logo Eco Vital

Eco Vital

Szczecin

Opinie o Eco Vital

akinator 2013-07-29 14:08:03
praca bardzo fajna, wypłata zawsze na czas, w porządku ludzie, duże możliwości rozwoju osobistego i awansu. ogólnie polecam :)
Ania 2013-07-29 17:35:53
Bardzo fajnie. Nie sądziłam, że pracując jako telemarketer ma się tyle szkoleń i w ogóle. No i ekipa fajna, zgrana, spoko ludzie.
Mariusz 2013-07-29 17:39:50
Fajnie jest, bo można łatwo awansować wyżej. Przyszedłem tam i nie cały miesiąc popracowałem i awansowałem. Na prawdę nie jest trudno. Trzeba tylko pokazać, że jest się zaangażowanym a od razu ślą dalej, gdzieś wyżej.
sanczo_pansa 2013-07-29 17:44:53
Naprawdę fajna praca. Jest miło i przyjemnie, pracuje ze mną sporo znajomych, których przyciągnąłem i też są zadowoleni. Integrujemy się , atmosfera też jest przyjazna a kadra pomocna i wyrozumiała. Polecam :)
Wojtuś 2013-07-29 19:17:15
W żadnym Call Center nie pracowało mi się tak dobrze jak tutaj.Wypłaty są na czas,jest miła atmosfera i bardzo dobre warunki pracy.
Ola 2013-07-30 13:54:21
Idę jutro na rozmowę kwalifikacyjną. Czego się spodziewać? No i jak zarobki?
pola 2013-07-30 14:29:30
Pracuję w sumie od niedawna i mam raczej pozytywna opnię. Radzę sobie średnio, wiadomo raz jest lepiej z tymi zaproszeniami, raz gorzej. Kierownictwo w Szczecinie ( no dobra, nie nazywajmy ich kierownictwem:P raczej koordynatorami/trenerami itp - bardzo miłe, pomocne, ludzie całkiem sympatyczni a czas w pracy mija dosyć szybko. Elastyczny grafik, co na pewno jest dużym plusem, można siedzieć w pracy 3 godziny, a można i 10 :)
Redwitch 2013-07-30 20:53:50
JEST NAPRAWDĘ OK. Firma dba o pracowników i regularnie wypłaca pensje. Praca nie dość że fajna to,również rozwijająca. Mnóstwo szkoleń
i miła atmosfera wśród współpracowników. ;) Dobrze pracować wśród młodych i ambitnych ludzi. :) POLECAM!!
Matek 2013-07-31 17:50:55
Bez żadnych zastrzeżeń, każdemu polecam taką prace. Panuje bardzo miła atmosfera, doskonałe warunki pracy , wypłaty rzecz jasna na czas :)
Kondzik 2013-08-01 14:05:10
Jest fajnie, bo aż chce się chodzić do pracy. Fajni ludzie, szkolenia, przełożeni też są spoko. Polecam każdemu kto szuka pracy czy to tymczasowej czy na stałe.
Donald_premier 2013-08-15 08:17:42
Nigdy sobie nie wyobrażałem tak dobrej pracy jak w Eco-vital. Kasa przystępna, wspaniali ludzie, trenerzy robią wszystko bym mógł zarabiać więcej, kasa zawsze na czas. Pierwszy raz znalazłem pracę gdzie są programy motywacyjne O.O POLECAM
2
Donald_premier 2013-08-16 09:57:37
Mirek - 2013-08-15 08:26:30

Donald_premier, a byłbyś tak miły i opisał te programy motywacyjne w eco vital? Bo coś mi się wierzyć nie chce. Jakieś prowizje, premie? Jak to wygląda?
Z góry dzięki, pozdrawiam.
W naszej firmie mamy szeroki system nagradzania (premie, prowizje, konkursy). Jednym słowem mnóstwo sposobów by zarobić dodatkowo fajną kasę nie wielkim wysiłkiem :)
copywriter eco vital 2013-08-16 13:29:53
anonim - 2013-08-16 11:36:22

Donald, a możesz przybliżyć na czym polegają te konkursy? No i co to za nagrody, bo mnie zaciekawiłeś. Eco vital dba o atmosferę, macie imprezy integracyjne itp.?
gry na garnkach
Donald_premier 2013-08-16 14:41:14
copywriter eco vital - 2013-08-16 13:29:53

anonim - 2013-08-16 11:36:22

Donald, a możesz przybliżyć na czym polegają te konkursy? No i co to za nagrody, bo mnie zaciekawiłeś. Eco vital dba o atmosferę, macie imprezy integracyjne itp.?
gry na garnkach
Co Twoja opinia miała na celu??
Donald_premier 2013-08-16 14:52:26
anonim - 2013-08-16 11:36:22

Donald, a możesz przybliżyć na czym polegają te konkursy? No i co to za nagrody, bo mnie zaciekawiłeś. Eco vital dba o atmosferę, macie imprezy integracyjne itp.?
O konkursach dowiesz się na miejscu ;). Natomiast mogę co nieco powiedzieć o atmosferze :).
Powiem, że rozmawiając z ludźmi nie czuję się różnicy wieku, ani stanowisk. Kładziemy nacisk na to by nasz oddział był spójny, dlatego też mamy imprezy integracyjne. Na przykład co sobotę charatamy w gałę. Schodzimy się jednym teamem, i w fajnej atmosferze, bez spin spędzamy razem czas wolny. oczywiście nie jest to obowiązkowe :). Ostatnio było nas 12 osób i mimo deszczu miło się charatało 2 godziny. :)
1
Donald_premier 2013-08-16 15:00:31
anonim - 2013-08-16 13:44:06

copywriter eco vital, no bardzo smieszne, pracujesz w ogóle w eco vital? Czy jesteś może z konkurencji? Polecasz firme, jesli pracujesz?
Ja polecam eco-vital. Pracuję tu od 3. tygodni i naprawdę cenię firmę za podejście do pracownika. Masz do dyspozycji trenerów, który pomogą Tobie zarabiać więcej. Szeroki system szkoleń pozwala Tobie na podniesienie wyników Twojej pracy. System wynagradzania jest tu również godny uwagi, a dzięki systemowi premiowania ekstra wypad do kina z drugą połówką przestaje być problemem.
Donald_premier 2013-08-16 15:01:39
anonim - 2013-08-16 15:00:07

Donald_premier, chodziło mi bardziej o jakieś zjazdy, gdzie jest cała firma, szefowie, integracja, grill(usunięte przez administratora)na koszt eco vital ;). Chociaż fajnie, że są możliwe wyjścia z pracownikami, by popykać w piłę, czy na piwko. Nie robią może szkoleń wyjazdowych, gdzie są imprezy integracyjne?
Pracuję za krótko by mieć z tym coś do czynienia :).
Donald_premier 2013-08-16 15:16:51
anonim - 2013-08-16 15:05:50

Donald_premier, a możesz napisać w jakich godzinach orientacyjnie pracujecie w eco vital? No i czy możecie sobie siedzieć w necie? Bo to dziwne, że piszesz posty przez cały dzień, gdy inni pracują.
Jestem na tą chwilę w domu- mam wolne do końca tygodnia :). Takie informacje są podawane na rozmowie kwalifikacyjnej - serdecznie zapraszam, tam wszystko się rozjaśni :) A w pracy pracujemy, czyli buszowanie po necie zabronione.
ricky 2013-08-19 08:53:08
anonim - 2013-08-17 11:05:39

Hej, jak się wiedzie telemarketerom w pracy u eco vital? Sprzedajecie tylko garnki? Jakieś prowizje od tego są?
telemarketing w tej firmie nic nie sprzedaje, tylko zaprasza na pokazy. :P
1
miley 2013-11-08 13:37:30
ja też pracuje w ev i mój wredny kierownik wcale nie kazał mi tu nic pisać. wyrażam swoją opinię sama z siebie, żeby inni wiedzieli jak jest. a jest spoko. (usunięte przez administratora) )
1
miley 2013-11-12 09:27:08
są premie i podwyżki, mamy socjal, kuchnia dobrze zaopatrzona, dla chętnych karnety multisport, odprowadzają nam składki zdrowotne, wszędzie w salach dystrybutory wody (wcześniej pracowałam w CC banku i tam tak nie było), a najlepszy jest elastyczny grafik. to tak z grubszego. :)
pracownik 2013-11-19 17:43:04
Praca taka sobie,
AugustWspaniały 2013-11-20 10:50:06
Zależy na jaki dział trafisz i na jaką ekipę, ale większość ludzi jest ogarnięta i można się dogadać.
Mania 2014-01-09 09:00:26
Praca jak każda inna. Wiadomo - żeby zarobić trzeba się narobić. Przyznam jednak, że stres jest. Pracuje w cc i gdyby nie to, że ludzie w pracy są ok i elastyczny grafik to już dawno szukałabym czegoś innego.
adam10235 2014-01-12 02:45:35
Trudna jest ta praca? :)
murena 2014-01-16 09:48:29
Pracuję w dziale kadr. Zarobki są niezłe, co do grafiku to zawsze można się dogadać. Jeśli czasami trzeba wyjść wcześniej z pracy, to też nie ma z tym problemu. Kuchnia do dyspozycji. Jest lodówka, czajnik i mikrofalówka, więc spokojnie można przeżyć. Jeśli się trafi na fajnych ludzi, to praca będzie miła i przyjemna :).
martynos 2014-01-17 08:22:46
dawaj do nas :) cała ta nagonka na firmę to jakaś farsa. W moim oddziale kilka osób wkurza, ale poza tym dobrze się pracuje i idą na rękę
krychek 2014-02-05 20:02:27
siema, dzisiaj byłem na rozmowie napisali że smsa wyślą kiedy będzie szkolenie i nie wysyłają ... ktoś był w takim przypadku? co robić?
katarzyna 2014-02-10 13:28:23
Hey mam pytanie w czwartek mam szkolenie w tej firmie w szczecinie. Ciekawia mnie wasze opinie. Szkolenie na telemarketera. Jakie mnieh wiecej zarobki, atmosfera>>
zygmunt 2014-02-12 19:06:19
a ja nie jestem zadowolony - pracowałem tam 3 miesiące i była to najgorsza praca w moim życiu... te wszystkie ściemy jak to jest fajnie itd... (usunięte przez administratora).. dam sobie głowę uciąć że większość tych opinii jest napisana przez zarząd firmy by ściągnąć nowych pracowników bo rotacje w eco-vital są olbrzymie... 99%ludzi nie wytrzymuje i odchodzi nawet po kilku dniach... bo w końcu ile można dwać robić z siebie wała...
Ela 2014-02-13 22:47:58
Ja byłam dziś na prezentacji w Dziwnowie która miała się zacząć o godz.18.30 a zaczęła się 0 19.Pani bardzo nieskładnie mówiła nie była przygotowana do prezentacji a mówiąc o stanie zdrowia wcale się na tej tematyce nie znała,prezentacja skończyła się o 22 w dodatku ludzie wypełnili bony a nie otrzymali obiecanych prezentów ani nic nie losowano zapewniano że z okazji walentynek będą opłacone telefony zgodnie z fakturą a tu nic ludzie opuścili salę bo ze złości wyszli.ciekawi mnie tylko fakt jak się pani rozliczy z firmą czy na lewo sprzeda prezent który miał otrzymać zaproszony gość.Dla mnie firma jest nie słowna więc nie dziwię się że jest wszędzie opisywana.
Lilka 2014-02-14 10:48:07
Otóż to. Jeżeli coś Ci nie wychodzi, masz gorszy dzień, to trenerzy, opiekunowie Ci pomogą, poradzą jak zarobić więcej. Nie można na nic narezkać oprócz jednego - nie ma cukru w kuchni :P
sdasd 2014-02-14 21:20:10
Właśnie ... Za słodko pisaliście o tym prymitywizm ?
Basia 2014-02-18 09:16:27
Ja pracuje w Eco-Vitakl i w internecie normalnie siedzę. Na telefonie najcześciej ale na kopie też uruchamiam, co chcę. To nie jest obóz, tylko praca. I to całkiem fajna!
pracus 2014-02-20 01:34:26
zaroboi srednio. zalezy ile chce sie pracowac sa uczniowie co pracuja po 60-80h i maja 600-1000zl zalezy ile zaprosisz i w jakim czasie. fajne jest to ze jesli pracujesz np 160h to zwieksza ci sie stawka. jesli ktos nigdy nie pracowwl w call center i nie ma zdolnosci w rozmowie z klientem niech nie liczy na kokosy. co do samem pracy to fakt atmosfera fajna, grafik elastyczny i zawsze kozna powiedziec ze cos wypadlo. ciezka praca to nie jest bo siedzisz i gadasz, jedynie glos ci siada i gardlo boli ale to nie problem. fajne jest to ze mozesz pracowac 6h dziennie albo mniej jak sie uczysz albo nawet 13h to juz zalezy od ciebie.
work work 2014-02-20 14:57:57
Mi odpowiada praca na słuchawce w Eco. Studiuje dziennie, dlatego mam elastyczny grafik, a co za tym idzie, ile wypracuje tyle dostane. Biorąc pod uwagę, że otrzymuje jeszcze stypendium, to nie mogę narzekać:)
olsztyn 2014-03-05 23:49:15
Czy Szczecin żyje??? Czy jeszcze pracujecie? U nas (olsztyn) już dziś zamknęli oddział. Wszyscy poszli na bruk. A u was? za chwile bedzie to samo pewnie ... ECO-Vital i MAT-Medic zwijają się niestety ... Mówię żeby nie było zaskoczenia, jak przyjdziecie do pracy a tu wszystko pozamykane na cztery spusty. U nas tak dziś było.
łubudubu 2014-03-06 05:26:08
szczecin oddział zamkniety już.
radio szczecin 2014-03-06 21:57:53
Klienci ze Szczecina, którzy kupili na pokazach drogie garnki i biostymulatory mają szansę na zwrot pieniędzy lub anulowanie kredytu. (usunięte przez administatora)
1
zlodzieje 2014-03-17 17:20:39
Czy dostaliscie wyplaty za luty?
Aneta 2014-08-22 23:54:34
Cała prawda o(usunięte przez administratora)i jego firmie słup JP. Warto, by ten Dyzma w sprzedaży bezpośredniej był znany szerszemu gronu. Cała jego "kariera" rozpoczęła się w Opalenicy, w firmie Remes. Początkowo został koordynatorem kierowców, próbował wkupić się w łaski, udając swojego człowieka. Już wówczas niektórzy słusznie przewidywali, że jego awans okaże się katastrofą. Tak się zresztą stało. Patryczek został tzw. "dyrektorem", ale za co odpowiadał, jakie miał kompetencje i co właściwie robił - Bóg raczy wiedzieć. Lubił sport, więc godzinami siedział w internecie, śledząc wyniki Lecha; non stop na pogadanki o " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; Maryni przychodzili do niego koledzy. A (usunięte przez administratora)czasem zajrzał do planów, raz na miesiąc poprowadził zebranie, nie wnosząc nic do firmy. Dopóki sprzedaż trwała i firmy funkcjonowała jako samograj, dopóty Patryczek był względnie szanowany. kryzys z roku 2010 totalnie obnażył brak jego kompetencji z zarządzania. W ciągu dwóch miesięcy do Pollany odeszła większość dobrych handlowców; Patryk nie tylko ich nie zatrzymał, ale nie miał żadnego planu działania, jak wyprowadzić firmę z kryzysu. Zresztą, to tak, jakby wymagać od prostego chłopa ze wsi, by naprawił zepsuty samolot. Koniec końców pogoniono Patryka z Remesu, znalazł finalnie zatrudnienie w Farmie Snu, gdzie początkowo "zauroczył" Roberta i Krzysztofa. Idylla nie trwała długo, także tam szybko poznano się na jego prostackich manierach i braku kompetencji. Zwietrzył szansę w Eco i tu zaczepił się na kilkanaście miesięcy; dostał ambitne, adekwatne do swoich umiejętności zadanie: segregowanie na eventach przychodzących gości i rozmieszczanie ich w konkretnych salach. Taki typowy, nowoczesny woźny, dumny jak paw, że może pochodzić dla szpanu ze słuchawkami zatkniętymi w uszach od służbowej komórki. Paweł Matys długo bezkrytycznie akceptował(usunięte przez administratora); finalnie, grożąc mu zwolnieniem, zmusza go, by jako słup, poświęcił swoją firmę JP do sprzedaży garnków. Oficjalnie więc firma Patryka kupuje garnki od Eco, zatrudnia pracowników, wystawia lewe faktury. Koniec końców Matys upokarza publicznie Patryczka, wyrzuca go z pracy i nie wypłaca ani gorsza. Zaczyna się więc jego pielgrzymka po firmach, celem poszukiwania nowej pracy. I tu apel do prezesów firm: uważajcie na niego! Rozwalił Remes, rozwalał Farmę, działał na szkodę Eco. Czy chcecie, by taki człowiek zniszczył firmę i Wam?
W następnej części, kolejne wesołe przygody bohaterów z firmy E.
anti-geuse 2014-09-06 11:39:23
Firma Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k. nazywa się teraz:
ALIBIOSTAR TRADING LIMITED SPÓŁKA KOMANDYTOWA
(ten sam NIP i REGON, a także nr KRS co wcześniej Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k.)
obecny adres firmy:
ul. RATAJCZAKA 26/3 lok. 4 PIĘTRO
(dokładnie tak jest w KRS)
61-813 POZNAŃ

oficjalne informacje dostępne na stronie: ems(dot)ms(dot)gov(dot)pl
kamil 2015-01-12 14:45:02
to też prawda, ale skoro firma się zmieniła i teraz pracuje na siebie, jakoś dba lepiej o pracowników, to może jednak warto spróbować? bo sam nie wiem do końca czy warunki na pewno się poprawiły, a mój jeden znajomy tam pracował własnie, tylko, że nie mam z nimi kontaktu żadnego tak naprawde i nie wiem..
kamil 2015-03-25 12:55:17
wiesz co @Tysek mi sie wydaje, że jak masz normalnie firmę, która zmienia właścicieli albo szefostwo to jednak zawsze wszytsko się zmoieni a juz na pewno sama polityka firmy. To jest całkiem naturalne, więc tylko trzeba patrzeć czy na plus czy na minus się zmieni, ale jak ludzie pisz, ze jst dobrze to czemu by nie aplikować?
basia 2016-05-15 10:30:21
Hm jakieś dziwne artykuły w sieci krążą na temat firmy, ktoś coś wie?
Zostaw swoją opinię o Eco Vital - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital