logo Milmex Systemy Komputerowe

Milmex Systemy Komputerowe

Sosnowiec

Opinie o Milmex Systemy Komputerowe

K.B. 2016-07-15 15:47:46
przeciez firma jest w krs nadal, ale to nie znaczy, ze prowadzi dzialalnosc - pracowników już prawie nie ma, bo od listopada 2013 nie wyplacaja nam wynagrodzen
1
Błaś 2016-07-15 15:52:17
Mój brat pracuje tam od 2012 (mniej wiecej) - jest bardzo zadowolony. Mają świetna atmosfere pracy, ludzie przyjaźnie nastawieni do siebie,o dkad w firmie pojawił się inwestor, wszystko się mieniło na lepsze!
klinika 2016-07-15 16:34:21
W sumie i tak nie pokazują się u nich oferty pracy.
mik 2016-07-19 23:43:24
CO to znaczy sie nie pokazują, ja na stronie mam oferty?
moni 2016-07-20 12:05:12
o co chodziło z tą informacją co na tvn 24 znalazłam że jakaś sprawa była w prokaturze odnośnie tej firmy i jakichś dotacji unijnych - możecie przybliżyć temat?
stach 2016-07-21 23:01:22
Oferty o prace stare a kontaktu z nimi nie ma
gość 2016-07-22 12:35:28
A wiecie czy oferta pracy się teraz pojawi? Pozdrawiam
Mirek 2016-07-23 23:34:22
Jestem ich pracownikiem od kilku lat wczesniej nie mozna bylo narzekać, ale od paru lat ne dostajemy wynagrodzenia. Składki na zus też ne są płacone już od 2013 roku. to już przekracza ludzkie pojęcie, to po prostu jest przestępstwo.
1
Wao 2016-07-24 12:53:46
Ale skąd to się niby wzięło, taka Twoja opinia, że jesteś pracownikiem od kilku lat i od kilku lat nie dostajesz wynagrodzenia, przecież to jest jakaś nielogiczna brednia i co wesoło sobie przychodzicie i nic bo tak? Coś nie do końca Ci ufam mimo wszystko
Mirek 2016-07-24 23:59:38
Przecież nie ot tak to chyba logiczne ze poszlśmy z tym do PIP, rzecznika praw obywatelskich, ministra, prokuratury i policji, PFRON i wojewody. I nic jak do tej pory, pracujemy dalej, a kasy jak nie było tak nie ma, wymar sprawiedliwośc się nie interesuje tym ani media, w ogóle ne ma prawa ani sprawiedliwości w tym kraju!
mustafa 2016-07-25 00:34:40
Co do mne to poszedłęm z tym do sądu, nie mam już jednak an sł an pienędzy na walkę a wdoki na odzyskanie czegokolwiek są marne choć wiem, że każdy z tych ludzi ma dwoje dzieci i one też odpowadają za długi....
aha 2016-07-26 19:07:30
Może wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy są premie.
sdf 2016-07-27 13:46:37
Dla sprzątaczki ok. 3850 brutto plus 20% premii.



Ale to ty im płacisz...
3
erf 2016-07-27 16:25:25
@sdf no nie rozumiem troche Twojego komenatrza..to w koncu to co napisales to sa calkiem spore zarobki wiem ze brutto ale mimo wszystko..nie rozumiem tylko ostatniego zdania twojego mozesz wyjasnic to?
gość1 2016-07-28 01:51:33
za czasow jak ja pracowalem a to bylo jakies 5 lat temu, to sprzataczka czy portier dostawal 2500 zł brutto na początek, premii raczej nie było
nie wiem jak pozniej, bo w 2014 sie zwolnilem
okazalo sie tez, ze niektore umowy sa niewazne
f 2016-07-28 12:39:21
@gość1 no tak na początek..ale potem rozumiem ze byla jakas podwyzka? bo przyznam szczerze ze nawet jezeli to jest kwota brutto to i tak cąłkiem sporo jest..ciekawe czy bede w najbliszym czasie jakies oferty
gość1 2016-07-29 02:10:15
pisalem, ze nie wiem jak podwyzka, bo sie zwolnilem, pracowalem tam jakies 2 lata, widocznie za krotko
praca byla dosc wyczerpujaca bo czesto noce i weekendy, ale pieniadz godziwy
tomek 2016-07-29 14:15:47
Ciekawe czy to ogłoszenie na koordynatora ds. zintegrowanego systemu zarządzania jest jeszcze aktualne, umowa zawierana jest na czas nieokreślony, więc stabilna praca jest zapewniona. Ciekawe tylko czy wypłata jest terminowa.
Stach 2016-07-29 21:17:47
Najlepiej tam idź i złóż cv. Wszystkiego się dowiesz. Powodzenia
Jurek 2016-07-29 22:18:22
A gdzie widziałeś takie ogłoszenie? :D Hahhahaa.
gość 2016-07-30 13:51:43
A wiecie czy w najbliższym czasie pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Sam posiadam odpowiednie doświadczenie żeby podjąć pracę, ale najważniejsze jest to, żeby wypłata była terminowa. Dobrze, że jest to u nich w pełni osiągalne. Dzięki za odpowiedź.
KIK 2016-08-05 01:05:31
no ja tez nie rozumiem czemu wszyscy pisza tu a przynajmniej wiele osob, ze maja jakies problemy z wyplatami, ktos nawet pisal , ze nie placa od 2,5 roku wynagrodzeń??
to w koncu jak jest naprawde?
a ty skąd wiesz przedmówco, jeśli tam nie pracowales?

a w sumie najwazniejsze jestto, zeby pracy bylo duzo, a nie wyplata
hałas 2016-08-05 13:26:34
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Pewnie normalnie się premie trafiają.
demos 2016-08-08 19:28:38
Czy czasem wpisy nie są tutaj usuwane? Ostatnio pisałem tydzień temu i wpisu nie widać. Sprawka Milmexu? Kogoś jeszcze mają w szachu?
pokej 2016-08-08 20:50:55
jakoś twój wpis nadal tu jest więc wszystko jest okej
723 2016-08-11 03:47:32
byliscie juz na przesluchaniu?
zjuzko 2016-08-11 08:41:31
Coś mi się wydaje, że gdyby nie płacili 2,5 roku wynagrodzeń to nikt by u nich nie pracował. Serio czasem zastanawiam się skąd wy te informację bierzecie. Od znajomych mamy, taty czy babci? Ludzie zastanowicie się czasem bo wprowadzacie tu zamieszkanie
Naznaczony milmexem :P 2016-08-14 18:58:10
Ludzie, wy chyba oszaleliście. Byli pracownicy dostają wezwania do CBA jako świadkowie - taka to cudowna firma. Nie płacą wynagrodzeń od 2013 roku. Setki spraw w sądach pracy i prokuraturze.
Miliony dotacji UE do zwrotu. Ale ta firma to również rodzinka i przydupasy, którzy tu brylują i przedstawiają wam te złudzenia o pracy i super zarobkach bo za to dostają kasę albo są umoczeni.
Zatrudnijcie się jak najbardziej - nie ma to jak własne doświadczenia :P
4
fa 2016-08-14 19:00:25
gdyby na serio była taka afera to pewnie by o tym media mówiły
Rob B. 2016-08-18 00:30:54
No a media milczą. Jeśli na serio możecie podać jakieś użyteczne informacje, co się teraz w tej sprawie dzieje i jaka jest sytuacja z firmą, to chętnie poczytam, bo ostatnia wiadomość o Milmexie w google to jest chyba z 2014 roku. O prokurturach i ABW. A teraz pisał ktoś o CBA. Ja się zwolnilem pod koniec 2014 roku, mam kilkadziesiat tysiecy zlotych zasadzone, ale mogę sobie tylko pomachać tym papierkiem albo podetrzeć się...
1
Darek 2016-08-18 13:10:57
Milmex Systemy Komputerowe poszukuje obecnie pracowników czy nie?
Jarosław 2016-08-25 00:35:07
Ja mysle, ze poszukuje, bo ciagle czytam ich ogloszenia o prace. Moze po prostu zadzwonisz tam albo napiszesz maila?
pliszka 2016-08-25 12:28:22
a jakie są wymagania żeby się dostać do was? odp plis
Nikogo Lwie serce 2016-08-25 20:51:39
Cześć a kogo dokładnie szukają bo ofert pracy nie widzę a ich strona internetowa to jaki ma adres obecnie ?
k 2016-08-25 21:40:00
@ Nikogo Lwie serce - z tego co mi wiadomo, na chwilę obecna nie poszukują nikogo do siebie ......
misio 2016-08-26 00:36:13
Milmex.pl i Netmaks.pl to adresy stron.
Mozna tez znalezc ich oferty w roznych wyszukiwarkach.
Dionizy 2016-08-29 12:17:47
Milmex Systemy Komputerowe rozwija się coraz lepiej, moim zdaniem nie ma co narzekać, praca jest prosta, stanowisko jest schludne i czyste, normalnie bajka
1
J...K 2016-08-29 21:28:45
chyba piszesz to na zlecenie ta firm nie funkcjonuje od prawie 3 lat i nie wyplaca pracownikom wynagrodzeń ! wszyscy zostalismy bez oplaconych skladek
1
erf 2016-08-29 22:11:53
poważnie oni już nie funkcjonują? to skad te opinie..
Jarosław 2016-08-31 23:24:24
Też mnie t o zastanawia, ale pewnie zarząd kaze sobie pisać na zamówienie, haha.
xoxo 2016-09-01 10:07:57
Może wiecie czy niedługo pokaże się u nich jakieś ogłoszenie?
DS2 2016-09-06 23:26:18
Z pewnością, drogi xoxo! Najlepiej idź zapytać osobiście.
gigi 2016-09-07 12:07:06
@DS2 a mnie ciekawi jak w ogóle wygląda teraz atmosfera w firmie? Czy Milmex będzie jeszcze tym czym był kiedyś czy nie da się już raczej tego odbudować?
Tu145 2016-09-08 03:29:00
@gigi
czy może masz na imię Michał i jesteś adoptowanym synem prezesa Zbigniewa K.? Że wyrażasz takie nadzieje.
3
otka 2016-09-08 10:09:47
a ta firma to w ogóle jeszcze istnieje i działa na rynku?
VIN 2016-09-09 23:16:51
Pewnie, że tak, sama popatrz do KRSu.
gigi 2016-09-10 08:58:56
A są jakieś oferty pracy do Milmex Systemy Komputerowe @VIN?
1
barczek 2016-09-21 10:46:51
a możecie mi powiedzieć o co chodziło z tymi dotacjami unijnymi dla tej firmy co to media o nich ostatnio trąbiły?
Eli 2016-09-27 06:58:27
Nic nie mogę napisać, bo jakoś usuwane są moje komentarze. Może to robota ABW albo CBA?
erf 2016-09-27 10:35:35
@Eli ale wiesz jeżeli to nie sa jakies tam komenatrze które zawiraja obraźliwe sformuowania to w smie nie powinny być usuwane nie mogą tez nazwisk zawierac
Zostaw swoją opinię o Milmex Systemy Komputerowe - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milmex Systemy Komputerowe