brak logo

Me-Fa

Gądki

Opinie o Me-Fa

gall 2009-12-19 10:23:16
Dziadostwo! Omijać z daleka!
pracoholik 2010-01-06 12:17:50
Z początku ok (jakieś 3 dni) ( usunięte przez administratora ) a jak sie rozkręcisz i dobrze (szybko) pracujesz to cie zwolnią mówiąc że nic nie robisz. ( usunięte przez administratora ) , nikt nic nie wie.
ala 2010-01-19 12:34:30
chciałabym dowiedzieć się,czy firma sama prowadzi rekrutacje pracowników,czy ktoś inny robi to za nich?Cały czas zatrudniają i zwalniają osoby?dziękuję z góry za odp.
kazik 2010-02-13 13:01:27
praca niejest ciezka ,w firmie panuje dobry klimat,polecam
anonim 2010-02-19 20:33:01
Zgadzam sie , praca nie jest zla, spokojna i panuje dobry klimat, osoby ktore negatywnie sie wypowiadaja nie wiedza co to znaczy pracowac, zatrudnijcie sie lesery w duzych firmach produkcyjnych typu VW itp jak na lini montazowej was posadza to przez 8godz bedziesz [usunięte przez moderatora]az pot po( usunięte przez administratora )
taki sobie 2010-02-20 22:23:19
Ostrzegam przed tą firmą! ( usunięte przez administratora ) podstawa działania tej firmy. Za zaangażowanie i trud włożony w wykonywane obowiązki (uczciwa, wytężona praca bez kombinowania i "ściemniania") firma podziękuje Wam, nie przedłużając umowy na czas nieokreślony (obietnice składane podczas rozmowy kwalifikacyjnej).( usunięte przez administratora ) Ja zostałem w ten sposób oszukany.
Molier 2010-02-28 20:08:51
A kto jest Dyrektorem w tej firmie
Molier 2010-02-28 20:11:24
A kto jest dyrektorem w tej firmie
uizyd 2010-03-12 13:10:59
a dlaczego pytasz?
student 2010-09-05 16:07:31
Nie jest tam zle.Nic nie trzeba umieć bo dadzą was na koncówkę pokaża co i jak i można robić.Nawet małpa by się nauczyla, a robota nie jest ciężka.
Na innych działach trzeba już coś umieć, ale tam lepiej zarabiają.Jak będzie okazja to wracam.
:] 2010-11-12 20:16:27
praca nie jest zla tylko ze w takim otoczeniu nie da sie pracowac:) wszyscy wszystkich obgaduja non stop-to jest glownym zajeciem pracownikow tej firmy, a co do biura to wole sie nie wypowiadac bo brak slow. jesli chodzi o( usunięte przez administratora )
młody 2010-12-03 00:02:23
zgadzam się z kolega praca nie jest zła ja cały czas robię na końcowym,i daje rade,wiara na( usunięte przez administratora ) spoko,a ekipa z [usunięte przez moderatora] jak zawsze najmądrzejsza!!!
;] 2010-12-03 16:42:34
:) :) :) "( usunięte przez administratora ) " :D jasne... bez obrazy ale chyba za krótko tam pracujesz albo po prostu nie zauważasz tego co dzieje się dookoła Ciebie.
marrr wit 2011-08-03 11:05:13
Miałam nieprzyjemność pracy w tej firmie,kobiety wykorzystywane do dźwigania cieżkich skrzynek,natomiast mężczyźni generalnie zajmowali się plotkami i ogólnym nic nie robieniem.Plotkarstwo,obgadywarstwo,lenistwo to standard w Tej firmie.Ponadto wyróżnianie niektórych pracowników na płaszczyźnie finansowej generalnie najwiecej zarabiali Ci którzy nic nie robili.Dyrekcja beznadziejna,sposób działania,komunikowania dostrzegania problemu bardzo słaby.Duzo obiecuja nic z tego nie wychodzi.Zarobki średnie chyba ze siedzisz w pracy 12 h to troche nadrobisz.Jednym słowem to była "żenada"mam uraz do fabryk po tej pracy....
pracuś 2011-11-08 13:01:14
witam, pozdrawiam wszystkich pracowników mefy od pracownicy mefy, a żeby była opinia to powiem że firma dzieli się na tych co muszą [usunięte przez administratora]. (szybko pracować) i tych co się śmieją z tych pierwszych stojąc sobie i rozmawiając a jak im się znudzi idą troche popracować. oczywiście ci co mogą sobie porozmawiać i czasami popracować zarabiają ponad 2 razy tyle co ci którzy muszą [usunięte przez administratora]. ( szybko pracować), a z tego co widziałam ci na "austrii" mają jeszcze gorzej, że nawet odezwać sie do siebie nie mogą, a ich kierownik na niczym się nie zna i sam lata jak poparzony, słyszałam o nim już wiele skarg i dziwie się, że ciągle pełni tą funkcje
ja 2011-12-10 15:59:18
To w końcu ile tam można zarobić?jakie sa zmiany ?czy pracuje sie w soboty i niedziele? no i czy może potrzebuja teraz do pracy?Pracowałam w magazynie 6 lat .Teraz pracuję w Farmacolu ...to dopiero nędza.Czekam na umowę 5 mies.
ja 2011-12-11 19:31:59
Ponoc 1700brutto plus premia plus nadgodziny,
hahaha 2011-12-19 20:35:46
na ''austrii '' odezwac sie nie moga ? kto ci to powiedzial , laski co chwile gadaja , sciema , a jesli chodzi o kierownika to napisze tak : Może i sie nie zna bo tak słyszales/as . Wiedz jedno : Zeby kogos oceniac trzeba najpierw powiedziec o SOBIE!! a nie robic swietego .Jeden na drugiego gada a siebie przedstawia w dobrym swietle ,kazdy chce wypasc jak najlepiej,
dge 2011-12-23 11:18:29
witam wszystkich skąd możecie wiedzieć jak jest na Austrii ?? Ja tam pracuje więc wiem jaka jest atmosfera "rychu" to jest tępa masa i próbuje sobie wszystkich ustawić jak się ktoś daje to będzie nimi pomiatał bo czuje się lepszy a tak naprawdę to trzeba mu się postawić kilka razy a zmieni podejście bo będzie wiedział że nie wygra i nie narzekajcie na prace na mefie bo dużo bym dał żeby przejść tam z Austrii pozdrawiam
anonim 2013-05-20 14:17:51
edmund - 2013-05-17 15:33:27

Zygmunt co masz dokładnie na myśli pisząc "omijać z daleka wieśniaków!"? Możesz napsać dokładnie o co chodzi? Piszecie że zarabia się 1700 brutto a teraz jak wyglądają am zarobki? Ile się zarabia średnio miesięcznie? Jaką dają umowę i socjal? Wybieram się na rozmowę do Me-Fa i chciałem wiedzieć coś więcej na ten temat.
Napisz na jakie stanowisko startujesz bo od tego zależne są zarobki/umowa itp.
anonim 2013-06-09 17:31:00
anonim - 2013-06-08 16:20:13

Ja chciałbym się zatrudnić w dziale handlowym w Me-Fa. Czy wiecie może na jakim poziomie kształtują się zarobki tam teraz? Zastanawiam się czy złożyć tam swoje cv i dlatego postanowiłem zajrzeć tutaj i zapytać się was
Jak tylko pojawi się taki dział to napewno Ci powiemy ;)
pracowity 2013-09-03 21:22:19
Warunki zatrudnienia do [usunięte przez administratora], za ta stawke co proponuja przysylaja samych [usunięte przez administratora] , nie robow , lewosow co nigdzie pracy nie moga znalezc , praktycznie samych Jasiow z pod zabki ... masakra jakas... kto za 1700 brutto przyjdzie tam pracowac? napewno nie osoba ktora ma do wyzywienia rodzine bo na reke dostanie jakies 1300zl , tylko same nieroby co mysla ze nic nie beda robic i sianko wplynie zeby mieli za co cpac i chlac...Takie reala a Tusk dzisiaj w tv oglasza ze srednia pensja wzrosla do 3800 , wyjebac tuska i ten rzad w kosmos!
loop 2013-10-09 17:26:56
Coraz gorzej tam jest.nie ma nadgodzin mimo ze chca zeby robic po 12h i rowniez w soboty bo wprowadzaja roczny okres rozliczeniowy a zreszta przyjmuja tylko przez agencje (za ok.5zł/h)Pracy duzo i ciezka, a robotnicy zle traktowani.Teraz przejeli ich Niemcy i firma nazywa sie Renz.
robol 2013-10-09 20:54:48
Dobrzy pracownicy nie sa w zaden sposob doceniani, czesc pracownikow wyjechala do niemiec na pol roku albo i dluzej zarabiajac od 7 tys w zwyz do ok 10 tys, w dodatku dyrekcja wybrala takie osoby ktore nie maja zadnego znaczenia tutaj bo zostawili najlepsze osoby aby produkcja szla bez zadnego uszczerbku a tam wyslali osoby z problemami alkoholowymi,cpunami i opierdalaczami, nie warto pokazywac ze jest sie solidnym pracownikiem bo tylko firma wykorzysta to na swoja korzysc.W dodatku praca po 12h za darmo bo niby jest 12 miesieczny okres rozliczeniowy, ludzie zapierdalaja po 12h przez caly miesiac i do domu przynosza po 1800zl, i jak tu zyc w tym kraju!!!Jak najdalej od tej firmy ludzie.Polska jest juz jak chiny ludzie pracuja za miske ryzu w stosunku do przepracowanych godzin.Dobrzy pracownicy znajduja lepsza prace i uciekaja z tego zakladu ludzi wyzyskiwanych.
1
nierób 2013-11-30 22:46:18
Skoro takie opinie piszą robole to ja wolę podpisać się jako nierób:)Ciekawe kto tak bardzo chce się ukryć udając analfabetę:)
1
teraz Renz 2013-12-04 16:50:15
Firmy Mefa juz nie ma przejeła ja firma Renz wiec po co tutaj wpisujecie opinie? Chcecie sobie tylko ponarzekac w gronie starych pracownikow ? Tych, ktorzy chca ułatwic podjecie decyzji o ew. zatrudnieniu sie w tym zakładzie nowym osoba zapraszam do wyrazania opini na stronie z aktualna nazwa zakładu czyli Renz sp.z o.o. a co do mojego zdania to w pełni zgadzam sie z opinia "robola". ciekawe kto chce sie ukryc pod nikiem "nierób", czyzby kogos zabolała opinia na temat "Niemcow" ? :)
super 2014-02-15 22:39:19
super i jeszcze raz super :D ze już tam dawno nie pracuję. Ogólnie to sami sobie jesteście winni, że zgadzacie się na takie warunki i tyle na temat. Jakby ludzie nie zgadzali się na tego typu wynagrodzenia itp. to by pracodawcy stworzyli lepsze , ale jak to w POlsce(usunięte przez administratora)
4lata pracowalem 2014-02-25 20:48:02
Witam pracowalem w tej firmie 4 lata na przy maszynach.ogolnie. z poczatku bylo okej ale niestety powiem krotko dyrektor Polak w zagranicznej firmie najgorsze co moze byc. zero podwyzek chociaz starsz sie wykonujesz swoja prace idealnie. Odszedlem na szczescie jak wprowadzali ten(usunięte przez administratora) elastyczny czas pracy.(usunięte przez administratora) odszedlem firmy nie poolecam tym co chca zarabiac wiecej niz srednia z okolic gadek czyli kolo 1500 na reke.
2
Praca 2014-04-14 20:43:27
Szanowni Państwo,
Jeśli są Państwo zainteresowani podjęciem pracy na stanowiskach produkcyjnych w Gądkach - praca po 8 godzin na 3 zmiany z możliwością dorobienia w soboty ( dla chętnych)zapraszam do kontaktu : w.pracaprodukcja@gmail.com.
frika 2015-01-25 00:03:46
mi wystarczy jak ktoś powie jakie mają wymagania odnośnie pracowników? Me-Fa robi jakiś konkurs Cv i tylko na podstawie Cv wybiera sobie pracowników czy może wszystkich zaprasza na rozmowy kwalifikacyjne i dopiero po wstępnej rozmowie kogoś sobie wybierają? bo nie ukrywam, że dla mnie rozmowa jest najbardziej stresująca..
f 2015-02-24 17:24:20
potrzebuje informacji od kogos kto chhodzi w tym tyg na popołudnie
x 2015-06-09 12:39:37
Ponoc ktos z magazynu załatwia cos na lewo jakis gosć z kórnika
ogi 2016-05-12 15:47:29
roman; wiec elegancko wiedzę, że zapewniaja wszelkie podstawowe narzedzia pracy , i bardzo dobrze bo Przedstawiciel Handlowy powinien miec wyposazone swoje miejsce pracy w odpowiednie sprzety a też jego praca skupia sie na dojazdach do klientow wiec i auto jest też.
Zostaw swoją opinię o Me-Fa - Gądki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Me-Fa