Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milmex Systemy Komputerowe

Pracowałeś w firmie Milmex Systemy Komputerowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
raq - 2014-10-23 21:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze został jeszcze do egzekucji ZK NetMaks Wilkowice, Grabecznik 111, Volskwagen Passat, no i mieszkania panów prezesów, a no i całe ich rodzinki, przecież też w milmexie pracowali (:
zdjecie uzytkownika
K-W - 2014-10-24 04:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, szukam obecnych i bylych pracownikow firmy milmex / netmaks, celem odkupienia po cenie rynkowej informacji o funkcjonowaniu firmy. Gwarantowana dyskrecja i wynagrodzenie. Podam kontakt osobom zainteresowanym, chętnie spotkałbym się w Krakowie. PILNE!
zdjecie uzytkownika
mateo - 2014-10-24 07:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ja wybieram się do prokuratury, bo jak się zwolnilem, w urzędzie pracy do wiedziałem się, ze mnie zatrudnili w drugiej firmie bez mojej wiedzy,a teraz mnie urzad chciał oskarżyć o ukrywanie dochodu!
zdjecie uzytkownika
KAPS - 2014-10-24 18:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzymajcie się od nich z daleka!!!
zdjecie uzytkownika
milmexinfo - 2014-10-25 12:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [K-W - 2014-10-24 04:27:31]:
zapraszam do kontaktu mailowego jeśli chcesz wiedzieć jak i co działało
milmexinfo
konto na gmail
zdjecie uzytkownika
pawel.k - 2014-10-25 22:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [K-W - 2014-10-24 04:27:31]:
Napisz na pawel.k.sosnowiec@wp.pl napisz tresci ze kolega z krk.
zdjecie uzytkownika
pawelk - 2014-10-25 22:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raq - 2014-10-23 21:28:37]:
Pewny masz ten adres? Napisz na pawel.k.sosnowiec@wp.pl
zdjecie uzytkownika
jot - 2014-10-26 00:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jk@poczta.onet.pl
do prezesów spółki milmex: możecie pocałować mnie w ..., podobnie jak pan Jędruch, a za to, co jesteście nam winni i co nam zrobiliście, odpowiecie przed sądem, nie tylko tym ziemskim
zdjecie uzytkownika
123AAX - 2014-10-26 18:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tez podejmę chętnie kontakt, mój numer tel. 795888025, proszę o telefon w godzinach wieczornych, gdyż w dzień jestem w pracy :) posiadam sporo informacji o tym, jak wyglądała budowa sieci Milmexu od strony technicznej ;)
zdjecie uzytkownika
gt - 2014-10-29 23:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy Państwa, kupimy wierzytelności od pracowników i byłych pracowników, firma z Sosnowca, proszę się kontaktować jak wyżej , możliwe spotkanie w Krakowie, kancelaria. Wszelkie informacje też mile widziane.
zdjecie uzytkownika
milmexinfo - 2014-10-30 06:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gt - 2014-10-29 23:17:22]:
chętnie sprzedam zobowiązania milmexu oraz informacje jak firma działała
proszę o kontak mailowy
milmexinfo[@]gmail.com
zdjecie uzytkownika
tom-z - 2014-11-01 00:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownicy firmy Milmex z Sosnowca będą bohaterami mojego reportażu pt. "Obóz pracy". Chciałbym pokazać, dlaczego jedni pracodawcy umierają ze strachu przed PIP czy ZUSem, a inni dobrze żyją, nie płacąc pracownikom przez rok. Jakie mechanizmy decydują o tym, że pracownicy ci nadal sa zatrudnieni i przychodzą do pracy? Jak daleko sięga manipulacja spółek w publicznych komunikatach?
Chętnych proszę o kontakt pod nr tel: 504 - 596 - 345 (Tomasz).

Ze względu na to, że niektóre osoby mogą czuć się niekomfortowo w rozmowie telefonicznej, zapraszam także do pisania wiadomości na w/w numer.
Pracuję dla redakcji branżowej na Śląsku.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-11-01 00:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gt - 2014-10-29 23:17:22]:
w sprawie odkupienia wierzytelności. będe w krk w środę nie wiem w jakich godzinach. możliwe jest spotkanie? co trzeba mieć ze sobą i za jaki procent skupujecie wierzytelności? proszę o info pawel.k.sosnowiec@wp.pl
zdjecie uzytkownika
delaney - 2014-11-05 00:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
uwazajcie, to moze byc prowokacja
zdjecie uzytkownika
knf - 2014-11-05 00:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)- jeśli już chcecie gdzieś dzwonić i poszukać utraconych pieniędzy
Niesprawiedliwość popełniona gdziekolwiek jest zagrożeniem dla globalnej sprawiedliwości! kc.
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-11-10 21:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chce odsprzedac wierzytelnosci wobec Milmex na kwote 45 tysiecy zlotych. Mam informacje o tym, z jakich zrodel moga byc wyegzekwowane. Jestem z Czestochowy i chetnie sie spotkam, tel. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
iel - 2014-11-13 19:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moze wicei ile jest osob poszkodowanych ktore chcialby odzyskac takie swoje wierzytelnosci? teraz z tego co wiem rynek handlu takimi rzeczami mocno sie rozrusl od kiedy tyle firm upada i narobi sobie tyle dlugow. napiszcie ile myslicie ze jest takich osob na prawde mi na tym zalezy dzieki. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
abw - 2014-11-14 10:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest ABW ???
zdjecie uzytkownika
dywersant - 2014-11-15 00:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abw - 2014-11-14 10:05:24]:
W Katowicach na Lompy. Byłem tam w środę na przesłuchaniu. Dokumentami zainteresowani zbytnio nie są.
zdjecie uzytkownika
0101 - 2014-11-15 00:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ja nie musze sie nawet zastanawiac, ile jest osob, bo po prostu wiem ;) kwota ich zobowiazan to jakies 250-270 mln złotych, a lista wierzycieli obejmuje kilka tysiecy osob - calej nie mam, ale kontakty do sporej czesci, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
hellon - 2014-11-16 00:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zajrzyjcie na stockwatch forum, wątek milmex, tam jest dużo odpowiedzi na wasze pytania
zdjecie uzytkownika
AdeL - 2014-11-17 22:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) tutaj jest sporo ciekawostek :)
zdjecie uzytkownika
123456 - 2014-11-18 01:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dzisiaj w Pulsie Biznesu artykuł o tych przekrętach i o Jędruchu! Jak doprowadza do upadłości kolejne spółki i o całym jego Cameronie.
zdjecie uzytkownika
MPK-key - 2014-11-19 02:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fałszowaniem umów z pracownikami zajmują się już wszystkie ZUS ;) Ja również byłem na policji zeznawać, niespecjalnie rozwojowo to wyglądało, ale mają zadzwonić za kilka dni i na pewno będę jeszcze wzywany do okręgu. Koniecznie bierzcie ze sobą kopie zeznań!
zdjecie uzytkownika
mkik - 2014-11-21 20:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gt - 2014-10-29 23:17:22]:
witam
proszę o kontakt w celu sprzedaży wierzytelności milmexu jak to wygląda ile bierzecie itp
mkik2000@wp.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milmex Systemy Komputerowe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x