie z HRu nie były zbyt chętne, żebym wziął umowę do domu i spokojnie ją przeanalizował. Na początku rozmowy negocjowaliśmy kwotę wynagrodzenia. Gdy udało nam się dojść do porozumienia i poraz setny poprosiłem o czas na przeanalizowanie umowy, panie z HRu poinformowały mnie ostatecznie, że mogę wziąć umowę do domu, ale nasze ustalenia co do wynagrodzenia zostają anulowane... Większość ludzi, które spotkałem w firmie podpisało nieuważnie umowę a potem kombinowało, żeby się wyrwać przed końcem obowiązywania umowy.

A co do samych warunków umowy:
- Umowa na rok z ogromną karą finansową za wcześniejsze zerwanie.
- Zakaz konkurencji, który utrudnia przejście do innych firm po zakończeniu współpracy z ITM (firma po cichu dogaduje się z największymi firmami w Warszawie o niezatrudnianiu byłych pracowników ITM, możesz iść tylko z ramienia ITM)

Po zatrudnieniu do konkretnego projektu może się okazać, że po tygodniu idziesz do zewnętrznego klienta bez informowania Ciebie o tym fakcie. Sam byłem świadkiem, jak pracownik został oddelegowany do Mordoru, podczas gdy był na urlopie. Dowiedział się o tym dopiero po tym jak przyszedł do biura. Niestety nie miał pola manewru, przez to, że podpisał umowę na rok i bał się wysokiej kary finansowej :slightly_smiling_face:

Atmosfera w pracy też jest nienajlepsza, pracownicy głośno narzekają na podpisane umowy. Myślę, że dobrym rozwiązaniem dla pracodawcy jest skupić większą uwagę na jakość a nie ilość pracowników.
16
HatersGonaHate 2016-12-28 20:07
Ja w przeciwieństwie do przedmówców bardzo chwalę sobie pracę w ITMAGINATION, w której pracuję ponad 2 lata. To mój trzeci pracodawca i jak na razie najlepszy ze wszystkich. Firma szybko rośnie, pojawiają się nowi klienci, także międzynarodowi - anglojęzyczni. Wynagrodzenie jest jest konkurencyjne, jeżeli znasz się na swojej pracy zarobisz porównywalnie, a bardzo często lepiej niż u konkurencji.

Firma ma już swoją skalę, daje to możliwość zmiany zespołu, projektu czy przejścia do projektu realizowanego u klienta, jeżeli ktoś chce sprawdzić jak pracuje się po drugiej stronie - wystarczy porozmawiać z przełożonym :)

Umowa - wiele osób narzeka na zapisy umowy. Pracowałem wcześniej u innych dostawców oprogramowania i przypadku umowy B2B zawsze były zapisy o zakazie konkurencji czy kary za zerwanie kontraktu bez zachowania okresu wypowiedzenia. To chyba naturalne, w przypadku umów B2B firma musi chronić się przed tym, że pracownik z dnia na dzień po prostu przestanie przychodzić do pracy nikogo o tym nie informując :) Podczas rozmowy rekrutacyjnej nie miałem żadnych problemów z tym, żeby zabrać umowę do domu i na spokojnie przeczytać przed podpisaniem. W przypadku pytań dziewczyny z HR udzieliły mi potrzebnych informacji.

Co do atmosfery - również oceniam ją pozytywnie. Oczywiście zdarzają się hejterzy, ale ogólnie pracuje się dobrze, z każdym można się dogadać.

Co do warunków pracy biuro przeszło gruntowny remont, wygląda bardzo nowocześnie. Ostatnio pojawiły się biurka z elektrycznie regulowaną wysokością i nowe wygodne fotele. Zespoły mają oddzielne budżety na wyjścia integracyjne. Przynajmniej raz w tygodniu dostajemy świeże owoce, są piłkarzyki, XBOX dostępne dla pracowników. Firma organizuje duże imprezy integracyjne dla wszystkich pracowników. O podstawach typu automaty z batonami czy ekspresy z kawą nie wspomnę. Dodatkowo są również zajęcia sportowe, która firma sponsoruje (piłka, Squash). Na święta każdy pracownik dostaje paczkę ze słodyczami. Cyklicznie firma organizuje również inspiration booster, na który zaprasza osobę z zewnątrz lub wewnątrz organizacji którzy prowadzą wykłady na różne tematy. Firma sponsoruje też certyfikację Microsoft - sam zdałem dwa egzaminy, za które firma mi zapłaciła.

Co do minusów firmy - z uwagi dużą ilość projektów często z napiętymi harmonogram od czasu do czasu trzeba posiedzieć w nadgodzinach.

Podsumowując - szczerze polecam ITMAGINATION.
3
NieWiemJakSieNazwac 2016-12-29 09:57
Niestety wszytskie pochlebne komentarze na temat tej firmy sa pisane przez Panie z HR :), mają bardzo niska place podstawową ale dosc wysoką prowizję od zatrudnianego pracownika, a itm jaka ma Opinie w Wawie kazdy chyba zna :) - nie jest ona zbyt dobra :(
20
Bryndza 2017-01-04 16:06
co do zakazu konkurencji, jeśli firma po zerwaniu umowy nie placi pracownikowi za nie podejmowanie pracy z innymi firmami to jest on nieskuteczny. Na UoP tak jest, czy na B2B też, nie wiem, dopytajcie prawnika.
Jak o tym powiedzialem tym z HR to sie bardzo zdenerwowaly, więc na B2B zapewne też tak jest, ale cichutko :P
6
Bryndza 2017-01-04 16:06
BTW jak firma placi malo to zwieksza ryzyko ze pracownik na drugi dzien nie przyjdzie i tyle
1
Pracownik 2017-01-18 14:37
Myślę że to Ty robisz ten wpis żeby tylko komuś przesładzać. Wszyscy ich chwalą a jedynie Ty dopatrujesz się zmowy i wpisywania dobrych opinii. Jak tylko ktoś napisze dobrze natychmiast jest masa opinii negatywnych, nie rozumiem po co? A może to konkurencja chce zaszkodzić?
1
Erni 2017-02-04 13:34
Zwracajcie szczególną uwagę na zapisy w umowie B2B. Przeczytajcie ją sobie na spokojnie w domu i dobrze przemyślcie. To nie jest Umowa o Pracę, gdzie za Wami stoi Kodek Pracy.

Kilka lat temu mój proces rekrutacji do tej firmy zakończył się właśnie na przeczytaniu umowy. Jak można się domyślić chroni ona przede wszystkim interesy ITM oraz ich Klientów i to w sposób skrajnie niesymetryczny.

Przykładowo, Konsultant nie może wypowiedzieć umowy w ciągu 1 roku (bardzo wysokie kary), natomiast Klient może zrezygnować z Konsultanta w zasadzie z dnia na dzień. W ten sposób, pomimo tego, że nadal jesteś formalnie związany z ITM, nie dostajesz żadnych pieniędzy.

Do powyższego dochodzą jeszcze zapisy o zakazie konkurencji, które sprawiają, że cieżko się z tej firmy później "wyrwać".
11
Pracownikobecny 2017-02-25 17:36
Itmagination jest zupełnie bez wazeliny dobrą firmą
1
Hanna 2017-02-28 15:37
Patrzyliście na oferty pracy do ITMAGINATION Sp. z o.o.? Bardzo często pojawiają się nowe. Myślicie, że znajdziecie wśród nich coś dla siebie? :)
Bryndza 2017-03-05 22:38
tak, bardzo często się pojawiają, bo szukają jak najtaniej i nie mogą znaleźć, przyuczyć nie chcą, po znajomości chętnie przyjmują, sieczka, cwaniactwo, zero uczciwości i kapitalizmu w tej firmie, kolesiostwo na pierwszym miejscu
4
Hanna 2017-03-06 09:35
@Bryndza a może po prostu jeszcze nie znaleźli nikogo właściwego na dane stanowisko?
Bryndza 2017-03-10 21:21
a co znaczy właściwego?
Jak ktoś spełnia kryteria to jest właściwy, jak brakuje kilku umiejętności, to albo firma ponosi koszty doszkolenia, albo się zatrudnia taniej, na czas doszkolenia, potem pensję się wyrównuje.
Co znaczy według Pani odpowiedni kandydat?
Tani i uległy jak prostytutka z lasu?
5
Hanna 2017-03-14 09:29
@Bryndza nie wiem jak jest w przypadku tej konkretnej firmy. Najczęściej firmom jednak zależy na określonym doświadczeniu/cechach/umiejętnościach. Jeżeli kandydatowi brakuje kilku wymaganych przez firmę umiejętności, to firma może zdecydować się na dalsze poszukiwania.
Bryndza 2017-03-16 01:05
to niech nie marudzi, że nie ma specjalistów na rynku, bo ludzie się uczą, i gonią za tymi umiejętnościami jak chomik za serem, to cwaniactwo, manipulacja, gdzie zarabia się na szkoleniach ludzi, których i tak się nie zatrudni, bo to nie jest celem. Każdy wie, że na szkoleniach zarabia się więcej niż na pracy w IT.

