brak logo

NEMEZIS

Łowicz

Opinie o NEMEZIS

.... 2009-10-01 10:41:16
Dziadostwo jakie może być, zakłamanie do granic możliwości. Jedyne co się w tej firmie liczy, to paznokcie słodkiej żmij, czyli ( usunięte przez administratora )
okradziony 2009-10-01 12:31:16
Unikac jak ognia!!!.. niewypłacalne biuro !!!!! oszukuje !!bardzo niesolidne a ich wycieczki sa na bardzo niskim poziomie wrecz zenujacym ! !!
*** 2009-10-02 12:11:58
W zupełności podzielam tę opinię. Trudno w tej firmie określić poziom, bo jest on mniej niż zerowy. Podobnie jak Ty zostało potraktowanych już wiele osób i śmię przypuszczać, że nie będziesz ostatnią osobą. Mądrzy i rozsądni trzymajcie się jak naaajjjjjdalej od tej firmy!!!!
zniesmaczona 2010-04-08 14:04:24
Racja!!!! 1. Poziom usług (wyżywienie) poniżej zera 2. Zalegają z pieniędzmi pilotowi 3.( usunięte przez administratora ) r /> 4. Klientów, pilota i kierowców traktują jak ( usunięte przez administratora ) br /> 5. Źle podają namiary na hotele, restauracje,itp. potem pilot świeci oczami przed grupa że źle jechał
anonim 2011-05-05 11:53:27
Obsługa firmy ok, warunki wycieczek są dobrze organizowane - jedzonko ok. ( usunięte przez administratora ) . Tylko obsługa nadrabia.
anonim 2011-05-08 20:16:22
witam, niedawno wróciłem z imprezy z tym biurem i dziwię się tymi opiniami, biuro super, wycieczka bardzo udana, hotele o wysokim standardzie, obsługa bardzo miła, polecam każdemu
Pilot 2012-07-22 22:16:23
Jeśli chodzi o wypłatę pieniędzy dla pilota-wszystko na czas- tak jak zostało wcześniej obiecane. Właściciel super...więc nie wiem skąd takie opinie???
Miłek. 2016-05-19 17:32:39
No nie wiem, z klientami to bywa dość różnie, ale to chyba wiadomo, człowiek człowiekowi bardzo nie równy i nie idzie w inny sposób tego ogarnąć. Atmosfera jak mówisz jest bardzo dobra, klienci są zadowoleni i to faktycznie jest najważniejsze ze wszystkich.
Zostaw swoją opinię o NEMEZIS - Łowicz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEMEZIS