Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 7POST

Pracowałeś w firmie 7POST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kurier - 2015-01-13 19:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Z boku - 2015-01-13 00:24:03]:
Bardzo celne spostrzeżenia
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej - 2015-01-15 14:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Z boku - 2015-01-13 01:14:59]:
skąd kolego wiesz że w Opolu kierownik regionalny rozliczał sam pieniądze i nie przekazywał ich do centrali ???
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-12 08:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie zagadka.................
Kto wie co oznacza skrót JAG 24?
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-12 09:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście nie daruje sobie nie wspomnieć o stronie internetowej nowej firmy kurierskiej jag24, chyba pożałowali na informatyka bo jak wejdziecie w zakładkę praca to:
ciekawostka w/g jag24 słowo "oddziały" pisze się "odziały"
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-15 11:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bronisław jak ty taki czarownik jesteś to wyczaruj żeby ludzie dostali zaległe pieniądze i pobrania od 7post to niepotrzebne będzie to forum i straszenie sie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-15 12:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bronisław ława oskarżonych jest długa, dla ciebie też się znajdzie miejsce. także ostrożnie z tym voodoo
zdjecie uzytkownika
czarymary - 2015-02-15 18:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w jednym ciasnym pokoju miesci sie z 50 firm
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-17 15:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie całkiem jak 7post tylko jest to 7post VOL3 a co do tych milionów to się nie mylisz
zdjecie uzytkownika
zajebista - 2015-02-18 23:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że masz ireczku ubaw poczekamy zobaczymy abyś kolego nie pukał do tej firmy jeszcze i przepraszał za te słowa i opinie ja na miejscu właściciela wytoczyłam bym tobie proces o podawanie danych abyś się w papcie nie zmieścił każdy ma prawo robić biznesy i otwierać co chce i gówno tobie do tego a mogę ciebie poinformować że się mylisz w swoich ocenach bo ja wiem kto za tym biznesem stoi i uważaj aby cię taki BRONEK nie odwiedził a pamiętaj bo ja jestem ZAJEBISTA
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-19 09:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego usuwacie moje wpisy nie na rączke wam co pisze!!!
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-02-19 09:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... a kto stoi za tym jak to nazwałaś biznesem to dobrze wiem nawet widziałem się z nim ostatnio :)
zdjecie uzytkownika
taki sobie Bronisław - 2015-02-20 16:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam pomyliłem się już nie jestem obrońcą G.B to oszust i karykatura .Obiecuję że nikogo nie zaczaruje .Skąd wiesz Irku że zajebista to MAGDA i kiedy widziałeś się z G.B ?? Może ją zaczaruję w żabę ???Bronisław
zdjecie uzytkownika
henio - 2015-02-25 07:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale sam Prezes tego nie uczynił, przedstawia dokumenty o niewypłacalności, i ma to gdzieś, sąd przychyla się do niewypłacalności ale nie może ogłosić upadłości,właśnie jestem po takiej sprawie, ponadto sam się nie stawia bo jest ... znerwicowany , ma lęki itp, i ma na to jakieś papiery i kółeczko się zamyka. Dlatego dziwię się ludziom np przedstawiciel z BYD, BBA oraz Pani Dorota, których uważałem za poważnych , że jeszcze cokolwiek z nim chcą mieć wspólnego. A Pani Dorota , to już dla mnie zagadka wszech czasów...chyba że jest tak jak podejrzewam, albo mieli coś wspólnego z całym szwindlem albo zostali spłaceni..
zdjecie uzytkownika
? - 2015-03-02 17:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henio - 2013-11-17 21:10:06]:
jakie wnioski po latach ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-03 10:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zajebista - 2015-02-18 23:31:35]:
Pani "Zajebista" Tobie się chyba w główce pomieszało... Pan Brz. ma prawo otwierać kolejne interesy?>??? on za to co zrobił powinien siedzieć w pierdlu!
zdjecie uzytkownika
taki sobie nie-polonista - 2015-03-10 23:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAG 24 -nowa firma kurierska. Firma na pewno profesjonalna. Świadczy o tym przede wszystkim bardzo dobrze dobrana czcionka tekstów zamieszczonych na stronie firmy -profesjonalne, mniejsze litery typowo polskie (ą, ę itp). A stylistyka oraz nieumiejętne stosowanie przecinków w tekście zamieszczonym w zakładce "o firmie" świadczy o odpowiednim wykształceniu osób zarządzających...
Myślę, że takiej firmie można zaufać...
A tak na marginesie -"ruszył" wątek jag24 na Goworku
zdjecie uzytkownika
taki sobie nie-polonista - 2015-03-11 20:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę literek też zostało do poprawy :(
zdjecie uzytkownika
irek wrocław - 2015-03-11 21:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytają czytają nawet mysle że dzięki temu forum stworzyli tą firmę bo wytykane maja wszystkie błędy które na następny dzień sa poprawiane, powinni nam podziękować albo porozdawać nam udziały (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
KAROL - 2015-03-14 23:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIECIE CO WY WSZYSCY KTÓRZY TU PISZECIE NIE MACIE NIC CIEKAWSZEGO DO ROBOTY???? NIE SZKODA WAM CZASU??? PRZECIEŻ TO JEST BANDA OSZUSTÓW A WY TRACICIE NA NICH CZAS A ONI SIĘ Z WAS ŚMIEJĄ!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Bonisław? - 2015-03-15 16:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bronisław czy ty tak naprawdę to nie masz na imię Andrzej ?
Z tego samego miejsca dokonujesz wpisy co słynny Andrzej, który od czasu kiedy dostał pytania o to czy rozliczył pobrania z 7Postem nagle zniknął.
zdjecie uzytkownika
Bonisław ? - 2015-03-15 17:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie jesteś Andrzej , odpisz w końcu na zadane pytanie ?
zdjecie uzytkownika
taki sobie nie-polonista - 2015-03-19 22:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek wrocław - 2015-03-11 21:25:51]:
Podziękowaniem jest usunięcie mojego wpisu na temat poprawy błędów przez GB. Ale duża część literówek i czcionka na stronie JAG zostały poprawione. Choć nie wszystkie błędy zostały usunięte -nie nauczyli się jeszcze, w których miejscach stawia się przecinki. I gdzieniegdzie jeszcze pozostała błędna stylistyka. Ale gdzie - nie powiem. Niech sami się pomęczą i poszukają ...
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej Opole - 2015-03-23 19:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bonisław ? - 2015-03-15 17:03:04]:
Gdybyś półgłówku nie kasował wpisów już dawno znałbyś odpowiedz .Pisałem o tym kilka miesięcy temu ale jak jakiś DEBIL kasuje wpisy to taki GŁUPEK jak ty zawraca mi głowę . Zadzwoń a powiem ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więcej (usunięte przez administratora).
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie poległo no sprawdzeniu rejonu na ktory mam dostarczać paczki ina kogo wypisywać fv
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej Opole tel.786142192. - 2015-03-23 19:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto zna JACKA ZAPARTA ? Czy to nie ten który namawiał do współpracy z 7post ???
zdjecie uzytkownika
Irek wrocław - 2015-03-24 09:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten sam, mało tego jak 7post padł to jeździł po oddziałach i zabierał to co pozostało po 7poscie bo chyba zastawił to wszystko w lombardzie i nazbierał na kapitał jagusia24 ha ha ha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy 7POST?
Zadaj pytanie