Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Milmex Systemy Komputerowe


Oceniono 30 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 10 osób
zdjecie uzytkownika
majeczka - 2014-03-21 19:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kryspin - 2014-03-21 19:21:47]:
Pewnie twoje nie świeci pustką, bo co niektórzy bliżej żłobku dostali wypłatę w lutym i pewnie mają już na koncie tę obiecaną za luty. Niestety szaraczki są tylko mamione obietnica z tygodnia na tydzień, że zapracowane pieniądze już lada moment pojawią się na ich kontach. (usunięte przez administratora) TO KPINY!!!!!
zdjecie uzytkownika
kryspin - 2014-03-21 20:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmień pracę. I tak chyba sie ostatnimi czasy nie przepracowujesz
zdjecie uzytkownika
majeczka - 2014-03-21 22:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam se zmień, a pracować nikt nie może, bo nie ma gdzie i z czym, nie zauważyłeś, że tu chodzi o zaległe płace z paru miesięcy! Jak nie jesteś w temacie to nie zabieraj głosu i nie denerwuj ludzi!!!
zdjecie uzytkownika
może - 2014-03-23 22:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jutro będą...
zdjecie uzytkownika
lama - 2014-03-24 12:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak tam?
zdjecie uzytkownika
:/ - 2014-03-24 12:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szlag mnie trafi!
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-03-24 13:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cokolwiek wyszło, czy nic?
zdjecie uzytkownika
lipa - 2014-03-24 15:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podziękujcie panu komorowi z Mysłowic. On ma naszą kasę!
zdjecie uzytkownika
majeczka - 2014-03-24 15:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lipa - 2014-03-24 15:05:05]:
lipa - wynagrodzenia są na pierwszym miejscu, więc jeżeli komornik coś zabrał to tylko na poczet zasądzonych wynagrodzeń, cóż niektórzy pewnie byli mądrzejsi:)Komornik nie może zająć środków na wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
majeczka - 2014-03-24 15:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majeczka - 2014-03-24 15:26:16]:
Jeżeli komornik zabrał te pieniądze na inne cele, to trzeba go zaskarżyć. Ale przede wszystkim pracownicy banku nie mają prawa przekazać komornikowi pieniędzy przeznaczonych na wynagrodzenia. Coś mi tu nie pasuje.
zdjecie uzytkownika
majeczka - 2014-03-24 15:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majeczka - 2014-03-24 15:39:45]:
Firma daje do banku zbiorową listę wynagrodzeń i dopóki nie zostanie ona zrealizowana wszelkie środki jakie spływają na konto firmy są zamrożone na jej poczet. To chyba można było zrobić. Nie wiem jakie procedury obowiązują w banku obsługującym konto firmy.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-03-24 17:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może tak zrobili.
zdjecie uzytkownika
cisza - 2014-03-25 12:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie jakieś wieści? Chociaż te złe.
zdjecie uzytkownika
majeczka - 2014-03-25 14:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ADMINISTRATORZE ZNOWU USUNIĘTO CZĘŚĆ MOJEGO KOMENTARZA Z DNIA 24.03.2014 - prawda tak cię boli???!!!! A tak w ogóle to w stosunku do innych może bardziej zawoalowanych komentarzy nie jesteś tak skrupulatny - wstydź się!
zdjecie uzytkownika
uki - 2014-03-26 15:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niktnicniewie?
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2014-04-01 11:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są wypłaty!!!
Prima aprilis :(
zdjecie uzytkownika
golodupiec - 2014-04-04 22:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro taka cisza tutaj, to pewnie niektórzy dostali kase
zdjecie uzytkownika
majeczka - 2014-04-05 17:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [golodupiec - 2014-04-04 22:52:49]:
No coś tu nie gra, jeżeli dostali to tylko wybrani a reszta już nawet biedy nie klepie, bo ich nawet na tę biedę nie stać. A ci co coś dostali to siedzą po cichu i się śmieją. My zostaliśmy z pustymi obietnicami, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
majeczka - 2014-04-08 22:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Administratorze czy jak cię tam zwać, jak się nazywa ludzi, którzy składają obietnice, deklaracje, które są nierealne, nieprawdziwe, niemożliwe do spełnienia????? Czy stwierdzenie, że ktoś taki kłamie, oszukuje - jest niewłaściwe?! Jak nazwać kogoś, kto wykorzystuje pracowników i nie wypłaca
pensji. Wg KP to pozbawianie kogoś niezbywalnych praw, nie mówiąc już o nieodprowadzonych składkach ZUS?! W dziwnym kraju żyjemy, tu napiętnuje się tych, którzy nie godzą się na łamanie podstawowych praw człowieka, jak chociażby prawo do wynagrodzenia za pracę. Jak się nazywa rzeczy po imieniu to najlepiej szybko usunąć wpis - prawda?
zdjecie uzytkownika
krezus - 2014-04-10 16:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj 10! Co sobie kupicie?
zdjecie uzytkownika
Wilk - 2014-04-11 22:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krezus - 2014-04-10 16:43:45]:
Internet od Milmex ;)
zdjecie uzytkownika
niewie - 2014-04-14 11:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest w przypadku listy płac? Czy osoby związane z firmą umową o dzieło lub pozostające na samozatrudnieniu, są uwzględnieni na liście płac, czy są to koszty firmy? Jak to jest?
zdjecie uzytkownika
golodupiec - 2014-04-14 22:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak długo oni mają zamiar milczeć??!! To jest jakieś chore!
zdjecie uzytkownika
zajac - 2014-04-15 01:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wesołego jajka :(
zdjecie uzytkownika
majeczka - 2014-04-15 22:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zajac - 2014-04-15 01:05:46]:
zepsutego i śmierdzącego jak cała ta firma...........
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milmex Systemy Komputerowe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x