HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań

Radom

Opinie o HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań

Prawnik - Znawca 2015-05-07 12:35
Witam Serdecznie, z przyczyn oczywistych nie będę podawał swoich danych ale chciałem uświadomić Państwa i ostrzec przed takimi firmami.

Bazując na mojej wieloletniej praktyce, moje doświadczenie pokazuje iż lepiej powierzyć taką sprawę specjaliście takiemu jak Radca Prawny lub Adwokat niż, zlecać pierwszej lepszej firmie odszkodowawczej.

Znam wielu niezadowolonych klientów, którzy korzystali z usług takich firm i uzyskali tylko kwotę na etapie przedsądowym, a nie sądowym.

To tylko może zapewnić doświadczony Radca prawny.

W razie pytań służę pomocą pod adresem: radcaprawnyradom@wp.pl

Andrzej G 2015-05-10 19:48
Odezwał się znawca prawa, szlak mnie z takimi jak Wy trafia.

Tak narzekacie na te kancelarie, że duży procent, że hurtowo sprawy biorą, a Wy co?
Miałem sprawę u prywatnego prawnika, wszystko super, pieniądze oczywiście wziął zanim coś zrobił, a później kompromitacja!
Dokumenty gdzieś zgubił, po 6 miesiącach, gdy trafiłem na helpea okazało się, że nawet sprawy Pan radca nie zgłosił, bo jak to ujął "mam dużo na głowie i jest to skomplikowany proces".

Przepraszam za ostry język ale żenująca była postawa owego znawcy prawa. Ciesze się, że znajomy w Helpea pracuje i przemówił nam do rozsądku, a było ciężko. Bo przecież to znany radca był, a nowej firmie ciężko zaufać.
Helpea w 3 miesiące załatwiło pieniądze, a teraz idziemy do sądu, tez mają swoich radców, w siedzibie byłem, rozmawiałem i nie wiem jak to ując bardziej poukładani od tamtego Pana byli.

Polecam wszystkim usługi helpea, cała rodzin zadowolona, teraz szykują nas na sprawę sądową i nie damy za wygraną ubezpieczycielowi, IDZIEMY PO SPRAWIEDLIWOŚĆ! Bo jak można napisać, że mój syn był winny. bo przechodził przez pasy? Pytam się jak!
Kochani walczcie o swoje prawa i nie ma co tym złodziejom odpuszczać!
3
sprawiedliwy 2015-05-11 22:53
A pan znawca się czasem nie podłącza pod helpea i złymi słowami klientów nie szuka ? Jak zakłamany polityk.
Marcin1977 2015-05-12 08:13
Z firmą nawiązałem współpracę w lutym 2015 roku i nie żałuję tego kroku. Zostałem przeszkolony z zakresu sprzedaży , poznałem dokładnie sposób działania ,liderzy uczuli mnie i pomagali nim samodzielnie wyruszyłem do klientów. Polecam współpracę z firmą Helpea ponieważ daje ona niezłe zyski, możliwość rozwoju i dużą satysfakcję.
1
Daria N. 2015-05-14 17:24
Z firmą współpracuję już od listopada 2014. Wtedy wydawało mi się, że jest to ciężka psychicznie praca, ponieważ trzeba współpracować z osobami, które doświadczyły ogromnych tragedii. Po tym czasie wiem, że jest to najbardziej satysfakcjonująca praca jaką można wykonywać. Pomaganie osobom w ciężkich chwilach, ich wdzięczność, gdy po latach, ktoś pomoże im uzyskać należne im pieniądze, które zazwyczaj są tak bardzo potrzebne, sprawia, że każdego dnia cieszę się, że mogę pomóc kolejnej rodzinie.
Dlatego jestem dumna, że mogę współpracować właśnie z Helpea wśród najlepszych. Spełniać się i rozwijać każdego dnia.
Nie ma nic lepszego niż praca sprawiająca satysfakcję, z interesującymi ludźmi i dająca duże możliwości finansowe.
1
Klient 2015-06-12 15:13
Dziękuję za pomoc, syna zaczął pracę i sobie chwali
malgorzata rogacka 2015-07-08 15:40
polecam wszedzie Panstwa firme..naprawde rzetelna firma...Wystarano sie o odszkodowanie za moj wypadek ..dziekuje bardzo.
1
filuterek 2015-07-27 13:19
Witam, z początku nieufnie podchodziłam do każdej firmy która miała uzyskać jakiekolwiek odszkodowanie po 10 latach od wypadku, ale szczerze się zdziwiłam, gdy po 4 miesiącach zaledwie uzyskaliśmy sporą kwotę. Umowa na 25% była mimo wszystko dla nas korzystna. Jeżeli macie Państwo możliwość współpracy z tą firmą to szczerze polecam.
ada 2015-09-14 22:39
Witam! Ja swoją umowę z HELPEA zawarłam w lutym. Chodzi o śmierć brata w wypadku samochodowym. Nie miałam żadnej propozycji odszkodowania na drodze przedsądowej... Aktualnie moją sprawą ma zająć się sąd, czyli to sąd ma wyznaczyć wysokość mojego odszkodowania. Chcąc dowiedzieć się czegoś na temat sprawy muszę dzwonić do firmy,a tam jedna Pani przekazuję słuchawkę drugiej Pani i tzeciej.........
4
Mirka 2015-09-18 09:40
Sprawdzałam opinie firmy zanim podpisałam umowę, mimo nieufności zaryzykowałam aby mieć już to z głowy bo przedstawiciele atakują z każdej strony, bardzo dużo dowiedziałam się na temat odzyskiwania pieniędzy,to nie takie proste jak nam laikom się wydaje. Długo trwała sprawa około 7miesięcy ale też należała do trudniejszych, dlatego prowizja 30% nie jest żadnym szokiem ludzie tez chcą zarabiać, byłam w siedzibie i tam tyle ludzi pracuje,3 osoby ze mna rozmawiały.
dlatego jak komuś ma pomóc mój wpis i podjąć decyzję to jak najbardziej korzystajcie z takiego profesjonalizmu.Zawsze można się do nich dodzwonić, nie olewają ludzi. jestem zaskoczona odzyskaniem pieniędzy ale i zadowolona z obsługi mimo niepewności, wiadomo tragedia,ale teraz z perspektywy czasu te pieniądze bardzo pomogły dla mojego dziecka.pozdrawiam
1
BożuchowskiMichał 2015-10-05 19:30
Dziękuje firmie HELPEA za współpracę ,która okazała się bardzo pomyślna.Dziękuje za wyrozumiałość,profesjonalizm i bardzo szybkie załatwienie sprawy.Chciałbym polecić te firmę innym klientom ,ponieważ jest wiarygodna i rzetelna.Odpowiadają na wszystkie pytania,współpracują z klientem bez zbytniego obciążania go.Jeszcze raz dziękuje i z pełną wiarygodnością polecam firmę HELPEA innym.
Ela.G 2015-12-24 07:56
Witam.Chciałabym szczerze podziękować za profesjonalizm i szybkie załatwienie sprawy, tym bardziej, że gdyby nie przedstawiciele firmy Helpea do dziś nie wiedziałabym, że należy mi się jakiekolwiek odszkodowanie za śmierć brata w wypadku samochodowym i to po 7 latach. Chciałabym polecić tę firmę innym klientom, ponieważ jest wiarygodna i rzetelna. Jeszcze raz dziękuję.
praca 2016-01-05 13:59
hejhej, ja u nich chwilę rok temu działałem. Co prawda 3 miesiące i dostałem inną ofertę z zawodu ale warunki spoko, w 3 miesiącu 3000 koła zarobiłem i później jeszcze przez jakiś czas kasa spływała z poprzednich spraw, więc dla mnie ok. Znajomy teraz działa i mówi, że dla dobrych agentów podstawę mają ale trzeba sprawdzić
Kierownik 2016-01-14 14:17
Jeśli pracowałeś lub pracujesz w odszkodowaniach, nie jesteś zadowolony z warunków - to koniecznie napisz do mnie

kasadlaagenta@interia.pl

Pełna dyskrecja, bardzo dobre warunki. Zapraszamy też grupy sprzedażowe z innych branż - wyszkolimy, przyuczymy do zawodu.
Manager 2016-01-14 14:35
Byłym i aktualnym agentom odszkodowawczym oferujemy dochodową współpracę, zapewniamy wysokie prowizje i zaliczki oraz pełną dyskrecję. Dla managerów z własnymi grupami sprzedażowymi proponujemy ekstra warunki, jeśli działacie w innych branżach, to zapewniamy szkolenia branżowe i wszechstronną pomoc na każdym etapie. Proszę o maila na adres (usunięte przez administratora)
Klient 2016-01-22 10:33
Mimo że jestem osobą nieufną i po przeszło 10 latach od wypadku nie spodziewałem się żadnego odszkodowania,zdecydowałem się na współpracę z firmą HELPEA. Zdecydowałem się na ugodę, ponieważ ostatnio miałem sprawę z nieuczciwym pracodawcom w Sądzie Pracy, która trwała prawie dwa lata. Jeśli więc ktoś mówi że z HELPEĄ wygrał po roku i jeszcze wszystko za niego załatwiali, i narzeka, to niech spróbuje sam. Życzę powodzenia. Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy i polecam każdemu.
Klient 2016-01-22 10:36
Mimo że jestem osobą nieufną i po przeszło 10 latach od wypadku nie spodziewałem się żadnego odszkodowania,zdecydowałem się na współpracę z firmą HELPEA. Zdecydowałem się na ugodę, ponieważ ostatnio miałem sprawę z nieuczciwym pracodawcom w Sądzie Pracy, która trwała prawie dwa lata. Jeśli więc ktoś mówi że z HELPEĄ wygrał po roku i jeszcze wszystko za niego załatwiali, i narzeka, to niech spróbuje sam. Życzę powodzenia. Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy i polecam każdemu.
2
Klient 2016-01-22 10:47
Mimo że jestem osobą nieufną i po przeszło 10 latach od wypadku nie spodziewałem się żadnego odszkodowania, zdecydowałem się na współpracę z firmą HELPEA. Zdecydowałem się na ugodę ponieważ ostatnio miałem w Sądzie Pracy sprawę z nieuczciwym pracodawcą, która trwała prawie dwa lat. Jeśli więc ktoś mówi że z HELPEĄ wygrał po roku i wszystko za niego załatwili, i narzeka, to niech spróbuje sam. Życzę powodzenia. Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy i polecam każdemu.
Lider 2016-01-26 12:39
No i widać Panie Manager jak Panu idzie, że szukać trzeba innych agentów, po profilach firm odszkodowawczych. Jeszcze w zakładce opinii klientów.
Małgorzata S. 2016-02-03 21:22
Bardzo dziękuję firmie Helpea za reprezentowanie mnie w sprawie mojego odszkodowania. Jestem bardzo zadowolona z usług i kwoty uzyskanej dla mnie. Firma Helpea dołożyła wszelkich starań aby na bieżąco przekazywać mi niezbędne informacje a także odpowiadali na każde moje pytania lub wątpliwości. Polecam szczerze firmę Helpea bo to firma uczciwa, rzetelna oraz pełna zaufania.
Z poważaniem - Małgorzata S.
Dziękuje 2016-02-28 13:30
Dziękuję bardzo firmie HELPEA za pomoc w uzyskaniu odszkodowania.Nic mnie nie interesowało. Wszystko załatwili sami za niewygórowaną cenę za usługę.
Sebek 2016-03-18 17:55
Proponuję Ci wrócić do szkoły i nauczyć się czytać ze zrozumieniem.
To jest właśnie forum dla PRACOWNIKÓW, którzy oceniają pracodawców.
NA Goworku nie ma forum dla klientów.
Te opinie, które piszą ci "niby klienci" to z zdecydowanej większości dzieło pracowników biurowych, doradców startujących w firmie i ich tzw. "liderów".
I taka jest prawda.
4
Pytam 2016-03-19 14:57
Dlaczego na tym forum mogą pisać tylko pracownicy firmy?
janek 2016-03-24 20:53
Serdecznie dziękuję Pracownikom Firmy Helpea za profesjonalizm, szybkość oraz skuteczność działania w uzyskaniu zadość uczynienia po Bracie który zginął w wypadku drogowym w 1999 roku. Gorąco polecam usługi tej Firmy! Z poważaniem Jan Kwas.
Lankaster 2016-04-08 10:46
Witam, jesteś zainteresowany pracą w poważnej kancelarii na lepszych warunkach niż w tej powyżej? Zadzwoń( usunięte przez administratora )
wdzięczne 2016-04-08 19:00
CHCEMY SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ PANU BARTKOWI CAŁEJ FIRMIE HELPEA ZA SZYBKIE I BEZPROBLEMOWE ZAŁATWIENIE SPRAWY. FIRMA HELPEA TO FIRMA GODNA ZAUFANIA. DZIĘKUJEMY. STANISŁAWA M. Z CÓRKAMI.
1
krakus 2016-04-11 10:50
Witam. Chciałbym bardzo podziękować zespołowi Helpea za profesjonalne i uczciwe podejście do klienta i nie obiecywanie na wstępie gruszek na wierzbie. Przywróciliście Państwo wiarę w to, że są kancelarie uczciwe i bez warunków wstępnych zgodnie z zawartą umową, która jest bez żadnych haczyków pisanych drobnym druczkiem. Piszę tak,bo miałem wcześniej "przyjemność" trafić na prawnika, dla którego dobro klienta było na końcu. Chciałbym podkreślić takt i delikatność oraz rzetelność prowadzących naszą sprawę i doskonały kontakt telefoniczny i e-mailowy oraz bieżącą informację o postępach na stronie internetowej. Na koniec rzetelne i przejrzyste rozliczenie udokumentowane fakturami. Dziękując bardzo za pomoc gorąco polecam Helpea oraz będę polecał wszystkim swoim znajomym potrzebującym pomocy prawnej. Życząc powodzenia całemu zespołowi jeszcze raz dziękuję.
2
a.kosciukiewicz@helpea,pl 2016-04-14 16:00
bardzo dziekuje i polecam firme helpea za profesjonalizm ipozytywne zbbalatwienie mojej sprawy firma nie jest tania ale uczciwa irzetelna.bardzo dziekuje wszystkppim zaangazowanym w sprawe pozdrawiam a.kosciukiewicz.
2
Basekr 2016-04-14 20:49
Mogę z przekonaniem polecić firmę HELPEA. Byłam zdziwiona, że ktoś po tylu latach się odzywa,w dodatku obiecuje odszkodowanie,o którym nikt nawet nie myślał.
Było dokładnie tak jak mówili,po trzech miesiącach mam pieniądze na koncie.A że prowizja wysoka? Przecież wcześniej nie myślałam o żadnych pieniądzach, a tak ja mam, a oni też swoje zarobili. Bardzo dziękuję:)
4
Helena Ciechanów 2016-07-27 16:55
Skorzystałam z usług firmy Helpea i jestem zadowolona. Gdy przedstawiciel firmy zwrócił się do mnie, początkowo miałam obawy czy to nie jakiś oszust. Jednak moje obawy szybko zostały rozwiane, i zgodnie z obietnicą, dzięki Helpea, uzyskałam odszkodowanie. Wszystko poszło szybko (cała procedura trwała kilka miesięcy) i sprawnie, a pracownicy firmy byli uprzejmi, kompetentni i tłumaczyli zagadnienia prawne tak, bym nawet ja, czyli totalny laik, wszystko zrozumiała. Mogę z pełną odpowiedzialnością przyznać, że Helpea to rzetelna firma.

Helena z Ciechanowa
1
Lawbraker 2016-07-31 15:47
Brawo. Trzeba rozwalić ta mafie sądowa - adwokacką. Biorą kasę za nic.
2
Żaneta K. 2016-08-02 13:27
Ja również chciałam ostrzec przed pseudo-prawnikami, jedynie na czym się znają to na rozwodach i alimentach i w tej kwestii rzeczywiście są profesjonalistami. Jeżeli chodzi o rynek odszkodowań z całym szacunkiem ale tylko kompetentne firmy potrafią się rzetelnie tym zająć. To jest długotrwały proces , nad którym pracuje sztab ludzi plus kancelaria,sprawy są analizowane indywidualnie jak i decyzje czy droga polubowna czy należy wziąć pod uwagę proces sądowy. Firmy określają procent przy podpisywaniu umowy i klient już nie musi się martwić o dodatkowe koszta, natomiast prywatny prawnik owszem zawsze podaje 10 % tylko nie informuje klientów, że na postępowanie sądowe musi dojechać a za to płaci klient! stąd prawnikowi opłaca się ciągnąć sprawę w nieskończoność, o czym klient nie ma pojęcia i traci pieniądze. Tyle w temacie prywatnego prawnika.
Aneta W. 2016-08-02 13:56
Dziękujemy serdecznie za skorzystanie z usług Helpea jak również z pozytywnej opinii, dla nas jest niezwykle ważne aby Klient był zadowolony tak z uzyskanego świadczenia jak i z obsługi. Jesteśmy firmą o głęboko zakorzenionych wartościach takich jak zrozumienie, cierpliwość i wiara, że to co robimy pomaga odnaleźć nadzieję i poczucie bezpieczeństwa.
Helpea 2016-09-07 14:14

Aktualne ogłoszenie to przedstawiciel handlowy ds likwidacji szkód rzeczowych
Proszę wysłać cv na rekrutacja@helpea.pl.
Jacek Szpaczyński 2016-10-21 00:31
Współpraca z Firmą daje mi możliwość pomagania innym, ale też życia na wysokim poziomie. Kapitalna atmosfera, fantastyczny zarząd i genialny zespół sprawiają, że codzienna praca to przyjemność i świetna okazja do realizowania siebie.
1
Basia 2016-10-27 13:24
Barbara Z.
Firma Helpea bardzo profesjonalna uzyskują największe odszkodowania, sprawa dość szybko załatwiona z tego co się zorientowałam bo cztery miesiące i miałam pieniądze. Obsługa profesjonalna, rzetelna jeżeli ktoś się waha, to polecam z całego serca, bardzo mi pomogli,pozdrawiam. Barbara
Marcin 2016-11-09 14:20
Witam,
Również chcę się podzielić swoją opinią z wami o firmie Helpea.
Jednym zdaniem, firma jest wiarygodna, nie wali ściemy a dla mnie uzyskali ogromne pieniądze. Bardzo jestem im wdzięczny, ponieważ wiele już firm starały się mi pomóc no ale bez szczęśliwego zakończenia a im się udało.
Więc jak któregoś dnia zapuka do waszych drzwi przedstawiciel z firmy helpea to nie bójcie się to znak że właśnie dziś spotkało was wielkie szczęście :D
Pozdrawiam :) :)
Dorota70 2016-11-23 20:04
Dziękuje firmie Helpea za pomoc w uzyskaniu odszkodowania.To przedstawiciel firmy pan Marcin poinformował mnie, że można a nawet należy starać się o odszkodowanie za śmierć bliskiej mi osoby,która zginęła w wypadku samochodowym 8 lat temu. Firma zajęła się wszystkim, na bieżąco informując mnie o sprawie. Jest to firma uczciwa i godna zaufania
Dorota70 2016-11-23 20:07
Dziękuje firmie Helpea za pomoc w uzyskaniu odszkodowania.To przedstawiciel firmy pan Marcin poinformował mnie, że można a nawet należy starać się o odszkodowanie za śmierć bliskiej mi osoby,która zginęła w wypadku samochodowym 8 lat temu. Firma zajęła się wszystkim, na bieżąco informując mnie o sprawie. Jest to firma uczciwa i godna zaufania

exista 2016-12-15 22:04
Miałem okazję poznać firmę od środka i moim zdaniem praca nie jest godna polecenia. Warunki które są przedstawiane przez dyrektora firmy (na fb,sam podaje że ma 23 lata, a na drzwiach biura od 2 lat obwołuję się mgr.inż) wydają się super, dopóki od kwoty nie odliczysz sobie podatku, oraz kosztów paliwa ( firma oferuje dodatki na paliwo, po zrobieniu określonej ilości umów). Firma działa na zasadzie MLM, czyli jak piramidy zajmujące się sprzedażą m.in odkurzaczy, czy kosmetyków. Ta sama zasada tylko produktem są odszkodowania, a zamiast epickich nazw używają stwierdzeń typu. np. kierownik regionalny.
Helpea wypłaca zaliczki, jeżeli wstępna weryfikacja sprawy jest pozytywna. Wypłata całości pieniędzy następuje po 4 mc lub później od zebrania wszystkich dokumentów. Dostajesz na początku tylko 10 % od kwoty prowizji zarobionej przez firmę, gdzie w innych podobnych firmach zaczynasz od 20 % (każda firma mówi, że jest profesjonalna i najszybsza) . Firma stosuje pijarowskie zagrywki, które mają namieszać nowym ''najemnikom'' w głowach. Na szkoleniach ''Kasta wszechmądrych'' opowiada ile to zarabiają dzięki firmie, jednak to tylko blef. Wystarczy poprosić Dyrektora o pójście do banku z Tobą, żeby pokazał Ci przelew jaki otrzymał 3 miesiące temu z helpea i chociaż na szkoleniu nie miał problemu z mówieniem ile zarabia, to z tym już może mieć problem. Podsumowując, moim zdaniem na rozpoczęcie nowej pracy spokojnie można znaleźć sobie lepsze miejsce. Pozdrawiam
21
martinez 2017-01-17 13:10
Nie pisze się ani nie mówi 'pieniążki', no chyba, że jesteś przedszkolakiem
Programista wyklęty 2017-01-17 15:19
albo jak się zarabia pensję radomską, to wyjątkowo, można napisać "pieniążki". No chyba, że ktoś ma znajomości, to zarabia pieniądze, a nie "pieniążki"
Kamil 2017-01-30 12:52
Jak chyba każdy kto przegląda to forum - po kontakcie ze strony firmy Helpea zacząłem poszukiwać informacji na ich temat, trafiłem również i tutaj. Z racji tego, że jestem pesymistą/realistą podchodzę bardzo ostrożnie do osób, które dzwonią do mnie z nieznanego numeru telefonu i oferują pomoc. Zaryzykowałem, wszakże rzetelne informacje znalazłem na ich temat w Internecie. Ostatecznie firma ubezpieczeniowa zdecydowała się na zakończenie sporu na drodze polubownej i tym samym bez najmniejszego wysiłku (nie włączając w to złożenia kilku podpisów i wysyłki kilku listów poleconych) uzyskałem należne wg prawa pieniądze.

Chciałbym jeszcze dodać, że Helpea odwala kawał dobrej roboty - logiczne dla mnie więc to, że za swoja pracę oczekują honorarium - stąd też podpisana umowa, że 30% od kwoty, które wywalczą od firmy ubezpieczeniowej zostaje u nich. Z drugiej strony nigdy nie podjąłbym się samodzielnej walki z firmą ubezpieczeniową. Z perspektywy czasu bardzo cieszy mnie fakt, że to Helpea jako pierwsza nawiązała kontakt.

Ciekawe jest też to, że w przypadku, gdy nie ugrają dla klienta nic, to też nie będą w stanie zapewnić sobie wynagrodzenia. Taka motywacja, aby sprawę zamknąć z korzyścią dla klienta ...

Dziękuję!

1
Lipska Marta 2017-03-13 12:24
Witam. Ja mogę w 100% polecić firmę Helpea !! Otrzymałam zadowalające mnie odszkodowanie w określonym terminie, bardzo miły kontakt z osobami prowadzącymi moją sprawę. Poleciłam Ich mojej kuzynce, i równie rzetelnie zajmują się jej sprawą jak i moją. Tylko czas się przedłużył, ale kuzynka ma bardziej skomplikowany przypadek - ważne, że wszystko jest na dobrej drodze do zakończenia. Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń do Ich pracy, pomagali, doradzali i co najważniejsze wspierali dobrym słowem! Pozdrawiam i Bardzo Dziękuję całemu Zespołowi HELPEA!!!
Jan Kotwas 2017-03-16 15:30
Serdecznie dziękuję Pracownikom Firmy Helpea za uzyskanie odszkodowania po smierci ojca który zginął w wypadku drogowym . Byłem zdziwiony, że ktoś po tylu latach się odzywa,w dodatku obiecuje odszkodowanie,o którym nawet nie wiedziałem ze mi się należy.
Było dokładnie tak jak mówili,po trzech miesiącach mam pieniądze na koncie. Gdy przedstawiciel firmy zwrócił się do mnie, początkowo miałem obawy czy to nie jest jakiś oszust. Jednak moje obawy szybko zostały rozwiane, i zgodnie z obietnicą, dzięki Helpea, uzyskałem odszkodowanie. Wszystko poszło szybko i sprawnie, a pracownicy firmy byli uprzejmi, kompetentni i tłumaczyli zagadnienia prawne tak, bym nawet ja, czyli totalny laik, wszystko zrozumiał. Mogę z pełną odpowiedzialnością przyznać, że Helpea to rzetelna firma;)
Gorąco polecam usługi firmy HELPEA.
janina 2017-03-27 08:24
Pragnę podziękować Firmie Helpea i pracownikom, którzy byli zaangażowani w prowadzenie mojej sprawy z tytułu odszkodowania. Po mimo upływu 19 lat od wypadku mojego syna, ból w sercu pozostaje i nie chciałam powracać do tego co się wydarzyło, jednak zostałam bardzo miło zaskoczona poprzez działania Firmy. Bardzo polecam osobom pokrzywdzonym o zwrócenie się o pomoc do Helpea działają bardzo skutecznie.
Pozdrawiam Janina
Daria 2017-03-27 23:04
Gorąco polecam :) Praca dla osób które chcą pomagać innym! Tutaj każdy kto pracuje z pasją i zaangażowaniem dostaje godne wynagrodzenie za swóją pracę. Pomoc osobą po wypadkach daje satysfakcję i spełnienie się jako człowiek a szeroka gama szkoleń i szkolenia cykliczne dla pracowników przygotowywują do obsługi klienta na najwyższym poziomie.
Nie tak 2017-04-14 11:42
Witam, nie jestem zadowolony z usług tej firmy. Obsługa bardzo miła, wszystko czytelnie, pieniądze przelali, jednak musiałem się natrudzić, aby procedury zrozumieć. Jednak nie do końca jestem zadowolony.
1
maro2005k 2017-04-18 13:13
Witam serdecznie ,polecam wszystkim firmę Helpea ,każdą sprawę doprowadzą do samego końca oczywiście z korzyścią dla klienta .Pozdrawiam rodzina że Śląska
Lila Sokołowska 2017-04-24 21:28
Witam.
Chciałabym szczerze podziękować za profesjonalizm i szybkie załatwienie sprawy. Wszystko poszło szybko i sprawnie, pracownicy firmy byli profesjonalni i kompetentni. To przedstawiciel firmy Pan Jacek poinformował mnie, że można, a nawet należy starać się o odszkodowanie za śmierć bliskiej mi osoby. Chciałabym polecić tę firmę innym klientom. Jeszcze raz dziękuję.
Zostaw swoją opinię o HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HELPEA Twoje Centrum Odszkodowań