logo VoipSwitch Ltd

VoipSwitch Ltd

Wrocław

Opinie o VoipSwitch Ltd

m3 2014-06-16 22:33
(usunięte przez administratora), z daleka omijać
29
luk 2014-07-03 19:10
Również nie polecam nikomu pracy w tej firmie, chyba że jest się masochistą. Niestety to co pisano wcześniej jest prawdą. Jeszcze rok temu nie było tak źle, ale potem było już tylko gorzej. (usunięte przez administratora)
29
zielona_latarnia 2016-02-17 11:43
A ja tu pracuję i nie narzekam ;) Cięższy okres był - owszem - ale już dawno się skończył - przynajmniej w mojej ocenie. Mi kasa przychodzi na czas a i z managementem dogaduję się bez problemów.
Acha: nie ma tu miejsca dla obiboków, więc jeśli ktoś szuka pracy w czasie której będzie siedział np. na FB to niech od razu sobie daruje.
A może ktoś z rozgoryczonych przedmówców na to liczył ??? hmmm... ;)
4
VoipSwitch Ltd 2016-09-05 11:12 [pracodawca]
To bardzo interesujące co Pan pisze. Wygląda na to, że w Firmie wszystkie rozmowy na linii pracownik - pracodawca były prowadzone na forum publicznym, zapewne na rynku pod pręgierzem.
4
Alicja 2017-04-04 13:58
Firma VoipSwitch Ltd otrzymała również wiele nagród. Możecie się z nimi zapoznać w zakładce 'Awards', zamieszczonej przy wątku firmy: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,861187,0,0,awards
1
Johann 2017-09-15 17:18
Jestem w Warszawie we wtorek i środę. Cieszy się około 2-3 godzin internetowych i kawy. Płacenie gotówki.
Czy adres jest poprawny: Plac Powstańców Śląskich 16 ? Byłby super, klient jest bardzo blisko
zparteskjie@icloud.com
1
Alicja 2017-09-18 11:37
@Johann tak adres to Plac Powstańców Śląskich 16. Czy ktoś pracuje w VoipSwitch Ltd i wypowie się na temat warunków pracy? Jaka panuje atmosfera? Czy jest możliwość rozwoju w firmie poprzez awans?
1
John 2017-09-19 07:11
Firma, która ma w zwyczaju nie płacić pracownikom wynagrodzenia. Unikać jak ognia. Brak jakiegokolwiek rozwoju.
7
Programista 2017-09-19 19:41
Potwierdzam. Firma chyba upada. Ludzie sami rezygnują z powodu zaległości w wypłacaniu pensji. Nie ma opcji umowy o pracę z polskim pracodawcą.
7
Alicja 2017-09-28 09:54
@John czy do dziś nie dostałeś wynagrodzenia? @Programista a czy Ty pracujesz obecnie w firmie VoipSwitch Ltd? Czy dostajesz pensję na czas czy nie? Pozostawiając swoją opinie pomagacie tym, którzy myślą nad aplikowaniem do firmy.
1
Staś 2017-10-16 14:01
Gość pisze jak jest. Nie polecam, strata czasu i brak wynagrodzenia.
Zostaw swoją opinię o VoipSwitch Ltd - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VoipSwitch Ltd