Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 7POST

Pracowałeś w firmie 7POST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja Kraków - 2014-09-09 20:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [65 - 2014-09-05 19:01:17]:
Pobożne życzenia, pierwsze słyszę żeby ktoś z Krakowa dostał kasę z poprzedniej edycji. Sprawy są w sądzie.
zdjecie uzytkownika
ade - 2014-09-11 22:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to firma jeszcze działa czy już amen??
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-09-15 18:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma działa tylko musi troche ochłonąc
ale wnet ponowne " Powstanie z Upadku "
jest oki
zdjecie uzytkownika
kpiny - 2014-09-19 21:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2014-09-15 18:28:58]:
jaka firma działa
o czym ty mówisz
ta firma to już na 100% nie ma szans istnienia
zdjecie uzytkownika
7post - 2014-09-22 18:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś jest zainteresowany podaje numer tel. do kolesia( usunięte przez administratora ) dzwońcie .
zdjecie uzytkownika
o co chodzi - 2014-09-23 18:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to o co chodzi z ta firma 7post bo przeczytalem caly watek i tak cos piszecie ze firma nie istnieje ze nigdy nie istniala ze cos tam. totalnie sie mozna pogubic w tym wszystkim. nie wiem o co w tym chodzi. jak mi ktos to wszystko wytlumaczy to bede wdzieczny. pozdrawiam wszystkich uzytkownikow pomozecie?
zdjecie uzytkownika
7post - 2014-09-23 22:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [o co chodzi - 2014-09-23 18:49:13]:
Firma 7post już nie działa bo Prezes B. to zwykły oszust . Wczoraj przeczytałem na portalu TABLICA.PL że jakaś firma kurierska szuka w całej Polsce osób chętnych do prowadzenia przedstawicielstw . Pisałem wczoraj o tym , skopiowałem całe ogłoszenie ale widzę że zostało skasowane przez administratora . UWAGA na kolejnych oszustów .
zdjecie uzytkownika
. - 2014-09-24 09:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ha ha ha - 2014-09-08 22:43:12]:
pada ... 20 paczek dziennie
zdjecie uzytkownika
zenonskurwiel - 2014-09-30 21:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za paranoja ze tacy ludzie chodzą wolni po tym świecie. ... przewoźnicy jakieś kroki?
zdjecie uzytkownika
wkur....y - 2014-10-07 19:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przewoznik powinien zaskarżyc przedstawicielstwo pod które podlegał - z którym miał umowę ,
natomiast przedstawiciele mysle że sprawy już wniesli przeciwko firmie 7post a jesli nie to znaczy że współpracują - ale to ich sprawa .
zdjecie uzytkownika
to w koncu - 2014-10-08 15:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w koncu jak jest z tym 7postem bo tutaj sa jakies sprzeczne informacje, jedni pisza ze to jest przekret a drudzy zupelnie cos innego. napiszcie mi jak to jest z tym konkrtetnie czy jest jakies potwierdzone informacje od kogos. jakies wnioski do sadow czy cos? totalnei nie ogarniam tematu, a jest chyba cieakwy
zdjecie uzytkownika
łatwowierny - 2014-10-10 09:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Szanownych internautów.Odnośnie Firmy 7post mam wyrobione swoje zdanie:
przez niekompetencje zarządu Panów Brzezińskiego i Bugajnego jak również złodziejskie praktyki niektórych przedstawicieli stało się co się stało tzn firma podła a dla normalnych przedstawicieli została przyklejona etykieta współwinnych kradzieży pobrań.Zgadzam się z przedmówcami iż postępowanie Panów prezesów i nasyłanie prawnika który straszy ogromnymi karami jest bardzo odległe od podstaw prowadzenia biznesu.Zgłosiłem do prokuratury kradzież pobrań sprawa jest w toku jak również mam wyznaczoną datę pierwszej rozprawy i wtedy okaże się czy zapisy krętackie w umowach na które powołuje się prawnik Panów PREZESÓW jest zgodne z prawem.Na pewno działania firmy 7post było próbą odrobienia pieniędzy utopionych a poprzedniej firmie ALFAPOST co udało się z nawiązką.Odzyskać pieniążki będzie bardzo trudno ale mając prawomocny wyrok będzie można podać go do publicznej wiadomości i umieścić we wszystkich dostępnych rejestrach dłużników na terenie UNI i kraju co utrudni prowadzenie następnych interesów i nabijanie ludzi w butelkę.Pozdrawiam i życzę wytrwałości w odzyskiwaniu pieniążków.
zdjecie uzytkownika
łatwowierny - 2014-10-10 09:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Szanownych internautów.Odnośnie Firmy 7post mam wyrobione swoje zdanie:
przez niekompetencje zarządu Panów Brzezińskiego i Bugajnego jak również złodziejskie praktyki niektórych przedstawicieli stało się co się stało tzn firma podła a dla normalnych przedstawicieli została przyklejona etykieta współwinnych kradzieży pobrań.Zgadzam się z przedmówcami iż postępowanie Panów prezesów i nasyłanie prawnika który straszy ogromnymi karami jest bardzo odległe od podstaw prowadzenia biznesu.Zgłosiłem do prokuratury kradzież pobrań sprawa jest w toku jak również mam wyznaczoną datę pierwszej rozprawy i wtedy okaże się czy zapisy krętackie w umowach na które powołuje się prawnik Panów PREZESÓW jest zgodne z prawem.Na pewno działania firmy 7post było próbą odrobienia pieniędzy utopionych a poprzedniej firmie ALFAPOST co udało się z nawiązką.Odzyskać pieniążki będzie bardzo trudno ale mając prawomocny wyrok będzie można podać go do publicznej wiadomości i umieścić we wszystkich dostępnych rejestrach dłużników na terenie UNI i kraju co utrudni prowadzenie następnych interesów i nabijanie ludzi w butelkę.Pozdrawiam i życzę wytrwałości w odzyskiwaniu pieniążków.
zdjecie uzytkownika
No i co - 2014-10-10 10:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łatwowierny - 2014-10-10 09:53:20]:
Tyle tylko że firma ALFA POST miała zupełnie innego właściciela, więc o jakim odrabianiu mówisz?
zdjecie uzytkownika
łatwowierny - 2014-10-10 13:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [No i co - 2014-10-10 10:33:55]:
Oczywiście ale Panowie Prezesi byli nadawcami przesyłek i utopili kasę w pobraniach które dla odmiany przytulił Pan Kusiak własciciel Alfapost.Więc Panowie Brzeziński i Bugajny założyli 7post i powielili proceder.
zdjecie uzytkownika
iwa - 2014-10-13 14:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieprawda! ci Panowie wysyłali wyłącznie przesyłki bez pobrania w Alfa Post! sprawdźcie, zanim coś głupiego napiszecie....
zdjecie uzytkownika
111 - 2014-10-14 07:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czy inaczej zobaczyli ze sposob jest skuteczny i sami przytulili pare ladnych pln. a ze na cudzym nieszczesciu? to nie jest wazne dla tak powaznych biznesmenow
zdjecie uzytkownika
No i co - 2014-10-15 09:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [111 - 2014-10-14 07:50:49]:
A masz na to jakiś dowód ? To o czym piszesz to tylko twoje domniemania.Sprawy trwają więc może warto poczekać na ich zakończenie zamiast spekulowac
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-15 11:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy ktokolwiek składał wniosek, wzywał do zapłaty 7post, otrzymał wyrok, wie, słyszał o tym, jak finalizują się postępowania o wypłatę wynagrodzeń z umowy o pracę/zlecenie/umów B2B?
zdjecie uzytkownika
to jak teraz sytuacja wygląda? - 2014-10-23 18:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie bardzo interesuje na czym wszystko stanelo i jak teraz sytuajca wyglada czy sa jakies prawy w sadzie czy ktos to robi na wlasna reke czy jakis zbiorowy pozew czy cos? jakies to takie pogmatwane jest ze totaalnie sie mozna w tym pogubic, ciekawe czy uda sie ta sprawe wyjasnic w jakis sposob potwierdzony i cos z tego bedzie
zdjecie uzytkownika
szprotka - 2014-10-23 23:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Bugajny teraz się na fototapety przerzucil. Można je kupic na stronie 7 art.pl
Najpierw trzeba zaplacic przelew, a potem kto wie...
Co za tupet.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-24 18:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [No i co - 2014-10-15 09:32:12]:
Co to za baran pisze i jeszcze wierzy że P. Brzeziński to święta osoba.... Trzeba być ślepym...
zdjecie uzytkownika
lovelas - 2014-11-11 15:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieniazki kazdy dostal i siedzi jak strusia
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-11-13 13:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktoś dostał wogóle pieniążki?
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-11-13 22:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszust odda wam z własnej woli pieniądze wtedy gdy świnia zobaczy niebo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x