Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o mondelez skarbimierz

Pracowałeś w firmie mondelez skarbimierz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zibi - 2013-08-06 20:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
totalne dno,już zrobili czystkę wśród niewygodnych pracowników,a resztę mniej gadatliwych wzięli za parobków p [usunięte przez moderatora] Pozadrawiam wszystkich zwolnionych
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2013-09-14 21:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Święta racja sam należę do grupy zwolnionych...
Przyszedł do mnie posłaniec żeby nie powiedzieć przydupas na maszyne i powiedział że wołaja mnie do góry ,tam czekał cały komitet powitalny .Odniosłem wrażenie że wszyscy są bardzo smutni z powodu mojego zwolnienia po za jednym panem u kturego pojawiał się skurcz tważowy w kierunku ku górze. Serdecznie pozdrawiam wszystkich...
zdjecie uzytkownika
inżynier - 2013-10-09 09:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam działu inżynieryjnego W bielanach i Skarbimierzu czekoladzie [usunięte przez moderatora] totalny brak rozwoju, [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
op - 2013-11-27 21:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem na czekoladzie totalna porazka nie wiem jak moglem wytrzymac tam 3 lata zero szacunku o liderach nie wspomne oczywiscie nie o wszystkich. Duzo (usunięte przez administratora) ...tam pracuje
zdjecie uzytkownika
niktważny - 2014-05-03 17:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [inżynier - 2013-10-09 09:08:40]:
Zwolnili? z tego co wiem to podpisali porozumienie z zakładem ,że odchodzą za 5 miesięcznych pensji, poza tym zaproponowano to tym którym nie chciało się pracować, myśleli,że jak mają umowy na czas nieokreślony to mogą brać chorobowe weekendowe raz na miesiąc.
zdjecie uzytkownika
dsdas - 2014-06-24 12:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie . orientuje sie ktos ile teraz zarabia magazynier zatrudnione przez firme ?
zdjecie uzytkownika
dziecinada - 2014-07-02 22:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to żałosne czytać te bzdury co tu wypisujecie hahaha :) każdy jest kowalem własnego losu, a wy potraficie tylko narzekać i za swoją nieudolność obwiniacie wszystkich dookoła!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-07-07 16:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tak czytam te opinie to az mnie skreca. zatrudnijcie sie w a...v w olawie wtedy zobaczycie co znaczy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
enjoy - 2014-07-22 13:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w utrzymaniu ruchu zarobki są od pięciu lat tj od 2009r na niezmiennym poziomie, nie licząc ochłapów rzucanych co roku i szumnie nazywanych podwyżkami, mówię tutaj o kwotach rzędu 0,2% 0,5% max 1,5%, gdzie np pracownicy z linii produkcji co roku otrzymują podwyżki na poziomie 4-7% tak po prawdzie dział techniczny czyli UR jest traktowane po macoszemu... w 2009 roku na stanowisku technika UR proponowali 3500zł brutto, dzisiaj po czterech latach ten sam pracownik zarabia ok 3700-3800zł, może to i nie mało i niektórym wystarcza, ale proszę zważyć na fakt, ze w 2009r 3500zł było kwotą powyżej średniej krajowej a dzisiaj jest już poniżej... reasumując jeśli komuś nie przeszkadza, że to co dostanie po przyjęciu się do działu technicznego będzie prawie tym samym co będzie otrzymywał za 5, 6 lub więcej lat to droga wolna, ale proszę nie być później rozczarowanym, że wszyscy wokoło zarabiają coraz więcej podczas, gdy ty stoisz w miejscu... acha, zapomniałem dodać jeszcze o atmosferze, cóż tu dużo pisać, jeśli jesteś typem człowieka, że nie liczysz się z innymi i dbasz tylko o swój interes to UR w tej fabryce jest miejscem dla Ciebie, niestety przykro to mówić ale brak w zespole techników jakiejkolwiek jedności, jest wiele narzekania i mowienia co komu się nie podoba ale jak przychodzi co do czego to większość kładzie uszy po sobie... a wiadomo w pojedynkę nic nie zdziałasz zwłaszcza kiedy się ma TAKIEGO przełożonego jaki jest u elektryków, nie licz na to że się wstawi za tobą lub będzie dbał o twój interes - jest zupełnie odwrotnie, długo by jeszcze pisać i opowiadać, proponuję szukać pracy gdzie może niedużo mniej się zarobi ale ludzie są bardziej otwarci, przyjaźni, życzliwi i szczerzy po prostu bardziej ludzcy
zdjecie uzytkownika
piko - 2014-07-22 17:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściwie to w dużych firmach nie ma co się dziwić , że jest taka atmosfera. tam zawsze jest głównie nastawienie na zysk i ilość, a nie na dobra atmosfere. Płace mają całkiem ok. mozna zawsze narzekać, ale nie jedna osoba w Polsce byłaby zadowolona. Dlatego tez pewnie nie muszą ich specjalnie podnosić, bo jak jednemu będzie za mało to nie trudno znaleźć kogoś na jego miejsce. Niestety takie są realia. ludzie chcą pracować za każde pieniądze.Przynajmniej w tej firmie ma się stałą pozycje, wiadomo, że firma nagle nie stanie się niewypłacalna itd bo jest to znana marka, która nie padnie z dnia na dzień
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mondelez skarbimierz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x