Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dynaxo Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dynaxo Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
papa - 2012-04-24 10:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie aby miec dobre warunki pracy dla kobiety trzeba miec dobre uklady i stosunki z BRYGADZISTAMI a oni wiedza o co chodzi....
zdjecie uzytkownika
niestety - 2013-07-26 21:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
papa - 2012-04-24 10:19:00

W tej firmie aby miec dobre warunki pracy dla kobiety trzeba miec dobre uklady i stosunki z BRYGADZISTAMI a oni wiedza o co chodzi....
Tak jest nie tylko w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
on - 2013-08-06 22:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna wroniecka firma, która [usunięte przez moderatora] pracowników za grosze.
zdjecie uzytkownika
były - 2013-09-18 02:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz stu procentową rację,[usunięte przez moderatora] na każdym kroku
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-09-18 11:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie powiedzieć coś więcej na temat tych groszy i innych rzeczy o których piszecie? Napiszcie więcej szczegółów o pracy w Dynaxo
zdjecie uzytkownika
milord - 2013-09-19 18:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się wykazać iść na szkolenie na jakąkolwiek maszynę cnc i zarobki są bardzo dobre 2500 bez większych problemów a jak ktoś przychodzi po szkole bez doświadczenia i ruchy ma nie z tej ziemii to czego można oczekiwać 1200 zł i do domu
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-09-20 14:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to w sumie doświadczenia nie mam ale bardzo szybko się uczę. To jest szansa na podwyżkę w krótkim czasie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-21 19:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 3 miesiącach podwyżka a później zależy od ciebie
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-09-21 22:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to zależy odemnie? Chodzi tutaj o to że jeśli będę się starać i te jeszcze różne inne rzeczy to dostanę?
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-11-04 11:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam może ktoś opisać tą firme jakie zarobki ile zmian i jaka jest relacja pracodawca pracownik (usunięte przez administratora) i pospólstwo czy raczej zgodność i wyrozumiałość będę wdzięczny pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaa - 2013-12-03 09:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo duze wymagania,duza dyscyplina,kompletny brak organizacji a zarobki najnizsze
zdjecie uzytkownika
merlin - 2014-02-20 21:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'aaa' w Twojej wypowiedzi dwie rzeczy się gryzą - mianowicie dyscyplina powinna iść chyba w parzę z organizacją
zdjecie uzytkownika
robi - 2014-04-26 12:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swietna firma. Od czasu wejscia do spolki pani prezes dzieje sie wiele dobrego. Ostatno byly wlasnie podwyzki. Widac tez coraz wiecej porzadku. Sprawdzcie sami.
zdjecie uzytkownika
greg - 2014-06-07 22:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robi - 2014-04-26 12:05:09]:
i na jakie pieniądze można obecnie liczyć w Dynaxo po tych podwyżkach? gdzie ona znalazła pieniądze :)
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-08-03 19:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile placa na prasach krawedziowych i wycinarkach rewolwerowych....10lat doświadczenia na maszynach
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-08-04 01:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [praca - 2014-08-03 19:52:14]:
wiesz co ciężko dowiedzieć się czegoś o pieniądzach na jakie liczyć można w Dynaxo. Myślę, że na pewno nie płacą gorzej niż w innych tego typu firmach na rynku. Dynaxo wydaje się jednym z lepszych graczy w branży jeśli chodzi o projektowanie i produkcje komponentów metalowych , także pewnie, żeby zachować dobrych fachowców muszą im płacić równie dobre pieniądze. Jeżeli chodzi o stanowiska pracy o które pytasz to rzeczywiście obecnie szukają ludzi na prasy krawędziowe i wycinarki rewolwerowe, ale jeśli już aplikujesz na te stanowiska to musisz wiedzieć , że głównie wymagana jest dobra znajomość rysunku technicznego no i przynajmniej podstawy obsługi komputera, bo to obecnie ważne. Ale skoro tak jak piszesz masz już 10 lat doświadczenia w branży to w takim razie to co napisałem masz opanowane na sto procent ;)
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-08-06 18:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rysunek techniczniczny opanowany na 100procent w rzutowaniach krzekrojach pasowaniach tolerancjach itd.co do obsługi maszyn to ustawianie programowanie według rys technicznego bo pewnie macie sysunki cadowskie i rozpisane na nim promienie.Pewnie tez macie krawedziarki z osiami Z1i Z2 programowalnymi co bardzo ułatwia prace i szybkosc wykonania detalu ktore ma kilka gięć....Obsługa komputera to juz chyba podstawa w dzisiejszych czasach...Narazie nie składałem aplikacji o prace ale powoli sie przymierzam i zobaczymy co z tego wyniknie....Na jakich systemach pracujecie na krawedziarkach na Delem Cybelec Triumh Amada....Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ziko - 2014-09-12 15:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500zl? Chyba z 2 albo 3 sobotami...
