Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Milmex Systemy Komputerowe

Opinie o Milmex Systemy Komputerowe

Pracowałeś w firmie Milmex Systemy Komputerowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-07-03 20:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja tez bym byl zainteresowany
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-07-03 22:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
80 mln co miesiąc :)Co za idioci pytają o nieistniejącą firmę ! Żart ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-04 00:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahaha - 2015-07-03 22:17:12]:
problem w tym że firma istnieje, normalanie wszystko działa sam byłem po zaświadczenie kilka dni temu, księgowość działa, kadry działają sekretariat działa, co chwile ktoś przychodził chociaż twarze w dużej mierze nie znane, głównie garnitrki jakieś rozmowy, narady na konferencyjnej samochody jak pod biedronką na parkingu wjazd wyjazd itd. pytałem się o stronę internetową to podobno coś z nią robią dlatego jej nie ma widocznej, ale zaświadczenie mam
zdjecie uzytkownika
07 - 2015-07-06 14:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prokuratura nie ukrywa, że skala sprawy jest porażajaca. To tysiące poszkodowanych i tony zabezpieczanej wciąż dokumentacji.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-07-09 16:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja pytałem bo firma stoi na jagiellońskiej i chciałem dokumenty złożyć tam o prace
zdjecie uzytkownika
walida - 2015-07-09 20:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie masz przynajmniej jednego kulasa to wal jak w dym.
Pensji nie zobaczysz ale pare groszy z pfronu i owszem.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-10 17:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirek - 2015-07-09 16:36:44]:
mylisz pracę z wolontariatem :)
wiec ci wytłumaczę
Za pracę dostajesz pieniądze które potem wydajesz
za wolontariat nie dostajesz nic robisz to z dobrego serca
Milmex to wolontariat :)
zdjecie uzytkownika
inia - 2015-07-12 16:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-07-10 17:57:35]:
wolontariat- booooooskieeeee hahaha
zdjecie uzytkownika
Dorsz - 2015-07-18 04:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wypisujecie wolontariat to coś co robisz dlatego że chcesz, nikt do tego cię nie zmusza a już na pewno nie groźbą! A pfron nie płaci tobie, tylko pracodawcy, więc pieniądze co najwyżej ogląda poszukiwany przez policję prezes milmexu. No cóż a ją go widziałem nie tak dawno...
zdjecie uzytkownika
moreli - 2015-07-22 04:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informacje na temat tego że poszukuje go policja to prawdziwe ? Bo wydaje mi się, że to są informacje wyssane z palca, a jednak podawać takie rzeczy bez potwierdzenia raczej nie można a przynajmniej nie wypada. Ludzie tam pracują i nie wszyscy narzekają, pieniądze nie są wysokie, ale nie przesadzajmy też.
zdjecie uzytkownika
trele morele - 2015-07-22 14:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
​Co najmniej 3 tysiące osób mogła oszukać firma Milmex nie licząc pracowników , najemców lokali , a także firmy leasingowe i wiele innym instytucjom ....
zdjecie uzytkownika
junior - 2015-07-23 00:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trele morele - 2015-07-22 14:29:52]:
Kto pracuje? :O Z byka spadłeś? Oczywiście że poszukiwała go policja, już się znalazł i ma kilka zwolnień od lekarzy sądowych. Pieniądze były wysokie, ale 2-3 lata temu, od ponad 1.5 roku ta firma nie wypłaca pracownikom wynagrodzeń, gdzieś Ty się uchował? spokojnie, niedługo będzie jawna rozprawa w Sosnowcu , to pewnie wszyscy pracownicy się zejdą!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-24 10:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-06-30 00:04:43]:
strona działa, nie wiem skąd masz takie informacje że nie działa jak normalnie sie wchodzi na nią, po co siejesz ploty? tutaj własnie same takie wpisy są i zero konkretów niestey
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-24 10:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [junior - 2015-07-23 00:19:42]:
ale ty pieprzysz głupoty, że śmiech na sali, poszukiwany nigdy nie był, miał wezwanie na przesłuchanie w sprawie jaką zgłosił PIP odnośnie pensji, nie stawił się bo coś tam miał z nogą wysłali zwolnienie i mieli zawiesić postępowanie w tej sprawie. te wielkie poszukiwania to śmiech na sali bo jak jesteś w temacie to wiesz że sprawa kończy się grzywną 5000 zł,i pouczeniem że powinno się wypłacać pensje, ależ wielka to sprwa że hoho a tutaj się podniecają że wielce poszukiwany, a normalnie auto stało wiele razy pod firmą, sam kilka razy go widziałem jak już był wielce poszukiwany, raz nawet rozmawiałem, a potem miał jakieś tam zdarzenie i był w szpitalu i dlatego że poleconego nie odebrał to wielkie halo i podniecenie się tutaj zrobiło z niczego hahahaha. jedz sobie w akta zobaczyć to się dowiesz o co chodziło z tymi poszukiwaniami, co więcej poszła chyba skarga na policję o przekłamywanie informacji bo z akt wynika, że nawet nie mieli prawa tak napisać że jest poszukiwany bo poszukiwany może być tylko ten kto się ukrywa, a on utrzymywał przez prawników kontakt cały czas i odpowiadał na wezwania pisemnie, więc nie było nawet podstaw do tego żeby tak napisać, i więcej problemów będzie miał prowadzący w policji niż "poszukiwany". akta akta akta tam sobie poczytaj :-)
zdjecie uzytkownika
Dorsz - 2015-07-25 04:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-07-24 10:55:29]:
Ciekawostka! Bo ją parę dni temu skladalem zeznania w Katowicach i jakoś całkiem co innego się od prokuratora dowiedziałem . od kiedy to falszerstwa, wyłudzenia, działanie na szkode spółki i wierzycieli plus nie złożenie wniosku o upadłość są zagrożone grzywną 5000zl?
zdjecie uzytkownika
Hdlohhdgy BT - 2015-07-25 05:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj widzę Michalku, że od swojego idola doktora prawa nie nauczyles się nawet dobrze czytać dokumentów...a no tak, ale ty nie dostales postanowienia o zawieszeniu postępowania, bo wypłaty dostawales regularnie!
zdjecie uzytkownika
Nyx - 2015-07-26 06:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pracownika: powiedz herr prezesowi że pomylilo mu się zarządzenie poszukiwania z wydaniem listu gończego za osobą.
zdjecie uzytkownika
jas fasola - 2015-07-27 01:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem niepelnosprawna osoba i chce sie dowjiedziec czy moze tam warto pracowa c? Nie bardzo to whnika z waszyzch wpisow
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-28 17:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hdlohhdgy BT - 2015-07-25 05:01:54]:
akurat nie michałku, ale fajnym tropem idziesz :-)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-28 17:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-28 17:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nyx - 2015-07-26 06:01:18]:
nie bardzo mam jak bo nie mam z nim kontaktu ale gdyby coś to przekażę :-)
zdjecie uzytkownika
gox - 2015-08-05 01:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiem czemu wypisujecie takie glupoty ją pracuje w tej firmie od paru lat i nie było nigdy żadnych problemy , niwewim skąd ten wasz hejt
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2015-08-11 17:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Katowicka prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie wyłudzenia przez sosnowiecką spółkę Milmex Systemy Komputerowe dotacji z Unii Europejskiej na rozwój infrastruktury informatycznej. Chodzi o ok. 80 mln zł. To kolejne postępowanie dotyczące tej firmy. Inne dotyczy oszustw na szkodę abonentów, którzy podpisali umowy na dostawę darmowego unijnego internetu.

O wszczęciu ostatniego śledztwa, dotyczącego wyłudzenia dotacji, poinformowała w środę PAP prok. Agnieszka Wichary z Prokuratury Okręgowej w Katowicach. Czynności w tej sprawie prowadzi ABW. Umowy na dofinansowanie budowy infrastruktury podpisano ze Śląskim Centrum Przedsiębiorczości, które zajmuje się unijnym wsparciem dla przedsiębiorców, rozdzielając część środków z Regionalnego Programu Operacyjnego.

To kolejne prokuratorskie postępowanie dotyczące sosnowieckiej spółki. Poprzednie, dotyczące oszustwa na szkodę klientów Milmeksu, wszczęła kilka miesięcy temu Prokuratura Rejonowa Sosnowiec-Południe. Śledztwo przekazano do Prokuratury Okręgowej w Katowicach – powiedziała w środę PAP szefowa sosnowieckiej prokuratury Agnieszka Dudziak.
zdjecie uzytkownika
Krzyś - 2015-08-21 07:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zuza - 2015-08-11 17:43:39]:
I ciąg dalszy nastąpił :-) Zobaczycie , że będzie jeszcze bardzo głośniki, lecz nie wcześniej niż za parę miesięcy...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 12:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Carek - 2015-08-21 12:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Krzyś a dlaczego ma być jeszcze głośniej.. co masz dokładnie na myśli. Zastanawiam się czy firma Milmex Systemy Komputerowe ma pełen skład pracowników, bo z tego, co widzę, to niestety nikogo nie szukają do pracy. Żadnych ogłoszeń, informacji w tej kwestii. Może z czasem coś się pojawi, bo jestem ciekaw.
zdjecie uzytkownika
Zahir - 2015-08-24 03:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ponownym rozpatrzeniu sprawy wojewoda jak widać cofnął decyzję z 1 lipca 2014 i Milmex na kolejne pół roku jest zpchr. Gratuluje skutecznego odwołania u ministra...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milmex Systemy Komputerowe

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Milmex Systemy Komputerowe?
Zadaj pytanie
alert