Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Trepko sp. z.o.o.

zdjecie uzytkownika
Szczery! - 2010-10-10 14:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakład naprawdę ok. Pracuję tam trzy lata i stwierdzam że Ci, którzy narzekają mają po prostu za dobrze! Proponuję iść na dwa miesiące do innego zakładu pracować a wrócicie z płaczem, prosząc o wybaczenie.
zdjecie uzytkownika
Polmos - 2011-10-16 19:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca ok, atmosfera dobra, Ale płaca marna jak psie odchody. Po prostu płacą marnie początkującym przez długi czas. Troszke zmuszają do nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
entSonet Postalutum - 2011-12-20 11:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie liczni "zaufani" ludzie mają tutaj całkiem niezłe, ciepłe posadki. Jednak pozostali, szeregowi pracownicy nie są tutaj traktowani dobrze. Niestety nie polecam tej firmy. Niskie zarobki.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2012-05-17 19:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie 3,5 roku.. Chwalę i cenię każdą minutę. Świetni ludzie, koleżeńska atmosfera i bogaty socjal. Wróciłbym tam ale niestety moje stanowisko się po prostu rozpłynęło. Może kiedyś ;) Szczerze polecam!
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-12-06 17:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwał serce - stres? Trzeba było tyle nie pić.
zdjecie uzytkownika
Terpiarz - 2013-01-09 15:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napewno Nie Trepko to wspaniały zakład Płacom Genialnie a atmosfera wspaniała ale żeby tam sie dostac to trzeba naprawde sie postarać.A po drugie jeżle ktoś narzeka na ten zakład to takiemu dac tylko w( usunięte przez administratora )bo tam 3.000 złoty dla każdego to naprawde dóżo
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 16:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Terpiarz czy miła atmosfera w Trepko sp.z.o.o jest zasługą pracowników czy też wyrozumiałoscią osób nadzorujących pracą?
zdjecie uzytkownika
Uczeń - 2013-12-06 22:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trepko to bardzo dobry zakład sam takm jestem uczniem Uczniowie dostają na śniadanie 2 bułki , ale jezeli ktoś sie nie uczy to wypada.niema nawet szan odrazu wypat.Dlatego nauke trzeba traktowac jak prace.
zdjecie uzytkownika
Niedoszły - 2013-12-06 22:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dwukrotnie podchodziłem do rozmów i nie wyszło i żałuję, że nie zostałem zaakceptowany, bo zależy mi na pracy we firmie tej wielkości, która pracuje na ustalonych zasadach, i to jeżeli chodzi o wewnętrzne funkcjonowanie firmy i jeśli o system oceny pracowników (w szczególności finansowy).
zdjecie uzytkownika
claude - 2014-03-23 11:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracował ktoś z Was w TREPKO jako kontroler? wiecie może czego mógłbym spodziewać się na rozmowie o pracę?
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-04-06 13:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety nie, ale jeżeli pracowałeś już wcześniej na tym stanowisku to powinieneś dać radę. Ewentualnie sprawdź na goworku w zakładce o rozmowach
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-04-11 07:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też chciałbym tam pracować, jak widzę po powyższych wpisach - mam dużą konkurencję :) chociaż mają teraz aż cztery oferty na www!
zdjecie uzytkownika
informator - 2014-04-15 16:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-26 16:33:09]:
Hmmm, po prostu panuje NORMALNA atmosfera. Nikt oczywiście nikomu nie słodzi, jeśli zawalasz robotę to "bura" murowana. Ale jeśli nie ma powodów do narzekania to na pewno złego słowa nie uświadczysz. Współpraca jest ważna, pożyczanie narzędzi czy też czasami pomoc w zamocowaniu detali jest niezbędna. Nikt nie będzie stał z boku i patrzył jak się męczysz. Mistrzowie też czasem doradzą. Po prostu jest normalnie i nikt nie próbuje nikomu kłód pod nogi rzucać. Ale za Ciebie też nikt roboty nie zrobi a jeśli robotę zepsujesz będziesz sam musiał naprawić.
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-05-07 20:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to brzmi bardzo uczciwie i w miarę fajnie, pytanie, czy rzeczywiście w Trepko jest tak jak pisze informator...
zdjecie uzytkownika
trepiarz - 2014-06-15 12:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trepko jest jak gniezno, z wierzchu ladnie a w rzeczywistosci kolorowo nie jest, normy nie do wyrobienia, wspolpracownicy buraki czasem sie zdarza, wyplata na poczatek mala i brak szans przez dlugi czas na podwyzke. ile ugrasz na poczatku tyle bedziesz mial przez dluzszy czas. tylko socjal jest w miare ok. jak na gniezno to wszystko masz na kwitku zadnej lewizny nie ma.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-06-21 01:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co takiego dokładnie macie w systemie socjalnym z Trepko? Poszukują bardzo wielu Tokarzy, do różnych miast, byłbym zainteresowany.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-07-07 14:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile moze zarobic serwisant jezdzacy po swiecie w TREPKO ?
5000 na reke jest mozliwe co miesiac ???
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-07-07 22:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trepko z tego co wiem nie poszukuje serwisantów, Aktualne oferty pracy na stronie to: INŻYNIER SERWISU / SERWISANT KONTROLER KONTROLI MIĘDZYOPERACYJNEJ OPERATOR OBRABIARKI SKRAWAJĄCEJ-WYTACZARZ
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-07-19 23:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile moze zarobic INŻYNIER SERWISU / SERWISANT ?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-31 11:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2500
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-08-18 22:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500 zlotych na reke ??? EURO???, Dolarow???

Mi chodzi o taki serwis miedzynarodowy.
zdjecie uzytkownika
kimmy - 2014-09-09 20:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, bo nadal Trepko poszukuje Inżyniera Serwisu, reszta ofert już nie istnieje, coś długo nie mogą nikogo znaleźć. Ich wymagania to wykształcenie min. średnie techniczne (Technik/Inżynier - Elektryk / Elektromonter /Elektronik / Mechanik / Mechatronik), komunikatywna znajomość języka angielskiego powalająca na porozumiewanie się z klientami, dyspozycyjność, gotowość do zagranicznych podróży służbowych, prawo jazdy kat. B., mile widziana znajomość języka niemieckiego lub rosyjskiego, samodzielność, umiejętność analizy sytuacji, odporność na stres, wysoka kultura osobista, komunikacja interpersonalna itp. Widać trudno je spełnić..
zdjecie uzytkownika
qwe - 2014-09-15 15:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inżynier Serwisu widnieje ponieważ jest bardzo dużo zleceń i są zwyczajnie potrzebne ręce do pracy tak stwierdzam. Na wymienione stanowisko przyszło kilka osób ale naprawdę brakuje porządnych ludzi znających się na takiej pracy bo specjalistów zwyczajnie jest bardzo mało.
zdjecie uzytkownika
carlos - 2014-09-30 21:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Trepko to światowy producent urządzeń pakujących dla przemysłu spożywczego. Mogą pochwalić się już ponad 65-letnim doświadczeniem i ugruntowaną pozycją w czołówce najlepszych przedsiębiorstw zajmujących się produkcją maszyn pakujących. Cieszą się zaufaniem szerokiego grona Klientów w ponad 120 krajach na całym świecie.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-11-16 22:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli widać że Trepko jest firmą z przyszłością, tz nie będzie trzeba się martwić na przyszłość czy przetrwamy kolejny rok i będzie trzeba poszukiwać od nowa jakiejś roboty ? bo dzisiaj coś ciekawego pod każdym względem ( atmosfera, rodzaj umowy, pensja ) jest nie lada wyzwaniem i wydaje mi się że w każdym zawodzie
zdjecie uzytkownika
dąbek - 2014-12-01 01:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trepko poszukuje obecnie nowych pracowników na stanowisko specjalisty do spraw spawalnictwa . Jeśli chodzi o to co firma ma do zaoferowania to jest m.in. Bogaty pakiet socjalny. Atrakcyjne warunki zatrudnienia. Przyjazna atmosfera pomiędzy pracownikami, choć z tym to akurat chyba nie wszyscy na tym forum się zgodzą
zdjecie uzytkownika
dale? - 2015-01-31 06:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DAlej szukaja na to stanowisko w ogole kogos czy juz wszystkich znalezli? prosze o ifnoramcje - w ogole jakie ladne stawnoisko ktos sobie wymyslil - specjalista do spraw spawalnictwa - nic innego jak teraz trzeba zobaczyc ile tam mozna zrobic bo dla mnei to jedyna kwestia decydujaca o tym czy skladam swoje cv czy nie .
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-02-13 13:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile moze zarobic INŻYNIER SERWISU / SERWISANT ?

Co roku jest ogloszenie? Serwisanci sami odchodza czy firma tak sie rozwija ze potrzebuje nowych ludzi.
Kiedys byla afera miendzynarodowa bo serwisant kupowal sprzedawal lewe EURO. Pracuje jeszcze ten gostek.
zdjecie uzytkownika
ronald - 2015-02-22 02:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze że ta cała firma Trepko to światowy producent maszyn pakujących. Wiedziałem z opowiadań ze są bardzo rozprzestrzenieni ale że na cały świat to nie miałem pojęcia. W sumie może mógłbym jako serwisant u nich robić. Tylko skoro piszą że są światowi to kasa na którą można u nich liczyć też jest z pólki światowych?
zdjecie uzytkownika
Mikens - 2015-03-11 12:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Trepko mające siedzibę w Gnieznie można uznać za największego producenta w Polsce? Zastanawiam się mocno nad podjęciem pracy u nich, ale chciałbym mieć pewność, że można mieć całkiem niezłe zarobki, bo sądząc po poprzednich komentarzach użytkowników ciągle mogą szukać rąk do pracy, ale tematu zarobków nikt nie poruszył..
zdjecie uzytkownika
TREP - 2015-03-13 13:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W serwisie prym wiodą "Młode Wilki".
zdjecie uzytkownika
teresa - 2015-03-27 13:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
napiszcie o co chodzi z tymi młodymi wilakmi bo już w kontekście tej firmy nie pierwszy raz to pojęcie słyszę i chciałabym sobie to wreszcie wyjaśnić. ja najbardziej w tej firmie chciałbymk zostać serwisantem. po pierwsze, nie wiem czy to swtanowisko jest jeszcze wolne i aktualne a po drugie nie wiem jak się zabrac za rekrutację, pomocy!
zdjecie uzytkownika
Dzikkus - 2015-03-29 00:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozmawiałem z nimi. Wydaje mi się, że szukają po prostu młodych chłopaków, którzy będą zasuwali w delegacjach po całym Świecie jak szaleni, za słabą wypłatę. Bez wytchnienia bo między wyjazdami trzeba wyrabiać godziny w fabryce. Zero aut służbowych. Tą piątkę to podzielcie sobie raczej przez dwa...
zdjecie uzytkownika
bezrobol5 - 2015-04-08 10:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kimmy - 2014-09-09 20:56:25]:
Specjalista nie będzie pracował za pieniądze kasjerki z hiprmarketu a jak się już z ropędu złapie to niedługo zagrzeje. Nie łudźcie się na kokosy. Obce firmy nie przychodzą do PL aby napychać nam wszystkim kieszenie. Oni mają w swoich krajach dosyć darmozjadów którym trzeba wysoki socjal płacić...
zdjecie uzytkownika
meggi - 2015-04-17 15:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bezrobol5 Ty tam pracowałeś już jakiś czas? bo szukam kogoś kto naprawde ma sporo informacji, zależy mi głownie na tych kokosach, czy uda mi sie zarobić chociaż 1600 zł?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-07-16 15:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAXCESS - Międzynarodowa firma z ponad 50-letnią tradycją w branży maszynowej, głównie dla przemysłu papierniczego, poligraficznego, metalowego itd. poszukuje osób na stanowisko:

CNC tokarz
Miejsce pracy: Bugaj (12 km od Poznania, 30 km od Gniezna)

Główne zadania CNC tokarza
Obsługa tokarki CNC (sterownik: Sinumerik),
Dobieranie odpowiednich narzędzi i parametrów skrawania,
Odczyt rysunków technicznych,

Wymagania
Wykształcenie zawodowe lub średnie techniczne (preferowane: obróbka skrawaniem, mechanika),
Doświadczenie przy pracy z maszynami CNC (tokarki),
Umiejętność posługiwania się przyrządami pomiarowymi,
Umiejętność czytania dokumentacji technicznej (warunek konieczny),
Sumienność i rzetelność,
Mile widziana umiejętność programowania maszyn CNC.

Oferujemy
Ciekawą pracę w międzynarodowej firmie,
Dobre warunki płacowe adekwatne do umiejętności, zaangażowania i efektów pracy,
Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji,
System świadczeń pozapłacowych,
Prywatna opieka medyczna.

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres e-mail: Andrzej.Soliwoda@maxcess.eu
zdjecie uzytkownika
nowek - 2015-07-22 21:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wszystko łądnie napisane, tylko jak zawsze, nie wiadomo jakie są zarobki, bo jednak 1500 czy 1800 jednak nie zachęci wielu osób, a właśnie na takie zarobki chyba można w tej firmie liczyć, a nie są do zarobki adekwatne od umiejętności. Niby firma rzetelna, no ale zawsze trzeba pilnować swojego, żeby zarobić.
zdjecie uzytkownika
ghteg - 2015-11-18 22:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowek - 2015-07-22 21:41:55]:
takie zarobki w Gnieznie to już patologia od dawna prawda?
zdjecie uzytkownika
jup - 2015-11-25 15:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem dlaczego tak rzetelna firma jak Trepko, która oferuje tak wiele stanowisk pracy, może proponować swoim pracownikom tak niskie kwoty.. Według mnie to bardzo słabe podejście kierownictwa, bo nie wiem czy by przeżyli za takie pieniądze. Fajnie, jakby pomyśleli o tym w ten sposób i jednak podnieśli wysokość wynagrodzeń.
zdjecie uzytkownika
TREP - 2016-02-12 00:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pensje dla trepów. Ing nie zarobi.
zdjecie uzytkownika
Boo - 2016-02-19 20:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie to są pensje @Trep i o co dokładnie chodzi z ING bo nie czaję powiązania, byłoby miło się dowiedzieć, mam nadzieję, że to nie jest problem, dziękuję
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-02-21 20:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jup - 2015-11-25 15:00:01]:
Jak to trepko....wyssać z ludzi ile sie da a wypłata....w przeciągu kilku lat obcili social o połowę...praca i atmosfera dupy nie urywa...powiem więcej, zarobki jak na wykonywana pracę marne...po ostatniej podwyżce zarabiam mniej...
zdjecie uzytkownika
dobry - 2016-02-24 22:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tobą zarobki tragiczne i robi się coraz gorzej. W ostatnim czasie zwolniło się dużo ludzi i z tego co słychać to nie koniec. Szykujcie podania niedługo będą wolne miejsca.
zdjecie uzytkownika
Igor - 2016-03-15 21:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne, że tak nagle ludzie zaczęli się zwalniać.. jak dla mnie, to albo prowokacja, albo w firmie stało się coś złego. @dobry jak wyglądają zarobki, podpowiesz?
zdjecie uzytkownika
ParaPamPapam - 2016-04-20 10:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Igor, lepsze warunki daje ktoś inny, to ludzie idą. Czy dzieje się gorzej? Na pewno tak, bo nikt nie odchodzi, jeśli dobrze się pracuje. Oprócz VW i Kirchhoffa są jeszcze inne firmy, które szukają ludzi. Gniezno24 pisało o firmie produkujące ekologiczne kleje. Chyba koło Kirchhoffa mają być.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2016-04-20 10:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zainteresowała mnie oferta pracy na stanowisku Spawacz, z tego co czytam zapewniają na prawdę dobre warunki pracy, bogaty pakiet socjalny i możliwość rozwoju zawodowego. Jednak z tego co czytam na forum @anonim, pisze zupełnie co innego. Jak to jest, ktoś mi pomoże i wyjaśni?
zdjecie uzytkownika
inzynier serwisu - 2016-05-03 20:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiem wszystkim dogłębnie problem zwolnień pracowników zaczął się pod nowymi rządami zarządu, W Serwisie nie wypłaca się nadgodzin tylko odbiera wolne po powrocie do kraju a nadgodziny robić trzeba przymusowo niema możliwości odmowy kiedy u klienta czeka w zbiorniku 15 ton masła lub jogurtu zarobki oferowane na start w serwisie 2500 zł plus premia ok 300-400 zł i dieta przypadająca na kraj do jakiego jest sie delegowanym w każdym bądz razie poniżej 1000 eur a praca na całym świecie i wizyty w domu to 2 lub3 dni i 2 tyg wyjazdu praca na montażu to zarobki rzędu ok 2000 pracownicy z długim stażem w systemie nadgodzinowym potrafią zarabiać nawet 4500 zl bardzo bogaty social Niewątpliwie najleprzy pracodawca w gnieznie w mojej opini
zdjecie uzytkownika
kurka - 2016-05-06 23:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co piszesz @inzynier serwisu to nie wygląda to tak źle, jak na moje oko. A teraz szukają spawacza i informatyka do Gniezna. Cieawki mnie jak sie tam pracuje, jak ludzie, czy są dla siibeie w maire życzliwi? bede wdzieczna za inforacje!!! :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: - test językowy;
- sprawność rysowania, do wyboru: ręcznie, AutoCAD i Inventor (rysowanie bryły - sześcian z wyrezowaniami, otworami itd.)
Pytania: - powody rozstań z poprzednimi firmami;
- doświadczenie;
- wykorzystywanie języków obcych
zdjecie uzytkownika
anonymous - 2016-05-07 10:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kurka, jesli chodzi o atmosfere jest calkiem ok, z tego co mi wiadomo ludzie sa naprawde w porzadku,nie ma wyscigu szczuròw. Robisz dobrze to, co lezy w Twoich obowiazkach i nikt sie nie czepia. Co do wypowiedzi @inzynier serwisu- coz, chlopaki pracujacy w serwisie musza miec wiedze i ogarniac mechanike, elektryke oraz podstawy automatyki- wiec chyba nie ma sie co dziwic, ze za takie pieniadze jakie oferuje Trepko nie ma chetnych do pracy. Jaki jest sens byc gosciem w domu, robic nadgodziny, jesli mozna miec te same pieniadze pracujac na miejscu i to bez ciaglych nadgodzin ?
zdjecie uzytkownika
fg - 2016-06-15 21:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to super @anonymous bo ja tam uwazam ze atmosfera w firmie jest jednak bardzo waznym elementem :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Trepko sp. z.o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trepko sp. z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert