Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 7POST

Pracowałeś w firmie 7POST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
5678 - 2015-04-07 17:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1234 - 2015-04-06 09:38:18]:
Pit - nie, świadectwo pracy też nie
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-04-08 15:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pit 11 chyba nikt nie dostanie. Pani Dorotka skrzętnie odbiera pocztę . Po ponownym wysłaniu ponaglenia zrezygnowałam z proźb o PIT i po prostu rozliczyłam pseudo wypłaty w 7 Post sama. Urząd Skarbowy to jedyne rozwiązanie żeby nie umoczyć się bardziej i nie narobić sobie syfu z i tak dużym syfem jaki przez tą firmę miałam.
zdjecie uzytkownika
5678 - 2015-04-09 09:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.. - 2015-04-08 15:34:10]:
Ale jak rozliczyc wypłaty których przecież nie było w 2014r Mam płacić podatki od pieniędzy których nie wyplacili?
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-04-10 16:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [5678 - 2015-04-09 09:24:39]:
No logiczne że rozliczasz pieniądze które dostaleś. Jeśli nie dostałeś żadnych to nic nie rozliczasz
zdjecie uzytkownika
logika - 2015-04-11 17:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.. - 2015-04-10 16:57:50]:
logika z prawem podatkowym ma niewiele wspólnego

jeśli np wykonałeś usługę i wystawiłeś fakturę to ... rodzi się w tym momencie obowiązek podatkowy
to że np nie otrzymałeś od 7postu zapłatę za usługę wcale nie oznacza że nie masz zapłacić państwu należnych podatków

swoją drogą ja rozumiem że sądy są kiepskie i nic "prezesowi" nie robią
ale że urząd skarbowy jeszcze go nie dopadł to dla mnie dziwne
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-20 21:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
emanko

co tam slychac w naszej spanialejn firmie?? co do podatkow za 7post nie zaplacilem za fakt ktore wystawilem firmir 7post tlumaczenia w US ze nie otrzymalem tych pieniedzy nic nie daly podatek musze zaplacic a pan B. pewnie dobrze sie bawi za nasza kase. Oby go szlauf trafil i jego rodzine!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja Kraków - 2015-04-29 15:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś występował na drogę cywilną przeciwko GB, RB czy też EB wg KRS wspólników 7post? W najnowszym KRS-ie w dziale 4 Wierzytelności jest wpisany wyrok na w sumie 9 tys. zł z Sądu w Krakowie.Proszę o kontakt jak ktoś zakończył cywilną sprawę wobec wspólników 7post na jbeziemi@wp.pl ciekaw jestem jak długo trwa taka sprawa i ile trzeba zapłacić w sądzie żeby odzyskać swoje pieniądze.
zdjecie uzytkownika
ja Kraków - 2015-05-15 18:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nie skarżył za długi właścicieli spółki? Szkoda, bo powinni oddać pieniądze które są dłużni. Ja zamierzam otworzyć im sprawę z powództwa cywilnego. Komornik od 7postu nic nie uzyskał (z wyroku z Sądu Pracy), więc wspólnicy zapłacą solidarnie za długi spółki.Jakby jednak ktoś chciał się ze mną skontaktować to nadal adres jbeziemi@wp.pl jest aktualny.
zdjecie uzytkownika
podkarpacie - 2015-05-19 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak do tej pory paczki otrzymuje następnego dnia po nadaniu więc nie narzekam , a bywały momenty gdy paczki kurierzy z innych bardziej rozpoznawalnych firm wozili mi i po 2-3 dni. Kurier przemiły i coraz bardziej przystojny z tą brodą :-) oby wiecej takich rzetelnych i słownych dowozicieli towaru
zdjecie uzytkownika
podkarpacie - 2015-05-19 21:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi mi o firme jag24 i ich kuriera Pana Tobiasza lub Tomasza a co do reszty opinii, dajmy szanse kolejnym firmom nie tylko monopol w stylu dhl gls ups. pozdrawiam Jowita
zdjecie uzytkownika
taki sobie - 2015-05-19 23:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [podkarpacie - 2015-05-19 21:38:06]:
Jag 24 ma chyba swoją stronkę , więc pomyłeczka :).W jakim rejonie podkarpacia takie cuda?
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2015-05-20 09:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki sobie - 2015-05-19 23:55:37]:
Stalowa wola
zdjecie uzytkownika
dobre - 2015-05-20 19:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Tobiaszu Tomaszu co Pan w sobie ma że Pani Jowita taka w skowronkach, ah ten zarost....
zdjecie uzytkownika
Mariusz Wałbrzych - 2015-05-21 16:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja chcę aby ktoś z 7POST przyjechał po sprzęt nawet z koksami jak to wspomniał Irek przyjmę ich na 100% nawet wypijemy kawę łącznie z koksami i resztą bandy łysego ZAPRASZAM DO WAŁBRZYCHA PO SWOJE SKANERY I MAT.OPERACYJNE
zdjecie uzytkownika
mnemon - 2015-05-21 18:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz Wałbrzych - 2015-05-21 16:15:39]:
Zapraszasz do domu czy za garaz bo nie wiadomo w co sie ubrac
zdjecie uzytkownika
MARIUSZ WAŁBRZYCH - 2015-05-23 10:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W czarny garnitur się ubierz sandały
zdjecie uzytkownika
MARIUSZ WAŁBRZYCH - 2015-05-23 10:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnemon a dlaczego się nie podpiszesz BRAK ODWAGI czy po prostu Panie G.B strach przed karą jaka Pana dosięgnie ręka sprawiedliwości jest długa
zdjecie uzytkownika
terenia - 2015-05-26 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strach to ciebie obleci,kwestia czasu
zdjecie uzytkownika
Mariusz Wałbrzych - 2015-05-28 08:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do terenia jakoś tak wychodzi że niezbyt się boje ja się podpisuje a czy to jakaś groźba czy będą za mną jeździli wasze koksy jak za kolegą z Opola czekam na odwiedziny z niecierpliwością
zdjecie uzytkownika
ZAINTERESOWANY - 2015-05-29 11:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpisujecie wszystko na portalu opinii Jag 24 a jak nie będzie wydrukowana to trzeba zgłosić reklamację.
zdjecie uzytkownika
? - 2015-05-31 11:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZAINTERESOWANY - 2015-05-29 11:12:17]:
...a dlaczego na portalu Jag 24? ....i co tam wpisywać?....jakie to ma powiązanie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-11 15:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie ma że prowadzą to ci sami ludzie. niektorzy oficjalnie, niektorzy z tylnego rzedu. ważne że pokazali na jakich niejasnych zasadach budują biznes. kilkadziesiat osób sie już przejechało i umoczyło kilkaset tysięcy złotych - mówie o pracownikach, kurierach, właścicielach magazynów czy leasingach. sprawy sądowe są w toku
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-24 16:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i strona internetowa "firmy" 7post przestała istnieć, ciekawe dlaczego....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie poległo no sprawdzeniu rejonu na ktory mam dostarczać paczki ina kogo wypisywać fv
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Bernat Andrzej tel. 519511267 - 2015-06-26 21:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam wezwanie do sądu na 24.08.2015 z oskarżenia prywatnego przez GB o to że pisze prawdę na tym portalu :)
zdjecie uzytkownika
przewoznik z olsztyna - 2015-06-29 16:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja dostałem też to znaczy moja żona ale pisałem ja też na 24-08-2015 to jakaś kpina że sąd się zajmuje takimi rzeczami nie dość że firma wisi kupę kasy to jeszcze naciągają ludzi na koszta bo muszę pół Polski przejechać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy 7POST?
Zadaj pytanie
alert