HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań

Radom

Opinie o HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań

krakus 2016-04-11 10:50
Witam. Chciałbym bardzo podziękować zespołowi Helpea za profesjonalne i uczciwe podejście do klienta i nie obiecywanie na wstępie gruszek na wierzbie. Przywróciliście Państwo wiarę w to, że są kancelarie uczciwe i bez warunków wstępnych zgodnie z zawartą umową, która jest bez żadnych haczyków pisanych drobnym druczkiem. Piszę tak,bo miałem wcześniej "przyjemność" trafić na prawnika, dla którego dobro klienta było na końcu. Chciałbym podkreślić takt i delikatność oraz rzetelność prowadzących naszą sprawę i doskonały kontakt telefoniczny i e-mailowy oraz bieżącą informację o postępach na stronie internetowej. Na koniec rzetelne i przejrzyste rozliczenie udokumentowane fakturami. Dziękując bardzo za pomoc gorąco polecam Helpea oraz będę polecał wszystkim swoim znajomym potrzebującym pomocy prawnej. Życząc powodzenia całemu zespołowi jeszcze raz dziękuję.
3
a.kosciukiewicz@helpea,pl 2016-04-14 16:00
bardzo dziekuje i polecam firme helpea za profesjonalizm ipozytywne zbbalatwienie mojej sprawy firma nie jest tania ale uczciwa irzetelna.bardzo dziekuje wszystkppim zaangazowanym w sprawe pozdrawiam a.kosciukiewicz.
2
Basekr 2016-04-14 20:49
Mogę z przekonaniem polecić firmę HELPEA. Byłam zdziwiona, że ktoś po tylu latach się odzywa,w dodatku obiecuje odszkodowanie,o którym nikt nawet nie myślał.
Było dokładnie tak jak mówili,po trzech miesiącach mam pieniądze na koncie.A że prowizja wysoka? Przecież wcześniej nie myślałam o żadnych pieniądzach, a tak ja mam, a oni też swoje zarobili. Bardzo dziękuję:)
4
Helena Ciechanów 2016-07-27 16:55
Skorzystałam z usług firmy Helpea i jestem zadowolona. Gdy przedstawiciel firmy zwrócił się do mnie, początkowo miałam obawy czy to nie jakiś oszust. Jednak moje obawy szybko zostały rozwiane, i zgodnie z obietnicą, dzięki Helpea, uzyskałam odszkodowanie. Wszystko poszło szybko (cała procedura trwała kilka miesięcy) i sprawnie, a pracownicy firmy byli uprzejmi, kompetentni i tłumaczyli zagadnienia prawne tak, bym nawet ja, czyli totalny laik, wszystko zrozumiała. Mogę z pełną odpowiedzialnością przyznać, że Helpea to rzetelna firma.

Helena z Ciechanowa
1
Lawbraker 2016-07-31 15:47
Brawo. Trzeba rozwalić ta mafie sądowa - adwokacką. Biorą kasę za nic.
2
Żaneta K. 2016-08-02 13:27
Ja również chciałam ostrzec przed pseudo-prawnikami, jedynie na czym się znają to na rozwodach i alimentach i w tej kwestii rzeczywiście są profesjonalistami. Jeżeli chodzi o rynek odszkodowań z całym szacunkiem ale tylko kompetentne firmy potrafią się rzetelnie tym zająć. To jest długotrwały proces , nad którym pracuje sztab ludzi plus kancelaria,sprawy są analizowane indywidualnie jak i decyzje czy droga polubowna czy należy wziąć pod uwagę proces sądowy. Firmy określają procent przy podpisywaniu umowy i klient już nie musi się martwić o dodatkowe koszta, natomiast prywatny prawnik owszem zawsze podaje 10 % tylko nie informuje klientów, że na postępowanie sądowe musi dojechać a za to płaci klient! stąd prawnikowi opłaca się ciągnąć sprawę w nieskończoność, o czym klient nie ma pojęcia i traci pieniądze. Tyle w temacie prywatnego prawnika.
Aneta W. 2016-08-02 13:56
Dziękujemy serdecznie za skorzystanie z usług Helpea jak również z pozytywnej opinii, dla nas jest niezwykle ważne aby Klient był zadowolony tak z uzyskanego świadczenia jak i z obsługi. Jesteśmy firmą o głęboko zakorzenionych wartościach takich jak zrozumienie, cierpliwość i wiara, że to co robimy pomaga odnaleźć nadzieję i poczucie bezpieczeństwa.
Helpea 2016-09-07 14:14

Aktualne ogłoszenie to przedstawiciel handlowy ds likwidacji szkód rzeczowych
Proszę wysłać cv na rekrutacja@helpea.pl.
Jacek Szpaczyński 2016-10-21 00:31
Współpraca z Firmą daje mi możliwość pomagania innym, ale też życia na wysokim poziomie. Kapitalna atmosfera, fantastyczny zarząd i genialny zespół sprawiają, że codzienna praca to przyjemność i świetna okazja do realizowania siebie.
1
Basia 2016-10-27 13:24
Barbara Z.
Firma Helpea bardzo profesjonalna uzyskują największe odszkodowania, sprawa dość szybko załatwiona z tego co się zorientowałam bo cztery miesiące i miałam pieniądze. Obsługa profesjonalna, rzetelna jeżeli ktoś się waha, to polecam z całego serca, bardzo mi pomogli,pozdrawiam. Barbara
Marcin 2016-11-09 14:20
Witam,
Również chcę się podzielić swoją opinią z wami o firmie Helpea.
Jednym zdaniem, firma jest wiarygodna, nie wali ściemy a dla mnie uzyskali ogromne pieniądze. Bardzo jestem im wdzięczny, ponieważ wiele już firm starały się mi pomóc no ale bez szczęśliwego zakończenia a im się udało.
Więc jak któregoś dnia zapuka do waszych drzwi przedstawiciel z firmy helpea to nie bójcie się to znak że właśnie dziś spotkało was wielkie szczęście :D
Pozdrawiam :) :)
Dorota70 2016-11-23 20:04
Dziękuje firmie Helpea za pomoc w uzyskaniu odszkodowania.To przedstawiciel firmy pan Marcin poinformował mnie, że można a nawet należy starać się o odszkodowanie za śmierć bliskiej mi osoby,która zginęła w wypadku samochodowym 8 lat temu. Firma zajęła się wszystkim, na bieżąco informując mnie o sprawie. Jest to firma uczciwa i godna zaufania
Dorota70 2016-11-23 20:07
Dziękuje firmie Helpea za pomoc w uzyskaniu odszkodowania.To przedstawiciel firmy pan Marcin poinformował mnie, że można a nawet należy starać się o odszkodowanie za śmierć bliskiej mi osoby,która zginęła w wypadku samochodowym 8 lat temu. Firma zajęła się wszystkim, na bieżąco informując mnie o sprawie. Jest to firma uczciwa i godna zaufania

exista 2016-12-15 22:04
Miałem okazję poznać firmę od środka i moim zdaniem praca nie jest godna polecenia. Warunki które są przedstawiane przez dyrektora firmy (na fb,sam podaje że ma 23 lata, a na drzwiach biura od 2 lat obwołuję się mgr.inż) wydają się super, dopóki od kwoty nie odliczysz sobie podatku, oraz kosztów paliwa ( firma oferuje dodatki na paliwo, po zrobieniu określonej ilości umów). Firma działa na zasadzie MLM, czyli jak piramidy zajmujące się sprzedażą m.in odkurzaczy, czy kosmetyków. Ta sama zasada tylko produktem są odszkodowania, a zamiast epickich nazw używają stwierdzeń typu. np. kierownik regionalny.
Helpea wypłaca zaliczki, jeżeli wstępna weryfikacja sprawy jest pozytywna. Wypłata całości pieniędzy następuje po 4 mc lub później od zebrania wszystkich dokumentów. Dostajesz na początku tylko 10 % od kwoty prowizji zarobionej przez firmę, gdzie w innych podobnych firmach zaczynasz od 20 % (każda firma mówi, że jest profesjonalna i najszybsza) . Firma stosuje pijarowskie zagrywki, które mają namieszać nowym ''najemnikom'' w głowach. Na szkoleniach ''Kasta wszechmądrych'' opowiada ile to zarabiają dzięki firmie, jednak to tylko blef. Wystarczy poprosić Dyrektora o pójście do banku z Tobą, żeby pokazał Ci przelew jaki otrzymał 3 miesiące temu z helpea i chociaż na szkoleniu nie miał problemu z mówieniem ile zarabia, to z tym już może mieć problem. Podsumowując, moim zdaniem na rozpoczęcie nowej pracy spokojnie można znaleźć sobie lepsze miejsce. Pozdrawiam
22
martinez 2017-01-17 13:10
Nie pisze się ani nie mówi 'pieniążki', no chyba, że jesteś przedszkolakiem
Programista wyklęty 2017-01-17 15:19
albo jak się zarabia pensję radomską, to wyjątkowo, można napisać "pieniążki". No chyba, że ktoś ma znajomości, to zarabia pieniądze, a nie "pieniążki"
Kamil 2017-01-30 12:52
Jak chyba każdy kto przegląda to forum - po kontakcie ze strony firmy Helpea zacząłem poszukiwać informacji na ich temat, trafiłem również i tutaj. Z racji tego, że jestem pesymistą/realistą podchodzę bardzo ostrożnie do osób, które dzwonią do mnie z nieznanego numeru telefonu i oferują pomoc. Zaryzykowałem, wszakże rzetelne informacje znalazłem na ich temat w Internecie. Ostatecznie firma ubezpieczeniowa zdecydowała się na zakończenie sporu na drodze polubownej i tym samym bez najmniejszego wysiłku (nie włączając w to złożenia kilku podpisów i wysyłki kilku listów poleconych) uzyskałem należne wg prawa pieniądze.

Chciałbym jeszcze dodać, że Helpea odwala kawał dobrej roboty - logiczne dla mnie więc to, że za swoja pracę oczekują honorarium - stąd też podpisana umowa, że 30% od kwoty, które wywalczą od firmy ubezpieczeniowej zostaje u nich. Z drugiej strony nigdy nie podjąłbym się samodzielnej walki z firmą ubezpieczeniową. Z perspektywy czasu bardzo cieszy mnie fakt, że to Helpea jako pierwsza nawiązała kontakt.

Ciekawe jest też to, że w przypadku, gdy nie ugrają dla klienta nic, to też nie będą w stanie zapewnić sobie wynagrodzenia. Taka motywacja, aby sprawę zamknąć z korzyścią dla klienta ...

Dziękuję!

1
Lipska Marta 2017-03-13 12:24
Witam. Ja mogę w 100% polecić firmę Helpea !! Otrzymałam zadowalające mnie odszkodowanie w określonym terminie, bardzo miły kontakt z osobami prowadzącymi moją sprawę. Poleciłam Ich mojej kuzynce, i równie rzetelnie zajmują się jej sprawą jak i moją. Tylko czas się przedłużył, ale kuzynka ma bardziej skomplikowany przypadek - ważne, że wszystko jest na dobrej drodze do zakończenia. Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń do Ich pracy, pomagali, doradzali i co najważniejsze wspierali dobrym słowem! Pozdrawiam i Bardzo Dziękuję całemu Zespołowi HELPEA!!!
Jan Kotwas 2017-03-16 15:30
Serdecznie dziękuję Pracownikom Firmy Helpea za uzyskanie odszkodowania po smierci ojca który zginął w wypadku drogowym . Byłem zdziwiony, że ktoś po tylu latach się odzywa,w dodatku obiecuje odszkodowanie,o którym nawet nie wiedziałem ze mi się należy.
Było dokładnie tak jak mówili,po trzech miesiącach mam pieniądze na koncie. Gdy przedstawiciel firmy zwrócił się do mnie, początkowo miałem obawy czy to nie jest jakiś oszust. Jednak moje obawy szybko zostały rozwiane, i zgodnie z obietnicą, dzięki Helpea, uzyskałem odszkodowanie. Wszystko poszło szybko i sprawnie, a pracownicy firmy byli uprzejmi, kompetentni i tłumaczyli zagadnienia prawne tak, bym nawet ja, czyli totalny laik, wszystko zrozumiał. Mogę z pełną odpowiedzialnością przyznać, że Helpea to rzetelna firma;)
Gorąco polecam usługi firmy HELPEA.
janina 2017-03-27 08:24
Pragnę podziękować Firmie Helpea i pracownikom, którzy byli zaangażowani w prowadzenie mojej sprawy z tytułu odszkodowania. Po mimo upływu 19 lat od wypadku mojego syna, ból w sercu pozostaje i nie chciałam powracać do tego co się wydarzyło, jednak zostałam bardzo miło zaskoczona poprzez działania Firmy. Bardzo polecam osobom pokrzywdzonym o zwrócenie się o pomoc do Helpea działają bardzo skutecznie.
Pozdrawiam Janina
Daria 2017-03-27 23:04
Gorąco polecam :) Praca dla osób które chcą pomagać innym! Tutaj każdy kto pracuje z pasją i zaangażowaniem dostaje godne wynagrodzenie za swóją pracę. Pomoc osobą po wypadkach daje satysfakcję i spełnienie się jako człowiek a szeroka gama szkoleń i szkolenia cykliczne dla pracowników przygotowywują do obsługi klienta na najwyższym poziomie.
Nie tak 2017-04-14 11:42
Witam, nie jestem zadowolony z usług tej firmy. Obsługa bardzo miła, wszystko czytelnie, pieniądze przelali, jednak musiałem się natrudzić, aby procedury zrozumieć. Jednak nie do końca jestem zadowolony.
2
maro2005k 2017-04-18 13:13
Witam serdecznie ,polecam wszystkim firmę Helpea ,każdą sprawę doprowadzą do samego końca oczywiście z korzyścią dla klienta .Pozdrawiam rodzina że Śląska
Lila Sokołowska 2017-04-24 21:28
Witam.
Chciałabym szczerze podziękować za profesjonalizm i szybkie załatwienie sprawy. Wszystko poszło szybko i sprawnie, pracownicy firmy byli profesjonalni i kompetentni. To przedstawiciel firmy Pan Jacek poinformował mnie, że można, a nawet należy starać się o odszkodowanie za śmierć bliskiej mi osoby. Chciałabym polecić tę firmę innym klientom. Jeszcze raz dziękuję.
Matti 2017-05-26 02:24
Zdecydowanie polecam. Dobro klienta ponad wszystko. Kompleksowe wsparcie, zaangażowanie i profesjonalizm. Wspaniali ludzie, z którymi nawet szybko można się zaprzyjaźnić! To jest to! ;) Polecam gorąco.
Henryka Brzezińska 2017-06-01 12:53
Bardzo wiarygodna firma. Szybko i sprawnie załatwili odszkodowanie. Nie było żadnych problemów. Polecam gorąco tą firmę wszystkim którzy chcą skorzystać z podobnych usług. Dziękuję i pozdrawiam cały zespół.
Teresa 2017-06-26 20:43
Dziękuję bardzo firmie Helpea za uzyskane zadośćuczynienie za śmierć bliskiej mi osoby, która zginęła w wypadku ok 20 lat temu. Nawet nie wiedziałam, że coś mi się należy. To przedstawiciel firmy zapukał do moich drzwi. Firma zajęła się wszystkim, na bieżąco informując mnie o przebiegu sprawy. Tak jak mówili, po 3 miesiącach otrzymałam pieniądze na konto. Polecam wszystkim i bardzo dziękuję.
Ania 2017-07-13 19:04
Innowacyjny sposób przy rekrutacji.
Sami możecie się przekonać.
Super ludzie i atmosfera :)
monika 2017-07-17 08:08
Podoba mi się w Helpea. Super ludzie.
Eliza 2017-07-17 10:42
Firma Helpea urzekła mnie sympatyczną atmosferą, która jest zauważalna od razu. Po dłuższej współpracy widzę dodatkowe atuty - profesjonalizm, chęć doskonalenia oraz wytrwałość w niesieniu pomocy ludziom, których Towarzystwa Ubezpieczeniowe nie potraktowały sprawiedliwie. Polecam to miejsce pracy!
Ewelina 2017-07-17 16:50
Firma z nowoczesnym podejściem do Klienta i Pracowników. Każdy jest traktowany indywidualnie. Polecam!
Donata P 2017-07-17 21:53 [użytkownik zarejestrowany]
Nowoczesna firma o profesjonalnym podejściu do Klienta oraz pracowników. Pracownicy podchodzą indywidualnie do każdego Klienta i nie traktują go jako " źródło dochodów". :)
M 2017-07-19 09:54
Pełen profesjonalizm!!! Kancelaria godna polecenia.
JS 2017-07-19 09:56
Współpraca z Firmą daje mi możliwość pomagania innym, ale też życia na wysokim poziomie. Kapitalna atmosfera, fantastyczny zarząd i genialny zespół sprawiają, że codzienna praca to przyjemność i świetna okazja do realizowania siebie.
KZR 2017-07-19 10:15
Fachowa i rzetelna firma, terminowość i profesjonalizm to w tej spółce podstawa.
Marek K 2017-07-19 10:29
Helpea jest firmą, która bez wątpienia da Ci więcej, niż od niej oczekujesz. Bez względu na to czy jesteś jej klientem czy pracownikiem. Profesjonalny i świadomy zespół, który realizuje swoją misję z pasją jest gwarancją wzorowo realizowanych zleceń dla klientów. Z kolei dobrze wykonywana praca i zadowolenie klientów wpływa na świetną atmosferę panującą wśród pracowników wszystkich szczebli.
Przemysław F. 2017-07-19 11:05
Najlepsza firma odszkodowawcza w Europie. Pełen profesjonalizm. Polecam.
Jakub 2017-07-19 11:05
Bardzo profesjonalnie wyszkoleni pracownicy
Przemysław F. 2017-07-19 11:06
Najlepsza firma odszkodowawcza w Europie. Pełen profesjonalizm. Polecam.
Jakub 2017-07-19 11:23
Dla mnie osobiście dużym argumentem na tak była nie sama firma a spotkanie z pracownikiem Helpea podczas jego wizyty u znajomej mi osoby, która uległa wcześniej wypadkowi.
Dużo informacji potrzebnych do podjęcia decyzji jest na stronie internetowej i zawarte w niej prezentacje o działalności przedsiębiorstwa.
Aleksandra D. 2017-07-20 09:17
W firmie panuje miła, serdeczna i rodzinna atmosfera ;) Nowoczesny proces rekrutacji. Bardzo polecam współpracę! ;)
Maciek 2017-07-20 09:24
Bardzo profesjonalna. Świetne środowisko pracy. Koleżeńska atmosfera. Gorąco polecam.
Emil 2017-07-21 08:33
Rok temu skręciłem kostkę w wypadku samochodowym jako pasażer, ubezpieczalnia oczywiście nie wypłaciła mi nawet złotówki. Firma Helpea pomogła mi uzyskać należne odszkodowanie za uszczerbek który odniosłem w wypadku. Jak najbardziej polecam firmę!!
AgaS 2017-07-21 08:59
Najważniejsi w firmie są ludzie, a ludzie tworzący Helpea są pełni pasji, zaangażowania i przede wszystkim profesjonalizmu. Do każdego z Klientów podchodzą indywidualnie. Kancelaria godna polecenia.
Patrycja F 2017-07-21 09:59
Dzięki świadczeniu profesjonalnych usług odszkodowawczych, na bardzo wysokim poziomie firma zyskuje wielu zadowolonych Klientów oraz pracowników.
Wizją firmy jest niesienie pomocy innym i cieszy mnie to, że mogę wspólnie z całym Zespołem zmieniać życie ludzi na lepsze i zapewniać Poszkodowanym wsparcie, którego potrzebują. Wspólnota Helpea czyni dobro na wielką skalę! Polecam gorąco.
Marta 2017-07-21 11:16
Profesjonalne, kompleksowe a przede wszystkim indywidualne podejście do każdej ze spraw. Praca z pasją w świetnym zespole i rodzinnej atmosferze. Przyjazna firma dająca ogromne możliwości rozwoju pracownikom, motywująca do podejmowania kolejnych działań z naciskiem na dobro klienta. Ofiarująca rzetelną pomoc pomoc dla osób poszkodowanych w wypadkach i ich rodzin. Zdecydowanie polecam!
Ewelina 2017-07-21 15:25
Pozytywna atmosfera, rozmowa kwalifikacyjna brdzo przyjemna ze względu na uśmiechnięte twarze rekruterów, gorąco polecam każdemu kto chce pracować w rodzinnej atmosferze.
Natalia Korneluk 2017-07-24 12:40
Najlepsze w tej pracy jest to, że mogę poamagać innym odzyskując pieniądze z ubezpieczalni i zwiększać świadomość konsumencką. Świetna atmosfera pracy oraz bogaty pakiet szkoleń i wiedzy.
Bartek Paprocki 2017-07-24 21:49
Duże możliwości, duży rozwój to daje Helpea. Firma dla której liczą się klienci oraz ich zadowolenie. Ciągła edukacja poprzez szkolenia daje możliwości które są obrazowane przez sukcesy odnoszone przez partnerów.
Agata 2017-08-07 09:40
@Natalia Korneluk @Bartek Paprocki @Ewelina rozumiem, że polecilibyście pracę w HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań dla osób szukających pracy? Czy chciałabyś więcej powiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą? Jakie są zalety pracodawcy? Te informacje są przydatne w poszukiwaniu pracy, a pracodawca akurat poszukuje http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,860630,0,0,oferty_pracy menadżera i przedstawiciela ds. odszkowań.
Zostaw swoją opinię o HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań