brak logo

Mondelez

Skarbimierz

Opinie o Mondelez

inżynier 2013-10-09 09:08:40
nie polecam działu inżynieryjnego W bielanach i Skarbimierzu czekoladzie [usunięte przez moderatora] totalny brak rozwoju, [usunięte przez moderatora]
5
op 2013-11-27 21:09:37
Pracowalem na czekoladzie totalna porazka nie wiem jak moglem wytrzymac tam 3 lata zero szacunku o liderach nie wspomne oczywiscie nie o wszystkich. Duzo (usunięte przez administratora) ...tam pracuje
5
niktważny 2014-05-03 17:47:15
Zwolnili? z tego co wiem to podpisali porozumienie z zakładem ,że odchodzą za 5 miesięcznych pensji, poza tym zaproponowano to tym którym nie chciało się pracować, myśleli,że jak mają umowy na czas nieokreślony to mogą brać chorobowe weekendowe raz na miesiąc.
6
dsdas 2014-06-24 12:09:01
mam pytanie . orientuje sie ktos ile teraz zarabia magazynier zatrudnione przez firme ?
5
dziecinada 2014-07-02 22:41:17
to żałosne czytać te bzdury co tu wypisujecie hahaha :) każdy jest kowalem własnego losu, a wy potraficie tylko narzekać i za swoją nieudolność obwiniacie wszystkich dookoła!(usunięte przez administratora)
3
kaja 2014-07-07 16:50:12
jak tak czytam te opinie to az mnie skreca. zatrudnijcie sie w a...v w olawie wtedy zobaczycie co znaczy (usunięte przez administratora)
2
enjoy 2014-07-22 13:48:33
w utrzymaniu ruchu zarobki są od pięciu lat tj od 2009r na niezmiennym poziomie, nie licząc ochłapów rzucanych co roku i szumnie nazywanych podwyżkami, mówię tutaj o kwotach rzędu 0,2% 0,5% max 1,5%, gdzie np pracownicy z linii produkcji co roku otrzymują podwyżki na poziomie 4-7% tak po prawdzie dział techniczny czyli UR jest traktowane po macoszemu... w 2009 roku na stanowisku technika UR proponowali 3500zł brutto, dzisiaj po czterech latach ten sam pracownik zarabia ok 3700-3800zł, może to i nie mało i niektórym wystarcza, ale proszę zważyć na fakt, ze w 2009r 3500zł było kwotą powyżej średniej krajowej a dzisiaj jest już poniżej... reasumując jeśli komuś nie przeszkadza, że to co dostanie po przyjęciu się do działu technicznego będzie prawie tym samym co będzie otrzymywał za 5, 6 lub więcej lat to droga wolna, ale proszę nie być później rozczarowanym, że wszyscy wokoło zarabiają coraz więcej podczas, gdy ty stoisz w miejscu... acha, zapomniałem dodać jeszcze o atmosferze, cóż tu dużo pisać, jeśli jesteś typem człowieka, że nie liczysz się z innymi i dbasz tylko o swój interes to UR w tej fabryce jest miejscem dla Ciebie, niestety przykro to mówić ale brak w zespole techników jakiejkolwiek jedności, jest wiele narzekania i mowienia co komu się nie podoba ale jak przychodzi co do czego to większość kładzie uszy po sobie... a wiadomo w pojedynkę nic nie zdziałasz zwłaszcza kiedy się ma TAKIEGO przełożonego jaki jest u elektryków, nie licz na to że się wstawi za tobą lub będzie dbał o twój interes - jest zupełnie odwrotnie, długo by jeszcze pisać i opowiadać, proponuję szukać pracy gdzie może niedużo mniej się zarobi ale ludzie są bardziej otwarci, przyjaźni, życzliwi i szczerzy po prostu bardziej ludzcy
katia 2014-09-15 11:07:21
Byłam na rozmowie w czekoladach i mam tę pracę.Jakieś rady...
2
nieistotne. 2014-09-15 23:53:50
Ale masz pracę w fabryce czekolady czy gum do żucia ? Bo w czekoladach robią rekrutację na oba działy.
Jeżeli będziesz na czekoladach to trochę dziwne, bo słyszałem że tam mają co chwilę przestoje. Coś nie za bardzo teraz im tam idzie.
Jeżeli na gumach to praca jak na razie będzie. Podobno szykują się duże zamówienia na kilka lat. Choć nic pewnego nie wiem.
1
gość 2014-10-07 18:50:13
Wszystko co piszesz to prawda , W UR nie było nigdy kierownika który by dbał o dział , a obecnie to już kompletne zero . Nie polecam pracy w UR
1
endi 2014-10-13 21:52:10
ponoć po prac to tam cuda dzieją się w samochodach tylko szyby zaparowane i barabrab , sa tam u was jakies fajne laseczki
6
nieistotne. 2014-10-15 12:31:07
Skąd ty masz takie rewelacje ? Nasłuchasz się bajek i wierzysz jak dziecko. Pozdrawiam.
1
Rybka 2014-12-17 10:32:02
Cały zakład mowa o czekoladzie to jakieś nie porozumienie jeden na drugiego psem ,każdy się boi odezwać pracowałam to wiem i oszczegam nie kupujcie jedzenia w kantynie może i Wam smakuje bo tanie ale pamiętajcie tanie czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przerabiane po kilka razy jesz nawet nie wiesz z kiedy i co to było wcześniej mam informacje od jednej z pracownic tragedia a ryba nigdy nie była mintajem wpiernczacie pangę Pani kierownik i kucharka dobrze kombinują aby wyjść na swoje nie piszę więcej bo zwymiotuje a jadłam tam beeeeeeee :(
3
345hek 2015-03-10 00:59:40
co do kantyny to prawda,panga jest mintajem, pierogi ze starych odpadów,a audyt wychodzi dobrze i na sucho uchodzi to kierowniczce i jej ..''.szefowej kuchni''
1
takajedna 2015-03-26 19:59:26
pozwalniali ludzi bo mieli swoich z rodzin a doszli przypadkowo do władzy gnoje dwudziestoparoletnie i zaczęli rządzić szczególnie groźnym hamem jest lider D.Ł.ze zmiany a.kawał (usunięte przez administratora)
3
Momi 2015-03-27 20:55:40
Jak tam nowy kierownik Kwiatuszek?
3
on 2015-04-15 18:19:11
liderma na imie łukasz???
PIGWA 2015-04-17 18:19:41
Jak z zarobkami w Modelez ?? śmieszy mnie to że umowa przez pośrednika na 1/2 etatu po 8 godzin dziennie.
zero tolerancji 2015-05-27 00:09:14
Ogólnie praca w (czeko) do ...bani delikatnie powiedziane,ale nikt nikogo na siłe nie trzyma.Nowi na umowy smieciowe 1/2 etatu ze smiesznym jakims dopełnieniem.Liderzy j.w napisane.
mondi 2015-06-04 10:21:29
Złożyłam zażalenie na mondelez do pipu dlaczego mamy pracować w boże ciało skoro na kalendarzu pracy ten dzień był ustawowo wolny a skreslono i z dnia na dzień kazano pracownikom przyjść do pracy co jest nie zgodne z prawem pracy ---- to jest skandal .
1
zainteresowany 2015-06-06 08:44:18
Wy zawsze będziecie pokrzywdzeni bo nie potraficie się odezwać, na szykany. Chowacie głowy w piasek a przełożeni robią z Was za przeproszeniem idiotów. A niejednokrotnie wasze zdolności i wiadomości znacznie przekraczają zdolności liderów. Nie dawajcie się powiedzcie otwarci co was boli na wyższym szczeblu. Od tego są dyżury HR i związków Niektóre aspekty potrzebują zmian ale trzeba o tym rozmawiać, eskalować problemy bo ci w biórach myślą że produkcja świetnie się bawi, a rzeczywistość jest inna.
4
CR 2015-07-01 23:50:19
Kantyna czytam brednie na temat Kantyny. Fakt łososia nie podają za ta cenę ale 6.5 Pln za obiad z dofinansowaniem 50% to niezła cena. Po zmianie operatora jest super w porównaniu do poprzedniej firmy. Jest świeże i zaloga sie stara a jak komuś nie pasuje to może jeść kanapki z domu
Ani 2015-07-17 19:21:19
Wolałbym jeść kanapki niż te żarcie niesmaczne. Wogóle ten cały zakład czekolady to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Kajtek 2015-09-08 00:45:53
Ja jeżdżę jako PH. Rewelki nie ma jest oki,koło 4-5k. Ale produkty nigdy nie jem,wiem jak je robią. Chyba teraz brak jeszcze 2 handlowców.
Wątły 2015-09-17 19:12:44
A nowego Dyra jak nie było, tak nie ma. Ciekawe dlaczego? Nikt nie chce przyjść?
andzia 2015-10-01 16:20:33
masz może mejla na którego można wysłać cv
SRARENSRACH 2015-10-28 13:33:01
Zdarzyło mi się aplikować do mondeleza w skarbimierzu. Nawet była rozmowa z pania z kadr no i paniusia na koniec że info zwrotne otrzymam w jakims terminie. Oczywiście termin minął a info zwrotnego tak jak i samego YETI nikt nie widział... Na moje maile paniusia z kadr nie odpisywała oczywiście telefonów moich tez nie odbierała. Dopiero po iluś wielotygodniowych ponagleniach i próbach dodzwonienia się dosłownie chwile po mej próbie dodzwonienia nagle zadzwoniła mi ta paniusia i stwierdziła ze nie udało mi się przejść rekrutacji "ze względu na moją zdecydowanie zbyt małą komunikatywność. A oni pod tym wzgędem szukają zdecydowanie coś znacznie wyżej". No to przywaliło babsko kulą w płot chyba bo co do komunkatywności nie wiem po czym ona stwierdziła że ma komunikatywność jest zbyt niska (ona sama tez pewnie by nie otrafiła tego wytlumaczyć na jakiej podstawie to stwierdziła), ale jej komunikacja to chyba na najwyższym poziomie jest (nie odpisywanie na maile i nie odbieranie telefonów). W wyniku takowych zaistniałych okoliczności mozna odnieść wrażenie że nie chodziło o "zbyt małą komunikatywność" tylko o brak obłudy i zakłamanie z mej strony. Bo takiego postępowania (nie odpisywanie na maile i nie odbieranie telefonów) jak u tej paniusi to nie można inaczej nazwać jak objaw obłudy i zakłamania. No chyba, że paniusia twierdzi co innego to niech się na tymże forum wypowie publicznie na temat swego zachowania wobec kandydatek i kandydatów. Moim zdaniem ona się zachowywała jak typowa psychopatka (nie odpisuje na maile i nie odbiera telefonów). Podsumowując firma niby zagraniczna, ale za to polska wysokorozwinięta obłuda, zakłamanie i patologia. Jednym słowem dno....
6
srarensrach 2015-10-28 13:37:28
Przepraszam miało być "brak obłudy i zakłamania z mojej strony"
Tak wiec nie "zakłamanie" a "zakłamania". Drobna literówka. Ale żeby nie było nieścisłości i błędnych interpretacji mej wypowiedzi, bo mozna by źle zrozumieć moja wypowiedź.
1
Marek 2015-11-04 20:37:52
z czegoś się biorą mercedesy każdy orze jak może
aktualny pracownik 2015-12-07 19:17:07
Atmosfera pracy w zależności od zespołu w jakim się pracuje. Wiadomo ludzie są różni jedni są przyjaźnie nastawieni inni wcale. Stresem jest jeśli nie można liczyć na współpracowników. Z liderami jest podobnie. Większość bez wykształcenia, stanowiska dostali nie za kompetencje, wiedzę czy doświadczenie ale za układy, kolesiostwo czy długi staż pracy w Mondelez bo większość się dobrze zna i stanowiska dzieli między siebie.Wynagrodzenie podstawowe operatora na umowie Mondelez wynosi 2000 zł brutto, starszego operatora 2500 brutto gdzie ta stawka była na start w 2008 kiedy fabryka się otwierała. Pracownicy na umowach tymczasowych więcej zarabiają niż podstawowy operator. Przemiał ludzi jest baaaaaardzo duży. Ogólnie pracownik nie jest szanowany jest od roboty a nie od myślenia. Jest to praca dla tych którzy nie mają innych perspektyw, wiadomo że z pracą jest ciężko a jak jest to na umowę śmieciową. Aktualnie Mondelez mimo apelacji i próśb zlikwidował część przewozów pracowniczych czym skutecznie utrudnił ludziom życie. Tym samym część pracowników pewnie się zwolni co stworzy miejsca pracy dla pracowników tymczasowych.
2
xyz 2015-12-27 20:23:15
Dokładnie, układy i "kolesiostwo" to podstawa! Nie liczą się kompletnie z ludźmi, w myśl zasady: "morda na kłódkę i za........j". Wykorzystają człowieka ile się da, a potem but. Na miejsce takiego pracownika mają conajmniej kilkunastu innych, dlatego tak jest. Dobrze mają tylko ci, którzy pracują od samego początku. Nie jest ważne, jakim się jest pracownikiem ( wydajność, obecność w pracy, zaangażowanie), tylko czy ma się znajomości i czy leader "lubi" . Stąd tak duża rotacja. Ale cóż, takie są realia...
1
mm 2016-03-13 18:04:08
możesz liczyć na premie i tylko liczyć
1
jacek 2016-05-09 19:47:05
Ta paniusia gówniara z rekrutacji Półtorak Ćwierćtorak czy jak jej tam to wielka tragedia porażka. Szuka doktorów a może nawet profesorów na stanowiska do przerzucania kartonów z batonikami hehe.Rozmawiałem z tą panią z kadr no i paniusia na koniec że info zwrotne otrzymam w terminie do 2 tygodni zapytałem czy na pewno odpowiedziała że tak i od tego momentu słuch od niej zaginął. Ma Was wszystkich za ludzi drugiego sortu chyba.
Zabrakło kasy na oddzwonienie a może strach co ma odpowiedzieć że na taśmę potrzebuje Leonardo Di Caprio z dyplomem profesora. Żałosne. Musisz się nauczyć kultury kobieto jak Ciebie nie nauczono na uczelni chyba przyzakładowej.
7
ali 2016-05-10 12:53:21
witam staram się o przyjęcie do fabryki czekoladek na magazyn jako operator wózka widłowego mam pytanie jakie są tam wózki elektryczne czy na gaz po proszę o jakieś info
ali 2016-05-10 12:54:15
witam staram się o przyjęcie do fabryki czekoladek na magazyn jako operator wózka widłowego mam pytanie jakie są tam wózki elektryczne czy na gaz po proszę o jakieś info
10
pietia 2016-05-18 08:52:30
Dla ZAINTERESOWANYCH:
- praca obowiązkowo na ochotnika w święta to norma (co prawda płatne nadgodziny 100%),
- wysyłanie na urlop obowiązkowo na ochotnika to też norma szczególnie pracowników tymczasowych,
- zmiana harmonogramu pracy z 3 zmian na 4 brygady i odwrotnie to norma, powiadomienie czasem 2 dni przez zmianą, czasem tydzień,
- brak kompetencji merytorycznych, wyprane korporacyjnie mózgi to cecha większości liderów i ich przełożonych,
- brak poszanowania ludzkiej pracy i godności to norma, masz umieć i robić wszystko niezależnie od stanowiska i masz być zadowolony, że masz prace to norma,
- zakłamanie i dwulicowość to cecha większości pomocników liderów, liderów i wyżej,
Masakra ! No ale gdzieś trzeba pracować 
8
pan juzef 2016-05-18 10:45:32
praca jak praca, jak ci nie pasuje, zawsze zostaje kasa w biedronce :)
3
alvaro Maczeta 2016-09-02 09:40:51
Pracowałem na gumach na magazynie kasa jak na magazyniera 1800 zł miesiecznie umowa na pol etatu żenada ;/ po miesiacu nie przedłużyłem umowy ;)
2
Gość z Gum 2016-09-13 21:32:38
Praca tam to jakaś kpina.... Pierwszy dzień pracy, otrzymałem używane obuwie robocze (wyprane chemicznie) hehhehe wstyd żeby taki zakład dziadował na buty ;) Zarobki co do rynku pracy w Skarbimierzu to tu chyba płacą najmniej do tego praca w systemie czterobrygadowym.
Jeżeli ktoś nie ma ambicji to polecam takim osobą tą firmę !
8
Dejzi 2016-09-21 00:40:50
Czy na pakowni na prawdę jest taki zapieprz? Przy linii, która podaje bardzo szybko gumy do pakowania człowiek nie wyrabia... Ci, którzy tam pracują/pracowali powiedzcie, czy na innych i których działach jest dużo lżej i lepiej, z góry dziękuje :)
każdego człowieka 2016-09-23 05:16:10
co za bzdura! Najłatwiej w biurze? Zapraszam, przyjdź i popracuj, gwarantuje że szybko zmienisz zdanie.
każdego człowieka 2016-09-23 17:30:04
Ludziom którzy pracują na produkcji wydaje się że pracownicy biurowi nie robią nic i biorą kasę. Otóż jest wręcz odwrotnie. Pracy jest masa, odpowiedzialność wielka za nadgodziny nikt nie płaci, wychodzi się z założenia że praca ma być zrobiona bez względu na wszystko, a kasa? Hehe bez komentarza. Godzin wypracowanych w domu żaden pracownik produkcji nie widzi, godzin spędzonych na telefonie poza godzinami pracy też nie. Śniadanie je się przed kompem odpisując na maile. 10 min na lunch i 5 min na fajkę. Ot i takie to eldorado biurowe
1
NotLuckyLuke 2016-09-27 10:22:21
Jakby to powiedzieć ta praca to jest porażka.Na produkcji ludzie zapieprzają szybciej niż Chińczycy i zarabiają mniej.System 4 brygadowy to typowe niewolnictwo i zero życia.Postkolonializm w Polsce ma się bardzo dobrze.Serdecznie nie polecam.I dziwią się,że już 4 miliony Polaków za granicą.Polska w ruinie.
5
Coffy 2016-09-27 19:27:06
Oferty pracy mają tylko przez różne agencje, takie jak m.in. MANPOWER czy RANDSTAND. Stawka operatora w Mondelezie na Skarbimierzu wynosi 11.90 zł brutto na produkcji GUM. Rzucają Cię wszędzie, od jeden maszyny do drugiej, o nauce obsługi urządzenia nie ma tutaj mowy, ponieważ powiedzą Ci na szybkiego: tutaj masz to i to, tutaj tym wyciągasz papier, ,tymi guzikami resetujesz i wznawiasz etc. Nie masz NIGDY stałego stanowiska pracy. Musisz być Alfą i Omegą w tym zakładzie i umieć WSZYSTKO. Nie raz będziesz musiał cięższe rzeczy ręcznie przenieść, więc miej to na uwadze.
5
kornik 2016-10-21 18:14:11
ta fabryka to masakra ja tam pracuje jeszcze ale już niedługo jak sezon się konczy to zucaja ludzmi jak szmatami jak tak można nigdy nie będą mieli stalych pracowników bo ludzie uciekają a brygadziści porazka nic nie umieja tylko siedza na kantynach i kawke pija niczym się nie przejmują maja po prostu ludzi za roboli!!!
4
xxx 2016-11-03 00:19:11
Panowie i Panie ! Cóż mogę napisać ? u nas w pl wszędzie jest kolesiarstwo niestety nikt nigdy tego nie zmieni. Miałem okazję pracować chwile w waszej firmie ale jako firma zewnętrzna. Jestem praktycznie z drugiego końca Polski i u nas jest taki sam syf. Prywaciarze skurwysyny i chamy a w większych firmach takich jak wasza to człowieka traktują jako sztukę że jest a jak nie on to ktoś inny przyjdzie pracować. Niestety ale taka prawda że jak ktoś chce się czegoś dorobić to trzeba wyjechać za granicę bo innej opcji nie ma. Nie będę się wypowiadał więcej na temat firmy bo nie pracowałem tam jako pracownik więc nie wiem jak wygląda praca na produkcji. Chciałem was tylko pocieszyć że nie jesteście sami. Aczkolwiek czekolady Milka są bardzo dobre od was. Pewnie będzie odpowiedz pod moim komentarzem od jakiegoś kierowniczka zatrudnionego po znajomościach albo jakiegoś mistrza ale niech wiedza jedno że sukces kierowników ,mistrzów czy wyżej ustawionych ludzi jest osiągnięty przez nieszczęście innych pracowników i kiedyś zapłacicie za to!! Niestety ale taka prawda !!!!
5
stały 2016-11-14 23:37:52
Poleciłbym gdyby nie to, że obowiązki rosną nie adekwatnie do zarobków, ponieważ z dnia na dzień przychodzi co raz więcej obowiązków, stresu a nikt nic za to ci nie da. Najbardziej irytujące jest to, że nigdy nie jest dobrze, zawsze produkcja robi coś nie tak,. Zawsze według biur robimy coś nie tak, a trzeba szybciej i więcej i taniej, ale jak już przez ten stres zaczęły się wypadki to nagle Ojjjjjjj bezpieczeństwo na 1 miejscu, ale mimo wszystko róbcie wszystko szybko i jak najwiecej bo musicie być elastyczni. Na 4 brygadach najgorsze jest to że jak wszędzie na 4 brygadach weekendy w pracy
2
Sabina 2016-11-25 23:59:20
Praca na produkcji wygląda jak w chińskiej fabryce ! Nie polecam !
2
SSS 2016-11-28 15:44:06
U Ciebie z kulturą widzę, że też nie najlepiej...
Jacek 2016-11-29 10:41:38
Podpowiadam że w czekoladzie są też związki zawodowe które zawsze staną w obronie pracowników. Trzeba tylko trochę odwagi żeby do nich przystąpić. Pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o Mondelez - Skarbimierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondelez