brak logo

Agencja Detektywistyczna RENOMA

Będzin

Opinie o Agencja Detektywistyczna RENOMA

renoma new 2016-06-26 17:16
irena g nie ma w tej firmie mozliwosci dostanie umowy o prace tylko zlecenie i 5zl/h mozesz sie przyjac na monitoring ale pamietaj zeby nie budzic w nocy swiniaka bo bedziesz bedziesz miec do czynienia z jasnie oswieconym prezesuniem tosz to "przyjaciółki" sa i na napadowki tez wyslij jedna osoba bo swiniaczek "zjebany" do tego nie oddzywaj sie do nikogo bo tam jakies niezdrowe klimaty sa jeden na drugiego donosi. chodza sluchy ze byla wymiana ciosow miedzy swiniakiem a podnurzkiem prezesa i pseudo konwojentem. Firma nie ma nic wspolnego z detektywami.
4
renoma... 2016-06-27 08:40
a ja pracuje i jest ok ,wypłaty sa na czas i stawka tez godziwa wiec nie narzekam ,zresztą w wielu firmach jest podobnie jak nie tak samo ,ochrona to po prostu ochrona, branza ludzi których nikt nie szanuje a to dlatego ze sami nie potrafią się szanować wypisujac takie rzeczy jak tutaj jeśli ktoś ma jaja to nie podoba się idze gdzies indziej albo mowie to w twarz a nie tutaj chowam się jak zajac i wypisuje jakies paranoje myslac ze jest się anonimowym ,człowieku chwyc się za majty i sprawdz czy masz cojones bo z tego co widać to masz tyko pustke w glowie .....przez takich pajacykow jak ty nigdy ta branza nie będzie szanowana
renoma... 2016-06-27 08:49
i popracuj nad ortografia bo naprawdę kiepściutko ....ale to tylko swiadczy o twoim poziomie intelektualnym ...nie dość ze brak jaj to jeszcze pewnie skończyłeś edukacje na szkole podstawowej...i wlasnie tacy ludzie "probuja "pracować w ochronie i włąsnie przez takich ludzi ta branza będzie zawsze pośmiewiskiem dla innych
aga ;-) 2016-06-27 09:00
dobrze powiedziane ,nie raz spotkałam się z bardzo złym traktowaniem ale w sumie sami poprzez zachowanie takich pseudoochraniarzy doprowadzamy do tego stany rzeczy ,przykre to bardzo ale prawdziwe, pozdrawiam wszystkich normalnych
t.m. 2016-06-27 09:07
Pracuje w firmie już około roku na obiekcie w d.g. i mam umowę o pracę i wypłatę tez zawsze na czas pozatym dostałem kompletne umundurowanie i stawka nie wynosi 5 złotych wiec nie wiem skad te opinie krzywdzące firme pozatym nie pracuje tutaj sam i każdy ma umowę o pracę.
renoma3 2016-06-27 11:43
Ja pracuje dobrych kilka lat i umowy o pracę nie mam a wypłaty zawsze po terminie,umowy o prace mają tylko inwalidzi czyli ludzie z grupą bo takich się opłaca zatrudniać w firmie.
4
t.m. 2016-06-27 13:58
możliwe ale ja nie mam grupy a umowę mam ale mam tez wszystkie kwalifikacje łącznie z pozwoleniem na bron
t.m. 2016-06-27 21:55
pracownik ochrony
renoma3 2016-06-27 23:19
do t.m nie pisz bzdur bo szkoda cię czytać taki kit to wciskaj nowicjuszom,ja też mam wszystkie uprawnienia i praca na zlecenie .
2
t.m. 2016-06-28 10:56
przykro mi ze masz i nie masz umowy ,ja mam i nie mam powodów aby jak to określasz "wciskać kit " pozdrawiam
t.m. 2016-06-28 11:00
ale skoro tak Ci się tam nie podoba to po co pracujesz w firmie ,przecież naokoło masz tyle firm ze powinieneś zmienić na inna skoro tak ci zle a jeslli nie wciskasz kitu i masz te uprawnienia to wszędzie cie przyjma z otwartymi ramionami
t.m. 2016-06-28 11:06
i po pierwsze ani się nie madrze ani nie wciskam kitu tylko pisze prawde chyba jako jedyny tutaj a wszystkim radze sprawdzić samemu a nie czytac tych bzdur którzy wypisują tu niektórzy ludzie ,mnie się wydaje ze to po prostu ludzie zwolnieni z firmy
ochraniarz 2016-06-28 12:11
jak patrze to na każdym forum znajdzie się ktoś kto tylko wypisuje na dana firme rozne rzeczy niewiem czy im za to płaca czy co a już obrażanie ludzi to już się wogole w glowie nie miesci ,przecież jak cos mi lezy na sercu do danej osoby to ide staje twarza w twarz i mowie a nie w tchórzliwy i anonimowy sposób pisze takie rzeczy ,ale to chyba ta kategoria strachliwcow którzy tylko krzycza za plecow innych ,ludzi którym naplujesz w twarz to powiedzą ze deszcz pada,normalnie az się brzydzę ze w ochronie człowiek pracuje z takimi osobnikami
1
piter 2016-06-28 15:41
a ja w tej firmie dorabiam i tez uważam ze jest ok
1
tomasz 2016-06-28 21:27
niekiedy małe opóźnienie wypłat jest ale ogolnie nie ma co narzekac
1
anka 2016-07-01 21:03
Tylko jak w filmach i nic po za tym.
3
anna 2016-07-03 21:05
Post sponsorowany HA HA.
5
Ślicznotka 2016-07-11 06:43
Pracowałam w tej firmie. Jakieś 9 lat temu jeszcze było wszystko OK teraz to żenada. Obecny prezes może i próbuje firmę jakoś wyprowadzić na prostą ale dzięki " blondi pięknosci" i "grubej świni" z Grupy interwencyjnej którzy kradną na każdym kroku a ludziom dają 5 zł za godzinę, sam nic nie zdała. Dużo wymagają mało dają od siebie. Jeśli prezes nie zmieni otoczenia i "niby przyjaciół" którzy źle mu doradzają ta firma nie ma przyszłości. Kiedyś bym poleciła? Dziś NIE POLECAM.
3
Ślicznotka 2016-07-11 06:44
Pracowałam w tej firmie. Jakieś 9 lat temu jeszcze było wszystko OK teraz to żenada. Obecny prezes może i próbuje firmę jakoś wyprowadzić na prostą ale dzięki " blondi pięknosci" i "grubej świni" z Grupy interwencyjnej którzy kradną na każdym kroku a ludziom dają 5 zł za godzinę, sam nic nie zdała. Dużo wymagają mało dają od siebie. Jeśli prezes nie zmieni otoczenia i "niby przyjaciół" którzy źle mu doradzają ta firma nie ma przyszłości. Kiedyś bym poleciła? Dziś NIE POLECAM.
radek 2016-07-17 08:31
martwie sie o firme dla czego na "gazach" gdzie powinno byc trzech pracownikow ochrony na noc jest dwoch a obchody przyjezdza robic patrol z renomy? kto zabiera te pieniadze? kto zabiera pieniadze za pilnowanie sceny przed i po imprezie powinno byc 3 osoby jest jedna osoba za 5zl/h i dwoch pracownikow patroli czyli w sumie trzech z tym ze patrole normalnie robia objazdy i alarmy wiec nie ma ciagłosci ochrony kto bierze za to pieniadze? prezes tutaj tak ladnie pisal moze odpisze czy bierze z tego dziale czy tylko "swinaczek"? czy ktos w koncu ukróci te wały??? chyba ze mam powiadomic "gazy" ze nie jest realizowana ochrona zgodnie z planem zabezpieczenia i znowu kary sie posypia
1
radek 2016-07-17 08:31
martwie sie o firme dla czego na "gazach" gdzie powinno byc trzech pracownikow ochrony na noc jest dwoch a obchody przyjezdza robic patrol z renomy? kto zabiera te pieniadze? kto zabiera pieniadze za pilnowanie sceny przed i po imprezie powinno byc 3 osoby jest jedna osoba za 5zl/h i dwoch pracownikow patroli czyli w sumie trzech z tym ze patrole normalnie robia objazdy i alarmy wiec nie ma ciagłosci ochrony kto bierze za to pieniadze? prezes tutaj tak ladnie pisal moze odpisze czy bierze z tego dziale czy tylko "swinaczek"? czy ktos w koncu ukróci te wały??? chyba ze mam powiadomic "gazy" ze nie jest realizowana ochrona zgodnie z planem zabezpieczenia i znowu kary sie posypia
2
pawel k 2016-07-20 11:25
ha ha ha oni maja tyle wspolnego z detektywami ze prosze Was firma zenada nie placa na czas praca na zlecenie lubn bez 5zl/h oczywiscie za cieciowanie nie ma tam detektywow ani pracy dla nich nie polecam
2
rafal 2016-07-20 11:59
prezes vice prezes sekretarka ksiegowa dyr do spraw nieznanych. Chyba tylko na tych oczywiscie punkt widzenia zalezy od tego kogo znasz w tej firmie nie ma tu mowy o umiejetnosciach a jedynie na ukladach od taka firma
2
adam 2016-07-24 13:24
do anna pracuję w tej firmie ponad 10 lat i powiem tylko tyle że ile osób tyle opinii nie mam zamiaru wybielać firmy renoma ale nie jest tak źle jak piszecie czasem jest obsuwa z wypłatą ale to kwestia kilku dni a nie miesiąca, poza tym jak ktoś źle pracuje to takiego się zwalnia i potem taki ktoś pisze głupoty. co do pracy Pana Grubego i Pana psełdo Konwojenta :) tu przyznaje racje piszącym ale to gamonie są i szkoda sobie psuć nastrój tymi Panami , ale poza nimi są tu całkiem normalni ludzie. Stawki są od 5 zł i to nie wszędzie są obiekty na których stawka zaczyna się od 9 zł a co do umowy też nie piszecie uczciwie bo jest sporo osób pracujących na umowie o pracę ale i na zlecenie to są głównie PANOWIE EMERYTY ja bym im też nie dał umowy o pracę, ja ma umowę o prace i nie jestem inwalidą. a co do samej pracy to dzwońcie do kadrowej i pytajcie ale zaznaczcie że nie do Grubego i nie do Konwojenta na pewno coś się znajdzie.
moze tak 2016-07-24 14:14
drogi Adamie gdyby w tej firmie nie bylo dwoch jegomosci o ktorych wspomniales byla by super praca ale pomysl o tych ktorzy musza pracowac z jednym lub drugim poza tym wiesz ze oni na zmiane maja dyzur u marcina pod stolem :) wiec jesli praca jest poza tymi "panami" to moze moze moze mozna by sie zastanowic ale z placami to Cie ponioslo na patrolu maja 8zl Ci co maja licencjie Ci bez 7zl wiec gdzie 9zl? pod stolem?:)
rrr 2016-07-27 07:24
jasne dostaniesz pistolet na kulki i bedzie odgrywal pracownika patrolu interwencyjnego oczywiscie na "napadowki" tez zdarzy Ci sie samemu jechac jak swiniak bedzie "zjeba.." ale to kolesiostwo z prezesem i nic nie zrobisz tak uklad w firmie nic dodac nic ujac
aga ;-) 2016-07-30 21:22
ale piszecie bzdury az czytac się niechce ,jak macie cos do kogos to powiedziecie temu komus a nie tu się powtarzacie od roku to samo przecież to już nudne jest ...........
aga ;-) 2016-07-30 21:22
ale piszecie bzdury az czytac się niechce ,jak macie cos do kogos to powiedziecie temu komus a nie tu się powtarzacie od roku to samo przecież to już nudne jest ...........
aga ;-) 2016-07-30 21:28
zazdrość zaraziła jadem Wasze serca ,nawróccie się i zacznijcie pracować a nie tylko płakać ;-)
1
renoma 2016-07-31 13:41
ha ha ha dobre warunki wez sie puknij w czolo chyba ze pracujesz dla satysfakcji to tak bo tam na raty placa zlecenia beznadzieja nie polecam i nie placze bo nie znam nikogo kto by odszedl z renomy i zalowal gorzej byc nie moze na pewno.
radek 2016-08-03 20:49
kasa nie na czas a moze byc nawet na raty
4
Wiecznie zjebany 2016-08-30 09:14
I jak zwykle znowu bylo w Będzinie na Zakonczeniu lata za malo ochraniarzy .Nie wiemy czy miasto tego nie widzi? Niechce widziec ze od dlugich lat Tylko wyrzuca pieniądze w błoto i płaci za ochraniarzy z Renomy których nie ma
1
A.G 2016-09-19 14:42
Od nowego roku 13 zł i po Renomie......
A.G 2016-09-20 14:44
!5 zł ale na 3 pracowników dzielone. HAHA!
A.G 2016-09-20 18:59
5 zł brutto na sądzie . ha ha ha.
A.G 2016-09-21 14:43
Zapoznaj się z postami na forum,to sobie sam odpowiesz.
Boksy 2016-09-22 07:28
Ladny z ciebie kiciarz Czy znowu nie bylo wyplaty I mniej ludzi na zabezpieczenie imprezy masowej w Bedzinie
Inwalid 2016-10-13 11:14
Od nowego roku 13brutto i pseudo renomy juz nie ma .I zjebanego swiniaka .I tej od koni co miala problem w boksach z koniami .I cyce wstretne wiecznie wywalala
4
Johny 2016-10-13 14:28
Pracowałem w tej firmie ponad kilka miesięcy. Nie było źle, nie morzna narzekać. Sam odeszłem bo znalazłem lepszą robotę niż 5 - 6zł/h. Nie daje mi jednak spokoju dlaczego wypłaty na Wesołym Miasteczku były zawsze robione przez 1 osobę i dawane przez niego w kopertach bez jakiegokolwiek potwierdzenia ,paska czy druku kw. Tylko on wiedział ile godzin zrobiłeś. W większości firm każde wypłaty są robione na konto. Mało kto pozwala sobie na koperty. A ile tak naprawdę Renoma płaci ochroniarzom? Czemu nie ma tego wynagrodzenia na piśmie? Nawet za kwartał?
Ciekawe czy (i jaki) PIT dostanę w przyszłym roku.Podobno byłem zarejestrowany.
4
kiss me 2016-10-16 11:35
Pewnie, że jak są tyle czasu na rynku @astra to już jest dobrze, ale jak atmosfera odpowiada każdemu to jeszcze lepiej.
Secuti 2016-10-27 11:15
A jak tam wyplaty nadal opoznione po 3 tyg ?? I czy pseudo konwojent z alkomatem jezdzi 5 razy w nocy ?? I czy nadal w nocy w pojedynke na alarmy za 7 zl jezdza ?Bo zjebany wiecznie na wyjezdzie lub spi po calych nocach
A.G. 2016-10-27 12:30
Sama prawda j/w w temacie nic się nie zmienia .
3
kasia 2016-11-26 22:30
johny zgłoś się do kadrowej i poproś o wydruki godzin
1
Mateusz 2016-12-11 08:23
Potwierdzam Twoje słowa z najbardziej z pierdolniętych to jest Pan Andrzej Solarz na Ursie. Przyjechał nie wiadomo skąd i uważa się za miejscowego, a z głową ma od bardzo dawna, znam go wiele lat. Że też ta Urszula go też chciała, szkoda dziewczyny że z idiotą żyje.
2
Adamo 2016-12-11 08:31
Jak wam tak źle, to przyjmijcie się do RENOMA ZABRZE, no to dopiero będziecie bogaci, dostaniecie na umowie 3,50, a pieniądze nie wiadomo czy w ogóle dostaniecie. Pracowałem z w.Barbarze w Sosnowcu, reszty wypłaty nie dostałem do tej pory to jest już 5 lat. Teraz mam licencję i zobaczę jak będzie. A co do Formacji Z, tak płacili ludziom pieniądze, że w końcu pojechali ludzie do Zabrza i spalili siedzibę biura za oszustwa.
1
android55 2016-12-25 05:40
A CO WY TAK MIAŁCZYCIE JAK KOTY W MARCU JAK SIE NIECHCE PRACOWAĆ TO NAJLEPIEJ GŁUPOTY WYPISYWAĆ JA TEŻ PRACUJE W OCHRONIE OMEGA ZA 4 ZETA TROCHE MAŁO ALE NIE NARZEKAM TAK JAK WY KTOŚ TU PISZE ŻE OSZUKUJĄ WAS NA GODZINACH BAJU BAJU PRZECIEŻ KAŻDY MA GRAFIK I SAM GODZINY SOBIE WPISUJE OD NOWEGO ROKU BĘDZIECIE MIELI 9 ZETA NA GODZINE NA RĘKE TO TEŻ BĘDZIECIE PŁAKAĆ ZAKASAĆ RĘKAWY I DO RROBOTY JAK WAM NIE PASUJE TO SĄ JESZCZE INNE FIRMY NIE ŁADNIE TAK NARZEKAĆ I NADAWAĆ JEDEN NA DRUGIEGO
4
Amoner 2016-12-25 22:18
1 stycznia. Urzad Skarbowy, zapyta czy renoma placi juz 13zl brutto za godz pracy. I oczywiscie zapyta tez czy pelne skladki na zus tez sa odprowadzane.
2
wojton 2017-01-06 00:31
ja nawet nowa czapke dostałem
1
Zeno 2017-02-01 14:43
Czy juz PIP i Urzad Skarbowy sprawdzil Agencje Detektywistyczna. Za co ci ludzie maja domy i dobre samochody? Podobno dokumenty z zakupionego towaru przetrzymujemy do 5 lat. Ale jestescie uczciwi prawda to nie musicie sie o nic martwic.
ekipa z wesołego 2017-02-08 20:21
każdy ma grafik zna stawkę za którą pracuje więc łatwo sobie obliczy kwotę którą powinien otrzymać . Wykaz godzin można sprawdzić w kadrach.Wypłaty w kopertach na prośbę pracowników pracujących trochę dłużej niż parę miesięcy .Każdy wie ile godzin przepracował ponieważ wszyscy notują przepracowane dniówki i w razie wątpliwości można sprawdzić w książce służb.Jest też możliwość otrzymania pensji na konto tylko wystarczyło to zgłosić nie było by problemu. Z pozdrowieniami dla byłego ,,kolegi,,
Zostaw swoją opinię o Agencja Detektywistyczna RENOMA - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Detektywistyczna RENOMA