brak logo

Camo Milan Bolf

Zielona Góra

Opinie o Camo Milan Bolf

magazynier 2013-08-09 17:43:47
Byłem na okresie próbnym na stanowisko magazyniera. Okazało się, że mam pracować tam sam w pojedynkę na magazynie i wrzucać na regały górnego składu 40 kilowe kartony (usunięte przez administratora).Nie polecam
16
ela 2014-02-13 06:44:21
co innego piszą w ogłoszeniu a co innego w realu....ogólnie wrażenie złe
5
ewel. 2014-04-23 09:36:49
Masakra wolę żebrać w MOPS-ie niż tam dłużej pracować. Dziwię się że do tej pory nikt tam nie zrobił porządku. Ludzie - jestem kobietą a na magazynie musiałam harować jak silny wielki facet (usunięte przez administratora)
2
majkel 2014-04-23 16:39:47
Najgorsze miejsce pracy. Omijajcie szerokim łukiem! Wszystkie powyższe opinie są jak najbardziej trafione.(usunięte przez administratora) Ja swojej kobiety nie puściłbym tam za żadne skarby świata. Sam też szybko uciekłem.
2
Anonim 2014-10-24 10:15:05
Chciałbym nawiązać kontakt na maila z osobą która pracowała w sklepie Denley.
Anonim 2014-10-24 10:16:17
Mój mail : pierom1980@wp.pl
Anonim 2014-11-06 14:50:22
Chciałbym nawiązać kontakt na maila z osobą która pracowała w sklepie Denley.

Mój mail : pierom1980@wp.pl
Anonim 2015-01-12 12:00:40
Towar sklepu Denley z kąd pochodzi? Niektóre rzeczy są dobrej jakości inne znowu przerażają... Co wy na to?
nobody 2015-01-30 23:47:27
anna ja na Twoim miejscu zaniósłbym Cv do kierowniczki w sklepie, możesz tak wyprzedzić konkurencje, lepsze to niż siedzenie w domu bez pracy.
obserwator 2015-04-10 21:06:41
czy to prawda, że zatrudniają tam ludzi z ukrainy ?
bo maja dopłate 800zł netto?
Anonim 2015-06-22 12:50:40
Możliwe że to prawda z tymi ukraincami dużo firm tak robi. Ciekawe z kąd biorą towar? Znajomy kupił tam dwie rzeczy jedna była ok a druga odrazu do kosza! Materiał po praniu tragedia... może coś wiecie na ten temat?
Bartez 2015-11-20 23:34:26
A jak wyglądają zarobki w dziale obsługi klienta na rynek niemiecki? Bo szukają do pracy i zastanawiam się jak tam płacą i czy warto?
andrzej 2016-03-15 12:44:53
Ja chwilę tam pracowałem. Coś strasznego.Nie polecam
Mojej kobiety w życiu bym tam nie puścił do pracy
stasiu 2016-04-21 23:39:44
A jaka jest tam stawka na start?
Hania 2016-04-21 23:42:04
podłączam się do kolegi. jak Placa?i czy dają jakieś premie czy coś podobnego?
ciekawska 2016-04-25 23:23:56
a czy jest tu ktoś, kto pracował jako sprzedawca w sklepie stacjonarnym??
Jankes 2016-10-09 17:20:37
Pracuję w Denley na pełen etat już 4 rok. Firma umożliwia pracownikom rozwój. Dużo robi też pozytywna atmosfera, mamy świetny team. Pomagamy sobie wzajemnie i żyjemy w zgodzie.
3
pola 2016-10-10 09:18:24
dorzucają - wszystgko zależy od stażu pracy i zaangażowania. Są lepsze i gorsze dni, ale ogólnie jestem zadowolona z pracy w denley.
3
michu 2016-10-23 12:00:23
witam wszystkich. jestem pracownikiem magazynu denley już dość długo (ponad 3 lata) i mogę każdemu polecić.
Na plus na pewno:
- Stabilna praca
- Płaca na czas
- Podwyżki
- Umowa o pracę
- Możliwość zamiany z osobą z działu.

Minusy, jak wszędzie się zdarzają, ale to raczej wynika ze zmęczenia/gorszego dnia w pracy. Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
2
natan 2016-11-02 19:24:27
Pracowałem kiedyś w denley dwa i pół roku. Wszystko, co piszą poprzednicy to 100% prawdy. Pieniądze adekwatne do powierzanych zadań, w pierwszym miesiącu umowa o pracę i dobra atmosfera - to już całkiem niezły start. Dobry kierownik wymagający od innych, ale od siebie też. Gdyby nie to, że musiałem przeprowadzić się do innego miasta na pewno zostałbym w tej firmie na dłużej.
2
Papież 2016-11-05 23:46:41
Zastanawiajaca jest ogromna rotacja pracowników na magazynie. Podwyżki? Można zapomnieć. Chęć urlopu, czy czegokolwiek? Także można zapomnieć chyba, że jest się pupilkiem kierownika. Kierownictwo to osoby bez odpowiedniego wykształcenia. Praca ciężka zarobki mało adekwatne. Jak.dla faceta 1500 to żaden pieniądz, lepiej się zwolnić nic tyrac za taki psi pieniądz. Na lato bywało 36 stopni na magazynie, na zimę koszmar ludzie w czapkach i szalikach a w łazienkach nawet ciepłej wody w kranie nie było. NIE POLECAM pomiataja pracownikami jak chcą.
natan 2016-11-06 13:59:47
@papiez, wiele zależy od podejścia pracownika. Najłatwiej jest narzekać. Umowa, podwyżki, urlopy - wszystko zawsze było do negocjacji. Rotacje zdarzają się wszędzie, takie czasy.
natan 2016-11-06 14:02:51
@papiez, wiele zależy od podejścia pracownika. Najłatwiej jest narzekać. Umowa, podwyżki, urlopy - wszystko zawsze było do negocjacji. Rotacje zdarzają się wszędzie, takie czasy.
natan 2016-11-06 14:03:12
@papiez, wiele zależy od podejścia pracownika. Najłatwiej jest narzekać. Umowa, podwyżki, urlopy - wszystko zawsze było do negocjacji. Rotacje zdarzają się wszędzie, takie czasy.
z poza układu 2016-11-15 21:35:41
"Takie czasy"...dlatego opinie są tak cenne, by zawczasu oprzeć się próbom wyzysku i nie wdepnąć na minę z napisem "obiecujemy złote góry". Odnośnie negocjacji podwyżek to choćby odbywały się codziennie na zasadzie "Podwyżka? Niee!" to jestem skłonny w nie uwierzyć...ale umowa, urlopy? To się należy jak psu micha przy normalnym traktowaniu ludzi...
Zostaw swoją opinię o Camo Milan Bolf - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Camo Milan Bolf