Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milmex Systemy Komputerowe

Pracowałeś w firmie Milmex Systemy Komputerowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
123AAX - 2014-10-26 18:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tez podejmę chętnie kontakt, mój numer tel. 795888025, proszę o telefon w godzinach wieczornych, gdyż w dzień jestem w pracy :) posiadam sporo informacji o tym, jak wyglądała budowa sieci Milmexu od strony technicznej ;)
zdjecie uzytkownika
gt - 2014-10-29 23:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy Państwa, kupimy wierzytelności od pracowników i byłych pracowników, firma z Sosnowca, proszę się kontaktować jak wyżej , możliwe spotkanie w Krakowie, kancelaria. Wszelkie informacje też mile widziane.
zdjecie uzytkownika
milmexinfo - 2014-10-30 06:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gt - 2014-10-29 23:17:22]:
chętnie sprzedam zobowiązania milmexu oraz informacje jak firma działała
proszę o kontak mailowy
milmexinfo[@]gmail.com
zdjecie uzytkownika
tom-z - 2014-11-01 00:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownicy firmy Milmex z Sosnowca będą bohaterami mojego reportażu pt. "Obóz pracy". Chciałbym pokazać, dlaczego jedni pracodawcy umierają ze strachu przed PIP czy ZUSem, a inni dobrze żyją, nie płacąc pracownikom przez rok. Jakie mechanizmy decydują o tym, że pracownicy ci nadal sa zatrudnieni i przychodzą do pracy? Jak daleko sięga manipulacja spółek w publicznych komunikatach?
Chętnych proszę o kontakt pod nr tel: 504 - 596 - 345 (Tomasz).

Ze względu na to, że niektóre osoby mogą czuć się niekomfortowo w rozmowie telefonicznej, zapraszam także do pisania wiadomości na w/w numer.
Pracuję dla redakcji branżowej na Śląsku.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-11-01 00:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gt - 2014-10-29 23:17:22]:
w sprawie odkupienia wierzytelności. będe w krk w środę nie wiem w jakich godzinach. możliwe jest spotkanie? co trzeba mieć ze sobą i za jaki procent skupujecie wierzytelności? proszę o info pawel.k.sosnowiec@wp.pl
zdjecie uzytkownika
delaney - 2014-11-05 00:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
uwazajcie, to moze byc prowokacja
zdjecie uzytkownika
knf - 2014-11-05 00:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)- jeśli już chcecie gdzieś dzwonić i poszukać utraconych pieniędzy
Niesprawiedliwość popełniona gdziekolwiek jest zagrożeniem dla globalnej sprawiedliwości! kc.
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-11-10 21:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chce odsprzedac wierzytelnosci wobec Milmex na kwote 45 tysiecy zlotych. Mam informacje o tym, z jakich zrodel moga byc wyegzekwowane. Jestem z Czestochowy i chetnie sie spotkam, tel. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
iel - 2014-11-13 19:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moze wicei ile jest osob poszkodowanych ktore chcialby odzyskac takie swoje wierzytelnosci? teraz z tego co wiem rynek handlu takimi rzeczami mocno sie rozrusl od kiedy tyle firm upada i narobi sobie tyle dlugow. napiszcie ile myslicie ze jest takich osob na prawde mi na tym zalezy dzieki. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
abw - 2014-11-14 10:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest ABW ???
zdjecie uzytkownika
dywersant - 2014-11-15 00:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abw - 2014-11-14 10:05:24]:
W Katowicach na Lompy. Byłem tam w środę na przesłuchaniu. Dokumentami zainteresowani zbytnio nie są.
zdjecie uzytkownika
0101 - 2014-11-15 00:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ja nie musze sie nawet zastanawiac, ile jest osob, bo po prostu wiem ;) kwota ich zobowiazan to jakies 250-270 mln złotych, a lista wierzycieli obejmuje kilka tysiecy osob - calej nie mam, ale kontakty do sporej czesci, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
hellon - 2014-11-16 00:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zajrzyjcie na stockwatch forum, wątek milmex, tam jest dużo odpowiedzi na wasze pytania
zdjecie uzytkownika
AdeL - 2014-11-17 22:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) tutaj jest sporo ciekawostek :)
zdjecie uzytkownika
123456 - 2014-11-18 01:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dzisiaj w Pulsie Biznesu artykuł o tych przekrętach i o Jędruchu! Jak doprowadza do upadłości kolejne spółki i o całym jego Cameronie.
zdjecie uzytkownika
MPK-key - 2014-11-19 02:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fałszowaniem umów z pracownikami zajmują się już wszystkie ZUS ;) Ja również byłem na policji zeznawać, niespecjalnie rozwojowo to wyglądało, ale mają zadzwonić za kilka dni i na pewno będę jeszcze wzywany do okręgu. Koniecznie bierzcie ze sobą kopie zeznań!
zdjecie uzytkownika
mkik - 2014-11-21 20:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gt - 2014-10-29 23:17:22]:
witam
proszę o kontakt w celu sprzedaży wierzytelności milmexu jak to wygląda ile bierzecie itp
mkik2000@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Tuptek - 2014-11-28 00:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MPK-key O czym Ty mówisz odnośnie tego fałszowania bo nie specjalnie jestem w stanie to pojąć. Gdzie zus przyłoży rękę do jawnego krętactwa - nie ma takiej opcji. Swoją drogą ciekawe, że Milmex poszedł tą drogą. Renomę mieli niezłą, ale sposób załatwiania spraw czy to pracowniczych czy prawnych przekracza wszelkie bariery. Może najwyższy czas zmienić to na coś ludzkiego.
zdjecie uzytkownika
MPK-key - 2014-11-30 00:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZUS nie tyle przykładał rękę do przestępstwa, co nie przykładał się należycie do jego ścigania. Jesteśmy w trakcie ustalania tego, jakie podjęto kroki w celu wyegzekwowania od firmy składek (nie były opłacane ponad rok!!!), a przede wszystkim jak doszło do tego, że pracownicy byli zgłoszeni do ubezpieczeń z tytułu umów z firmami, których nigdy nie zawarli, to jawne fałszerstwo i podawanie nieprawdziwych danych!!! Sprawę próbowano zatuszować, "wyczyścić", ale z datą wsteczną nie da rady, mamy to już na piśmie :)
zdjecie uzytkownika
Lech - 2014-12-02 17:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W moim przypadku Milmex do tej pory nie wyprowadzil się z lokalu,zajmuje go bezprawnie,w lokalu pozostawione jest wyposażenie, nie płaci od półtora roku nie zabiera rzeczy,Co robić ? jak się pozbyć intruzów?zablokowany lokal nie mogę wynająć?
zdjecie uzytkownika
kc - 2014-12-02 19:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Lech i inni - wszystkich wierzycieli i poszkodowanych proszę o kontakt na adres mailowy: kc08@onet.pl
Pomogę w zakresie prawnym, jednak zaznaczam, że nie skupuję wierzytelności. Chciałbym zebrać wszystkich chętnych do ich sprzedaży i podzielić się też wiedzą o firmie zarówno z Wami, jak i organami ścigania (to ostatnie już w zasadzie poczyniłem).
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-12-12 17:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, a ile możn w tej firmie mniej więcej zarobić? chodzi mi o takie mniej więcej określenia, haha, bo wiadomo, ze tamat zarobków u nas w polsce jest jeszcze tabu, więc sam już nie wiem co mam z tym zorbić tak naprawde. chociaż jakąs kwote netto około podajcie, to już zawsze coś będzie jednak.
zdjecie uzytkownika
micki - 2014-12-12 17:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000zl
zdjecie uzytkownika
WKURZONA - 2014-12-13 21:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROMEK TA FIRMA JUZ NIE ISTNIEJE , WIĘC SKĄD TAKIE PYTANIE ?? PRACOWNICY OD 2013 DO DZIŚ NIE MOGĄ ODZYSKAĆ PENSJI .
zdjecie uzytkownika
Rita - 2014-12-19 23:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma oszukała ludzi na darmowy internet unijny wzamian za wziecie kredytu na kaucje za urzadzenia do odbioru tego internetu ludzie w całej polsce są oszukani i wykorzystani a firma ma to daleko -> musze spłacać kredyt a internetu i tak nie mam od 16 grudnia

www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20140212%2FPRZEMYSL%2F140219822#block2
www.uke.gov.pl/interwencja-uke-w-milmexie-13356" rel="nofollow">www.uke.gov.pl/interwencja-uke-w-milmexie-13356#
forum.hotmoney.pl/pokaz/Netmaks-sp-z-o-o-brak-internetu-od-5-dni-67658
www.telepolis.pl/wiadomosci/-aktualizacja-ii-darmowy-internet-unijny-na-2-lata-w-sieci-netmaks,2,3,27692.html#tab-com2

kontakt24.tvn24.pl/artykul,brak-internetu-firma-netmaks,2233928.html
www.uke.gov.pl/interwencja-uke-w-milmexie-13356" rel="nofollow">www.uke.gov.pl/interwencja-uke-w-milmexie-13356#

www.facebook.com/netmaks.oszukani/
www.rmf24.pl/fakty/polska/news-milmex-zwroci-miliony-za-darmowy-internet,nId,1100588
www.telepolis.pl/wiadomosci/-aktualizacja-ii-darmowy-internet-unijny-na-2-lata-w-sieci-netmaks,2,3,27692.html?cp=2
www.telepolis.pl/wiadomosci/telko-in-milmex-ma-powazne-problemy-z-netmaksem-ale-chce-isc-po-nowe-czestotliwosci,2,3,29838.html?cp=1#tab-com2
www.stockwatch.pl/forum/wpisy-3991p27_MILMEX-Catalyst.aspx
forumprawne.org/prawa-konsumenta/494592-problem-z-dostawca-internetu.html
forum.dziennikwschodni.pl/netmaks-brak-internetu-czy-ktos-jeszcze-t90898/
wielun.naszemiasto.pl/artykul/jest-doniesienie-do-prokuratury-w-sprawie-sieci-netmaks,2156767,t,id.html
serwisy.gazetaprawna.pl/telekomunikacja/artykuly/775323,interwencja-uke-w-milmexie-klienci-czuja-sie-oszukani-przez-dostawce-internetu-beda-splacac-raty-za-spolke.html
www.rmf24.pl/fakty/polska/news-milmex-zwroci-miliony-za-internetowy-projekt,nId,11
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milmex Systemy Komputerowe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Milmex Systemy Komputerowe?
Zadaj pytanie
x