Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Godwin Austin

Pracowałeś w firmie Godwin Austin i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-03-26 16:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można tak zrobić bo wtedy dostajesz bonus jeśli tylko ktoś wpłaci a co się później stanie to już trudno...
zdjecie uzytkownika
88201 - 2014-04-18 14:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co byście nie pisali na temat Godwin tu się można nauczyć ZYCIA! ZDOBYĆ DOŚWIADCZENIE W SPRZEDAŻY, KTÓRE PRZYDAJE SIĘ PÓŹNIEJ WE WSZYSTKIM...
zdjecie uzytkownika
TomI - 2014-05-08 19:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marketing to trudna gra i ona sama ma wiele obliczy… to jedna strona medalu firmy, a druga to co oferuje klientom. Co możecie powiedzieć o profilu firmy. To znaczy jeśli z trudem uda się przekonać klienta do inwestowania przy doradztwie Godwin Austin to można być z tego dumny ?
zdjecie uzytkownika
ga - 2014-05-19 10:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi sie bardzo podoba. Dzwonie do ludzi siedze na tylku nie zapierdzielam nigdzie na magazynie malo tego czesto integrujemy sie z naszym glownym menagerem :) wszyscy sa zadowoleni duzo mozna z takich wyjsc wyciagnac wiec czemu nie :) polecam!
zdjecie uzytkownika
RaV - 2014-06-10 16:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TomI - 2014-05-08 19:02:04]:
To zależy od sumienia lub jego braku :)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-06-13 11:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka 6.25 na godzinę. 9 godzin w pracy(po kiego wała godzinna przerwa?

Żal ściacka
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-06-20 12:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile w końcu macie tej przerwy w Godwin Austin, no i często pracujecie po 9 godzin, bo zazwyczaj jednak pracuje się po 8.
zdjecie uzytkownika
ilo - 2014-07-03 16:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ga2 popieram- te pozytywne opinie to jakas farsa. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-03 21:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ilo, a możesz napisac cos więcej, bo ja nie pracowałem w Godwin Austin, dopiero się nad tym zastanawiam, to i spojrzeć na managera nie mogę....
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-07-18 12:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie (usunięte przez administratora) jest spoxo. Wiadomo jest cisnienie ale swoje mozna zarobic. A co do kierownika to zalezy do ktorego trafisz
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-18 22:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu doczekałem się odpowiedzi. Akurat wystawili nowe ogłoszenie pracy wczoraj - poszukują Opiekuna klienta w Warszawie. Ty Pracownik pracujesz na takim stanowisku, czy polecasz zupełnie inny dział?
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2014-07-19 15:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tomek ja tez wyslalam na to ogloszenie w piatek mialam rozmowe. Samo spotkanie bardzo mile duzo pytan jakie sa towje plany dlaczego chcesz pracowac itd. Moze do mnie zadzwonia. Trzymajcie kciuki.
zdjecie uzytkownika
pikolo - 2014-08-21 15:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Opinia - 2014-03-04 15:54:04]:
amykam klienta " To jaka to branża ? Więziennictwo ?
zdjecie uzytkownika
Premier - 2014-09-17 12:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pikolo - 2014-08-21 15:33:52]:
pikolo czepiasz się- "zamykam klienta" to taki firmowy slang. Oznacza on sytuację gdy babcia z warzywniaka wpłaci swoje miliony na konto firmy do inwestowania. Wtedy "zamykasz" babcię.
zdjecie uzytkownika
info - 2014-09-23 14:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Godwin Austin Polska jest przedstawicielem biznesowym (BI) Trade.com, serwisu firmy mającej siedzibę na Cyprze i działającej zgodnie z regulacjami tego kraju. Trade.com jest jednym z najszybciej rozwijających się Forex & CFD Brokerem. Trade.com oferuje handel forex, oraz CFD na platformach transakcyjnych, łącznie z najbardziej popularną Meta trader 4.
zdjecie uzytkownika
info2 - 2014-10-08 10:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [info - 2014-09-23 14:58:48]:
a skąd informacja, że godwin austin polska jest przedstawicielem biznesowym trade.com?
zdjecie uzytkownika
info - 2014-10-09 19:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@info2, z ich oficjalnej strony internetowej godwin-austin.pl/pl/o-firmie/ chociaż jak dzisiaj sprawdzałem, to strona nie działa. W swoich ogłoszeniach o prace tez piszą: Godwin Austin jest oficjalnym partnerem firmy trade.com. Zajmują się udostępnianiem platform transakcyjnych, dzięki, którym klient ma dostęp do rynków z całego świata, zaczynając od rynku Forex i kończąc na kontraktach CFD na surowce i towary.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-10 09:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak trade.com udostępnia platformę, ale to nic nadzwyczajnego bo brokerów są setki. Jedno co martwi to to że trade.com przyzwala na współprace z godwin-austin mimo że wie o niepoważnych praktykach swojego przedstawiciela który nieźle nagania klientów obiecując profesjonalny tradeing i szkolenia a w praktyce jadą na żywioł który statystycznie zawsze kończy się utrata kapitału mimo nawet początkowych zysków lub fartem zysk z jednej pozycji 25% oczywiście bez SL, to na pewno nie strategia dla początkujących z jednym kontem. Ci co już coś wiedzą to zrozumieją o czym mówię - gra bez SL i pozycja w dwie doby zeruje konto. Tak mi doradzili kiedy dopiero zaczynałem przygodę z inwestowaniem i zaufałem opiekunowi konta, a ja nie byłem jeszcze świadomy.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-10-16 08:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam tu jakies bzdury. Dzialam z nimi od roku. I wszystko jest ok profesionalna obsluga zawsze cheteni pomoga i udziela informacji na temat rynku. A SL uzywam przy kazdej transakcji.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-10-16 15:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tutaj pracuje od 2 miesięcy i naprawdę mi się bardzo podoba. Atmosfera fajna, mój manager też jest w porządku. Co do warunków: jest jasny target na umowę o pracę, wypłacają na czas, multisport, bonusy. Polecam GA
zdjecie uzytkownika
Tom - 2014-10-16 17:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak samo werbujecie pracowników do tego horroru jak i klientów. Miło i przyjemnie. Ale rzeczywistość jest zupełnie inna. A opinie zamieszczane o miłej atmosferze to chyba tylko reklama, bo ktoś musi pracować. Po tym miłym przyjęciu, wręcz profesjonalnym czar pryska jak bańka mydlana. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Klient - 2014-10-17 10:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem GA maja kilkuset lientów. Samo trade.com kilka milionów bo sprawdzałem!

Jak ich pracownik ze mną rozmawiał czułem, ze wręcz kocha ta firmę :)) dlatego zgodziłem się na spotkanie w ich siedzibie. W biurze na spotkaniu wszyscy byli mili i uśmiechnięci nie wyczułem jakiegoś horroru! Maja seksi sekretarkę!!!!
zdjecie uzytkownika
strona www - 2014-10-30 13:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam szczerze, że nieźle się uśmiałem jak wszedłem na ich strone i w zakładce kariera jest tekst , że można im wysłac CV jakoś tylko że nawet nie podana jest skrzynka pocztowa... hmm znacie może jakiś adres konkretny albo wiecie gdzie to sie zgłaszać ? mam nadzieje, że kogoś potrzebują do pracy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa miła, klarowna, wszystko jasno powiedziane.
Pytania: Czy wiem co to jest WIG20? Czym się różni Akcja od Obligacji? Jak bym sprzedała kaloryfer na pustyni? Jaki jest największy na świecie rynek?
zdjecie uzytkownika
irt - 2014-11-30 18:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie sa zarobki w tej firmie i godziny pracy sadzac po wypowiedziach firma jest godna zaufania.....
zdjecie uzytkownika
piotrusmaciej - 2014-12-03 16:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Minął rok od kiedy wykonywałem zlecenie w tej firmie. Co myślałem i myślę o sytuacji z przed kilkunastu miesięcy można znaleźć dużo wyżej. Jednak jestem bardzo ciekaw czy coś się tam pozmieniało. Czy wyciągnięto jakieś wnioski z opinii pracowników. Czy meneger Piotr nadal tam pracuje ? Czy osiągnął rozwój czy regres ? Czy przez ten rok dorobił sie fortuny o której wciąż wspominał. Jestem ciekaw opinii .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Godwin Austin
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Godwin Austin?
Zadaj pytanie
x