Nobilon

Włocławek

Opinie o Nobilon

llklkjlkjlkj 2016-07-13 13:21
Nie rozwijają tylko wszyscy odchodzą (usunięte przez administratora) :)
Wiem - widziałem, olałem.
4
sdfghj 2016-07-13 15:14
mnie inetresuje jakie sa zarobki na stanwoisko Sales manager
Pablo 2016-07-13 18:22
Kierownik zarabia od 3 do 7 tys. netto. Zależy ilu ma klientów i jak pracuje.
kamon 2016-07-13 19:44
To chyba najbardziej chodliwe stanwosiko pracy w firmie, zastanwiam sie czy utworzyli jakisc nowy oddzial w miastach i tylko na to stanowisko szukają kogoś czy po prostu to wynikjakiejs rotacji pracowniczej? Nie wiem ile mozna zarobic ale pewnie sporo to bank wiec pewnie dobrze.
mani 2016-07-14 21:35
jakie kursy? o czym ty mówisz człowieku? 8h pojeździła ze mną regionalna, a następnego dnia samemu trzeba bylo jeździć do klientów i windykować :/ (usunięte przez administratora) Pracowałem w kilku firmach pozyczkowych ale takiej jeszcze nie widziałem. (usunięte przez administratora)
14
Maciek 2016-07-16 22:08
Zastanawiam się głównie czy taka praca windykatora jest jakaś niebezpieczna czy może trudna, ogólnie ja bardzo chciałbym to robić, ale zastanawiam się jakie trzeba mieć przygotowanie czy cokolwiek innego?
Xas 2016-07-31 19:13
A ja tam uważam, że Doradca Klienta - chwilówkii to normalna i bardzo uczciwa praca, wiadomo że ludzie potrzebują pożyczek i co tu więcej powiedziec, moim zdaniem wartościowa sprawa i tyle, trzeba mieć to w głowie, więc na spokojnie wszystko w takim razie
niepolecam 2016-08-11 16:32
Nie dostaniesz nawet telefonu :) Dzwonisz ze swojego, kasa od tego co zbierzesz. Nie opłaca się. Użeranie się za 0 zł niejednokrotnie.
5
Aga. 2016-08-18 01:56
Piszesz bzdury,pracowałam w tej firmie (usunięte przez administratora)
1
mav 2016-09-14 12:14
Oni raczej maja to do siebie, ze mówią otwarcie o stawkach. Teraz sa ogłoszenia na windykatora terenowego i konkretnie wiesz, ze możesz liczyć na kasę oś 2 do 5 tysięcy netto. Wiadomo, ze ta niższa kwota jest na początku a pózniej już sam pracujesz na więcej. Dla mnie to uczciwe, ze o tum piszą.
Kana 2016-09-14 22:31
A właśnie, że nie, zaskoczyli nas wszystkich na początku miesiąca, od samego początku zatrudnienia możesz zarobić najwyższe stawki, a jeszcze lepsze jest to, że nie masz górnej granicy wynagrodzenia, wszystko zależy od twoich wyników, do tego stopnia, że za wrzesień już widzę, że wezmę 2 x większa pensję niż za sierpień :)
jej 2016-09-15 11:54
Serio? To gratuluje, a jak wyglada umowa dostajecie umowy o prace czy na początku może dają umowy zlecenie na jakiś czas a może wymagają założenia działaności gospodarczej? Bo mówimy o stanowisku windykatora, tak?
E.W. 2016-09-15 19:09
Umowa o pracę jest od samego początku.
Greg 2016-09-15 19:13
@Kana no to naprawdę wypas. A i tak znajdą się osoby, które będą narzekały... To tylko dowodzi temu, że nie każdy nadaje się do każdej pracy i czasami trzeba zwyczajnie wziąć to na klatę o zastanowić się nad swoimi kompetencjami
kosik 2016-09-22 15:34
Mam pytanie Mobilny Doradca Klienta- jak ta praca tu wygląda jakie zarobki - podstawa
Jak z samochodem, jaki limit paliwowy , jakie dokładnie obowiązki
Niech ktoś podpowie doradzi czy jest sens się zatrudniać
z góry dzięki
3
J 2016-09-22 18:36
Ogólnie jeśli chodzi o Doradców Klienta w sprawie chwilówek to Nobilon ciągle poszukuje ludzi, zdecydowanie jest to na plus, jeśli chodzi o mnie to ja bym pracę polecał wszystkim tym, którzy się znają na finansach, zwłaszcza, że można zarobić przyzwoicie
kamon 2016-09-25 21:35
wiesz, wszystkiego od poczatku trzeba sie uczyć jak wszedzie, ale sątego plusy, oferuja z pewnoscia jakieś konkretne szkolenia bo przecież musisz sie znac na produktach na jakich pracujesz, poza tym pewnie zgarnaisz dobre premie miesiecznie,
maciej 2016-10-02 12:47
O ile złapiesz sporo klientów @kamon bo przecież od tego finalnie zależy ta twoja premia ale dla mnie bardziej liczy się to, że dają ci umowę o pracę
Danon 2016-10-05 18:18
Umowa:
O prace
Zlecenie
O dzieło.
Jak wyrobisz plan to masz swoja kase, jak nie to tylko podstawe z umowy o prace. Czas pracy nienormowany tzn minimum 8 godzin. Raporty rano i wieczorem.
Chcesz byc murzynem, idz popracuj. Pozdrawiam
4
teq13 2016-10-09 20:52
Milion opinii tylko nie ma konkretów...... Co drugi pyta o zarobki i nie ma żadnej informacji. Co to znaczy, że jak wyrobisz limit to dostaniesz dodatkową kasę ? No chyba można by było jaśniej pisać, prawda ????????? Wszyscy piszą och , ach, jak wspaniale się pracowało tylko jak jeden mąż zmieniają pracę na inną . Skoro tak jest dobrze w tej firmie to dlaczego ludzie odchodzą ? Obecni doradcy tez nie kwapią się , żeby coś więcej powiedzieć, i tak sobie piszecie, i piszecie tylko niż tego nie wynika ...
6
Kuki 2016-10-10 09:01
Najwięcej to się nauczysz z praktyki, z pracy z klientem w terenie, a nie na szkoleniach.
Kama 2016-10-18 18:00
Tez tam pracowałam i wynagrodzenie masakra , jeździłam po 5 razy do jednego klienta ,paliwa mnóstwo a za tydzień pracy 128 zl
3
mavi 2016-10-18 18:21
Kursy są wdrażające na takiego windykatora terenowego zapewne z oferty @3t5r ale jest też tutaj wsparcie od twoje opiekuna więc zawsze można pytać o rzeczy, których się nie wie
Wojaka 2016-11-05 13:39
Pół etatu ma mobilny. Zwykły doradca w ogóle nie ma podstawy. Praca za darmo.
1
kkk 2016-11-05 16:21
Pół etatu jak ma mało klientów, od rejestru 100 klientów już ma pełen etat i 1500 podstawy, a premie za każdych 10 więcej zebranych i do tego premie od nowych klientów, to jest darmo?
srobilon 2016-11-09 10:17
Tak. To jest darmo w porównaniu do konkurencji.
3
PoLo 2016-11-09 22:31
To idź do konkurencji.
4-5 tys. jako doradca z umową o pracę, samochodem, telefonem, tabletem - to zdradź mi, która konkurencja płaci lepiej?
Rocki 2016-12-28 02:36
Co za brednie tu drukujecie,chyba piszą te teksty sam prezes i jego podwładni bo im tak każe,pracowalem tam nie dawno i nie polecam nikomu. Nic życia prywatnego,praca od rana do wieczora a na dodatek zarobki żałosne 1500-2300 zł pod warunkiem że ci nie urna za cos,a do tego mobing na każdym kroku. Nie polecam !!!
2
Handlowiec 2017-01-08 23:25
Tak opinie o pracodawcy trzeba rzetelnie wpisywać najlepiej przez sekretarkę pod nadzorem szefa. Lipa 0 powagi
1
Krystian 2017-01-11 12:19
Witam serdecznie. Chcialem się dowiedzieć jak wygląda praca mobilnego doradcy klienta w Nobilonie i czy pracę tę można traktować jako dodatkową?.
I czy podpisuje się weksel in blanco oraz jak firma podchodzi do weksla w przypadku gdy z nimi rozwiąże się umowę?.
Kito 2017-01-11 21:37
Jako doradca mobilny masz umowę o pracę, samochód, telefon, tablet.
Praca dodatkowa? - nie da rady.
Weksel masz w każdej firmie, w której pracuje się z pieniędzmi.
Zarobki, zależy ile włożysz pracy, płacone masz za wyniki, przykładowo robiąc ok. 10 zbiórek dziennie i udzielając ok. 2 nowych pożyczek w tygodniu zarobisz ok. 4-5 tys.
Krystian 2017-01-12 17:29
Witam chciałem się dowiedzieć czy pracę jako stacjonarny doradca klienta można potraktować jako dodatkową. I jak wygląda sprawa weksla in blanco?. Czy gdy się z nimi rozwiązuje umowę to czy oddają weksel czy jest z tym jakiś problem?. I jaką umowę proponują na stanowisku Stacjonarnego Doradcy Klienta.
Kropka 2017-01-12 18:40
Darek wszyscy w firmie to buraki a Ty szlachta zasciankowa To dowiemy się ile pracowałeś w tych 3 firmach ? Chyba długo skoro wszystko wiesz z takimi szczegółami biedaczek .. wielką krzywdę wyrzadzili,dając pracę .
Były pracownik 2017-01-12 19:18
Wazeluny nikt z Nas nie pracuje .A co zapomniałeś jaka z tego koncerniku finansowego zawiozłem Cię poświęcając swój czas przekazałem samochód a następnego dnia już Ci się pracować nie chciało bo Ci samochód nie pasował ?Może Maserati powinni Ci dać a takiej kierowniczki ...,,buraka ,, jak to okresliłeś życzę każdemu bo ten burak ma w zespole duży szacunek .Nawet jednego dnia nie przepracowałeś więc się nie wypowiadaj BURAKU.
By 2017-01-14 13:07
Praca w firmie, gdzie kadra kierownicza nie potrafi wypelnic poprawnie kp? Ludzie. Zatrudnienie w tej instytucji to gwarantowany stres ze strony klientow i co gorsze wspolpracownikow. Jedziesz do wloclawka na rozliczenie i nie wiesz czy wrocisz normalnie do domu (zostajesz zwolniony o godz. 16tej i radz sobie z powrotem do domu, czyli np. do szczecina). Powodzenia.
5
Beton 2017-01-16 11:38
Ja zaczynam prace jako windykator i już się cieszę.
1
Pikol 2017-01-24 21:39
Stres ze strony klientów? :D
A czego się spodziewałeś w branży, gdzie nieodzownym działaniem jest windykacja?
Myślałeś, że cię będą witali kwiatami i zapraszali na ciasto? Biedaczek.
Jak się nie nadawałeś to nie trudno było się domyśleć, że wylecisz.
1
karla 2017-01-28 18:24
Nie polecam tej firmy pracuje się jak robot praktycznie całe dnie . Traktują człowieka jak śmiecia, poniżają na każdym kroku.
Obiecują dobre zarobki a najniższą krajową się zarabia.
3
O0O 2017-01-29 17:16
To rzeczywiście musiałaś nieźle się postarać, żeby zamknąć miesiąc na samej podstawie bez ani jednej premii. Ja wyjeżdżam około 10-11 w teren, o 17-18 jestem w domu. I tak prawie od 2 lat, zarobki na porządnym poziomie.
Może ta branża to nie Twoja bajka? Nic na siłę, musisz znaleźć pracę, w której się sprawdzisz.
1
kapusta 2017-02-17 12:16
Chciałem zapytać jak wygląda praca w Nobilon jako doradca klienta? Czy chodzi się od domu do domu i proponuje pożyczki czy działa się na jakiejś bazie klientów?
1
Zzarobiony 2017-02-21 09:19
Zdecydowanie nie polecam. Wszystkie inne są lepsze niż to. Przez pół roku pracy jako doradca miałem 5 kierowników. A atmosfera :( , szkoda mi było tych ludzi ,którzy byli kierownikami.
2
Benek 2017-02-21 16:25
Pracuję tu i nie zgadzam się z wpisami, ponieważ firma jest spoko. Nikt nie dał prawa do wpisów tylko oczerniających. Ja myślę inaczej i to piszę.
1
Agnieszka 2017-02-28 13:48
@Zzarobiony, o jakiej atmosferze mówisz? Powiedz coś więcej na ten temat :)
1
@rozczarowana 2017-03-06 14:24
Aplikowałam na stanowisko Mobilnego Doradcy, warunek przez pierwszy miesiąc jako " sprawdzający" byłam Stacjonarnym Doradcą , co oznaczało że dostałam klientówz miasta odległego o 20-28 km od miejsca zamieszkania.
Przez miesiąc Młodszy Kierownik gonił mnie nawet po jedną wpłatę tyle kilometrów. Po miesiącu dostałam rozliczenie 75 zł gdzie na paliwo wydałam ok.200 zł, prezes zmienił zasady rozliczeń więc cześć moich umów nie została zakwalifikowana do wypłaty tylko do poprawy czyli w ramach własnego paliwa ponowna wizyta u klientów.
Kierownik mega upierdliwy wymaga dyspozycyjności pod telefonem cały dzień, jak człowiek zajęty np. u lekarza to dzwoni do bólu i jeszcze ma pretensje że się nie odbiera., dzwoni nawet o 7,30 rano lub o 22.
Po próbnym miesiącu usłyszałam ze jeszcze jeden miesiąc muszę popracować jako Stacjonarny Doradca a potem zobaczymy. Dziś całe szczęście poszłam po rozum do głowy oddaję teczki , bo mnie nie stać żeby drugi miesiąc komuś dokładać do interesu. Zastanówcie się 3 razy zanim się zdecydujecie .
3
Agnieszka 2017-03-07 08:51
@rozczarowana dziękujemy za Twoją opinię. Ktoś z Was pracuje na stanowisku Mobilnego Doradcy?
POLA17 2017-03-15 13:42
JUZ NIE!!! POSZUKAJ INNEJ PRACY
1
Rafa 2017-03-15 22:07
W ciągu roku podwoili liczbę mobilnych, to raczej warunki atrakcyjne.
2
Agnieszka 2017-03-16 08:30
@POLA17, dlaczego tak mówisz?
1
boss 2017-03-17 23:14
ja pracuje
1
Agnieszka 2017-03-20 09:45
@boss i co możesz powiedzieć na temat pracy w powyższej firmie?
1
Zostaw swoją opinię o Nobilon - Włocławek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nobilon