brak logo

Dynaxo Sp. z o.o.

Wronki

Opinie o Dynaxo Sp. z o.o.

papa 2012-04-24 10:19:00
W tej firmie aby miec dobre warunki pracy dla kobiety trzeba miec dobre uklady i stosunki z BRYGADZISTAMI a oni wiedza o co chodzi....
niestety 2013-07-26 21:17:47
papa - 2012-04-24 10:19:00

W tej firmie aby miec dobre warunki pracy dla kobiety trzeba miec dobre uklady i stosunki z BRYGADZISTAMI a oni wiedza o co chodzi....
Tak jest nie tylko w tej firmie.
on 2013-08-06 22:58:35
Kolejna wroniecka firma, która [usunięte przez moderatora] pracowników za grosze.
były 2013-09-18 02:25:20
Masz stu procentową rację,[usunięte przez moderatora] na każdym kroku
milord 2013-09-19 18:29:45
Trzeba się wykazać iść na szkolenie na jakąkolwiek maszynę cnc i zarobki są bardzo dobre 2500 bez większych problemów a jak ktoś przychodzi po szkole bez doświadczenia i ruchy ma nie z tej ziemii to czego można oczekiwać 1200 zł i do domu
2013-09-21 19:53:09
Po 3 miesiącach podwyżka a później zależy od ciebie
kris 2013-11-04 11:45:06
witam może ktoś opisać tą firme jakie zarobki ile zmian i jaka jest relacja pracodawca pracownik (usunięte przez administratora) i pospólstwo czy raczej zgodność i wyrozumiałość będę wdzięczny pozdrawiam
aaa 2013-12-03 09:01:35
bardzo duze wymagania,duza dyscyplina,kompletny brak organizacji a zarobki najnizsze
robi 2014-04-26 12:05:09
Swietna firma. Od czasu wejscia do spolki pani prezes dzieje sie wiele dobrego. Ostatno byly wlasnie podwyzki. Widac tez coraz wiecej porzadku. Sprawdzcie sami.
praca 2014-08-03 19:52:14
Ile placa na prasach krawedziowych i wycinarkach rewolwerowych....10lat doświadczenia na maszynach
praca 2014-08-06 18:01:14
Rysunek techniczniczny opanowany na 100procent w rzutowaniach krzekrojach pasowaniach tolerancjach itd.co do obsługi maszyn to ustawianie programowanie według rys technicznego bo pewnie macie sysunki cadowskie i rozpisane na nim promienie.Pewnie tez macie krawedziarki z osiami Z1i Z2 programowalnymi co bardzo ułatwia prace i szybkosc wykonania detalu ktore ma kilka gięć....Obsługa komputera to juz chyba podstawa w dzisiejszych czasach...Narazie nie składałem aplikacji o prace ale powoli sie przymierzam i zobaczymy co z tego wyniknie....Na jakich systemach pracujecie na krawedziarkach na Delem Cybelec Triumh Amada....Pozdrawiam
1
ziko 2014-09-12 15:50:04
2500zl? Chyba z 2 albo 3 sobotami...
ziko 2014-10-03 16:18:00
Sobota x2 a niedziela różnie.
ktos 2014-10-07 15:11:03
jeden wielki syf kazdy robi co mu sie podoba...wielce lotaja ze nie moga palic kiedy im sie chce to chyba nie pracowali w zakladzie w ktorym sa zasady hmm.pracownicy smiesznie dziwni kasa nadzna jak i cala robota ale jak ktos zaczyna swoja kariere zawodowa to moze tam isc i sie wielce podniecac dynaxo.
oper 2014-10-24 13:57:23
Zarobki średnie do tego co jest wymagane, na każdym kroku jesteś obserwowany czy czasem za długo w WC nie siedzisz, nagroda miesięczna uzależniona od wspolczynika sprzedaży kogo to interesuje że firma.nie wykonała planu miesięcznego ? Więc.raz masz500 zł a raz 250 z reguły zawsze niższa . I nie ważne.jakom masz wydajnść możesz mieć 120% i tak cię walna na ka se . Dyrektor dusza człowiek Prezes z Panią Prezes wirtuozi zmian nie zawsze na lepsze. Najlepszy jest kierownik produkcji były esesman żadnych świętości jakby miał do kogo to prezesa by podkapowal człowiek niekompetentny na to stanowisko zero organizacji wszystko robione na ostatnia chwilę. Jedyny plus tej firmy to że wychodzisz z niej fachowcem że swojej dziedziny
1
pies 2014-10-25 18:34:25
Witam, Kiedyś pracowałem w Dynaxo i wydaje mi się, że pracownicy byli rozpuszczeni, zero dyscypliny. Może dlatego teraz narzekasz na tego kierownika bo wymaga porządku i dyscypliny.
2
lolo 2014-10-29 08:50:08
"oper " masz rację tylko fachowce wyjdziesz z tej firmy i nic po za tym. O czym wy marzycie jakieś 200 % czy 150 % normalnej stawki w weekend ???? normalne 100 % i nic po za tym nawet w niedziele a bywa że na odpracowanie i to jeszcze dowiadujesz się dzień po weekendzie który robiłeś . Pozbyć się premii można za byle co .
Nie macie bladego pojęcia o tej firmie , wiedzą to tylko ludzie którzy tam pracują lub pracowali , oni mogą powiedzieć jak jest naprawdę .
pies 2014-11-11 20:27:51
Panowie, rozmawiałem z osobami, które obecnie pracują w Dynaxo i ktoś tu chyba kłamie (lolo) wszystkie nadgodziny w tym roku były zapłacone a za niedziele i święta były stawki liczone po 200%. Dlatego proszę jak podajecie informacje to rzetelnie a nie, że pokazujecie fałszywy obraz firmy.
1
ta 2014-11-11 22:32:20
Odkąd pani prezes kieruje to są to coraz dziwniejsze ulepszenia, posiadać wszystkie kalendarze te z babami i normalne, polikwidowac wszystkie radia FM, zainstalować więcej kamer, śledzić na nich pracowników ile pala i pracują, zarządzenie tego roczne co do styczniowych podwyżek max 12zl brutto bo właściciele dali taki limit i podwyżki były ale norm i premier a przemiany zależy od wlscicieli i gu no nie podwyrzki
cnc 2015-02-07 20:37:06
Relacje bardzo dobre ludzie życzliwi możesz liczyć na pomoc zawsze ;) zdąży sie oczywiście czarną owca ale atmosfera bardzo miła ;)
1
sss 2015-02-26 04:47:19
Jest szansa na co drugi wolny weekend, żeby można było studiować?
pies 2015-03-01 20:55:54
w Dynaxo nie utrudniają nauki, można spokojnie studiować w weekendy.
były pracownik 2015-03-28 02:51:06
dyrektor ok kierownik produkcji ok ale są tam takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] typu ,,lanca' i ,,kana' co nic nie robią tylko pod......ją innych i za to mają najwyższe stawki w innych firmach juz by dawno ima(usunięte przez administratora)a tam trzymają takich nygusów ,,lanca ' to jest ewenement potrafi przełażic cały dzien i nic nie zrobic ale na innych psy wiesza i tego nikt nie widzi
2
obserwator 2015-03-30 20:45:42
no niestety nieraz tak jest że kierownictwo jest ok a zwykli pracownicy knują i podsycają do nie niemiłej atmosfery a przeważnie Ci co dużo gadają mało robią
jajnikkk 2015-04-01 22:00:36
Kana? Święty człowiek a ze sam sra w swoje gniazdo no cóż.
1
10 lat w Dynaxo 2015-04-04 16:53:36
Dynaxo - chyba nie najgorsza firma do jakiej można trafic . Ma wady i zalety. To że komuś zakaz palenia kiedy mu się chce się nie podoba raczej nigdzie nie będzie zadowolony bo palic może w domu do woli a w pracy ma robic co do niego nalezy. Mam tam 10 letni staż i wiele widziałem. Kierownik produkcji do bani, zero zorganizowania , liderzy ok , a reszta różnie jak to ludzie jedni ci pomogą inni podpierdolą Właściciele do dogadanie pomogą jak poprosisz . Wynagrodzenia różne w zależności od stanowiska, no niestety MWS gówno które zabiera kase nawet jak 100 % wyrobisz. Ale chyba nie jest tak źle ja przynajmniej nie mam zamiaru roboty porzucac
1
pies 2015-04-28 20:46:30
wiedzę, że jest tu opinia pracownika który sobie nie radzi w tej firmie. W/w opinie jest subiektywna szkoda pisać takie bzdury.
majka 2016-01-07 22:09:15
dynaxo to jedno wielkie nieporozumienie,generalnie słaba organizacja no i na jednego pracującego przypada 5 ściemniaczy,łażą cały dzień i nic nie robią a na końcu głupoty w karcie pracy wypisują,powinien się ktoś wreszcie za to zabrać,na podwyżke nie ma co liczyć bo firma podobno nie zarabia a na takich ściemniaczy,którzy nic nie robią kasa jest,masakra
3
marko 2016-03-05 21:21:23
Ogolnie firma dobra na start dla osoby chcacej zaglebic sie w obrobke metali, ci bardziej ambitni wychodza z tej firmy jako specjalisci. Tam niestety jeszcze za moich czasow awanse z produkcji do biura sie skonczyly bo firma woli kogos z dyplomem kto rzadko ma pojecie o tym co sie tam dzieje. Wyplata zawsze na czas to duzy plus
1
wiktor 2016-05-11 10:43:30
marko' na start jak każda firma jest dobra, ponieważ wiele sie tam możesz nauczyć a czasem poznac jakies ciekawe i wpływowe osoby, a może pozniej bedza ci odpowiadały warunki zostaniesz z nimi na dłużej.
Zostaw swoją opinię o Dynaxo Sp. z o.o. - Wronki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dynaxo Sp. z o.o.