Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 7POST

Pracowałeś w firmie 7POST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Andrzej Bernat -Opole - 2014-08-23 22:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)to OSZUST I ZŁODZIEJ ...Kiedy OSZUŚCIE zapłacisz za faktury ??? Bernat Andrzej - Opole 786142192 mail. transportww@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Andrzej Bernat -Opole - 2014-08-23 22:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grzesiu wszędzie będę pisał ten tekst nawet tam gdzie pisze się o DELCIE CITY oraz sam zacząłem już informować wszystkich brokerów aby nigdy nie wchodzili z tobą w żaden układ . Już nikogo nie przekręcisz . A twoja marka zasrana IT CONTACT ORAZ TANIO KURIER też upadnie tak jak 7POST ja już się o to postaram . ZASRAŃCU wejdz na GOWORK na DELTA CITY i sam się przekonaj .. Dopiero będzie zabawa HA HA HA .Bernat Andrzej - Opole 786142192 mail. transportww@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Andrzej Bernat -Opole - 2014-08-23 22:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I poszło tam już też wiedzą że jesteś OSZUST I ZŁODZIEJ .Grzesiu zobacz że o tobie piszą już też w DELTA CITY . Zaczynasz być sławny . Bużka Grzesiu I KOCHAM CIĘ MOJA PEREŁKO MALUTKA ... Bernat Andrzej - Opole (usunięte przez administratora)mail. transportww@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Andrzej Bernat -Opole - 2014-08-23 22:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całuje CIE MOCNO GRZESIU I IDĘ SPAĆ A OD JUTRA ZABAWA SIĘ ROZKRĘCI I POJADĘ DALEJ PO INNYCH TEGO TYPU INTERNETOWYCH ZAKAMARKACH ABYŚ BYŁ JESZCZE BARDZIEJ SŁAWNY ... DOBREJ NOCKI GRZESIU ....Bernat Andrzej - Opole 786142192 mail. transportww@interia.pl
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-08-24 11:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak czuje się ktos o kim pisze się takie rzeczy ?
z tego co widac tacy ludzie - a czy to jeszcze ludzie ? - oni najlepiej się czują jak się pluje na nich .
Jako obserwator tych incydentów odnoszę wrażenie że tu musi działac większa grupa osób to nie tylko ci dwaj - oni są tylko pionkami do gry a i tak może byc że nawet nie wiedzą że to nimi grają - no ale chyba są dorosli i wiedzą czym to Pachnie .
Powiedzcie co robi pozostała grupa osób współpracujących z 7post - jakos dziwnie milczą - to tylko moje odczucie o nic nikogo nie posądzam .
W naszym Kraju tylko za Komuny kradło się a teraz to z tego wynika że się Bierze co Komu Pasuje .
Dziwny Ten Kraj - Dziwny Ten 7post .
zdjecie uzytkownika
Co z Tą Polską - 2014-08-24 12:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oto jak działają nie uczciwe firmy .
Popatrzmy teraz z punktu widzenia Klienta :
- nowa Polska firma - tańsza - trzeba pomóc bo to nasza Polska firma i co ?
Drugi raz orżnęli Ludzi - znowu zadłużone oddziały - znowu nie wypłacone należności .
Czy tym razem zwrócili Pobrania - jakoś nikt o tym nic nie pisze .
Kto Zrobi z Nimi Porządek - Kto Rozliczy Ich z Tych Posunięć ?
Jak Najbardziej Sprawą Powinna Zainteresować się Prokuratura .
zdjecie uzytkownika
Andrzej Bernat -Opole - 2014-08-24 14:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Co z Tą Polską - 2014-08-24 12:05:29]:
Masz tutaj racje kolego . Mało tego nie zapłacił (usunięte przez administratora)pracownikom magazynu w Piotrkowie Trybunalskim , nie dał wypowiedzenia umowy oni jeszcze są zatrudnieni ale nie pracują .Problem w tym że nie mogą zarejestrować się w urzędzie pracy bo ich nie zwolnił . Tyle krzywdy co wyrządził (usunięte przez administratora)i firma 7post to się w głowie nie mieści .A on w rozmowie telefonicznej ze mną płacze że to ludzie jego okradli a on jest czysty .Doprosiłem się po kilku tygodniach i kilkudziesięciu telefonach żeby zwrócił kasę z pobrań .Oddał ale ile mnie nerwów kosztowało .
Teraz to modle się każdego dnia aby spadło jakieś nieszczęście na jego rodzinę jakaś choroba jakieś nieszczęście za krzywdę tych wszystkich których oszukał . Teraz już wiem że jemu nie chodziło o to aby firma wstała i zaczęła funkcjonować . Chodziło jemu o kolejne oszustwa i wystawianie not bo wiedział że ludzie jemu zabiorą to co im się należy . Z góry założył że notami jakie wystawi ludziom rekompensuje to co im jest winny a wtedy będzie mógł ogłosić upadłość bo będzie miał podstawy aby móc stwierdzić że kasę ma ale u ludzi . I koło się zamyka . Nigdy nie był w stanie spłacić to co jest winien ludziom . Takie były jego zamiary . Gdyby było inaczej to chociaż powiedział by kiedy zacznie spłacać to co teraz jest winien i odebrał by telefon .
Kolejna rzecz to co zrobił przez te sześc miesięcy aby oczyścić się z zarzutów że kasy nie ukradł z poprzedniej edycji ?? No nic tylko mówi jaki to on biedny bo ludzie się jego czepiają . Bernat Andrzej - Opole (usunięte przez administratora)mail. transportww@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Co z Tą Polską - 2014-08-24 17:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mogę tego zrozumiec - cały czas opisywany jeden p.(usunięte przez administratora) a co z drugim P. (usunięte przez administratora) - czy on też tak samo działa ?
Może po prostu nie wie co się dzieje ?
Paczki może szły za bezcen z IT Contact tak żeby tylko zajęcie było ale tym sposobem dochód żaden .
No tylko że to się nazywa " Działanie na szkodę spółki " .
Po pierwszym starcie i upadku z tego co się orientuje też przedstawicielstwa nie wypłacone - czy te sprawy skierowane do sądów ?
To jest jakies bardzo nie jasne - Podobne procesy toczą się już z Alfa Post .
Jesli Ludzie okradli firmę 7post - Dlaczego własciciele nie zgłaszają do organów scigania - współpraca czy co ?
zdjecie uzytkownika
Alek - 2014-08-25 11:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Co z Tą Polską - 2014-08-24 17:54:53]:
Zgłosili do organów ścigania, sam byłem wzywany na przesłuchanie jako świadek
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-08-25 14:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
huraahuraaa udało mi się dodzwonić do ( usunięte przez administratora )ponoć dopiero wyszedł ze szpitala i usłyszałem że spotka się zemną nawet niewiem jak szybko bardzo jestem z tego zadowolony może wyjaśnimy sobie fakt zapłaty ta firma jest na dnie on nawet niewie co odbiera z poczty polskiej nawet niewie że odebrał moje umowy na lh i przedstawicielstwo to jest jedna wielka poraszka
CZY KTOŚ MA JUŻ JAKIŚ TERMIN USTALONY NA SPOTKANIE Z TYM PALANTEM to się przyłącze
zdjecie uzytkownika
przewoznik z olsztyna - 2014-08-25 19:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mariusz - 2014-08-25 14:36:38]:
kolego a masz może numer telefonu do pana prezesa bo ren co mam jest cały czas wyłączony a gość wisi mi kupę kasy za LH i za prowadzenie oddziału w Elblągu
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-25 19:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
poczekajcie oni ruszą od nowa
tylko sponsora znajdą - Następnego
ale na pewno nie będzie chciał się ujawnic - to pewne
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej - Opole - 2014-08-25 23:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przewoznik z olsztyna - 2014-08-25 19:05:27]:
Kolego zadzwoń do mnie mam jakiś numer to ci podam do Grzesia . Bernat Andrzej - Opole ( usunięte przez administratora ) mail. transportww@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej - Opole - 2014-08-25 23:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o kontakt wszystkie osoby poszkodowane przez firmę 7post jak i przez ( usunięte przez administratora ) Chciałbym zorganizować wiec w Szprotawie oraz przemarsz ulicami tego miasta aby wszyscy mieszkańcy tego miasta poznali problem i zobaczyli że obok nich mieszka ZŁODZIEJ I OSZUST . Niech lokalna społeczność wie o tym wszystkim . Zaczniemy od Szprotawy a w następnej kolejności zrobimy to samo w tych miejscowościach gdzie ma swoje punkty TANIO KURIER . W taki sposób pogrążymy tego dziada aby już nigdy jemu nikt nie zaufał a ludzie będą DZIADA postrzegać jako ZŁODZIEJA . Niech to będzie kara za KRZYWDĘ jaka zrobił nam wszystkim . Bernat Andrzej - Opole 786142192 mail. transportww@interia.pl
zdjecie uzytkownika
... - 2014-08-26 08:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konstantynopolitańczykiwiczówna - 2014-08-13 23:41:11]:
Jestem w podobnej sytuacji....
zdjecie uzytkownika
... - 2014-08-26 09:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaka konkurencj - 2014-08-16 16:33:00]:
Pewnie te wpisy z pseudo artykułami Kochany Radca Prawny Prezesa wpisuje a nie administrator... żenada...
zdjecie uzytkownika
102 - 2014-08-26 12:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2014-08-26 09:12:10]:
żeby kogos straszyc artykułami najpierw trzeba samemu byc w porządku
ileż artykułów jest przeciw oszustwu , nakłanianiu czy wprowadzaniu w błąd
tym się trzeba zając
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej -Opole - 2014-08-26 18:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [102 - 2014-08-26 12:57:36]:
No właśnie masz racje kolego Grzesio teraz każdego straszy i nazywa złodziejem że jego wszyscy okradli. A on nikogo nie okradł tak mówi nasz wspaniały Grześ . On nie jest ZŁODZIEJEM I OSZUSTEM ? i tutaj się z Tobą zgodzę że Grzesiu nie powinien nikogo nazywać złodziejem bo sam nim jest . Bernat Andrzej - Opole ( usunięte przez administratora ) mail. transportww@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej -Opole - 2014-08-26 18:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o kontakt wszystkie osoby poszkodowane przez firmę 7post jak i przez ( usunięte przez administratora ) Chciałbym zorganizować wiec w Szprotawie oraz przemarsz ulicami tego miasta aby wszyscy mieszkańcy tego miasta poznali problem i zobaczyli że obok nich mieszka ZŁODZIEJ I OSZUST . Niech lokalna społeczność wie o tym wszystkim . Zaczniemy od Szprotawy a w następnej kolejności zrobimy to samo w tych miejscowościach gdzie ma swoje punkty TANIO KURIER . W taki sposób pogrążymy tego dziada aby już nigdy jemu nikt nie zaufał a ludzie będą DZIADA postrzegać jako ZŁODZIEJA . Niech to będzie kara za KRZYWDĘ jaka zrobił nam wszystkim . Bernat Andrzej - Opole 786142192 mail. transportww@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-08-26 20:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bernat Andrzej -Opole - 2014-08-26 18:18:45]:
Witaj Andrzeju,

Też przyłączam się do akcji.
zdjecie uzytkownika
...? - 2014-08-26 23:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak, też jestem osobą poszkodowaną przez firmę 7 post ale zgłosiłem sprawę na policję. Czytając wpisy pana Andrzeja Barnat jestem w szoku że można się aż tak posunąć, do takich wyzwisk i gróźb. Człowieku czy ty zdajesz sobie sprawę jakie wpisy tu umieszczasz? idź na policję a nie bawisz się jak dziecko w coś takiego. Ja czytając to co piszesz mam wrażenie że jesteś niespełna rozumu. Poważny człowiek prowadzący swoją działalność załatwiłby sprawę prawnie a nie jak dziecko. Pierwszy i ostatni raz skomentowałem to wszystko bo uważam się za człowieka poważnego i w życiu nie zniżyłbym się do Twojego poziomu. ŻENADA
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej -Opole - 2014-08-27 01:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [...? - 2014-08-26 23:22:35]:
To teraz posłuchaj Panie znak zapytania I NIECH DO CIEBIE WRESZCIE DOTRZE . ( usunięte przez administratora )wymiga się z tego .Policja , sądy , windykacja nic nie zdziałają ty nic nie ugrasz .Brzeziński jak i mnie tak i ciebie zwyczajnie kopną w tyłek i śmieje się z tego . Startując po raz drugi wiedział że to się nie uda .Myślisz że on taki głupi ? nie .Jemu chodziło tylko o to aby 7post ruszyło .Umowy były tak skonstruowane aby wszystkich umoczyć . Za chwile wystawi tobie notę na 200.000 zł .Zapytasz za co ? A właśnie za to że nie rozliczyłeś w porę pobrań , że nie oddałeś na czas dok. zwrotnego lub delivera albo że nie oddałeś terminowo paczki coś się na ciebie znajdzie itd, itd . Za chwile panie znak zapytania dostaniesz notę 400.000 zł że nie byłeś lojalny i pomimo zakazu konkurencji woziłeś paczki DELTA CITY . A tego nie wolno robić taki był zapis w umowie . Zrobiła się sumka 600,000 zł które masz już ( usunięte przez administratora ) oddać . Za chwilę dostaniesz windykacje i zaczną zabierać ci to na co pracowałeś całe życie . Od niego nie dostaniesz ani złotówki to ty masz jemu oddać . I kto komu winien jest pieniądze on tobie czy ty jemu ??????? Rozumiesz teraz mądraliński o co to chodziło ? myślę że jasno się wyraziłem . I możesz być pewny że to on a nie ty pociągnie ciebie do odpowiedzialności .( usunięte przez administratora ) chce ogłosić upadłość spółki ale żeby mógł to zrobić potrzebne są do tego pieniądze których nie ma ale za chwile jak tacy jak ty oddadzą jemu kasę z not które on wystawi będzie miał . Mi( usunięte przez administratora )winien jest 45 tyś zł jest jeszcze wielu innych z poprzedniej edycji i co myślisz że sąd nakaże jemu oddać i on tak grzecznie odda ? Chyba tak uważasz . Lepiej nie idz na policje bo będą się śmiać że cytuje " uważam się za człowieka poważnego " i dałem się nabić w butelkę . On jest cwany lis i ty jemu nie skoczysz . Za chwilę okaże się że to ( usunięte przez administratora ) jest poszkodowany a ci wszyscy którzy piszą na GOWORK zwyczajnie jego okradli . Panie znak zapytanie czy pan rozumie o co w tym wszystkim chodzi czy jeszcze nie ? Jeszcze jedno czy bank udzieliłby tobie kredytu na firmę 200.000 tyś zł gdybyś był umoczony ? NIE . A ( usunięte przez administratora ) bank udzielił .Nie jest to dziwne jak to się stało ? Od samego początku działał na niekorzyść spółki i jego działania skierowane były aby to wszystko rozwalić . Nawet jeżeli sąd przyzna tobie rację to z czego odda pieniądze jak on niczego nie ma . Nawet TANIO KURIER ledwo dyszy i ma blokady w keksie bo nie płaci za faktury . Patrz dalej na ( usunięte przez administratora )jak na zbawcę i głaskaj po łysej głowie ....
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej -Opole - 2014-08-27 01:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszę na GOWORK ostatni raz nie będę komentował żadnej wypowiedzi bo zwyczajnie nie ma to sensu . Od dzisiaj przestaje mnie obchodzić ( usunięte przez administratora ) Co niektórzy np. pan znak zapytania myśli że coś zdziała oddając sprawę do sądu czy na policję .Trzeba powiedzieć sobie jasno zostaliśmy nabici w butelkę i tak już zostanie i nic nie zmienimy .
zdjecie uzytkownika
"Żenada" - 2014-08-27 19:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To faktycznie Żenada - ludzie zamiast pomóc sobie
jak to stare powiedzenie " w kupie siła " to oni jeszcze się na wzajem żrą
Pan z Opla ma więcej racji - tylko razem możecie cos zrobic - udowodnic - jesli się podzielicie jestescie z góry przegrani .
Owszem Pan znak zapytania dobrze zwrócił uwagę Panie Andrzeju lepiej wychamowac - mniej obrazy a więcej konkretów i czynów .
Informowanie czy też ostrzeganie przed nieuczciwymi czy też opisywanie Prawdy Nie Jest Karalne .
Podejrzenie Popełnienia Przestępstwa może zgłosic każda osoba jesli widzi że takowe istnieje czy istniało i w dalszym ciągu jest kontynuowane .
Życzę Powodzenia
zdjecie uzytkownika
!!! - 2014-08-28 15:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bernat Andrzej -Opole - 2014-08-27 01:40:56]:
Masz dużą wiedzę i jeśli to co piszesz jest prawdą to zastanawia mnie po co podpisales taką umowę. Zgodziles się na takie warunki współpracy. Wlazles w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadomie a teraz masz pretensje że śmierdzi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski