logo cmT.  Sp. z o.o.

cmT. Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o cmT. Sp. z o.o.

monia 2016-04-21 17:02
preferują założenie własnej działalności, jeśli się nikt z kandydatów nie zgodzi to proponują na czas określony 3 m-ce, potem następną na 12 m-cy, ostatnio zwalniają pracowników przed upływem 6-miesięcy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak inżyniera od sanitarki), żeby nie wszedł w 1 miesięczny okres wypowiedzenia, z resztą można sprawdzić na linkedin połowa pracujących to freelancerzy na własnej działalności współpracujący gdy się pojawia temat, jak chcesz zmienić pracę to lepiej się zastanowić ... chyba że lubisz być pomiatany, praca bez perspektyw oraz w ciągłym strachu i za marne pieniądze 3500 zł netto
piotr 2016-06-11 21:39
@monia potwierdzam stara kadra, która wpływa negatywnie na kulturę firmy oraz młodszych współpracowników, szkoda nerwów aby być poniżanym, obrażanym, mobbingowanym, zmuszanym do pracy "po godzinach" za 3500 netto
4
rafał 2016-06-30 20:04
@gv potwierdzają to ostatnie odejścia z firmy w ciągu 6 miesięcy 8 osób się zwolniło, bałagan niesamowity
1
Ms Macdonald 2016-08-31 15:53
Pracowałem mam stosunek ambiwalentny - ci co mnie znają wiedzą o co chdzi.
Polską Zbaw 2016-10-21 13:30
Dlaczego odszedłeś i może wiesz dlaczego odeszły pozostałe osoby?
BOB 2017-05-09 19:47
Może ktoś ktoś podpowiedzieć jak się pracuje w CMT ?
MARLEY 2017-05-13 16:31
Jak w firmie konsultingowej "polityka" firma dobra dla osób bez ambicji z dobrą znajomością języka angielskiego i niemieckiego, głównie robią opinie Due Diligence, czasem się trafi jakiś nadzór nad budową czy fit out ale ciężko o to, jak są zlecenia to jest fajnie a jak Cie nie potrzebują to już Ci dadzą odpowiednio do zrozumienia żebyś odszedł
2
Karolina 2017-07-25 15:20
@BOB, obecnie firma prowadzi rekrutację we wszystkich większych miastach Polski, jakie Cię interesuje stanowisko i gdzie? Możesz wysłać swoje CV, zaczekać aż firma się odezwie i zaprosi na rozmowę. Najlepiej samemu się przekonać jak to wszystko wygląda, chociaż fajnie byłoby gdyby ktoś z uczestników forum napisała coś u warunkach to z pewnością ułatwi Nam wszystkim rozmowę .
były CMT ... 2017-09-13 15:49
Słabo i mało etyczne praktyki ! Prowadzisz nadzór tylko po to aby znaleźć coś co w złym świetle pokaże wykonawcę ... lub błędy PM. Intencją jest zajęcie miejsca wykonawcy lub PM.
Jest nacisk na wyolbrzymianie problemów, aby nie powiedzieć tworzenie problemów, Straszenie nimi właścicieli budynków. CMT wchodzi, straszy, przejmuje zakresy i koszty fit out rosną.
Mało merytoryczne, bardziej kręcenie, ściemnianie !
Pozdrowienia dla Pana Ferdinand

PS
Szkoda, że takich praktyk uczycie młodych polski inżynierów. Gdzie ta niemiecka uczciwość i solidność ?

4
Zostaw swoją opinię o cmT. Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cmT. Sp. z o.o.