Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 7POST

Pracowałeś w firmie 7POST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
No i co - 2014-10-10 10:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łatwowierny - 2014-10-10 09:53:20]:
Tyle tylko że firma ALFA POST miała zupełnie innego właściciela, więc o jakim odrabianiu mówisz?
zdjecie uzytkownika
łatwowierny - 2014-10-10 13:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [No i co - 2014-10-10 10:33:55]:
Oczywiście ale Panowie Prezesi byli nadawcami przesyłek i utopili kasę w pobraniach które dla odmiany przytulił Pan Kusiak własciciel Alfapost.Więc Panowie Brzeziński i Bugajny założyli 7post i powielili proceder.
zdjecie uzytkownika
iwa - 2014-10-13 14:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieprawda! ci Panowie wysyłali wyłącznie przesyłki bez pobrania w Alfa Post! sprawdźcie, zanim coś głupiego napiszecie....
zdjecie uzytkownika
111 - 2014-10-14 07:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czy inaczej zobaczyli ze sposob jest skuteczny i sami przytulili pare ladnych pln. a ze na cudzym nieszczesciu? to nie jest wazne dla tak powaznych biznesmenow
zdjecie uzytkownika
No i co - 2014-10-15 09:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [111 - 2014-10-14 07:50:49]:
A masz na to jakiś dowód ? To o czym piszesz to tylko twoje domniemania.Sprawy trwają więc może warto poczekać na ich zakończenie zamiast spekulowac
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-15 11:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy ktokolwiek składał wniosek, wzywał do zapłaty 7post, otrzymał wyrok, wie, słyszał o tym, jak finalizują się postępowania o wypłatę wynagrodzeń z umowy o pracę/zlecenie/umów B2B?
zdjecie uzytkownika
to jak teraz sytuacja wygląda? - 2014-10-23 18:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie bardzo interesuje na czym wszystko stanelo i jak teraz sytuajca wyglada czy sa jakies prawy w sadzie czy ktos to robi na wlasna reke czy jakis zbiorowy pozew czy cos? jakies to takie pogmatwane jest ze totaalnie sie mozna w tym pogubic, ciekawe czy uda sie ta sprawe wyjasnic w jakis sposob potwierdzony i cos z tego bedzie
zdjecie uzytkownika
szprotka - 2014-10-23 23:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Bugajny teraz się na fototapety przerzucil. Można je kupic na stronie 7 art.pl
Najpierw trzeba zaplacic przelew, a potem kto wie...
Co za tupet.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-24 18:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [No i co - 2014-10-15 09:32:12]:
Co to za baran pisze i jeszcze wierzy że P. Brzeziński to święta osoba.... Trzeba być ślepym...
zdjecie uzytkownika
lovelas - 2014-11-11 15:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieniazki kazdy dostal i siedzi jak strusia
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-11-13 13:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktoś dostał wogóle pieniążki?
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-11-13 22:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszust odda wam z własnej woli pieniądze wtedy gdy świnia zobaczy niebo
zdjecie uzytkownika
rakietowy banan - 2014-11-24 00:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to finalnie jak wygląda sytuacja z tom firmą i zatrudnieniem w niej? akurat szukałem pracy jako kierowca, doświadczony, i myslałem żeby się tam zalapać. trochę mnie rozbroiliście tymi newsami a w internetach jakoś nic nie znalazłem żeby mieli problemy lub nie działali.a może firma działa pod jakimś innym szyldem?
zdjecie uzytkownika
laki - 2014-11-27 10:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takich jak Ty im potrzeba, jeżeli się "zorientowałeś" to dobrze, zresztą pewnie przeczytałeś prawie 60 stron, załóż działalność, podpisz weksel i od 01 grudnia zaczynasz. szerokości :-)
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-12-03 17:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OGŁASZAM ŻE FIRMA 7POST ZŁOŻYŁA WNIOSEK DO SĄDU O UPADŁOŚĆ FIRMY, WIĘC NIC NIE ODZYSKACIE :D, TAKĄ INFORMACJĘ DOSTAŁAM DZISIAJ Z SĄDU.
PRACOWNIK FIRMY KTÓRY NIE ODZYSKAŁ KASY ZA WYNAGRODZENIE
zdjecie uzytkownika
... - 2014-12-05 19:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skur*** jakich mało... Niestety znałam wszystkich w tej firmie i praca w niej to był najgorszy czas w moim życiu... a teraz się dowiaduję że upadłość ogłaszają.... świetnie... Szkoda tylko że po ponad roku proszenia nie można od tych .... nawet świadectwa pracy dostać... żałosne... ale mam nadzieję że skończą na dnie bez grosza przy dupie... dziwne tylko że nikt się nie dobrał do ich głównej przykrywki w postaci Tanio Kuriera...
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2014-12-08 16:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tanio kurier teraz rekrutuje jako nowa firma kurierska
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2014-12-08 16:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.....innymi słowy wesoła nowina 7 POST urodziła syna hahahaha
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-12-09 15:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni nic z własnej woli nie oddadzą, to było jasne już rok temu
oszuści z premedytacją - jeśli ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości rok temu w grudniu, to czym była później ta "reaktywacja" - naciąganiem kolejnych ludzi i pakowaniem ich w to co już wiadomo było.

Jedyna opcja to sąd, wykazanie celowego działania na szkodę spółki i kontrahentów / pracowników
i ściąganie z majątku osobistego
zdjecie uzytkownika
Wspomnienia - 2014-12-11 22:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No właśnie i to jest odpowiedz na nurtujące pytanie .
zdjecie uzytkownika
konstantynopolitańczykiwiczówna - 2014-08-13 22:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-08-05 21:03:45]:
odpowiedz na ON . Ty draniu ty kłamco jak liniówki jeżdżą ? to ja o niczym nie wiem . Co ty głupku gadasz . Ja jeździłem liniówka i wiem że od 3 tygodni nie jeździ LH . Ludzie nie słuchajcie kretyna
zdjecie uzytkownika
konstantynopolitańczykiwiczówna - 2014-08-13 22:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-08-05 21:03:45]:
odpowiedz na ON . Ty draniu ty kłamco jak liniówki jeżdżą ? to ja o niczym nie wiem . Co ty głupku gadasz . Ja jeździłem liniówka i wiem że od 3 tygodni nie jeździ LH . Ludzie nie słuchajcie kretyna
zdjecie uzytkownika
konstantynopolitańczykiwiczówna - 2014-08-13 22:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dorota łASEK , Jacek ZAPART , Grzrś Brzezinski , Kuba Brzezinski oraz ich rodziny kierują tym biznesem i oni wszyscy kradna nasze pieniądze z pobtań
zdjecie uzytkownika
konstantynopolitańczykiwiczówna - 2014-08-13 22:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAPART ty draniu i złodzieju skoro nie kradniesz naszych pieniędzy to dlaczego jeszcze tam siedzisz w tej firmie ? wiesz dobrze że to już koniec 7post i jeszcze większy koniec Brzezińskiego , Wypierd...j z tej firmy , Chyba że chcesz jeszcze więcej nakraść ,
zdjecie uzytkownika
konstantynopolitańczykiwiczówna - 2014-08-13 22:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Centrum Usług Finansowych to ściema pieniądze które wpłacaliśmy idą na ich prywatne konta . Skoro ta firma zajmuje się przelewami to jak to możliwe że przelewy robi Brzezińska ,
zdjecie uzytkownika
konstantynopolitańczykiwiczówna - 2014-08-13 22:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WYROK NA WAS WSZYSTKICH JUZ ZAPADŁ ŻEBY NIKT NIE MÓWŁ ŻE NIE OSTRZEGAŁEM .... ODDAJCIE PIENIĄDZE ZŁODZIEJE
zdjecie uzytkownika
Iga igunia - 2014-12-12 07:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek wrocław - 2014-12-08 16:51:15]:
glupia falszywa sprzedajna .....
zdjecie uzytkownika
D - 2014-12-12 09:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteście pewni że 7post to Tanio Kurier?
zdjecie uzytkownika
DD - 2014-12-15 17:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [D - 2014-12-12 09:20:11]:
sprawdź po KRS
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie poległo no sprawdzeniu rejonu na ktory mam dostarczać paczki ina kogo wypisywać fv
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Irek wrocław - 2014-12-15 20:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iga igunia - 2014-12-12 07:13:00]:
Droga Igunio jeżeli to faktycznie ty to mam nadzieje ze nigdy się nie spotkamy bo dzięki tobie nie mogę odzyskac ukradzionych pobran ale na szczęście twoje nazwisko widnieje tez w prokuraturze tak ze ciebie tez spotka nie miła niespodzianka już niedługo
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-12-16 17:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Irek wrocław - 2014-12-15 20:50:26]:
I.... w Aliorze teraz robi w ZG w Intermarche
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy 7POST?
Zadaj pytanie
x