logo ITMAGINATION Sp. z o.o.

ITMAGINATION Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o ITMAGINATION Sp. z o.o.

Przemek (CFO) 2017-09-20 15:54
Zapraszam do kontaktu mailowego. Pracownicy Firmy mają mnie w bazie adresowej, a osoby spoza Firmy mogą pisać na mail widoczny na: https://www.itmagination.com/en/contact#contact . Proszę tylko zaznaczyć, że mail jest do CFO i konkretnie wskazać, o potwierdzenie której częśći moich wypowiedzi chodzi :-).
4
Krakus 2017-09-22 14:34
Dzieki za wszystkie informacje powyzej zawarte - wlasnie dostalem oferte rozmowy w IT IMAGINATION i przeczytanie tego watku oszczedzilo mi calkiem sporo czasu ;)
Pozdrawiam
10
Mike 2017-09-24 11:21
tak sobie
Mike 2017-09-24 11:36
tak sobie
Zaciekawiony 2017-09-26 11:02
Wow, CFO tłumaczy się z wewnętrznej sytuacji firmy na publicznym, niezależnym (od firmy) portalu. Czy aż tak bardzo trzeba ratować PR firmy?
9
Maciej 2017-09-26 20:08
To jeszcze zatrudniają? Krążą plotki, że na koniec lipca były masowe zwolnienia spowodowane niską efektywnością operacyjną, nierealizowaniem uzgodnionych celów sprzedażowych przez Handlowców oraz dużą liczbą projektów o niskiej stawce przychodowej. A może to krzywdzące firmę pomówienia?
13
Halinka 2017-09-27 11:51
Skoro jest tu tyle hejtu, powiem coś od siebie:

Mi się bardzo podoba praca tutaj, ludzie są świetni i podczas mojej rocznej pracy tutaj jeszcze nikt mi krzywdy nie zrobił - wręcz przeciwnie, sporo się nauczyłam. Mogę polecić firmę i sobie i moim kolegom :)
Poza tym, czemu nie wspierać polskich przedsiębiorców?

3
Bryndza 2017-09-29 13:10
to ja ci odpowiem jacy są tam ludzie - skladalem CV, zadzwonil kierownik z radomia i mi wmawia, że umiem mniej od niego. No to pytam sie czy umie to, tamto, on nie umie, ja umiem, ale on jest kierownikiem i mu wolno udowadniać mi, że jestem wielbłądem. Pytania zadaje szczegółowe, żeby udowodnić, że czegoś tam nie wiem, zapytałem, czy ja mu mogę zadać pytanie, na które nie odpowie, bo byłem kierownikiem i też umiem manipulować, to się nie zgodził.
Tak niestety wygląda sprawa z Waszą firmą, ty jesteś kobietą, ciesz się, że masz pracę w ogóle i pisz pochlebne komentarze, ja pisze jak było
1
Kacper 2017-09-29 17:38
Nie chodzi o hejt. Jak rozumiem definicję, hejt to negatywne emocjonalnie wypowiedzi, tworzone na podstawie uprzedzeń. A tu nie chodzi o uprzedzenie do firmy, tylko poinformowanie potencjalnych Pracowników, Współpracowników, Partnerów i Klientów o tym co spotkało innych i w jakiej proporcji/częstotliwości taki rzeczy występują, aby rozważyli czy chcą podjąć ryzyko/porównując z alternatywami. Dlatego warto tu opisywać konkretne przypadki ze szczegółami np.
- odejść COO, HR manager,
- przypadków konkretnych Developerów, Handlowców,
- prób wejścia do określonych krajów, technologii, segmentów rynku czy branż,
- losów konkretnych projektów wewnętrznych czy inicjatyw.
Na pewno na setki osób co się przewinęło część jest zadowolona, ale mam wrażenie, że większość nie.
Nie linczujemy Działu Finansowego za drobiazgi, który zazwyczaj pełni funkcję usługową, a angażuje się tez w inne inicjatywy. Skupmy się ta poinformowaniu o tym co faktycznie wydaje się być problemem dużego kalibru.
10
Andrzej 2017-10-02 22:03
Myślałem, że dzień roboczy, w godzinach 9-17 pojawi się jakiś wpis od "zadowolonego współpracownika", ale widać, że nikt już służbowo nie czyta nas.
Może łódka idzie szybciej, ale na dno i nie ma już kto.
3
Bill Gates 2017-10-02 23:45
Mi w ITMAGINATION się podoba, pracuję ponad 3 lata i nie planuje zmieniać. Miejsce dla ambitnych ludzi, lubiących się rozwijać :) Firma ma teraz blisko 500 osób , pojawia się sporo nowych projektów, coraz więcej zagranicznych. Nie lubisz stagnacji, chcesz pracować z dobrymi i kompetentnymi ludźmi - to miejsce dla Ciebie. Lubisz narzekać i szukać dziury w całym - to nie miejsce dla Ciebie, szukaj gdzie indziej.

Dobra to teraz atakujcie hejterzy. Jest po 17:00 więc, to pewnie w waszej opinii to znaczy, że jestem wykorzystywaną przez firmę panią z HR, zmuszaną do katorżniczej pracy nad pozytywnymi wpisami na gowork po godzinach ;)
7
Henryk 2017-10-03 01:17
Skoro rzucasz stwierdzeniami typu "ty jesteś kobietą, ciesz się, że masz pracę w ogóle" to chyba nikomu w ITM nie jest smutno, że się nie dostałeś. Wiedza techniczna to nie wszystko, trzeba jeszcze pasować do zespołu, co w twoim przypadku ewidentnie nie ma miejsca.

Mi praca w ITM odpowiada, wiadomo że jak w każdej firmie niektóre rzeczy wymagają poprawy i wiele zależy od zespołu z którym się pracuje, ale jednak więcej jest zalet niż wad.
3
Kuba 2017-10-03 11:39
Ja w ITMAGINATION pracuję prawie 5 lat i jestem bardzo zadowolony. Świetny zespół, sporo wyzwań (tych pozytywnych), wynagrodzenia na adekwatnym poziomie, fajna atmosfera. Co do ostateniego zgrzytu z opóźnionymi przelewami (1 dzień) - serio pracując w IT żyjecie od dziesiątego do dziesiątego i ledwo łączycie koniec z końcem? W to akurat nie uwierzę bo w tym przypadku albo ktoś żyje ponad stan i ma problemy z płynnością finansową albo na serio nie ma innych problemów.
4
Maciej 2017-10-03 12:48
Cześć.

ITmagination nie jest spółką publiczną, więc nie można śledzić na bieżąco co się dzieje, jak to ma miejscu w przypadku Sygnity.
Możliwe będzie dopiero zweryfikowanie faktycznie jak rozwój wyglądał w 2017 roku na podstawie sprawozdania złożonego do Krajowego Rejestru Sądowego, a możliwe to będzie w następujących terminach:

Termin na złożenie dokumentów do KRS to nie później niż 15 dni od dnia zatwierdzenia sprawozdania finansowego. Zatwierdzenie sprawozdania finansowego powinno nastąpić nie później niż po upływie sześciu miesięcy od dnia bilansowego.
Jeżeli sprawozdanie finansowe nie zostało zatwierdzone w tym terminie, to należy je do sądu złożyć dwukrotnie: jeszcze niezatwierdzone – w ciągu 15 dni po upływie terminu do zatwierdzenia, a także 15 dni po jego zatwierdzeniu wraz z wymienionymi wyżej dokumentami.

Warto podkreślić, że na obowiązek złożenia sprawozdania do KRS nie wpływa brak kontynuacji działalności, złożenie wniosku o upadłość czy ogłoszenia upadłości.
Pracownik 2017-10-03 13:40
Mogę jedynie podpisać się pod niektórymi opiniami. ITMAGINATION to dobra firma, natomiast jak ktoś będzie chciał to zawsze znajdzie temat żeby o coś oskarżać firmę. Dodatkowo lubię to co robię więc jest ok.
1
Chmielny 2017-10-04 09:57
Drogi Przemku, Pracując na takim stanowisku i zarabiając tyle pieniędzy naprawdę przerasta Ciebie zaplanowanie tak banalnych rzeczy? Tak jak powiedział to Rozbawiony, zmiana rachunku bankowego jest zwykłą operacją logistyczną i nie jest filozofią zgranie to z terminem wypłat. Czy to jest według Ciebie ta słynna postawa "human to human"? :) Jeżeli nie czujesz się na siłach, to zatrudnijcie jakiegoś studenta - myślę, że poradziłby sobie wyśmienicie.
Nie spamować skrzynki? Rozumiem, że jeżeli jest prawdopodobne opóźnienie jakiegoś etapu w projekcie to nie informujecie o tym klienta? Żeby nie spamować mu skrzynki? Uważam, że pisząc do nas maila PRZED zaistniałym incydentem uniknęlibyście całej tej (za przeproszeniem) g*wnoburzy :)
Chcecie się kreować na firmę PRO ludzką, "amerykańską", ale jeszcze długa droga przed Wami...
Mimo wszystko życzę powodzenia i mam nadzieję, że zaczniecie traktować pracowników z należytym szacunkiem.
9
brx 2017-10-04 21:32
Witam wszystkich,
zanim przyszedłem do ITM czytałem opinie na tej stronie w większości negatywne. Mimo to postanowiłem zaryzykować skuszony możliwością rozwoju. Była to jedna z lepszych decyzji jaką podjąłem. Jeśli chodzi o krzywdzące jednostronne umowy to w b2b zakaz konkurencji to jest coś normalnego. Wszystkie inne zapisy zawarte w kontrakcie można z sukcesem negocjować. Jak ktoś podpisuje kontrakt który mu nie odpowiada a potem wylewa żale na stronach takich jak ta to jest krótko mówiąc jełopem.
Firma się rozwija i cały czas zatrudnia nowych ludzi. Pracuje tu b. dużo doświadczonych developerów, więc jest się od kogo uczyć.
Jak coś to nie jestem osobą z HR. Postanowiłem napisać pozytywną opinię bo firmie naprawdę nie mogę nic zarzucić, a po przeczytaniu tego forum bardzo długo zastanawiałem się czy do niej dołączyć.
1
Przemek (CFO) 2017-10-04 22:32
No cóż, coraz bardziej odnoszę wrażenie, że moja obecność tu nie ma sensu, bo próbuję tu - pod imieniem, nie pseudonimem - dyskutować, a w rewanżu dostaję łatwo ferowane wyroki i generalnie insynuacje, że jestem przepłacanym ignorantem, skoro nie mogłem sobie poradzić z tak trywialnym tematem.

Proponuję więc quiz potwierdzający trywialność tej czynności. Proszę o wskazanie, które czynności z poniższej listy są niezbędne do wykonania i skoordynowania w czasie z bankiem ustępującym i bankiem przejmującym rachunki i finansowanie. W szczególności zapraszam użytkowników Chmielny i Rozbawiony dawajcie chłopaki, nie wstydźcie się :-). W przypadku pomyłki zapraszam do działu FIN z czekoladkami dla Koleżanek tam pracujących - ja nie mam problemu z byciem krytykowanym, ale te Dziewczyny po prostu na to nie zasłużyły. Odważcie się też, przychodząc z tymi czekoladkami, pokazać twarz i powiedzieć, że to Wy zarzucaliście nam indolencję.

Pamiętajmy: jedną z wartości Firmy jest Partnerstwo, a rzucanie oskarżeniami pod pseudonimem w mojej definicji partnerstwa się nie mieści.

No to jedziemy z quizem. Pytanie brzmi: które czynności stanowią element zmiany rachunków bankowych w przypadku, gdy zmiana rachunków wiąże się ze zmianą banku finansującego poprzez finansowanie o charakterze pool/umbrella:
1. Ustanowienie cesji z aktywów stanowiących zabezpieczenie finansowania
2. Przydzielenie dostępów operatorom rachunków
3. Zwolnienie zabezpieczeń w banku ustępującym
4. Wystawienie potwierdzenia zwolnienia zabezpieczeń przez bank ustępujący
5. Notarialne poddanie się egzekucji z art. 777 k.c.
6. Wystawienie weksli na zabezpieczenie nowego finansowania
7. Anulowanie weksli zabezpieczających finansowanie w banku ustępującym
8. Wydanie anulowanych weksli i zniszczenie ich
9. Wydanie dyspozycji spłaty banku ustępującego przez bank przejmujący
10. Anulowanie umów faktoringowych i podpisanie nowych umów faktoringowych
11. Poinformowanie klientów o zmianie rachunków bankowych poprzez wysłanie każdemu klientowi stosownego zawiadomienia
12. Anulowanie kart kredytowych/debetowych podpiętych pod rachunki w banku ustępującym i wystawienie kart kredytowych/debetowych podpiętych pod rachunki w banku przejmującym
13. Przygotowanie, przetestowanie i uruchomienie interfejsu pomiędzy lokalnym systemem ERP a systemem nowego banku zapewniającego automatyczne przygotowanie przelewów (przy 500 konsultantach trudno sobie wyobrazić robienie 500 przelewów manualnie, czyż nie prawda?)
14. Wyłączenie interfejsu pomiędzy lokalnym systemem ERP a systemem banku ustępującego
15. Wykonanie przelewów testowych z użyciem rachunków w nowym banku
16. Podpisanie umów na prowadzenie rachunków w nowym banku
17. Podpisanie wniosków o przyznanie dostępów elektronicznych do rachunków w nowym banku
18. Spłata pozostałych form finansowania w banku ustępującym

Życzę powodzenia! :-)
4
Bryndza 2017-10-05 02:57
No mi też nie jest smutno, że nie pracuje z ćwierć-inteligentami lub manipulatorami twojego pokroju.
Zdanie brzmiało "Tak niestety wygląda sprawa z Waszą firmą, ty jesteś kobietą, ciesz się, że masz pracę w ogóle i pisz pochlebne komentarze, ja pisze jak było", odnosiło się do sytuacji związanej z rekrutacją w ITM opisanej zdanie wyżej.
Chodziło w nim o to, że kobieta, która to pisała powinna cieszyć się, że ma pracę, gdyż ze względu na płeć może mieć problemy ze znalezieniem pracy w ogóle, dlatego pewnie pisze pochlebne komentarze, by się "podlizać"
Ty, adwersarzu sugerujesz, że moja wypowiedź jest podyktowana moimi uprzedzeniami do kobiet. Otóż nie, jestem lewicowem, ale lekko lewicuje społecznie, bardziej ekonomicznie, nie popieram homoseksualizmu, uważam go za zło tak jak i aseksualizm. Wręcz często przez firmy takie jak ITM jestem ze względu na zbyt lewicowe poglądy dyskryminowany i wyrzucany z pracy - patrz rozmowa z kierownikiem z radomia, z której to firmy zostałem wyrzucony, rzekomo za brak kwalifikacji, a znów chodziło wyłącznie o pieniądze.
Michał 2017-10-05 09:28
Nie linczujmy tutaj Działu Finansowego, który wydaje się działać najbardziej efektywnie w całej firmie, za taki drobiazg. Bardziej warto podyskutować tu o doborze czy outplacemencie Zasobów (był post z ciężkimi zarzutami, ale został usunięty), których skutkiem jest kondycja firmy.
1
Tomek 2017-10-05 09:34
Zniknął też post, który wskazywał, że objęcie akcje przez ITmagination w 4Mobility to wtopa dziesięciolecia.
(usunięte przez administratora) Czy ktoś może wytłumaczyć dlaczego post zniknął a także czy to jest faktycznie wtopa (jeśli tak to dlaczego)? A może jest to sukces (dlaczego), a post ten był tylko oczernianiem firmy?
Łukasz 2017-10-05 10:07
A nie sądzisz, że zostałeś wyrzucony z tamtej pracy ze względu na to, że jesteś po prostu debilem, a nie lewakiem?
4
Łukasz 2017-10-05 13:39
Chamek? Nawet nie masz pojęcia. I dobrze mi z tym. A w piaskownicy bawię się poza pracą, jednakże w tej Swiftowej. ;)

Za każdym razem, gdy widzę seksistowskie lub wykazujące nietolerancję komentarze, czuję się zobligowany, żeby taką ignorancję i tępotę zwalczać. Bądźmy szczerzy, taka postawa nie pasuje do dzisiejszych czasów - w końcu żyjemy w XXI wieku, nie w średniowieczu.

Ale żeby nie zaśmiecać tego forum niepotrzebnym offtopic'iem. W firmie pracuję dopiero ok. 1,5 roku i przez ten czas niesamowicie się rozwinąłem. Zmieniłem stanowisko (awansując) już dwa razy, a zatem firma naprawdę oferuje możliwości rozwoju - grunt to z nich skorzystać. Oczywiście, że znajdą się osoby, które będą jedynie narzekać, ale na to się nic nie poradzi. Jeśli w ITMAGINATION pokażesz, że jesteś kompetentny i ambitny, w końcu (i to szybko) zostaniesz zauważony i doceniony. Jedyne czego trzeba, to chcieć.
5
Henryk 2017-10-05 13:41
Miło mi, że swoją odpowiedzią potwierdziłeś moje zdanie na Twój temat :) Skoro uważasz, że kobiety powinny cieszyć się z samego faktu posiadania pracy, w związku z czym na pewno próbuje się podlizać (komu niby?) w komentarzach na jakieś stronce internetowej, to nie mamy o czym dyskutować.
1
Michał 2017-10-05 17:59
To wskaż proszę, które z poniższych fraz to technologie, a które to pokemony.
R, python, javasctipt, shiny, dplyr, purrr, ditto, ggplot, d3, canvas, spark, sawk, pyspark, sparklyR, loadsh, lazy, bootstrap, jupyter, vulpix, git, flask, numpy, pandas, feebas, scikit, pgm, bayes, h2o.ai, sparkling-water, tensorflow, keras, onyx, ekans, hadoop, scala, unity, metapod, gc, krebase, neo4js.

Jesteśmy specjalistami w swojej dziedzinie, więc proszenie użytkowników o wskazanie kroków procesu zmiany banku nie ma sensu.

Poza tym nikt nie twierdził, że jest to operacja prosta, a jedynie że da się ją zaplanować i dowieźć w terminie.
4
Andrzej 2017-10-05 19:56
Trochę mi ta powtarzana w kółko mantra "Firma stale się rozwija i ma coraz więcej projektów w tym zagranicznych" brzmi tak wiarygodnie i perspektywicznie jak "Socjalizm jest najlepszym z ustrojów" w 1989 r.
Ale zobaczymy dane finansowe za 2017 to ocenimy.
9
Przemek(CFO) 2017-10-06 07:12
Drogi Michale! Jesteśmy ludźmj dorosłymi, dlatego się szanujmy - ewidentnie insynuowano tutaj, że operacja jest prosta, skoro mógłby ją wykonać student. Dodam, że jeśli tak, to zapraszam każdego takiego studenta do wysłania c.v. do nas - mądre i skuteczne osoby będą się czuły w ITMAGINATION jak ryby w wodzie, a ja ze swojej strony gwarantuję, że będą się u nas szybko rozwijać i dobrze zarabiać, pracując w fajnym środowisku.

Nie chcę już ciągnąć wątku marytyrologicznego dot. zmiany banku i tego, czy dało się to zaplanować. Być może tak gdyby nie to, że w powodów biznesowych decyzja o przeniesieniu finansowania została podjęta na początku sierpnia, bank jest zagraniczny i w sierpniu nie było tam żywego ducha (cały zachód na urlopy jeździ w sierpniu), a gdy przyszedł wrzesień okazało się, że ludzie są tylko ludźmi - niby coś tam robili, ale zapewne byli bardziej przejęci zakupem butów na WF dla dzieci ;-). A że wymienione przeze mnie kroki (nie wszystkie oczywiście, bo część jest błędnych) angażują wiele komórek organizacyjnych, to trwało to, ile trwało. Jako ciekawostkę dodam, że rachunki bankowe założyliśmy znacznie wcześniej, PRZEWIDZIAWSZY przeniesienie całego biznesu do tego banku i integrację naszego ERP z systemem banku zrobiliśmy na spokojnie, z wyprzedzeniem, z odpowiednim czasem na testy - tak, że w dniu odpalenia struktury wszystko szło już automatem 8-).

PS Dowcip z zestawieniem technogii i Pokémonów świetny :-). Mówię to bez cienia ironii. Na liście Pokémonów zabrakło jednak dwóch pozycji: Chmielny i Rozbawiony ;-).
6
J 2017-10-06 16:56
Mnie kasa przychodziła na czas, ale nie piszcie bzdur, że takie jednostronne umowy to standard, i to jeszcze w branży IT. Do tego CFO Przemek uważa, że pracownika traktują tam partnersko.
Pracowałem tam prawie 2 lata, mam porównanie z innymi tego typu firmami - nigdzie nie ma takich zapisów, a te, które się pojawiają, można zmienić w drodze negocjacji.
5
Konserwator ekspresu do kawy 2017-10-06 17:59
Patrząc z zewnątrz mam wrażenie, że coś poszło nie tak. Jakieś dwa lata temu w mega ciasnej kuchni wszyscy się cię śmiali, cieszyli, żartowali, rodziły się pomysły, widać było zaangażowanie, przyjaźnie, radość, które to przekuwało się na rozwój.
Teraz jak się mija ludzi to każdy cichy, zamknięty, nie lubił wszystkich wokół i robił minimum, aby dzień minął, bez oglądu na całość i dłuższy horyzont czasu, jak by był tu na chwilę, bo nie było lepszej alternatywy.
24
Bryndza 2017-10-07 22:02
ty potwierdziałeś moje potwierdzenie o potwierdzeniu, że jesteś z układu, jesteś cwaniakiem, jesteś nieuczciwym człowiekiem, podlizującym się dziewczynom, bo żadna cie nie chce, a jak już to jakaś niezbyt ładna.
stwierdziłem fakt, a takie osoby jak ty są odpowiedzialne za taki fakt, że kobiety mają gorzej na rynku pracy, ale ty pod publiczkę walczysz z nierównościami, a za plecami je robisz. jesteś jak strażak-podpalacz, moczysz się w nocy?
Rady Radomiak 2017-10-08 21:07
Czy w tym miesiącu damy radę? Będą pieniądze na koncie (o czasie)?
Chodzi plotka, że w tym miesiącu trafimy akurat na przerwę techniczną w dostępie do banku...
Proponuję doraźne rozwiązanie - dwie pensje z góry :):)
11
Pracownik 2017-10-10 11:17
Szkoda, że bardzo często ludzie nieudacznicy stają się opiniotwórczymi osobami. Uważam, że ITMAGINATION to firma na wysokim poziomie i poradzi sobie.
2
Maciej 2017-10-10 13:24
Dostają się rożni ludzie, nie twierdzę, że nieudacznicy (może sporadycznie), ale sporo miernych i średnich.
A później jest taka selekcja, że Ci dobrzy i bardzo dobrzy odchodzą szybko (odchodzą również bardzo dobrzy ludzie, którzy byli od dawna), a mierni zostają.
A co najgorsze, sporo tych średnich jest promowanych na wysokie stanowiska, wyrabia sobie duże przekonanie o sobie, ale w konkurencji na rynku są b. słabi, czasem żałośni. Właśnie oni rekrutują kolejnych słabych, zrażają na wejściu albo po jakimś czasie współpracy tych dobrych. I to jest jedna z tych dwóch spiral, która poważnie ogranicza rozwój firmy, a może i położyć jej kres.
Są oczywiście osoby, które szybko awansują, bardzo świetnie się rozwijają i budują kompetencje i są pełni pokory i nie popadają w przekonanie o swojej wielkości, ale to wyjątki. Często porównując kompetencje architektów z konkurentami, wygląda to bardzo słabo.
8
Przemek (CFO) 2017-10-10 14:12
Właśnie poszedł mail w tej sprawie. Pensje wyszły na czas, większość przed terminem, końcówka w terminie :-).
1
Maciej 2017-10-10 14:21
Super :)
Maciej 2017-10-10 18:50
Na pewno przyjdzie w następnej sesji eliksir. Gdyby, nie zapewnienia CFO, którego bardzo szanuję i uważam za jedną z ostatnich osób, której można by cokolwiek zarzucać, to bym spytał o problemy z płynnością. Abstrahując od sytuacji firmy, może w tym droga aby pisać maile, drodzy (współ)pracownicy zapłacili w tym miesiącu za prąd w terminie nie ma ryzyka, że będziemy siedzieć po ciemku, albo kupiliśmy Wam papier do drukarek i toaletowy, starczyło nawet na mydło :)
A pysznych domowych gołąbków, szczerze zazdroszczę.
Przemek(CFO) 2017-10-10 19:23
Maciej, pytaj. Ale już jak człowiek, osobiście, albo chociaż przez firmowy mail, a nie taka zabawa w chowanego na GoWork :-).

Przywołałem już tu firmową zasadę Partnerstwa, przywołam również drugą zasadę -Transparentności: wpadnij do mnie do pokoju, wszystko Ci opowiem i pokażę.
1
TeleSajgon 2017-10-10 19:48
Przemku (CFO)

Juz tak bez zbędnych złośliwości przesyłam pomocny link https://www.kiedy-przelew.pl
Tu możesz sprawdzić posiadaczy, których rachunków nie otrzymali dziś pieniędzy (jeśli przelew rzekomo poszedł dziś).
Narzędzie przydatne nie tylko co miesiąc.

3
Bryndza 2017-10-11 00:34
skoro są opiniotwórczy, znaczy, że nie są nieudacznikami, tylko liderami
może powiedzieli głośno to, co było skrywane przed ludźmi i mieli odwagę, byli pewni siebie, mieli kwalifikacje, czemu nie spojrzysz na to z tej strony?
zatrudnij sobie lizizadka, jak cie rzeczywistość boli, może on wytworzy wokół ciebie atmosferę twojego autouwielbienia, przecież to ważniejsze niż dobro firmy i kraju
Przemek (CFO) 2017-10-11 11:03
Link oczywiście pomocny - dzięki.

Przelewy wyszły, jak pisałem.

Natomiast abstrahując już od tej sytuacji, NAPRAWDĘ w systemach bankowych zdarzają się niezrozumiałe sytuacje z przelewami. Dzwonisz potem do banku, Twój opiekun zbolałym głosem przyznaje, że "z jakiegoś powodu przelew nie wyszedł", przeprasza, ale problemu to nie rozwiązuje. Zrobiłem się w życiu naprawdę sporo przelewów i wiem jedno: niezbadane są wyroki tych systemów. Najczęściej przelew jest wstrzymywany przez automat antynadużyciowy (anti-fraud), który przerzuca na podstawie jakiejś własnej logiki pewne przelewy do poczekalni i - co ciekawe - dopóki sam się nie zorientujesz i nie zareagujesz, nikt z banku nie zadzwoni i nie powie, że tak się stalo.

1
Zdziwiony kandydat 2017-10-11 17:29
Właśnie dostrzegłem, że na pracuj.pl nie ma żadnych ogłoszeń ITmagination, na innych portalach rekrutacyjnych z resztą również. Na pracuj.pl nawet Sygnity, z którego ludzie się ewakuują prawie wyskakując przez okna, ma na pracuj.pl swoje ogłoszenia i to całkiem nie mało.
6
Bryndza 2017-10-12 00:28
sygnity zapewne robi dobrą minę do złej gry, tak samo robiła inna spółka, która szukała na na następny dzień ogłosiła bankructwo :D
to zabieg pod publiczkę dla inwestorów, udają, że się rozwijają
ja ogloszenie itmagination widzialem, ominąłem
3
Łukasz 2017-10-12 08:10
Z ciekawości - co Ty tu jeszcze robisz? Zostawiłeś opinię, fajnie. Ale po co tak spamować pustym, bezwartościowym contentem?
3
Bryndza 2017-10-14 17:30
po co? żeby zmienić rzeczywistość, która jest chora, żeby zbudować kapitalizm na zgliszczach familiady, kolesiostwa, specjalystów od flaszky.

wierze, że dobrych ludzi na poziomie, z wiedzą i kwalifikacjami jest więcej, a przynajmniej więcej osób, które chcą żyć w świecie kwalifikacji, a nie marketingu i ziomusiów od flaszeczki

a ty, czemu do mnie piszesz i podważasz moje wypociny? wolisz układ od flaszki, bo w świecie ludzi z wiedzą i umiejętnościami byś daleko nie zaszedł?
8
Oscypek 2017-10-14 19:01
Bryndza, niestety to walka z wiatrakami. Nie wiem ile lat w Polsce musi minąć, że wyrosnąć z modelu "specjalystów od flaszky" ... :( Jedyne co można zrobić to zagłosować nogami - wyjechać z PL, albo nie pracować w Januszowych firmach. Wiem, odpowiedzą takim jak nam coś w stylu "haters gonna hate" itd...
Fajnie, że są ludzie którzy dostrzegają te patologie i nie dają sobą pomiatać.
7
Bundz 2017-10-14 19:43
Myślę, że złe firmy rynek wyeliminuje, skoro rzekomo jest negatywna selekcja a dużo dobrych ludzi odchodzi w złych nastrojach. Przecież Ci ludzie na różnych szczeblach zostaną na rynku, w innych Firmach, w Biznesie i nie zapomną o swoich doświadczeniach, dalej podejmując decyzję. Sam znam masę osób na poziomie, które się najdelikatniej mówiąc bardzo zawiodło. Takie odejścia do zbierająca fala, która na pewno ograniczy rozwój firmy, a może właśnie już nie ogranicza (pozyskiwanie wartościowych zasobów, nowych klientów, nowych zleceń), a może nawet i kiedyś położy jej kres w przypadku ogólnej korekty na rynku.
7
Pracownik 2017-10-14 19:58
W każdej firmie może być czas lepszy i gorszy ale to nie jest od razu powód do oskarżania firmy, prawda?
Exitm 2017-10-15 15:20
Tu nikt nikogo nie oskarża, mówimy jak jest. Kwestia właścicieli czy zrozumieją swój błąd i zmienią swoje postępowanie ???
4
Exitm 2017-10-15 15:20
Tu nikt nikogo nie oskarża, mówimy jak jest. Kwestia właścicieli czy zrozumieją swój błąd i zmienią swoje postępowanie ???
5
Bryndza 2017-10-18 17:53
Ja mam spory żal do właścicieli firmy, niby chcieli uchodzić za dobrą firmę, a kierownik rzucał mi kłody pod nogi, żebym się nie dostał, żeby to on był górą. Jego chore ambicje (znałem go wcześniej) jego lizusostwo, jego znajomości, jego łamanie prawa pracy zwyciężyły z moją ciężką pracą, lepszym wykształceniem, lepszym portfolio, większą wartością. Niestety rynek to też ludzie, a niektórzy ludzie to źli ludzie, co poradzisz. Dodam, że kierownik był z radomia, miasta układów, cwaniactwa, kolesi od flaszki w it
BTW oscypki lubie, bryndzy i bundza nie
1
Zostaw swoją opinię o ITMAGINATION Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITMAGINATION Sp. z o.o.