Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Koi Capital Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-03-17 12:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluje. Trzeba było podjechać wózeczkiem do mnie z miesiąc temu. Też byś dostała, a tak na złom poszedł.
zdjecie uzytkownika
Buraczek - 2014-03-26 15:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy da się tam zarobić ? Ile płacą? Czy to prawda, że wystarczy podstawić znajomego z większą kasą, który tylko wpłaci pieniądze a potem wypłaci, bez gry to dostaniesz premie bo ona liczy się od wpłaconych pieniędzy?
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-03-26 16:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można tak zrobić bo wtedy dostajesz bonus jeśli tylko ktoś wpłaci a co się później stanie to już trudno...
zdjecie uzytkownika
88201 - 2014-04-18 14:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co byście nie pisali na temat Godwin tu się można nauczyć ZYCIA! ZDOBYĆ DOŚWIADCZENIE W SPRZEDAŻY, KTÓRE PRZYDAJE SIĘ PÓŹNIEJ WE WSZYSTKIM...
zdjecie uzytkownika
TomI - 2014-05-08 19:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marketing to trudna gra i ona sama ma wiele obliczy… to jedna strona medalu firmy, a druga to co oferuje klientom. Co możecie powiedzieć o profilu firmy. To znaczy jeśli z trudem uda się przekonać klienta do inwestowania przy doradztwie Godwin Austin to można być z tego dumny ?
zdjecie uzytkownika
ga - 2014-05-19 10:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi sie bardzo podoba. Dzwonie do ludzi siedze na tylku nie zapierdzielam nigdzie na magazynie malo tego czesto integrujemy sie z naszym glownym menagerem :) wszyscy sa zadowoleni duzo mozna z takich wyjsc wyciagnac wiec czemu nie :) polecam!
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-06-20 12:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile w końcu macie tej przerwy w Godwin Austin, no i często pracujecie po 9 godzin, bo zazwyczaj jednak pracuje się po 8.
zdjecie uzytkownika
ilo - 2014-07-03 16:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ga2 popieram- te pozytywne opinie to jakas farsa. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-03 21:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ilo, a możesz napisac cos więcej, bo ja nie pracowałem w Godwin Austin, dopiero się nad tym zastanawiam, to i spojrzeć na managera nie mogę....
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-07-18 12:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie (usunięte przez administratora) jest spoxo. Wiadomo jest cisnienie ale swoje mozna zarobic. A co do kierownika to zalezy do ktorego trafisz
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-18 22:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu doczekałem się odpowiedzi. Akurat wystawili nowe ogłoszenie pracy wczoraj - poszukują Opiekuna klienta w Warszawie. Ty Pracownik pracujesz na takim stanowisku, czy polecasz zupełnie inny dział?
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2014-07-19 15:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tomek ja tez wyslalam na to ogloszenie w piatek mialam rozmowe. Samo spotkanie bardzo mile duzo pytan jakie sa towje plany dlaczego chcesz pracowac itd. Moze do mnie zadzwonia. Trzymajcie kciuki.
zdjecie uzytkownika
Premier - 2014-09-17 12:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pikolo czepiasz się- "zamykam klienta" to taki firmowy slang. Oznacza on sytuację gdy babcia z warzywniaka wpłaci swoje miliony na konto firmy do inwestowania. Wtedy "zamykasz" babcię.
zdjecie uzytkownika
info - 2014-09-23 14:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Godwin Austin Polska jest przedstawicielem biznesowym (BI) Trade.com, serwisu firmy mającej siedzibę na Cyprze i działającej zgodnie z regulacjami tego kraju. Trade.com jest jednym z najszybciej rozwijających się Forex & CFD Brokerem. Trade.com oferuje handel forex, oraz CFD na platformach transakcyjnych, łącznie z najbardziej popularną Meta trader 4.
zdjecie uzytkownika
info2 - 2014-10-08 10:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [info - 2014-09-23 14:58:48]:
a skąd informacja, że godwin austin polska jest przedstawicielem biznesowym trade.com?
zdjecie uzytkownika
info - 2014-10-09 19:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@info2, z ich oficjalnej strony internetowej godwin-austin.pl/pl/o-firmie/ chociaż jak dzisiaj sprawdzałem, to strona nie działa. W swoich ogłoszeniach o prace tez piszą: Godwin Austin jest oficjalnym partnerem firmy trade.com. Zajmują się udostępnianiem platform transakcyjnych, dzięki, którym klient ma dostęp do rynków z całego świata, zaczynając od rynku Forex i kończąc na kontraktach CFD na surowce i towary.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-10-16 08:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam tu jakies bzdury. Dzialam z nimi od roku. I wszystko jest ok profesionalna obsluga zawsze cheteni pomoga i udziela informacji na temat rynku. A SL uzywam przy kazdej transakcji.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-10-16 15:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tutaj pracuje od 2 miesięcy i naprawdę mi się bardzo podoba. Atmosfera fajna, mój manager też jest w porządku. Co do warunków: jest jasny target na umowę o pracę, wypłacają na czas, multisport, bonusy. Polecam GA
zdjecie uzytkownika
Klient - 2014-10-17 10:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem GA maja kilkuset lientów. Samo trade.com kilka milionów bo sprawdzałem!

Jak ich pracownik ze mną rozmawiał czułem, ze wręcz kocha ta firmę :)) dlatego zgodziłem się na spotkanie w ich siedzibie. W biurze na spotkaniu wszyscy byli mili i uśmiechnięci nie wyczułem jakiegoś horroru! Maja seksi sekretarkę!!!!
zdjecie uzytkownika
strona www - 2014-10-30 13:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam szczerze, że nieźle się uśmiałem jak wszedłem na ich strone i w zakładce kariera jest tekst , że można im wysłac CV jakoś tylko że nawet nie podana jest skrzynka pocztowa... hmm znacie może jakiś adres konkretny albo wiecie gdzie to sie zgłaszać ? mam nadzieje, że kogoś potrzebują do pracy
zdjecie uzytkownika
irt - 2014-11-30 18:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie sa zarobki w tej firmie i godziny pracy sadzac po wypowiedziach firma jest godna zaufania.....
zdjecie uzytkownika
googlestyle - 2015-01-28 23:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem w tej firmie już od 4 miesięcy. To co mam do powiedzenia, to że na pewno atmosfera jest bardzo fajna, teraz nawet przerabiają nam biuro na Google style co uważam za dobry pomysł(ciekawe jak to naprawdę wyjdzie ). Co do piotra to uważam że jest w porządku tytko się wkurza bardzo szybko i gnębi ludzi którzy gadają głupoty i nic nie wnoszą do firmy.
Jeśli chodzi o jego zarobki to myślę że nie narzeka, inni też mówią że dużo zarabia. Może jak chodzi o zarobki pracowników bo to tak naprawdę nas interesuje wszystkich. Muszę przyznać że da się zarobić. Mój kolega w tym miesiącu zarobił prawie 10k zł a nie uważam żeby pracował jakoś ciężko. Co do klientów wydaje mi się że całkiem nieźle im idzie szczególnie po tym jak mam już dwa polecenia ( co tak naprawdę wiąże się z łatwą prowizją).
Faktycznie wiedzę można zdobyć i się nauczyć sporo o tym jak rynki funkcjonują. Nie podoba mi się tylko wiceprezes który cały czas chwali się jaki to on nie jest i czego to on w życiu nie robił. Tutaj zawsze pojawia mi się pytanie to jak tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miał to czemu przyszedł do GA.
Podsumowując wszystko to polecam tą pracę tylko tym co są ogarnięci i wiedzą co chcą od życia, wiedzą co to sprzedaż. Jak ktoś oczekuje że przyjedzie tutaj i na farcie zbuduje portfolio ze swoimi klientami to niech nawet nie przychodzi na rozmowę kwalifikacyjną. Natomiast inni mogą znaleźć tutaj awans, niezłą prowizję oraz wiedzę co uważam za najbardziej cenną rzecz.
zdjecie uzytkownika
Aleks - 2015-02-19 12:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie jest robota dla leni działajcie ostro i zdecydowanie a osiągniecie tam sukces a co do inwestycji, forex nie jest dla BARANÓW to ty Panie klient podejmujesz decyzje przy każdej transakcji i jesteś za nią odpowiedzialny, firmy tego typu są tylko od tego aby przekazywać tobie informację z rynku oczywiście w ich interesie jest to aby klient zarobił i generował spread ale nie oszukujemy się, jak można na czymś zarobić 100% to równie dobrze można i stracić 100% to tylko od TWOICH decyzji zależy czy zarobisz na tym kasę a da się zarobić i to bardzo dobrze.
zdjecie uzytkownika
marina - 2015-06-23 19:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aleks zgadzam się z twoim komentarzem, ta branża wymaga jednak sporej dynamiki, w końcu to serwisy informacyjne i platformy transakcyjne, także wyższa półka pracy moim zdaniem, bardzo wymagająca. poza tym skoro można u nich konta zakładać to duża odpowiedzialność itd., akurat szukają specjalistów ds. sprzedaży
zdjecie uzytkownika
Dro - 2015-08-25 11:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marina tak czy inaczej, tego typu firma musi zatrudniać osoby, które znają się na rzeczy. Tu trzeba wiedzieć o co chodzi i najlepiej, jakby taki pracownik miał doświadczenie. Bez tego ani rusz.. I tak jak mówisz, ta branża to ogromna odpowiedzialność, więc selekcja pracowników musi być rzetelna. A teraz nikogo nie szukają swoją drogą.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-09-03 13:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają szukają cały czas jest mniejsza lub większa ilość miejsc wolnych do pracy. A warunki są naprawdę dobre zostały zwiększone wynagrodzenia i prowizyjne i podstawowe. Także nie piszcie rzeczy niezgodnych z prawdą. Jeśli nie jesteście studentami dziennymi wyślijcie CV a sami się przekonacie :)
zdjecie uzytkownika
Dobry1 - 2015-09-05 16:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pamiętam jak zaczynałem w tej firmie.To były czasy :) Nic nie wiedziałem o branży, ale chciałem mieć chajs.
Dzisiaj jestem w takiej firmie Menadzerem.
Jestem zadowolny z życia - mam na swoje wydatki i rodzice mnie nie utrzymują.
Trzeba uwierzyć w siebie i dążyć do tego co się zaplanowało.
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-09-24 16:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sama jestem studentem akurat studiow zaocznych. i jak mam mniejsze doswiadczenie w tej branzy, ale za to 4letnie w sprzedazy to mam szanse sie dostac do Godwin Austin? pytam bo wlasnie poszukuja osob na stanowiko specjalista do spraw sprzedazy i opiekuna klienta. i oferta wydaje sie na prawde fajna. z gory dzieki za pomoc
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-09-24 16:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sama jestem studentem akurat studiow zaocznych. i jak mam mniejsze doswiadczenie w tej branzy, ale za to 4letnie w sprzedazy to mam szanse sie dostac do Godwin Austin? pytam bo wlasnie poszukuja osob na stanowiko specjalista do spraw sprzedazy i opiekuna klienta. i oferta wydaje sie na prawde fajna. z gory dzieki za pomoc
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-09-24 16:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja sama jestem studentem akurat studiow zaocznych. i jak mam mniejsze doswiadczenie w tej branzy, ale za to 4letnie w sprzedazy to mam szanse sie dostac do Godwin Austin? pytam bo wlasnie poszukuja osob na stanowiko specjalista do spraw sprzedazy i opiekuna klienta. i oferta wydaje sie na prawde fajna. z gory dzieki za pomoc
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2015-10-20 13:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem, to szukają teraz ludzi, byłem na rozmowie i czekam na odpowiedz. fajne biuro w samym centrum wawki !!!
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2015-10-24 19:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krzysiek właśnie ja też słyszałam, że szukają ludzi do pracy i to prawda, że centrum warszawy, więc w sumie spoko opcja, ja dojeżdzała bym z gocławia na pradze południe, więc też nie najgorszy dojazd, wsiadam w sumie w 507 i jestem :) zastanawiam się tylko ilu ludzi szukają i czy w ogóle jeszcze szukają :)
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-11-13 12:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem u nich na spotkaniu jako potencjalny inwestor. bardzo profesjonalne podejście, konkurencyjne spready!
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-11-13 17:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Andzie szukaja np na opiekuna klienta gdzie oferuja wysoko podstawe, dla najlepszych uowe o prace, mozliwosci awansu na stanowiska menadzerskie, najwyzsze bonusy i prowizje w branze. brzmi to calkiem niezle.a wystarczy posiadac doswiadczenie w sprzedazy czy minimum średnie wykształcenie. nie jest tak zle.
zdjecie uzytkownika
daria - 2015-11-15 20:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@asia te wymagania w ogłoszeniu nie są jakieś bardzo wygórowane, więc myślę że warto spróbować swoich sił.
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2015-11-17 23:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to od razu chyba będę aplikować na stanowisko opiekuna klienta, to chyba jest o jeden stopień wyżej, niż specjalista sprzedaży?
zdjecie uzytkownika
erwin - 2015-11-20 03:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez byłbym zainteresowany aplikacja na opiekuna klienta do godwin austin. Mam jednak pytanie, czy jest tu w ogóle realna umowa o prace na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
sławek - 2015-11-23 16:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, oczywiscie, ze jak sie jest dobrym to sie dostaje umowe o prace na czas nieokreslomy
zdjecie uzytkownika
daniel12 - 2015-11-26 22:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaczynam prace od poniedziałku, zobaczymy mam nadzieje, ze bedzie git:P zobacze jak z premiami całe szczęcie ze ofreują podstawę, dzięki której jestem w stanie życ:)
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-12-03 15:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe.. @daniel12 podstawa wazna ale nie powiesz ze nie korci cie aby pracowac na jak najwyzsza premie. i tak rzeczywiscie umowa o prace spokojnie, tylko mocno sie trzeba wykazac
zdjecie uzytkownika
Pshemek - 2016-01-12 15:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem dzis na rozmowie. firma wydaje sie bardzo profesjonalna i do tego maja wysoka podstawe + prowizje + bonusy. mam nadzieje ze sie do mnie odezwa!
zdjecie uzytkownika
kondzi - 2016-01-13 14:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to napisz cos wiecej podaj jakie kwoty oferują bo i ja palikowalam na specjaliste do spraw sprzedaży,wymagane wykształcenie średnie ale trzeba miec doswiadczenie w sprzedaży praca na terenie warszawy
zdjecie uzytkownika
supermario - 2016-01-14 12:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz , dają 2500 brutto podstawy do łapy i dla wszystkich gwarantowana umowa o pracę !!!!!!!! dużo sie zmieniło na lepsze, ogłoszenie jest na pracuj.pl
http://www.pracuj.pl/praca/key-account-manager-warszawa,oferta,4319966
zdjecie uzytkownika
witolo - 2016-01-16 16:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [supermario - 2016-01-14 12:41:12]:
jakbym nie zobaczył @supermario to bym nie uwierzył. Na takim warunkach już można jakoś funkcjonować chociaż to Warsszawa i wydatki są większe niż w innych miastach
zdjecie uzytkownika
sadam - 2016-01-28 16:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikodem - 2014-03-04 12:14:16]:
co ty w ogole wygadujesz
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-30 20:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sadam, jeżeli masz inny punkt widzenia to nie zaszkodzi go zaprezentować. Poszukują teraz do Warszawy Key Account Managera. Słyszałem, że 3,5 tyś do ręki jest realne.
zdjecie uzytkownika
supermario - 2016-02-08 10:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest realne.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2016-02-08 11:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość, chyba słabo czytałeś to ogłoszenie. "Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę (podstawa 2500 PLN brutto)". Tu raczej średnio o premie, więc jak zarobisz 2 tysiące to będzie wszystko.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa miła, klarowna, wszystko jasno powiedziane.
Pytania: Czy wiem co to jest WIG20? Czym się różni Akcja od Obligacji? Jak bym sprzedała kaloryfer na pustyni? Jaki jest największy na świecie rynek?
zdjecie uzytkownika
ewueyuwła - 2016-02-10 15:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie w takich firmach zarabia sie na premiach podstawa to tylko egzystencjalny dodatek w tym przypadku akurat spoko bo 2,5k brutto
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2016-02-10 15:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale przecież podstawa to jest 2500 zł. Do tego dochodzą jeszcze prowizje, więc moim zdaniem to 3500 jest jak najbardziej realne na stanowisku key account manager @jaro. Są też szkolenia ze sprzedaży i giełdy oraz telefon służbowy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Koi Capital Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Koi Capital Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert