Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milmex Systemy Komputerowe

Pracowałeś w firmie Milmex Systemy Komputerowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
iel - 2014-11-13 19:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moze wicei ile jest osob poszkodowanych ktore chcialby odzyskac takie swoje wierzytelnosci? teraz z tego co wiem rynek handlu takimi rzeczami mocno sie rozrusl od kiedy tyle firm upada i narobi sobie tyle dlugow. napiszcie ile myslicie ze jest takich osob na prawde mi na tym zalezy dzieki. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
abw - 2014-11-14 10:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest ABW ???
zdjecie uzytkownika
dywersant - 2014-11-15 00:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abw - 2014-11-14 10:05:24]:
W Katowicach na Lompy. Byłem tam w środę na przesłuchaniu. Dokumentami zainteresowani zbytnio nie są.
zdjecie uzytkownika
0101 - 2014-11-15 00:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ja nie musze sie nawet zastanawiac, ile jest osob, bo po prostu wiem ;) kwota ich zobowiazan to jakies 250-270 mln złotych, a lista wierzycieli obejmuje kilka tysiecy osob - calej nie mam, ale kontakty do sporej czesci, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
hellon - 2014-11-16 00:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zajrzyjcie na stockwatch forum, wątek milmex, tam jest dużo odpowiedzi na wasze pytania
zdjecie uzytkownika
AdeL - 2014-11-17 22:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) tutaj jest sporo ciekawostek :)
zdjecie uzytkownika
123456 - 2014-11-18 01:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dzisiaj w Pulsie Biznesu artykuł o tych przekrętach i o Jędruchu! Jak doprowadza do upadłości kolejne spółki i o całym jego Cameronie.
zdjecie uzytkownika
MPK-key - 2014-11-19 02:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fałszowaniem umów z pracownikami zajmują się już wszystkie ZUS ;) Ja również byłem na policji zeznawać, niespecjalnie rozwojowo to wyglądało, ale mają zadzwonić za kilka dni i na pewno będę jeszcze wzywany do okręgu. Koniecznie bierzcie ze sobą kopie zeznań!
zdjecie uzytkownika
mkik - 2014-11-21 20:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gt - 2014-10-29 23:17:22]:
witam
proszę o kontakt w celu sprzedaży wierzytelności milmexu jak to wygląda ile bierzecie itp
mkik2000@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Tuptek - 2014-11-28 00:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MPK-key O czym Ty mówisz odnośnie tego fałszowania bo nie specjalnie jestem w stanie to pojąć. Gdzie zus przyłoży rękę do jawnego krętactwa - nie ma takiej opcji. Swoją drogą ciekawe, że Milmex poszedł tą drogą. Renomę mieli niezłą, ale sposób załatwiania spraw czy to pracowniczych czy prawnych przekracza wszelkie bariery. Może najwyższy czas zmienić to na coś ludzkiego.
zdjecie uzytkownika
MPK-key - 2014-11-30 00:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZUS nie tyle przykładał rękę do przestępstwa, co nie przykładał się należycie do jego ścigania. Jesteśmy w trakcie ustalania tego, jakie podjęto kroki w celu wyegzekwowania od firmy składek (nie były opłacane ponad rok!!!), a przede wszystkim jak doszło do tego, że pracownicy byli zgłoszeni do ubezpieczeń z tytułu umów z firmami, których nigdy nie zawarli, to jawne fałszerstwo i podawanie nieprawdziwych danych!!! Sprawę próbowano zatuszować, "wyczyścić", ale z datą wsteczną nie da rady, mamy to już na piśmie :)
zdjecie uzytkownika
Lech - 2014-12-02 17:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W moim przypadku Milmex do tej pory nie wyprowadzil się z lokalu,zajmuje go bezprawnie,w lokalu pozostawione jest wyposażenie, nie płaci od półtora roku nie zabiera rzeczy,Co robić ? jak się pozbyć intruzów?zablokowany lokal nie mogę wynająć?
zdjecie uzytkownika
kc - 2014-12-02 19:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Lech i inni - wszystkich wierzycieli i poszkodowanych proszę o kontakt na adres mailowy: kc08@onet.pl
Pomogę w zakresie prawnym, jednak zaznaczam, że nie skupuję wierzytelności. Chciałbym zebrać wszystkich chętnych do ich sprzedaży i podzielić się też wiedzą o firmie zarówno z Wami, jak i organami ścigania (to ostatnie już w zasadzie poczyniłem).
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-12-12 17:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, a ile możn w tej firmie mniej więcej zarobić? chodzi mi o takie mniej więcej określenia, haha, bo wiadomo, ze tamat zarobków u nas w polsce jest jeszcze tabu, więc sam już nie wiem co mam z tym zorbić tak naprawde. chociaż jakąs kwote netto około podajcie, to już zawsze coś będzie jednak.
zdjecie uzytkownika
micki - 2014-12-12 17:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000zl
zdjecie uzytkownika
WKURZONA - 2014-12-13 21:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROMEK TA FIRMA JUZ NIE ISTNIEJE , WIĘC SKĄD TAKIE PYTANIE ?? PRACOWNICY OD 2013 DO DZIŚ NIE MOGĄ ODZYSKAĆ PENSJI .
zdjecie uzytkownika
Rita - 2014-12-19 23:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma oszukała ludzi na darmowy internet unijny wzamian za wziecie kredytu na kaucje za urzadzenia do odbioru tego internetu ludzie w całej polsce są oszukani i wykorzystani a firma ma to daleko -> musze spłacać kredyt a internetu i tak nie mam od 16 grudnia
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-26 21:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to Milmex Systemy Komputerowe nie istnieje? Przecież posiadają rejestr w krajowym rejestrze sadowym i ich storna internetowa działa, ma nawet kilka ofert pracy, to o co chodzi? O jaki internet chodziło, przecież jedyny darmowy jaki znam to Aero2, to nie jest chyba ta firma. Coś mi tutaj nie pasuje.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-12-29 22:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie rejestr, tylko wpis do krs, ciemna maso, a że strona działa to nic nadzwyczajnego, w internecie wiele rzeczy zostaje nawet po śmierci... :P jeśli nie znasz całej oferty rynkowej w Polsce, to wyraźnie jesteś osobą bardzo ograniczoną ;) był "darmowy internet unijny", tak nazywała się promocja, zresztą ich strona sieci NetMaks też jeszcze w sieci wisi - w sumie ukradli blisko 300 mln zł!
zdjecie uzytkownika
darekK - 2014-12-30 02:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie w zusie znikły składki i się okazało, że mi sfalszowali umowe o pracy i zgłosili gdzieś w gdansku jako pracownika!!! skandal juz byłem 4 razy na policji w tej sprawie!!!
zdjecie uzytkownika
amadeo - 2015-01-09 15:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wielokrotnie usuwano z forum moje wpisy, jestem zbulwersowany! Podaje wlasny nr telefonu, gdyz licze na kontakt. Nazwiska osob skazanych prawomocnymi wyrokami, a ppowiazanych z Milmexem, sa wszystkim dobrze znane. Nie wiem czy prezes spolki ukryl sobie cala kase na dzialce w Wilkowicach, ale mam pewnosc,ze ja znajde, bo bede szukal do upadlego!!!
zdjecie uzytkownika
moriel - 2015-01-14 18:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są juz zarzuty dla podejrzanych! Nadal liczy się każda osoba z nowymi i ważnymi informacjami ze wzgledu na problemy z prokuratura sosnowiec południe. Ja zeznawalem do tej pory jedynie tam.
zdjecie uzytkownika
A3 - 2015-01-23 22:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Państwa, ja również się kontaktowałem z w/w osobą pod jej profilem na fb :) Wydaje się, że z punktu widzenia organów ścigania ta sprawa jest już zamieciona pod dywan i z góry skazana na niepowodzenie, ale my się nie poddajemy :) W sprawie będzie kilka tysięcy osób poszkodowanych.
zdjecie uzytkownika
piotrpe - 2015-01-27 05:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie tez składki zniknęły! Jeszcze miesiąc Teemu figurowały jako opłacone! A dodaj, ze dotyczy to roku 2013, kiedy ta firma jeszcze dostarczała dokumenty do ZUS :-(
zdjecie uzytkownika
pawel22p@gmail.com - 2015-01-28 10:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem osobą poszkodowaną poprzez tych złodziei.
Internet miał być darmowy a tutaj nic. byłem osobiście u nich w firmie w Sosnowcu (nie widać tam bankrutctwa - na bogato wszystko). Zostawiłem odbiornik DARMOWEGO INTERNETU, otrzymałem na piśmie że będzie zwrot na podane konto tego co wpłaciłem, a tutaj nic.
ZŁODZIEJE OSZUŚCI.
Mam wszelką korespondencję z nimi oraz nagrane rozmowy.
Jeśli ktoś zainteresowany proszę o wiadomość.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milmex Systemy Komputerowe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Milmex Systemy Komputerowe?
Zadaj pytanie
x