Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Milmex Systemy Komputerowe

Opinie o Milmex Systemy Komputerowe

Pracowałeś w firmie Milmex Systemy Komputerowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adam k - 2015-05-20 23:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobowiazania spolki to bedzie jakies 300-400 milionow do splacenia. Na chwile obecna, ale odsetki szybko rosna ;-) Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
997 - 2015-05-20 23:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
a może mi ktoś powiedzieć, dlaczego rozpatrywanie wniosku o upadłość przez sąd trwa 1,5 roku? Ustawowo sąd ma na to wyznaczone 2 miesiące, ta sprawa wydaje mi się dosyć dziwna. Nikt z was się do sądu nie zwraacał w tej sprawie z zapytaniem? Ja posiadam niestety tylko nierozliczone faktury i nie sądzę, że coś uda mi się wyegzekwować, natomiast jest jeszcze droga cywilnoprawna.
zdjecie uzytkownika
guest - 2015-05-22 22:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem wniosek o upadłość został oddalony
resztę można doczytać w necie dla czego takie wnioski mogą być oddalone
wyrok nie jest jeszcze prawomocny
zdjecie uzytkownika
p.o. - 2015-05-27 23:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sąd nie wydaje wtedy WYROKU!!!
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-05-27 23:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiadomo mi nic o tym
Kto tak powiedzial?
mnie sa winni kilkadziesiat tysiecy zlotych i to od poltora roku, nie ma zadnego sposobu , by uniewaznic to wyprowadzenie majatku z firmy///!???
jak mozna sie tak bezkarnie tyle miesiecy uchylac od dopowiedzialnosci
pomimo ze sa prowadzone Poszukiwania podejrzanych?!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-31 11:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p.o. - 2015-05-27 23:34:54]:
p.o. ?? prezesa firemki czyżby Michał?
Jak nie wydaje wyroku to co robi w przypadku oddalenia wniosku ?
Jakie mogą być powody dla oddalenia wniosku o upadłość ?
zdjecie uzytkownika
krys - 2015-06-01 12:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To teraz Pis-owcy wezmą się konkretnie za złodziejską firmę.
zdjecie uzytkownika
pazer - 2015-06-02 23:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wydaje wyroku, tylko postanowienie. O oddaleniu wniosku o upadłość. To oznacza, że nie ma żadnego majątku. I tyle, koniec kropka. Nie ma się za co brać. Michał to chyba już ziemię gryzie ;-)
zdjecie uzytkownika
Grzyb - 2015-06-02 23:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz sie platforma wziela za tych starych komuchow w zeszlym roku no i co, nic sie nie wydarzylo, dalej wytaczaja procesy pracownikom, zakladaja sprawy w sadach, pisza do urzedow i opowiadaja bzdury, a sami sie legitymuja zwolnieniami od psychiatrow!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-03 23:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no popatrz ty popatrz a Falente zatrzymali za lewe L4
a tu ich choruje jednocześnie aż tylu i to tak zgodnie z prawdą ??
może sprawą powinien zająć się sanepid :)
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-06-07 23:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzisz Falenta miał kiepskie kontakty i nie był Żydem ;-)
zdjecie uzytkownika
Józek - 2015-06-09 05:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co, Jedruch nie ma kasy?
zdjecie uzytkownika
iwka - 2015-06-10 02:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hohoho, no to teraz zbyszek zacznie sypać :)
zdjecie uzytkownika
GTR - 2015-06-11 13:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krys - 2015-06-01 12:28:35]:
Pisowcy napewno buahaaaaaaaa, mało chyba wiesz o firmie... :-)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-11 22:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak on zacznie sypać :))))
napisze elaborat że to wina
- Dyrektora do spraw finansowych
bo nie zapłacił za obligacje i pracownikom i innym podmiotom i pociągną firmę pod wodę
- Dyrektora Technicznego
że słabo wszystkim prowadził
okrasi komentarzem w jego stylu
"marazm", "nieudolność" i takie tam
Jak on im napisze lub powie to wyjdzie ciekawie ale pewne jest że mijać się będzie z prawdą :)
zdjecie uzytkownika
Darek K - 2015-06-15 18:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego tu są same negatywne oćeny???
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-16 21:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może dla tego że tylu osobom są winni pieniądze i raczej nie ma perspektyw na ich zobaczenie.
- wynagrodzenia
- dostarczone usługi
- dostarczony sprzęt
- nie spłacone obligacje
zdjecie uzytkownika
gardowek - 2015-06-17 23:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Darek K - 2015-06-15 18:18:25]:
Jeżeli chozi o negatywne oceny dla firmy to nie jest to przypadek, każdy przecież pisze to co myśli i dużo osób się wypowiada na temat tej firmy i to dosyć często co nie jest przypadkiem, często bowiem dochodzi do jakiś nieprawidłowości. Nie ma miesiąca żeby było dobrze, zawsze coś musi być nie tak w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-18 18:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta firma to jeszcze działa ?
ale nie tak na papierze tylko czy ma jakieś przychody ?
zdjecie uzytkownika
walida - 2015-06-19 19:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście że ma dochody.
Jako zakład pracy chronionej ma stały dochód z pfronu. Martwe dusze zatrudnione i się żyje ...
zdjecie uzytkownika
Ali - 2015-06-20 05:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani nie można mówić, że nie ma perspektyw, one są zawsze, trzeba tylko uderzyć we właściwym momencie i we właściwą osobę. To wszystko bezprawnie po przepisywane na krewnych (Michałek zarabiał 10 tys zł!). I znajomych. Dajcie znać to wam podam adresy tych z...ów i jedziemy z greckiej! Aknobloch@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-06-20 05:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu rzepa przestała się interesować tematem, płacą im?
Krzychu zrób z nimi porządek, masz listę wierzycieli?
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-06-23 00:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy udało się już komuś odzyskać pieniądze i ile???
adam.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-30 00:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po firmie już chyba ślad zaginął
milmex.pl
to już nie jest strona firemki z sosnowca
zdjecie uzytkownika
Terrorysta z Telawiwu - 2015-06-30 03:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nareszcie jakiś dobry człowiek rozprawił się ze strona tych podlych przestępców. Dziękuje!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milmex Systemy Komputerowe

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Milmex Systemy Komputerowe?
Zadaj pytanie
alert