Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o 7POST

Pracowałeś w firmie 7POST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Olga - 2014-07-16 15:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysyłam :
- pobrania szybciej niż w DHL Kex Pocztexie
- serwis coraz lepszy

Polecam
zdjecie uzytkownika
quebooo - 2014-07-16 16:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat tego nie bylem swiadomy, ze kazdy sobie sam musi za to zaplacic. powiem, ze zaskakujaca informacja. to w takim razie nawet nie ma grafika i zaprzyjaznionej drukarnii z 7 post ktora bylaby w stanie to zrobic i nowy kurier by za to po prsotu zaplacil?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-07-17 20:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olga - 2014-07-16 15:40:06]:
czy możesz powiedzieć w jakim rejonie tak fajnie jest - mam zamiar skorzystać ?
tylko że ja mam informacje że firma 7post zbankrutowała - jeszcze jedno mnie zraża do takiej firmy a mianowicie brak adresów oddziałów - pokaż jedną firmę poza 7post która ukrywa oddziały - a tu masz jeszcze takie przykłady :
Re: Kurier 7Post nie zwraca za przesyłki pobranio skasujcie
Odpowiedz
Gość: postowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 16:54
oszuści nie odbierają telefonów nie wypłacają mi są dłużni ponad 2 tysiące od listopada nie odbierają telefonów i nie odpisują na e-maile żenada nie polecam tragedia przestrzegam przed nimi
Re: Kurier 7Post nie zwraca za przesyłki pobranio skasujcie
Odpowiedz
Gość: gosc IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.14, 21:18
Czy Bugajny z Brzezińskim oddali już komuś pieniążki ???
Re: Kurier 7Post nie zwraca za przesyłki pobranio skasujcie
Odpowiedz
Gość: NARZĘDZIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 09:06
Witam

Potwierdzam firma jest nie wypłacalna nie wysyłajcie nic tą firmą!!! z pobrań nie mamy pieniędzy już 4 miesiące i pewnie nie będzie 50tys. naszych pieniędzy!!!

- dodatkowo możesz sobie porównać opinie kiedy to 7post osiągnęła zakładany plan a ludzie w całym Kraju czekali na wypłaty czy Klienci na pobrania - O czym Ty Piszesz
zdjecie uzytkownika
Juras - 2014-07-17 22:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też korzystam i jestem mega zadowolony . A widać konkurencja robi wszystko żeby zniszczyć opinię firmy . Weźcie się do pracy . A na koniec pragnę przypomnieć że na tej stronie pisze się o zarobkach i o warunkach pracy . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-07-17 22:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też korzystam polecam
zdjecie uzytkownika
Oleks - 2014-07-17 22:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aby nawiązać współpracę trzeba podpisywać umowę ??? Z limitami ? Mają dobra cenę
zdjecie uzytkownika
Olga - 2014-07-18 11:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziennie wysyłam ok 120 paczek tą firmą , pobrania schodzą szybciej niż mam w umowie zatwierdzone.
Serwis coraz lepszy .
Widzę że konkurencja próbuje wszystkiego haha
zdjecie uzytkownika
quebooo - 2014-07-18 12:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie obserwatorze masz racje. wszedlem na storne 7postu i wchdozac w oddzialy wyswietlaja sie adresy... ale tylko skynek mailowych. ciekawe jak ktos nie odbierze paczki gdzie ona laduje, chyba ze ja jako przyszly kurier mam ciagle wozic i szukac odbiorcy paczki ? no zaskoczyles mnie tymi adresami
zdjecie uzytkownika
obserwtor - 2014-07-18 19:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Juras - 2014-07-17 22:18:40]:
Widzisz jakoś nie bardzo to pasuje do klienta - poczytaj co napisałeś i sam zauważysz że nigdy Poważny Klient tak się nie wypowiada .
- Powiedz o jakiej Ty Konkurencji piszesz - Alfa Post już nie istnieje a pozostałe Firmy nawet nie myślą o konkurowaniu z taką firmą .
- To że na tej stronie pisze się o zarobkach to akurat masz rację - bo tu tylko o zarobki chodzi TYLKO O ZALEGŁE KTÓRYCH firma 7post NIE WYPŁACIŁA OD ZESZŁEGO ROKU a jeszcze teraz wkleili sobie na stronie jakie to plany wykonali a mało tego to jeszcze te życzenia - Kpina .
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
taki sobie - 2014-07-19 11:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie wpisy typu ze to konkurencja wypisuje bzdury na temat 7postu,ze chce ich zniszczyc pojawialy sie wczesniej jak firma nie placia doprowadzajac przwoznikow do upadku, jaka konkurencje ma czy miala firma 7post?
zdjecie uzytkownika
oddziały - 2014-07-19 15:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak niby oddziały istnieją bo na jednej stronie pokazują kontakt do oddziałów ale na drugiej stronie szukają osób chętnych do prowadzenia przedstawicielstw w całym kraju - czyli ciąg dalszy wciąż trwa - a i do żadnego przedstawicielstwa nie ma telefonu - co to za firma jak to chce istniec
zdjecie uzytkownika
76 - 2014-07-19 20:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma nie dziala to tylko znowu sztuczny szum ze cos sie dzieje az do przedawnienia dlugow
zdjecie uzytkownika
jon - 2014-07-19 22:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
7post firma przez którą bym nie wysłał paczki pobraniowej za 1 zł wole dac ja biednym niż ich bogacić wysłałem paczkę w styczniu i do tej poru nie ma odzewu na listy i telefony.Nazbieram trochę papierów i idę na drogę sądową, by odzyskać zaległe pieniądze. Nie polecam nikomu takie są fakty a nie ściemy jak to dobrze prosperują, wyślesz i będziesz beczał tu na forum jak wielu z nas. Pozdrawiam i szanujcie zdrowie, nie marnujcie czasu i nerwów na takie firmy jak 7POST
zdjecie uzytkownika
Miro - 2014-07-19 23:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja trzymam kciuki za Grzesia Brzezińskiego, wiem jak było naprawde , nie wieszajcie psów na tym gościu jak równiez na jego firmie , bo chłopn władował w to całe swoje życie. Grzesiu trzymam za ciebie Mirek z katowic
zdjecie uzytkownika
jol - 2014-07-20 09:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miro - 2014-07-19 23:19:44]:
a swistak siedzi bo sreberka byly kradzione blablablabla miro pozdrwiam cie, zakopany po uszy w dlugach byly przewoznik
zdjecie uzytkownika
job - 2014-07-20 16:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miro - 2014-07-19 23:19:44]:
Tak ty to wiesz - więc może zrób jakąs zbiórkę charytatywną żeby oddał Kasę
- skoro tak uwielbiasz Grzesia to może bys poszedł do Urzędów Skarbowych i powiedział żeby zwrócili Podatki bo Grzesiu przeliczył się a ty trzymasz Kciuka za Niego - Wstyd mi za Ciebie
zdjecie uzytkownika
Miro - 2014-07-21 00:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [job - 2014-07-20 16:28:13]:
no tak trzymam , jak wyjdzie na prostą na pewno Wam zwróci .
zdjecie uzytkownika
Konrad - 2014-07-21 13:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalnie nie pojmuję o co w tym wszystkim chodzi, taki macie odmienne opinie, jedne widać, że są totalnie ironiczne, a inne nie wiem jak odbierać. Widziałem ten ogłoszenia o pracę, a teraz całkiem intensywnie jej szukam i nie wiem na co się zdecydować. bo próbowałem gdzie indziej się załapać, ale bez doświadczenia mnie nie chcieli. Może zmienię branżę, ale najpierw może wytłumaczcie o co tutaj chodzi.
zdjecie uzytkownika
realista - 2014-07-22 08:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
namnożyło się tu ponoć wielu zadowolonych klientów 7Postu którzy wysyłają setki paczek

czemu nie chcecie podać 1 (słownie jednego) numeru listu przewozowego
taki numer to nie jest żadna poufna informacja, nie zawiera żadnych danych osobowych
a niedowiarkom pozwoli sprawdzić jak superowo działa wasza firma
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-07-22 16:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wg jakiego klucza 7Post zwraca pobrania ?

bo mi z grudnia jeszcze nie zwrócili, a tu piszą że na bierząco po 5 dniach dostają

dobry kit nie jest zły, ale o co w tym wszystkim chodzi ?
ktoś jeszcze te bajki łyka naprawdę ?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-05-30
Żródło: nuzle.pl
Ciechanów
(Mazowieckie)
Firma kurierska 7POST poszukuje kurierów do obsługi i rozwozu paczek na terenie Ciechanowa i okolic.Wymagana własna działalność gospodarcza lub gotowość do jej założenia.Forma zatrudnienia umowa współpracy.Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt na e-mail lub telefon podany poniżej.Pozdrawiam.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Skandal - 2014-07-22 20:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polres - 2014-07-07 13:24:20]:
zobaczcie prawdy jest w tych wpisach
Cytuję - Korzystam z usług 7Post w Rzeszowie od kilkunastu dni poprzez umowę z firmą zewnętrzną. Jak na razie współpraca tak dobra jak nigdy z inną firmą kurierską (może to za krótki czas), kurier przyjeżdża po paczki do 30 min od wykonania telefonu ( sprawdzone w godz 9,00-11,30) nie wiem jak jest poza Rzeszowem. Pobrania jeszcze nie wysyłałem. Na ponad 50 przesyłek wszystkie doszły na drugi dzień.
-
-Tu natomiast zobaczcie ile w tym prawdy :
- Ogłoszenie firmy 7post
-Przedstawicielstwo j.angielski Kurierskiej - Oddział w Rzeszowie Prowadzący
Rzeszów Dodane o 14:03, 4 Lipca 2014 ID ogłoszenia: 81461443

Obserwuj
Przedstawicielstwo j.angielski Kurierskiej - Prowadzący Rzeszowie Oddział w Rzeszowie - zdjęcie 1
Forma zatrudnienia:
Inna
WYMIAR zatrudnienia:
Pełny etat

Firma kurierska 7POST Poszukuje chetna osobe czy prowadzenia i Obsługi oddziału w Rzeszowie JAKO Przedstawicielstwo. Wymagana własna działalność Gospodarcza LuB gotowość do JEJ założenia. Do prowadzącego Przedstawicielstwo bedzie należało: - przyjmowanie przesyłek kurierskich - rozdzielanie na kurierów - Raportowanie w systemie statusów przesyłek - rozliczanie i wpłacanie pobrań -. pozyskiwanie klientów z Pomocą przedstawiciela Handlowego . Forma zatrudnienia UMOWA Współpracy . Wynagrodzenie bedzie uzależnione zarówno od paczek dostarczonych przez kurierów do Klienta JAK I nadanych oo oddziału Osoby zainteresowane wspolpraca kontakt telefoniczny Prosze o Podaný w ogłoszeniu. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Skandal - 2014-07-22 20:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
04.07.2014 dodane ogłoszenie gdzie szukają przedstawiciela a wypowiedz z dnia 07.07.2014 - od kilkunastu dni korzystam z usług ???????????????????????????
zdjecie uzytkownika
997 - 2014-07-22 20:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma takiej firmy czy wy wszyscy oszukani nie widzicie ze to sciema, siedzi jeden cwaniak byc moze to grzes albo rysiu w malym pokoju i pisze ogloszenia,wszystkie telefony tez sa do niego,siedzi i pisze pozytywne opinie o wspanialej firmie 7post, ruszcie glowa
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-07-23 07:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [quebooo - 2014-07-18 12:03:58]:
Masz Adres zwrotny na liscie przewozowym hahahaha no i masz jaki oddział. Paczka laduje na magazyn jako zwrotka i powraca do oddziału nadawczego hehehehe

zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-07-23 09:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z nimi znów ale tylko dlatego iż ściągam pobranie jako kompensatę z faktur. Podpisałam z nimi ugodę na razie dają rady po więcej info można pisać na gg 24386049
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 7POST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x