brak logo

IMPACT sp. jawna

Pułtusk

Opinie o IMPACT sp. jawna

xxxx 2010-02-09 22:21:16
tragiczna praca nie polecam ............
xxx 2010-02-25 09:10:16
Wcale nie prawda! Fajna praca i fajni ludzie!
anonim 2010-03-02 19:55:13
Atmosfera i ludzie pracujący są bardzo mili. Szkolenia i możliwości rozwoju osobistego oceniam bardzo wysoko. Kadra zarządzająca - kompetentna, zawsze pomocna. Bardzo ciekawe systemy motywacyjne. Interesujące projekty. Dogodne godziny pracy. Zarobki jak najbardziej w porządku.
777 2010-04-27 13:11:04
nie zgadzam się z tym co piszecie, mi się tam podoba.
:) 2010-06-30 18:25:49
Zabawni jesteście.
Jeśli mówicie tak samo niepoprawnie jak piszecie, to nie ma się co dziwić, że ta praca Was przerasta.
Każdy idąc do jakiegokolwiek call center zna stawkę podstawową i jest informowany o tym, co należy zrobić, aby zarobić więcej. Jeśli ktoś jest słaby psychicznie, nie potrafi się wypowiedzieć, brak mu zdolności do improwizacji lub nie potrafi przyjąć konstruktywnej krytyki i wyciągnąć z niej wniosków, to znaczy, że taka praca nie jest dla Was, proste. Nic na siłę, ale po co krytykować ludzi tylko dlatego, że samemu jest się ( usunięte przez administratora ) (wygooglujcie sobie, bo inaczej nie zrozumiecie...).
Pozdrawiam
anonim 2010-07-14 19:12:24
to bardzo dobrze że umie zachwalać, dba o wasz wizerunek. Jak pracowałam a było to 1,5 roku temu kierownikiem firmy była ( usunięte przez administratora ) z tego co wiem nadal jest. Pracować się chciało jak zajmowałs się naszym zespołem. zawsze była wymagająca ale każdy zespół którym się zajmowała robił najlepszy wynik a i był czas na to żeby się pośmiać i były pieniądze. dziewczyna orkiestra. bardzo dobrze wspominam tamte czasy. pozdrawiam wszystkich z którymi w tamtym czasie pracowałam
do xxxx 2010-09-01 21:38:40
a co ma piernik do wiatraka? chyba zwyczajnie zazdrościsz tej dziewczynie.
kala 2010-12-11 06:30:33
nawet nie stać na opinie ludzi co do dziś tu się męczą!! . żenada .
anonim 2010-12-17 21:45:05
Obecnie mam do czynienia z( usunięte przez administratora )z bylym kierownikiem tej firmy. sluchajcie nigdy sie tak wiele nie nauczylem jak przy niej. Babeczka jest rewelacja pod kazdym wzgledem i mi osobiscie chce sie pracowac! Chyba pierwszy raz w zyciu! do konca nie wiem co takiego robi i co ma w sobie.nigdy nie slyszalem zlego slowa od niej na wasz temat ale dziwie sie ze nie wypowiada sie negatywie skoro miala takich niewdziecznych pracownikow jak wy z tego co czytam. widze ze nie macie za grosz szacunku. poza tym widac ze sciemniacie i zazdroscicie tylko wypisujsc na tym forum bo ( usunięte przez administratora ) tworzy zajebista atmosfere i mowi bardzo madrze, jesli sie chce mozna przy niej duzo osiagnac a jak jest sie narzekajacym tylko na swoj los nierobem to nie umie sie docenic drugiej osoby i widzi sie tylko swoj wlasny ( usunięte przez administratora )
anonim 2010-12-31 20:31:49
mam pytanie do osoby która jest tak zafascynowana osobą ( usunięte przez administratora )czy pracowała w impakcie??
xxx 2011-05-06 11:41:26
Masz racje nie każda ,, ( usunięte przez administratora )ale nie wolno pominąć faktu ,że mowa jest w poniższych wypowiedziach o osobach które były na ( usunięte przez administratora ) a nie zwykłych pracownicach wiec sama rozumiesz za sławę sie płaci takimi komentarzami .
x 2011-05-07 19:38:12
czytam i czytam i sie dziwę gdzie tam można się wybić , coś osiągnąć ???jak jednego dnia jesteś najlepsza ,a drugiego najgorsza ... nie chodzi o zazdrość bo szczerze nie ma czego zazdrościć niestety ...
gfghbnjjk 2011-05-09 10:37:24
A Ci "uczeni", którzy piszą tu takie mądre rzeczy niech się pochwala gdzie pracują teraz a nie wystawiają tylko płytkie komentarze... Ludzie trochę pokory, bo wszyscy kiedyś tutaj pracowaliście....
lfjd 2011-07-06 15:59:08
piszecie tu głupoty. wypłaty sa zawsze. i może niech ktoś pomyśli nad tym że tak na prawdę to najlepsza firma w pułtusku która daje prace.
hfririvffrrfgrfgr 2011-07-16 16:22:39
Ha ha hahahahaha nie ważne że czekasz 2 tygodnie albo masz w ratach
xxxx 2011-08-09 12:55:52
To ze jest w ratach nie oznacza ze nie masz wypłaty wcale wiec ogarnijcie się ludzie...
w 2012-02-22 10:59:05
słuchajcie jakie są tam zarobki czy można wciągnąć pensję 2tys zl jak w innym call center czy jest taka lipa jak piszecie z wypłacaniem pencji?? jest podstawa jakaś czy tylko prowizja??? proszę o rzetelne opinie:)pozdrawiam
Zas 2012-03-22 23:05:25
jasne! wystarczy pracować 14 godzin dziennie i robić po 100 umów w tygodniu. Zapraszamy :)
.... 2012-06-13 10:35:10
a my tez mamy robote, a co robisz to nie ulega watpliwosci :)))
jogi 2014-12-16 04:06:33
kurczę o firmie niestety nie ma zbyt wiele ciekawych rzeczy których można dowiedzieć się prosto z sieci. Mam nadzieję , że ktoś z Was, użytkowników goworka będzie mógł podzielić się swoją opinią na temat Impactu właśnie. Jeśli tak będzie to podrzućcie coś na temat samej umowy oraz wynagrodzenia na jakie można tu liczyć
jj 2015-02-24 02:24:14
może w sieci nie ma zbyt wiele informacji o nich , ale na pewno znajdziesz obecne oferty pracy do firmy, a to już coś, bo w ofrecie o info łatwo. Jeśli nie wiesz o nich nic to jest to spółka powstała z połączenia biur reklamy Grupy Onet.pl, Zumi i Ringier Axel Springer Polska. Zajmuje się obsługą reklamową zarówno online, jak i offline.
Loli 2015-03-10 11:10:05
nie wiem o, którym dokładnie trzonie fimry impakt mowa, ale jeśli to co widnieje na stronie impact - contact center & consutlting jest prawdą czyli system dwu lub jedno zmianowy jasna informacja o sposobie zatrudnienia (czyli umowa zlecenie lub o pracę) chciałbym podjąć z nimi współpracę. Czego można spodziewać się podczas rekrutacji?
Sodnik 2015-03-30 18:49:44
Źle szukacie, jeżeli chcielibyście zaczerpnąć trochę informacji z ich strony www to macie adres.www.teleimpact.pl . Jest to właśnie IMPACT sp. jawna, niestety nie da się ich łatwo wygooglować, stąd te problemy z wyszukaniem o nich informacji. A firma obecnie poszukuje ankieterów i konsultatnów, Co ciekawe oferują umowę o prace :)
Metek 2016-05-12 22:55:44
Jeśli chodzi o IMPACT sp. jawna to wiem, że poszukują nowych pracowników tak jak jest to napisane wyżej
Zostaw swoją opinię o IMPACT sp. jawna - Pułtusk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPACT sp. jawna