Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 7POST

Pracowałeś w firmie 7POST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
terenia - 2015-05-26 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strach to ciebie obleci,kwestia czasu
zdjecie uzytkownika
Mariusz Wałbrzych - 2015-05-28 08:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do terenia jakoś tak wychodzi że niezbyt się boje ja się podpisuje a czy to jakaś groźba czy będą za mną jeździli wasze koksy jak za kolegą z Opola czekam na odwiedziny z niecierpliwością
zdjecie uzytkownika
ZAINTERESOWANY - 2015-05-29 11:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpisujecie wszystko na portalu opinii Jag 24 a jak nie będzie wydrukowana to trzeba zgłosić reklamację.
zdjecie uzytkownika
? - 2015-05-31 11:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZAINTERESOWANY - 2015-05-29 11:12:17]:
...a dlaczego na portalu Jag 24? ....i co tam wpisywać?....jakie to ma powiązanie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-11 15:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie ma że prowadzą to ci sami ludzie. niektorzy oficjalnie, niektorzy z tylnego rzedu. ważne że pokazali na jakich niejasnych zasadach budują biznes. kilkadziesiat osób sie już przejechało i umoczyło kilkaset tysięcy złotych - mówie o pracownikach, kurierach, właścicielach magazynów czy leasingach. sprawy sądowe są w toku
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-24 16:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i strona internetowa "firmy" 7post przestała istnieć, ciekawe dlaczego....
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej tel. 519511267 - 2015-06-26 21:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja mam wezwanie do sądu na 24.08.2015 z oskarżenia prywatnego przez GB o to że pisze prawdę na tym portalu :)
zdjecie uzytkownika
przewoznik z olsztyna - 2015-06-29 16:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja dostałem też to znaczy moja żona ale pisałem ja też na 24-08-2015 to jakaś kpina że sąd się zajmuje takimi rzeczami nie dość że firma wisi kupę kasy to jeszcze naciągają ludzi na koszta bo muszę pół Polski przejechać
zdjecie uzytkownika
Gregory - 2015-07-08 11:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktos strona nie istnieje, więc i firma przestała funkcjonować? Czy chwilowo usunęli się w cień. Może coś wiesz na ten temat. Słabo trochę, że nie reagują na negatywne komentarze tutaj, mogliby się do tego odnieść. Nie mówię już o wezwaniach do sądu, bo to najgorszy możliwy sposób załatwiania spraw..
zdjecie uzytkownika
były klient - 2015-07-08 12:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o kontakt wszystkie osoby, które zostały pozwane przez prezesa 7Post za wpisy na tym portalu a byli ich klientem i nie otrzymali zwrotu pobrań.
email joojoo@op.pl
zdjecie uzytkownika
oleole - 2015-07-15 18:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brzezinski chce sie dorobic jeszcze raz naszym kosztem mam nadzieje ze mu to sie nie uda
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-07-27 19:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha (usunięte przez administratora) pozywa ludzi którzy pisali na tym forum o naruszeniu dobrego imienia firmy.. haha firma nie padła od opinii tylko od ludzi którzy nie potrafili nią zarządzać i sami ja położyli a wina obarczają wszystkich wokół tylko nie siebie żałosne Grzesiu!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Krzysiek Kraków - 2015-08-02 22:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jedziecie do Żagania na spotkanie pojednawcze? Ja myślę, że niech rozpoczną sprawę to przyjadę, a później i tak Grześ mi pieniądze odda za podróż i zmarnowany czas. A po za tym i tak spotkamy się w sądzie gdzie Grzesiu i Rysiu będą się tłumaczyć dlaczego do tej pory nie chcą zapłacić wypłaty za 12.2013 - zaproszenia są w przygotowaniu.
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2015-08-03 13:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie i Panowie skrzyknijmy się jakoś, może jednego adwokata wynajmijmy itd.
Żeby sobie niepotrzebnie kosztów nie mnożyć

do Krzysiek - z tym oddawaniem pieniędzy za podróż to sam wiesz jak jest, jeśli ktoś nie oddał pieniędzy za 100 innych spraw to czemu miałby akurat za podróż oddać,
Problem w tym że przejazd przez pół Polski, cały dzień stracony, koszty przejazdu, a na miejscu i tak nic z tego nie będzie.


zdjecie uzytkownika
Krzysiek Kraków - 2015-08-03 23:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wkurzony - 2015-08-03 13:52:40]:
To dlatego nie chce mi się jechać na spotkanie pojednawcze i dlatego poczekam aż mnie wezwą na proces. Na pewno będzie zabawnie.
A co do kosztów, to po procesie pokrywa je strona przegrywająca - nie mylić z oskarżającą.
zdjecie uzytkownika
oleole - 2015-08-14 20:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie grzegorzu prosze nie usuwac moich postów co boli pana co ludzie o was pisza?? mnie tez boli ze ma pan moje pieniadze
zdjecie uzytkownika
Roman Celiński - 2015-08-20 15:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co panowie? Gotowi na spotkanie z naszymi prezesami w poniedziałek. Ciekawe czy starczy im odwagi na stanięcie z nami twarzą w twarz.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-08-20 19:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oddawać nasze pieniądze a nie kasę na bezsensowne sprawy wydajecie które i tak skończą się nie na wasza korzyść:) Roman możesz podać godzinę i gdzie odbędzie się ta sprawa z chęcią spotkam się z tymi baranami :)
zdjecie uzytkownika
były klient - 2015-08-21 00:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo ciekawe to wszystko z pozwem. W aktach sprawy nie ma nic poza tym co dostaliśmy od sądu. Jakim sposobem pan prezes chce pozywać adresy IP firm zatrudniających wielu pracowników? Pozwy zostały wystosowane do właścicieli IP, to tak jak by oskarżyć budynek, miasto czy kulę ziemską. Przygłupawe to trochę. Muszę jechać na sprawę, ciekawi mnie to, co sąd powie jak powód wskazuje IP. Nie widziałem czegoś takiego, od prawników też słyszałem, że musi być konkretny dowód do konkretnej osoby. To się tak nie skończy.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-23 17:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Roman Celiński - 2015-08-23 17:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sąd Rejonowy w Żaganiu Szprotawska 3 24.08 godz. 13.00. Ogólnie to przyjazd na spotkanie pojednawcze jest sztuką dla sztuki, nie ma w mojej opinii szans by spotkanie zakończyło się porozumieniem stron, także będzie raczej kolejna rozprawa tzw. główna z orzekaniem o winie etc. Ponadto o pomówieniu, szarganiu dobrego imienia może być mowa gdy ktoś jest podawany z imienia i nazwiska lub wyrażona opinia jest niezgodna z prawdą.ot i tyle, pojedziemy, wysłuchamy opinii sądu że w zwiazku z brakiem porozumienia stron wyznacza rozprawę główną na kiedyś tam i wrócimy z powrotem do domów lżejsi o parę stówek kosztów podróży.
zdjecie uzytkownika
trochę prawa - 2015-08-24 10:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkim oskarżonym z Art 212 KK
sugeruję się zapoznać również z Art. 213 KK § 2.

§ 1. Nie ma przestępstwa określonego w art. 212 § 1, jeżeli zarzut uczyniony niepublicznie jest prawdziwy.

§ 2. Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut:

1) dotyczący postępowania osoby pełniącej funkcję publiczną lub

2) służący obronie społecznie uzasadnionego interesu.

Jeżeli zarzut dotyczy życia prywatnego lub rodzinnego, dowód prawdy może być przeprowadzony tylko wtedy, gdy zarzut ma zapobiec niebezpieczeństwu dla życia lub zdrowia człowieka albo demoralizacji małoletniego.
zdjecie uzytkownika
Roman Celiński - 2015-08-24 10:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sąd udowodni Państwu że jesteście w błędzie, chyba że przegapiłem przelew na moje konto kilkudziesięciu tys. zaległości ze strony 7post, a ZUS dla jaj prosi mnie o przesłanie dokumentów których za nic od 7post wydobyć nie może. O nie wydanym świadectwie pracy nie wspomnę.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek Kraków - 2015-08-25 22:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy znacie adres zameldowania R.Bugajnego? Na Plac Kościelny w Szprotawie nie odbiera listów. Jakby ktoś znał to proszę o podanie na k.bator@interia.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie poległo no sprawdzeniu rejonu na ktory mam dostarczać paczki ina kogo wypisywać fv
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 23:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2015-08-26 23:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak wyglądała rozprawa ?
zjawił się "prezes" ?
co na to wszystko powiedział sąd ?
zdjecie uzytkownika
robert robert romek - 2015-08-27 17:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie tutaj o jakichś porocesach i sprawach sądowych i jest to dla mnie totalne zaskoczenie, a ja akurat chciałem u nich jaki kurier kierowca poszukać. proszę dajcie jakieś namiary gdzie moge poczytać o aktualnej sytuacji firmy i czy przypadkiem dalej nie poszukują pracowników, z góry bardzo dziękuję
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy 7POST?
Zadaj pytanie
alert