brak logo

RED POINT SECURITY

Warszawa

Opinie o RED POINT SECURITY

impel 2010-08-26 15:59:43
przecież to nasz sławetny impel czy red point to to samo i nic więcej liczy się aby do przodu a kaleki i tak nie narzekają tyle ,że to już śmiech na sali jak nie pełnosprawny stoi i pilnuje
anonim 2011-04-20 20:30:02
Zostałem zwolniony z tej firmy bez słowa (po prostu przyjechałem na swoją zmianę, a tam już był ktoś na moje miejsce - wszyscy wiedzieli, że zostałem wywalony oprócz mnie) za to, że odważyłem się poprosić o zastępstwo an niedzielę w która miałem szkołę (a byłem umówiony z kierownikiem, że nie będzie z tym problemu). Sami zdecydujcie czy chcecie pracować dla takich ludzi.
Pozdrawiam
Maniek 2011-05-07 20:02:37
Pracuję tu już półtora roku. Zarobki średnie ale zawsze na czas. A z pracy rzeczywiście wywalają ale cwaniaków i obiboków.
Dziadek 2011-06-14 15:37:33
Firma płaci na czas, ale jest fatalnie zarządzana. Kierownik ochrony ma wszystko[usunięte przez moderatora], zwalnia ludzi bez słowa i nie obiboków czy cwaniaków właśnie. Ludzi do pracy są przyjmowani z ''łapanki'', więc trudno o kogoś ogarniętego.
ania 2011-08-10 15:28:36
ZŁY - 2009-09-30 11:52:10

NASTĘPNA SPÓŁKA [usunięte przez moderatora] GDZIE JEST ZUS NA TAKICH

MA OGLOSZENIACH JEST CO INNEGO A W PRAKTYCE INNE STAWIKI
anonim 2011-08-22 13:06:30
niestety po przrpacowaniu miesiaca pieniadze przelewem dostalem grubo po terminie
pozatym kolega który pracowal ze mna ma 200 zł za mało
gość 2012-01-15 17:45:02
Nie ma już Red Pointa, od Nowego Roku wykupił nas IMPEL, skąd my to znamy
apostata 2012-05-07 16:34:21
A któż to w/g Ciebie jest obibokiem i cwaniakiem.?
Czy ten który ma 3,4 choroby,ma 55-65 lat sam ledwo łazi,a wymagania!!!! Jeszcze trochę to na niektórych obiektach, dyrektorzy,prezesi tychże będą żądać aby "ochroniarze"podcierali tyłki ich rodzicom,rąbali drzewo w na opał.itp.co niektórzy "menadżerowie"-byli zomowcy,trepy,byli wojskowi średniego szczebla,po to by utrzymać "obiekt" zaczną lizać tyłki.
Spotkałem się z kolegą który robi za ogrodnika, z licencją w czasie swojego dyżuru musi -na polecenie -"szefa ochrony" wykonywać tę pracę za friko,Człowiek z połamanym kręgosłupem,chorobą serca-inwalida zapi...la jak zdrowy,a po kilku takich zmianach pada,i wtedy afera bo nie ma kim obsadzić zmiany.
Misi 2015-02-25 02:26:38
Odnoszę wrażenie, że nie ma co liczyć na to, że w pracy na ochronie zarobi się nie wiadomo jakie kokosy. Wiadomo, że od wielu miesięcy czy nawet lat tego typu pracy jest traktowana po macoszemu, często zatrudniani do ochrony ważnych obiektów są panowie starsi czy schorowani, którzy w razie potrzeby nie są w stanie podjąć interwencji. Podobnie chyba jest i w red poincie?
Tomaszek 2015-03-30 20:12:17
W Red Point Security pracuję od 8 miesięcy w GI. Tutaj narzekać nie mogę. Wynagrodzenie bez szału ale da się żyć. Za to wyposażenie na tym stanowisku naprawdę na wielki plus a pracowałem wcześniej w "fioletowej" firmie więc mam porównanie. Na obiektach stacjonarnych dziadków nie stawiają jedynie na budowach ale też nie zawsze. Z tego co słyszałem od inspektora starają się nie łapać na siłę obiektów.
Karolcia 2015-06-19 11:32:02
Wypłata na czas, miła atmosfera pracy. Podchodzą całkiem po ludzku do człowieka :) co nie jest normą w niektórych agencjach S....
katiusza 2016-08-10 18:51:01
Pracuje w łodzi, stawka godzinowa na tle konkurencji przyzwoita, do tego karnet na siłkę. Dobra atmosfera pracy. A więc innym odradzam bo nie chce stracić pracy :D
1
basia 2016-08-10 21:45:56
a możesz w takim razie napisać co rozumiesz przyjacielu poprzez konkurencyjną i przyzwoita stawke wynagrodzenia? nie bede ukrywała że zastanawiam się nad kilkoma pracodawcami z branzy i chciałabym mieć kompleksowe info jeśli chodzi o stawki wynagrodzenia
Zostaw swoją opinię o RED POINT SECURITY - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RED POINT SECURITY