logo Nagrobki Granitowe

Nagrobki Granitowe

Wszebory

Opinie o Nagrobki Granitowe

2013-09-04 14:04:34
Proszę o informację jak sprawa została zakończona?
4
2013-09-13 10:40:58
(usunięte przez administratora) Boże, jedna opinia pozytywna , d (usunięte przez administratora) znaczy że firma w ogóle działa. Mało... ale pocieszające. Też czekam, termin jaki wskazywali już minął i nie wiem co dalej.
2013-09-20 10:03:23
U mnie zakończono montarz nagrobka ,co oznacza że firma istnieje może to trochę uspokoi oczekujących. (usunięte przez administratora) ale sfinalizowali umowę i wreszcie jestem zadowolony,cierpliwości i wiary w tą firmę.Wreszcie zadowolony kient W.K.Otwock
bartel 2013-09-30 14:07:23
Ja tam bynajmniej z ich usług nie korzystałem i raczej nie będę ale z tego co tutaj piszą to wychodzi że tak ale niech się wypowiedzą osoby które miały z nimi doczynienia
2
B.I.Joniec 2013-10-01 10:32:04
Dla ścisłości, wyżej powołuję się na wpis z 18.09.2013 a nie jak podałam 19.09.13.
jan 2013-10-01 16:16:57
Czyli jednak nie jest aż tak źle jakby się mogło wydawać :)(usunięte przez administratora)
2
2013-10-01 21:54:08
prosze o informacje czy ktos czeka na wykonie nagrobka (usunięte przez administratora)
4
2013-10-05 10:35:33
widac ze to (usunięte przez administratora) dobrze wygladlo!!!!!!!!
1
klientka 2013-10-06 11:44:37
Potwierdzam wykonanie prac przez firmę. Trochę wszystko trwało, ale się udało sfinalizować wszystko. Firma powinna informować klientów o przesunięciu terminów, zabrakło dobrej komunikacji, co pewnie przysparza kłopotów i nerwów, wywołuje poczucie niepokoju.
Na szczęście wykonują zadania, starają się, życzę powodzenia
2
sebstian 2014-07-23 16:56:36
Może maja akurat duzo klientów, czy jakis problem z dostawcami... Wypadałoby najpierw do nich zadzwonić i zapytać co się dzieje, a nie od razu pisac na forum... Tak jak Orelka się dowiedziała, że maja prace konserwatorskie. W ogóle, czy ta firma przyjmuje nowe osoby do pracy, bo to przecież forum z opiniami o pracodawcy, a opinie są klientów.
Orelka 2014-07-26 13:18:33
Otrzymaliśmy dwa dni temu informację na e-mail, że po zakończeniu prac konserwatorskich rozpoczną realizację. Poczekamy. (usunięte przez administratora)
rozczarowana 2014-08-01 20:24:21
Czy coś się ruszyło z pracami u Was od tego kwietnia? też mamy kłopot :-(
Orelka 2014-08-22 13:33:58
W naszym przypadku sprawa zakończyła się pomyślnie. Nagrobek został postawiony, nie mamy zastrzeżeń do wykonanej pracy.
1
jaś 2014-11-30 09:24:39
mati, nie rżnij głupa. (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) nie zatrudniają, (usunięte przez administratora)
Cyz 2014-12-11 18:49:30
Jest to jednoosobowa firma, plus 2 panów do pomocy. Generalnie słoma z butów wystaje. Prosty człowiek, mało rozumny,ale płyty układać umie. (usunięte przez administratora)
Roman 2014-12-11 19:34:57
(usunięte przez administratora)
kris 2014-12-12 10:43:19
witam. mam pytanie czy ktoś u tego Pana zamówił pomnik i czeka na skonczenie (usunięte przez administratora)
anna 2014-12-12 11:23:37
(usunięte przez administratora) Jest z nimi jakiś kontakt?
jaś 2014-12-12 15:41:57
Wszystkich zainteresowanych szczegółami zamówień u tego pana proszę o kontakt: (usunięte przez administratora)
jaś 2014-12-13 10:50:02
Wszystkich zainteresowanych szczegółami nie zamówień, (usunięte przez administratora) w jakikolwiek sposób naruszające dobre imię (usunięte przez administratora)
jaś 2014-12-14 08:54:40
ASW: W firmie dowiesz się, jak (usunięte przez administratora) realizujesz zamówienie (usunięte przez administratora) Wyrozumiały i pomocny w tym zakresie pracodawca jest. Pracowałeś kiedyż u kamieniarza? I bez tego wiadomo, że zimą to nie działa, więc o co pytasz? (usunięte przez administratora)
jaś 2014-12-29 16:02:21
Nie ma możliwości uzyskania pracy - (usunięte przez administratora)
niezadowolony 2015-01-15 15:34:37
(usunięte przez administratora) robotę (usunięte przez administratora) robią (usunięte przez administratora) co chwile (usunięte przez administratora)
1
kkk 2015-05-07 12:23:51
(usunięte przez administratora) zez administratora)
warszawa 2015-06-15 23:39:23
tak (usunięte przez administratora)
jaś 2015-06-18 11:52:49
(usunięte przez administratora) Ile to się trzeba narobić, żeby nadążyć! (usunięte przez administratora) Niezłe.
Basia79 2015-07-07 23:40:53
Mimo niezbyt pozytywnych okoliczności znalazłam ekipę, która wykonała, a potem zamontowała grób dla mojego bliskiego. Chciałam, by miejsce spoczynku wyglądało, jak należy...i przede wszystkim by wykonanie było jak najwyższej jakości. Przy tym nie chciałam wydać jakiegoś majątku. Wybór padł (usunięte przez administratora) na jeden z modeli biały piękny. Od firmy dostałam 10 lat gwarancji na ich produkt.
jaś 2015-08-24 13:31:43
Też jestem zadowolony - (usunięte przez administratora) :)
jaś 2015-09-22 08:01:56
Zatrudnij się (usunięte przez administratora) :))))))
jaś 2015-11-27 11:49:11
Zawsze można brać zamówienia (usunięte przez administratora) robić nagrobków. I biznes się kręci. (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
poinformowany 2015-12-20 12:33:33
(usunięte przez administratora)
poinformowany 2015-12-20 12:35:31
(usunięte przez administratora)
gość123 2015-12-20 13:01:31
(usunięte przez administratora)
zniecierpliwiony 2016-04-15 08:17:29
(usunięte przez administratora)
jaś 2016-04-16 07:51:01
(usunięte przez administratora) poinformuję o stanie sprawy (usunięte przez administratora)
Marynarz 2016-05-25 14:48:48
W/g mojej opini jest to firma (usunięte przez administratora) poleci drugiemu. (usunięte przez administratora)
zly koles 2016-06-09 22:54:36
(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię o Nagrobki Granitowe - Wszebory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nagrobki Granitowe