Nobilon

Włocławek

Opinie o Nobilon

Enigma 2016-02-17 16:50:59
Ja pracuje w Nobilonie w Toruniu , nie wiem jak pozostałe osoby.W każdym razie z zarobków jestem na prawdę zadowolona , jak pracowałam w call center to mój zarobek sięgał maksymalnie 780 zł i to było wsyztsko , a teraz mam o wiele wiekszy zarobek , dzieki któremu wzmacniam budżet domowy.
T. Michał 2016-02-18 11:43:02
Nobilon uratował mi d..e:) Zostałem zrobiony poprzez poprzednią firmę i dodam nie z mojej winy. To była też firma pożyczkowa więc branżę znam. Dwa miesiące w Nobilonie to jakby wczasy :) Słowo daję !
Bodzio 2016-02-19 11:53:14
Moja opinia po 2 miesiącach pracy jest bardzo pozytywna. Nobilon jest wymagający ale też dobrze płaci. Praca przebiegaw normalnej atmosferze tzn. nie ścigaja jak psa :)
Uran 2016-02-25 21:18:16
Moja koleżanka pracuje w Nobilonie i również chwali sobie prace jak zreszta większość tutaj osób wypowiadających się na forum . Mają właśnie wolne miejsce w moim mieście w oddziale , Cv wysłałam , mam nadzieje ,ze się odezwą ;)
czarna 2016-02-28 12:00:24
Co możesz więcej powiedzieć o pracy jako doradca mobilny właśnie dostałam propozycje jak to wygląda
6
Aktualny pracownik 2016-02-28 17:26:36
Nobilon to świetna instytucja finansowa. Jasne przejrzyste zasady do jeden z filarów firmy. Współpracownicy porządku- jest OK!
Pomagamy finansowo ludziom w trudnej sytuacji życiowej a zamian oczekujemy tylko TERMINOWYCH WPŁAT i nic więcej. Sądzę że te negatywne komentarze pod adresem firmy to wyłącznie dzieło LUDZI KTÓRZY PRÓBOWALI WYŁUDZIĆ PIENIĄDZE , JAK I RÓWNIEŻ KONKURENCJI.
Dariusz 2016-03-09 11:47:46
Pracuję w Nobilonie od 3 miesięcy i jest OK. Pracodawca bardzo stabilny i przewidywalny. Wiadomo, że wyniki trzeba osiągać ale jak ktoś ma ochotę do pracy to dobrze zarobi. Ostatnio kolega się zatrudnił w sąsiednim oddziale i ma takie samo zdanie.
Aisha 2016-03-11 18:52:27
Oczywiście ,że negatywne komentarze to konkurencja albo ludzie , którzy mysleli ,ze pożyczają pieniądze i nie muszą ich oddawać .Takich niestety jest wielu . Ja pracuję w Nobilonie we Włocławku 6 miesięcy i jak narazie nie żałuję .
Brambabamba 2016-03-13 10:03:26
Moje zdanie o pracy w Nobilonie jest bardzo pozytywne. Nie miałam wcześniej do czynienia z pracą w firmie pożyczkowej i jako księgowa miałam średni stosunek do takich firm ale teraz po 2 miesiącach pracy stwierdzam, że wybrałam OK. Jest bardzo pozapinane wszystko na ostatni guzik a jako pracownik czuję wręcz komfort w pracy.
Nikula 2016-03-14 08:36:32
Nobilon dał mi szansę mimo tego , że nie mam 25 lat;) JuŻ to mnie przekonało do firmy. Teraz stwierdzam, że pracodawca jest naprawdę przyjazny pracownikowi. Zarobki są niemałe jak na moje poprzednie dochody.
Bezunia88 2016-03-14 16:34:01
Pracę w Nobilonie chwalę sobie bo w porównaniu do małej prywatnej firmy gdzie byłam PH tutaj jest wprost super! Płaca zawsze regularnie wpływa a zadania da radę wykonać.
Nugent 2016-03-16 08:32:42
Pracę w Nobilonie na początku traktowałem jako przejściówkę. Po poł roku nie mam ochoty już zmieniać roboty. Może gdzieś, coś ale to gdybanie. Szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego:) Zarabiam nieźle a praca jest dośc spokojna.
Goska 2016-03-16 10:21:06
ja cenie sobie w nobilon możliwość współpracy z klientem. bardzo fajna sprawa. dodatkowo kasa na czas więc to też wazne i wcale nie jest taka zła ta kasa jak niektórzy pisza
1
Yovi 2016-03-17 22:03:45
Jakie są warunki wynagrodzenia w Nobilon? Proszę o uczciwą odpowiedz.
F16 2016-03-17 22:50:36
Nie ma problemu z zatrudnianiem kobiet. Obecnie 3 koleżanki są na macierzyńskim i mają zapewniony powrót.
garniturek 2016-03-18 14:46:51
Mam 24 lata i to moja pierwsza praca. Jestem po licencjacie z ekonomii we Wrocławiu. Nie rzucałem się na wielkie korporacje bo koledzy pracują i wiem o co biega;) W Nobilonie dostałem świetne warunki. Mam czas na pracę i robienie magisterium. Kasa dobra!
Przyszła mama 2016-03-19 07:42:00
Odnośnie tematu macierzyńskiego to mam zapewnienie, że spokojnie po porodzie będę miała etat w Nobilonie. Osiągający dobre wyniki pracownik nie będzie nigdy odtrącony:) Nobilon ustabilizował moje życie pod względem finansowym. Zarabiam naprawdę super a kierownictwo jest bardzo życzliwe.
victorias secret 2016-03-21 11:17:14
w nobilonie pracuje od 2 lat . Mam tu umowę o pracę . I a propo pójścia na macierzyńskie czy na jakieś l4 . to tutaj nie ma z tym problemu . Natomiast w poprzedniej pracy , nawet na l4 nie moglam pojsc , bo w przeciwnym razie grozilo to zwolnieniem . w Nobilonie zas kierownictwo sa bardziej ludzcy i przede wszytskim życzliwi.
Kitty 2016-03-28 12:14:06
W Nobilonie jest ogólnie taka dobra atmosfera .Fakt . Czasami trzeba się dosć napracować . Nie ma tu miejsca dla osób , którym się nic nie chce . Wiadomo ,ze czywiście można mieć jakis jeden taki dzień , raz na jakiś czas . Pracę polecam dla osób ambitnych i pracowitych
Galon 2016-03-29 16:47:43
Jeśli zrobisz swoje to premie zawsze otrzymasz. Jeśli się trzymasz procedur i ich nie łamiesz to masz komplet i będziesz zadowolony. Natomiast jeśli robisz sobie wolną amerykankę i masz w d... procedury to kara zawsze będzie, potrącenia też, a jeśli przegniesz na maksa to dyscyplinarka też może cię spotkać.
hiscandinavia 2016-03-30 17:33:11
zgadam się z galonem . premie otrzymasz za ,ze tak powiem zrobienie swoich rzeczy .nie jestem windykatorem w nobilonie lecz doradcą klienta. A premie są wypłacane jak najbardziej
mgr 2016-04-20 10:51:32
Miałam rozmowę z kierownikiem działającym na terenie Zielonej Góry (lubuskie) i było wszystko fajnie ale pani zapomniała oddzwonić z odpowiedzią czy TAK czy NIE - wyslałam sms z zapytaniem , też zero odpowiedzi - jestem zniesmaczona takim zachowaniem . Po rozmowie miałam bardzo ozytywna opinię o firmie i pani kierownik a tu taki zonk :(
5
janina 2016-04-25 22:11:29
Witam. proszę mi przyblizyc jak wygladaja poczatki pracy w Nobilonie. Czy każdy zaczynał od ulotek ? proszę o odpowiedz
Jarek 2016-05-02 17:38:28
W terenie w obsłudze klienta na stanowisku niekierowniczym zarobisz między 2 a 4 tys.
LUSI205 2016-05-04 11:59:36
Witam. Jaki rodzaj umowy dostaje Mobilny Doradca. Poinformowano mnie ze dostane umowe prace ale ze podstawy 1000zl.i nie bardzo rozumiem skro mam dostac normalna umowe to powinnam samej podstawy dostac 1300zl.? :/Jak wyglada praca? Czy wozi sie przy sobie pieniadze? czy podpisuje sie jakis weksel?czy do tego weksla jest jakas umowa?Bardzo prosze o dokladna odpowiedz.Dzieki i pozdrawiam wszystkich
misza 2016-05-17 06:53:01
Mobilny dostaje ale pół etatu :)
Odpowiedzialność za kase, wozisz gotówkę, papierów mnóstwo. Żałosna robota, wysysk itd.
3
Lena 2016-05-17 23:05:33
Pół etatu dostaje ten, który ma mało klientów, też tak zaczynałam, po 3 miesiącach miałam już cały etat.
Wyzysk? 2 podwyżki w ciągu roku dostałam.
MartaK 2016-05-19 07:54:42
no dobrze, praca faktycznie ciekawie się zapowiada. A jak podchodzą do samochodu służbowego. Czy np w czasie wolnym nie wiem np niedziela można wykorzystać auto do celów prywatnych oczywiście za własne paliwo za własne pieniądze? Czy nie za bardzo np by pojechać na zakupy 60 km dalej ? Czy raczej nie zabardzo? Chodzi o to czy ta firma jest elastyczna pod tym kątem. Czy raczej na zasadzie auto tylko do pracy.
6
pucu 2016-05-19 13:00:00
to zalezy od twoich wynikow bo teraz wymyslili sobie ze aby korzystac z auta sluzbowego do celow prywatnych musisz z tygodnia na tydzien lepsze wyniki co jest nie mozliwe.
Rezi 2016-05-23 17:21:47
Nie polecam tej firmy.
(usunięte przez administratora). Dobre opinie to chyba tylko zarząd tutaj pisze.
3
main 2016-06-08 12:06:52
nie proponuję pracy w tej firmie, nie potrafią się porozumieć między sobą, każdy oczekuje coś innego inaczej wymaga prezes inaczej szefostwo a odbija to się na kierownikach bo to my dostajemy po premii.
1
Ja 2016-06-23 18:44:22
Warto, warto. Wiadomo ciężka praca bo cały czas w terenie ale pracować trzeba wszędzie, za obijanie nikt nam nie zapłaci. Więc uważam, ze praca dla odważnych i ambitnych inni nie mają tam czego szukać.
Ja 2016-06-23 22:24:51
Warunki finansowe są zależne od stanowiska, ale jest to jedna z firm, które płaca dosyć dobrze, ale w zamian dużo wymagają.
llklkjlkjlkj 2016-07-13 13:21:14
Nie rozwijają tylko wszyscy odchodzą (usunięte przez administratora) :)
Wiem - widziałem, olałem.
2
Pablo 2016-07-13 18:22:10
Kierownik zarabia od 3 do 7 tys. netto. Zależy ilu ma klientów i jak pracuje.
mani 2016-07-14 21:35:57
jakie kursy? o czym ty mówisz człowieku? 8h pojeździła ze mną regionalna, a następnego dnia samemu trzeba bylo jeździć do klientów i windykować :/ (usunięte przez administratora) Pracowałem w kilku firmach pozyczkowych ale takiej jeszcze nie widziałem. (usunięte przez administratora)
11
niepolecam 2016-08-11 16:32:05
Nie dostaniesz nawet telefonu :) Dzwonisz ze swojego, kasa od tego co zbierzesz. Nie opłaca się. Użeranie się za 0 zł niejednokrotnie.
2
Aga. 2016-08-18 01:56:54
Piszesz bzdury,pracowałam w tej firmie (usunięte przez administratora)
Kana 2016-09-14 22:31:17
A właśnie, że nie, zaskoczyli nas wszystkich na początku miesiąca, od samego początku zatrudnienia możesz zarobić najwyższe stawki, a jeszcze lepsze jest to, że nie masz górnej granicy wynagrodzenia, wszystko zależy od twoich wyników, do tego stopnia, że za wrzesień już widzę, że wezmę 2 x większa pensję niż za sierpień :)
E.W. 2016-09-15 19:09:50
Umowa o pracę jest od samego początku.
kosik 2016-09-22 15:34:47
Mam pytanie Mobilny Doradca Klienta- jak ta praca tu wygląda jakie zarobki - podstawa
Jak z samochodem, jaki limit paliwowy , jakie dokładnie obowiązki
Niech ktoś podpowie doradzi czy jest sens się zatrudniać
z góry dzięki
1
Danon 2016-10-05 18:18:45
Umowa:
O prace
Zlecenie
O dzieło.
Jak wyrobisz plan to masz swoja kase, jak nie to tylko podstawe z umowy o prace. Czas pracy nienormowany tzn minimum 8 godzin. Raporty rano i wieczorem.
Chcesz byc murzynem, idz popracuj. Pozdrawiam
1
teq13 2016-10-09 20:52:31
Milion opinii tylko nie ma konkretów...... Co drugi pyta o zarobki i nie ma żadnej informacji. Co to znaczy, że jak wyrobisz limit to dostaniesz dodatkową kasę ? No chyba można by było jaśniej pisać, prawda ????????? Wszyscy piszą och , ach, jak wspaniale się pracowało tylko jak jeden mąż zmieniają pracę na inną . Skoro tak jest dobrze w tej firmie to dlaczego ludzie odchodzą ? Obecni doradcy tez nie kwapią się , żeby coś więcej powiedzieć, i tak sobie piszecie, i piszecie tylko niż tego nie wynika ...
1
Kuki 2016-10-10 09:01:26
Najwięcej to się nauczysz z praktyki, z pracy z klientem w terenie, a nie na szkoleniach.
Kama 2016-10-18 18:00:49
Tez tam pracowałam i wynagrodzenie masakra , jeździłam po 5 razy do jednego klienta ,paliwa mnóstwo a za tydzień pracy 128 zl
1
mavi 2016-10-18 18:21:34
Kursy są wdrażające na takiego windykatora terenowego zapewne z oferty @3t5r ale jest też tutaj wsparcie od twoje opiekuna więc zawsze można pytać o rzeczy, których się nie wie
Wojaka 2016-11-05 13:39:52
Pół etatu ma mobilny. Zwykły doradca w ogóle nie ma podstawy. Praca za darmo.
kkk 2016-11-05 16:21:21
Pół etatu jak ma mało klientów, od rejestru 100 klientów już ma pełen etat i 1500 podstawy, a premie za każdych 10 więcej zebranych i do tego premie od nowych klientów, to jest darmo?
srobilon 2016-11-09 10:17:47
Tak. To jest darmo w porównaniu do konkurencji.
PoLo 2016-11-09 22:31:02
To idź do konkurencji.
4-5 tys. jako doradca z umową o pracę, samochodem, telefonem, tabletem - to zdradź mi, która konkurencja płaci lepiej?
Zostaw swoją opinię o Nobilon - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nobilon