Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 7POST

Pracowałeś w firmie 7POST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Miro - 2014-07-19 23:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja trzymam kciuki za Grzesia Brzezińskiego, wiem jak było naprawde , nie wieszajcie psów na tym gościu jak równiez na jego firmie , bo chłopn władował w to całe swoje życie. Grzesiu trzymam za ciebie Mirek z katowic
zdjecie uzytkownika
jol - 2014-07-20 09:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miro - 2014-07-19 23:19:44]:
a swistak siedzi bo sreberka byly kradzione blablablabla miro pozdrwiam cie, zakopany po uszy w dlugach byly przewoznik
zdjecie uzytkownika
job - 2014-07-20 16:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miro - 2014-07-19 23:19:44]:
Tak ty to wiesz - więc może zrób jakąs zbiórkę charytatywną żeby oddał Kasę
- skoro tak uwielbiasz Grzesia to może bys poszedł do Urzędów Skarbowych i powiedział żeby zwrócili Podatki bo Grzesiu przeliczył się a ty trzymasz Kciuka za Niego - Wstyd mi za Ciebie
zdjecie uzytkownika
Miro - 2014-07-21 00:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [job - 2014-07-20 16:28:13]:
no tak trzymam , jak wyjdzie na prostą na pewno Wam zwróci .
zdjecie uzytkownika
Konrad - 2014-07-21 13:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalnie nie pojmuję o co w tym wszystkim chodzi, taki macie odmienne opinie, jedne widać, że są totalnie ironiczne, a inne nie wiem jak odbierać. Widziałem ten ogłoszenia o pracę, a teraz całkiem intensywnie jej szukam i nie wiem na co się zdecydować. bo próbowałem gdzie indziej się załapać, ale bez doświadczenia mnie nie chcieli. Może zmienię branżę, ale najpierw może wytłumaczcie o co tutaj chodzi.
zdjecie uzytkownika
realista - 2014-07-22 08:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
namnożyło się tu ponoć wielu zadowolonych klientów 7Postu którzy wysyłają setki paczek

czemu nie chcecie podać 1 (słownie jednego) numeru listu przewozowego
taki numer to nie jest żadna poufna informacja, nie zawiera żadnych danych osobowych
a niedowiarkom pozwoli sprawdzić jak superowo działa wasza firma
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-07-22 16:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wg jakiego klucza 7Post zwraca pobrania ?

bo mi z grudnia jeszcze nie zwrócili, a tu piszą że na bierząco po 5 dniach dostają

dobry kit nie jest zły, ale o co w tym wszystkim chodzi ?
ktoś jeszcze te bajki łyka naprawdę ?
zdjecie uzytkownika
Skandal - 2014-07-22 20:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [polres - 2014-07-07 13:24:20]:
zobaczcie prawdy jest w tych wpisach
Cytuję - Korzystam z usług 7Post w Rzeszowie od kilkunastu dni poprzez umowę z firmą zewnętrzną. Jak na razie współpraca tak dobra jak nigdy z inną firmą kurierską (może to za krótki czas), kurier przyjeżdża po paczki do 30 min od wykonania telefonu ( sprawdzone w godz 9,00-11,30) nie wiem jak jest poza Rzeszowem. Pobrania jeszcze nie wysyłałem. Na ponad 50 przesyłek wszystkie doszły na drugi dzień.
-
-Tu natomiast zobaczcie ile w tym prawdy :
- Ogłoszenie firmy 7post
-Przedstawicielstwo j.angielski Kurierskiej - Oddział w Rzeszowie Prowadzący
Rzeszów Dodane o 14:03, 4 Lipca 2014 ID ogłoszenia: 81461443

Obserwuj
Przedstawicielstwo j.angielski Kurierskiej - Prowadzący Rzeszowie Oddział w Rzeszowie - zdjęcie 1
Forma zatrudnienia:
Inna
WYMIAR zatrudnienia:
Pełny etat

Firma kurierska 7POST Poszukuje chetna osobe czy prowadzenia i Obsługi oddziału w Rzeszowie JAKO Przedstawicielstwo. Wymagana własna działalność Gospodarcza LuB gotowość do JEJ założenia. Do prowadzącego Przedstawicielstwo bedzie należało: - przyjmowanie przesyłek kurierskich - rozdzielanie na kurierów - Raportowanie w systemie statusów przesyłek - rozliczanie i wpłacanie pobrań -. pozyskiwanie klientów z Pomocą przedstawiciela Handlowego . Forma zatrudnienia UMOWA Współpracy . Wynagrodzenie bedzie uzależnione zarówno od paczek dostarczonych przez kurierów do Klienta JAK I nadanych oo oddziału Osoby zainteresowane wspolpraca kontakt telefoniczny Prosze o Podaný w ogłoszeniu. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Skandal - 2014-07-22 20:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
04.07.2014 dodane ogłoszenie gdzie szukają przedstawiciela a wypowiedz z dnia 07.07.2014 - od kilkunastu dni korzystam z usług ???????????????????????????
zdjecie uzytkownika
997 - 2014-07-22 20:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma takiej firmy czy wy wszyscy oszukani nie widzicie ze to sciema, siedzi jeden cwaniak byc moze to grzes albo rysiu w malym pokoju i pisze ogloszenia,wszystkie telefony tez sa do niego,siedzi i pisze pozytywne opinie o wspanialej firmie 7post, ruszcie glowa
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-07-23 07:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [quebooo - 2014-07-18 12:03:58]:
Masz Adres zwrotny na liscie przewozowym hahahaha no i masz jaki oddział. Paczka laduje na magazyn jako zwrotka i powraca do oddziału nadawczego hehehehe

zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-07-23 09:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z nimi znów ale tylko dlatego iż ściągam pobranie jako kompensatę z faktur. Podpisałam z nimi ugodę na razie dają rady po więcej info można pisać na gg 24386049
zdjecie uzytkownika
Mikora - 2014-07-24 12:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś tu na prawdę regularnie korzysta z usług 7POST? Dla mnie te wszystkie przepychanki są totalnie nie zrozumiałe. Normalnie jak to czytam nie pozostaje nic innego jak wziąć jakąś niewartościową rzecz wysłać komuś przez 7 POST i spróbować co to się z tym wszystkim stanie. Zastanawiam się czy jest ta siedziba firmy i jakiś właściciel czy nie ?
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-07-24 13:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie wiem jak płacą, ale moim zdaniem to NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA NA ŚWIECIE,zero kontaktu z oddziałami-niema takiego nr lub brak miejsca na skrzynce.moja paczka idzie do mnie od 17-07-2014 mamy dziś 24-07-2014.totalny SYF!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-07-24 15:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [alicja - 2014-07-24 13:39:26]:
Dzięki z informacje - możesz podac rejon z jakiego paczka wyszła i do jakiego skierowana - to są cenne wiadomosci - no już nie wspomnę jak bys pomogła gdy bys numer listu przewozowego wkleiła - Teraz potwierdza sie to jak super szybka ta firma - NIE DAJCIE SIĘ WROBIC
zdjecie uzytkownika
Gregorian1 - 2014-07-25 11:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
8 dni idzie przesyłka i jeszcze nie doszła mimo sprawdzania na stronie gdzie się znajduje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie kurier
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2014-07-26 10:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czego wy od nich chcecie? Paczki są na prawdę dostarczane zazwyczaj na drugi dzień. Jest tylko jeden wyjątek oddział we Wrocławiu który "daje tyłka". Pozostałe oddziały bez zarzutu. Jak chcecie to mogę wam podać nr listów przewozowych i sobie zobaczycie że naprawdę się starają.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-07-26 10:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemek ma rację, właśnie firma 7post zerwała umowę z WRO bo przywłaszczyli sobie kilka przesyłek a sprawa trafiła do organów ścigania. Reszta paczek jak na razie dochodzi terminowo.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-07-26 12:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć Przemek,
podaj jakiś numer paczki jak możesz
zdjecie uzytkownika
Ala - 2014-07-26 12:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przywłaszczyli, bo pewnie im nie zapłacili za ich prace
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-05-30
Żródło: nuzle.pl
Ciechanów
(Mazowieckie)
Firma kurierska 7POST poszukuje kurierów do obsługi i rozwozu paczek na terenie Ciechanowa i okolic.Wymagana własna działalność gospodarcza lub gotowość do jej założenia.Forma zatrudnienia umowa współpracy.Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt na e-mail lub telefon podany poniżej.Pozdrawiam.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-07-26 13:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co w tej firmie jeszcze jest możliwe ?
za chwile przywłaszczy ktos kuriera a potem sąd przywłaszczy cała firme
czy ludzie maja jeszcze oczy - czy też już im ktos przywłaszczył ?
PARANOJA
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2014-07-26 23:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przemek - 2014-07-26 10:28:33]:
czego od nich chcemy ?

w sumie niczego niezwykłego - żeby po prostu rozliczyli się z pieniędzy które są winni
czy to aż takie dziwne Przemku ? że pracownik chce pieniędzy za pracę,
firma chce pieniędzy za pobranie
itd itd
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2014-07-27 09:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwna sprawa z tym oddziałem we Wrocławiu, zawsze generowali opóźnienie tylko w tym oddziale.
Ja też wysyłam przesyłki pobraniowe nimi i spływają bez problemu pobrania na konto. Numery przykładowych listów, proszę: 1730081369022, 1730081372022, 1730081372046, 1730081374330.
Tak jak napisałem Oddział we Wrocławiu generował zawsze duże opóźnienia, reszta bez większych problemów
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-07-27 11:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za trackingi,
przyznam szczerze, że myślałem że to ich wożenie paczek to jedna z kolejnych ściem - nie mieściło mi się w głowie (i nadal jestem zaskoczony) że po tych wszystkich numerach które odwalili ktokolwiek jeszcze cokolwiek nimi może wysłać

z tego co się numerkami pobawiłem - ilości paczek jakie wożą są raczej śladowe, cóż ja im nigdy źle nie życzyłem i nie życzę, niech uczciwie pracują, uczciwie rozliczą się ze wszystkimi którym są winni pieniądze z pobrań, pensji, itd itd
mimo wszystko powodzenia,
choć ja szczerze mówiąc bałbym się cokolwiek wysyłać firmą z taką "tradycją" jak 7POST,
obyś Przemku za kilka dni, tygodni, nie żałował tak jak żałowało tutaj wielu ludzi który mieli "przyjemność" robić cokolwiek z 7POSTem
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2014-07-27 14:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam to co pisze Przemek. Wrocław od początku miał duże problemy. Jakieś ofermy i z tego co wiem to już ich zmienili. Przyszła informacja że przesyłki nadawane na Wrocław będą miały 24h opóźnienie. Na reszcie oddziałów bez większych problemów. Bardzo dobrze że eliminują takie ofermy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x