Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.I.N. PERSONAL GmbH

Pracowałeś w firmie P.I.N. PERSONAL GmbH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mischka - 2013-10-05 16:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak pracuje w tej Leihfirme od 3 miesiecy i nie jest tak zle :) naprawde
zdjecie uzytkownika
Piotr n - 2013-11-05 08:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na firmę ...zatrudniją pracowników w niemczech po miesiącu pracy zwalniają wypłacając kilka euro na wyjazd...firma obiecuje 200 euro diety co jest nieprawdą także opieke koordynatora którego tam wcale nie ma...nie polecam
zdjecie uzytkownika
moby - 2013-11-20 13:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wyjechać z tą firmą na magazyny Edeki koło Hamburga. Może jest ktoś kto tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
pracownik! - 2013-11-21 21:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. No cóż, ja mogę powiedzieć tyle, że właściwie to zależy gdzie się trafi. Można naprawdę w niezłe miejsce, ale można i w syf(magazyny w Essen, komisjonowanie w zimnie na akord). Podstawowa wada to zarobki,jeszcze jakiś czas temu były przyzwoite, ale teraz, to powiem tak, szkoda z kraju wyjeżdżać dla takich pieniędzy bo to max 950€ i to jak dobrze pójdzie:)są problemy z niezgodnością z godzinami pracy. Osoby kierujące i posiadające własne auta i dowożące ludzi do pracy dostają kasę extra za to, ale to jednak użytkowanie swojego auta do celów służbowych, ale i one się muszą pilnować bo znam takich, co do dzisiaj, a już są w Polsce, nie dostały kasy za to. No i to prawda, że potrafią ściągnąć ludzi na dosłownie 1-2 tygodnie do pracy, mówiąc że praca na rok, to słowa częste Pana (usunięte przez administratora) z PIN Gliwice. Mieszkania są nawet w porządku, czystość to sprawa mieszkańców. (usunięte przez administratora)Ogólnie to 2 razy bym się zastanowił nad wyjazdem z nimi do pracy, bo może być różnie. Jak to się mówi, dwa razy się nie dam nabrać, czego i Wam życzę:) Jednak zachowałem pogodę ducha pomimo tego, że praca z nimi to ciągła walka. Najgorsza leihifirma wjakiej pracowałem. Odradzam
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2013-12-12 10:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam poszukuje pracy w Niemczech. Dokładnie w firmie:
Veyhl GmbH
Zwerenberg
Schwarzwaldstrasse 2-8
D-75389 Neuweiler
Jesli ktos cos wie na ten temat prosze o maila(usunięte przez administratora) Na linie produkcyjna lub montaz
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-12-17 10:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pierdziele, miesiąc u nich pracowałem na komisjonowaniu spożywki i zarobiłem 600€-słownie sześćset euro. Przecież to jest nienormalne, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zero - 2013-12-20 13:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszukany, a gdzie dokładnie pracowałes i jakie koszty ponosiłes? Jak ci zostało 600 euro oszczednosci, bo oplacali mieszkanie i dojazdy to chyba nie tak źle, nie?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-01-20 19:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zawsze czytam opinie i starannie je analizuję, jadac do pracy z P.I.N Gliwice nie zrobiłem tego... Pracowałem z nimi od sierpnia do grudnia. Praca nie była ciężka więc było ok. Natomiast cała reszta to tragedia, wypłata nie zgadzała się ani razu co miesiąc brakowało po 250 Eur każdemu nie tylko mi. Mieszkanie to była tragedia. Dlaczego nie zjechałem wcześniej? po prostu co miesiąc czekałem na wyrównanie, trzeba był pilnować tego jak oka w głowie aż się przelało. Wszyscy się zwolniliśmy jakieś 8 osób i wszystkich wydybali na pieniądze po ok 200 EUR. (usunięte przez administratora)Nigdy nie pojadę z tą firmą. Wiadomo człowiek jedzie po pieniądze, jak jest złe mieszkanie to jeszcze ujdzie a bo przyjechało się zarabiać(usunięte przez administratora) Do tego zero kontaktu biuro w Gliwicach umywa ręce a niemieckie biura - milczą nawet na maile nie odpisują. Każdy sam podejmuje decyzję, ale odradzam każdemu oszukują ludzi za ich ciężką pracę
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-01-20 19:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Piotr n - 2013-11-05 08:15:49]:
Tak to prawda potwierdzam pracowałem dla nich 2 miesiące i straciłem jakieś 400 Euro złodzieje
zdjecie uzytkownika
DIANA - 2014-01-22 01:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem gdzie jest indziej ale nie polecam(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wir - 2014-02-05 18:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej:) wyjechalem z tej firmy ponad rok temu, trafilem na bardzo mila koordynatorke niemke oczywiscie, mieszkania dla mnie nie mielei a mialo byc, pomimio tego ogarnolem sam mieszkanie.pracowalem przez to posrednictwo 2 tyg pozniej otrzymalem umowe bezposrednio od pracodawcy, a wiec warunki i placa sie zmienily na lepsze. bo w pin to szalu nie bylo. no ale nic nie sciemniali z wyplata byla mowiona 8,46 brutto wiec netto zostaje cale nic okolo 5. jedyna opcja jest taka ze oni nam znajduja prace a pozniej trzeba sie pokazac z dobrej strony i jezeli pracodawca nas zauwazy z dobrej strony to mu przedstawic swoje warunki i tyle. ja tak zrobilem i sie udalo. dzieki pin mam prace, ale u nich nie chcialbym pracowac. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
blabla - 2014-02-11 21:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zero - 2013-12-20 13:14:35]:
"zero" ty chyba na dekiel upadłeś, praca cały miesiąc i komuś zostaje 600e i Ty mówisz, że to nieźle.
zdjecie uzytkownika
Milenaa - 2014-02-11 22:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Znacie może adresy magazynów w Essen i Hamburgu w którym działa P.I.N.?? Wystarczą ulice. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ARTUR - 2014-03-08 20:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPAWACZE uważajcie na P.I.N ,bo obiecują dużo przed wyjazdem ,a później umowa na pomocnika spawacza i pytanie dlaczego tak mało zarobiłem,a miało być tak pięknie.
zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2014-03-09 08:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Jeżeli chodzi o kase to mówią że mogą coś zapomnieć i mówią że ci wyrównają,ale tak naprawdę czy się doczekasz na wszystkie pieniądze ?!
Nie szanują pracowników,a koordynator w VEYHL nic nie robi(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-04-14 08:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem przez ta firme 6 miesiecy i zaluje tego stawki to maks 9 euro plus niby to dodatek za mieszkanie 200 euro potracony z twojego steuera?
Oszustwo na twoich godzinach ?
mieszkania syf ? transport do pracy zalezy od projektu i ukladow na miejscu?
A pozatym odradzam zadzi tutaj turek i nic dodac nic ujac kebaby gora!!!
zdjecie uzytkownika
maxiu1152 - 2014-04-18 01:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam. Wlasnie pracuje przez tą agencje (usunięte przez administratora)nie polecam za zadne skarby swiata... za 200 godz przepracowanych 800€ klasa podatkowa 6 zawsze przez kilka miesiecy bo im sie komputer psuje co wyplate przynajmniej tak sie tlumacza finamcamtowi haha jestem na l4 podobno zwolniony 4 dzien bez wyplaty juz nie powiem o kordynatorowi na edece w Hamburgu. Wszystkim rozgaduje ze jestem zwolniony chociaz jestem na l4 to sam sie nie pofatyguje nawet zadzwonic ze zostalem podobno zwolniony. Ja sie teraz bije o swoje zobaczymy co z tego bedzie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-04-25 19:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [oszukany - 2013-12-17 10:17:22]:
Nzapisz kolego do herr Kubackiego ,to prawa ręką Jana ,tylko wiedz że ten gość za załatwienie fast antrag bierze działkę?Nnapewno od 300 euro w górę ?pozdrawiam ale ostrzegam szału tam nie ma?odbiera
zdjecie uzytkownika
on 29 - 2014-05-11 10:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak ja pracuje od poltorej roku w pinie i nie jest zle bo trafiłem na normalny magazyn gdzie jest człowiek ktory tego pilnuje zarabiam miedzy 1300-1500 euro ale ten magazyn w sierpniu zamykaja wiec musze szukac cos inego ale trzeba sie tez liczyc z tym ze sa magazyny gdzie naprawde [usunięte przez admina] ludzi takze trzeba miec szczescie i tyle
zdjecie uzytkownika
duk - 2014-05-11 15:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie pieniądze na magazynie w Polsce to niespotykane. Toteż tym bardziej chyba opłaca się pomyśleć o pracy w PINie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: Gowork.pl
Leipzig
( )
Ziel unseres Unternehmens ist es individuelle, auf die Ansprüche unserer Kunden und Mitarbeitern angepasste Dienstleistungen anzubieten. Wir pflegen einen engen und transparenten Umgang mit unseren Kunden und Mitarbeitern. Nur so sehen wir die Möglichkeit die höchstmögliche Qualität unserer Leistungen zu erreichen. Qualitätsbewusstsein, Transparenz und Individualität sind die Grundwerte für unseren Erfolg.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2014-05-27 10:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta firma to oszusci na czele z panem A.G kordynator na niemcy !!!!! Lipzg obóz pracy!!!! Drezden praca na 2- 3 tygodnie maks w okresie świątecznym , Monachium padaka 650 e kolega zarobił za miesiąc pracy !!!! Naprawde nie polecam to jest zła firma i zli ludzie . ps. Była firma kru- też oszusci!!!!!! pdają sie tez jako firma R.U.N !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-05-28 17:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! Dostałem właśnie propozycje pracy przez agencje P.I.N , w magazynie Rudolf koło Monachium jako operator wózka widłowego. Czy ktoś moze tam pracuje/ował? Jak tam wygląda praca i na jakie zarobki miesięczne mogę liczyć?
Z góry dziękuje za odp
zdjecie uzytkownika
Miro - 2014-06-06 23:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, również dostałem propozycje pracy w magazynie Rudolf koło Monachium czy byłtam już ktoś?
zdjecie uzytkownika
Miro - 2014-06-06 23:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-05-28 17:18:25]:
Byłeś tam już?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-29 22:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował w karlsruhe przy montażu mebli?, proszę o info co i jak
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.I.N. PERSONAL GmbH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x