Koi Capital Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Koi Capital Sp. z o.o.

Aleks 2015-02-19 12:50:50
To nie jest robota dla leni działajcie ostro i zdecydowanie a osiągniecie tam sukces a co do inwestycji, forex nie jest dla BARANÓW to ty Panie klient podejmujesz decyzje przy każdej transakcji i jesteś za nią odpowiedzialny, firmy tego typu są tylko od tego aby przekazywać tobie informację z rynku oczywiście w ich interesie jest to aby klient zarobił i generował spread ale nie oszukujemy się, jak można na czymś zarobić 100% to równie dobrze można i stracić 100% to tylko od TWOICH decyzji zależy czy zarobisz na tym kasę a da się zarobić i to bardzo dobrze.
marina 2015-06-23 19:02:13
@aleks zgadzam się z twoim komentarzem, ta branża wymaga jednak sporej dynamiki, w końcu to serwisy informacyjne i platformy transakcyjne, także wyższa półka pracy moim zdaniem, bardzo wymagająca. poza tym skoro można u nich konta zakładać to duża odpowiedzialność itd., akurat szukają specjalistów ds. sprzedaży
1
Dro 2015-08-25 11:46:30
@marina tak czy inaczej, tego typu firma musi zatrudniać osoby, które znają się na rzeczy. Tu trzeba wiedzieć o co chodzi i najlepiej, jakby taki pracownik miał doświadczenie. Bez tego ani rusz.. I tak jak mówisz, ta branża to ogromna odpowiedzialność, więc selekcja pracowników musi być rzetelna. A teraz nikogo nie szukają swoją drogą.
Tomek 2015-09-03 13:14:17
Szukają szukają cały czas jest mniejsza lub większa ilość miejsc wolnych do pracy. A warunki są naprawdę dobre zostały zwiększone wynagrodzenia i prowizyjne i podstawowe. Także nie piszcie rzeczy niezgodnych z prawdą. Jeśli nie jesteście studentami dziennymi wyślijcie CV a sami się przekonacie :)
Dobry1 2015-09-05 16:31:48
Ja pamiętam jak zaczynałem w tej firmie.To były czasy :) Nic nie wiedziałem o branży, ale chciałem mieć chajs.
Dzisiaj jestem w takiej firmie Menadzerem.
Jestem zadowolny z życia - mam na swoje wydatki i rodzice mnie nie utrzymują.
Trzeba uwierzyć w siebie i dążyć do tego co się zaplanowało.
2
asia 2015-09-24 16:00:22
ja sama jestem studentem akurat studiow zaocznych. i jak mam mniejsze doswiadczenie w tej branzy, ale za to 4letnie w sprzedazy to mam szanse sie dostac do Godwin Austin? pytam bo wlasnie poszukuja osob na stanowiko specjalista do spraw sprzedazy i opiekuna klienta. i oferta wydaje sie na prawde fajna. z gory dzieki za pomoc
asia 2015-09-24 16:01:16
ja sama jestem studentem akurat studiow zaocznych. i jak mam mniejsze doswiadczenie w tej branzy, ale za to 4letnie w sprzedazy to mam szanse sie dostac do Godwin Austin? pytam bo wlasnie poszukuja osob na stanowiko specjalista do spraw sprzedazy i opiekuna klienta. i oferta wydaje sie na prawde fajna. z gory dzieki za pomoc
asia 2015-09-24 16:02:10
ja sama jestem studentem akurat studiow zaocznych. i jak mam mniejsze doswiadczenie w tej branzy, ale za to 4letnie w sprzedazy to mam szanse sie dostac do Godwin Austin? pytam bo wlasnie poszukuja osob na stanowiko specjalista do spraw sprzedazy i opiekuna klienta. i oferta wydaje sie na prawde fajna. z gory dzieki za pomoc
2
krzysiek 2015-10-20 13:34:27
z tego co wiem, to szukają teraz ludzi, byłem na rozmowie i czekam na odpowiedz. fajne biuro w samym centrum wawki !!!
Andzia 2015-10-24 19:04:10
@krzysiek właśnie ja też słyszałam, że szukają ludzi do pracy i to prawda, że centrum warszawy, więc w sumie spoko opcja, ja dojeżdzała bym z gocławia na pradze południe, więc też nie najgorszy dojazd, wsiadam w sumie w 507 i jestem :) zastanawiam się tylko ilu ludzi szukają i czy w ogóle jeszcze szukają :)
lech 2015-11-13 12:01:20
byłem u nich na spotkaniu jako potencjalny inwestor. bardzo profesjonalne podejście, konkurencyjne spready!
1
asia 2015-11-13 17:00:15
@Andzie szukaja np na opiekuna klienta gdzie oferuja wysoko podstawe, dla najlepszych uowe o prace, mozliwosci awansu na stanowiska menadzerskie, najwyzsze bonusy i prowizje w branze. brzmi to calkiem niezle.a wystarczy posiadac doswiadczenie w sprzedazy czy minimum średnie wykształcenie. nie jest tak zle.
daria 2015-11-15 20:34:59
@asia te wymagania w ogłoszeniu nie są jakieś bardzo wygórowane, więc myślę że warto spróbować swoich sił.
Andzia 2015-11-17 23:38:57
ja to od razu chyba będę aplikować na stanowisko opiekuna klienta, to chyba jest o jeden stopień wyżej, niż specjalista sprzedaży?
erwin 2015-11-20 03:00:56
Ja tez byłbym zainteresowany aplikacja na opiekuna klienta do godwin austin. Mam jednak pytanie, czy jest tu w ogóle realna umowa o prace na czas nieokreślony?
sławek 2015-11-23 16:29:20
tak, oczywiscie, ze jak sie jest dobrym to sie dostaje umowe o prace na czas nieokreslomy
daniel12 2015-11-26 22:35:31
zaczynam prace od poniedziałku, zobaczymy mam nadzieje, ze bedzie git:P zobacze jak z premiami całe szczęcie ze ofreują podstawę, dzięki której jestem w stanie życ:)
1
asia 2015-12-03 15:13:50
hehe.. @daniel12 podstawa wazna ale nie powiesz ze nie korci cie aby pracowac na jak najwyzsza premie. i tak rzeczywiscie umowa o prace spokojnie, tylko mocno sie trzeba wykazac
Pshemek 2016-01-12 15:06:53
bylem dzis na rozmowie. firma wydaje sie bardzo profesjonalna i do tego maja wysoka podstawe + prowizje + bonusy. mam nadzieje ze sie do mnie odezwa!
kondzi 2016-01-13 14:50:10
to napisz cos wiecej podaj jakie kwoty oferują bo i ja palikowalam na specjaliste do spraw sprzedaży,wymagane wykształcenie średnie ale trzeba miec doswiadczenie w sprzedaży praca na terenie warszawy
supermario 2016-01-14 12:41:12
teraz , dają 2500 brutto podstawy do łapy i dla wszystkich gwarantowana umowa o pracę !!!!!!!! dużo sie zmieniło na lepsze, ogłoszenie jest na pracuj.pl
http://www.pracuj.pl/praca/key-account-manager-warszawa,oferta,4319966
witolo 2016-01-16 16:53:06
jakbym nie zobaczył @supermario to bym nie uwierzył. Na takim warunkach już można jakoś funkcjonować chociaż to Warsszawa i wydatki są większe niż w innych miastach
sadam 2016-01-28 16:17:06
co ty w ogole wygadujesz
gość 2016-01-30 20:40:52
sadam, jeżeli masz inny punkt widzenia to nie zaszkodzi go zaprezentować. Poszukują teraz do Warszawy Key Account Managera. Słyszałem, że 3,5 tyś do ręki jest realne.
supermario 2016-02-08 10:00:35
jest realne.
jaro 2016-02-08 11:56:25
Gość, chyba słabo czytałeś to ogłoszenie. "Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę (podstawa 2500 PLN brutto)". Tu raczej średnio o premie, więc jak zarobisz 2 tysiące to będzie wszystko.
ewueyuwła 2016-02-10 15:44:02
własnie w takich firmach zarabia sie na premiach podstawa to tylko egzystencjalny dodatek w tym przypadku akurat spoko bo 2,5k brutto
eeeee 2016-02-10 15:56:44
No ale przecież podstawa to jest 2500 zł. Do tego dochodzą jeszcze prowizje, więc moim zdaniem to 3500 jest jak najbardziej realne na stanowisku key account manager @jaro. Są też szkolenia ze sprzedaży i giełdy oraz telefon służbowy.
tutuq 2016-02-24 15:20:38
Hej :) czy ktoś wie ,czy na rozmowie kwalifikacyjnej jest rozmowa po angielsku ,albo jakaś wzmianka dotycząca języków obcych?
fdbjdfj 2016-02-25 17:19:09
język angielski nie jest wymagany :)
Kandydat 2016-02-25 22:38:14
Rozmowa bardzo profesjonalna. Faktycznie dają umowę o prace. Angielskiego nie sprawdzali. Pozdro czekam na tel.
w3e4r 2016-02-26 15:23:30
maja wciaz dwa aktualne ogloszenie w Warszawie Key Account Manager oraz Junior Sales Dealer no ale tak jak piszesz trzeba znac jezyk angieslku tutaj..
zen 2016-02-29 09:22:44
język angielski nie jest wymagany !!!!!!111
buka14 2016-03-08 08:32:34
no fakt, w ofercie pracy nic nie napisali o umiejętności języka angielskiego ale za to i tak nie jest lekko bo trzeba skończyć najlepiej kierunek ekonomiczny i mieć doświadczenie w b2b
zen18 2016-03-09 13:14:20
b2b/b2c/b2g, nieważne... liczy sie cheć do pracy.... doświadczenie jest mile widziane, ale nie jest wyznacznikiem przyjęcia.
grześ 2016-03-15 21:04:37
Zen, a kim w firmie jesteś? Widzę, że masz sporą orientację w temacie, co sporo mi pomogło :) podoba mi się oferta na key account managera, którą niedawno wrzucili
erf 2016-05-08 18:54:33
hej hezeli chodzi o oferty pracy to polawila sie teraz na stanowisko mlodszego opiekuna klienta w Warszawie fajnie ze jest stałe wynagrodzenie niezależne od wyników
mati 2016-05-10 14:33:01
Witam
Byłem na rozmowie w sprawie pracy w firmie Koi Capital w łodzi, ale czytając wsztytskioe tu opinie mam pytanie czy Godwin Austin Polska to jest to samo co Koi capital. duzo osób pisze właśnie o Godwin Austin nawet te mają takie same adresy numery tel.
proszę o pomoc wyjaśnieniu mi tej sprawy
2
asdc 2016-05-10 15:25:24
Witam takie pytanie mam czy Godwin-Austin to to samo co koi capital, bo troche tego nie rozumiem
asdc 2016-05-10 18:16:14
Witam
Byłem ostatnio na rozmowie w koi capital i mam pytanie czy koi to było kiedyś Godwin-Austin??
maniaze 2016-05-12 12:30:13
Mati, jak wyglądała rozmowa? Powiedz coś więcej?
Marcin__ 2016-05-13 00:07:33
Tak, Koi Capital to dawny Godwin Austin. Podejrzewam, że zmiana nazwy firmy związana była ze zmianą brokera z markets.com na trade.com
Gość 2016-05-19 16:01:45
Pracuje w Koi już 3 mc zdecydowanie polecam. Wynagrodzenie wypłacane na czas miła atmosfera w biurze. Szefostwo ostre ale ludzkie. I mam umowę o pracę wiec nie jest źle.
2
mati 2016-05-19 16:27:54
powiem tak na rozmowie mało co sie dowiedziałem, (usunięte przez administratora) praca od 10 do 18
moim obowiązkiem jest nakłanianie klientów do otwierania konta i wpłacania środków
praca ogólnie związana z finansami giełdą forex
wiecej na szkoleniach będzie info
bunia3 2016-06-16 18:23:39
@matki czyli można powiedzieć że sprzedaż tak czy siak, pewnie jesteś doradcą klienta - ja tez chcę być bo widze że macie obecnie taką ofertę pracy - napisaliście że macie w firmie bardzo wysoką podstawę - czy dowiem się tutaj można jakichś konkretów?
Volodia 2016-07-25 14:52:07
1700 zł netto przez próbne 3 mies. pierwsze + prowizje i bonusy od zrealizowanych celów, po 3 mies. umowa o pracę i podstawa 2500 brutto się zmienia tylko.
ade 2016-07-27 13:24:44
Młodszy Opiekun Klienta jest teraz u nich potrezbny, macie moze informacje jakieś na ten temat jak to wszystko będzie wyglądało teraz? czekam na informacje od Was. Mam nadzieje, że jednak można się tu rozwijac.
edr 2016-08-19 14:24:29
Ja to bym się załapał na tego specjalistę ds. handlowych, zwłaszcza, że oprócz zarobków jest jeszcze szansa zawsze na odpowiednie premie. Wiedzą w końcu jak docenić swoich pracowników. A wypłata jest na czas?
Wojtas 2016-08-22 12:15:29
Jeżeli chodzi o pracę, to polega ona na dzwonieniu do osób z panoramy firm i namawianiu ich na inwestowanie na rynku Forex, poprzez promowaną platformę,

Jeżeli ktoś odnajduje się w tego typu pracy i ma gadane to na pewno nie będzie narzekał na zarobki. Należy jednak pamiętać, że chodzi o sprzedaż i zrobienie wyniku i z tego jest się rozliczanym.
certa 2016-08-22 22:12:11
jak ktoś szk a w tej instytucji pracy to jest ogłoszenie że w Warszawie im Młodszy Opiekun Klienta jest potrzebny - polecam się streszczać bo oferta jest z lipca
Zostaw swoją opinię o Koi Capital Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Koi Capital Sp. z o.o.