zdjecie uzytkownika
glonek - 2014-09-25 14:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziko - 2014-09-12 15:50:04]:
rozumiem @ziko , że wątpisz w taką kasę w Dynaxo? jeśli masz jakieś informacje na temat zarobków w tej firmie to proszę napisz na jakie pieniądze naprawdę można tu liczyć. I czy praca w weekendy liczona jest jako nadgodziny płatne 200 albo chociażby te 150 % normalnej stawki wynagrodzenia . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ziko - 2014-10-03 16:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sobota x2 a niedziela różnie.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-07 15:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki syf kazdy robi co mu sie podoba...wielce lotaja ze nie moga palic kiedy im sie chce to chyba nie pracowali w zakladzie w ktorym sa zasady hmm.pracownicy smiesznie dziwni kasa nadzna jak i cala robota ale jak ktos zaczyna swoja kariere zawodowa to moze tam isc i sie wielce podniecac dynaxo.
zdjecie uzytkownika
wlado - 2014-10-23 02:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-10-07 15:11:03]:
jeżeli taki miał być wydźwięk Twojej opinii to rzeczywiście ja też uważam , że firma jest dobra dla młodych pracowników którzy chcą zbierać doświadczenie w branży. Nie do końca polecałbym ją już pracownikom z odpowiednim stażem którzy na pewno znajdą coś lepszego. Ale jak najbardziej do przyuczenia polecam
zdjecie uzytkownika
oper - 2014-10-24 13:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki średnie do tego co jest wymagane, na każdym kroku jesteś obserwowany czy czasem za długo w WC nie siedzisz, nagroda miesięczna uzależniona od wspolczynika sprzedaży kogo to interesuje że firma.nie wykonała planu miesięcznego ? Więc.raz masz500 zł a raz 250 z reguły zawsze niższa . I nie ważne.jakom masz wydajnść możesz mieć 120% i tak cię walna na ka se . Dyrektor dusza człowiek Prezes z Panią Prezes wirtuozi zmian nie zawsze na lepsze. Najlepszy jest kierownik produkcji były esesman żadnych świętości jakby miał do kogo to prezesa by podkapowal człowiek niekompetentny na to stanowisko zero organizacji wszystko robione na ostatnia chwilę. Jedyny plus tej firmy to że wychodzisz z niej fachowcem że swojej dziedziny
zdjecie uzytkownika
pies - 2014-10-25 18:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oper - 2014-10-24 13:57:23]:
Witam, Kiedyś pracowałem w Dynaxo i wydaje mi się, że pracownicy byli rozpuszczeni, zero dyscypliny. Może dlatego teraz narzekasz na tego kierownika bo wymaga porządku i dyscypliny.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-29 08:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"oper " masz rację tylko fachowce wyjdziesz z tej firmy i nic po za tym. O czym wy marzycie jakieś 200 % czy 150 % normalnej stawki w weekend ???? normalne 100 % i nic po za tym nawet w niedziele a bywa że na odpracowanie i to jeszcze dowiadujesz się dzień po weekendzie który robiłeś . Pozbyć się premii można za byle co .
Nie macie bladego pojęcia o tej firmie , wiedzą to tylko ludzie którzy tam pracują lub pracowali , oni mogą powiedzieć jak jest naprawdę .
zdjecie uzytkownika
greg - 2014-11-06 22:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-10-29 08:50:08]:
@lolo, to jeżeli naprawdę masz jeszcze tyle do powiedzenia na temat tej firmy to śmiało. Myślę, że wiele osób czeka na opinie na temat Dynaxo, a ciężko znaleźć właśnie rzetelne komentarze na temat tej firmy . Bo rozumiem , że Ty właśnie należysz do grupy tych byłych lub nawet obecnych pracowników tej firmy?
zdjecie uzytkownika
pies - 2014-11-11 20:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, rozmawiałem z osobami, które obecnie pracują w Dynaxo i ktoś tu chyba kłamie (lolo) wszystkie nadgodziny w tym roku były zapłacone a za niedziele i święta były stawki liczone po 200%. Dlatego proszę jak podajecie informacje to rzetelnie a nie, że pokazujecie fałszywy obraz firmy.
zdjecie uzytkownika
ta - 2014-11-11 22:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robi - 2014-04-26 12:05:09]:
Odkąd pani prezes kieruje to są to coraz dziwniejsze ulepszenia, posiadać wszystkie kalendarze te z babami i normalne, polikwidowac wszystkie radia FM, zainstalować więcej kamer, śledzić na nich pracowników ile pala i pracują, zarządzenie tego roczne co do styczniowych podwyżek max 12zl brutto bo właściciele dali taki limit i podwyżki były ale norm i premier a przemiany zależy od wlscicieli i gu no nie podwyrzki
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-12-31 22:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pięknie - ja myślałem, że nikt tutaj nie tworzy jakiśbajeczek, a tu proszę okazuje się że w każym temacie mogą sietrafić czarne owce. cóż teraz trzeba wziąć się do roboty i sprawdzić jakieś kolejne miejsca możę uda się zarobić w innym miesjcu a tutaj czekam na porządną opinie i pracodawcy. dziękuję
zdjecie uzytkownika
awexfg - 2015-01-23 00:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a jaka jest atmosfera w tej firmie pomiedzy pracodawca i pracownikiem czy mozna liczyc również na pomoc ze strony pracowników w razie ewentualnej potrzeby...konkretnie firma jasno przedstawia warunki wspołpracy.., czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna?.
zdjecie uzytkownika
cnc - 2015-02-07 20:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [awexfg - 2015-01-23 00:04:33]:
Relacje bardzo dobre ludzie życzliwi możesz liczyć na pomoc zawsze ;) zdąży sie oczywiście czarną owca ale atmosfera bardzo miła ;)
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-02-26 04:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest szansa na co drugi wolny weekend, żeby można było studiować?
zdjecie uzytkownika
aneczka W - 2015-02-28 14:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie bo ja też jeszcze studiuję, jestem n a czwartym roku, ale ze względu na dziecko i ogólnie sytuację rodzinną to muszę już jakoś pracę podjąć bo się sami z małym moim musimy utrzymać. czy w takim razie powinnam iść do pracy do Dynaxo Sp. z o.o.? czy w tej firmie uda mi się to wszystko pogodzić czasowo?
zdjecie uzytkownika
pies - 2015-03-01 20:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Dynaxo nie utrudniają nauki, można spokojnie studiować w weekendy.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-28 02:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dyrektor ok kierownik produkcji ok ale są tam takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] typu ,,lanca' i ,,kana' co nic nie robią tylko pod......ją innych i za to mają najwyższe stawki w innych firmach juz by dawno ima(usunięte przez administratora)a tam trzymają takich nygusów ,,lanca ' to jest ewenement potrafi przełażic cały dzien i nic nie zrobic ale na innych psy wiesza i tego nikt nie widzi
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-30 20:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety nieraz tak jest że kierownictwo jest ok a zwykli pracownicy knują i podsycają do nie niemiłej atmosfery a przeważnie Ci co dużo gadają mało robią
zdjecie uzytkownika
jajnikkk - 2015-04-01 22:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kana? Święty człowiek a ze sam sra w swoje gniazdo no cóż.
zdjecie uzytkownika
10 lat w Dynaxo - 2015-04-04 16:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dynaxo - chyba nie najgorsza firma do jakiej można trafic . Ma wady i zalety. To że komuś zakaz palenia kiedy mu się chce się nie podoba raczej nigdzie nie będzie zadowolony bo palic może w domu do woli a w pracy ma robic co do niego nalezy. Mam tam 10 letni staż i wiele widziałem. Kierownik produkcji do bani, zero zorganizowania , liderzy ok , a reszta różnie jak to ludzie jedni ci pomogą inni podpierdolą Właściciele do dogadanie pomogą jak poprosisz . Wynagrodzenia różne w zależności od stanowiska, no niestety MWS gówno które zabiera kase nawet jak 100 % wyrobisz. Ale chyba nie jest tak źle ja przynajmniej nie mam zamiaru roboty porzucac
zdjecie uzytkownika
pies - 2015-04-28 20:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiedzę, że jest tu opinia pracownika który sobie nie radzi w tej firmie. W/w opinie jest subiektywna szkoda pisać takie bzdury.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-17 17:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pies kogo masz na myśli, wydaje mi się, że jak ktoś sobie nei radzi to odchodzi, a nie wiem jaką opinie ma ten pracownik, jak dobrą to chyba sobie radzi jakos na rynku. Mam też nadzieje, że jednak będzie wiaodmo czy program praktyk ruszy, bo wydaje mi się, że już od poczatku wakacji miało się coś dziać.
zdjecie uzytkownika
majka - 2016-01-07 22:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dynaxo to jedno wielkie nieporozumienie,generalnie słaba organizacja no i na jednego pracującego przypada 5 ściemniaczy,łażą cały dzień i nic nie robią a na końcu głupoty w karcie pracy wypisują,powinien się ktoś wreszcie za to zabrać,na podwyżke nie ma co liczyć bo firma podobno nie zarabia a na takich ściemniaczy,którzy nic nie robią kasa jest,masakra
zdjecie uzytkownika
wianuszek - 2016-01-13 12:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomek praktyk póki co nie widać na horyzoncie, ale nie wyobrażam sobie programu praktyk w obróbce blach, na razie szukają lidera zmiany w Popowie jeśli chcesz
zdjecie uzytkownika
józek - 2016-01-21 16:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@wianuszek chyba ta oferta pracy już nie jest aktualna, a szkoda, bo sam chciałem się załapać u nich na to stanowisko. Z liderami raczej nie ma problemów, bo na atmosferę nie ma się co skarżyc.
zdjecie uzytkownika
greg - 2016-02-07 17:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [józek - 2016-01-21 16:41:21]:
rzeczywiście jeśli chodzi o pracę biurową w dynaxo to jest ona dość standardowa i nie taka ciężka. Kasa przyzwoita, ale warto na rozmowie walczyć o swoje.
zdjecie uzytkownika
3e4rt - 2016-02-11 12:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@greg no warto uwazam sporobwac podjac u nich prace teraz to szukaja Industrial Sales Specialist w Czrnkowie, wymagana ejst znajomosc jezyka angielskiego
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-02-13 21:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ten angielski to nie oszukujmy się, wszedzie tak naparwde jest teraz wymagany wiec to nic dziwnefo, a jako specjlisa ds, sprzeadaży to już na pewno trzeba umieć się dogadac z zagranicznym klientem.
zdjecie uzytkownika
nana - 2016-02-16 18:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie też nie dziwi wymaganie języka angielskiego na stanowisku specjalisty ds. sprzedaży. Ale to nie jest jedyny wymóg, bo trzeba jeszcze mieć wyższe wykształcenie oraz doświadczenie w sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
marko - 2016-03-05 21:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogolnie firma dobra na start dla osoby chcacej zaglebic sie w obrobke metali, ci bardziej ambitni wychodza z tej firmy jako specjalisci. Tam niestety jeszcze za moich czasow awanse z produkcji do biura sie skonczyly bo firma woli kogos z dyplomem kto rzadko ma pojecie o tym co sie tam dzieje. Wyplata zawsze na czas to duzy plus
zdjecie uzytkownika
567u - 2016-04-08 21:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiaodmo ze gdzies przeciez trzeba zdobyc dosiwadczenie
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2016-05-11 10:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marko' na start jak każda firma jest dobra, ponieważ wiele sie tam możesz nauczyć a czasem poznac jakies ciekawe i wpływowe osoby, a może pozniej bedza ci odpowiadały warunki zostaniesz z nimi na dłużej.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dynaxo Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dynaxo Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert