brak logo

P.W Bud-Masz

Konstantynów Łódzki

Opinie o P.W Bud-Masz

pracownik 2013-08-22 18:32:45
Firma krzak nie dają umów płacą kiedy chcą zabierają po kilkaset złotych z pensji bez podania powodu człowiek jest cały czas goniony i wyzywany zero premii zero socjalnego nadgodziny gołe po prostu dno!!!!!!!!!!!
5
a4tech 2014-07-22 20:40:41
Popieram przedmówcę w firmie zero organizacji, o umowie zapomnij o sprzęcie do pracy też, musisz przynosić swój, jednym słowem omijać szerokim łukiem
3
stary pracownik 2015-06-03 20:56:30
w tej firmie pracuje już 12 lat i nie widzę potrzeby zmiany bo jest mi tu dobrze i do tego mam dość blisko i pieniądz też dobry. Zresztą 3/4 osób które tu robią to mają podobny staż pracy co ja. tylko młodzież się zmienia nie wiem dlaczego i nie pytam. nie rozumiem opinii powyżej, ja dostałem wyposażony wózek narzędziowy jak każdy na hali i nie muszę latać i się prosić nikogo, umowę zawsze dają po nie całym miesiącu pracy. Fakt mogliby ulepszyć organizacje pracy. praca jak wszędzie raz lepiej raz gorzej jeszcze nie spotkałem i nie słyszałem o idealnej pracy i cudownym pracodawcy :) Co tu pisać, każdy może trzeba ryzykować nie spodoba się to idziemy gdzie indziej ja tak robiłem aż znalazłem
pracownik @ 2015-08-02 22:01:30
odradzam, firma z zewnątrz wygląda na idealna ale to tylko pozory. Firma rodzinna, każdy donosi...szybka forma awansu w tej firmie. Ostatnio właściciel zrobił zebranie zaczynajac od słów " wy brudasy - fleje, świnie itd itp'
zabieranie pieniędzy z wypłaty bo mam zły dzień, mycie podłogi w szatni za kare to norma ,normalne jest też że jedni (rodzina i przyjaciele) robią NIC a reszta zaiwania jak roboty - za mało i za wolno ! umowy jak nie chcesz to będzie Ci wciskał a jak w końcu zachcesz pracować legalnie to twoje kwestionariusze zostana zgubione i znowu na czarno :) taka oooo firma
cholender 2015-08-02 22:12:16
firma gdzie są 2 albo 3 okresy próbne,
pierwszy to tydzień próbny...(na czarno), kolejny to miesiąc chodzenia i proszenia się o umowe o prace (na czarno)...i w końcu normalny okres próbny 3 miesięczny...a na umowie najniższa krajowa :) nadgodziny i soboty płatne jak zwykłe godziny, soboty nieobowiązkowe jak kodeks pracy nakazuje - ale musisz być w każdą bo " lepiej przyjsc bo szef będzie krzywo się patrzył i będzie zły"

jak chcesz być popychadłem i wracać do domu styrany jak koń po westernie to wal jak w dym
3
KM 2015-10-12 15:31:05
Dlaczego nikt dobrowolnie nie chce odejść z tej firmy, nie rozumiem tego od osób które przy śniadaniu tak narzekaj że źle, sam prosiłem się żeby przyjęli mi syna do przyuczenia i się udało. A kto od nich z rodziny pracuje bo jest ich tylko 3 osoby, chyba ze jest ktoś jeszcze i nie znam?
Ozz 2015-12-27 22:21:50
Szef normalny, wiadomo że każdy ma inny charakter i czasem jakieś zgrzyty mogą być lecz zawsze można się dogadać, praca dobra i stabilna.
wicher 2016-03-09 17:37:55
Dokładnie tak, stękać i narzekać jest bardzo łatwo i każdy jeden mądry, Bud masz jest spoko firmą, bardzo dobrą pod względem właśnie zatrudnienia, warunków, nie liczny pracodawca który ogrzewa hale produkcyjne, kurka byłem na serwisie z maszyna u jednego polaka to do samych kości przemarzłem, palce u nóg i rąk brak czucia, jak wróciłem to wolne musiałem wziąć bo chory byłem!!! nie wiem jak ci ludzie tam pracują!!!!
Greg 2016-04-12 14:53:09
Syf to mało powiedziane odradzam kazdemu ten curl....
3
pracus 2016-04-27 11:37:46
Szef jest zajefajny i tyle wie na temat produkcji blach ze gdyby nie on dachy bylyby bez pokrycia nie tylko w Polsce ale i w calej Europie wschodniej.Wiec prosze od niego sie odczepic.Tego wam rzycze
1
pracus 2016-04-27 12:11:39
Wiesz co powinno ci byc wstyd !Przenies sie do komuny i dostawaj zasilek albo emeryture.Jak mozesz oceniac taka piekna firme i tak wspanialego prezesa ktory karmil cie odrywajac kawalki swojego ciala
1
sani 2016-05-09 22:02:59
wchodząc na tę stronę liczy się na sensowne opinie @pracus
Zostaw swoją opinię o P.W Bud-Masz - Konstantynów Łódzki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W Bud-Masz