Niech w takim razie podają dokładnie jakich ludzi szukają, z jakimi kwalifikacjami, niech podają przykłady kodu, z jakim chcą pracować, jakość jakiej oczekują (przykład kodu) i ile za to są w stanie zapłacić, wtedy będzie mniej niedomówień, bo jak na razie widzę kolesie od wódeczki zarabiają dobrze, a specjaliści wysokiej klasy nie.

Chce przejrzystości rynku pracy! Koniec z manipulacjami i oszustwami! Rozumiem, że Pani również
Rynek pracy dotyczy wszystkich nie tylko jednej strony.

Co Pani rozumie pod pojęciem cechy? Cechy można sobie wykształcić, co to dobór nienaturalny, gdzie się decyduje, kto ma cechy i jakie, czy te cechy komuś pasują czy nie? Kto weryfikuje te cechy i jakimi metodami? Proszę te cechy podawać w ogłoszeniu, koniec z cwaniactwem.

Ja doświadczyłem od tej firmy manipulacji na sobie, gdzie udowadniali mi ludzie o mniejszych kwalifikacjach, że nic nie umiem, żeby mnie nie zatrudnić, nie wiem czemu.

Dlatego nie mogę polecić tej firmy.

Proces zatrudnienia - budzi wątpliwości, rozmowa o pensji - kierownik przez telefon mówi, że chcę za dużo, jakim prawem się pytam. To, że on ma mniejsze kwalifikacje, nie znaczy, że ja nie mam prawa zarabiać więcej. Pytania szczegółowe, których nie mogę znać, jeśli nie rozwiązałem danego zadania wcześniej i to ma być rekrutacja do poważnej firmy? To jest kpina,. Familiada dla kolesi
6
Hanna 2017-03-16 09:05
@Bryndza bardzo dziękuję za Twoją ocenę. A długo pracowałeś w ITMAGINATION Sp. z o.o.?
NIck 2017-05-19 16:28
TOTALNE ZERO !!!!

wyzysk na umowach B2B. Mają dobry PR - ładne biuro i wszyscy z managementu wystrojeni, a naiwne pachołki chcą równać do nich.

Ta firma to wyzysk dla naiwnych frajerów.
8
Hanna 2017-05-22 08:50
@NIck dlaczego uważasz, że firma ITMAGINATION Sp. z o.o. to 'zero'? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Jesteś/byłeś pracownikiem ITMAGINATION Sp. z o.o.? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach.
Lupus 2017-06-14 21:01
totalnie trafiłeś w sedno - przybijają zlecenie z klientem na często nierealnych terminach nie mając zespołu z kompletem niezbędnych kwalifikacji a potem jest głupawka i pajacowanie przed klientem. Klienci odchodzą i nie chcą dawać dalszych zleceń a ludzie w zespole to widza. Idziesz na integrację z kolegami i słyszysz jak ludzie mówią ile im zostało do końca kontraktu ... bardzo głupio prowadzona firma, zdecydowanie nieracjonalnie zarządzanie workforce i anty motywowanie ich do wysiłku. Same umowy z karami z kosmosu i zakazami - w ogóle kontrakt bez możliwości zerwania go w dowolnym momencie z np 3 miesięcznym terminem zakończenia to zwykłe więzienie
8
Ochotnik 2017-06-19 11:15
ITMAGINATION ma aktualnie dużą ofertę pracy i zastanawiam się jaki jest tego powód? Firma się rozwija?
pozdro 2017-06-19 22:29
no pewnie dali ogłoszenia
1
Były 2017-06-22 21:53
Powinniście cieszyć się , że firma ma nowy kontrakt przynajmniej tak wynika na podstawie dużej liczby ofert pracy. Pracowałem w firmie i mam sentyment , ja się cieszyłem jak były nowe akcje z klientami. Co wam po takim marudzeniu? Więcej pracy to i więcej kasy.
Była 2017-07-07 16:47
Firma będzie się rozwijać, bo cała branża będzie. Niedojrzałość właścicieli swoje konsekwencje będzie miała dopiero za jakiś czas bo skupieni na sobie, popisujący się samochodami i gadżetami młodzi ludzie jakimi są tzw. ddl muszą po prostu tę drogę przejść. Dopiero czas nauczy ich szacunku do ludzi, uczciwości wobec klientów i pracowników. Teraz jednak muszą siedzieć na fejsbuniu i wzajemnie sobie lajkować swoje posty bo ich ego zwyczajnie dojrzewa.




12
Pracownik 2017-07-13 15:00
@Lupus Czasami są potrzebne opinie wskazujące błędy w firmach ale w przypadku ITMAGINATION to chyba przesadzasz? Wszystko byś ustawiał według własnej wizji ale to nie jest Twoja firma i ktoś może mieć inne zdanie.
avik 2017-07-20 15:45
Tyle, że on ma racje. Wiadomo, że w HRe musicie tak odpisywać bo te komentarze uderzają w Waszą pracę :)
5
Pracownik 2017-07-25 11:43
Niektórzy tak mają, że jak jest dobrze to szukają przysłowiowej dziury w całym. Firma dobrze prosperuje i nie mogę zrozumieć dlaczego tak piszecie? Nie ma ideałów.
23 2017-07-28 11:53
Szybka reakcja HRu zawsze na proposie :)
4
Pracownik 2017-07-31 11:37
Są pracownicy zadowoleni z pracy w firmie!!!! i nie narzekają.
Hanna 2017-08-08 09:49
@23 rozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @Pracownik. Jak Ty oceniasz ITMAGINATION jako pracodawcę? Długo już pracujesz w firmie? Jak wygląda codzienna praca w Twoim dziale? Takie informacje mogą być cenne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją.
Zadowolony 2017-08-09 11:47
Pracuję w ITM już dwa lata i mogę powiedzieć o tej firmie wiele dobrego. Jeżeli jesteś ogarnięty i masz wiedzę w swojej specjalizacji oraz co najważniejsze CHCE CI SIĘ pracować, to wg mnie można w tej firmie rozwijać się i iść do przodu.
Gdy znudzi Ci się bieżący projekt możesz porozmawiać z przełożonym i poprosić o zmianę. Takich zmian w firmie jest wiele i nie ma z tym większego problemu.
Widzisz, że na rynku płacą więcej - ponownie idę do przełożonego i pokazuje mu ile ja zarabiam, a ile dają na rynku. Nie miałem problemu by dostać podwyżkę.
Jak dla mnie dialog i przekazywanie informacji to podstawa - narzekanie pod nosem czy po stronach internetowych nie zmieni sytuacji.
Biuro wygodne (stoły elektrycznie regulowane, bardzo wygodne fotele, nie ma problemu z drugim monitorem), wyposażenie kuchni i owoce także OK.
pracownik 2017-08-10 22:20
super, a to że faktur nie opłacają w terminie to też takie fajne?
Kandydat 2017-08-11 11:01
Słyszałem o ITMAGINATION sporo dobrego. Właśnie aplikowałem do firmy i czekam na ewentualną rozmowę. Może ktoś podpowie mi jaka jest atmosfera w firmie? Czy macie jakieś dodatki typu socjalne do pensji?
Zostaw swoją opinię o ITMAGINATION Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITMAGINATION Sp. z o.o.