Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milmex Systemy Komputerowe

Pracowałeś w firmie Milmex Systemy Komputerowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
romek - 2014-12-12 17:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, a ile możn w tej firmie mniej więcej zarobić? chodzi mi o takie mniej więcej określenia, haha, bo wiadomo, ze tamat zarobków u nas w polsce jest jeszcze tabu, więc sam już nie wiem co mam z tym zorbić tak naprawde. chociaż jakąs kwote netto około podajcie, to już zawsze coś będzie jednak.
zdjecie uzytkownika
micki - 2014-12-12 17:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000zl
zdjecie uzytkownika
WKURZONA - 2014-12-13 21:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROMEK TA FIRMA JUZ NIE ISTNIEJE , WIĘC SKĄD TAKIE PYTANIE ?? PRACOWNICY OD 2013 DO DZIŚ NIE MOGĄ ODZYSKAĆ PENSJI .
zdjecie uzytkownika
Rita - 2014-12-19 23:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma oszukała ludzi na darmowy internet unijny wzamian za wziecie kredytu na kaucje za urzadzenia do odbioru tego internetu ludzie w całej polsce są oszukani i wykorzystani a firma ma to daleko -> musze spłacać kredyt a internetu i tak nie mam od 16 grudnia
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-26 21:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to Milmex Systemy Komputerowe nie istnieje? Przecież posiadają rejestr w krajowym rejestrze sadowym i ich storna internetowa działa, ma nawet kilka ofert pracy, to o co chodzi? O jaki internet chodziło, przecież jedyny darmowy jaki znam to Aero2, to nie jest chyba ta firma. Coś mi tutaj nie pasuje.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-12-29 22:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie rejestr, tylko wpis do krs, ciemna maso, a że strona działa to nic nadzwyczajnego, w internecie wiele rzeczy zostaje nawet po śmierci... :P jeśli nie znasz całej oferty rynkowej w Polsce, to wyraźnie jesteś osobą bardzo ograniczoną ;) był "darmowy internet unijny", tak nazywała się promocja, zresztą ich strona sieci NetMaks też jeszcze w sieci wisi - w sumie ukradli blisko 300 mln zł!
zdjecie uzytkownika
darekK - 2014-12-30 02:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie w zusie znikły składki i się okazało, że mi sfalszowali umowe o pracy i zgłosili gdzieś w gdansku jako pracownika!!! skandal juz byłem 4 razy na policji w tej sprawie!!!
zdjecie uzytkownika
amadeo - 2015-01-09 15:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wielokrotnie usuwano z forum moje wpisy, jestem zbulwersowany! Podaje wlasny nr telefonu, gdyz licze na kontakt. Nazwiska osob skazanych prawomocnymi wyrokami, a ppowiazanych z Milmexem, sa wszystkim dobrze znane. Nie wiem czy prezes spolki ukryl sobie cala kase na dzialce w Wilkowicach, ale mam pewnosc,ze ja znajde, bo bede szukal do upadlego!!!
zdjecie uzytkownika
moriel - 2015-01-14 18:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są juz zarzuty dla podejrzanych! Nadal liczy się każda osoba z nowymi i ważnymi informacjami ze wzgledu na problemy z prokuratura sosnowiec południe. Ja zeznawalem do tej pory jedynie tam.
zdjecie uzytkownika
A3 - 2015-01-23 22:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Państwa, ja również się kontaktowałem z w/w osobą pod jej profilem na fb :) Wydaje się, że z punktu widzenia organów ścigania ta sprawa jest już zamieciona pod dywan i z góry skazana na niepowodzenie, ale my się nie poddajemy :) W sprawie będzie kilka tysięcy osób poszkodowanych.
zdjecie uzytkownika
piotrpe - 2015-01-27 05:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie tez składki zniknęły! Jeszcze miesiąc Teemu figurowały jako opłacone! A dodaj, ze dotyczy to roku 2013, kiedy ta firma jeszcze dostarczała dokumenty do ZUS :-(
zdjecie uzytkownika
pawel22p@gmail.com - 2015-01-28 10:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem osobą poszkodowaną poprzez tych złodziei.
Internet miał być darmowy a tutaj nic. byłem osobiście u nich w firmie w Sosnowcu (nie widać tam bankrutctwa - na bogato wszystko). Zostawiłem odbiornik DARMOWEGO INTERNETU, otrzymałem na piśmie że będzie zwrot na podane konto tego co wpłaciłem, a tutaj nic.
ZŁODZIEJE OSZUŚCI.
Mam wszelką korespondencję z nimi oraz nagrane rozmowy.
Jeśli ktoś zainteresowany proszę o wiadomość.
zdjecie uzytkownika
azalea - 2015-01-31 07:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Ja rowniez jestem zainteresowany kontaktem, dostasrczalem sprzet tym oszustom i najmowalem pomieszczenie do 2014 roku. Teraz ich prezes i jego synek (szczyt chamstwa) ukrywaja sie przede mna i policja!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-31 14:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skąd wiadomo że się ukrywają ???
ta firma jest z SOSNOWCA oraz prezes i jego synek.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-02-02 21:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel - 2014-11-01 00:58:31]:
bardzo mądry pomysł,należy to zrealizować jak najszybciej.służę materialami pomocniczymi
zdjecie uzytkownika
diffen - 2015-02-05 03:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem postanowienie o wszczęciu poszukiwań z lokalnej prokuratury, a wy?
zdjecie uzytkownika
WWP - 2015-02-15 06:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałem postanowienie o umorzeniu śledztw. Ktoś cos wie czy to faktycznie z powodu niskiej szkodliwości społecznej czynów???! Skandal!!!!
zdjecie uzytkownika
michalK - 2015-02-18 02:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem bylym pracownikiem Netmaks - a w zasadzie to Milmex Systemy Komputerowe sp. z o.o., ul. Jagiellonska 40 w Sosnowcu. Przez kilka lat pracowalem na dosc wysokim stanowisku, obecnie firma - a tak naprawde to jej prezesi, bo wylacznie oni odpowiadaja za te sytuacje i zamierzam udowodnic, ze bylo to dzialanie celowe i dokonane z premedytacja - winni mi są 100 tysięcy złotych zaległych wynagrodzeń. Nigdy nie wierzcie w obietnice swego pracodawcy. To tylko przejściowe kłopoty, za tydzień zapłacimy, na pewno ma Pan oszczędności, wszystko będzie ok - to pierdoły opowiadane na dzień dobry OWCOM.
zdjecie uzytkownika
Maniana - 2015-02-18 16:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję Policji odwiedziny w Wilkowicach Grabecnik 111.
zdjecie uzytkownika
marcopolo - 2015-02-19 20:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja proponuje przeszukać szpitale w bielsku-białej ( tam sie chowa prezesina ) cos tam sobie złamał i tam trafił. prokuratura jak by chciała to by go dawno złapała a anie przeciągała to
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-02-20 23:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [azalea - 2015-01-31 07:20:59]:
Ciekawie piszesz ze sie ukrywaja (smiech) bo codziennie widze ich I ich samochody pod firma :-) a oni sa w firmie bo nie raz ich widzialem, wiec albo kiepsko szukasz albo jestes uposledzony :-) co lepsze policja I to nie byle jaka z nimi na bierzaco miala kontakt odwiedzali sie nawzajem wiec co pieprzysz glupoty :-) nie siej glupot ciamajdo :-) albo w twojej bajce sa kiepscy policjanci :-)
zdjecie uzytkownika
pracus - 2015-02-20 23:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michalK - 2015-02-18 02:51:31]:
Przez ile ci nie placili albo inaczej ile tam zarabailes ze tyle ci zalegaja? Niezle musieli placic
zdjecie uzytkownika
Lech - 2015-02-21 23:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy jak czytam posty, od dłuższego czasu nic nie wiadomo, jeśli chodzi o mnie, albo ja jestem do tyłu,co się zmieniło w tym temacie,może Firma OŻYŁA, może zaczęła regulować długi, ale Ja nie DOŚWIADCZYŁAM,tej przyjemność.C.D.N.
zdjecie uzytkownika
ray - 2015-02-26 00:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rany, mialem pare dni temu rozprawe w sadzie I dowiedzialem sie tylko, ze prezes sie leczy u kozaka psychiatry, a co sobie zlamal, kark????
zdjecie uzytkownika
nastul - 2015-02-26 23:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ray, hej, a możesz napisać czego dotyczyła ta rozprawa w sądzie, bo może w ogóle nie miała ona nic wspólnego z Milimex, tylko usłyszałeś coś na korytarzu i nie wiadomo nawet, czy to prawdziwa informacja, czy może jakaś plotka. @Lech, w sensie masz jakieś informacje, że firma ożyła, czy tylko snujesz jakieś przypuszczenia?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milmex Systemy Komputerowe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Milmex Systemy Komputerowe?
Zadaj pytanie