Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dynaxo Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dynaxo Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
praca - 2014-08-03 19:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile placa na prasach krawedziowych i wycinarkach rewolwerowych....10lat doświadczenia na maszynach
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-08-04 01:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [praca - 2014-08-03 19:52:14]:
wiesz co ciężko dowiedzieć się czegoś o pieniądzach na jakie liczyć można w Dynaxo. Myślę, że na pewno nie płacą gorzej niż w innych tego typu firmach na rynku. Dynaxo wydaje się jednym z lepszych graczy w branży jeśli chodzi o projektowanie i produkcje komponentów metalowych , także pewnie, żeby zachować dobrych fachowców muszą im płacić równie dobre pieniądze. Jeżeli chodzi o stanowiska pracy o które pytasz to rzeczywiście obecnie szukają ludzi na prasy krawędziowe i wycinarki rewolwerowe, ale jeśli już aplikujesz na te stanowiska to musisz wiedzieć , że głównie wymagana jest dobra znajomość rysunku technicznego no i przynajmniej podstawy obsługi komputera, bo to obecnie ważne. Ale skoro tak jak piszesz masz już 10 lat doświadczenia w branży to w takim razie to co napisałem masz opanowane na sto procent ;)
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-08-06 18:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rysunek techniczniczny opanowany na 100procent w rzutowaniach krzekrojach pasowaniach tolerancjach itd.co do obsługi maszyn to ustawianie programowanie według rys technicznego bo pewnie macie sysunki cadowskie i rozpisane na nim promienie.Pewnie tez macie krawedziarki z osiami Z1i Z2 programowalnymi co bardzo ułatwia prace i szybkosc wykonania detalu ktore ma kilka gięć....Obsługa komputera to juz chyba podstawa w dzisiejszych czasach...Narazie nie składałem aplikacji o prace ale powoli sie przymierzam i zobaczymy co z tego wyniknie....Na jakich systemach pracujecie na krawedziarkach na Delem Cybelec Triumh Amada....Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ziko - 2014-09-12 15:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500zl? Chyba z 2 albo 3 sobotami...
zdjecie uzytkownika
glonek - 2014-09-25 14:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziko - 2014-09-12 15:50:04]:
rozumiem @ziko , że wątpisz w taką kasę w Dynaxo? jeśli masz jakieś informacje na temat zarobków w tej firmie to proszę napisz na jakie pieniądze naprawdę można tu liczyć. I czy praca w weekendy liczona jest jako nadgodziny płatne 200 albo chociażby te 150 % normalnej stawki wynagrodzenia . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ziko - 2014-10-03 16:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sobota x2 a niedziela różnie.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-07 15:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden wielki syf kazdy robi co mu sie podoba...wielce lotaja ze nie moga palic kiedy im sie chce to chyba nie pracowali w zakladzie w ktorym sa zasady hmm.pracownicy smiesznie dziwni kasa nadzna jak i cala robota ale jak ktos zaczyna swoja kariere zawodowa to moze tam isc i sie wielce podniecac dynaxo.
zdjecie uzytkownika
wlado - 2014-10-23 02:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-10-07 15:11:03]:
jeżeli taki miał być wydźwięk Twojej opinii to rzeczywiście ja też uważam , że firma jest dobra dla młodych pracowników którzy chcą zbierać doświadczenie w branży. Nie do końca polecałbym ją już pracownikom z odpowiednim stażem którzy na pewno znajdą coś lepszego. Ale jak najbardziej do przyuczenia polecam
zdjecie uzytkownika
oper - 2014-10-24 13:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki średnie do tego co jest wymagane, na każdym kroku jesteś obserwowany czy czasem za długo w WC nie siedzisz, nagroda miesięczna uzależniona od wspolczynika sprzedaży kogo to interesuje że firma.nie wykonała planu miesięcznego ? Więc.raz masz500 zł a raz 250 z reguły zawsze niższa . I nie ważne.jakom masz wydajnść możesz mieć 120% i tak cię walna na ka se . Dyrektor dusza człowiek Prezes z Panią Prezes wirtuozi zmian nie zawsze na lepsze. Najlepszy jest kierownik produkcji były esesman żadnych świętości jakby miał do kogo to prezesa by podkapowal człowiek niekompetentny na to stanowisko zero organizacji wszystko robione na ostatnia chwilę. Jedyny plus tej firmy to że wychodzisz z niej fachowcem że swojej dziedziny
zdjecie uzytkownika
pies - 2014-10-25 18:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oper - 2014-10-24 13:57:23]:
Witam, Kiedyś pracowałem w Dynaxo i wydaje mi się, że pracownicy byli rozpuszczeni, zero dyscypliny. Może dlatego teraz narzekasz na tego kierownika bo wymaga porządku i dyscypliny.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-29 08:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"oper " masz rację tylko fachowce wyjdziesz z tej firmy i nic po za tym. O czym wy marzycie jakieś 200 % czy 150 % normalnej stawki w weekend ???? normalne 100 % i nic po za tym nawet w niedziele a bywa że na odpracowanie i to jeszcze dowiadujesz się dzień po weekendzie który robiłeś . Pozbyć się premii można za byle co .
Nie macie bladego pojęcia o tej firmie , wiedzą to tylko ludzie którzy tam pracują lub pracowali , oni mogą powiedzieć jak jest naprawdę .
zdjecie uzytkownika
greg - 2014-11-06 22:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-10-29 08:50:08]:
@lolo, to jeżeli naprawdę masz jeszcze tyle do powiedzenia na temat tej firmy to śmiało. Myślę, że wiele osób czeka na opinie na temat Dynaxo, a ciężko znaleźć właśnie rzetelne komentarze na temat tej firmy . Bo rozumiem , że Ty właśnie należysz do grupy tych byłych lub nawet obecnych pracowników tej firmy?
zdjecie uzytkownika
pies - 2014-11-11 20:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, rozmawiałem z osobami, które obecnie pracują w Dynaxo i ktoś tu chyba kłamie (lolo) wszystkie nadgodziny w tym roku były zapłacone a za niedziele i święta były stawki liczone po 200%. Dlatego proszę jak podajecie informacje to rzetelnie a nie, że pokazujecie fałszywy obraz firmy.
zdjecie uzytkownika
ta - 2014-11-11 22:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robi - 2014-04-26 12:05:09]:
Odkąd pani prezes kieruje to są to coraz dziwniejsze ulepszenia, posiadać wszystkie kalendarze te z babami i normalne, polikwidowac wszystkie radia FM, zainstalować więcej kamer, śledzić na nich pracowników ile pala i pracują, zarządzenie tego roczne co do styczniowych podwyżek max 12zl brutto bo właściciele dali taki limit i podwyżki były ale norm i premier a przemiany zależy od wlscicieli i gu no nie podwyrzki
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-12-31 22:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pięknie - ja myślałem, że nikt tutaj nie tworzy jakiśbajeczek, a tu proszę okazuje się że w każym temacie mogą sietrafić czarne owce. cóż teraz trzeba wziąć się do roboty i sprawdzić jakieś kolejne miejsca możę uda się zarobić w innym miesjcu a tutaj czekam na porządną opinie i pracodawcy. dziękuję
zdjecie uzytkownika
awexfg - 2015-01-23 00:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a jaka jest atmosfera w tej firmie pomiedzy pracodawca i pracownikiem czy mozna liczyc również na pomoc ze strony pracowników w razie ewentualnej potrzeby...konkretnie firma jasno przedstawia warunki wspołpracy.., czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna?.
zdjecie uzytkownika
cnc - 2015-02-07 20:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [awexfg - 2015-01-23 00:04:33]:
Relacje bardzo dobre ludzie życzliwi możesz liczyć na pomoc zawsze ;) zdąży sie oczywiście czarną owca ale atmosfera bardzo miła ;)
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-02-26 04:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest szansa na co drugi wolny weekend, żeby można było studiować?
zdjecie uzytkownika
aneczka W - 2015-02-28 14:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie bo ja też jeszcze studiuję, jestem n a czwartym roku, ale ze względu na dziecko i ogólnie sytuację rodzinną to muszę już jakoś pracę podjąć bo się sami z małym moim musimy utrzymać. czy w takim razie powinnam iść do pracy do Dynaxo Sp. z o.o.? czy w tej firmie uda mi się to wszystko pogodzić czasowo?
zdjecie uzytkownika
pies - 2015-03-01 20:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Dynaxo nie utrudniają nauki, można spokojnie studiować w weekendy.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-28 02:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dyrektor ok kierownik produkcji ok ale są tam takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] typu ,,lanca' i ,,kana' co nic nie robią tylko pod......ją innych i za to mają najwyższe stawki w innych firmach juz by dawno ima(usunięte przez administratora)a tam trzymają takich nygusów ,,lanca ' to jest ewenement potrafi przełażic cały dzien i nic nie zrobic ale na innych psy wiesza i tego nikt nie widzi
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-30 20:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety nieraz tak jest że kierownictwo jest ok a zwykli pracownicy knują i podsycają do nie niemiłej atmosfery a przeważnie Ci co dużo gadają mało robią
zdjecie uzytkownika
jajnikkk - 2015-04-01 22:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kana? Święty człowiek a ze sam sra w swoje gniazdo no cóż.
zdjecie uzytkownika
10 lat w Dynaxo - 2015-04-04 16:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dynaxo - chyba nie najgorsza firma do jakiej można trafic . Ma wady i zalety. To że komuś zakaz palenia kiedy mu się chce się nie podoba raczej nigdzie nie będzie zadowolony bo palic może w domu do woli a w pracy ma robic co do niego nalezy. Mam tam 10 letni staż i wiele widziałem. Kierownik produkcji do bani, zero zorganizowania , liderzy ok , a reszta różnie jak to ludzie jedni ci pomogą inni podpierdolą Właściciele do dogadanie pomogą jak poprosisz . Wynagrodzenia różne w zależności od stanowiska, no niestety MWS gówno które zabiera kase nawet jak 100 % wyrobisz. Ale chyba nie jest tak źle ja przynajmniej nie mam zamiaru roboty porzucac
zdjecie uzytkownika
pies - 2015-04-28 20:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiedzę, że jest tu opinia pracownika który sobie nie radzi w tej firmie. W/w opinie jest subiektywna szkoda pisać takie bzdury.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dynaxo Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dynaxo Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie