Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo P.I.N. PERSONAL GmbH

Opinie o P.I.N. PERSONAL GmbH

Pracowałeś w firmie P.I.N. PERSONAL GmbH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klapek73 - 2015-09-29 14:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez to oczywista oczywistosc ze np. komisjoner bez jezyka niemieckiego i znikomym doswiadczeniem nie zarobi tyle co stolarz czy elektryk z jezykiem niemieckim i duzym doswiadczeniem.
Nie mozna wszystkich wkladac do jednego wora.
Skoro tyle osob tu narzeka na firmy posredniczace - to szukajcie pracy bezposrednio w firmie docelowej.
Pozdro!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-10-05 21:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez tą firmę i muszę powiedzieć że firma jak większość zeitfirm, rewelecji nie ma ale zawsze idzie się czegoś nauczyć i w pracy i z przepisów, plus
dla firmy ze rozliczyli sie co do euro, minus ze przesadzaja z kosztami mieszkan.
Druga sprawa to co niektorzy co przyjezdzaja sped buractwa nie majacego pojecia o robocie przepisach umowach itd. a potem takie komentarze
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-10-12 13:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co czytajac te wszystkie wasze opinie poszukam innej firmy ale nawet telefonicznie sie nie da do nich dodzwonic pzdr i dzieki za all komentarze
zdjecie uzytkownika
kamvrio - 2015-10-25 21:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na twoim miejscu nie podejmował bym zbyt pochopnie decyzji ponieważ każdy mógł coś takiego napisać. Nie możesz tego w żaden sposób zweryfikować. Ja też średnio jestem przekonany do tej firmy no ale myślę że na pewno nie zaszkodzi jak człowiek spróbuje. Ją pójdę na rozmowę o pracę. Nic przez to nie strace
zdjecie uzytkownika
WUJCIO - 2015-10-27 15:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ta firma to porażka nie idzcie tam, to samo RUN-to te same firmy. Proszę uważajcie szkoda waszej pracy na tych oszustów.Jest dużo innych ofert pracy i agencji
zdjecie uzytkownika
Khb - 2015-11-10 19:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja widziałem ze pojawiły się całkiem niedawno nowe oferty pracy na stanowisko montera konstrukcji wymagają zdolności manualne znajomość języka niemieckiego w stopniu co najmniej komunikatywnym oferują niemiecką umowę na czas nieokreślony atrakcyjne wynagrodzenie zakwaterowanie opiekę koordynatora premię miesięczną
zdjecie uzytkownika
duk - 2015-11-12 22:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Khb - 2015-11-10 19:24:23]:
zatrudnienie w iście niemieckim stylu. Widać , że mają tam w tym temacie wszystko jak najbardziej poukładane
zdjecie uzytkownika
dyli - 2015-11-15 03:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Khb - dla mnie idealnie że umowa jest na niemieckich warunkach, więc nie ma się potrzeby martwić o stabilne zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
Sp4it3 - 2015-11-16 14:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pracowałem w tej firmie ok 8 msc.
Mogę powiedzieć dużo o koordynatorach i paniach z agencji pracy.
Powiem tyle że uda wam się zarobić ok 750 euro jeżeli nie będziecie brali zaliczek. Jeżeli wyrabiasz norme dostajesz wcześniej rozłonkowe ok 150euro i dodatkowe pieniądze za dodatkowe kole. Koordynatorzy hmm. Pan Bartosz K. Nałogowy palacz śmiesznych zielonych papierosów nawet w pracy je palił japier....
Pan Krzysztof Sz. wporządku jest ale też nie ma za dużo do gadania.
Pani Aleksandra i Pani Natalia z biura hmm Ściemniają byle by ludzi do roboty zagarnąć. Kłamią w żywe oczy dosłownie.
Więcej niż 750 euro przez pierwsze trzy msc nie zarobicie ponieważ musicie zapełnić tzw. Zeitkonto w wysokości 80h. Praca strasznie nudna i za takie pieniądze polecam siedzieć w polsce.
Jeżeli ktoś chce czegoś wiecej się dowiedzieć piszcie tutaj a odpisze na wszystko.
zdjecie uzytkownika
Natalia - Pani z biura - 2015-11-16 14:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sp4it3 - 2015-11-16 14:41:12]:
Witam Panie Sp4it3. Tu "Pani Natalia" z biura. Prosze miec na tyle odwagi i zadzwonic do mnie i powiedziec w czym tkwi problem?! Szkoda ze istnieje cos takiego jak "ochrona danych osobowych" bo chetnie bym nieraz na forum napisala co nasi pracownicy wyrabiaja w czasie i po godzinach pracy zeby ostrzec przyszlych potencjalnych pracodawcow...
zdjecie uzytkownika
Herkoi - 2015-11-17 11:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta znajomość niemieckiego, którą wymagają tak patrząc na oferty to faktycznie zrobi im samoistny przesiew kandydatów.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-11-17 13:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i bardzo dobrze, zostana najlepsi :)
zdjecie uzytkownika
robolek - 2015-11-19 09:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natalia - Pani z biura - 2015-11-16 14:57:31]:
Bradzo ciekawa opinia przyszedlem do pracy przeczytalem i od razu zaczalem sie smiac,Facet naprawde poprawiles mi chumor z rana trzeba przyznac ze fantazja w twojej glowie pracuje na pelnych obrotach ,moze zamiast zatrudniac sie w jakiejs spolce (PIN LUB RUN) powinienes pomyslec by bajki pisac lub wystepowac w jakis sketchach i rosmieszac ludzi . Drogi byly pracowniku napewno nie pracowales w Pin-ie ale tu sie klania szkola czyli nie czytania umowy z zrozumieniem-coz bywa pewnie nie ty jeden (nie oczerniajac dobrych porzadnych ludzi) zanim napiszesz jakis tekst i zaczniesz swoimi smiesznymi historiami rozsmieszac innych pomysl troche i rusz glowa , a jesli zaropbiles te 750€ to moze byly to pieniazki adekwatne do twoich mozliwosci ktorych pewnie nie miales wogole ...... Zanim oczernicie kogokolwiek nastepnym razem zajrzyjcie w umowe z kim ja podpisywaliscie z jaka spolka i wtedy pomyslcie CZEMU ZAROBILEM TAK MALO LUB DUZO ZAROBILEM I Z JAKICH POWODOW NIE PRACUJE ZAJRZYJCIE W SWOJE BLEDY JAKIE POPELNILISCIE CHOC SIE TU NA FORUM NIE PRZYZNACIE

POZRAWIAM TYCH PRACOWITYCH I PORZADNYCH KTORZY MAJA GLOWE NA KARKU I NIE SNUJA HISTORI
zdjecie uzytkownika
Stefan__500 - 2015-11-20 23:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wysłąłem cv na klasinska@pin-personal.com odzwonili z niemiec,ale rozmowe odłożyłem na inny dzień. ale ogłoszenie dotyczy Bayern / Dingolfing. jako operator wózka widłowego czy pracuje/bądź pracował ktoś w tym mieście? i przez tą agencje? PIN-PERSONAL. poprosze o komentarze.
zdjecie uzytkownika
radziosradzio - 2015-11-27 12:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na start jako wozkowy dostaniesz 8.8 euro brutto za godzine, lepiej isc na social naprawde od tego odciagna ci 252 euro netto za zakwaterowanie, ktore "gwarantuja" . Praca nie jest zla w dingolfing - pewnie kuhne & nagel tylko faktycznie to wynagrodzenie jest beznadziejne. Nie warto ' zycie tutaj tez kosztuje
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-11-27 14:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale na socjal tez trzeba sobie zapracowac!
zdjecie uzytkownika
mik - 2015-12-04 19:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak mozna zarobic na ten socjal. bo ja sie chce dostac na stanowisko Operator Wózka Widłowego i cala oferta mnie zaciekawila plus ta umowa o prace na stale
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-12-17 09:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia nie polecam przez tel piekne bajki na miejscu okazuje sie tragedia nie wyplacili mi wszystkich zarobionych pieniedzy Jak ktos ma inne wyjscie niech ucieka od tej firmy jak naj dalej
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-12-17 13:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@byly pracownik jak to nie wypłacili ci wszystkich pieniędzy? Przecież to nie jest możliwe... Ja słyszałem, że firma jest dobra i nie ma problemów z wypłacanymi zarobkami. Trochę mnie zmartwiłeś.
zdjecie uzytkownika
adamki - 2015-12-22 18:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzien dobry, byly pracownik piniorow. Na moj polski adres do korespondencji przyszlo od kryminalistow pismo, rozliczenie za miesiac listopad, w ktorym stoi, ze zarobilem netto 1.336.69 euro. Jednak odliczono mi za to i tamto( szkolenia, lekarze, karty wstepu, ktorych nie oddalem itp, itd) 374,91 euro a wiec teoretycznie powinienem na moim koncie 15.12.2015 zobaczyc przelew od bandytow opiewajacy na 961,78 euro( co zreszta stoi w pismie od bandytow). Takiego przelewu nie stwierdzilem. Howgh. A wiec jednak dajcie sobie spokoj ze zlodziejami i poszukajcie kogos, kto was nie okradnie hehehe...
zdjecie uzytkownika
adamki - 2015-12-22 19:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkolenia w tej firmie wygladaja tak, ze radzio zawiadamia was dzien wczesniej telefonicznie, ze jutro np. o 9.00 macie obowiazek sie stawic w waszym prywatnym czasie tu to a tu na obowiazkowe szkolenie takie to a takie. Szkolenie przejdziecie z palcem w de, ale waszych oryginalnych papierow i tak nie otrzymacie; bedziecie patrzec jak otrzymuja je koledzy z innych firm... Wy dostaniecie tylko xero uprawnien, np. na suwnice... Wasze oryginalne papiery wysla do biura w ergoldingu. A wiec:Skoro zaplacilem za to szkolenie z moich wlasnych, to dlaczego mi przestepcy nie przeslali razem z rozliczeniem miesiecznym moich oryginalnych uprawnien? Takie drobne pytanie, ktore tylko potwierdza fakt niezbity, ze to kręty...
zdjecie uzytkownika
olek 86 - 2015-12-25 01:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, adamki mam pytanie czy jechałeś z biura z gliwic? I rozumiem ze robiłeś jako wózkowy w bmw tak ? Bo widze czesto ogloszenia ze poszukuja wozkowych do dingolfingu
zdjecie uzytkownika
szit - 2015-12-27 13:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze napisane!!!! wszystko się zgadza z tym radziem też!!! nie polecam. Też pieniędzy nie dostałyśmy. Obiecanki cananki. zero prywatności.
zdjecie uzytkownika
adamki - 2015-12-28 18:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szit - 2015-12-27 13:39:57]:
Nie inaczej, bmw w dingolfingu werk 2.7, inni robia tez na 2.4 albo gdzie indziej dla bmw. Powiem Ci, ze praca sama w sobie nie jest zla dla sztaplerow, ale to co dzieje sie dookola pracy to wola o pomste do nieba, idzie przezyc tylko ciagle czujesz nad soba jakas presje, zagrozenie i co najwazniejsze podpisujesz od razu papiery, ktore stawiaja Cie na przegranej pozycji. Robisz z siebie niewolnika i wszystko hehe..
zdjecie uzytkownika
adamki - 2015-12-28 18:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek 86 - 2015-12-25 01:27:21]:
Nie jechalem z biura w Gliwicach. Jechalem z ogloszenia w necie. Co i tak nie zmienia faktu, ze jak masz jechac na dingol jako wozkowy, to trafisz na sprawdzenie do bmw. Sprawdzenie trwa 10 sekund, postawic skrzynie na skrzynie i to wszystko, ale nie na tym rzecz polega. Niektorzy stawiali w 5 sek. i radzili se na sprawdzeniu dobrze a i tak pozniej czekali tydzien w pokoju 3m2 az ich wezwa do roboty, a inni blaznili sie na tym egzaminie i nie potrafili trafic widlami w otwory na widly i od razu mieli robote. Tego nie wyczujesz, hehe... Ja akurat bylem w tej drugiej grupie: D Kiedys bylem swiadkiem jak koledze wysliznely sie z rak drzwi od beemki do beheltra, zauwazyly to jakies pi..cz..ki z szefostwa i za 20 minut kolege wyjeb... z roboty z wielka pompa za to, ze zmeczonemu po 6ciu albo 7miu godzinach targania tego gow...na wysliznely mu sie drzwi i po prostu grzmotnely o podloge. Robia tam strach i tyle. Mysla, ze skoro tam przyjezdzasz, to nie masz w zyciu swoim zadnych innych alternatyw. Cos sie w ich korporacyjnych mozdzkach popiedo... hehehe.
zdjecie uzytkownika
adamki - 2015-12-28 20:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No chyba, ze sie myle, hehehe. Nie, Cezar, morituri te salutant? hehehe....
zdjecie uzytkownika
Kinio83 - 2015-12-28 22:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adamki Chyba juz Troche sie gubisz w zeznaniach:) wczesniej pisales ze czekales na robote, teraz ze Byles w tej grupie Co dostaly od razu robote. Ja Mialem przyjemnosc pracowac tam, znam ludzi i z Biura i z magazynu i nie wiem z czym Masz Problem. Jesli jestes w porzadku to inni tez sa. Nie, nie uwzial sie na tobie caly swiat. Zostalem przejety pod firme, jestem w stanie utrzymac rodzine. Ogolnie to Polecam. A wy sobie marnujcie szanse rozwoju w niemczech czytajac takie Fora Jak to:)
zdjecie uzytkownika
adamki - 2015-12-28 23:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinio83 - 2015-12-28 22:01:10]:
Wez no mi pokaz palcem, w ktorym miejscu napisalem, ze czekalem na robote. Napisalem, ze inni czekali na robote, ci, z ktorymi mieszkalem na pinowskiej chacie. Gdzie wracalem z pracy a oni siedzieli na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdy szedlem do pracy, a oni siedzieli na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co do szansy rozwoju w Niemczech, to nie rozbawiaj mnie chlopie, prosze cie buahahahaha.... I wez no mi pokaz takiego w stosunku do kogo nie bylem w porzadku, stary pracowniku hehehe.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-12-29 02:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinio83 - 2015-12-28 22:01:10]:
Ej radzio, to ty, czy jakis twoj kumpel co od ciebie esemesa dostal zeby pin polecac?
zdjecie uzytkownika
azorek - 2015-12-29 21:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema, na 16 stycznia , mam sie stwaic w frankfurcie jako komisjoner, własnie przez agencje PIN ,napiszcie cos o tym
zdjecie uzytkownika
adamki - 2015-12-30 01:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kora - 2015-03-25 12:51:14]:
Mozesz mnie wiec studentko prawa pozwac za bezpodstawne, hehehe, oszczerstwa. Adres do korespondencji Ci podac?
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-12-30 14:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stefan__500 - 2015-11-20 23:31:50]:
Wiem cos o tym! jak to polscy pracownicy oczerniaja Firmy bezpodstawnie. Jestem rowniez przedstawicielka- polskojezyczna jednej zeitarbeitsfirmy i musze powiedziec to co musze codziennie na swoj temat czytac przechodzi ludzkie pojecie. Po jakims czasie stwierdzilam, ze nie warto czytac tych opini ani sie denerwowac bo to nic nie da! Poprostu trzeba te wypowiedzi poanalfabetow ignorowac. Nie osiagneli nic w Polsce to i nie osiagna nic w Niemczech. ich Problem jest glownie, ze nigdzie im sie nie podoba i wszyscy sa ich zdaniem oszustami. U mnie podpisuja Umowy na prace sa informowani- potem slysze, ze nic im nikt nie mowil..... Moglabym tu przytaczac tysiace przykladow.
Zakoncze to tylko krotkim stwierdzeniem- POLAK POTRAFI....
zdjecie uzytkownika
sdfgjk - 2015-12-30 15:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako ze sam szukam pracy to przegladam dziennie sporo stron z ofertami pracy i natknalem sie niedawno na te od frimy, widzialem ze szuka montera konstrukcji stalowych
zdjecie uzytkownika
Garmitt - 2015-12-30 16:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Również 16 mam być we Frankfurcie i chętnie się czegoś więcej dowiem.
zdjecie uzytkownika
adamki - 2015-12-30 18:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ups, sorry, troche mnie ponioslo i najpierw zrobilem, a pozniej pomyslalem. Bylem dzisiaj w moim banku i okazalo sie, ze pin mi kase przelal w terminie, ale, ze mam klopoty z deutsches bahn(w 2014 jezdzilem sobie po reichu bez biletow) to mi sad konto zablokowal i zarobki na poczet dlugow zajal. Sorry, tez mi sie wydawalo dziwne, bo nie mialem nigdy u nich problemow z kasa. A w zyciu tak bywa, ze jak czlowiek zly to wylewa wszystkie zale z siebie. W sumie praca normalna, raz lepiej, raz gorzej, jak to w zyciu,nie? Chodzi o to, zeby negatywy nie przyslonily pozytywow... I odwrotnie, nie. Pzdr.
zdjecie uzytkownika
Garmitt - 2015-12-30 22:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Azorek podaj maila wyjeżdżam w tym samym czasie. Pozdro
zdjecie uzytkownika
azorek - 2015-12-31 13:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Garmitt napisz na pencyna@wp.pl .Pogadamy
zdjecie uzytkownika
azorek - 2015-12-31 13:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
adamki, tak wyklewałęż łzy na tym forum a teraz jest ok. Wez no chłopie napisz , jak było naprawde , jakie warunki, praca itp ??
zdjecie uzytkownika
posk - 2016-01-01 13:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sp4it3 - 2015-11-16 14:41:12]:
mam jechac do pracy od 11.01.16 do Landshut jako operator wozkow widlowych , mozesz cos wicej napisac jak tam jest , jakie warunki mieszkaniowe i jak placi ta firma i jak sie zachowuje podaje e-meil. andrew17004@gmail.com bedzie lepiej niz na forum
zdjecie uzytkownika
adamki - 2016-01-01 17:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [posk - 2016-01-01 13:21:53]:
Obiektywnie chlopie nie jest zle, troche sie jebn..alem z moim bankiem i w pierwszym odruchu zwalilem wine na pin, a ze na swieta zjechalem do pl, to i sprawdzic nie moglem jak to bylo z moja kasa. Po powrocie do niemiec okazalo sie jednak, ze pin mi kase przelal, z tym, ze mialem jakies tam swoje zobowiazania od pinu niezalezne. Sorry troche mnie ponioslo itpitd. A jesli chodzi o prace jest naprawde spoko, nie dostaniesz sie za pierwszym razem, to Ci znajda cos innego. Tam gdzie ja robilem byla praca latwa, lekka i przyjemna, z tym, ze mowie, jakis pech mnie dopadl w momencie gdy sie zwolnilem i zwalilem wszystko na pin. Teraz juz wszystko wyjasnione. Sorry, EOT
zdjecie uzytkownika
skaor - 2016-01-04 00:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja też słyszałem, że robota tam jest niezła. Wiele co prawda zależy też gdzie się trafi i jakie stanowisko chce się objąć, ale ogólnie raczej ciężko nie jest.
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-01-18 15:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jest okropna nie polecam to oszuści wypłaty to kpina ,albo wyszukują problemów i nie wypłacają wcale .Pan K Schultz na początku miły i pomocny to zwykła świnia robiąca problemy ze wszystkiego nie polecam tej firmy nikomu trzymajcie się z taleka
zdjecie uzytkownika
maga - 2016-01-18 19:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie akurat zainteresowalo stanowiska mechanika samochodowego w Bayern'ie, gdzie umowa jest niemiecka, 40godz/tyg, wymagania standardowe ; wymiana opon,sprawdzenie hamulców,układu wydechowego,itp.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-22 06:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warto zwrócić uwagę,że odpowiadając na ofertę pracy zamieszczaną przez PIN kontaktują się z wami pracownicy RUN. I to z RUN (ewentualnie) podpisuje się umowę. Tak przynajmniej jest w przypadku pracy w magazynach.
Ja osobiście tej agencji nie polecam.
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-01-22 08:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, podpisuje się umowę już z inna firmą, ale to chyba nie jest problemem.. poza tym mają ciekawe oferty np. jako Mechanik Samochodowy, sa premie od ilości klientów.
zdjecie uzytkownika
DAWID STOLARZ - 2016-01-31 09:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-09-26 11:49:11]:
AKURAT SIĘ DOBRZE SKŁADA BO JA PRACOWAŁEM JAKO STOLARZ PRZEZ TĄ FIRMĘ. ZERO POZYTYWÓW Z MEJ STRONY PRZEPRACOWANY CAŁY MIESIĄC I 3 SOBOTY. GDY DOCHODZI DO TEGO ZE ZWALNIAM SIĘ PO MIESIĄCU OTRZYMUJĘ WYNAGRODZENIE 1000E TO JAKIŚ ŻART W BIURZE OCZYWIŚCIE NIC NIE WIEDZĄ. ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
kiczek - 2016-02-01 13:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawid, powiedz mi w takim razie jak to wszystko było liczone i czy od tego coś było odejmowane ? Widziałem, że na niemcy potrzebują też mechanika samochodowego. Dobrze się składa bo mam wykształcenie, ale ine chciałbym wpaść na minę.
zdjecie uzytkownika
Nie Wazne... - 2016-02-02 15:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsza firma w jakiej robiłem za granicom przez 6 lat kariery w naprawde wielu firmach wszystko co w tej firmie jest to oszustwo kłamstwo i nic wiencej coraz mniejsze wypłaty wypłaty w twóch lub 3 razach wysyłane spózniają się i jak się zwolnisz to ci na przekór przelewu nie zrobią tylko jakieś śmieszne czeki do polski wysyłają po które trzeba z niemiec zjezdzać jak sie pracuje już gdzieś w niemczech... NAJGORSZA FIRMA...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa w jezyku niemieckim przez telefon
Pytania:
zdjecie uzytkownika
cleanbandit - 2016-02-03 14:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@DAWID STOLARZ ale przed podjęciem pracy podpisałeś umowę, może tam był jakiś zapis że jeśli po miesiącu zrezygnujesz to nie wypłacają wszystkiego? Ja bym chętnie pojechał jako operator wózka widłowego, wymagania nie są wysokie o oferują zakwaterowanie i umowę na czas nieokreślony na niemieckich warunkach
zdjecie uzytkownika
sabro - 2016-02-06 18:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cleanbandit, oni zakwaterowanie i umowe na niemieckich warunkach oferuja chyba w kazdym ogłoszeniu. Ja mysle nad aplikowaniem jako spawacz. Tutaj nawet jest płatny urlop i ubezpieczenie emerytalne, zdrowotne, etc - opłacane w Niemczech.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.I.N. PERSONAL GmbH

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert