Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mondelez

Pracowałeś w firmie Mondelez i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zibi - 2013-08-06 20:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
totalne dno,już zrobili czystkę wśród niewygodnych pracowników,a resztę mniej gadatliwych wzięli za parobków p [usunięte przez moderatora] Pozadrawiam wszystkich zwolnionych
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2013-09-14 21:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Święta racja sam należę do grupy zwolnionych...
Przyszedł do mnie posłaniec żeby nie powiedzieć przydupas na maszyne i powiedział że wołaja mnie do góry ,tam czekał cały komitet powitalny .Odniosłem wrażenie że wszyscy są bardzo smutni z powodu mojego zwolnienia po za jednym panem u kturego pojawiał się skurcz tważowy w kierunku ku górze. Serdecznie pozdrawiam wszystkich...
zdjecie uzytkownika
inżynier - 2013-10-09 09:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie polecam działu inżynieryjnego W bielanach i Skarbimierzu czekoladzie [usunięte przez moderatora] totalny brak rozwoju, [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
op - 2013-11-27 21:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowalem na czekoladzie totalna porazka nie wiem jak moglem wytrzymac tam 3 lata zero szacunku o liderach nie wspomne oczywiscie nie o wszystkich. Duzo (usunięte przez administratora) ...tam pracuje
zdjecie uzytkownika
niktważny - 2014-05-03 17:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [inżynier - 2013-10-09 09:08:40]:
Zwolnili? z tego co wiem to podpisali porozumienie z zakładem ,że odchodzą za 5 miesięcznych pensji, poza tym zaproponowano to tym którym nie chciało się pracować, myśleli,że jak mają umowy na czas nieokreślony to mogą brać chorobowe weekendowe raz na miesiąc.
zdjecie uzytkownika
dsdas - 2014-06-24 12:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
mam pytanie . orientuje sie ktos ile teraz zarabia magazynier zatrudnione przez firme ?
zdjecie uzytkownika
dziecinada - 2014-07-02 22:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to żałosne czytać te bzdury co tu wypisujecie hahaha :) każdy jest kowalem własnego losu, a wy potraficie tylko narzekać i za swoją nieudolność obwiniacie wszystkich dookoła!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-07-07 16:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak tak czytam te opinie to az mnie skreca. zatrudnijcie sie w a...v w olawie wtedy zobaczycie co znaczy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
enjoy - 2014-07-22 13:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w utrzymaniu ruchu zarobki są od pięciu lat tj od 2009r na niezmiennym poziomie, nie licząc ochłapów rzucanych co roku i szumnie nazywanych podwyżkami, mówię tutaj o kwotach rzędu 0,2% 0,5% max 1,5%, gdzie np pracownicy z linii produkcji co roku otrzymują podwyżki na poziomie 4-7% tak po prawdzie dział techniczny czyli UR jest traktowane po macoszemu... w 2009 roku na stanowisku technika UR proponowali 3500zł brutto, dzisiaj po czterech latach ten sam pracownik zarabia ok 3700-3800zł, może to i nie mało i niektórym wystarcza, ale proszę zważyć na fakt, ze w 2009r 3500zł było kwotą powyżej średniej krajowej a dzisiaj jest już poniżej... reasumując jeśli komuś nie przeszkadza, że to co dostanie po przyjęciu się do działu technicznego będzie prawie tym samym co będzie otrzymywał za 5, 6 lub więcej lat to droga wolna, ale proszę nie być później rozczarowanym, że wszyscy wokoło zarabiają coraz więcej podczas, gdy ty stoisz w miejscu... acha, zapomniałem dodać jeszcze o atmosferze, cóż tu dużo pisać, jeśli jesteś typem człowieka, że nie liczysz się z innymi i dbasz tylko o swój interes to UR w tej fabryce jest miejscem dla Ciebie, niestety przykro to mówić ale brak w zespole techników jakiejkolwiek jedności, jest wiele narzekania i mowienia co komu się nie podoba ale jak przychodzi co do czego to większość kładzie uszy po sobie... a wiadomo w pojedynkę nic nie zdziałasz zwłaszcza kiedy się ma TAKIEGO przełożonego jaki jest u elektryków, nie licz na to że się wstawi za tobą lub będzie dbał o twój interes - jest zupełnie odwrotnie, długo by jeszcze pisać i opowiadać, proponuję szukać pracy gdzie może niedużo mniej się zarobi ale ludzie są bardziej otwarci, przyjaźni, życzliwi i szczerzy po prostu bardziej ludzcy
zdjecie uzytkownika
piko - 2014-07-22 17:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właściwie to w dużych firmach nie ma co się dziwić , że jest taka atmosfera. tam zawsze jest głównie nastawienie na zysk i ilość, a nie na dobra atmosfere. Płace mają całkiem ok. mozna zawsze narzekać, ale nie jedna osoba w Polsce byłaby zadowolona. Dlatego tez pewnie nie muszą ich specjalnie podnosić, bo jak jednemu będzie za mało to nie trudno znaleźć kogoś na jego miejsce. Niestety takie są realia. ludzie chcą pracować za każde pieniądze.Przynajmniej w tej firmie ma się stałą pozycje, wiadomo, że firma nagle nie stanie się niewypłacalna itd bo jest to znana marka, która nie padnie z dnia na dzień
zdjecie uzytkownika
katia - 2014-09-15 11:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam na rozmowie w czekoladach i mam tę pracę.Jakieś rady...
zdjecie uzytkownika
nieistotne. - 2014-09-15 23:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [katia - 2014-09-15 11:07:21]:
Ale masz pracę w fabryce czekolady czy gum do żucia ? Bo w czekoladach robią rekrutację na oba działy.
Jeżeli będziesz na czekoladach to trochę dziwne, bo słyszałem że tam mają co chwilę przestoje. Coś nie za bardzo teraz im tam idzie.
Jeżeli na gumach to praca jak na razie będzie. Podobno szykują się duże zamówienia na kilka lat. Choć nic pewnego nie wiem.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-07 18:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [enjoy - 2014-07-22 13:48:33]:
Wszystko co piszesz to prawda , W UR nie było nigdy kierownika który by dbał o dział , a obecnie to już kompletne zero . Nie polecam pracy w UR
zdjecie uzytkownika
endi - 2014-10-13 21:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ponoć po prac to tam cuda dzieją się w samochodach tylko szyby zaparowane i barabrab , sa tam u was jakies fajne laseczki
zdjecie uzytkownika
nieistotne. - 2014-10-15 12:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [endi - 2014-10-13 21:52:10]:
Skąd ty masz takie rewelacje ? Nasłuchasz się bajek i wierzysz jak dziecko. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-10-29 18:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to dobrze by było dowiedzieć się pracy jak to wygląda od środka wszystko, bo na czym mamy budować swoją opinię jak nie na takich forach oraz na tym co widzimy w ogłoszeniu no i to co na rozmowie kwalifikacyjnej. Każdy ma swój rozum, to prawda, ale pomóc możecie tez sami, o ile tylko chcecie oczywiście.
zdjecie uzytkownika
bajabongo - 2014-12-10 13:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no c ó ż na pewno dobrze ejst wiedzieć jak coś wygląda od środka bo wtedy chociaż wiadomo co i jak . tak szczerze to chcialbym coś wiedzieć - wiecej bo na pewno ta wiedza sie mi przyda i nie zmarnuje jej . kazdy chce miec jak najlepsze miesjce pracy i oczywiscie najwieksza kase za swoja prace...
zdjecie uzytkownika
Rybka - 2014-12-17 10:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cały zakład mowa o czekoladzie to jakieś nie porozumienie jeden na drugiego psem ,każdy się boi odezwać pracowałam to wiem i oszczegam nie kupujcie jedzenia w kantynie może i Wam smakuje bo tanie ale pamiętajcie tanie czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przerabiane po kilka razy jesz nawet nie wiesz z kiedy i co to było wcześniej mam informacje od jednej z pracownic tragedia a ryba nigdy nie była mintajem wpiernczacie pangę Pani kierownik i kucharka dobrze kombinują aby wyjść na swoje nie piszę więcej bo zwymiotuje a jadłam tam beeeeeeee :(
zdjecie uzytkownika
345hek - 2015-03-10 00:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do kantyny to prawda,panga jest mintajem, pierogi ze starych odpadów,a audyt wychodzi dobrze i na sucho uchodzi to kierowniczce i jej ..''.szefowej kuchni''
zdjecie uzytkownika
takajedna - 2015-03-26 19:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dsdas - 2014-06-24 12:09:01]:
pozwalniali ludzi bo mieli swoich z rodzin a doszli przypadkowo do władzy gnoje dwudziestoparoletnie i zaczęli rządzić szczególnie groźnym hamem jest lider D.Ł.ze zmiany a.kawał (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Momi - 2015-03-27 20:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam nowy kierownik Kwiatuszek?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-15 18:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [takajedna - 2015-03-26 19:59:26]:
liderma na imie łukasz???
zdjecie uzytkownika
PIGWA - 2015-04-17 18:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z zarobkami w Modelez ?? śmieszy mnie to że umowa przez pośrednika na 1/2 etatu po 8 godzin dziennie.
zdjecie uzytkownika
zero tolerancji - 2015-05-27 00:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie praca w (czeko) do ...bani delikatnie powiedziane,ale nikt nikogo na siłe nie trzyma.Nowi na umowy smieciowe 1/2 etatu ze smiesznym jakims dopełnieniem.Liderzy j.w napisane.
zdjecie uzytkownika
mondi - 2015-06-04 10:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złożyłam zażalenie na mondelez do pipu dlaczego mamy pracować w boże ciało skoro na kalendarzu pracy ten dzień był ustawowo wolny a skreslono i z dnia na dzień kazano pracownikom przyjść do pracy co jest nie zgodne z prawem pracy ---- to jest skandal .
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-06-06 08:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [on - 2015-04-15 18:19:11]:
Wy zawsze będziecie pokrzywdzeni bo nie potraficie się odezwać, na szykany. Chowacie głowy w piasek a przełożeni robią z Was za przeproszeniem idiotów. A niejednokrotnie wasze zdolności i wiadomości znacznie przekraczają zdolności liderów. Nie dawajcie się powiedzcie otwarci co was boli na wyższym szczeblu. Od tego są dyżury HR i związków Niektóre aspekty potrzebują zmian ale trzeba o tym rozmawiać, eskalować problemy bo ci w biórach myślą że produkcja świetnie się bawi, a rzeczywistość jest inna.
zdjecie uzytkownika
CR - 2015-07-01 23:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kantyna czytam brednie na temat Kantyny. Fakt łososia nie podają za ta cenę ale 6.5 Pln za obiad z dofinansowaniem 50% to niezła cena. Po zmianie operatora jest super w porównaniu do poprzedniej firmy. Jest świeże i zaloga sie stara a jak komuś nie pasuje to może jeść kanapki z domu
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-07-12 20:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie teraz zastanawiam, czy nie zaaplikować do mondelez jako przedstawiciel handlowy w sensie vanseller. Chyba praca nie jest trudna, bo to same znane marki jak jacobs, milka, prince polo, oreo, halls, 3bit itp. Co ciekawe oferuja służbowy samochód dostawczy, szkoda tylko, że to własna działalność gospodarcza.
zdjecie uzytkownika
Ani - 2015-07-17 19:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wolałbym jeść kanapki niż te żarcie niesmaczne. Wogóle ten cały zakład czekolady to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ren - 2015-08-23 01:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, @maciek, ja też właśnie myślę o tym miejscu dla przedstawiciela handlowego tylko mnie interesuje praca w miejscowości Jastrowie. Ciekawe gdzie Ty byś chciał. Mnie podoba się to że dobrze takiego ph wyposażają, bo i sużbowy komputer i drukarka i program obsługi sprzedaży i służbowy samochód dostawczy do 3,5t.
zdjecie uzytkownika
Kajtek - 2015-09-08 00:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jeżdżę jako PH. Rewelki nie ma jest oki,koło 4-5k. Ale produkty nigdy nie jem,wiem jak je robią. Chyba teraz brak jeszcze 2 handlowców.
zdjecie uzytkownika
Wątły - 2015-09-17 19:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nowego Dyra jak nie było, tak nie ma. Ciekawe dlaczego? Nikt nie chce przyjść?
zdjecie uzytkownika
alher - 2015-09-22 12:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz mi opisać taki typowy swój dzień pracy, bo pracowałem już w kilku firmach jako PH i wyglądało to tak diametralnie różnie, że aż się zapowietrzałem za każdym razem. Teraz chciałbym podjąć i poważną i pracę i przede wszystkim opłacalną dla mnie, ale zupełnie nie wiem co gdzie i jak, a mondelez jest dużą firmą, która mogłaby moje oczekiawnia spełnić.
zdjecie uzytkownika
andzia - 2015-10-01 16:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz może mejla na którego można wysłać cv
zdjecie uzytkownika
hook - 2015-10-22 16:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że wszyscy chcieliby startować na PH i przyznam że mnie też to interesuje. chciałbym się zorientować przede wszystkim czy jeszcze kogoś szukają, czy praca jest na stałą umowę i jakie dają sprzęty służbowe, czy samochody są w porządku i jak to jest rozliczane. będę wdzięczny za informacje jak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
SRARENSRACH - 2015-10-28 13:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdarzyło mi się aplikować do mondeleza w skarbimierzu. Nawet była rozmowa z pania z kadr no i paniusia na koniec że info zwrotne otrzymam w jakims terminie. Oczywiście termin minął a info zwrotnego tak jak i samego YETI nikt nie widział... Na moje maile paniusia z kadr nie odpisywała oczywiście telefonów moich tez nie odbierała. Dopiero po iluś wielotygodniowych ponagleniach i próbach dodzwonienia się dosłownie chwile po mej próbie dodzwonienia nagle zadzwoniła mi ta paniusia i stwierdziła ze nie udało mi się przejść rekrutacji "ze względu na moją zdecydowanie zbyt małą komunikatywność. A oni pod tym wzgędem szukają zdecydowanie coś znacznie wyżej". No to przywaliło babsko kulą w płot chyba bo co do komunkatywności nie wiem po czym ona stwierdziła że ma komunikatywność jest zbyt niska (ona sama tez pewnie by nie otrafiła tego wytlumaczyć na jakiej podstawie to stwierdziła), ale jej komunikacja to chyba na najwyższym poziomie jest (nie odpisywanie na maile i nie odbieranie telefonów). W wyniku takowych zaistniałych okoliczności mozna odnieść wrażenie że nie chodziło o "zbyt małą komunikatywność" tylko o brak obłudy i zakłamanie z mej strony. Bo takiego postępowania (nie odpisywanie na maile i nie odbieranie telefonów) jak u tej paniusi to nie można inaczej nazwać jak objaw obłudy i zakłamania. No chyba, że paniusia twierdzi co innego to niech się na tymże forum wypowie publicznie na temat swego zachowania wobec kandydatek i kandydatów. Moim zdaniem ona się zachowywała jak typowa psychopatka (nie odpisuje na maile i nie odbiera telefonów). Podsumowując firma niby zagraniczna, ale za to polska wysokorozwinięta obłuda, zakłamanie i patologia. Jednym słowem dno....
zdjecie uzytkownika
srarensrach - 2015-10-28 13:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [SRARENSRACH - 2015-10-28 13:33:01]:
Przepraszam miało być "brak obłudy i zakłamania z mojej strony"
Tak wiec nie "zakłamanie" a "zakłamania". Drobna literówka. Ale żeby nie było nieścisłości i błędnych interpretacji mej wypowiedzi, bo mozna by źle zrozumieć moja wypowiedź.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-11-04 20:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [345hek - 2015-03-10 00:59:40]:
z czegoś się biorą mercedesy każdy orze jak może
zdjecie uzytkownika
niga - 2015-11-18 01:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że raczej nie kradną. Po prostu firma ma dobrą strategię, którą konsekwentnie realizuje. Chociaż dziwi mnie to, że to wszystko tak w miarę płynnie wygląda, bo od pewnego czasu co i rusz pojawiają się oferty, na sprzedaż czy na przedstawiciela handlowego- wymagania też mają dosyć spore, ale za to liczyłbym na satysfakcjonujące pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Helo - 2015-11-20 04:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te nowe oferty pracy to nie musi być nic złego, może po prostu tak firma się rozrasta, że potrzebują nowych pracowników.
zdjecie uzytkownika
wig - 2015-11-22 16:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto sprobowac, ta branża jest na prawde dobrze opłacalna, a to ze masz dosiwadczenie to zawsze plusuje
zdjecie uzytkownika
igrek - 2015-11-24 19:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam nie wiem, czy to znak, że firma sie rozrasta, czy jednak rotacje. Owszem ich produkty są bardzo znane i lubiane, ale jak teraz szukają na kilkanaście stanowisk do Warszawy, to wygląda to nietypowo.
zdjecie uzytkownika
aktualny pracownik - 2015-12-07 19:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera pracy w zależności od zespołu w jakim się pracuje. Wiadomo ludzie są różni jedni są przyjaźnie nastawieni inni wcale. Stresem jest jeśli nie można liczyć na współpracowników. Z liderami jest podobnie. Większość bez wykształcenia, stanowiska dostali nie za kompetencje, wiedzę czy doświadczenie ale za układy, kolesiostwo czy długi staż pracy w Mondelez bo większość się dobrze zna i stanowiska dzieli między siebie.Wynagrodzenie podstawowe operatora na umowie Mondelez wynosi 2000 zł brutto, starszego operatora 2500 brutto gdzie ta stawka była na start w 2008 kiedy fabryka się otwierała. Pracownicy na umowach tymczasowych więcej zarabiają niż podstawowy operator. Przemiał ludzi jest baaaaaardzo duży. Ogólnie pracownik nie jest szanowany jest od roboty a nie od myślenia. Jest to praca dla tych którzy nie mają innych perspektyw, wiadomo że z pracą jest ciężko a jak jest to na umowę śmieciową. Aktualnie Mondelez mimo apelacji i próśb zlikwidował część przewozów pracowniczych czym skutecznie utrudnił ludziom życie. Tym samym część pracowników pewnie się zwolni co stworzy miejsca pracy dla pracowników tymczasowych.
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-12-07 23:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz to w firmie Mondelez International w Polsce maja na prawde sporą rekrutację, na kilka stanowisko między innymi przedstawiceila handlowego w Mińsku Mazowieckim
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-12-27 20:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, układy i "kolesiostwo" to podstawa! Nie liczą się kompletnie z ludźmi, w myśl zasady: "morda na kłódkę i za........j". Wykorzystają człowieka ile się da, a potem but. Na miejsce takiego pracownika mają conajmniej kilkunastu innych, dlatego tak jest. Dobrze mają tylko ci, którzy pracują od samego początku. Nie jest ważne, jakim się jest pracownikiem ( wydajność, obecność w pracy, zaangażowanie), tylko czy ma się znajomości i czy leader "lubi" . Stąd tak duża rotacja. Ale cóż, takie są realia...
zdjecie uzytkownika
2345 - 2015-12-28 00:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzialem ze nadal w firmie Mondelez International w Polsce poszukuja pracownikow na stanowsiko przedstawcieila handlowego albo Demand Planner w Warszawie
zdjecie uzytkownika
frgthyu - 2016-01-31 17:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze sporo nowych oglszoen sie od nich pojawialo, szukaja np.asystenta w zeposle projektowych ds wdrozenia wymagana jest umiejętność obsługi MS Office i mile widziana znajomość systemu SAP HR

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondelez

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert