Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milmex Systemy Komputerowe

Pracowałeś w firmie Milmex Systemy Komputerowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotrpe - 2015-01-27 05:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie tez składki zniknęły! Jeszcze miesiąc Teemu figurowały jako opłacone! A dodaj, ze dotyczy to roku 2013, kiedy ta firma jeszcze dostarczała dokumenty do ZUS :-(
zdjecie uzytkownika
pawel22p@gmail.com - 2015-01-28 10:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem osobą poszkodowaną poprzez tych złodziei.
Internet miał być darmowy a tutaj nic. byłem osobiście u nich w firmie w Sosnowcu (nie widać tam bankrutctwa - na bogato wszystko). Zostawiłem odbiornik DARMOWEGO INTERNETU, otrzymałem na piśmie że będzie zwrot na podane konto tego co wpłaciłem, a tutaj nic.
ZŁODZIEJE OSZUŚCI.
Mam wszelką korespondencję z nimi oraz nagrane rozmowy.
Jeśli ktoś zainteresowany proszę o wiadomość.
zdjecie uzytkownika
azalea - 2015-01-31 07:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Ja rowniez jestem zainteresowany kontaktem, dostasrczalem sprzet tym oszustom i najmowalem pomieszczenie do 2014 roku. Teraz ich prezes i jego synek (szczyt chamstwa) ukrywaja sie przede mna i policja!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-31 14:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skąd wiadomo że się ukrywają ???
ta firma jest z SOSNOWCA oraz prezes i jego synek.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-02-02 21:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel - 2014-11-01 00:58:31]:
bardzo mądry pomysł,należy to zrealizować jak najszybciej.służę materialami pomocniczymi
zdjecie uzytkownika
diffen - 2015-02-05 03:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem postanowienie o wszczęciu poszukiwań z lokalnej prokuratury, a wy?
zdjecie uzytkownika
WWP - 2015-02-15 06:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałem postanowienie o umorzeniu śledztw. Ktoś cos wie czy to faktycznie z powodu niskiej szkodliwości społecznej czynów???! Skandal!!!!
zdjecie uzytkownika
michalK - 2015-02-18 02:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem bylym pracownikiem Netmaks - a w zasadzie to Milmex Systemy Komputerowe sp. z o.o., ul. Jagiellonska 40 w Sosnowcu. Przez kilka lat pracowalem na dosc wysokim stanowisku, obecnie firma - a tak naprawde to jej prezesi, bo wylacznie oni odpowiadaja za te sytuacje i zamierzam udowodnic, ze bylo to dzialanie celowe i dokonane z premedytacja - winni mi są 100 tysięcy złotych zaległych wynagrodzeń. Nigdy nie wierzcie w obietnice swego pracodawcy. To tylko przejściowe kłopoty, za tydzień zapłacimy, na pewno ma Pan oszczędności, wszystko będzie ok - to pierdoły opowiadane na dzień dobry OWCOM.
zdjecie uzytkownika
Maniana - 2015-02-18 16:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję Policji odwiedziny w Wilkowicach Grabecnik 111.
zdjecie uzytkownika
marcopolo - 2015-02-19 20:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja proponuje przeszukać szpitale w bielsku-białej ( tam sie chowa prezesina ) cos tam sobie złamał i tam trafił. prokuratura jak by chciała to by go dawno złapała a anie przeciągała to
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-02-20 23:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [azalea - 2015-01-31 07:20:59]:
Ciekawie piszesz ze sie ukrywaja (smiech) bo codziennie widze ich I ich samochody pod firma :-) a oni sa w firmie bo nie raz ich widzialem, wiec albo kiepsko szukasz albo jestes uposledzony :-) co lepsze policja I to nie byle jaka z nimi na bierzaco miala kontakt odwiedzali sie nawzajem wiec co pieprzysz glupoty :-) nie siej glupot ciamajdo :-) albo w twojej bajce sa kiepscy policjanci :-)
zdjecie uzytkownika
pracus - 2015-02-20 23:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michalK - 2015-02-18 02:51:31]:
Przez ile ci nie placili albo inaczej ile tam zarabailes ze tyle ci zalegaja? Niezle musieli placic
zdjecie uzytkownika
Lech - 2015-02-21 23:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy jak czytam posty, od dłuższego czasu nic nie wiadomo, jeśli chodzi o mnie, albo ja jestem do tyłu,co się zmieniło w tym temacie,może Firma OŻYŁA, może zaczęła regulować długi, ale Ja nie DOŚWIADCZYŁAM,tej przyjemność.C.D.N.
