Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 7POST

Pracowałeś w firmie 7POST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej Opole - 2015-03-23 19:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bonisław ? - 2015-03-15 17:03:04]:
Gdybyś półgłówku nie kasował wpisów już dawno znałbyś odpowiedz .Pisałem o tym kilka miesięcy temu ale jak jakiś DEBIL kasuje wpisy to taki GŁUPEK jak ty zawraca mi głowę . Zadzwoń a powiem ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więcej (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej Opole tel.786142192. - 2015-03-23 19:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto zna JACKA ZAPARTA ? Czy to nie ten który namawiał do współpracy z 7post ???
zdjecie uzytkownika
Irek wrocław - 2015-03-24 09:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten sam, mało tego jak 7post padł to jeździł po oddziałach i zabierał to co pozostało po 7poscie bo chyba zastawił to wszystko w lombardzie i nazbierał na kapitał jagusia24 ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik - 2015-03-27 13:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tylko mogę pozazdrościć ZAPARTOWI uporu i jaj. ZAPART tak samo jak niektórzy z nas dali się udupić w różnych projektach kurierskich i stracić dużo kasy, poszedł w końcu po rozum do głowy i sam założył własną firmę kurierską. Wyjdzie na to, że dziś jest mieszany z błotem z zazdrości, a za jakiś czas sami będziemy go prosić o pracę.
zdjecie uzytkownika
:))) - 2015-03-27 15:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja strasznie lubie posty tego typa z uśmieszkami.
Takie czary mary też o sobie posty pisze:)))
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik - 2015-03-28 10:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Irku jeżeli Zapart pana okradł albo kogokolwiek to niech Pan zgłosi to do prokuratury jeżeli ma Pan na to dowody, w co osobiście wątpię bo ZAPART umoczył tak samo jak inni na 7POScie i ALfie, a najlepiej będzie żebyś Pan nie był gołosłownym jeżeli jesteś Pan taki mocny w gębie przedstawił te dowody tutaj i wskazał kogo konkretnie i na ile Zapart okradł. Jeżeli nie to przestań Pan zachowywać się jak dziecko. Co chwila szukasz Pan winnych swoich nieszczęść najpierw 7POst i Panowie B, teraz czas na Zaparta? Wcale bym się nie zdziwił jak jutro zaczniesz Pan za swoje nieszczęścia obarczać innych kurierów.
zdjecie uzytkownika
Irek wrocław - 2015-03-29 10:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wierz mi tumanie ze mam i sam wysyłam dziennie więcej niż jagopost tygodniowo.
zdjecie uzytkownika
Irek wrocław - 2015-03-29 10:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przewoźnik - 2015-03-28 10:07:22]:
panie przewoźniku zapart i większość z nowej bandy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umoczyli bo wozili te paczki przy okazji doręczając paczki fedex-a, k-exa lub siódemki wiec mi tu nie pierdo.... co do zaparta pod koniec 7posta jeździł po oddziałach i zabierał ludziom sprzęt do czego nie miał prawa zresztą podobno nawet z jakimiś koksami jeździł bo się bał że w ryj dostanie za takie działania. gratuluje poniżania się najpierw udawał skrzywdzonego tak bardzo a później jednak się okazuje ze cały czas g.b. płacił mu jako jedynemu, nie wydaje mi się żeby jeździł za damro
zdjecie uzytkownika
Zazdrosny i - 2015-03-29 10:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokojnie Irus nie denerwuj sie zazdrość Cie zniszczy. Biedny ... moze zacznij wykladac polonistyke
zdjecie uzytkownika
Irek wrocław - 2015-03-29 14:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zazdrość???? chyba to nie zazdrość raczej chęć zapobieżenia żebyście znowu nie okradali ludzi!!!!
zdjecie uzytkownika
Irek wrocłąw - 2015-03-29 14:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zresztą wszystkim wam brakuje odwagi żeby się podpisywać pod swoimi postami jesteście hipokrytami i złodziejami
zdjecie uzytkownika
Irek wrocław - 2015-03-29 16:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zazdrosny i - 2015-03-29 10:50:44]:
zresztą tak masz racje zazdroszczę:
- komorników na karku za nie spłacone wierzytelności
- pretensji firm które wciągnełem do 7postu ze firma im ukradła w qurwe pobrań
- przewoźników i kurierów wydzwaniających codziennie o pieniądze
- słuchania od wszystkich ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> i wiele innych przyjemniejszych rzeczy.
TAK QURWA ZAZDROSZCZE IDIOTO
zdjecie uzytkownika
Irek wrocław - 2015-03-29 19:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak w zeszłym tygodniu
zdjecie uzytkownika
Klient - 2015-03-31 16:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam firmy JAG24. Została nadana pierwsza i ostatnia paczka za ich pośrednictwem. Nie biorą pod uwagę, że paczka jest adresowana na firmę, więc nie dostarczą jej w późnych godzinach. Kurier wozi po mieście paczkę od 8 godzin i nawet się nie zbliża do celu. Jak się zdecyduje dostarczyć, nie będzie już miał kto jej odebrać.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-31 18:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Irek nie martw się, za każdą moderację profilu jag nasz ukochany prezesunio GB płaci goworkowi.
zdjecie uzytkownika
Irek wrocław - 2015-03-31 19:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem ze płaci i nawet wiem ile. powiem wam ze dostałem dzisiaj pismo z jag24 uśmiałem się po pachy w piątek jade do prawnika to przekaże zainteresowanym ciekawą informacje
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-03-31 19:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klient - 2015-03-31 16:37:49]:
w jakiej miejscowości nie dowieżli
zdjecie uzytkownika
Klient - 2015-04-01 06:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henio - 2015-03-31 19:51:56]:
Szczecin. Tak, jak zostało wspomniane wcześniej, paczka dotarła wieczorem po zamknięciu firmy. Oczywiście nie miał jej, kto odebrać.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-04-06 09:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos z byłych pracowników dostał pit-11 za 2014 r?
zdjecie uzytkownika
5678 - 2015-04-07 17:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1234 - 2015-04-06 09:38:18]:
Pit - nie, świadectwo pracy też nie
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-04-08 15:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pit 11 chyba nikt nie dostanie. Pani Dorotka skrzętnie odbiera pocztę . Po ponownym wysłaniu ponaglenia zrezygnowałam z proźb o PIT i po prostu rozliczyłam pseudo wypłaty w 7 Post sama. Urząd Skarbowy to jedyne rozwiązanie żeby nie umoczyć się bardziej i nie narobić sobie syfu z i tak dużym syfem jaki przez tą firmę miałam.
zdjecie uzytkownika
5678 - 2015-04-09 09:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.. - 2015-04-08 15:34:10]:
Ale jak rozliczyc wypłaty których przecież nie było w 2014r Mam płacić podatki od pieniędzy których nie wyplacili?
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-04-10 16:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [5678 - 2015-04-09 09:24:39]:
No logiczne że rozliczasz pieniądze które dostaleś. Jeśli nie dostałeś żadnych to nic nie rozliczasz
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie poległo no sprawdzeniu rejonu na ktory mam dostarczać paczki ina kogo wypisywać fv
Pytania:
zdjecie uzytkownika
logika - 2015-04-11 17:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.. - 2015-04-10 16:57:50]:
logika z prawem podatkowym ma niewiele wspólnego

jeśli np wykonałeś usługę i wystawiłeś fakturę to ... rodzi się w tym momencie obowiązek podatkowy
to że np nie otrzymałeś od 7postu zapłatę za usługę wcale nie oznacza że nie masz zapłacić państwu należnych podatków

swoją drogą ja rozumiem że sądy są kiepskie i nic "prezesowi" nie robią
ale że urząd skarbowy jeszcze go nie dopadł to dla mnie dziwne
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-20 21:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
emanko

co tam slychac w naszej spanialejn firmie?? co do podatkow za 7post nie zaplacilem za fakt ktore wystawilem firmir 7post tlumaczenia w US ze nie otrzymalem tych pieniedzy nic nie daly podatek musze zaplacic a pan B. pewnie dobrze sie bawi za nasza kase. Oby go szlauf trafil i jego rodzine!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy 7POST?
Zadaj pytanie