brak logo

7POST

Warszawa

Opinie o 7POST

xyz 2015-04-20 21:08:24
emanko

co tam slychac w naszej spanialejn firmie?? co do podatkow za 7post nie zaplacilem za fakt ktore wystawilem firmir 7post tlumaczenia w US ze nie otrzymalem tych pieniedzy nic nie daly podatek musze zaplacic a pan B. pewnie dobrze sie bawi za nasza kase. Oby go szlauf trafil i jego rodzine!!!!!!!!!!!
ja Kraków 2015-04-29 15:07:48
Czy ktoś występował na drogę cywilną przeciwko GB, RB czy też EB wg KRS wspólników 7post? W najnowszym KRS-ie w dziale 4 Wierzytelności jest wpisany wyrok na w sumie 9 tys. zł z Sądu w Krakowie.Proszę o kontakt jak ktoś zakończył cywilną sprawę wobec wspólników 7post na jbeziemi@wp.pl ciekaw jestem jak długo trwa taka sprawa i ile trzeba zapłacić w sądzie żeby odzyskać swoje pieniądze.
ja Kraków 2015-05-15 18:36:52
Nikt nie skarżył za długi właścicieli spółki? Szkoda, bo powinni oddać pieniądze które są dłużni. Ja zamierzam otworzyć im sprawę z powództwa cywilnego. Komornik od 7postu nic nie uzyskał (z wyroku z Sądu Pracy), więc wspólnicy zapłacą solidarnie za długi spółki.Jakby jednak ktoś chciał się ze mną skontaktować to nadal adres jbeziemi@wp.pl jest aktualny.
1
podkarpacie 2015-05-19 19:14:00
Jak do tej pory paczki otrzymuje następnego dnia po nadaniu więc nie narzekam , a bywały momenty gdy paczki kurierzy z innych bardziej rozpoznawalnych firm wozili mi i po 2-3 dni. Kurier przemiły i coraz bardziej przystojny z tą brodą :-) oby wiecej takich rzetelnych i słownych dowozicieli towaru
podkarpacie 2015-05-19 21:38:06
chodzi mi o firme jag24 i ich kuriera Pana Tobiasza lub Tomasza a co do reszty opinii, dajmy szanse kolejnym firmom nie tylko monopol w stylu dhl gls ups. pozdrawiam Jowita
taki sobie 2015-05-19 23:55:37
Jag 24 ma chyba swoją stronkę , więc pomyłeczka :).W jakim rejonie podkarpacia takie cuda?
Jowita 2015-05-20 09:18:24
Stalowa wola
dobre 2015-05-20 19:50:23
Panie Tobiaszu Tomaszu co Pan w sobie ma że Pani Jowita taka w skowronkach, ah ten zarost....
Mariusz Wałbrzych 2015-05-21 16:15:39
A ja chcę aby ktoś z 7POST przyjechał po sprzęt nawet z koksami jak to wspomniał Irek przyjmę ich na 100% nawet wypijemy kawę łącznie z koksami i resztą bandy łysego ZAPRASZAM DO WAŁBRZYCHA PO SWOJE SKANERY I MAT.OPERACYJNE
mnemon 2015-05-21 18:41:00
Zapraszasz do domu czy za garaz bo nie wiadomo w co sie ubrac
MARIUSZ WAŁBRZYCH 2015-05-23 10:24:56
W czarny garnitur się ubierz sandały
MARIUSZ WAŁBRZYCH 2015-05-23 10:29:45
mnemon a dlaczego się nie podpiszesz BRAK ODWAGI czy po prostu Panie G.B strach przed karą jaka Pana dosięgnie ręka sprawiedliwości jest długa
terenia 2015-05-26 18:03:49
Strach to ciebie obleci,kwestia czasu
Mariusz Wałbrzych 2015-05-28 08:50:42
do terenia jakoś tak wychodzi że niezbyt się boje ja się podpisuje a czy to jakaś groźba czy będą za mną jeździli wasze koksy jak za kolegą z Opola czekam na odwiedziny z niecierpliwością
ZAINTERESOWANY 2015-05-29 11:12:17
Wpisujecie wszystko na portalu opinii Jag 24 a jak nie będzie wydrukowana to trzeba zgłosić reklamację.
? 2015-05-31 11:10:40
...a dlaczego na portalu Jag 24? ....i co tam wpisywać?....jakie to ma powiązanie?
xxx 2015-06-11 15:31:59
takie ma że prowadzą to ci sami ludzie. niektorzy oficjalnie, niektorzy z tylnego rzedu. ważne że pokazali na jakich niejasnych zasadach budują biznes. kilkadziesiat osób sie już przejechało i umoczyło kilkaset tysięcy złotych - mówie o pracownikach, kurierach, właścicielach magazynów czy leasingach. sprawy sądowe są w toku
ktos 2015-06-24 16:54:31
i strona internetowa "firmy" 7post przestała istnieć, ciekawe dlaczego....
Bernat Andrzej tel. 519511267 2015-06-26 21:56:11
A ja mam wezwanie do sądu na 24.08.2015 z oskarżenia prywatnego przez GB o to że pisze prawdę na tym portalu :)
1
przewoznik z olsztyna 2015-06-29 16:54:16
witam ja dostałem też to znaczy moja żona ale pisałem ja też na 24-08-2015 to jakaś kpina że sąd się zajmuje takimi rzeczami nie dość że firma wisi kupę kasy to jeszcze naciągają ludzi na koszta bo muszę pół Polski przejechać
były klient 2015-07-08 12:03:51
Proszę o kontakt wszystkie osoby, które zostały pozwane przez prezesa 7Post za wpisy na tym portalu a byli ich klientem i nie otrzymali zwrotu pobrań.
email joojoo@op.pl
oleole 2015-07-15 18:42:40
brzezinski chce sie dorobic jeszcze raz naszym kosztem mam nadzieje ze mu to sie nie uda
jogi 2015-07-27 19:56:42
haha (usunięte przez administratora) pozywa ludzi którzy pisali na tym forum o naruszeniu dobrego imienia firmy.. haha firma nie padła od opinii tylko od ludzi którzy nie potrafili nią zarządzać i sami ja położyli a wina obarczają wszystkich wokół tylko nie siebie żałosne Grzesiu!!!!!!!!!!!!
Krzysiek Kraków 2015-08-02 22:24:52
Czy jedziecie do Żagania na spotkanie pojednawcze? Ja myślę, że niech rozpoczną sprawę to przyjadę, a później i tak Grześ mi pieniądze odda za podróż i zmarnowany czas. A po za tym i tak spotkamy się w sądzie gdzie Grzesiu i Rysiu będą się tłumaczyć dlaczego do tej pory nie chcą zapłacić wypłaty za 12.2013 - zaproszenia są w przygotowaniu.
wkurzony 2015-08-03 13:52:40
Panie i Panowie skrzyknijmy się jakoś, może jednego adwokata wynajmijmy itd.
Żeby sobie niepotrzebnie kosztów nie mnożyć

do Krzysiek - z tym oddawaniem pieniędzy za podróż to sam wiesz jak jest, jeśli ktoś nie oddał pieniędzy za 100 innych spraw to czemu miałby akurat za podróż oddać,
Problem w tym że przejazd przez pół Polski, cały dzień stracony, koszty przejazdu, a na miejscu i tak nic z tego nie będzie.


Krzysiek Kraków 2015-08-03 23:57:27
To dlatego nie chce mi się jechać na spotkanie pojednawcze i dlatego poczekam aż mnie wezwą na proces. Na pewno będzie zabawnie.
A co do kosztów, to po procesie pokrywa je strona przegrywająca - nie mylić z oskarżającą.
oleole 2015-08-14 20:53:11
panie grzegorzu prosze nie usuwac moich postów co boli pana co ludzie o was pisza?? mnie tez boli ze ma pan moje pieniadze
Roman Celiński 2015-08-20 15:03:21
To co panowie? Gotowi na spotkanie z naszymi prezesami w poniedziałek. Ciekawe czy starczy im odwagi na stanięcie z nami twarzą w twarz.
ala 2015-08-20 19:46:03
oddawać nasze pieniądze a nie kasę na bezsensowne sprawy wydajecie które i tak skończą się nie na wasza korzyść:) Roman możesz podać godzinę i gdzie odbędzie się ta sprawa z chęcią spotkam się z tymi baranami :)
były klient 2015-08-21 00:39:43
Bardzo ciekawe to wszystko z pozwem. W aktach sprawy nie ma nic poza tym co dostaliśmy od sądu. Jakim sposobem pan prezes chce pozywać adresy IP firm zatrudniających wielu pracowników? Pozwy zostały wystosowane do właścicieli IP, to tak jak by oskarżyć budynek, miasto czy kulę ziemską. Przygłupawe to trochę. Muszę jechać na sprawę, ciekawi mnie to, co sąd powie jak powód wskazuje IP. Nie widziałem czegoś takiego, od prawników też słyszałem, że musi być konkretny dowód do konkretnej osoby. To się tak nie skończy.
1
Roman Celiński 2015-08-23 17:14:03
Sąd Rejonowy w Żaganiu Szprotawska 3 24.08 godz. 13.00. Ogólnie to przyjazd na spotkanie pojednawcze jest sztuką dla sztuki, nie ma w mojej opinii szans by spotkanie zakończyło się porozumieniem stron, także będzie raczej kolejna rozprawa tzw. główna z orzekaniem o winie etc. Ponadto o pomówieniu, szarganiu dobrego imienia może być mowa gdy ktoś jest podawany z imienia i nazwiska lub wyrażona opinia jest niezgodna z prawdą.ot i tyle, pojedziemy, wysłuchamy opinii sądu że w zwiazku z brakiem porozumienia stron wyznacza rozprawę główną na kiedyś tam i wrócimy z powrotem do domów lżejsi o parę stówek kosztów podróży.
trochę prawa 2015-08-24 10:24:34
wszystkim oskarżonym z Art 212 KK
sugeruję się zapoznać również z Art. 213 KK § 2.

§ 1. Nie ma przestępstwa określonego w art. 212 § 1, jeżeli zarzut uczyniony niepublicznie jest prawdziwy.

§ 2. Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut:

1) dotyczący postępowania osoby pełniącej funkcję publiczną lub

2) służący obronie społecznie uzasadnionego interesu.

Jeżeli zarzut dotyczy życia prywatnego lub rodzinnego, dowód prawdy może być przeprowadzony tylko wtedy, gdy zarzut ma zapobiec niebezpieczeństwu dla życia lub zdrowia człowieka albo demoralizacji małoletniego.
Roman Celiński 2015-08-24 10:44:46
Sąd udowodni Państwu że jesteście w błędzie, chyba że przegapiłem przelew na moje konto kilkudziesięciu tys. zaległości ze strony 7post, a ZUS dla jaj prosi mnie o przesłanie dokumentów których za nic od 7post wydobyć nie może. O nie wydanym świadectwie pracy nie wspomnę.
Krzysiek Kraków 2015-08-25 22:24:49
Czy znacie adres zameldowania R.Bugajnego? Na Plac Kościelny w Szprotawie nie odbiera listów. Jakby ktoś znał to proszę o podanie na k.bator@interia.pl
pytanie 2015-08-26 23:43:35
i jak wyglądała rozprawa ?
zjawił się "prezes" ?
co na to wszystko powiedział sąd ?
były klient 2015-09-02 13:26:05
Policja zajęła się sprawą wyłudzenia i przywłaszczenia pobrań przez firmę 7Post. Poszukuję osób, którym nie zwrócono pobrań do dołączenia w procesie karnym. zgłoszenia kierować na maila joojoo@op.pl
Podzielę się bezpłatnie poradami jak doprowadzić do ukarania winnych tego procederu.
Istnieje szansa w procesie adhezyjnym odzyskać pieniądze bez żadnych kosztów.
klient 2015-10-16 19:16:08
WSTYDZIŁ BYŚ SIE ...JESTEM KLIENTEM JAGA I WŁAŚNIE ODDZIAŁ LEGNICA ZAWALAL DOSTARCZENIA moich paczek. Żal pl.
byly pracownik 2015-10-27 20:13:25
Sprzedam dług firmy 7post z prawomocnym wyrokiem sądowym za 75% wartości.
xxxxx 2015-10-29 21:46:02
do jhvv bo jak byś pracował i by nie wypłacili dla ciebie np z 30 czy 40 tys to też byś walczył o swoje a poco się wypowiadasz jak nie masz zielonego pojęcia o niczym
poszkodowany przez jaga 2015-11-11 22:57:54
i nie bedziecie go prosic o pracę, własnie dwa dni temu zawiesił działalnośc swojej firmy totalnie ją pogrążając... a mogła jeżdzić, tylko mnie jest winien jakieś 30 tyś zł
byli pracownicy firmy 7post 2015-12-22 16:08:28
a my chcemy odzyskac od nich 10 tys zł jak mam to z mezem odzyskac
on 53 2015-12-27 22:45:06
Dobre pytanie, mam to samo. Też mi wiszą kasę, już prawie dwa lata.
ktoś 2016-02-02 10:36:11
słuchajcie, ja padłem ofiarą oszustwa jag24 którego wlasicielem jest zapart, wydaje się ten sam co działa w 7post. oczywiscie sprawa została skierowana do sądu i do prokuratury... czy ktoś coś może powiedzieć więcej na temat tego zaparta ?
R 2016-02-04 13:42:52
Oj to nie ty pierwszy i ostatni to jest duża szajka złodziei zapart , (usunięte przez administratora) i inni
Dał tych ludzi tylko las został lub gaz
Bernat Andrzej tel.519511261 2016-02-07 19:38:48
zadzwon a opowiem ci całą historie :)
sly 2016-02-16 15:40:56
W sprawie skanerów- poszukuję takich dla właściciela, firmy leasingowej. Proszę o kontakt.
andrzej z zadupia 2016-03-01 19:49:46
witajcie i jak sie maja sprawy zalozone przez brzezinskiego przeciwko to niby jego znieslawieniu?? byl ktos w sadzie jakies przesluchania?? dostalismy cos z ale nas nie ma i tylko info od rodziny ze z sadu jest list. Ktos cos wie??
ktos 2016-04-30 01:02:48
kto znowu rekrutuje ? gdzie ? do jakiej tym razem firmy ? zapart ma juz sprawy sadowe. ja osobiscie zalożyłem mu 4 w tym dwie przez prokuratora.
kali 2016-05-21 18:06:17
@ktoś o tym nie słyszałam, pewnie jakieś bajki. a na czym polega ta ich ionnowacyjność którą się tak chwalą?
jak życ 2016-11-29 17:52:32
Czy ktoś wie czy zostały postawione zarzuty Prezesowi?
Zostaw swoją opinię o 7POST - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST