brak logo

Agencja Detektywistyczna RENOMA

Będzin

Opinie o Agencja Detektywistyczna RENOMA

t.m. 2016-06-27 09:07
Pracuje w firmie już około roku na obiekcie w d.g. i mam umowę o pracę i wypłatę tez zawsze na czas pozatym dostałem kompletne umundurowanie i stawka nie wynosi 5 złotych wiec nie wiem skad te opinie krzywdzące firme pozatym nie pracuje tutaj sam i każdy ma umowę o pracę.
renoma3 2016-06-27 11:43
Ja pracuje dobrych kilka lat i umowy o pracę nie mam a wypłaty zawsze po terminie,umowy o prace mają tylko inwalidzi czyli ludzie z grupą bo takich się opłaca zatrudniać w firmie.
4
t.m. 2016-06-27 13:58
możliwe ale ja nie mam grupy a umowę mam ale mam tez wszystkie kwalifikacje łącznie z pozwoleniem na bron
t.m. 2016-06-27 21:55
pracownik ochrony
renoma3 2016-06-27 23:19
do t.m nie pisz bzdur bo szkoda cię czytać taki kit to wciskaj nowicjuszom,ja też mam wszystkie uprawnienia i praca na zlecenie .
2
t.m. 2016-06-28 10:56
przykro mi ze masz i nie masz umowy ,ja mam i nie mam powodów aby jak to określasz "wciskać kit " pozdrawiam
t.m. 2016-06-28 11:00
ale skoro tak Ci się tam nie podoba to po co pracujesz w firmie ,przecież naokoło masz tyle firm ze powinieneś zmienić na inna skoro tak ci zle a jeslli nie wciskasz kitu i masz te uprawnienia to wszędzie cie przyjma z otwartymi ramionami
t.m. 2016-06-28 11:06
i po pierwsze ani się nie madrze ani nie wciskam kitu tylko pisze prawde chyba jako jedyny tutaj a wszystkim radze sprawdzić samemu a nie czytac tych bzdur którzy wypisują tu niektórzy ludzie ,mnie się wydaje ze to po prostu ludzie zwolnieni z firmy
ochraniarz 2016-06-28 12:11
jak patrze to na każdym forum znajdzie się ktoś kto tylko wypisuje na dana firme rozne rzeczy niewiem czy im za to płaca czy co a już obrażanie ludzi to już się wogole w glowie nie miesci ,przecież jak cos mi lezy na sercu do danej osoby to ide staje twarza w twarz i mowie a nie w tchórzliwy i anonimowy sposób pisze takie rzeczy ,ale to chyba ta kategoria strachliwcow którzy tylko krzycza za plecow innych ,ludzi którym naplujesz w twarz to powiedzą ze deszcz pada,normalnie az się brzydzę ze w ochronie człowiek pracuje z takimi osobnikami
1
piter 2016-06-28 15:41
a ja w tej firmie dorabiam i tez uważam ze jest ok
1
tomasz 2016-06-28 21:27
niekiedy małe opóźnienie wypłat jest ale ogolnie nie ma co narzekac
1
anka 2016-07-01 21:03
Tylko jak w filmach i nic po za tym.
3
anna 2016-07-03 21:05
Post sponsorowany HA HA.
5
Ślicznotka 2016-07-11 06:43
Pracowałam w tej firmie. Jakieś 9 lat temu jeszcze było wszystko OK teraz to żenada. Obecny prezes może i próbuje firmę jakoś wyprowadzić na prostą ale dzięki " blondi pięknosci" i "grubej świni" z Grupy interwencyjnej którzy kradną na każdym kroku a ludziom dają 5 zł za godzinę, sam nic nie zdała. Dużo wymagają mało dają od siebie. Jeśli prezes nie zmieni otoczenia i "niby przyjaciół" którzy źle mu doradzają ta firma nie ma przyszłości. Kiedyś bym poleciła? Dziś NIE POLECAM.
3
Ślicznotka 2016-07-11 06:44
Pracowałam w tej firmie. Jakieś 9 lat temu jeszcze było wszystko OK teraz to żenada. Obecny prezes może i próbuje firmę jakoś wyprowadzić na prostą ale dzięki " blondi pięknosci" i "grubej świni" z Grupy interwencyjnej którzy kradną na każdym kroku a ludziom dają 5 zł za godzinę, sam nic nie zdała. Dużo wymagają mało dają od siebie. Jeśli prezes nie zmieni otoczenia i "niby przyjaciół" którzy źle mu doradzają ta firma nie ma przyszłości. Kiedyś bym poleciła? Dziś NIE POLECAM.
radek 2016-07-17 08:31
martwie sie o firme dla czego na "gazach" gdzie powinno byc trzech pracownikow ochrony na noc jest dwoch a obchody przyjezdza robic patrol z renomy? kto zabiera te pieniadze? kto zabiera pieniadze za pilnowanie sceny przed i po imprezie powinno byc 3 osoby jest jedna osoba za 5zl/h i dwoch pracownikow patroli czyli w sumie trzech z tym ze patrole normalnie robia objazdy i alarmy wiec nie ma ciagłosci ochrony kto bierze za to pieniadze? prezes tutaj tak ladnie pisal moze odpisze czy bierze z tego dziale czy tylko "swinaczek"? czy ktos w koncu ukróci te wały??? chyba ze mam powiadomic "gazy" ze nie jest realizowana ochrona zgodnie z planem zabezpieczenia i znowu kary sie posypia
1
radek 2016-07-17 08:31
martwie sie o firme dla czego na "gazach" gdzie powinno byc trzech pracownikow ochrony na noc jest dwoch a obchody przyjezdza robic patrol z renomy? kto zabiera te pieniadze? kto zabiera pieniadze za pilnowanie sceny przed i po imprezie powinno byc 3 osoby jest jedna osoba za 5zl/h i dwoch pracownikow patroli czyli w sumie trzech z tym ze patrole normalnie robia objazdy i alarmy wiec nie ma ciagłosci ochrony kto bierze za to pieniadze? prezes tutaj tak ladnie pisal moze odpisze czy bierze z tego dziale czy tylko "swinaczek"? czy ktos w koncu ukróci te wały??? chyba ze mam powiadomic "gazy" ze nie jest realizowana ochrona zgodnie z planem zabezpieczenia i znowu kary sie posypia
2
pawel k 2016-07-20 11:25
ha ha ha oni maja tyle wspolnego z detektywami ze prosze Was firma zenada nie placa na czas praca na zlecenie lubn bez 5zl/h oczywiscie za cieciowanie nie ma tam detektywow ani pracy dla nich nie polecam
2
rafal 2016-07-20 11:59
prezes vice prezes sekretarka ksiegowa dyr do spraw nieznanych. Chyba tylko na tych oczywiscie punkt widzenia zalezy od tego kogo znasz w tej firmie nie ma tu mowy o umiejetnosciach a jedynie na ukladach od taka firma
2
adam 2016-07-24 13:24
do anna pracuję w tej firmie ponad 10 lat i powiem tylko tyle że ile osób tyle opinii nie mam zamiaru wybielać firmy renoma ale nie jest tak źle jak piszecie czasem jest obsuwa z wypłatą ale to kwestia kilku dni a nie miesiąca, poza tym jak ktoś źle pracuje to takiego się zwalnia i potem taki ktoś pisze głupoty. co do pracy Pana Grubego i Pana psełdo Konwojenta :) tu przyznaje racje piszącym ale to gamonie są i szkoda sobie psuć nastrój tymi Panami , ale poza nimi są tu całkiem normalni ludzie. Stawki są od 5 zł i to nie wszędzie są obiekty na których stawka zaczyna się od 9 zł a co do umowy też nie piszecie uczciwie bo jest sporo osób pracujących na umowie o pracę ale i na zlecenie to są głównie PANOWIE EMERYTY ja bym im też nie dał umowy o pracę, ja ma umowę o prace i nie jestem inwalidą. a co do samej pracy to dzwońcie do kadrowej i pytajcie ale zaznaczcie że nie do Grubego i nie do Konwojenta na pewno coś się znajdzie.
moze tak 2016-07-24 14:14
drogi Adamie gdyby w tej firmie nie bylo dwoch jegomosci o ktorych wspomniales byla by super praca ale pomysl o tych ktorzy musza pracowac z jednym lub drugim poza tym wiesz ze oni na zmiane maja dyzur u marcina pod stolem :) wiec jesli praca jest poza tymi "panami" to moze moze moze mozna by sie zastanowic ale z placami to Cie ponioslo na patrolu maja 8zl Ci co maja licencjie Ci bez 7zl wiec gdzie 9zl? pod stolem?:)
rrr 2016-07-27 07:24
jasne dostaniesz pistolet na kulki i bedzie odgrywal pracownika patrolu interwencyjnego oczywiscie na "napadowki" tez zdarzy Ci sie samemu jechac jak swiniak bedzie "zjeba.." ale to kolesiostwo z prezesem i nic nie zrobisz tak uklad w firmie nic dodac nic ujac
aga ;-) 2016-07-30 21:22
ale piszecie bzdury az czytac się niechce ,jak macie cos do kogos to powiedziecie temu komus a nie tu się powtarzacie od roku to samo przecież to już nudne jest ...........
aga ;-) 2016-07-30 21:22
ale piszecie bzdury az czytac się niechce ,jak macie cos do kogos to powiedziecie temu komus a nie tu się powtarzacie od roku to samo przecież to już nudne jest ...........
aga ;-) 2016-07-30 21:28
zazdrość zaraziła jadem Wasze serca ,nawróccie się i zacznijcie pracować a nie tylko płakać ;-)
1
renoma 2016-07-31 13:41
ha ha ha dobre warunki wez sie puknij w czolo chyba ze pracujesz dla satysfakcji to tak bo tam na raty placa zlecenia beznadzieja nie polecam i nie placze bo nie znam nikogo kto by odszedl z renomy i zalowal gorzej byc nie moze na pewno.
radek 2016-08-03 20:49
kasa nie na czas a moze byc nawet na raty
4
Wiecznie zjebany 2016-08-30 09:14
I jak zwykle znowu bylo w Będzinie na Zakonczeniu lata za malo ochraniarzy .Nie wiemy czy miasto tego nie widzi? Niechce widziec ze od dlugich lat Tylko wyrzuca pieniądze w błoto i płaci za ochraniarzy z Renomy których nie ma
1
A.G 2016-09-19 14:42
Od nowego roku 13 zł i po Renomie......
A.G 2016-09-20 14:44
!5 zł ale na 3 pracowników dzielone. HAHA!
A.G 2016-09-20 18:59
5 zł brutto na sądzie . ha ha ha.
A.G 2016-09-21 14:43
Zapoznaj się z postami na forum,to sobie sam odpowiesz.
Boksy 2016-09-22 07:28
Ladny z ciebie kiciarz Czy znowu nie bylo wyplaty I mniej ludzi na zabezpieczenie imprezy masowej w Bedzinie
Inwalid 2016-10-13 11:14
Od nowego roku 13brutto i pseudo renomy juz nie ma .I zjebanego swiniaka .I tej od koni co miala problem w boksach z koniami .I cyce wstretne wiecznie wywalala
4
Johny 2016-10-13 14:28
Pracowałem w tej firmie ponad kilka miesięcy. Nie było źle, nie morzna narzekać. Sam odeszłem bo znalazłem lepszą robotę niż 5 - 6zł/h. Nie daje mi jednak spokoju dlaczego wypłaty na Wesołym Miasteczku były zawsze robione przez 1 osobę i dawane przez niego w kopertach bez jakiegokolwiek potwierdzenia ,paska czy druku kw. Tylko on wiedział ile godzin zrobiłeś. W większości firm każde wypłaty są robione na konto. Mało kto pozwala sobie na koperty. A ile tak naprawdę Renoma płaci ochroniarzom? Czemu nie ma tego wynagrodzenia na piśmie? Nawet za kwartał?
Ciekawe czy (i jaki) PIT dostanę w przyszłym roku.Podobno byłem zarejestrowany.
4
kiss me 2016-10-16 11:35
Pewnie, że jak są tyle czasu na rynku @astra to już jest dobrze, ale jak atmosfera odpowiada każdemu to jeszcze lepiej.
Secuti 2016-10-27 11:15
A jak tam wyplaty nadal opoznione po 3 tyg ?? I czy pseudo konwojent z alkomatem jezdzi 5 razy w nocy ?? I czy nadal w nocy w pojedynke na alarmy za 7 zl jezdza ?Bo zjebany wiecznie na wyjezdzie lub spi po calych nocach
A.G. 2016-10-27 12:30
Sama prawda j/w w temacie nic się nie zmienia .
3
kasia 2016-11-26 22:30
johny zgłoś się do kadrowej i poproś o wydruki godzin
1
Mateusz 2016-12-11 08:23
Potwierdzam Twoje słowa z najbardziej z pierdolniętych to jest Pan Andrzej Solarz na Ursie. Przyjechał nie wiadomo skąd i uważa się za miejscowego, a z głową ma od bardzo dawna, znam go wiele lat. Że też ta Urszula go też chciała, szkoda dziewczyny że z idiotą żyje.
3
Adamo 2016-12-11 08:31
Jak wam tak źle, to przyjmijcie się do RENOMA ZABRZE, no to dopiero będziecie bogaci, dostaniecie na umowie 3,50, a pieniądze nie wiadomo czy w ogóle dostaniecie. Pracowałem z w.Barbarze w Sosnowcu, reszty wypłaty nie dostałem do tej pory to jest już 5 lat. Teraz mam licencję i zobaczę jak będzie. A co do Formacji Z, tak płacili ludziom pieniądze, że w końcu pojechali ludzie do Zabrza i spalili siedzibę biura za oszustwa.
1
android55 2016-12-25 05:40
A CO WY TAK MIAŁCZYCIE JAK KOTY W MARCU JAK SIE NIECHCE PRACOWAĆ TO NAJLEPIEJ GŁUPOTY WYPISYWAĆ JA TEŻ PRACUJE W OCHRONIE OMEGA ZA 4 ZETA TROCHE MAŁO ALE NIE NARZEKAM TAK JAK WY KTOŚ TU PISZE ŻE OSZUKUJĄ WAS NA GODZINACH BAJU BAJU PRZECIEŻ KAŻDY MA GRAFIK I SAM GODZINY SOBIE WPISUJE OD NOWEGO ROKU BĘDZIECIE MIELI 9 ZETA NA GODZINE NA RĘKE TO TEŻ BĘDZIECIE PŁAKAĆ ZAKASAĆ RĘKAWY I DO RROBOTY JAK WAM NIE PASUJE TO SĄ JESZCZE INNE FIRMY NIE ŁADNIE TAK NARZEKAĆ I NADAWAĆ JEDEN NA DRUGIEGO
4
Amoner 2016-12-25 22:18
1 stycznia. Urzad Skarbowy, zapyta czy renoma placi juz 13zl brutto za godz pracy. I oczywiscie zapyta tez czy pelne skladki na zus tez sa odprowadzane.
3
wojton 2017-01-06 00:31
ja nawet nowa czapke dostałem
1
Zeno 2017-02-01 14:43
Czy juz PIP i Urzad Skarbowy sprawdzil Agencje Detektywistyczna. Za co ci ludzie maja domy i dobre samochody? Podobno dokumenty z zakupionego towaru przetrzymujemy do 5 lat. Ale jestescie uczciwi prawda to nie musicie sie o nic martwic.
1
ekipa z wesołego 2017-02-08 20:21
każdy ma grafik zna stawkę za którą pracuje więc łatwo sobie obliczy kwotę którą powinien otrzymać . Wykaz godzin można sprawdzić w kadrach.Wypłaty w kopertach na prośbę pracowników pracujących trochę dłużej niż parę miesięcy .Każdy wie ile godzin przepracował ponieważ wszyscy notują przepracowane dniówki i w razie wątpliwości można sprawdzić w książce służb.Jest też możliwość otrzymania pensji na konto tylko wystarczyło to zgłosić nie było by problemu. Z pozdrowieniami dla byłego ,,kolegi,,
Narcyz 2017-03-01 20:58
Czy cos wam mowi.. Ze od dzisiaj wkracza Specialna Policja Skarbowa. Ale oczywiscie u was wszystko w porzadku w papierach.I wasze domy za pol milona ,samochody za 100tys... Wszystko z pensji ochroniarza...
1
pracownik 2017-03-03 11:01
tak pieprz.... a nie macie pojęcia o czym, żygać się chce jak się czyta te brednie. nie wiecie kto ma co i za co. może ktoś na ten samochód bo ciężko pracuje, a może prowadzi działalność. Policja skarbowa i co jeszcze, dajcie ludziom spokojnie pracować i za dobre stawki. a jak ktoś napisze że za 6 zł to oznacza że znowu nie ma pojęcia co grają. wiecie że coś gra tylko nie wiecie w którym kinie.
Ja pracuję i zarabiam, przeszedłem wiele firm i tu jest ok i wiem co mówię.
A.G. 2017-03-03 18:37
BZDURY PISZESZ.
Dario 2017-03-20 23:29
A może zamiast marudzić sie skrzykniemy i otworzymy konkurencje . Będziemy kupować domy , fury i
placic ludziom po 20 zeta .
Na przetargach chodzą fajne stawki na skarbówce 8 zł . Co za ciemnota !
Zostaw swoją opinię o Agencja Detektywistyczna RENOMA - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Detektywistyczna RENOMA