brak logo

Agencja Detektywistyczna RENOMA

Będzin

Opinie o Agencja Detektywistyczna RENOMA

Renommy 2016-06-23 19:20:44
Zapewne pan kierownik z grupy ksywa ,, zjebany,, pisze tutaj takie pozytywy.. A pan technik obecnie.. który kaze sie nazywać... prezesem.. Nadal uważa nadal ze wszystko jest ok. Tylko ze teraz skarbówka moze wejsc kiedy zechce.I co wtedy. Żenada nadal myślicie ze bedziecie placic po 5 zl na godz z miesiecznym opóźnieniem ..to sie grubo mylicie. A te wasze samochody dacie NA GAZ. I ten stary agregat gdy zabraknie nagle prądu To co zrobi wtedy monitoring odciety od swiata:-)
Boksy 2016-06-23 19:36:12
Czlowieku szacunek za co ...Za te 5zl na Zamku ,Hucie Buczek, parkingach Itd .Na grupie az po 7 zl wszystko na godz.. Jestes normalny. Miesięczne opóźnienia to juz norma Wiec o czym mowa .Bo ten kierownik zjebany prosiak. Musi gdzieś po nocach z tym Wielebnym jezdzic .Ciekawe gdzie i po co i za jaka kase .Chyba nie za tego starszego Pana właściciela firmy..
hmmm 2016-06-23 21:32:14
dokladnie firma ma w go posiadaniu swiniaka i do tego ciagle go uzywa niestety z strata dla firmy ale to "przjaciel szefunia" wiec trzyma sobie tołdiego tylko ze swiniak zmienia poglady w zaleznosci od stanowiska bo juz jednogo "przyjaciela szefunia" mial teraz wiadomo jak sie na jego temat wyraza. tak to juz jest swinśka sprawa z ta firma i swinka dalej spi po nocach na alarmy nie jezdzi bo "zjebany"
1
Adamo 2016-06-23 23:56:58
Jak nie pasuje Ci ta praca, to przyjmij się do "Lador" w Sosnowcu, i powiedz , że chcesz pracować na URSIE u Pana Andrzeja to dopiero poznasz prawdziwego debila.
mayk 2016-06-24 11:46:26
DOBRZE,BARDZO DOBRZE!!!!!!!!!!!! WRESZCIE ZACZYNA WYCHODZIĆ PRAWDA PO LATACH O FIRMIE I ICH małych kierowniczkach..........
2
mayk 2016-06-24 12:47:04
Do Edek nieoficjalne info to dzwonisz do firmy dostajesz 5 zeta i do roboty,tyle w temacie.
mayk 2016-06-24 20:15:00
do anna,,5 zeta umowa zlecenie i Heya do roboty!!!
renoma new 2016-06-26 17:16:08
irena g nie ma w tej firmie mozliwosci dostanie umowy o prace tylko zlecenie i 5zl/h mozesz sie przyjac na monitoring ale pamietaj zeby nie budzic w nocy swiniaka bo bedziesz bedziesz miec do czynienia z jasnie oswieconym prezesuniem tosz to "przyjaciółki" sa i na napadowki tez wyslij jedna osoba bo swiniaczek "zjebany" do tego nie oddzywaj sie do nikogo bo tam jakies niezdrowe klimaty sa jeden na drugiego donosi. chodza sluchy ze byla wymiana ciosow miedzy swiniakiem a podnurzkiem prezesa i pseudo konwojentem. Firma nie ma nic wspolnego z detektywami.
4
renoma... 2016-06-27 08:40:51
a ja pracuje i jest ok ,wypłaty sa na czas i stawka tez godziwa wiec nie narzekam ,zresztą w wielu firmach jest podobnie jak nie tak samo ,ochrona to po prostu ochrona, branza ludzi których nikt nie szanuje a to dlatego ze sami nie potrafią się szanować wypisujac takie rzeczy jak tutaj jeśli ktoś ma jaja to nie podoba się idze gdzies indziej albo mowie to w twarz a nie tutaj chowam się jak zajac i wypisuje jakies paranoje myslac ze jest się anonimowym ,człowieku chwyc się za majty i sprawdz czy masz cojones bo z tego co widać to masz tyko pustke w glowie .....przez takich pajacykow jak ty nigdy ta branza nie będzie szanowana
renoma... 2016-06-27 08:49:38
i popracuj nad ortografia bo naprawdę kiepściutko ....ale to tylko swiadczy o twoim poziomie intelektualnym ...nie dość ze brak jaj to jeszcze pewnie skończyłeś edukacje na szkole podstawowej...i wlasnie tacy ludzie "probuja "pracować w ochronie i włąsnie przez takich ludzi ta branza będzie zawsze pośmiewiskiem dla innych
aga ;-) 2016-06-27 09:00:43
dobrze powiedziane ,nie raz spotkałam się z bardzo złym traktowaniem ale w sumie sami poprzez zachowanie takich pseudoochraniarzy doprowadzamy do tego stany rzeczy ,przykre to bardzo ale prawdziwe, pozdrawiam wszystkich normalnych
t.m. 2016-06-27 09:07:07
Pracuje w firmie już około roku na obiekcie w d.g. i mam umowę o pracę i wypłatę tez zawsze na czas pozatym dostałem kompletne umundurowanie i stawka nie wynosi 5 złotych wiec nie wiem skad te opinie krzywdzące firme pozatym nie pracuje tutaj sam i każdy ma umowę o pracę.
renoma3 2016-06-27 11:43:07
Ja pracuje dobrych kilka lat i umowy o pracę nie mam a wypłaty zawsze po terminie,umowy o prace mają tylko inwalidzi czyli ludzie z grupą bo takich się opłaca zatrudniać w firmie.
4
t.m. 2016-06-27 13:58:46
możliwe ale ja nie mam grupy a umowę mam ale mam tez wszystkie kwalifikacje łącznie z pozwoleniem na bron
t.m. 2016-06-27 21:55:24
pracownik ochrony
renoma3 2016-06-27 23:19:56
do t.m nie pisz bzdur bo szkoda cię czytać taki kit to wciskaj nowicjuszom,ja też mam wszystkie uprawnienia i praca na zlecenie .
2
t.m. 2016-06-28 10:56:19
przykro mi ze masz i nie masz umowy ,ja mam i nie mam powodów aby jak to określasz "wciskać kit " pozdrawiam
t.m. 2016-06-28 11:00:25
ale skoro tak Ci się tam nie podoba to po co pracujesz w firmie ,przecież naokoło masz tyle firm ze powinieneś zmienić na inna skoro tak ci zle a jeslli nie wciskasz kitu i masz te uprawnienia to wszędzie cie przyjma z otwartymi ramionami
t.m. 2016-06-28 11:06:24
i po pierwsze ani się nie madrze ani nie wciskam kitu tylko pisze prawde chyba jako jedyny tutaj a wszystkim radze sprawdzić samemu a nie czytac tych bzdur którzy wypisują tu niektórzy ludzie ,mnie się wydaje ze to po prostu ludzie zwolnieni z firmy
ochraniarz 2016-06-28 12:11:28
jak patrze to na każdym forum znajdzie się ktoś kto tylko wypisuje na dana firme rozne rzeczy niewiem czy im za to płaca czy co a już obrażanie ludzi to już się wogole w glowie nie miesci ,przecież jak cos mi lezy na sercu do danej osoby to ide staje twarza w twarz i mowie a nie w tchórzliwy i anonimowy sposób pisze takie rzeczy ,ale to chyba ta kategoria strachliwcow którzy tylko krzycza za plecow innych ,ludzi którym naplujesz w twarz to powiedzą ze deszcz pada,normalnie az się brzydzę ze w ochronie człowiek pracuje z takimi osobnikami
1
piter 2016-06-28 15:41:58
a ja w tej firmie dorabiam i tez uważam ze jest ok
1
tomasz 2016-06-28 21:27:48
niekiedy małe opóźnienie wypłat jest ale ogolnie nie ma co narzekac
anka 2016-07-01 21:03:09
Tylko jak w filmach i nic po za tym.
3
anna 2016-07-03 21:05:19
Post sponsorowany HA HA.
4
Ślicznotka 2016-07-11 06:43:49
Pracowałam w tej firmie. Jakieś 9 lat temu jeszcze było wszystko OK teraz to żenada. Obecny prezes może i próbuje firmę jakoś wyprowadzić na prostą ale dzięki " blondi pięknosci" i "grubej świni" z Grupy interwencyjnej którzy kradną na każdym kroku a ludziom dają 5 zł za godzinę, sam nic nie zdała. Dużo wymagają mało dają od siebie. Jeśli prezes nie zmieni otoczenia i "niby przyjaciół" którzy źle mu doradzają ta firma nie ma przyszłości. Kiedyś bym poleciła? Dziś NIE POLECAM.
3
Ślicznotka 2016-07-11 06:44:21
Pracowałam w tej firmie. Jakieś 9 lat temu jeszcze było wszystko OK teraz to żenada. Obecny prezes może i próbuje firmę jakoś wyprowadzić na prostą ale dzięki " blondi pięknosci" i "grubej świni" z Grupy interwencyjnej którzy kradną na każdym kroku a ludziom dają 5 zł za godzinę, sam nic nie zdała. Dużo wymagają mało dają od siebie. Jeśli prezes nie zmieni otoczenia i "niby przyjaciół" którzy źle mu doradzają ta firma nie ma przyszłości. Kiedyś bym poleciła? Dziś NIE POLECAM.
radek 2016-07-17 08:31:20
martwie sie o firme dla czego na "gazach" gdzie powinno byc trzech pracownikow ochrony na noc jest dwoch a obchody przyjezdza robic patrol z renomy? kto zabiera te pieniadze? kto zabiera pieniadze za pilnowanie sceny przed i po imprezie powinno byc 3 osoby jest jedna osoba za 5zl/h i dwoch pracownikow patroli czyli w sumie trzech z tym ze patrole normalnie robia objazdy i alarmy wiec nie ma ciagłosci ochrony kto bierze za to pieniadze? prezes tutaj tak ladnie pisal moze odpisze czy bierze z tego dziale czy tylko "swinaczek"? czy ktos w koncu ukróci te wały??? chyba ze mam powiadomic "gazy" ze nie jest realizowana ochrona zgodnie z planem zabezpieczenia i znowu kary sie posypia
1
radek 2016-07-17 08:31:43
martwie sie o firme dla czego na "gazach" gdzie powinno byc trzech pracownikow ochrony na noc jest dwoch a obchody przyjezdza robic patrol z renomy? kto zabiera te pieniadze? kto zabiera pieniadze za pilnowanie sceny przed i po imprezie powinno byc 3 osoby jest jedna osoba za 5zl/h i dwoch pracownikow patroli czyli w sumie trzech z tym ze patrole normalnie robia objazdy i alarmy wiec nie ma ciagłosci ochrony kto bierze za to pieniadze? prezes tutaj tak ladnie pisal moze odpisze czy bierze z tego dziale czy tylko "swinaczek"? czy ktos w koncu ukróci te wały??? chyba ze mam powiadomic "gazy" ze nie jest realizowana ochrona zgodnie z planem zabezpieczenia i znowu kary sie posypia
pawel k 2016-07-20 11:25:53
ha ha ha oni maja tyle wspolnego z detektywami ze prosze Was firma zenada nie placa na czas praca na zlecenie lubn bez 5zl/h oczywiscie za cieciowanie nie ma tam detektywow ani pracy dla nich nie polecam
2
rafal 2016-07-20 11:59:06
prezes vice prezes sekretarka ksiegowa dyr do spraw nieznanych. Chyba tylko na tych oczywiscie punkt widzenia zalezy od tego kogo znasz w tej firmie nie ma tu mowy o umiejetnosciach a jedynie na ukladach od taka firma
2
adam 2016-07-24 13:24:03
do anna pracuję w tej firmie ponad 10 lat i powiem tylko tyle że ile osób tyle opinii nie mam zamiaru wybielać firmy renoma ale nie jest tak źle jak piszecie czasem jest obsuwa z wypłatą ale to kwestia kilku dni a nie miesiąca, poza tym jak ktoś źle pracuje to takiego się zwalnia i potem taki ktoś pisze głupoty. co do pracy Pana Grubego i Pana psełdo Konwojenta :) tu przyznaje racje piszącym ale to gamonie są i szkoda sobie psuć nastrój tymi Panami , ale poza nimi są tu całkiem normalni ludzie. Stawki są od 5 zł i to nie wszędzie są obiekty na których stawka zaczyna się od 9 zł a co do umowy też nie piszecie uczciwie bo jest sporo osób pracujących na umowie o pracę ale i na zlecenie to są głównie PANOWIE EMERYTY ja bym im też nie dał umowy o pracę, ja ma umowę o prace i nie jestem inwalidą. a co do samej pracy to dzwońcie do kadrowej i pytajcie ale zaznaczcie że nie do Grubego i nie do Konwojenta na pewno coś się znajdzie.
moze tak 2016-07-24 14:14:48
drogi Adamie gdyby w tej firmie nie bylo dwoch jegomosci o ktorych wspomniales byla by super praca ale pomysl o tych ktorzy musza pracowac z jednym lub drugim poza tym wiesz ze oni na zmiane maja dyzur u marcina pod stolem :) wiec jesli praca jest poza tymi "panami" to moze moze moze mozna by sie zastanowic ale z placami to Cie ponioslo na patrolu maja 8zl Ci co maja licencjie Ci bez 7zl wiec gdzie 9zl? pod stolem?:)
rrr 2016-07-27 07:24:08
jasne dostaniesz pistolet na kulki i bedzie odgrywal pracownika patrolu interwencyjnego oczywiscie na "napadowki" tez zdarzy Ci sie samemu jechac jak swiniak bedzie "zjeba.." ale to kolesiostwo z prezesem i nic nie zrobisz tak uklad w firmie nic dodac nic ujac
aga ;-) 2016-07-30 21:22:37
ale piszecie bzdury az czytac się niechce ,jak macie cos do kogos to powiedziecie temu komus a nie tu się powtarzacie od roku to samo przecież to już nudne jest ...........
aga ;-) 2016-07-30 21:22:57
ale piszecie bzdury az czytac się niechce ,jak macie cos do kogos to powiedziecie temu komus a nie tu się powtarzacie od roku to samo przecież to już nudne jest ...........
aga ;-) 2016-07-30 21:28:06
zazdrość zaraziła jadem Wasze serca ,nawróccie się i zacznijcie pracować a nie tylko płakać ;-)
1
renoma 2016-07-31 13:41:40
ha ha ha dobre warunki wez sie puknij w czolo chyba ze pracujesz dla satysfakcji to tak bo tam na raty placa zlecenia beznadzieja nie polecam i nie placze bo nie znam nikogo kto by odszedl z renomy i zalowal gorzej byc nie moze na pewno.
radek 2016-08-03 20:49:03
kasa nie na czas a moze byc nawet na raty
4
Wiecznie zjebany 2016-08-30 09:14:54
I jak zwykle znowu bylo w Będzinie na Zakonczeniu lata za malo ochraniarzy .Nie wiemy czy miasto tego nie widzi? Niechce widziec ze od dlugich lat Tylko wyrzuca pieniądze w błoto i płaci za ochraniarzy z Renomy których nie ma
1
A.G 2016-09-19 14:42:56
Od nowego roku 13 zł i po Renomie......
A.G 2016-09-20 14:44:06
!5 zł ale na 3 pracowników dzielone. HAHA!
A.G 2016-09-20 18:59:05
5 zł brutto na sądzie . ha ha ha.
A.G 2016-09-21 14:43:49
Zapoznaj się z postami na forum,to sobie sam odpowiesz.
Boksy 2016-09-22 07:28:32
Ladny z ciebie kiciarz Czy znowu nie bylo wyplaty I mniej ludzi na zabezpieczenie imprezy masowej w Bedzinie
Inwalid 2016-10-13 11:14:15
Od nowego roku 13brutto i pseudo renomy juz nie ma .I zjebanego swiniaka .I tej od koni co miala problem w boksach z koniami .I cyce wstretne wiecznie wywalala
2
Johny 2016-10-13 14:28:54
Pracowałem w tej firmie ponad kilka miesięcy. Nie było źle, nie morzna narzekać. Sam odeszłem bo znalazłem lepszą robotę niż 5 - 6zł/h. Nie daje mi jednak spokoju dlaczego wypłaty na Wesołym Miasteczku były zawsze robione przez 1 osobę i dawane przez niego w kopertach bez jakiegokolwiek potwierdzenia ,paska czy druku kw. Tylko on wiedział ile godzin zrobiłeś. W większości firm każde wypłaty są robione na konto. Mało kto pozwala sobie na koperty. A ile tak naprawdę Renoma płaci ochroniarzom? Czemu nie ma tego wynagrodzenia na piśmie? Nawet za kwartał?
Ciekawe czy (i jaki) PIT dostanę w przyszłym roku.Podobno byłem zarejestrowany.
kiss me 2016-10-16 11:35:40
Pewnie, że jak są tyle czasu na rynku @astra to już jest dobrze, ale jak atmosfera odpowiada każdemu to jeszcze lepiej.
Secuti 2016-10-27 11:15:42
A jak tam wyplaty nadal opoznione po 3 tyg ?? I czy pseudo konwojent z alkomatem jezdzi 5 razy w nocy ?? I czy nadal w nocy w pojedynke na alarmy za 7 zl jezdza ?Bo zjebany wiecznie na wyjezdzie lub spi po calych nocach
A.G. 2016-10-27 12:30:29
Sama prawda j/w w temacie nic się nie zmienia .
2
kasia 2016-11-26 22:30:32
johny zgłoś się do kadrowej i poproś o wydruki godzin
Zostaw swoją opinię o Agencja Detektywistyczna RENOMA - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Detektywistyczna RENOMA