eConsulting Sp. z o.o.

Pruszków

Opinie o eConsulting Sp. z o.o.

nowy 2013-09-11 22:08:04
długo tam pracowałeś ? obecnie rozglądam się na rynku pracy i miałem okazje być na rozmowie u Pana [usunięte przez moderatora] Podobnie jak piszesz rozmowa ok 2 h, mocno zachęcał mnie na dane stanowisko. Jestem umówiony jeszcze na jedną rozmowę ale chyba sobie odpuszczę po tym co przeczytałem. Jest jaki kolwiek socjal w tej firmie ? sport benefit, lunch pass, opieka zdrowotna ?
3
Kolor 2013-09-19 21:11:19
Bardzo ładnie ujęte i prawdziwe...
1
studencik 2014-01-10 01:07:30
Ale czy faktycznie płaci takie kwoty jakie są w ofertach?
Jurek 2014-04-02 19:47:16
Witam, czy macie na myśli ofertę dotyczącą przetwarzania obrazów? Czy to nadal ten sam człowiek prowadzi ten projekt. Dzięki, Jurek
1
m 2014-05-01 21:27:44
mobilek dzieki za opinie, pytanie czy pracujesz tam jeszcze?
wlasnie zamierzam tam zlozyc moja oferte
praca 2014-05-05 17:07:51
Witajcie podbijam, jest oferta administratora placa 6-9 kontrakt. Mysle nawet o przeprowadzce do Wawy czy warto startowac do tej firmy ?
zawiedziony 2014-05-13 13:41:58
Nie warto - kandatyta od samego poczatku traktują jak półgłówka.
Pan K. w trakcie rozmowy kpi sobie z kandydatów jeżeli nie potrafią odpowiedzieć na zadane pytanie.
Po rozmowie - chociaż jej wyniku można było się domyśleć po tonie rozmowy - brak informacji zwrotnej.
Dobrze, że sobie odpuściłem tą marną firemkę bo 15 minut przed planowaną godziną rozmowy dzwoni jakaś babka, że rozmowa się nie odbędzie!!!
No po prostu kpina z kandydatów po całości. Dobrze, że to olałem bo nie chcę wiedzieć co by się działo jak by mnie zatrudnili...
3
ex pracownik 2014-07-01 10:47:25
Nawet jako konsultant siedzisz w biurze eC bo tak sobie klient zażyczył.
I dla większości pracowników dojazd jest tam ograniczony. To też był jeden z powodów dla których nie pracuję już w eC.
uwaga nadchodze 2014-07-01 19:55:45
Czesc. Dzieki za dotychczasowe opinie. Mozecie powiedziec mi cos o samych warunkach pracy na stanowisku w IT (dla tego duzego klienta o ktorym tu wspominacie) - czy pracuje sie bezposrednio z klientem, czy raczej z managerami z Econsulting? Oraz najwazniejsze - czy przelewy ida na czas? To jest dla mnie troszke wazniejsze niz plotki o prezesie i administracji. Dziekuje z gory, pozdrawiam.
ex pracownik 2014-07-01 22:27:54
Jest manager po stronie eC, jakiś kontakt ze współpracownikami klienta też powinieneś mieć.
Z przelewami różnie to bywa, czasem trzeba się upomnieć.
No i nie lekceważ informacji o prezesie i administracji, możesz przekonać się że są one w pewnym stopniu istotne.
rosiowaty 2014-07-02 01:24:43
Pracujesz samodzielnie z klientem - współpracownicy, team leader, project manager, etc. Menadżer w firmie kontraktorskiej służy najczęściej do kontaktu w sprawach formalnych dot. zatrudnienia, urlopu, przydzielenia projektu. Kasa dla informatyków płatna 10-ego.
niiin 2014-07-16 13:54:47
A wiecie cos moze o pracy konsultanta ds rekrutacji w tej firmie? Zarobki, atmosfera, zadania. Bede miala rozmowe w sprawie praktyk i nie wiem czy sie w to angazowac. Na stronie internetowej firma pisze o sobie bardzo ładnie aż nie chce sie wierzyć w te opinie.
4
wex 2014-07-24 10:51:17
Ten główny klient jest anglojęzyczny? W jakim stopniu trzeba znać angielski? czy komunikacja jest tylko mailowa z nim, czy pół dnia jest się z nim na telekonferencjach?
1
Mister Mister 2014-07-29 00:36:13
ja współpracowałem z nimi prawie 2 lata i raczej dobrze wspominam ten okres. Jak skończył się projekt to wysłali mnie na następny i było git. Plusem dla mnie była też kaska-w moim odczuciu dobra i na czas. Minusy - biuro trochę trąci myszką, ale w zasadzie niczego nie brakował, choć ja większość czasu pracowałem u klienta. jak sobie coś jeszcze przypomne istotnego to napisze.
1
krakus 2014-08-25 19:34:47
Witam, nie znalazłem opinii o pracy w krakowskim biurze. Czy opinie na temat tej lokalizacji są podobne jak w Warszawie czy jednak się czym rożni praca? Jestem zainteresowany pracą w eC na pozycji senior java developer ale po tych opiniach jednak sporo mam obaw.
1
pakos 2014-08-31 23:28:04
Niiin, wierzyć nie warto w ładnie brzmiące
teksty i zapewnienia .
W dziale HR panuje zła atmosfera (usunięte przez administratora)
1
Mister Mister 2014-09-01 23:39:07
Krakus, za moich czasów było tylko biuro w Warszawie, ale widze że na stronie pojawiły się nowe. Krakowa tam nie ma więc może mają tam klienta albo praca z domu. ciekawe są niektóre opinie bo ja raczej dobrze wspominam prace w eC.
1
l0l 2014-10-02 17:04:40
LOL @ sfrustrowani byli pracownicy anonimowo prujacy sie na internetach o swoich szefach. Zawsze wychodzi na to, ze zadna firma sie nie nadaje do pracy.
1
Roman 2014-10-09 11:15:15
A ja mam pytanie z innej beczki. Rozważam pracę jako programista. Nie ukrywam ze proponowane stawki w ogłoszeniach są zachecajace i jak to się to ma to rzeczywistości. I czy pensje są wypłacane w rozsądnych terminach.
Czy ktos z wewnatrz firmy moze się wypowiedzieć, albo z byłych pracowników.
1
ecr 2014-10-09 11:37:04
Pensje wyplacane na czas (10-11ego kazdego miesiaca). Stawki z ogloszen sa realne, a czy trafisz w dolne czy gorne partie widelek to juz zalezy od ciebie (jak wszedzie indziej).
batman 2014-10-09 18:25:02
Czy pracuje się w siedzibie econsulting czy u klienta? Wie ktoś?
Krzysiek 2014-10-09 19:19:22
z biura firmy outsoursingowej. A dla klienta zdalnie. Mozna tez zdalnie zupelnie ale to zalezy od projektu Co do pozostalych rzeczy to rekrutacja nie jest latwa bo najpierw test a potem kilka rozmow.
1
xxyz 2014-10-10 11:29:19
zarobki w ogloszeniach sie wydaja niezle, wiec chyba wysle cv. @Krzysiek - te testy o ktorych mowisz jak wygladaja? Przesylaja cos do wypelnienia czy zapraszaja do siebie? czy online? Mozesz cos wiecej?
Słoń trąbalski 2014-12-01 19:14:26
no i jak tam z tą posadą programisty? wytrzymaliście długo czy znowu kogoś szukają. co rpawda nie wchodzilem dawno nas trone econsulting ale chetnie bym sie doweidzial czy tpo ogloszenie jeszcze aktualne albo chociaz czy warto tam jest aplikowac :> powiem szczerze, ze nie bardzo chce sie mi sprawdzac co takiego musze zrobic chce po rpostu pracowac
1
sadtyui 2015-02-13 16:18:45
chciec pracowac to wiadomo ze człowiek dązy do tego ale jak to sie ma w praktyce to juz inna sprawa bo nie wiadomo czego pracodawca oczekuje tak naprawdę czy atmosfera bedzie dobra w tej firmie aby wykazać sie z jak najlepszej strony i pokazać że coś sie umie i che pracować jak sądzicie czy warto ubiegać się o stanowisko w tej firmie?
1
la 2015-02-28 03:33:48
tak to się teraz dizeje, że ludzie to się zabijają o pracę bo mało jej na rynku, więc myślę że każde mijesce w każdje firmie jest warte bardzo dużo i sporo chętnych zawsze jest . Szczególnie po tym co piszecie to może z racji wykształcenia programisty to i ja jakoś bym się spróbował tam do econsultingu wkręcić?
Juruś 2015-03-19 08:32:49
(usunięte przez administratora)Co prawda Pruszków ma niezły dostęp do rynku warszawskiego, więc może z niego czerpać całymi garściami doświadczenie i współpracę z innymi firmami. Ale czy mimo wszystko mogą również zaoferować takie warunki jakie są w Warszawie - tego nie jestem przekonany.
Pukki 2015-07-24 14:04:58
Widełki masz kernel w ogłoszeniu..
klient 2016-03-02 21:26:47
.
1
gioj 2016-05-05 17:43:35
W przypadku Javy to masz normalnie aplikacje na komputery pisane
Zostaw swoją opinię o eConsulting Sp. z o.o. - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eConsulting Sp. z o.o.