zdjecie uzytkownika
ray - 2015-02-26 00:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rany, mialem pare dni temu rozprawe w sadzie I dowiedzialem sie tylko, ze prezes sie leczy u kozaka psychiatry, a co sobie zlamal, kark????
zdjecie uzytkownika
nastul - 2015-02-26 23:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ray, hej, a możesz napisać czego dotyczyła ta rozprawa w sądzie, bo może w ogóle nie miała ona nic wspólnego z Milimex, tylko usłyszałeś coś na korytarzu i nie wiadomo nawet, czy to prawdziwa informacja, czy może jakaś plotka. @Lech, w sensie masz jakieś informacje, że firma ożyła, czy tylko snujesz jakieś przypuszczenia?
zdjecie uzytkownika
ray - 2015-03-02 00:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do przedmówcy - raczej nie chadzam sobie dla przyjemności po sądach i nie podsłuchuję, co akurat ktoś komuś mówi na rozprawie w ostatniej ławie ;-)
26 lutego był kolejny odcinek procesu w katowicach, ale jakoś panowie się na przesłuchaniach nie pojawili, chociaż podobno sami o nie wnioskowali :O pan mecenas Koczura odwala widać dobrą robotę wspólnie ze specami od Jędrucha ;)
fanem plotek nie byłem nigdy, a co do tego czy firma ożyła? tak, wrócił do niej prąd i to w zasadzie tyle ;)
zdjecie uzytkownika
pracus - 2015-03-14 19:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amadeo - 2015-01-09 15:52:04]:
Amdaeo :-) padles juz? :-)
zdjecie uzytkownika
amadeo - 2015-03-16 03:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, jestem rownie niezniszczalny co Joe J. i izraelskie fundusze inwestycyjne :P
zdjecie uzytkownika
nosz - 2015-03-17 00:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milmex pozytywnie przeszedł kontrolę wojewody i nadal jest zakładem pracy chronionej!!!
zdjecie uzytkownika
##@## - 2015-03-17 10:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nosz - 2015-03-17 00:46:45]:
Chyba zakładem pracy chronionej przez wojewodę!
zdjecie uzytkownika
pracus - 2015-03-17 21:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [##@## - 2015-03-17 10:18:22]:
skąd takie info masz, że przeszedł?
zdjecie uzytkownika
pracus - 2015-03-17 21:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amadeo - 2015-03-16 03:54:00]:
to good :-) bo cisza była, że się martwiłem :-), a działasz jakoś owocnie czy raczej nic się nie dzieje?
zdjecie uzytkownika
hawaii - 2015-03-24 22:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@byly - ja tez dostalem zawiadomienie, ze prezes milmex jest poszukiwany przez policje, to na pewno prawda, bo bylem tez w tej sprawie na prokuraturze, wiec nie obrazaj innych. No ale znalezc go jakos nie mozna, chociaz wszyscy wiedza, gdzie pan prezes jest i na co sie leczy :O
W tamtym tygodniu rozmawialem z prokuratorem N. z PO w Katowicach i okazalo sie, ze prezesi maja wlasnie nowe zwolnienia, m.in. od patomorfologa, no szkoda ze nie patologa sadowego!
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2015-03-26 02:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego prokuratura nie wyjaśniła przekrętu Milmexu ? Za długo wszystko to trwa a winowajcy są ciągle na wolnośći . Kiedy odzyskamy zaległe pensje ? Kto mi odpowie na te pytania ?
zdjecie uzytkownika
pan pracownik - 2015-03-27 14:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hawaii - 2015-03-24 22:03:10]:
przez FBI jest poszukiwany :-) przez nikogo nie jest poszukiwany gafę zrobili :-) po prostu w informacji :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milmex Systemy Komputerowe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Milmex Systemy Komputerowe?
Zadaj pytanie