Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dynaxo Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dynaxo Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
papa - 2012-04-24 10:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie aby miec dobre warunki pracy dla kobiety trzeba miec dobre uklady i stosunki z BRYGADZISTAMI a oni wiedza o co chodzi....
zdjecie uzytkownika
niestety - 2013-07-26 21:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
papa - 2012-04-24 10:19:00

W tej firmie aby miec dobre warunki pracy dla kobiety trzeba miec dobre uklady i stosunki z BRYGADZISTAMI a oni wiedza o co chodzi....
Tak jest nie tylko w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
on - 2013-08-06 22:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna wroniecka firma, która [usunięte przez moderatora] pracowników za grosze.
zdjecie uzytkownika
były - 2013-09-18 02:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz stu procentową rację,[usunięte przez moderatora] na każdym kroku
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-09-18 11:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie powiedzieć coś więcej na temat tych groszy i innych rzeczy o których piszecie? Napiszcie więcej szczegółów o pracy w Dynaxo
zdjecie uzytkownika
milord - 2013-09-19 18:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się wykazać iść na szkolenie na jakąkolwiek maszynę cnc i zarobki są bardzo dobre 2500 bez większych problemów a jak ktoś przychodzi po szkole bez doświadczenia i ruchy ma nie z tej ziemii to czego można oczekiwać 1200 zł i do domu
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-09-20 14:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to w sumie doświadczenia nie mam ale bardzo szybko się uczę. To jest szansa na podwyżkę w krótkim czasie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-21 19:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 3 miesiącach podwyżka a później zależy od ciebie
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-09-21 22:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to zależy odemnie? Chodzi tutaj o to że jeśli będę się starać i te jeszcze różne inne rzeczy to dostanę?
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-11-04 11:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam może ktoś opisać tą firme jakie zarobki ile zmian i jaka jest relacja pracodawca pracownik (usunięte przez administratora) i pospólstwo czy raczej zgodność i wyrozumiałość będę wdzięczny pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaa - 2013-12-03 09:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo duze wymagania,duza dyscyplina,kompletny brak organizacji a zarobki najnizsze
zdjecie uzytkownika
merlin - 2014-02-20 21:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'aaa' w Twojej wypowiedzi dwie rzeczy się gryzą - mianowicie dyscyplina powinna iść chyba w parzę z organizacją
zdjecie uzytkownika
robi - 2014-04-26 12:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swietna firma. Od czasu wejscia do spolki pani prezes dzieje sie wiele dobrego. Ostatno byly wlasnie podwyzki. Widac tez coraz wiecej porzadku. Sprawdzcie sami.
zdjecie uzytkownika
greg - 2014-06-07 22:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robi - 2014-04-26 12:05:09]:
i na jakie pieniądze można obecnie liczyć w Dynaxo po tych podwyżkach? gdzie ona znalazła pieniądze :)
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-08-03 19:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile placa na prasach krawedziowych i wycinarkach rewolwerowych....10lat doświadczenia na maszynach
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-08-04 01:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2014-08-03 19:52:14]:
wiesz co ciężko dowiedzieć się czegoś o pieniądzach na jakie liczyć można w Dynaxo. Myślę, że na pewno nie płacą gorzej niż w innych tego typu firmach na rynku. Dynaxo wydaje się jednym z lepszych graczy w branży jeśli chodzi o projektowanie i produkcje komponentów metalowych , także pewnie, żeby zachować dobrych fachowców muszą im płacić równie dobre pieniądze. Jeżeli chodzi o stanowiska pracy o które pytasz to rzeczywiście obecnie szukają ludzi na prasy krawędziowe i wycinarki rewolwerowe, ale jeśli już aplikujesz na te stanowiska to musisz wiedzieć , że głównie wymagana jest dobra znajomość rysunku technicznego no i przynajmniej podstawy obsługi komputera, bo to obecnie ważne. Ale skoro tak jak piszesz masz już 10 lat doświadczenia w branży to w takim razie to co napisałem masz opanowane na sto procent ;)
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-08-06 18:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rysunek techniczniczny opanowany na 100procent w rzutowaniach krzekrojach pasowaniach tolerancjach itd.co do obsługi maszyn to ustawianie programowanie według rys technicznego bo pewnie macie sysunki cadowskie i rozpisane na nim promienie.Pewnie tez macie krawedziarki z osiami Z1i Z2 programowalnymi co bardzo ułatwia prace i szybkosc wykonania detalu ktore ma kilka gięć....Obsługa komputera to juz chyba podstawa w dzisiejszych czasach...Narazie nie składałem aplikacji o prace ale powoli sie przymierzam i zobaczymy co z tego wyniknie....Na jakich systemach pracujecie na krawedziarkach na Delem Cybelec Triumh Amada....Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ziko - 2014-09-12 15:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500zl? Chyba z 2 albo 3 sobotami...
zdjecie uzytkownika
glonek - 2014-09-25 14:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziko - 2014-09-12 15:50:04]:
rozumiem @ziko , że wątpisz w taką kasę w Dynaxo? jeśli masz jakieś informacje na temat zarobków w tej firmie to proszę napisz na jakie pieniądze naprawdę można tu liczyć. I czy praca w weekendy liczona jest jako nadgodziny płatne 200 albo chociażby te 150 % normalnej stawki wynagrodzenia . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ziko - 2014-10-03 16:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sobota x2 a niedziela różnie.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-07 15:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki syf kazdy robi co mu sie podoba...wielce lotaja ze nie moga palic kiedy im sie chce to chyba nie pracowali w zakladzie w ktorym sa zasady hmm.pracownicy smiesznie dziwni kasa nadzna jak i cala robota ale jak ktos zaczyna swoja kariere zawodowa to moze tam isc i sie wielce podniecac dynaxo.
zdjecie uzytkownika
wlado - 2014-10-23 02:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-10-07 15:11:03]:
jeżeli taki miał być wydźwięk Twojej opinii to rzeczywiście ja też uważam , że firma jest dobra dla młodych pracowników którzy chcą zbierać doświadczenie w branży. Nie do końca polecałbym ją już pracownikom z odpowiednim stażem którzy na pewno znajdą coś lepszego. Ale jak najbardziej do przyuczenia polecam
zdjecie uzytkownika
oper - 2014-10-24 13:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki średnie do tego co jest wymagane, na każdym kroku jesteś obserwowany czy czasem za długo w WC nie siedzisz, nagroda miesięczna uzależniona od wspolczynika sprzedaży kogo to interesuje że firma.nie wykonała planu miesięcznego ? Więc.raz masz500 zł a raz 250 z reguły zawsze niższa . I nie ważne.jakom masz wydajnść możesz mieć 120% i tak cię walna na ka se . Dyrektor dusza człowiek Prezes z Panią Prezes wirtuozi zmian nie zawsze na lepsze. Najlepszy jest kierownik produkcji były esesman żadnych świętości jakby miał do kogo to prezesa by podkapowal człowiek niekompetentny na to stanowisko zero organizacji wszystko robione na ostatnia chwilę. Jedyny plus tej firmy to że wychodzisz z niej fachowcem że swojej dziedziny
zdjecie uzytkownika
pies - 2014-10-25 18:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oper - 2014-10-24 13:57:23]:
Witam, Kiedyś pracowałem w Dynaxo i wydaje mi się, że pracownicy byli rozpuszczeni, zero dyscypliny. Może dlatego teraz narzekasz na tego kierownika bo wymaga porządku i dyscypliny.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-29 08:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"oper " masz rację tylko fachowce wyjdziesz z tej firmy i nic po za tym. O czym wy marzycie jakieś 200 % czy 150 % normalnej stawki w weekend ???? normalne 100 % i nic po za tym nawet w niedziele a bywa że na odpracowanie i to jeszcze dowiadujesz się dzień po weekendzie który robiłeś . Pozbyć się premii można za byle co .
Nie macie bladego pojęcia o tej firmie , wiedzą to tylko ludzie którzy tam pracują lub pracowali , oni mogą powiedzieć jak jest naprawdę .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dynaxo Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x