Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Godwin Austin

Pracowałeś w firmie Godwin Austin i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piko - 2014-02-21 14:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym widac taki system rozliczen w Godwin Austin odpowiada, a innym nie, ja bym swojego przezycia od prowizji nie uzalezniał, bo jak mam kredyt, to nie można sobie pozwolić na zmieniające sie zarobki.
zdjecie uzytkownika
nikodem - 2014-03-04 12:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w godwin przez 5 miesięcy i mnie wyrzucono :D nie miałem wyników, tam jest duża rotacja, jak zaczynałem tak nie było z teraz firma ruszyła pełną parą, szukają profesjonalistów, motywują karami finansowymi (za spóźnienia) wprowadzony jest terror... dla mnie odpada, ale kolezanka zamknela ostatnio klienta na ponad 100 tys PLN.
zdjecie uzytkownika
nowa/stara - 2014-03-04 12:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mnie osobiście przerażała baza danych przez 2 pierwsze tyg miałam wrazenie ze to na prawde ludzie z warzywniaka...dopiero kiedy dostałam nowy wykaz nazwisk i miałam 3 klientów i przytuliłam po0nad 7 tysięcy zl zmieniłam zdanie :D polecam tą pracę każdemu! co prawda na początku proponują niską podstawę, ale to się zmienia jak zamykasz klientów...później się już tylko zarabia z loadów i masz stałą pensje na rękę!
zdjecie uzytkownika
Opinia - 2014-03-04 15:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od kiedy można się spóźniać do pracy? Czepiacie się naprawdę rzeczy które powinny być normalne. To że ktoś nie szanuje czasu ani pracy to uważam że kary powinny być. Ludzie którzy przychodzą i odchodzą, a później wystawiają takie komentarze są śmieszni. Weźcie się do roboty bo tak to nigdy nic nie zarobicie. W tym miesiącu mój kolega nie dość że zarobi dużo to dostał jeszcze nowego IPad Air jako bonus motywacyjny za dobrą pracę. Mi się w tej pracy podoba. Managerowie dobrze wykonują swoją pracę i chętnie wszystkim pomagają.
zdjecie uzytkownika
piotrusmaciej - 2014-03-11 15:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Accmanager - 2014-02-12 17:58:37]:
A skąd takie informacje o staniu w miejscu?. Zapewniam Cię dziecko, że o tym, że mam ambicje i dlatego olewam takich ludzi jak Wy.
Jeżeli uważasz, że znieważanie podwładnych, mobbing, "tresowanie" ludzi jest motywujące to "jesteś chorym człowiekiem". Owszem będziesz miał grupę "zastraszonych pracowników", może na krótką metę wydajnych.
Przykro mi to było jak zacząłeś sypać stawkami. Jak zobaczyłem tabelkę prowizyjną.
zdjecie uzytkownika
piotrusmaciej - 2014-03-11 16:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I w jeden kwestii dołączam się do ACCmanager a . Patrzcie gdzie gdzie wysyłacie CV. Nie przeczę, że w tej branży przeżyją tylko ludzie pewni siebie i bezczelni. Jednak nie dajcie sobie wmówić, że musicie się dawać obrażać by osiągnąć sukces. Wręcz odwrotnie.
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-03-11 16:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, że nagle zrobiło się tyle pozytywnych wpisów ludzi, którzy "gardzą" innymi komentującymi. Albo się tam coś "nagle" zmieniło na plus , albo płacą za wpisy, albo (co najbardziej prawdopodobne) nie płaca tylko zmuszają pracowników do wpisów bo Ci nie mają wyników :D .

zdjecie uzytkownika
anita - 2014-03-13 11:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja dostałam kiedyś TV za dobre wyniki :D:D:D:D kij wam w oko nierobom wszystkim!
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-03-17 12:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluje. Trzeba było podjechać wózeczkiem do mnie z miesiąc temu. Też byś dostała, a tak na złom poszedł.
zdjecie uzytkownika
Buraczek - 2014-03-26 15:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy da się tam zarobić ? Ile płacą? Czy to prawda, że wystarczy podstawić znajomego z większą kasą, który tylko wpłaci pieniądze a potem wypłaci, bez gry to dostaniesz premie bo ona liczy się od wpłaconych pieniędzy?
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-03-26 16:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można tak zrobić bo wtedy dostajesz bonus jeśli tylko ktoś wpłaci a co się później stanie to już trudno...
zdjecie uzytkownika
88201 - 2014-04-18 14:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co byście nie pisali na temat Godwin tu się można nauczyć ZYCIA! ZDOBYĆ DOŚWIADCZENIE W SPRZEDAŻY, KTÓRE PRZYDAJE SIĘ PÓŹNIEJ WE WSZYSTKIM...
zdjecie uzytkownika
TomI - 2014-05-08 19:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marketing to trudna gra i ona sama ma wiele obliczy… to jedna strona medalu firmy, a druga to co oferuje klientom. Co możecie powiedzieć o profilu firmy. To znaczy jeśli z trudem uda się przekonać klienta do inwestowania przy doradztwie Godwin Austin to można być z tego dumny ?
zdjecie uzytkownika
ga - 2014-05-19 10:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi sie bardzo podoba. Dzwonie do ludzi siedze na tylku nie zapierdzielam nigdzie na magazynie malo tego czesto integrujemy sie z naszym glownym menagerem :) wszyscy sa zadowoleni duzo mozna z takich wyjsc wyciagnac wiec czemu nie :) polecam!
zdjecie uzytkownika
ga2 - 2014-05-27 15:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duzo sie tu klakierow pojawilo, pewnie za pieniadze daja opinie! Praca bednadziejna, mobbing na kazdym kroku a w dodatku menadzerowie nazywaja pracownikow smieciami przy wszystkich (mam nagranie;)).
Pozdrawiam i szczerze odradzam a wysokie zarobki to fikcja.
zdjecie uzytkownika
RaV - 2014-06-10 16:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TomI - 2014-05-08 19:02:04]:
To zależy od sumienia lub jego braku :)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-06-13 11:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka 6.25 na godzinę. 9 godzin w pracy(po kiego wała godzinna przerwa?

Żal ściacka
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-06-20 12:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile w końcu macie tej przerwy w Godwin Austin, no i często pracujecie po 9 godzin, bo zazwyczaj jednak pracuje się po 8.
zdjecie uzytkownika
ilo - 2014-07-03 16:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ga2 popieram- te pozytywne opinie to jakas farsa. Wystarczy spojrzeć na młodszego menagera-totalny brak klasy.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-03 21:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ilo, a możesz napisac cos więcej, bo ja nie pracowałem w Godwin Austin, dopiero się nad tym zastanawiam, to i spojrzeć na managera nie mogę....
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-07-18 12:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie (usunięte przez administratora) jest spoxo. Wiadomo jest cisnienie ale swoje mozna zarobic. A co do kierownika to zalezy do ktorego trafisz
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-18 22:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu doczekałem się odpowiedzi. Akurat wystawili nowe ogłoszenie pracy wczoraj - poszukują Opiekuna klienta w Warszawie. Ty Pracownik pracujesz na takim stanowisku, czy polecasz zupełnie inny dział?
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2014-07-19 15:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tomek ja tez wyslalam na to ogloszenie w piatek mialam rozmowe. Samo spotkanie bardzo mile duzo pytan jakie sa towje plany dlaczego chcesz pracowac itd. Moze do mnie zadzwonia. Trzymajcie kciuki.
zdjecie uzytkownika
pikolo - 2014-08-21 15:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Opinia - 2014-03-04 15:54:04]:
amykam klienta " To jaka to branża ? Więziennictwo ?
zdjecie uzytkownika
Premier - 2014-09-17 12:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pikolo - 2014-08-21 15:33:52]:
pikolo czepiasz się- "zamykam klienta" to taki firmowy slang. Oznacza on sytuację gdy babcia z warzywniaka wpłaci swoje miliony na konto firmy do inwestowania. Wtedy "zamykasz" babcię.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Godwin Austin
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x