Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 7POST

Pracowałeś w firmie 7POST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-15 12:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bronisław ława oskarżonych jest długa, dla ciebie też się znajdzie miejsce. także ostrożnie z tym voodoo
zdjecie uzytkownika
? - 2015-02-15 15:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jag24 - 2015-02-15 10:29:34]:
zobaczcie ile jest firm w jednym lokalu - 503
ul. Mielęckiego 10 lok. 503
40-013 Katowice
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-02-15 17:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten adres to wirtualne biuro w katowicach

firna hello biuro


to buduje prawdziwe zaufanie do ogólnopolskiej firmy kurierskiej która nie ma nipu, wpisu w krs a adres to wirtualne biuro
zdjecie uzytkownika
czarymary - 2015-02-15 18:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w jednym ciasnym pokoju miesci sie z 50 firm
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-16 09:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wirtualne biuro, wirtualne oddziały, wirtualni kurierzy i klienci zobaczą wirtualne pobrania
zdjecie uzytkownika
JAG - 2015-02-17 10:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nic że mamy zimę, jest LUTY , a firma działa od 2015 roku,

ważne że kurierzy na zdjęciach uśmiechnięci :-)
i w letnich koszulkach pomimo zimy :-)
a dookoła piękne niebo i trawa zielona

kolejne wirtualne pobrania się szykują jak ktoś wyżej napisał
całkiem jak 7POST

jak zarobić 1szy milion ?
- trzeba go ukraść
a jak zarobić kolejne miliony ?
- tak samo, po co zmieniać metodę która okazała się skuteczna przy 1szym milionie

tym od 7POSTA chyba to już weszło w krew, spodobało im się i tyle
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-17 15:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie całkiem jak 7post tylko jest to 7post VOL3 a co do tych milionów to się nie mylisz
zdjecie uzytkownika
zajebista - 2015-02-18 23:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek wrocław - 2015-02-16 09:23:55]:
widzę że masz ireczku ubaw poczekamy zobaczymy abyś kolego nie pukał do tej firmy jeszcze i przepraszał za te słowa i opinie ja na miejscu właściciela wytoczyłam bym tobie proces o podawanie danych abyś się w papcie nie zmieścił każdy ma prawo robić biznesy i otwierać co chce i gówno tobie do tego a mogę ciebie poinformować że się mylisz w swoich ocenach bo ja wiem kto za tym biznesem stoi i uważaj aby cię taki BRONEK nie odwiedził a pamiętaj bo ja jestem ZAJEBISTA
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-19 09:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego usuwacie moje wpisy nie na rączke wam co pisze!!!
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-19 09:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... a kto stoi za tym jak to nazwałaś biznesem to dobrze wiem nawet widziałem się z nim ostatnio :)
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-19 09:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.... Madziu i nie strasz mnie wizytami "bronka" bo ja po swoje 300 tys. też mogłem wysłać "romka" a nie tym raczej to polega. miłego dnia Madziu
zdjecie uzytkownika
dozajebistej - 2015-02-19 22:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem w czym jesteś zajebista, ale na 100% nie w znajomości prawa

dane firmy to nie dane osobowe, i nie podlegają ochronie prawnej

ja wiem że każdy oszust by chciał nie podawać swoich danych, bo tak łatwiej oszukiwać, ale jak się prowadzi działalność gospodarczą w Polsce to ma się OBOWIĄZEK podawać komplet danych rejestracyjnych firmy : nazwę, adres, imię nazwisko właściciela (przy działalności w oparciu o wpis ), numer NIP i REGON

wasza nowa "firma kurierska" nie dopełnia nawet obowiązków informacyjnych bo nie prezentuje numeru NIP na swoich stronach, swoją drogą jutro UOKiK o tym poinformuję - oni za to całkiem spore kary dają. Prowadzący działalność poprzez stronę internetową ma konkretne obowiązki - których wy nie wypełniacie

straszenie kogoś odpowiedzialnością z tego tytułu że podał nazwę firmy czy jej adres to już nawet nie jest śmieszne, to żenujące i tyle.

zdjecie uzytkownika
do obrońców G.B. - 2015-02-20 14:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zajebista i bronek - sprawdzcie sobie pojecia groźby karalne. nie jesteście anonimowi, namierzenie was przez organy jest prostsze niz sie wam wydaje
zdjecie uzytkownika
Irek wroclaw - 2015-02-20 15:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze jest to ze czarodziej Bronek i zajebista usuwają moje wpisy a tak się napisałem wczoraj aż żal.
zdjecie uzytkownika
taki sobie Bronisław - 2015-02-20 16:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek wrocław - 2015-02-19 09:39:33]:
przepraszam pomyliłem się już nie jestem obrońcą G.B to oszust i karykatura .Obiecuję że nikogo nie zaczaruje .Skąd wiesz Irku że zajebista to MAGDA i kiedy widziałeś się z G.B ?? Może ją zaczaruję w żabę ???Bronisław
zdjecie uzytkownika
:))) - 2015-02-20 20:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że pana Brzezińskiego nasz rząd powinien wysłać jako tajnego agenta, żeby zaopatrywał separatystów na Ukrainie. Nie dość że nie mieli by z czego i czym strzelać to jeszcze pieniądze by im wyparowały.
zdjecie uzytkownika
CZAROWNIK - 2015-02-21 11:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIP: 9542753249
REGON: 360817185
KRS: 0000544255
NIE MA CZEGOS TAKIEGO W CEIDG
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-21 18:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w CEIDG nie znajdziesz spółki tylko w KRS-ie. z brzezinskim się nie widziałem to jest jedna z trzech osób która robi 7post vol3
zdjecie uzytkownika
za daleko ! - 2015-02-22 19:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zajebista - 2015-02-18 23:31:35]:
Czy to aby nie są groźby Karalne - Zastraszanie ?
Tak naprawdę to po takim artykule możesz się spodziewać że ktoś zapuka do drzwi bo to naprawdę są poważne słowa .
Mówienie czy pisanie prawdy nie jest karalne ale zastraszanie ?
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-02-23 09:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w co ten Zapart się ładuje, taka poczciwa ludzia była... czy on zdaje sobie sprawę że następny szwindel firmuje swoim nazwiskiem, pamiętam jak jeszcze w pierwszej edycji pojawiał się na spotkaniach, zmartwiony, zasmucony.. a teraz??
chyba że jest coś o czym my nie wiemy... dogadywali się po cichu min z Bydgoszczą , a później między innymi to tam wcięło samochody służbowe, to może i pan Zapart jakąś rekompensatę dostał za swoje krzywdy...
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-02-23 10:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do całej firmy z pierwszej edycji. firma oficjalnie działa, tak ze każdy kto chce cokolwiek odzyskać odbija się od ściany, nie ma upadłości , zamknięcia itp. Cała poczta kierowana na Szczerbca jest odbierana przez Panią D.... czy ona też tak się zadurzyła w prezesiku, czy też jest coś o czym nie wiemy. Ale fakt jest taki że reprezentantem firmy w Warszawie jest Pani Dorotka... a też taka zasmucona była, zmartwiona że kasy nie odzyska....
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-02-24 11:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z wnioskiem o upadłość może wystąpić każdy niezaspokojony wierzyciel spółki z o.o.

prezes spółki ma OBOWIĄZEK wystąpić o upadłość w ciągu 14 dni od momentu w którym dowiedział się że spółka nie jest w stanie regulować swoich zobowiązań
jeśli tego nie zrobi, odpowiada całym majątkiem osobistym za zobowiązania spółki

podstawa prawna : Kodeks Handlowy + Prawo Upadłościowe Spółek
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-02-25 07:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2015-02-24 11:50:52]:
ale sam Prezes tego nie uczynił, przedstawia dokumenty o niewypłacalności, i ma to gdzieś, sąd przychyla się do niewypłacalności ale nie może ogłosić upadłości,właśnie jestem po takiej sprawie, ponadto sam się nie stawia bo jest ... znerwicowany , ma lęki itp, i ma na to jakieś papiery i kółeczko się zamyka. Dlatego dziwię się ludziom np przedstawiciel z BYD, BBA oraz Pani Dorota, których uważałem za poważnych , że jeszcze cokolwiek z nim chcą mieć wspólnego. A Pani Dorota , to już dla mnie zagadka wszech czasów...chyba że jest tak jak podejrzewam, albo mieli coś wspólnego z całym szwindlem albo zostali spłaceni..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie poległo no sprawdzeniu rejonu na ktory mam dostarczać paczki ina kogo wypisywać fv
Pytania:
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-02-26 22:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henio - 2015-02-25 07:52:35]:
cisza po tekście henia , szczekacze się pozamykali,tylko jakimś dziwnym trafem zniknął post o samochodach które sobie wspólnicy poodbierali w zamian za należności...ciekawe kto moderuje wątki na forum, pozdrawiam prezesunia, żyj długo rozwijaj nową firmę i pooddawaj długi skoro taki uczciwy z Ciebie człowiek. A swoją drogą o Panu Ryszardzie jakoś cicho , a to dopiero był interesowny człowiek.
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-27 07:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moich postów też usunęli sporo zapłacili za możliwość moderowania to usuwają sobie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy 7POST?
Zadaj pytanie