Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Trepko sp. z.o.o.


Oceniono 49 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 15 osób
zdjecie uzytkownika
anonimowo - 2010-08-24 03:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczniowie w tym zakładzie pod względem płacowym mają bardzo dobrze. W zakładzie na święta Bożego Narodzenia pracownicy dostają naprawdę piękne paczki oraz bony... Co do wyżej wymienionego Majstra, zależy jak się robi i jak się podchodzi do rozmowy. Z resztą kto lubi własnego szefa?! Ludzie ogólnie ok
zdjecie uzytkownika
Szczery! - 2010-10-10 14:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakład naprawdę ok. Pracuję tam trzy lata i stwierdzam że Ci, którzy narzekają mają po prostu za dobrze! Proponuję iść na dwa miesiące do innego zakładu pracować a wrócicie z płaczem, prosząc o wybaczenie.
zdjecie uzytkownika
Polmos - 2011-10-16 19:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ok, atmosfera dobra, Ale płaca marna jak psie odchody. Po prostu płacą marnie początkującym przez długi czas. Troszke zmuszają do nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
entSonet Postalutum - 2011-12-20 11:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie liczni "zaufani" ludzie mają tutaj całkiem niezłe, ciepłe posadki. Jednak pozostali, szeregowi pracownicy nie są tutaj traktowani dobrze. Niestety nie polecam tej firmy. Niskie zarobki.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-05-17 19:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie 3,5 roku.. Chwalę i cenię każdą minutę. Świetni ludzie, koleżeńska atmosfera i bogaty socjal. Wróciłbym tam ale niestety moje stanowisko się po prostu rozpłynęło. Może kiedyś ;) Szczerze polecam!
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-12-06 17:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwał serce - stres? Trzeba było tyle nie pić.
zdjecie uzytkownika
Terpiarz - 2013-01-09 15:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napewno Nie Trepko to wspaniały zakład Płacom Genialnie a atmosfera wspaniała ale żeby tam sie dostac to trzeba naprawde sie postarać.A po drugie jeżle ktoś narzeka na ten zakład to takiemu dac tylko w( usunięte przez administratora )bo tam 3.000 złoty dla każdego to naprawde dóżo
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 16:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Terpiarz czy miła atmosfera w Trepko sp.z.o.o jest zasługą pracowników czy też wyrozumiałoscią osób nadzorujących pracą?
zdjecie uzytkownika
Uczeń - 2013-12-06 22:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trepko to bardzo dobry zakład sam takm jestem uczniem Uczniowie dostają na śniadanie 2 bułki , ale jezeli ktoś sie nie uczy to wypada.niema nawet szan odrazu wypat.Dlatego nauke trzeba traktowac jak prace.
zdjecie uzytkownika
Niedoszły - 2013-12-06 22:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dwukrotnie podchodziłem do rozmów i nie wyszło i żałuję, że nie zostałem zaakceptowany, bo zależy mi na pracy we firmie tej wielkości, która pracuje na ustalonych zasadach, i to jeżeli chodzi o wewnętrzne funkcjonowanie firmy i jeśli o system oceny pracowników (w szczególności finansowy).
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-11
Żródło: Gowork.pl
Gniezno
(wielkopolskie)
Firma TREPKO Sp. z o.o. jest polską filią koncernu TREPKO A/S z siedzibą w Danii, światowego lidera rynku automatów pakujących dla przemysłu spożywczego. Nasza firma w Gnieźnie stanowi centrum produkcyjno-logistyczne całego koncernu Trepko. Zatrudniamy ponad 300 osób. Aktualnie w związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy osób do Działu Serwisu na stanowisko: Inżynier Serwi
zdjecie uzytkownika
claude - 2014-03-23 11:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracował ktoś z Was w TREPKO jako kontroler? wiecie może czego mógłbym spodziewać się na rozmowie o pracę?
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-04-06 13:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety nie, ale jeżeli pracowałeś już wcześniej na tym stanowisku to powinieneś dać radę. Ewentualnie sprawdź na goworku w zakładce o rozmowach
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-04-11 07:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też chciałbym tam pracować, jak widzę po powyższych wpisach - mam dużą konkurencję :) chociaż mają teraz aż cztery oferty na www!
zdjecie uzytkownika
informator - 2014-04-15 16:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-26 16:33:09]:
Hmmm, po prostu panuje NORMALNA atmosfera. Nikt oczywiście nikomu nie słodzi, jeśli zawalasz robotę to "bura" murowana. Ale jeśli nie ma powodów do narzekania to na pewno złego słowa nie uświadczysz. Współpraca jest ważna, pożyczanie narzędzi czy też czasami pomoc w zamocowaniu detali jest niezbędna. Nikt nie będzie stał z boku i patrzył jak się męczysz. Mistrzowie też czasem doradzą. Po prostu jest normalnie i nikt nie próbuje nikomu kłód pod nogi rzucać. Ale za Ciebie też nikt roboty nie zrobi a jeśli robotę zepsujesz będziesz sam musiał naprawić.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trepko sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x