logo dell

dell

Warszawa

Opinie o dell

Radek 2015-04-15 14:01:41
A do nas na prezesa Kapsch'a ma przejść ktoś z Della? Ktoś coś wie?
4
Zainteresowany 2015-04-15 14:10:13
Hej. Ja słyszałem ze jest taka akcja planowana. Ale nie znam konkretnie personaliów....
To miałbyc ktos z zarządu czy sprzedaż? Ostatnio odszedł ktos z szefow szprzedazy ale ma chyba swoja firmę, wiec raczej to nie on.
4
Sympatyk 2015-04-15 14:29:28
Rafał Szczap - szczescia zycze kapszowi i wszystkim pracownikom! Bedzie im potrzebne, a u nas sie na stowe poprawi :-)
mmmm 2015-04-16 10:10:28
Śmieszne jest co tutaj przeczytałam..."Z tego co slyszalem polityka zatrudnienia co do pracownikow tymczasowych ma sie zmienic o 360% ponniewaz w tym momencie trudno jest firmie zatrudnic dobrego kompetentengo pracownika a tym bardziej zatrzymac go na dluzej." tylko szkoda że dobrych pracownikow ktorzy nie chodzili na zwolnienia, zadko brali urlopy, byli elastyczni, zostawali na kazdych nadgodzinach zwolnili po kilku latach pracy bez podania konkretnej przyczyny!!! Pracownik tylko usłyszał "BO JEST TAKA POTRZEBA BIZNESOWA"!!! nie licza sie z pracownikiem wogole!!!
6
Stawka 2015-04-25 19:05:35
Jaką stawkę godzinową proponuje obecnie Manpower ??
ship 2015-05-04 10:01:24
11brutto
Przyszla pracownica 2015-05-04 16:31:29
Witam,czy Manpower jak juz do siebie na rozmowe zaprosi w sprawie pracy w Dellu na montazu to jakies testy przeprowadza?Prosze o szybka odpowiedz i jak te testy waglądaja jak sa,pozdrawiam
m 2015-05-05 10:28:08
Obecnie poszukują do pracy w Dell na linii montażowej. Oferty wiszą w Ran ndstad.
juz dellowiec :) 2015-05-07 03:47:33
A ja polecam bo kilka dni temu zaproponowali mi i dwóm innym osobom przejscie z manpower do DELLA i mam juz stała umowa + wieksza KASA oczywiscie. Pozdrawia MATERIALS linia P5-6, czasami serwery :)
2
pytanie 2015-05-07 18:21:17
A po jakim czasie zostałeś przejęty bezpośrednio przez Della ?
kozik 2015-05-09 19:31:00
Do ostatniego postu , proszę nie zwracać uwagi na tego kretyna powyżej że dostał umowę i jego 2 koleżków także takich postów już było tutaj kilka.Dell nie zatrudnia na umowy o prace u siebie chyba od 2 lat , teraz tylko Manpower agencja pracy co prawda umowa o pracę ale tymczasową.Umowy są podpisywane chyba co 2 tygodnie ja miałem co 2 tygodnie przedłużaną ale jak się kończy zamówienie to mówią ci nara , pamiętam co dziennie otrzymywałem sms że praca jest odwołana itd.Ogólnie mi się tam podobało praca monotonna ale ja sobie lubię przy komputerze grzebać więc mi odpowiadało.
6
kamsior 2015-05-21 17:36:42
polityka tej firmy nie całe dwa tygodnie popracujesz i ci podziękują.
Słyne telefony proszę nie przychodzić do pracy w dniu dzisieszym.
Jeżeli chcecie popracować tydzień to ok.
Nawet bardzo dobremu pracownikowi dziekuja
5
Były pracownik DELL 2015-06-20 15:02:03
Co ty romi za bzdury opowiadasz jakie przyjęcia na stałe???? , gość powyżej ma racje są przyjęcia ale przez manpower , skąd ty masz takie informacje , że przyjmują kogoś na stałe??? podaj konkrety , tu nie ma nic do rzeczy czy komuś coś wyszło czy nie wyszło , ludziom w ubiegłym roku zaproponowali program dobrowolnych zwolnień , tych co pracowali właśnie na stałe to chcesz powiedzieć że przejmują teraz na stałe znowu ???? podaj konkrety , a nie siejesz propagandę
4
Marzena 2015-07-27 17:51:20
Zmiany może na lepsze...
paramparam 2015-08-09 14:05:12
nie bedzie przejsc na della niech kazdy sobie to wbije do glowy ..
3
Były pracownik DELL 2015-08-15 10:28:47
eszcze raz mówię nie ma przyjęć na etat do DELLA są przyjęcia , ale przez manpower , a skąd o tym wiem ???? bo dzwoniłem tam chcąc się przekonać czy faktycznie ludzie tu na forum mówią o prawdę o przyjęciach na etat i niestety zostałem wyprowadzony z błędu , są przyjęcia , ale przez manpower , ci co co wam mówią że zostali przyjęci tam na stałe , to wprowadzają was w błąd , ludzie myślcie logicznie , nie po to pracownikom w ubiegłym roku zaproponowali program dobrowolnych zwolnień , żeby znowu przyjmowali na stałe , więc gość " paramparam" nade mną ma rację
2
NinjaQiss 2015-08-19 23:51:27
Odp dla "dzinks" umowy na okres dłuższy niż 2 tyg np 2 miesiące lub pół roku są najczęściej dla osób co pracują dłużej niż pół roku, mają bardzo dobrą opinie koordynatora, wydajność, brak zwolnień lekarskich, oraz np zrobione wewnętrzne szkolenie na suwnice gdzie jesteś zobowiązany do pracy przez jakiś okres czasu, gdy sam rezygnujesz przed czasem musisz zapłacić podajże za przebyte owe szkolenie (potrącają Ci z pensji).
Co do umów dla osób z agencji, przejść z agencji na umowę Dell, to temat poruszany od dwóch lat, nie było żadnych przejść. Dlatego dziwi mnie kto i dlaczego notorycznie tutaj kłamie w tym temacie.
kolo 2015-09-07 14:26:03
A czy ktos slyszal o zamknieciu della?? Ze niby do listopada ma byc? Bo slyszalem o tym od pracownika z innego zakladu
4
edward 2015-09-10 11:55:43
Napisze Wam całą prawde o Dellu. Byłem tam od samego początku. Pracowałem na różnych działach. Na początku przez okres 3 lat do pracy chodziłem bardzo chętnie i byłem doceniany. Nie oszukujcie się Dell zmierza ku upadkowi. Dlaczego odeszli najlepsi i doceniani pracownicy tego zakładu nie tylko na kierowniczych stanowiskach .Odeszli najlepsi liderzy A kto został, bez obrazy zostali sami nieudacznicy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mówie tu oczywiście o kadrze . Dell cały czas zmniejsza zamówienia. Już ogłosiło upadłość kilka firm współpracujących z Dellem Zamówienia realizują do końca Listopada. A co Wam zostało serwery ??? Nie oszukujcie się Jestem przekonany że to tylko kwestia czasu Pozdrawiam zmiane A
2
qwerty 2015-09-10 17:08:37
Ty edward nie obrażaj ludzi, nie wszyscy są nieudacznicy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
lol 2015-09-13 12:56:17
A ty Edward wiesz ile w tym momencie jest realizowanych projektów odnosnie produkcji? Gdybys wiedzial to nie pisał bys tych bzdur..... Liderzy odeszli bo bylo ich za duzo i gdyby nie skorzystali z programu dobrowolnych odejsc predzej czy pozniej zostali by zwolnieni.....
ktos 2015-09-28 18:24:14
Po przepracowaniu sporego czasu, zdecydowanie osobom bardziej ambitnym tak samego miasta jak i Della nie polecam. Pieniądze jakie płacą ludziom to jakaś kpina.
lol 2015-10-04 17:26:54
pogloski o upadlosci i sprzedazy chinczykom ( ktora to poniekat sie sprawdzila) slyszalem juz w Irlandii :) ludzie gadaja roxne bzdury...ale fakt kasy duzej tam sie nie zarobi.....
krys 2015-10-15 09:55:59
To co z tą 4 brygadówką prawda to?
Były pracownik 2015-10-17 20:51:25
Przepracowałem tam 7 lat. Umowę na stałe otrzymałem po 4 latach. Bagno. Z kierownictwa zostali prawie sami nieudacznicy, bo jeśli ktoś miał trochę rozumu już się pożegnał z tą firmą.
7
bxdury 2015-10-23 00:55:56
gdzie ci tam zrobia 4 brygady jak roboty starcza ledwo na jedna zmiane?
ktoś 2015-10-27 08:41:04
praca w tej firmie nawet ujdzie,miła atmosfera wśród pracowników,ale żeby zarobić trzeba brać nadgodziny,a ich coraz mniej,pozdrawiam
3
Marek 2015-10-28 08:40:44
Co ty piszesz ze co raz mniej nadgodzin, robią cały czas i to ostatnio było po 12h to jeszcze ci mało?
2
edek 2015-12-03 19:32:02
Chciałbym się zapytać czy warto przyjśc teraz do della ? czy nie odeślą mnie po 2 tyg
4
Szefu 2015-12-09 01:13:56
To zapraszamy na rozmowy rekrutacyjne :)
mariusz 2016-01-15 16:54:12
Miałem duze obawy o prace w tej firmie ale musze polecić bo kilka dni temu zaproponowali mi i dwóm innym osobom przejscie z manpower do DELLA i mam juz stała umowa + wieksza kasa oczywiscie. Wiec nie kłamcie bo pewnie boicie sie o swoje pozycje i straszycie innych przed aplikowaniem tutaj. Plusem jest duza stołówka.
3
sfsf 2016-01-15 16:55:58
Przypominam ze ten watek jest o zakladzie z łodzi a nie o innych miastach, oferty z innych miast wypad stąd spamerzy
5
Luki 2016-01-18 08:49:09
Zastanawia mnie jakie korzyśći czerpiesz z tego że bezczelnie okłamujesz ludzi co do umów. (Przejścia z agencji na zakład) Ostatnie umowy jakie były rozdawane były pod koniec 2014 roku, nie licząc około 10 osób którym kończyły się umowy 3-letnie. Dajesz złudne wrażenia i nadzieje tak się nie robi. Dell od tamtego czasu tylko i wyłącznie zatrudnia na umowę 3/4 etatu po przez agencje pracy tymczasowej. Pozdrawiam
3
jagoda89 2016-01-18 19:23:43
"Dell od tamtego czasu tylko i wyłącznie zatrudnia na umowę 3/4 etatu po przez agencje pracy tymczasowej"
xxx
Nieprawda. Nie kłam.
4
awesome 2016-01-18 19:26:55
WITAM CHCĘ SIĘ DOSTAĆ DO DZIAŁU HR/SUPPORTU NA I PIETRZE W DELLU BO WIDZIAŁEM ZE MACIE TAM FAJNY OPEN SPACE. GDZIE MOZNA SKŁADAC APLIKACJE? POZDRAWIAM
2
awesome 2016-01-19 17:40:18
WYPAD, TU JEST TEMAT O ŁODZI.
4
777 2016-01-22 10:11:56
Jeśli chodzi o przejście z agencji na umowę z DELL-em to owszem,ale są to osoby nieliczne,które długo pracują już przez agencję.Dopiero teraz na przełomie roku postanowiono dać tym kilku osobą umowę,na razie na okres próbny.Czy wiąże się to z większą kasą ? Możliwe,ponieważ już nie są odwoływane gdy zajdzie taka potrzeba,jak to było z umową 3/4 etatu.Ogólnie nowy dyrektor i jego pozytywne nastawienie do pracowników produkcji,który uważa nas za wartość dodaną,napawa nas optymizmem.Pracuję już w firmie 8 lat,wiele doświadczyłam i się nauczyłam.Praca w korporacjach,nie jest łatwa,to wyzwanie.Kształtuje charakter.
taktamja 2016-01-26 14:06:38
Witam, dostałam dziś propozycję pracy na montażu w Dellu przez agencję tymczasową Randstad. Chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda. Agencja zapewnia mi umowę o pracę tymczasową. Mam kilka pytań do osób które obecnie tam pracują.
1. Czy to praca na stałe, czy zwalniają po jakimś czasie?
2. Czy to praca na telefon, czyli dziś pracuję a jutro mam wolne?
3. Czy pracuje się w weekendy?
4. Jak wygląda wynagrodzenie? Tzn stawka.
5. Czy to praca przy linii produkcyjnej czy oddzielnym stanowisku pracy?
6. Praca na pełen etat, czy nie?
Proszę o pilną odpowiedź. Z góry dziękuję :)
asd 2016-01-26 20:27:53
W ransztad zapytaj wieśniaro. W dell śmierdzi.
3
parowka 2016-01-29 23:22:35
ile w randstad teraz daja na reke w dellu?
L 2016-01-30 14:49:04
1. Jest to zależne od liczby zamówień, które aktualnie są. Jeśli jest ich mało są odwołania, dzień, dwa, tydzień. Chyba że pracy bardzo długo nie ma to dopiero zadzwonią z możliwością powrotu. (nie pamiętam kiedy było aż tak mało pracy, ale odwołania 1-2dni się zdarzają)
2. Nie jest to praca na telefon, pracujesz wg grafiku który dostaniesz.
3. Praca jest ustalona wg grafiku, Niedziela jest zawsze dniem wolnym. Często się zdarza pracować w soboty od rana. Czasem raz na kilka miesięcy jest pracująca sobota na popołudnie.
4. Stawka jest taka jaka Ci przedstawi agencja pracy.
5. Są rożne stanowiska pracy, poprzez indywidualne składanie komputerów, bądź coś w typie taśmy, po stanowiska pakujące czy typowe magazynowe.
6. Najczęściej są umowę 3/4 etatu, bo dłużej pracy w dellu jest możliwość pracy na cały etat (choć z tym bywa różnie) i dalej pozostaje to umowa agencyjna.
kaligula 2016-01-30 22:43:34
witam. Jako że nie było tu wpisu na temat zarobków -zwykle od stycznia są jakieś podwyżki, bardzo proszę osoby, które pracują w Dellu o informację, jak obecnie kształtują się zarobki pracownika produkcji"na rękę"z ewentualnymi dodatkami.Czy jest możliwość pracy w systemie 4-brygadowym? Jakie są wymagania? Jakie są układy między pracownikami a kadrą kierowniczą?
all 2016-01-31 15:56:20
w tej chwili pracownicy mają 12zł brutto za godzinę pracy przez agencję oraz 3/4 etatu,z możliwością odwołania jak jest mniej zamówień,nie ma żadnych dodatków ani premii
nowicjusz 2016-02-04 11:19:41
nowy dyrektor sieje postrach co poniektórym, w końcu może zobaczy jak niektórzy "pracują"
1
M 2016-02-25 16:25:22
Taka mała aktualizacja, po wprowadzeniu przez rząd nowej ustawy związanej z zatrudnianiem, Dell w ostatnich dniach się obudził i podpisze z kilkoma osobami umowy zakładowe. Głównie to umowy skierowane do ludzi którzy tu pracują co najmniej 30 miesięcy na umowie agencyjnej.
Marek 2016-04-03 12:38:26
Musze polecić bo kilka dni temu zaproponowali mi i trzem innym osobom przejscie z manpower do DELLA i mam juz stała umowa + wieksza kasa oczywiscie. Wiec nie kłamcie bo pewnie boicie sie o swoje pozycje i straszycie innych przed aplikowaniem tutaj. Plusem jest duza stołówka.
Zadowolona pracownica 2016-04-05 15:36:36
Jest to zasługa nowego dyrektora, który wierzy, że podstawą sukcesu firmy są zadowoleni pracownicy produkcyjni i że należy docenić ich pracę i traktować z należytym szacunkiem, nie zawróci kijem Wisły w trzy miesiące, ale idzie lepsze!
patsy 2016-04-09 17:38:27
Ktoś mi powie czy pracuje tam nadal ( usunięte przez administratora )?
6
pracownik 2016-06-22 09:45:35
nie zgodze sie . z koncem roku 2015 pierwsze osoby z umow tymczasowych przeszly na dell badge . nikt tu nie klamie . Osoby ,ktore nie wiedza nic na ten temat prosze o wypowiadaniu sie po wczesniejszym rozpoznaniu,a nie pisaniem dla samego pisania. pzdr
sławek 2016-06-22 09:53:18
a ja widziałem jeszcze oferte pracy jako Program Stażowy Akademia Dell - Production Control Specialist, tylko nie wiem czy koniecznie trzeba być studentem oststniego roku.
Zostaw swoją opinię o dell - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie dell