Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dynaxo Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dynaxo Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
papa - 2012-04-24 10:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie aby miec dobre warunki pracy dla kobiety trzeba miec dobre uklady i stosunki z BRYGADZISTAMI a oni wiedza o co chodzi....
zdjecie uzytkownika
niestety - 2013-07-26 21:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
papa - 2012-04-24 10:19:00

W tej firmie aby miec dobre warunki pracy dla kobiety trzeba miec dobre uklady i stosunki z BRYGADZISTAMI a oni wiedza o co chodzi....
Tak jest nie tylko w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
on - 2013-08-06 22:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna wroniecka firma, która [usunięte przez moderatora] pracowników za grosze.
zdjecie uzytkownika
były - 2013-09-18 02:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz stu procentową rację,[usunięte przez moderatora] na każdym kroku
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-09-18 11:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie powiedzieć coś więcej na temat tych groszy i innych rzeczy o których piszecie? Napiszcie więcej szczegółów o pracy w Dynaxo
zdjecie uzytkownika
milord - 2013-09-19 18:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się wykazać iść na szkolenie na jakąkolwiek maszynę cnc i zarobki są bardzo dobre 2500 bez większych problemów a jak ktoś przychodzi po szkole bez doświadczenia i ruchy ma nie z tej ziemii to czego można oczekiwać 1200 zł i do domu
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-17
Żródło: konektia.pl
Popowo
(wielkopolskie)
Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/0592 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-04-17 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-04-15 Oferta ważna do: 2014-05-15     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: DYNAXO Sp. z o.o. Adres: Popowo 2/a64-510 Popowo , Polska Nr telefonu: 672544500 Branża: Obróbka mechaniczna elementów metalowyc
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-09-20 14:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to w sumie doświadczenia nie mam ale bardzo szybko się uczę. To jest szansa na podwyżkę w krótkim czasie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-21 19:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 3 miesiącach podwyżka a później zależy od ciebie
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-09-21 22:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to zależy odemnie? Chodzi tutaj o to że jeśli będę się starać i te jeszcze różne inne rzeczy to dostanę?
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-11-04 11:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam może ktoś opisać tą firme jakie zarobki ile zmian i jaka jest relacja pracodawca pracownik (usunięte przez administratora) i pospólstwo czy raczej zgodność i wyrozumiałość będę wdzięczny pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaa - 2013-12-03 09:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo duze wymagania,duza dyscyplina,kompletny brak organizacji a zarobki najnizsze
zdjecie uzytkownika
merlin - 2014-02-20 21:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'aaa' w Twojej wypowiedzi dwie rzeczy się gryzą - mianowicie dyscyplina powinna iść chyba w parzę z organizacją
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
6 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dynaxo Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x