7POST

Warszawa

Opinie o 7POST

Jowita 2015-05-20 09:18:24
Stalowa wola
0
dobre 2015-05-20 19:50:23
Panie Tobiaszu Tomaszu co Pan w sobie ma że Pani Jowita taka w skowronkach, ah ten zarost....
0
Mariusz Wałbrzych 2015-05-21 16:15:39
A ja chcę aby ktoś z 7POST przyjechał po sprzęt nawet z koksami jak to wspomniał Irek przyjmę ich na 100% nawet wypijemy kawę łącznie z koksami i resztą bandy łysego ZAPRASZAM DO WAŁBRZYCHA PO SWOJE SKANERY I MAT.OPERACYJNE
0
mnemon 2015-05-21 18:41:00
Zapraszasz do domu czy za garaz bo nie wiadomo w co sie ubrac
0
MARIUSZ WAŁBRZYCH 2015-05-23 10:24:56
W czarny garnitur się ubierz sandały
0
MARIUSZ WAŁBRZYCH 2015-05-23 10:29:45
mnemon a dlaczego się nie podpiszesz BRAK ODWAGI czy po prostu Panie G.B strach przed karą jaka Pana dosięgnie ręka sprawiedliwości jest długa
0
terenia 2015-05-26 18:03:49
Strach to ciebie obleci,kwestia czasu
0
Mariusz Wałbrzych 2015-05-28 08:50:42
do terenia jakoś tak wychodzi że niezbyt się boje ja się podpisuje a czy to jakaś groźba czy będą za mną jeździli wasze koksy jak za kolegą z Opola czekam na odwiedziny z niecierpliwością
0
ZAINTERESOWANY 2015-05-29 11:12:17
Wpisujecie wszystko na portalu opinii Jag 24 a jak nie będzie wydrukowana to trzeba zgłosić reklamację.
0
? 2015-05-31 11:10:40
...a dlaczego na portalu Jag 24? ....i co tam wpisywać?....jakie to ma powiązanie?
0
xxx 2015-06-11 15:31:59
takie ma że prowadzą to ci sami ludzie. niektorzy oficjalnie, niektorzy z tylnego rzedu. ważne że pokazali na jakich niejasnych zasadach budują biznes. kilkadziesiat osób sie już przejechało i umoczyło kilkaset tysięcy złotych - mówie o pracownikach, kurierach, właścicielach magazynów czy leasingach. sprawy sądowe są w toku
0
ktos 2015-06-24 16:54:31
i strona internetowa "firmy" 7post przestała istnieć, ciekawe dlaczego....
0
Bernat Andrzej tel. 519511267 2015-06-26 21:56:11
A ja mam wezwanie do sądu na 24.08.2015 z oskarżenia prywatnego przez GB o to że pisze prawdę na tym portalu :)
1
przewoznik z olsztyna 2015-06-29 16:54:16
witam ja dostałem też to znaczy moja żona ale pisałem ja też na 24-08-2015 to jakaś kpina że sąd się zajmuje takimi rzeczami nie dość że firma wisi kupę kasy to jeszcze naciągają ludzi na koszta bo muszę pół Polski przejechać
0
Gregory 2015-07-08 11:40:40
@ktos strona nie istnieje, więc i firma przestała funkcjonować? Czy chwilowo usunęli się w cień. Może coś wiesz na ten temat. Słabo trochę, że nie reagują na negatywne komentarze tutaj, mogliby się do tego odnieść. Nie mówię już o wezwaniach do sądu, bo to najgorszy możliwy sposób załatwiania spraw..
0
były klient 2015-07-08 12:03:51
Proszę o kontakt wszystkie osoby, które zostały pozwane przez prezesa 7Post za wpisy na tym portalu a byli ich klientem i nie otrzymali zwrotu pobrań.
email joojoo@op.pl
0
oleole 2015-07-15 18:42:40
brzezinski chce sie dorobic jeszcze raz naszym kosztem mam nadzieje ze mu to sie nie uda
0
jogi 2015-07-27 19:56:42
haha (usunięte przez administratora) pozywa ludzi którzy pisali na tym forum o naruszeniu dobrego imienia firmy.. haha firma nie padła od opinii tylko od ludzi którzy nie potrafili nią zarządzać i sami ja położyli a wina obarczają wszystkich wokół tylko nie siebie żałosne Grzesiu!!!!!!!!!!!!
0
Krzysiek Kraków 2015-08-02 22:24:52
Czy jedziecie do Żagania na spotkanie pojednawcze? Ja myślę, że niech rozpoczną sprawę to przyjadę, a później i tak Grześ mi pieniądze odda za podróż i zmarnowany czas. A po za tym i tak spotkamy się w sądzie gdzie Grzesiu i Rysiu będą się tłumaczyć dlaczego do tej pory nie chcą zapłacić wypłaty za 12.2013 - zaproszenia są w przygotowaniu.
0
wkurzony 2015-08-03 13:52:40
Panie i Panowie skrzyknijmy się jakoś, może jednego adwokata wynajmijmy itd.
Żeby sobie niepotrzebnie kosztów nie mnożyć

do Krzysiek - z tym oddawaniem pieniędzy za podróż to sam wiesz jak jest, jeśli ktoś nie oddał pieniędzy za 100 innych spraw to czemu miałby akurat za podróż oddać,
Problem w tym że przejazd przez pół Polski, cały dzień stracony, koszty przejazdu, a na miejscu i tak nic z tego nie będzie.


0
Krzysiek Kraków 2015-08-03 23:57:27
To dlatego nie chce mi się jechać na spotkanie pojednawcze i dlatego poczekam aż mnie wezwą na proces. Na pewno będzie zabawnie.
A co do kosztów, to po procesie pokrywa je strona przegrywająca - nie mylić z oskarżającą.
0
oleole 2015-08-14 20:53:11
panie grzegorzu prosze nie usuwac moich postów co boli pana co ludzie o was pisza?? mnie tez boli ze ma pan moje pieniadze
0
Roman Celiński 2015-08-20 15:03:21
To co panowie? Gotowi na spotkanie z naszymi prezesami w poniedziałek. Ciekawe czy starczy im odwagi na stanięcie z nami twarzą w twarz.
0
ala 2015-08-20 19:46:03
oddawać nasze pieniądze a nie kasę na bezsensowne sprawy wydajecie które i tak skończą się nie na wasza korzyść:) Roman możesz podać godzinę i gdzie odbędzie się ta sprawa z chęcią spotkam się z tymi baranami :)
0
były klient 2015-08-21 00:39:43
Bardzo ciekawe to wszystko z pozwem. W aktach sprawy nie ma nic poza tym co dostaliśmy od sądu. Jakim sposobem pan prezes chce pozywać adresy IP firm zatrudniających wielu pracowników? Pozwy zostały wystosowane do właścicieli IP, to tak jak by oskarżyć budynek, miasto czy kulę ziemską. Przygłupawe to trochę. Muszę jechać na sprawę, ciekawi mnie to, co sąd powie jak powód wskazuje IP. Nie widziałem czegoś takiego, od prawników też słyszałem, że musi być konkretny dowód do konkretnej osoby. To się tak nie skończy.
1
Roman Celiński 2015-08-23 17:14:03
Sąd Rejonowy w Żaganiu Szprotawska 3 24.08 godz. 13.00. Ogólnie to przyjazd na spotkanie pojednawcze jest sztuką dla sztuki, nie ma w mojej opinii szans by spotkanie zakończyło się porozumieniem stron, także będzie raczej kolejna rozprawa tzw. główna z orzekaniem o winie etc. Ponadto o pomówieniu, szarganiu dobrego imienia może być mowa gdy ktoś jest podawany z imienia i nazwiska lub wyrażona opinia jest niezgodna z prawdą.ot i tyle, pojedziemy, wysłuchamy opinii sądu że w zwiazku z brakiem porozumienia stron wyznacza rozprawę główną na kiedyś tam i wrócimy z powrotem do domów lżejsi o parę stówek kosztów podróży.
0
trochę prawa 2015-08-24 10:24:34
wszystkim oskarżonym z Art 212 KK
sugeruję się zapoznać również z Art. 213 KK § 2.

§ 1. Nie ma przestępstwa określonego w art. 212 § 1, jeżeli zarzut uczyniony niepublicznie jest prawdziwy.

§ 2. Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut:

1) dotyczący postępowania osoby pełniącej funkcję publiczną lub

2) służący obronie społecznie uzasadnionego interesu.

Jeżeli zarzut dotyczy życia prywatnego lub rodzinnego, dowód prawdy może być przeprowadzony tylko wtedy, gdy zarzut ma zapobiec niebezpieczeństwu dla życia lub zdrowia człowieka albo demoralizacji małoletniego.
0
Roman Celiński 2015-08-24 10:44:46
Sąd udowodni Państwu że jesteście w błędzie, chyba że przegapiłem przelew na moje konto kilkudziesięciu tys. zaległości ze strony 7post, a ZUS dla jaj prosi mnie o przesłanie dokumentów których za nic od 7post wydobyć nie może. O nie wydanym świadectwie pracy nie wspomnę.
0
Krzysiek Kraków 2015-08-25 22:24:49
Czy znacie adres zameldowania R.Bugajnego? Na Plac Kościelny w Szprotawie nie odbiera listów. Jakby ktoś znał to proszę o podanie na k.bator@interia.pl
0
pytanie 2015-08-26 23:43:35
i jak wyglądała rozprawa ?
zjawił się "prezes" ?
co na to wszystko powiedział sąd ?
0
robert robert romek 2015-08-27 17:01:24
piszecie tutaj o jakichś porocesach i sprawach sądowych i jest to dla mnie totalne zaskoczenie, a ja akurat chciałem u nich jaki kurier kierowca poszukać. proszę dajcie jakieś namiary gdzie moge poczytać o aktualnej sytuacji firmy i czy przypadkiem dalej nie poszukują pracowników, z góry bardzo dziękuję
0
były klient 2015-09-02 13:26:05
Policja zajęła się sprawą wyłudzenia i przywłaszczenia pobrań przez firmę 7Post. Poszukuję osób, którym nie zwrócono pobrań do dołączenia w procesie karnym. zgłoszenia kierować na maila joojoo@op.pl
Podzielę się bezpłatnie poradami jak doprowadzić do ukarania winnych tego procederu.
Istnieje szansa w procesie adhezyjnym odzyskać pieniądze bez żadnych kosztów.
0
hiok 2015-09-27 02:06:25
witam! ludzie zazwyczaj narzekają na kurierów, ale sa i tacy co dzwonią wcześniej. Poza tym patrzac z perspektywy pracownika to można tu zaraobić po 2500 czy 3000 zł do ręki spokojnie, z tym, ze praca też jest fizyczna. Szukają teraz ludzi na stanowiska właśnie w dużej mierze kurierskie czy do współpracy.
0
klient 2015-10-16 19:16:08
WSTYDZIŁ BYŚ SIE ...JESTEM KLIENTEM JAGA I WŁAŚNIE ODDZIAŁ LEGNICA ZAWALAL DOSTARCZENIA moich paczek. Żal pl.
0
byly pracownik 2015-10-27 20:13:25
Sprzedam dług firmy 7post z prawomocnym wyrokiem sądowym za 75% wartości.
0
Jhvv 2015-10-28 15:23:44
Właśnie ja też się zastanawiam dlaczego tak wszyscy narzekają na pracę kuriera ja na przykład słyszałem dosyć pozytywne komentarze na temat firmy 7POST mój kolega kiedyś chyba próbował podjąć z nimi współpracę na stanowisku kuriera albo osoby do prowadzenia przedstawicielstwa ale nie wiem jak mu tam poszło
0
xxxxx 2015-10-29 21:46:02
do jhvv bo jak byś pracował i by nie wypłacili dla ciebie np z 30 czy 40 tys to też byś walczył o swoje a poco się wypowiadasz jak nie masz zielonego pojęcia o niczym
0
poszkodowany przez jaga 2015-11-11 22:57:54
i nie bedziecie go prosic o pracę, własnie dwa dni temu zawiesił działalnośc swojej firmy totalnie ją pogrążając... a mogła jeżdzić, tylko mnie jest winien jakieś 30 tyś zł
0
gtfds 2015-12-07 22:39:22
cześć, ciekaee czy niedługo w firmie będą poszukiwać jakiś nowych pracowników na przykład na stanowsiko przedstawiciela firmy kurierskiej albo kuriera..
0
byli pracownicy firmy 7post 2015-12-22 16:08:28
a my chcemy odzyskac od nich 10 tys zł jak mam to z mezem odzyskac
0
on 53 2015-12-27 22:45:06
Dobre pytanie, mam to samo. Też mi wiszą kasę, już prawie dwa lata.
0
Adam 2015-12-30 20:14:51
@gtfds z tego co mi wiadomo to póki co nie poszukują osób an to stanowisko. Możliwe, że po nowym roku coś się zmieni i pojawią się ogłoszenia. Możesz też zajrzeć na ich stronę internetową czy nie ma jakichś informacji.
0
ktoś 2016-02-02 10:36:11
słuchajcie, ja padłem ofiarą oszustwa jag24 którego wlasicielem jest zapart, wydaje się ten sam co działa w 7post. oczywiscie sprawa została skierowana do sądu i do prokuratury... czy ktoś coś może powiedzieć więcej na temat tego zaparta ?
0
R 2016-02-04 13:42:52
Oj to nie ty pierwszy i ostatni to jest duża szajka złodziei zapart , (usunięte przez administratora) i inni
Dał tych ludzi tylko las został lub gaz
0
Bernat Andrzej tel.519511261 2016-02-07 19:38:48
zadzwon a opowiem ci całą historie :)
0
sly 2016-02-16 15:40:56
W sprawie skanerów- poszukuję takich dla właściciela, firmy leasingowej. Proszę o kontakt.
0
andrzej z zadupia 2016-03-01 19:49:46
witajcie i jak sie maja sprawy zalozone przez brzezinskiego przeciwko to niby jego znieslawieniu?? byl ktos w sadzie jakies przesluchania?? dostalismy cos z ale nas nie ma i tylko info od rodziny ze z sadu jest list. Ktos cos wie??
0
hiok 2016-04-17 21:16:35
Współpraca w zakresie prowadzenia przedstawicielstwa jest u nich teraz na topie i szukaja do tego ludzi, ciekawe ile mają złoszeń, bo już od dawna rekrutują.
0
ktos 2016-04-30 01:02:48
kto znowu rekrutuje ? gdzie ? do jakiej tym razem firmy ? zapart ma juz sprawy sadowe. ja osobiscie zalożyłem mu 4 w tym dwie przez prokuratora.
0
kali 2016-05-21 18:06:17
@ktoś o tym nie słyszałam, pewnie jakieś bajki. a na czym polega ta ich ionnowacyjność którą się tak chwalą?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST