Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 7POST

Pracowałeś w firmie 7POST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jowita - 2015-05-20 09:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki sobie - 2015-05-19 23:55:37]:
Stalowa wola
zdjecie uzytkownika
dobre - 2015-05-20 19:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Tobiaszu Tomaszu co Pan w sobie ma że Pani Jowita taka w skowronkach, ah ten zarost....
zdjecie uzytkownika
Mariusz Wałbrzych - 2015-05-21 16:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja chcę aby ktoś z 7POST przyjechał po sprzęt nawet z koksami jak to wspomniał Irek przyjmę ich na 100% nawet wypijemy kawę łącznie z koksami i resztą bandy łysego ZAPRASZAM DO WAŁBRZYCHA PO SWOJE SKANERY I MAT.OPERACYJNE
zdjecie uzytkownika
mnemon - 2015-05-21 18:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz Wałbrzych - 2015-05-21 16:15:39]:
Zapraszasz do domu czy za garaz bo nie wiadomo w co sie ubrac
zdjecie uzytkownika
MARIUSZ WAŁBRZYCH - 2015-05-23 10:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W czarny garnitur się ubierz sandały
zdjecie uzytkownika
MARIUSZ WAŁBRZYCH - 2015-05-23 10:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnemon a dlaczego się nie podpiszesz BRAK ODWAGI czy po prostu Panie G.B strach przed karą jaka Pana dosięgnie ręka sprawiedliwości jest długa
zdjecie uzytkownika
terenia - 2015-05-26 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strach to ciebie obleci,kwestia czasu
zdjecie uzytkownika
Mariusz Wałbrzych - 2015-05-28 08:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do terenia jakoś tak wychodzi że niezbyt się boje ja się podpisuje a czy to jakaś groźba czy będą za mną jeździli wasze koksy jak za kolegą z Opola czekam na odwiedziny z niecierpliwością
zdjecie uzytkownika
ZAINTERESOWANY - 2015-05-29 11:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpisujecie wszystko na portalu opinii Jag 24 a jak nie będzie wydrukowana to trzeba zgłosić reklamację.
zdjecie uzytkownika
? - 2015-05-31 11:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZAINTERESOWANY - 2015-05-29 11:12:17]:
...a dlaczego na portalu Jag 24? ....i co tam wpisywać?....jakie to ma powiązanie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-11 15:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie ma że prowadzą to ci sami ludzie. niektorzy oficjalnie, niektorzy z tylnego rzedu. ważne że pokazali na jakich niejasnych zasadach budują biznes. kilkadziesiat osób sie już przejechało i umoczyło kilkaset tysięcy złotych - mówie o pracownikach, kurierach, właścicielach magazynów czy leasingach. sprawy sądowe są w toku
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-24 16:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i strona internetowa "firmy" 7post przestała istnieć, ciekawe dlaczego....
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej tel. 519511267 - 2015-06-26 21:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja mam wezwanie do sądu na 24.08.2015 z oskarżenia prywatnego przez GB o to że pisze prawdę na tym portalu :)
zdjecie uzytkownika
przewoznik z olsztyna - 2015-06-29 16:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja dostałem też to znaczy moja żona ale pisałem ja też na 24-08-2015 to jakaś kpina że sąd się zajmuje takimi rzeczami nie dość że firma wisi kupę kasy to jeszcze naciągają ludzi na koszta bo muszę pół Polski przejechać
zdjecie uzytkownika
Gregory - 2015-07-08 11:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktos strona nie istnieje, więc i firma przestała funkcjonować? Czy chwilowo usunęli się w cień. Może coś wiesz na ten temat. Słabo trochę, że nie reagują na negatywne komentarze tutaj, mogliby się do tego odnieść. Nie mówię już o wezwaniach do sądu, bo to najgorszy możliwy sposób załatwiania spraw..
zdjecie uzytkownika
były klient - 2015-07-08 12:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o kontakt wszystkie osoby, które zostały pozwane przez prezesa 7Post za wpisy na tym portalu a byli ich klientem i nie otrzymali zwrotu pobrań.
email joojoo@op.pl
zdjecie uzytkownika
oleole - 2015-07-15 18:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brzezinski chce sie dorobic jeszcze raz naszym kosztem mam nadzieje ze mu to sie nie uda
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-07-27 19:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha (usunięte przez administratora) pozywa ludzi którzy pisali na tym forum o naruszeniu dobrego imienia firmy.. haha firma nie padła od opinii tylko od ludzi którzy nie potrafili nią zarządzać i sami ja położyli a wina obarczają wszystkich wokół tylko nie siebie żałosne Grzesiu!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Krzysiek Kraków - 2015-08-02 22:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jedziecie do Żagania na spotkanie pojednawcze? Ja myślę, że niech rozpoczną sprawę to przyjadę, a później i tak Grześ mi pieniądze odda za podróż i zmarnowany czas. A po za tym i tak spotkamy się w sądzie gdzie Grzesiu i Rysiu będą się tłumaczyć dlaczego do tej pory nie chcą zapłacić wypłaty za 12.2013 - zaproszenia są w przygotowaniu.
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2015-08-03 13:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie i Panowie skrzyknijmy się jakoś, może jednego adwokata wynajmijmy itd.
Żeby sobie niepotrzebnie kosztów nie mnożyć

do Krzysiek - z tym oddawaniem pieniędzy za podróż to sam wiesz jak jest, jeśli ktoś nie oddał pieniędzy za 100 innych spraw to czemu miałby akurat za podróż oddać,
Problem w tym że przejazd przez pół Polski, cały dzień stracony, koszty przejazdu, a na miejscu i tak nic z tego nie będzie.


zdjecie uzytkownika
Krzysiek Kraków - 2015-08-03 23:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wkurzony - 2015-08-03 13:52:40]:
To dlatego nie chce mi się jechać na spotkanie pojednawcze i dlatego poczekam aż mnie wezwą na proces. Na pewno będzie zabawnie.
A co do kosztów, to po procesie pokrywa je strona przegrywająca - nie mylić z oskarżającą.
zdjecie uzytkownika
oleole - 2015-08-14 20:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie grzegorzu prosze nie usuwac moich postów co boli pana co ludzie o was pisza?? mnie tez boli ze ma pan moje pieniadze
zdjecie uzytkownika
Roman Celiński - 2015-08-20 15:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co panowie? Gotowi na spotkanie z naszymi prezesami w poniedziałek. Ciekawe czy starczy im odwagi na stanięcie z nami twarzą w twarz.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-08-20 19:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oddawać nasze pieniądze a nie kasę na bezsensowne sprawy wydajecie które i tak skończą się nie na wasza korzyść:) Roman możesz podać godzinę i gdzie odbędzie się ta sprawa z chęcią spotkam się z tymi baranami :)
zdjecie uzytkownika
były klient - 2015-08-21 00:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo ciekawe to wszystko z pozwem. W aktach sprawy nie ma nic poza tym co dostaliśmy od sądu. Jakim sposobem pan prezes chce pozywać adresy IP firm zatrudniających wielu pracowników? Pozwy zostały wystosowane do właścicieli IP, to tak jak by oskarżyć budynek, miasto czy kulę ziemską. Przygłupawe to trochę. Muszę jechać na sprawę, ciekawi mnie to, co sąd powie jak powód wskazuje IP. Nie widziałem czegoś takiego, od prawników też słyszałem, że musi być konkretny dowód do konkretnej osoby. To się tak nie skończy.
zdjecie uzytkownika
Roman Celiński - 2015-08-23 17:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sąd Rejonowy w Żaganiu Szprotawska 3 24.08 godz. 13.00. Ogólnie to przyjazd na spotkanie pojednawcze jest sztuką dla sztuki, nie ma w mojej opinii szans by spotkanie zakończyło się porozumieniem stron, także będzie raczej kolejna rozprawa tzw. główna z orzekaniem o winie etc. Ponadto o pomówieniu, szarganiu dobrego imienia może być mowa gdy ktoś jest podawany z imienia i nazwiska lub wyrażona opinia jest niezgodna z prawdą.ot i tyle, pojedziemy, wysłuchamy opinii sądu że w zwiazku z brakiem porozumienia stron wyznacza rozprawę główną na kiedyś tam i wrócimy z powrotem do domów lżejsi o parę stówek kosztów podróży.
zdjecie uzytkownika
trochę prawa - 2015-08-24 10:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkim oskarżonym z Art 212 KK
sugeruję się zapoznać również z Art. 213 KK § 2.

