HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań

Radom

Opinie o HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań

Jerzy S 2015-03-19 10:35:50
Witam, rzadko zaglądam na takie fora ale zachęcony dobrą obsługa przez firmę spróbowałem.

Nie życzę nikomu, aby musiał korzystać z usług Helpea, bo śmierć osoby bliskiej jest dramatem, który przeżywa cała rodzina. Żadne pieniądze nigdy nie zastąpią bliskiej nam osoby, w moim przypadku mamy. Razem z rodziną już dawno zapomnieliśmy o wypadku mamy sprzed ponad 12 lat, jednak przedstawiciel firmy postanowił nam o nim przypomnieć.

Postanowiłem zamieścić ten wpis, aby podzielić się opinią, która w dzisiejszym świecie, gdzie pełno jest naciągaczy, z pewności komuś się przyda.

Z natury jestem człowiekiem nieufnym, toteż gdy do mojego domu zapukał obcy człowiek i zaczął wypytywać o wypadek wzbudziło to moją czujność. Natychmiast poprosiłem o podanie danych firmy i jakieś legitymacji, ku mojemu zdziwieniu otrzymałem wizytówkę, identyfikator i certyfikat. Postanowiłem zaprosić Pana do domu, aby dokładniej sprawdzić o co chodzi. Polecam to również Państwu, wylegitymujmy daną osobę, jeśli nie ma nic do ukrycia tak jak ten Pan, wylegitymuje się. Ja poprosiłem również o dowód, aby porównać dane.

Po godzinnej rozmowie z Panem, który wyjasnił mi o co chodzi, umówiłem się z nim tego samego dnia wieczorem, a sam siadłem do internetu i byłem ździwiony. Spodziewałem się wielu negatywnych opinii, że firma jednak pobiera opłaty jak nie uzyska odszkodowania lub oszukuje klientów.

Okazało się, że wygląda to dobrze, a najbardziej podobały mi się filmy z klientami.

Jedyny minus na tym etapie, to Pan trochę naciskał na podpisanie umowy ale przecież mogę odmówic i przemyśleć sprawę.

Po przeczytaniu umowy zdecydowaliśmy się na współpracę, po tygodniu z firmy przyszło pismo powitalne i nasza umowa oraz bardzo miły sms, po czym zapomnieliśmy o sprawie i zajęliśmy się własnym życiem.
Jakie było moje ździwienie, gdy po 2 miesiącach dostałem telefon, że zostały mi przyznane środki i w tym tygodniu otrzymam je na konto.

Do dzisiaj firma uzyskała dla mnie łącznie 40 000 zł, a jedna osoba z rodziny zdecydowała się na drogę sądową.

Nie ukrywam, że były to dla mnie równiez trudne chwile, gdyz musiałem przypominać sobie śmierć najbliższej osoby. Jednak oceniam to wszystko na plus, ponieważ rodzina zbliżyła się do siebie.

Nie wiedziałem gdzie o tym napisać, więc znalazłem ten portal, wierzę, że komuś przyda się moja refleksja i wnioski.

Razem z rodziom jeszcze raz dziękujemy za pomoc firmy i Pana Andrzeja z firmy Helpea. Dzięki nim godnie pożegnaliśmy naszą Mamę i nie zostawiliśmy wypadku zapomnianego.

Jerzy S z rodziną
1
Klaudiaq 2015-04-05 13:36:16
Przestrzegam wszystkich przed Kancelarią Odszkodowawczą Helpea . W moim przypadku po 8 latach od śmierci mojej mamy w miejscu zamieszkania pojawili się przedstawiciele Kancelarii atakując mnie pytaniami odnośnie okoliczności śmierci mamy. Na moje pytanie skąd mają informację o zgonie, który miał miejsce tak dawno zaczęli bąkać coś pod nosem, że rzekomo ubezpieczyciel przekazał im informację. Zastanawiam się, który ubezpieczyciel jest zainteresowany pozbywaniem się pieniędzy. W trakcie dalszej rozmowy zaczęłam dopytywać się jakie są warunki umowy jaką musiałbym podpisać aby Kancelaria Helpea prowadziła moją sprawę. Dowiedziałem się, że prowizja Kancelarii wynosi 28% netto, czyli ponad 30% brutto. Wysokość świadczenia jakie mogłabym otrzymać to 30 000 zł za śmierć mamy pomniejszona o prowizję. Postanowiłam porównać ofertę Kancelarii Helpea z innymi, znanymi kancelariami świadczącymi takie usługi. Okazało się, że prowizja jaką pobierają inne kancelarie to 20% brutto w przypadku wypadków śmiertelnych a wysokość świadczenia jakie mogłabym otrzymać za śmierć najbliższej osoby to czterokrotność kwoty oferowanej przez Helpea. Zanim podpiszecie umowę z tymi (usunięte przez administratora) sprawdźcie ofertę konkurencji, bo wynika, że Helpea nie ma nic wspólnego z prawdziwą Kancelarią.
4
Anulka 2015-04-07 12:45:29
Hoho widać konkurencja nie śpi i zagląda nawet tutaj ;)
5
Ilonka63 2015-04-08 21:14:28
Ja mam sprawę u prawników z Helpea
Bałam się trochę to jak każdy chyba ale teraz się ciesze bo już dostałam 22.000 zł a mineły niecałe 4 miesiące.
Teraz ide z prawnikami z tej firmy do sądu bo tam więcej mogę dostać.
Umowę to na 25 procent mam wiec chyba dobrze i te koszty do sądu za mnie zapłacili bo z tego co dostałam to spłaciłam kredyt synowi.
Znajomemu w innej firmie miliony obiecywali a na koniec kazali 5000 zł zapłacić za sądy. Do dziś złotówki nawet z tego nie zobaczył.
W Helpea to przynajmniej nic nie płaciłam wszystko za darmo a pieniądze dostałam już całkiem spore wiec polecam tych prawników.
uwazaj 2015-04-15 01:12:34
Mam znajomych którzy mieli styczność z niby kierownikami tej zacnej firmy. Wszystko opiera się na zasadzie mlm oraz szeroko pojętej manipulacji. Zarabiać będę kierownicy którzy mają pod sobą kilkaset osób od spisywania spraw. Najlepszy jest myk z mercedesami i budowanie wizerunku. chcesz być akwizytorem i latać po domach - idź do helpea. Uważajcie na ich kierowników manipulatorów.
Pati 2015-04-21 18:31:41
uważaj - jak się możesz na opinii znajomych opierać?? Albo znasz firmę i piszesz na jej forach albo nie komentujesz. Z resztą akwizytorem nie każdy może być, trzeba się nadawać do tej pracy jak do każdej innej. Albo masz to coś i umiesz na tym zarobić albo sobie odpuść i szukaj gdzie indziej.
Ja firmę poznałam miesiąc temu. Wiem, że to krótki okres czasu ale firma mnie przekonała. Oni naprawdę potrafią ludziom pomóc. Z ubezpieczalni wyciągają pieniążki dla osób, które same w życiu nie wiedziałyby, że cokolwiek im się należy. Moja kumpela zyskała i to dużo na kontakcie z nimi. Złożyłam tam swoje CV, zobaczymy co to będzie dalej. Trzymajcie kciuki :D
1
Danka 2015-04-22 22:43:07
Ja jestem zadowolona z tej kancelarii prawniczej. Pani prawnik co prowadzi moją sprawę zadbała o to żebym dobrze się czuła w sądzie i wiem, że warto było bo już dostałam cześć pieniążków. Wiem ,że dużo osób się boi bo sądy i trzeba wracać do wspomnień. Wiem jednak, że pieniążki się należą a firma z ubezpieczeniami chce je zatrzymać. Dzięki Pani prawnik z Helpea dobrze sobie z tym radzę i mimo przykrych wspomnień dość gładko przeszłam przez piewszy sąd.
1
waldi 2015-04-24 17:22:30
Ja właśnie sam się zastanawiam nad tym jak będzie w sądzie tym bardziej, że dość spore pieniądze mogę już dostać od firmy bez sądu. Co prawda w firmie mówią, że w sądzie ta kwota będzie wyższa. Nie wiem na ile warto się męczyć przez to wszystko ale dobrze, że powiedzieli Ci jak to wszystko w tym sądzie wygląda bo człowiek wie jak się zachować przynajmniej.
Daga76 2015-04-28 12:20:59
Fajnie brzmi to co piszecie , że duże kwoty itp. Ja nie jestem jednak w pełni zadowolona z tego , że firma namawia na sąd. Rozumiem, że można dostać więcej ale nie każdy chce wracać do przeszłości. Jeśli zdecyduję się na tą firmę to tylko dlatego , że znajoma korzystała ale od razu zaznaczę, że wole dostać nawet mniej ale bez chodzenia do sądu i angażowania rodziny w to wszystko.
Amadeuszzz 2015-05-05 14:05:33
Daga co ty piszesz ? Sąd to najlepsza możliwość na duże odszkodowanie. Sam swoją sprawę zakończyłem w 3 lata w innej dużej firmie i byłem zadowolony. Jeśli tutaj proponują Ci sąd to nie ma co się zastanawiać bo możesz dostać dużo większe odszkodowanie.
Witam 2015-05-06 16:59:58
Serdeczne podziękowania dla całego zespołu HELPEA za uczciwość w załatwieniu naszego odszkodowania w wyznaczonym terminie bez żadnych problemów i dobrej współpracy dziękują Kamila Raczyńska Henryka i Zdzisław Nadolnik.
3
Prawnik - Znawca 2015-05-07 12:35:03
Witam Serdecznie, z przyczyn oczywistych nie będę podawał swoich danych ale chciałem uświadomić Państwa i ostrzec przed takimi firmami.

Bazując na mojej wieloletniej praktyce, moje doświadczenie pokazuje iż lepiej powierzyć taką sprawę specjaliście takiemu jak Radca Prawny lub Adwokat niż, zlecać pierwszej lepszej firmie odszkodowawczej.

Znam wielu niezadowolonych klientów, którzy korzystali z usług takich firm i uzyskali tylko kwotę na etapie przedsądowym, a nie sądowym.

To tylko może zapewnić doświadczony Radca prawny.

W razie pytań służę pomocą pod adresem: radcaprawnyradom@wp.pl

Andrzej G 2015-05-10 19:48:13
Odezwał się znawca prawa, szlak mnie z takimi jak Wy trafia.

Tak narzekacie na te kancelarie, że duży procent, że hurtowo sprawy biorą, a Wy co?
Miałem sprawę u prywatnego prawnika, wszystko super, pieniądze oczywiście wziął zanim coś zrobił, a później kompromitacja!
Dokumenty gdzieś zgubił, po 6 miesiącach, gdy trafiłem na helpea okazało się, że nawet sprawy Pan radca nie zgłosił, bo jak to ujął "mam dużo na głowie i jest to skomplikowany proces".

Przepraszam za ostry język ale żenująca była postawa owego znawcy prawa. Ciesze się, że znajomy w Helpea pracuje i przemówił nam do rozsądku, a było ciężko. Bo przecież to znany radca był, a nowej firmie ciężko zaufać.
Helpea w 3 miesiące załatwiło pieniądze, a teraz idziemy do sądu, tez mają swoich radców, w siedzibie byłem, rozmawiałem i nie wiem jak to ując bardziej poukładani od tamtego Pana byli.

Polecam wszystkim usługi helpea, cała rodzin zadowolona, teraz szykują nas na sprawę sądową i nie damy za wygraną ubezpieczycielowi, IDZIEMY PO SPRAWIEDLIWOŚĆ! Bo jak można napisać, że mój syn był winny. bo przechodził przez pasy? Pytam się jak!
Kochani walczcie o swoje prawa i nie ma co tym złodziejom odpuszczać!
1
sprawiedliwy 2015-05-11 22:53:47
A pan znawca się czasem nie podłącza pod helpea i złymi słowami klientów nie szuka ? Jak zakłamany polityk.
Marcin1977 2015-05-12 08:13:53
Z firmą nawiązałem współpracę w lutym 2015 roku i nie żałuję tego kroku. Zostałem przeszkolony z zakresu sprzedaży , poznałem dokładnie sposób działania ,liderzy uczuli mnie i pomagali nim samodzielnie wyruszyłem do klientów. Polecam współpracę z firmą Helpea ponieważ daje ona niezłe zyski, możliwość rozwoju i dużą satysfakcję.
1
Daria N. 2015-05-14 17:24:37
Z firmą współpracuję już od listopada 2014. Wtedy wydawało mi się, że jest to ciężka psychicznie praca, ponieważ trzeba współpracować z osobami, które doświadczyły ogromnych tragedii. Po tym czasie wiem, że jest to najbardziej satysfakcjonująca praca jaką można wykonywać. Pomaganie osobom w ciężkich chwilach, ich wdzięczność, gdy po latach, ktoś pomoże im uzyskać należne im pieniądze, które zazwyczaj są tak bardzo potrzebne, sprawia, że każdego dnia cieszę się, że mogę pomóc kolejnej rodzinie.
Dlatego jestem dumna, że mogę współpracować właśnie z Helpea wśród najlepszych. Spełniać się i rozwijać każdego dnia.
Nie ma nic lepszego niż praca sprawiająca satysfakcję, z interesującymi ludźmi i dająca duże możliwości finansowe.
1
Klient 2015-06-12 15:13:38
Dziękuję za pomoc, syna zaczął pracę i sobie chwali
malgorzata rogacka 2015-07-08 15:40:44
polecam wszedzie Panstwa firme..naprawde rzetelna firma...Wystarano sie o odszkodowanie za moj wypadek ..dziekuje bardzo.
1
filuterek 2015-07-27 13:19:02
Witam, z początku nieufnie podchodziłam do każdej firmy która miała uzyskać jakiekolwiek odszkodowanie po 10 latach od wypadku, ale szczerze się zdziwiłam, gdy po 4 miesiącach zaledwie uzyskaliśmy sporą kwotę. Umowa na 25% była mimo wszystko dla nas korzystna. Jeżeli macie Państwo możliwość współpracy z tą firmą to szczerze polecam.
ada 2015-09-14 22:39:43
Witam! Ja swoją umowę z HELPEA zawarłam w lutym. Chodzi o śmierć brata w wypadku samochodowym. Nie miałam żadnej propozycji odszkodowania na drodze przedsądowej... Aktualnie moją sprawą ma zająć się sąd, czyli to sąd ma wyznaczyć wysokość mojego odszkodowania. Chcąc dowiedzieć się czegoś na temat sprawy muszę dzwonić do firmy,a tam jedna Pani przekazuję słuchawkę drugiej Pani i tzeciej.........
3
Mirka 2015-09-18 09:40:38
Sprawdzałam opinie firmy zanim podpisałam umowę, mimo nieufności zaryzykowałam aby mieć już to z głowy bo przedstawiciele atakują z każdej strony, bardzo dużo dowiedziałam się na temat odzyskiwania pieniędzy,to nie takie proste jak nam laikom się wydaje. Długo trwała sprawa około 7miesięcy ale też należała do trudniejszych, dlatego prowizja 30% nie jest żadnym szokiem ludzie tez chcą zarabiać, byłam w siedzibie i tam tyle ludzi pracuje,3 osoby ze mna rozmawiały.
dlatego jak komuś ma pomóc mój wpis i podjąć decyzję to jak najbardziej korzystajcie z takiego profesjonalizmu.Zawsze można się do nich dodzwonić, nie olewają ludzi. jestem zaskoczona odzyskaniem pieniędzy ale i zadowolona z obsługi mimo niepewności, wiadomo tragedia,ale teraz z perspektywy czasu te pieniądze bardzo pomogły dla mojego dziecka.pozdrawiam
BożuchowskiMichał 2015-10-05 19:30:53
Dziękuje firmie HELPEA za współpracę ,która okazała się bardzo pomyślna.Dziękuje za wyrozumiałość,profesjonalizm i bardzo szybkie załatwienie sprawy.Chciałbym polecić te firmę innym klientom ,ponieważ jest wiarygodna i rzetelna.Odpowiadają na wszystkie pytania,współpracują z klientem bez zbytniego obciążania go.Jeszcze raz dziękuje i z pełną wiarygodnością polecam firmę HELPEA innym.
Ela.G 2015-12-24 07:56:27
Witam.Chciałabym szczerze podziękować za profesjonalizm i szybkie załatwienie sprawy, tym bardziej, że gdyby nie przedstawiciele firmy Helpea do dziś nie wiedziałabym, że należy mi się jakiekolwiek odszkodowanie za śmierć brata w wypadku samochodowym i to po 7 latach. Chciałabym polecić tę firmę innym klientom, ponieważ jest wiarygodna i rzetelna. Jeszcze raz dziękuję.
praca 2016-01-05 13:59:22
hejhej, ja u nich chwilę rok temu działałem. Co prawda 3 miesiące i dostałem inną ofertę z zawodu ale warunki spoko, w 3 miesiącu 3000 koła zarobiłem i później jeszcze przez jakiś czas kasa spływała z poprzednich spraw, więc dla mnie ok. Znajomy teraz działa i mówi, że dla dobrych agentów podstawę mają ale trzeba sprawdzić
Kierownik 2016-01-14 14:17:48
Jeśli pracowałeś lub pracujesz w odszkodowaniach, nie jesteś zadowolony z warunków - to koniecznie napisz do mnie

kasadlaagenta@interia.pl

Pełna dyskrecja, bardzo dobre warunki. Zapraszamy też grupy sprzedażowe z innych branż - wyszkolimy, przyuczymy do zawodu.
Manager 2016-01-14 14:35:34
Byłym i aktualnym agentom odszkodowawczym oferujemy dochodową współpracę, zapewniamy wysokie prowizje i zaliczki oraz pełną dyskrecję. Dla managerów z własnymi grupami sprzedażowymi proponujemy ekstra warunki, jeśli działacie w innych branżach, to zapewniamy szkolenia branżowe i wszechstronną pomoc na każdym etapie. Proszę o maila na adres (usunięte przez administratora)
Klient 2016-01-22 10:33:42
Mimo że jestem osobą nieufną i po przeszło 10 latach od wypadku nie spodziewałem się żadnego odszkodowania,zdecydowałem się na współpracę z firmą HELPEA. Zdecydowałem się na ugodę, ponieważ ostatnio miałem sprawę z nieuczciwym pracodawcom w Sądzie Pracy, która trwała prawie dwa lata. Jeśli więc ktoś mówi że z HELPEĄ wygrał po roku i jeszcze wszystko za niego załatwiali, i narzeka, to niech spróbuje sam. Życzę powodzenia. Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy i polecam każdemu.
Klient 2016-01-22 10:36:11
Mimo że jestem osobą nieufną i po przeszło 10 latach od wypadku nie spodziewałem się żadnego odszkodowania,zdecydowałem się na współpracę z firmą HELPEA. Zdecydowałem się na ugodę, ponieważ ostatnio miałem sprawę z nieuczciwym pracodawcom w Sądzie Pracy, która trwała prawie dwa lata. Jeśli więc ktoś mówi że z HELPEĄ wygrał po roku i jeszcze wszystko za niego załatwiali, i narzeka, to niech spróbuje sam. Życzę powodzenia. Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy i polecam każdemu.
Klient 2016-01-22 10:47:46
Mimo że jestem osobą nieufną i po przeszło 10 latach od wypadku nie spodziewałem się żadnego odszkodowania, zdecydowałem się na współpracę z firmą HELPEA. Zdecydowałem się na ugodę ponieważ ostatnio miałem w Sądzie Pracy sprawę z nieuczciwym pracodawcą, która trwała prawie dwa lat. Jeśli więc ktoś mówi że z HELPEĄ wygrał po roku i wszystko za niego załatwili, i narzeka, to niech spróbuje sam. Życzę powodzenia. Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy i polecam każdemu.
Lider 2016-01-26 12:39:25
No i widać Panie Manager jak Panu idzie, że szukać trzeba innych agentów, po profilach firm odszkodowawczych. Jeszcze w zakładce opinii klientów.
Małgorzata S. 2016-02-03 21:22:55
Bardzo dziękuję firmie Helpea za reprezentowanie mnie w sprawie mojego odszkodowania. Jestem bardzo zadowolona z usług i kwoty uzyskanej dla mnie. Firma Helpea dołożyła wszelkich starań aby na bieżąco przekazywać mi niezbędne informacje a także odpowiadali na każde moje pytania lub wątpliwości. Polecam szczerze firmę Helpea bo to firma uczciwa, rzetelna oraz pełna zaufania.
Z poważaniem - Małgorzata S.
Dziękuje 2016-02-28 13:30:21
Dziękuję bardzo firmie HELPEA za pomoc w uzyskaniu odszkodowania.Nic mnie nie interesowało. Wszystko załatwili sami za niewygórowaną cenę za usługę.
Sebek 2016-03-18 17:55:29
Proponuję Ci wrócić do szkoły i nauczyć się czytać ze zrozumieniem.
To jest właśnie forum dla PRACOWNIKÓW, którzy oceniają pracodawców.
NA Goworku nie ma forum dla klientów.
Te opinie, które piszą ci "niby klienci" to z zdecydowanej większości dzieło pracowników biurowych, doradców startujących w firmie i ich tzw. "liderów".
I taka jest prawda.
Pytam 2016-03-19 14:57:31
Dlaczego na tym forum mogą pisać tylko pracownicy firmy?
janek 2016-03-24 20:53:44
Serdecznie dziękuję Pracownikom Firmy Helpea za profesjonalizm, szybkość oraz skuteczność działania w uzyskaniu zadość uczynienia po Bracie który zginął w wypadku drogowym w 1999 roku. Gorąco polecam usługi tej Firmy! Z poważaniem Jan Kwas.
Lankaster 2016-04-08 10:46:20
Witam, jesteś zainteresowany pracą w poważnej kancelarii na lepszych warunkach niż w tej powyżej? Zadzwoń( usunięte przez administratora )
wdzięczne 2016-04-08 19:00:35
CHCEMY SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ PANU BARTKOWI CAŁEJ FIRMIE HELPEA ZA SZYBKIE I BEZPROBLEMOWE ZAŁATWIENIE SPRAWY. FIRMA HELPEA TO FIRMA GODNA ZAUFANIA. DZIĘKUJEMY. STANISŁAWA M. Z CÓRKAMI.
1
krakus 2016-04-11 10:50:35
Witam. Chciałbym bardzo podziękować zespołowi Helpea za profesjonalne i uczciwe podejście do klienta i nie obiecywanie na wstępie gruszek na wierzbie. Przywróciliście Państwo wiarę w to, że są kancelarie uczciwe i bez warunków wstępnych zgodnie z zawartą umową, która jest bez żadnych haczyków pisanych drobnym druczkiem. Piszę tak,bo miałem wcześniej "przyjemność" trafić na prawnika, dla którego dobro klienta było na końcu. Chciałbym podkreślić takt i delikatność oraz rzetelność prowadzących naszą sprawę i doskonały kontakt telefoniczny i e-mailowy oraz bieżącą informację o postępach na stronie internetowej. Na koniec rzetelne i przejrzyste rozliczenie udokumentowane fakturami. Dziękując bardzo za pomoc gorąco polecam Helpea oraz będę polecał wszystkim swoim znajomym potrzebującym pomocy prawnej. Życząc powodzenia całemu zespołowi jeszcze raz dziękuję.
1
a.kosciukiewicz@helpea,pl 2016-04-14 16:00:55
bardzo dziekuje i polecam firme helpea za profesjonalizm ipozytywne zbbalatwienie mojej sprawy firma nie jest tania ale uczciwa irzetelna.bardzo dziekuje wszystkppim zaangazowanym w sprawe pozdrawiam a.kosciukiewicz.
1
Basekr 2016-04-14 20:49:05
Mogę z przekonaniem polecić firmę HELPEA. Byłam zdziwiona, że ktoś po tylu latach się odzywa,w dodatku obiecuje odszkodowanie,o którym nikt nawet nie myślał.
Było dokładnie tak jak mówili,po trzech miesiącach mam pieniądze na koncie.A że prowizja wysoka? Przecież wcześniej nie myślałam o żadnych pieniądzach, a tak ja mam, a oni też swoje zarobili. Bardzo dziękuję:)
3
Helena Ciechanów 2016-07-27 16:55:34
Skorzystałam z usług firmy Helpea i jestem zadowolona. Gdy przedstawiciel firmy zwrócił się do mnie, początkowo miałam obawy czy to nie jakiś oszust. Jednak moje obawy szybko zostały rozwiane, i zgodnie z obietnicą, dzięki Helpea, uzyskałam odszkodowanie. Wszystko poszło szybko (cała procedura trwała kilka miesięcy) i sprawnie, a pracownicy firmy byli uprzejmi, kompetentni i tłumaczyli zagadnienia prawne tak, bym nawet ja, czyli totalny laik, wszystko zrozumiała. Mogę z pełną odpowiedzialnością przyznać, że Helpea to rzetelna firma.

Helena z Ciechanowa
1
Lawbraker 2016-07-31 15:47:43
Brawo. Trzeba rozwalić ta mafie sądowa - adwokacką. Biorą kasę za nic.
1
Żaneta K. 2016-08-02 13:27:53
Ja również chciałam ostrzec przed pseudo-prawnikami, jedynie na czym się znają to na rozwodach i alimentach i w tej kwestii rzeczywiście są profesjonalistami. Jeżeli chodzi o rynek odszkodowań z całym szacunkiem ale tylko kompetentne firmy potrafią się rzetelnie tym zająć. To jest długotrwały proces , nad którym pracuje sztab ludzi plus kancelaria,sprawy są analizowane indywidualnie jak i decyzje czy droga polubowna czy należy wziąć pod uwagę proces sądowy. Firmy określają procent przy podpisywaniu umowy i klient już nie musi się martwić o dodatkowe koszta, natomiast prywatny prawnik owszem zawsze podaje 10 % tylko nie informuje klientów, że na postępowanie sądowe musi dojechać a za to płaci klient! stąd prawnikowi opłaca się ciągnąć sprawę w nieskończoność, o czym klient nie ma pojęcia i traci pieniądze. Tyle w temacie prywatnego prawnika.
Aneta W. 2016-08-02 13:56:50
Dziękujemy serdecznie za skorzystanie z usług Helpea jak również z pozytywnej opinii, dla nas jest niezwykle ważne aby Klient był zadowolony tak z uzyskanego świadczenia jak i z obsługi. Jesteśmy firmą o głęboko zakorzenionych wartościach takich jak zrozumienie, cierpliwość i wiara, że to co robimy pomaga odnaleźć nadzieję i poczucie bezpieczeństwa.
Helpea 2016-09-07 14:14:26

Aktualne ogłoszenie to przedstawiciel handlowy ds likwidacji szkód rzeczowych
Proszę wysłać cv na rekrutacja@helpea.pl.
Jacek Szpaczyński 2016-10-21 00:31:59
Współpraca z Firmą daje mi możliwość pomagania innym, ale też życia na wysokim poziomie. Kapitalna atmosfera, fantastyczny zarząd i genialny zespół sprawiają, że codzienna praca to przyjemność i świetna okazja do realizowania siebie.
Basia 2016-10-27 13:24:35
Barbara Z.
Firma Helpea bardzo profesjonalna uzyskują największe odszkodowania, sprawa dość szybko załatwiona z tego co się zorientowałam bo cztery miesiące i miałam pieniądze. Obsługa profesjonalna, rzetelna jeżeli ktoś się waha, to polecam z całego serca, bardzo mi pomogli,pozdrawiam. Barbara
Marcin 2016-11-09 14:20:46
Witam,
Również chcę się podzielić swoją opinią z wami o firmie Helpea.
Jednym zdaniem, firma jest wiarygodna, nie wali ściemy a dla mnie uzyskali ogromne pieniądze. Bardzo jestem im wdzięczny, ponieważ wiele już firm starały się mi pomóc no ale bez szczęśliwego zakończenia a im się udało.
Więc jak któregoś dnia zapuka do waszych drzwi przedstawiciel z firmy helpea to nie bójcie się to znak że właśnie dziś spotkało was wielkie szczęście :D
Pozdrawiam :) :)
Dorota70 2016-11-23 20:04:47
Dziękuje firmie Helpea za pomoc w uzyskaniu odszkodowania.To przedstawiciel firmy pan Marcin poinformował mnie, że można a nawet należy starać się o odszkodowanie za śmierć bliskiej mi osoby,która zginęła w wypadku samochodowym 8 lat temu. Firma zajęła się wszystkim, na bieżąco informując mnie o sprawie. Jest to firma uczciwa i godna zaufania
Dorota70 2016-11-23 20:07:28
Dziękuje firmie Helpea za pomoc w uzyskaniu odszkodowania.To przedstawiciel firmy pan Marcin poinformował mnie, że można a nawet należy starać się o odszkodowanie za śmierć bliskiej mi osoby,która zginęła w wypadku samochodowym 8 lat temu. Firma zajęła się wszystkim, na bieżąco informując mnie o sprawie. Jest to firma uczciwa i godna zaufania

Zostaw swoją opinię o HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań