Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dynaxo Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dynaxo Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
papa - 2012-04-24 10:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie aby miec dobre warunki pracy dla kobiety trzeba miec dobre uklady i stosunki z BRYGADZISTAMI a oni wiedza o co chodzi....
zdjecie uzytkownika
niestety - 2013-07-26 21:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
papa - 2012-04-24 10:19:00

W tej firmie aby miec dobre warunki pracy dla kobiety trzeba miec dobre uklady i stosunki z BRYGADZISTAMI a oni wiedza o co chodzi....
Tak jest nie tylko w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
on - 2013-08-06 22:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna wroniecka firma, która [usunięte przez moderatora] pracowników za grosze.
zdjecie uzytkownika
były - 2013-09-18 02:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz stu procentową rację,[usunięte przez moderatora] na każdym kroku
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-09-18 11:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie powiedzieć coś więcej na temat tych groszy i innych rzeczy o których piszecie? Napiszcie więcej szczegółów o pracy w Dynaxo
zdjecie uzytkownika
milord - 2013-09-19 18:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się wykazać iść na szkolenie na jakąkolwiek maszynę cnc i zarobki są bardzo dobre 2500 bez większych problemów a jak ktoś przychodzi po szkole bez doświadczenia i ruchy ma nie z tej ziemii to czego można oczekiwać 1200 zł i do domu
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-09-20 14:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to w sumie doświadczenia nie mam ale bardzo szybko się uczę. To jest szansa na podwyżkę w krótkim czasie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-21 19:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 3 miesiącach podwyżka a później zależy od ciebie
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-09-21 22:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to zależy odemnie? Chodzi tutaj o to że jeśli będę się starać i te jeszcze różne inne rzeczy to dostanę?
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-11-04 11:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam może ktoś opisać tą firme jakie zarobki ile zmian i jaka jest relacja pracodawca pracownik (usunięte przez administratora) i pospólstwo czy raczej zgodność i wyrozumiałość będę wdzięczny pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaa - 2013-12-03 09:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo duze wymagania,duza dyscyplina,kompletny brak organizacji a zarobki najnizsze
zdjecie uzytkownika
merlin - 2014-02-20 21:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'aaa' w Twojej wypowiedzi dwie rzeczy się gryzą - mianowicie dyscyplina powinna iść chyba w parzę z organizacją
zdjecie uzytkownika
robi - 2014-04-26 12:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swietna firma. Od czasu wejscia do spolki pani prezes dzieje sie wiele dobrego. Ostatno byly wlasnie podwyzki. Widac tez coraz wiecej porzadku. Sprawdzcie sami.
zdjecie uzytkownika
greg - 2014-06-07 22:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robi - 2014-04-26 12:05:09]:
i na jakie pieniądze można obecnie liczyć w Dynaxo po tych podwyżkach? gdzie ona znalazła pieniądze :)
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-08-03 19:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile placa na prasach krawedziowych i wycinarkach rewolwerowych....10lat doświadczenia na maszynach
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-08-04 01:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2014-08-03 19:52:14]:
wiesz co ciężko dowiedzieć się czegoś o pieniądzach na jakie liczyć można w Dynaxo. Myślę, że na pewno nie płacą gorzej niż w innych tego typu firmach na rynku. Dynaxo wydaje się jednym z lepszych graczy w branży jeśli chodzi o projektowanie i produkcje komponentów metalowych , także pewnie, żeby zachować dobrych fachowców muszą im płacić równie dobre pieniądze. Jeżeli chodzi o stanowiska pracy o które pytasz to rzeczywiście obecnie szukają ludzi na prasy krawędziowe i wycinarki rewolwerowe, ale jeśli już aplikujesz na te stanowiska to musisz wiedzieć , że głównie wymagana jest dobra znajomość rysunku technicznego no i przynajmniej podstawy obsługi komputera, bo to obecnie ważne. Ale skoro tak jak piszesz masz już 10 lat doświadczenia w branży to w takim razie to co napisałem masz opanowane na sto procent ;)
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-08-06 18:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rysunek techniczniczny opanowany na 100procent w rzutowaniach krzekrojach pasowaniach tolerancjach itd.co do obsługi maszyn to ustawianie programowanie według rys technicznego bo pewnie macie sysunki cadowskie i rozpisane na nim promienie.Pewnie tez macie krawedziarki z osiami Z1i Z2 programowalnymi co bardzo ułatwia prace i szybkosc wykonania detalu ktore ma kilka gięć....Obsługa komputera to juz chyba podstawa w dzisiejszych czasach...Narazie nie składałem aplikacji o prace ale powoli sie przymierzam i zobaczymy co z tego wyniknie....Na jakich systemach pracujecie na krawedziarkach na Delem Cybelec Triumh Amada....Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ziko - 2014-09-12 15:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500zl? Chyba z 2 albo 3 sobotami...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dynaxo Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x