§ 1. Nie ma przestępstwa określonego w art. 212 § 1, jeżeli zarzut uczyniony niepublicznie jest prawdziwy.

§ 2. Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut:

1) dotyczący postępowania osoby pełniącej funkcję publiczną lub

2) służący obronie społecznie uzasadnionego interesu.

Jeżeli zarzut dotyczy życia prywatnego lub rodzinnego, dowód prawdy może być przeprowadzony tylko wtedy, gdy zarzut ma zapobiec niebezpieczeństwu dla życia lub zdrowia człowieka albo demoralizacji małoletniego.
zdjecie uzytkownika
Roman Celiński - 2015-08-24 10:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sąd udowodni Państwu że jesteście w błędzie, chyba że przegapiłem przelew na moje konto kilkudziesięciu tys. zaległości ze strony 7post, a ZUS dla jaj prosi mnie o przesłanie dokumentów których za nic od 7post wydobyć nie może. O nie wydanym świadectwie pracy nie wspomnę.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek Kraków - 2015-08-25 22:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy znacie adres zameldowania R.Bugajnego? Na Plac Kościelny w Szprotawie nie odbiera listów. Jakby ktoś znał to proszę o podanie na k.bator@interia.pl
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2015-08-26 23:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak wyglądała rozprawa ?
zjawił się "prezes" ?
co na to wszystko powiedział sąd ?
zdjecie uzytkownika
robert robert romek - 2015-08-27 17:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie tutaj o jakichś porocesach i sprawach sądowych i jest to dla mnie totalne zaskoczenie, a ja akurat chciałem u nich jaki kurier kierowca poszukać. proszę dajcie jakieś namiary gdzie moge poczytać o aktualnej sytuacji firmy i czy przypadkiem dalej nie poszukują pracowników, z góry bardzo dziękuję
zdjecie uzytkownika
były klient - 2015-09-02 13:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Policja zajęła się sprawą wyłudzenia i przywłaszczenia pobrań przez firmę 7Post. Poszukuję osób, którym nie zwrócono pobrań do dołączenia w procesie karnym. zgłoszenia kierować na maila joojoo@op.pl
Podzielę się bezpłatnie poradami jak doprowadzić do ukarania winnych tego procederu.
Istnieje szansa w procesie adhezyjnym odzyskać pieniądze bez żadnych kosztów.
zdjecie uzytkownika
hiok - 2015-09-27 02:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! ludzie zazwyczaj narzekają na kurierów, ale sa i tacy co dzwonią wcześniej. Poza tym patrzac z perspektywy pracownika to można tu zaraobić po 2500 czy 3000 zł do ręki spokojnie, z tym, ze praca też jest fizyczna. Szukają teraz ludzi na stanowiska właśnie w dużej mierze kurierskie czy do współpracy.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-10-16 19:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSTYDZIŁ BYŚ SIE ...JESTEM KLIENTEM JAGA I WŁAŚNIE ODDZIAŁ LEGNICA ZAWALAL DOSTARCZENIA moich paczek. Żal pl.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-10-27 20:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzedam dług firmy 7post z prawomocnym wyrokiem sądowym za 75% wartości.
zdjecie uzytkownika
Jhvv - 2015-10-28 15:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie ja też się zastanawiam dlaczego tak wszyscy narzekają na pracę kuriera ja na przykład słyszałem dosyć pozytywne komentarze na temat firmy 7POST mój kolega kiedyś chyba próbował podjąć z nimi współpracę na stanowisku kuriera albo osoby do prowadzenia przedstawicielstwa ale nie wiem jak mu tam poszło
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-10-29 21:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do jhvv bo jak byś pracował i by nie wypłacili dla ciebie np z 30 czy 40 tys to też byś walczył o swoje a poco się wypowiadasz jak nie masz zielonego pojęcia o niczym
zdjecie uzytkownika
poszkodowany przez jaga - 2015-11-11 22:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przewoźnik - 2015-03-27 13:49:14]:
i nie bedziecie go prosic o pracę, własnie dwa dni temu zawiesił działalnośc swojej firmy totalnie ją pogrążając... a mogła jeżdzić, tylko mnie jest winien jakieś 30 tyś zł
zdjecie uzytkownika
gtfds - 2015-12-07 22:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, ciekaee czy niedługo w firmie będą poszukiwać jakiś nowych pracowników na przykład na stanowsiko przedstawiciela firmy kurierskiej albo kuriera..
zdjecie uzytkownika
byli pracownicy firmy 7post - 2015-12-22 16:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a my chcemy odzyskac od nich 10 tys zł jak mam to z mezem odzyskac
zdjecie uzytkownika
on 53 - 2015-12-27 22:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre pytanie, mam to samo. Też mi wiszą kasę, już prawie dwa lata.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-12-30 20:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gtfds z tego co mi wiadomo to póki co nie poszukują osób an to stanowisko. Możliwe, że po nowym roku coś się zmieni i pojawią się ogłoszenia. Możesz też zajrzeć na ich stronę internetową czy nie ma jakichś informacji.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-02 10:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, ja padłem ofiarą oszustwa jag24 którego wlasicielem jest zapart, wydaje się ten sam co działa w 7post. oczywiscie sprawa została skierowana do sądu i do prokuratury... czy ktoś coś może powiedzieć więcej na temat tego zaparta ?
zdjecie uzytkownika
R - 2016-02-04 13:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj to nie ty pierwszy i ostatni to jest duża szajka złodziei zapart , (usunięte przez administratora) i inni
Dał tych ludzi tylko las został lub gaz
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej tel.519511261 - 2016-02-07 19:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-02-02 10:36:11]:
zadzwon a opowiem ci całą historie :)
zdjecie uzytkownika
sly - 2016-02-16 15:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz Wałbrzych - 2015-05-21 16:15:39]:
W sprawie skanerów- poszukuję takich dla właściciela, firmy leasingowej. Proszę o kontakt.
zdjecie uzytkownika
andrzej z zadupia - 2016-03-01 19:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie i jak sie maja sprawy zalozone przez brzezinskiego przeciwko to niby jego znieslawieniu?? byl ktos w sadzie jakies przesluchania?? dostalismy cos z ale nas nie ma i tylko info od rodziny ze z sadu jest list. Ktos cos wie??
zdjecie uzytkownika
hiok - 2016-04-17 21:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpraca w zakresie prowadzenia przedstawicielstwa jest u nich teraz na topie i szukaja do tego ludzi, ciekawe ile mają złoszeń, bo już od dawna rekrutują.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie poległo no sprawdzeniu rejonu na ktory mam dostarczać paczki ina kogo wypisywać fv
Pytania:
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-04-30 01:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto znowu rekrutuje ? gdzie ? do jakiej tym razem firmy ? zapart ma juz sprawy sadowe. ja osobiscie zalożyłem mu 4 w tym dwie przez prokuratora.
zdjecie uzytkownika
kali - 2016-05-21 18:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktoś o tym nie słyszałam, pewnie jakieś bajki. a na czym polega ta ich ionnowacyjność którą się tak chwalą?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie 7POST!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert