PSI Polska Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o PSI Polska Sp. z o.o.

JavaDeveloper 2013-08-21 10:01:17
Pracuję w PSI od dwóch lat w dziale Energy Management. Dużo młodych ludzi, bardzo fajna atmosfera wśród współpracowników.
Dużo delegacji do Niemiec - potrafiłem latać na 3 tygodnie w miesiącu (miałem powiedziane, że będę latał raz na miesiąc ale to miała być sytuacja wyjątkowa). Ponadto podróżuje się w swoim czasie wolnym tzn. w poniedziałek wpierw do pracy a potem jazda do Niemiec - w piątek tak samo.
Szczytem wszystkiego jest ostatnia decyzja kierownictwa o zaprzestaniu lotów samolotem i jazda vanem/busem (10h w jedną stronę) na delegację. Wyjeżdża się o 16:00 i przy dobrych wiatrach (nie ma korków czy innych zdarzeń losowych) jest się o północy w hotelu - następnego dnia oczywiście normalnie do pracy.
Wynagrodzenie niższe niż średnia w Poznaniu. Dodatkowo dają "dodatek miesięczny", który w zasadzie jest częścią wynagrodzenia podstawowego. Aby dostać dodatek trzeba wyrobić godziny "projektowe", co w praktyce zmusza do robienia nadgodzin.
Atmosfera w firmie przez złe decyzje kierownictwa bardzo szybko się psuje.
7
Ljfg57 2013-12-21 17:49:27
Wynagrodzenie niższe niż na tym samym stanowisku, ale w innym mieście (nie mam na myśli Warszawy).
Możliwości rozwoju w dużej mierze zależą od tego do którego zespołu (managera projektu) się trafi. Być może dla niektórych praca z cyklu "przezimuję..może się czegoś nauczę" jest spełnieniem marzeń. Przez nieudolne kierowanie pracą zespołu można w PSI stracić czas. A może jest to firma dobra dla kogoś szukającego ciepłej posadki? Polecam kobietom-maternity, wolne. I duża, duża szansa,że wrócisz.

1
mietek 2014-01-29 16:43:11
Dość niskie zarobki i częściej niż rzadziej dający odczuć się brak organizacji pracy i jasnych wytycznych. Sporo prowizorki. Plus za wnętrze biura. Plus za sprawną metodologię rozwoju softu.
specman 2014-02-11 17:32:39
Atmosfera wśród pracowników dobra, praca ciekawa, ale płace bardzo przeciętne, a i samo podejście managementu do pracowników pozostawia sporo do życzenia (Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść). Długoterminowe umowy na czas określony. Koledze jakiś czas temu obiecali umowę na stałe, przy czym w ostatnim dniu umowy czasowej dostał odpowiedź, że się jednak z nim żegnają. Nie polecam.
pon 2014-03-27 14:45:18
Pracuję kilka lat w PSI. Firma dynamicznie się rozwija, zmieniła się z typowo outsourcingowej, na samodzielną jednostkę realizującą wdrożenia "od A do Z". Obecnie realizuje wiele ciekawych projektów zagranicznych, pozyskano też dużych, fajnych klientów w Polsce, w różnych branżach; ostatnio b.duża poprawa też w marketingu i wewnętrznych szkoleniach. Atmosfera jest fajna, dzięki wielu zaangażowanym ludziom we wdrożenia i sprzedaż. Niestety , jak pewnie wszędzie jest kilka tzw. "marud", którym wszystko się należy i nic się nie podoba.
1
xyzv 2014-04-04 12:32:36
To co dla mnie najważniejsze to super atmosfera i przewidywalność tej firmy. Ludzie są dla siebie mili, mam fajnego przełożonego, żadnych chorych tematów czy huśtawek nastrojów. Wyposażenie biura super, w kuchni wszystkie gatunki kawy i herbaty świata :-) Ja na wynagrodzenie nie narzekam, ale pracuję już kilka lat - właściwie co roku otrzymywałem podwyżkę.
2
ubudu 2014-07-03 16:26:11
Potwierdzam, atmosfera jest super. Kilka osób to prawdziwe mózgi - jest od kogo się uczyć. Pracowałem w kilku firmach IT - ta najlepiej zorganizowana. Ciekawe produkty i zagadnienia rozwiązywane. Niektóre produkty w starszych technologiach.
1
ubudu 2014-07-03 16:28:31
Może kolega tez był przeciętny?
JavaDev 2014-10-01 21:15:23
Bardzo fajny klimat w pracy, dobre warunki (biuro), socjal etc. Miła odmiana po chorych jazdach w pracy dla firmy outsourcingowej.
C++ 2014-10-15 11:15:05
Generalnie firma ok na start,( usunięte przez administratora )br /> Atmosfera w pracy, w zależności od działu. Najlepiej trafić na projekty zagraniczne i wyjechać na realizacje projektu zagranicznego.
DevCon 2014-11-08 22:44:08
Sylwek - zapraszamy do złożenia CV. Atmosfera jest super, oczywiście zależy to do jakiego zespołu się trafi, ale chyba nie można trafić źle. Relacje między pracownikami, a kierownikami - na koleżeńskiej stopie, oczywiście są wymagania, ale wszystko do dogadania, elastycznie. Nadgodziny - do wypłaty lub w postaci wolnego - pod warunkiem wcześniejszej zgody kierownika na 'siedzenie w nadgodzinach' - musi być to uzasadnione. Tydzień pracy - mega elastyczny - zaczynasz najpozniej o 10, wychodzisz 16-18. W srodku dnia mozesz sie urwac pozalatwiac sprawy. Mozliwy czasami home-office. Polecam!
Wynagrodzenia - adekwatne do umiejętności. Ktoś ambitny, zaradny szybko się pnie w górę...
3
fslfu64736874 2014-11-29 12:17:44
Kiepska siedziba R&D, bo w przy Ratajczaka, a to jedna z najbrzydszych ulic Poznania. Wychodząc do pobliskiego sklepu musisz minąć kilku żuli lub poznańskich "naganiaczy samochodowych", od których w centrum stolicy Wielkopolski się roi. Uwaga na zaniedbane budynki i sypiący się tynk!

Sama praca OK--można trochę się nauczyć od kolegów, którzy przeważnie bardzo chętnie służą pomocą. Nie zawsze jest co liczyć na tzw. bonus (rozmyte zasady przyznawania, brak ustalonej jego kwoty). Luz, fajni koledzy (i koleżanki), fajnie urządzona kuchnia, ale ta lokalizacja...
2
x 2014-12-19 23:41:11
Siedziba R&D została przeniesiona do biurowca Delta, tam jest zlokalizowana cała firma.
gets.chomp 2015-01-29 22:20:59
Cudowni ludzie, piękny budynek (Delta), z cudownym widokiem na niedawno wyremontowany dworzec pkp. Zawsze można liczyć na pomoc kolegów. Polecam!
PS. Szalony admin nadal tam robi ?:)
1
null 2015-02-12 09:15:14
A jak wygląda rekrutacja na programistę? Ile trwa, ile etapów, co się na każdym dzieje?
exec 2015-03-03 10:49:09
Rekrutacja: dwa etapy. Na pierwszym etapie najpierw klasyczna rozmowa (kierownik + ktoś z HRu), pytania o technologię, potem testy na laptopie. Na drugim etapie rozmowa z dyrektorem.
Całość może potrwać kilka tygodni.
Kursor 2015-04-24 10:15:49
Pracuję w firmie od niespełana 6 lat. Firma stale się rozwija, pozyskuje nowych klientów, odnosi sukcesy ale i konstruktywnie wyciąga wnioski. Managment szybko się uczy, przybywa sporo cennych specjalistów, od których uczą się inni, sami też dodając swoją wiedzę i...osobowość ;) Atmosfera jest bardzo dobra. Szacunek, tolerancja, nastawienie na człowieka i jego rozwój. Mnóstwo eventów, owocowe środy, wyjazdy na konferencje, imprezy projektowe, zaplecze socjalne pierwsza klasa(kantyna, chill out room). Polecam!
2
qwertz 2015-04-24 23:33:11
@maja
Jest spoko, u siebie w zespole i u innych widzę, że chłopaki normalnie z nimi gadają i o głupotach, i na tematy służbowe. Można pożartować i porównać punkt widzenia. Dyskryminacja polega na tym, że kobiety mają jedną toaletę na całe piętro i często stoją tam w kolejce. :P
1
JD 2015-06-21 00:39:13
Bardzo dobry Eclipse DemoCamo, może wreszcie poznańska scena się ruszy... Czekam na więcej!
JD 2015-06-21 00:41:30
*Demo Camp
ona 2015-07-25 14:55:41
Witam! Proszę odpiszcie. Jakie działy są w firmie PSI? chciałabym pracować w przyjaznej firmie w dziale księgowości, czy jest u Was ten dział? Dzięki za info
mandr 2015-11-04 13:44:59
Hej, Pracuję 1,5 roku. Biura świetne, zaplecze w kuchni kawy, herbatynaj różniejsze, bardzo dużo integracyjnych eventów i wyjść. Bardzo dobra atmosfera i relacje z przełożonymi (współpraca i wspólne zdobywanie celów). Można pracować bez spiny. Elastyczne godziny pracy (odbijasz kartą, ważne, że zrobisz 8h, a jak chcesz mniej, to spoko, możesz odrobić w inny dzień). Lokalizacja, system benefit, pakiet medyczny dla Ciebie i rodziny.
programista już nie pracujący 2015-12-24 13:38:27
Jeszcze rok-półtora temu, PSI było naprawdę przyjaznym miejscem pracy. Wraz ze stworzeniem działu HR, stopniowo świetna atmosfera zaczełą znikać. Z błogosławieństwem Prezesa narzucanych jest coraz więcej korporacyjnych zasad, decyzje są tajne/poufne, byleby pracownik nie wiedział. To nie jest już firma o duchu małej organizacji, jak piszą w ogłoszeniach o pracę. To niemal 200-osobowy zespół ludzi, którym próbuje się narzucać zasady obowiązujące w 10-tysięcznych zakładach.
4
zxc 2016-01-31 13:58:03
Ogólnie bardzo fajnie, chociaż wady też są, jak wszędzie.

Plusy:
- używanie języka obcego nie tylko do dokumentacji - można pisać i rozmawiać z obcokrajowcami (to chyba zależy od projektu)
- kursy językowe (to chyba zależy od projektu)
- zdrowe, wręcz świetne relacje z zespołem i przełożonym, luźna atmosfera bez spiny
- praca daje pewien prestiż (duzi, zagraniczni, ZADOWOLENI klienci) i jest na poziomie - można zapomnieć o kodzie pisanym na kolanie na wczoraj i po latach różnej pracy to dzięki PSI wiem, jak wygląda specyfikacja projektu
- stabilność zatrudnienia - projekty są długie i poważne, więc po wstępnym przyuczeniu człowiek coś znaczy w zespole
- naprawdę elastyczny czas pracy: trzeba przyjść między 8 a 10, można w środku dnia wyjść gdzieś bez tłumaczenia się jak dziecko, jednego dnia być dłużej na rzecz wcześniejszego wyjścia kiedy indziej itd., można pracować z domu (ale nie wiem, jak dużo, bo mnie akurat to nie interesuje)
- duży wybór bajerów pozapłacowych: prywatni lekarze, ubezpieczenie, miesięczny budżet do dowolnego wykorzystania w multikafeterii - MultiSport, Empik, kino, teatr, wydarzenia kulturalne...
- dla rowerzystów: jest prysznic i parking rowerowy
- lokalizacja w centrum, bezpieczna i wygodna (o ile ktoś nie parkuje autem)
- cywilizowany budynek z klimatyzacją
- kilkuosobowe pokoje
- jeśli komuś to odpowiada, to delegacje zagraniczne (potrzeba wyjazdu, długość i lokalizacja zależą od projektu)

Minusy:
- można trafić na stare aplikacje w starych technologiach (najbardziej zaawansowane możliwości mają ludzie od Javy, bo jest poznańskie R&D, które robi wypasiony framework dla całego wszechświata; w ogóle poza Javą to chyba szału nie ma, bo firma stawia konkretnie na nią)
- uczenie się tych starych technologii to może być główna forma rozwoju zawodowego, o konferencjach i szkoleniach wiem z tego wątku
- w firmie pracuje prawie 200 osób i poza małymi grupkami nie znają się za bardzo, na co dzień anonimowo mijają się na korytarzu albo i wcale, bo firma zajmuje parę pięter
- jeden monitor i kropka (chyba że kogoś kręci laptop jako drugi ekran)
- niektórzy narzekają na jakość sprzętu (wymiana laptopa teoretycznie jest co ileś czasu, ale trzeba przejść procedury, żeby mieć perspektywę możliwości uzyskania prawa do złożenia wniosku o nowy...)
- nowy pracownik jest trochę zostawiony sam sobie - jeśli sam nie będzie wnikał, to może się nie dowiedzieć podstawowych rzeczy np. o lokalizacji/istnieniu czegoś/kogoś w biurze (ja z tego wątku wiem o konferencjach i chill out roomie)
- zależność od Niemców, jeśli robi się projekt dla nich, poza tym nawet o głupie założenie konta trzeba prosić kogoś gdzieś tam i czekać na zainteresowanie, zamiast normalnie iść kilka pokoi dalej i szturchnąć admina
- jeśli komuś to nie odpowiada, to delegacje zagraniczne
- zamiast okresu próbnego dostaje się umowę na czas określony na rok, czyli trzeba wynegocjować większą kasę na wejściu i nie dać się zwieść, że "firma musi cię poznać, będziesz się dopiero uczyć", bo podwyżka ewentualnie po roku
5
Adam 2016-07-07 10:03:03
Mam wrażenie że większość pozytywnych opinii tutaj jest napisana przez dział HR firmy. Wystarczy wspomnieć że w zeszłym roku z firmy odeszło kilkadziesiąt osób - a to chyba mówi samo za siebie jakie jest zadowolenie z pracy w PSI.
4
to_dak 2016-07-19 23:24:55
Na premie w PSI nie ma co liczyć. Kiedyś były premie roczne, ale nie ma ich już od 2 lat. Innych premii jak np. projektowych również nie ma.
Co do wynagrodzenia dwuskładnikowego to wygląda to tak że część wynagrodzenia jest tzw. "dodatkiem miesięcznym" który wedle przepisów jest premią uznaniową. Co to oznacza? Mianowicie to że jeśli jesteś np. na chorobowym to za ten okres nie dostajesz tej części wynagrodzenia (pozostała część nie będąca "dodatkiem" jest zgodnie z prawem pracy czyli 80%). W regulaminie firmy jest też cała lista przypadków w których możesz też nie dostać tego dodatku.
Co do wypłaty wynagrodzenia na czas to - tak, jest na czas. Tylko czy to coś nadzwyczajnego, szczególnie w tej branży gdzie firmy muszą szanować pracowników?
4
fir 2016-07-25 21:40:35
@to_dak - Są chyba jeszcze bonusy świąteczne, chociaż w zeszłym roku były okrojone - dostali tylko ci, którzy zarabiają poniżej jakiegoś progu.
1
ad 2016-07-28 20:58:07
Po co piszesz bzdury? Jak nie masz o czymś pojęcia, a przede wszystkim nie pracujesz w tej firmie, to po co się tu odzywasz i zaśmiecasz wątek? Ogłoszenie na "senioer account manager w Warszawie " dotyczy innej firmy - psi people strategy innovation: (usunięte przez administratora) a nie omawianej tutaj www.psi.pl/ która mieści się w Poznaniu i ma zupełnie inny profil...
1
Mojojo 2016-07-31 22:05:40
Mi się tam wydaje, że warto próbować zawsze szukać jakiejś dobrej firmy w którą można inwestować, jak dla mnie warto, bo w końcu wiadomo, że to firma z mega tradycją, więc na spokojnie można próbować, zdecydowanie mocno na tak koledzy i koleżanki moje
1
Byly pracownik 2016-08-01 12:54:04
Mojojo jakie tradycje? O czym Ty mówisz? Te ich megatradycje to przestarzały kod, niefunkcjonalne rozwiązania, problemy z implementacją, utrzymaniem i rozwojem. Brak jasnej i sensownej strategii rozwoju zarówno pracownika jak i systemów.
8
realista 2016-08-01 13:20:42
To chyba jakieś automaty piszą - brak konkretów o samej pracy, tylko informacje o rekrutacjach i jakiś bełkot.
3
GotchYa 2016-08-16 14:49:34
Patrząc na składnie oraz sposób dobierania słów, wygląda na to, że dużo z pozytywów jest pisane przez tą samą osobę....
7
GallAnonim 2016-08-23 18:02:31
dak, chcesz sobie wyrabiać opinię na podstawie wpisów na gowork? Odpisze Ci jakiś flustrat (wszystko jest ch...jowe) albo jakiś gorliwy manago (wszystko jest super!). Ciekawe do której grupy się zaliczam ;)))

Pracuję od kilku lat. Niemiecka firma z dobrymi i złymi tego konsekwencjami. Plusy: szacunek dla pracownika, konsekwencja i planowanie w dłuższym horyzoncie, koncentracja na merytoryce, stabilność wynikająca z bycia częścią koncernu zatrudniającego prawie 2000 osób. Minusy: rzeczy mogłyby się wydarzać szybciej, zbyt mały wpływ na decyzje podejmowane w Niemczech, niekiedy konfilty na linii Niemcy-Polska wynikające z różnic kulturowych i wieku - zespół w Polsce jednak dużo młodszy niż w Niemczech.

Na atmosferę w moim zespole nie narzekam. U mnie praca szczególnie do polecenia osobie, która jest skoncentrowana na merytoryce zagadnienia a technologia nie jest celem samym w sobie, ale w różnych działach jest różnie - pewnie w R&D na odwrót.

Często poruszany jest tu wątek finansowy. Co roku każdy pracownik bez wyjątku spotyka się ze swoim przełożonym i negocjuje podwyżkę na kolejny rok - to jest bardzo fajna rzecz. Rok czy dwa lata temu faktycznie odeszli od premii rocznych, chyba tylko menedżerowie teraz mają premie roczne. Ale skompensowali to podwyżką wynagrodzeń podstawowych więc dla mnie tak lepiej.

Jak chcesz mieć bardziej wiarygodne informacje niż na gowork to popytaj wśród znajomych, może ktoś zna kogoś kto pracuje w PSI i pogadaj z nim bezpośrednio. Świat IT w Poznaniu jest mały, więc nie powinno być z tym problemu.
13
ilop 2016-09-16 23:08:51
Hej, a są teraz jakieś oferty pracy? Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o PSI Polska Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PSI Polska Sp. z o.o.