logo Trepko sp. z.o.o.

Trepko sp. z.o.o.

Gniezno

Opinie o Trepko sp. z.o.o.

anonimowo 2010-08-24 03:14:12
Uczniowie w tym zakładzie pod względem płacowym mają bardzo dobrze. W zakładzie na święta Bożego Narodzenia pracownicy dostają naprawdę piękne paczki oraz bony... Co do wyżej wymienionego Majstra, zależy jak się robi i jak się podchodzi do rozmowy. Z resztą kto lubi własnego szefa?! Ludzie ogólnie ok
1
Szczery! 2010-10-10 14:40:50
zakład naprawdę ok. Pracuję tam trzy lata i stwierdzam że Ci, którzy narzekają mają po prostu za dobrze! Proponuję iść na dwa miesiące do innego zakładu pracować a wrócicie z płaczem, prosząc o wybaczenie.
Polmos 2011-10-16 19:20:59
Praca ok, atmosfera dobra, Ale płaca marna jak psie odchody. Po prostu płacą marnie początkującym przez długi czas. Troszke zmuszają do nadgodzin.
5
entSonet Postalutum 2011-12-20 11:28:58
Nie liczni "zaufani" ludzie mają tutaj całkiem niezłe, ciepłe posadki. Jednak pozostali, szeregowi pracownicy nie są tutaj traktowani dobrze. Niestety nie polecam tej firmy. Niskie zarobki.
Anonim 2012-05-17 19:54:10
Pracowałem w tej firmie 3,5 roku.. Chwalę i cenię każdą minutę. Świetni ludzie, koleżeńska atmosfera i bogaty socjal. Wróciłbym tam ale niestety moje stanowisko się po prostu rozpłynęło. Może kiedyś ;) Szczerze polecam!
ja 2012-12-06 17:12:19
Zwał serce - stres? Trzeba było tyle nie pić.
1
Terpiarz 2013-01-09 15:37:49
Napewno Nie Trepko to wspaniały zakład Płacom Genialnie a atmosfera wspaniała ale żeby tam sie dostac to trzeba naprawde sie postarać.A po drugie jeżle ktoś narzeka na ten zakład to takiemu dac tylko w( usunięte przez administratora )bo tam 3.000 złoty dla każdego to naprawde dóżo
Uczeń 2013-12-06 22:43:39
Trepko to bardzo dobry zakład sam takm jestem uczniem Uczniowie dostają na śniadanie 2 bułki , ale jezeli ktoś sie nie uczy to wypada.niema nawet szan odrazu wypat.Dlatego nauke trzeba traktowac jak prace.
1
Niedoszły 2013-12-06 22:52:39
Dwukrotnie podchodziłem do rozmów i nie wyszło i żałuję, że nie zostałem zaakceptowany, bo zależy mi na pracy we firmie tej wielkości, która pracuje na ustalonych zasadach, i to jeżeli chodzi o wewnętrzne funkcjonowanie firmy i jeśli o system oceny pracowników (w szczególności finansowy).
2
wojtek 2014-04-11 07:17:09
też chciałbym tam pracować, jak widzę po powyższych wpisach - mam dużą konkurencję :) chociaż mają teraz aż cztery oferty na www!
informator 2014-04-15 16:25:57
Hmmm, po prostu panuje NORMALNA atmosfera. Nikt oczywiście nikomu nie słodzi, jeśli zawalasz robotę to "bura" murowana. Ale jeśli nie ma powodów do narzekania to na pewno złego słowa nie uświadczysz. Współpraca jest ważna, pożyczanie narzędzi czy też czasami pomoc w zamocowaniu detali jest niezbędna. Nikt nie będzie stał z boku i patrzył jak się męczysz. Mistrzowie też czasem doradzą. Po prostu jest normalnie i nikt nie próbuje nikomu kłód pod nogi rzucać. Ale za Ciebie też nikt roboty nie zrobi a jeśli robotę zepsujesz będziesz sam musiał naprawić.
trepiarz 2014-06-15 12:28:26
trepko jest jak gniezno, z wierzchu ladnie a w rzeczywistosci kolorowo nie jest, normy nie do wyrobienia, wspolpracownicy buraki czasem sie zdarza, wyplata na poczatek mala i brak szans przez dlugi czas na podwyzke. ile ugrasz na poczatku tyle bedziesz mial przez dluzszy czas. tylko socjal jest w miare ok. jak na gniezno to wszystko masz na kwitku zadnej lewizny nie ma.
Patryk 2014-07-07 14:19:53
Ile moze zarobic serwisant jezdzacy po swiecie w TREPKO ?
5000 na reke jest mozliwe co miesiac ???
Patryk 2014-07-19 23:24:45
Ile moze zarobic INŻYNIER SERWISU / SERWISANT ?
olo 2014-07-31 11:51:50
2500
2
Patryk 2014-08-18 22:18:22
2500 zlotych na reke ??? EURO???, Dolarow???

Mi chodzi o taki serwis miedzynarodowy.
qwe 2014-09-15 15:52:45
Inżynier Serwisu widnieje ponieważ jest bardzo dużo zleceń i są zwyczajnie potrzebne ręce do pracy tak stwierdzam. Na wymienione stanowisko przyszło kilka osób ale naprawdę brakuje porządnych ludzi znających się na takiej pracy bo specjalistów zwyczajnie jest bardzo mało.
dąbek 2014-12-01 01:20:11
trepko poszukuje obecnie nowych pracowników na stanowisko specjalisty do spraw spawalnictwa . Jeśli chodzi o to co firma ma do zaoferowania to jest m.in. Bogaty pakiet socjalny. Atrakcyjne warunki zatrudnienia. Przyjazna atmosfera pomiędzy pracownikami, choć z tym to akurat chyba nie wszyscy na tym forum się zgodzą
dale? 2015-01-31 06:27:38
DAlej szukaja na to stanowisko w ogole kogos czy juz wszystkich znalezli? prosze o ifnoramcje - w ogole jakie ladne stawnoisko ktos sobie wymyslil - specjalista do spraw spawalnictwa - nic innego jak teraz trzeba zobaczyc ile tam mozna zrobic bo dla mnei to jedyna kwestia decydujaca o tym czy skladam swoje cv czy nie .
Patryk 2015-02-13 13:37:41
Ile moze zarobic INŻYNIER SERWISU / SERWISANT ?

Co roku jest ogloszenie? Serwisanci sami odchodza czy firma tak sie rozwija ze potrzebuje nowych ludzi.
Kiedys byla afera miendzynarodowa bo serwisant kupowal sprzedawal lewe EURO. Pracuje jeszcze ten gostek.
TREP 2015-03-13 13:56:59
W serwisie prym wiodą "Młode Wilki".
5
Dzikkus 2015-03-29 00:59:23
Rozmawiałem z nimi. Wydaje mi się, że szukają po prostu młodych chłopaków, którzy będą zasuwali w delegacjach po całym Świecie jak szaleni, za słabą wypłatę. Bez wytchnienia bo między wyjazdami trzeba wyrabiać godziny w fabryce. Zero aut służbowych. Tą piątkę to podzielcie sobie raczej przez dwa...
1
bezrobol5 2015-04-08 10:21:59
Specjalista nie będzie pracował za pieniądze kasjerki z hiprmarketu a jak się już z ropędu złapie to niedługo zagrzeje. Nie łudźcie się na kokosy. Obce firmy nie przychodzą do PL aby napychać nam wszystkim kieszenie. Oni mają w swoich krajach dosyć darmozjadów którym trzeba wysoki socjal płacić...
2
Andrzej 2015-07-16 15:18:38
MAXCESS - Międzynarodowa firma z ponad 50-letnią tradycją w branży maszynowej, głównie dla przemysłu papierniczego, poligraficznego, metalowego itd. poszukuje osób na stanowisko:

CNC tokarz
Miejsce pracy: Bugaj (12 km od Poznania, 30 km od Gniezna)

Główne zadania CNC tokarza
Obsługa tokarki CNC (sterownik: Sinumerik),
Dobieranie odpowiednich narzędzi i parametrów skrawania,
Odczyt rysunków technicznych,

Wymagania
Wykształcenie zawodowe lub średnie techniczne (preferowane: obróbka skrawaniem, mechanika),
Doświadczenie przy pracy z maszynami CNC (tokarki),
Umiejętność posługiwania się przyrządami pomiarowymi,
Umiejętność czytania dokumentacji technicznej (warunek konieczny),
Sumienność i rzetelność,
Mile widziana umiejętność programowania maszyn CNC.

Oferujemy
Ciekawą pracę w międzynarodowej firmie,
Dobre warunki płacowe adekwatne do umiejętności, zaangażowania i efektów pracy,
Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji,
System świadczeń pozapłacowych,
Prywatna opieka medyczna.

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres e-mail: Andrzej.Soliwoda@maxcess.eu
1
ghteg 2015-11-18 22:56:28
takie zarobki w Gnieznie to już patologia od dawna prawda?
TREP 2016-02-12 00:07:39
Pensje dla trepów. Ing nie zarobi.
anonim 2016-02-21 20:15:22
Jak to trepko....wyssać z ludzi ile sie da a wypłata....w przeciągu kilku lat obcili social o połowę...praca i atmosfera dupy nie urywa...powiem więcej, zarobki jak na wykonywana pracę marne...po ostatniej podwyżce zarabiam mniej...
dobry 2016-02-24 22:33:03
Zgadzam się z tobą zarobki tragiczne i robi się coraz gorzej. W ostatnim czasie zwolniło się dużo ludzi i z tego co słychać to nie koniec. Szykujcie podania niedługo będą wolne miejsca.
ParaPamPapam 2016-04-20 10:50:35
@Igor, lepsze warunki daje ktoś inny, to ludzie idą. Czy dzieje się gorzej? Na pewno tak, bo nikt nie odchodzi, jeśli dobrze się pracuje. Oprócz VW i Kirchhoffa są jeszcze inne firmy, które szukają ludzi. Gniezno24 pisało o firmie produkujące ekologiczne kleje. Chyba koło Kirchhoffa mają być.
1
inzynier serwisu 2016-05-03 20:48:33
Odpowiem wszystkim dogłębnie problem zwolnień pracowników zaczął się pod nowymi rządami zarządu, W Serwisie nie wypłaca się nadgodzin tylko odbiera wolne po powrocie do kraju a nadgodziny robić trzeba przymusowo niema możliwości odmowy kiedy u klienta czeka w zbiorniku 15 ton masła lub jogurtu zarobki oferowane na start w serwisie 2500 zł plus premia ok 300-400 zł i dieta przypadająca na kraj do jakiego jest sie delegowanym w każdym bądz razie poniżej 1000 eur a praca na całym świecie i wizyty w domu to 2 lub3 dni i 2 tyg wyjazdu praca na montażu to zarobki rzędu ok 2000 pracownicy z długim stażem w systemie nadgodzinowym potrafią zarabiać nawet 4500 zl bardzo bogaty social Niewątpliwie najleprzy pracodawca w gnieznie w mojej opini
1
anonymous 2016-05-07 10:19:22
@kurka, jesli chodzi o atmosfere jest calkiem ok, z tego co mi wiadomo ludzie sa naprawde w porzadku,nie ma wyscigu szczuròw. Robisz dobrze to, co lezy w Twoich obowiazkach i nikt sie nie czepia. Co do wypowiedzi @inzynier serwisu- coz, chlopaki pracujacy w serwisie musza miec wiedze i ogarniac mechanike, elektryke oraz podstawy automatyki- wiec chyba nie ma sie co dziwic, ze za takie pieniadze jakie oferuje Trepko nie ma chetnych do pracy. Jaki jest sens byc gosciem w domu, robic nadgodziny, jesli mozna miec te same pieniadze pracujac na miejscu i to bez ciaglych nadgodzin ?
XXX 2016-09-11 19:28:29
Cóż stabilna jest tylko podstawa, zasada jest prosta są nadgodziny jest fajna wypłata ,nie robisz nadgodzin jest bida , a atmosfera w pracy niestety ostatnio nie dopisuje i nie wiem skąd taka opinia powyżej chyba że komentarz wykonany przez kogoś z góry co sugeruje składnia zdania .
Andrzej 2016-09-15 12:46:49
Maxcess Sp. z o.o. międzynarodowa firma z ponad 50-letnią tradycją w branży maszynowej (ok 30 km od Gniezna), głównie dla przemysłu papierniczego, poligraficznego, metalowego itd. poszukuje osób na stanowisko: Tokarz i CNC operator (sterowniki: Heidenhaim). Pracując 5 dni w tygodniu / 40 h zarobki ok 2500 netto (tokarz), ok 2700 PLN (CNC operator). Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV andrzej.soliwoda@maxcess.eu.
Patryk 2016-09-28 19:56:14
Młodszy (czytaj TAŃSZY) Serwisant jak co roku poszukiwany!!!
2
Patryk 2016-10-13 21:06:11
Młodsi Serwisanci się zestarzeli albo wyjechali zagranice.
meks 2016-10-13 21:10:21
z pewnoscia tak, ale czasami firmy jak zatrudniaja to biora pod uwage miejsce pracy w jakim miescie pracujesz i jakos porownuja to z zarobkami, ale to fakt dosiawdczenie ma ogromne znaczenie
big love 2016-10-24 18:42:41
Serwisanci poprostu zmadrzeli i nie chca pracowac za 2000 tys netto...ale dyrekcja tego nie rozumie.
2
Zniesmaczony formą tekstu 2016-10-25 16:04:32
Coś z tym wpisem jest nie tak. Jeżeli uruchamia sie maszynę latami i klienci są niezadowoleni to nie narzekajcie na pieniądze. Do pracy bo tylko oczekiwaniami POLSKI nie zbudujecie
1
Koyot 2016-10-25 17:38:33
To co pisze Serwisant i Big Love to niestety prawda...Straszenie pracownikow zwolnieniami i przeniesieniem produkcji do Trepko Aseptic to ostatnio standard tej kiedys porzadnej firmy...Nie polecam!!
2
Chorazy 2016-10-26 17:19:24
Ryba psuje sie od głowy...szkoda
3
Serwisant 2016-10-26 17:24:46
Chyba z dieta...jak Ci za sniadanie nie zabiora...
1
ron 2016-10-27 19:04:53
Jakość jest taka jaką jest....ale jaką ma być skoro konstruktorzy grają w kulki
11
Generalnie 2016-11-01 09:58:11
Niedługo na montażu bedzie hulal wiatr..ludzie sami sie pozwalniaja i nie beda czekac na zwolnienia...
6
Johannes 2016-11-01 20:54:47
Zarząd albo nie chce widzieć albo naprawdę nie widzi, co jest grane. To, że serwis się kończy wiadomo było już jakiś rok temu, teraz podbierają ludzi z montażu więc rozpoczął się demontaż tego działu... młodzi odejdą szybciej niż się wydaje, a Volkswagen czeka z otwartymi ramionami... podobno mają zredukować załogę o kilka %... nie dzieje się dobrze i atmosfera między pracownikami trochę gęstnieje, póki co wypłaty nie ruszają... Serwisant 2016-10-24 18:34:25 klika postów wyżej ma niestety rację...
2
Obiektywny 2016-11-02 23:48:41
Przykro gdy widzi sie tak zle zarzadzanie. Brak rozmowy i zdrowego rozsadku w zarzadzaniu ktore doprowadzily do czesciowego rozpadu dzialu serwisu a teraz prowadza do rozpadu dzialow montazu. Mysle ze gdyby zarzad wyszedl do ludzi i z szacunkiem do nich przedstawili cala sytuacje od ich strony ludzie byliby bardziej przychylni. Gdyby zarzad przyszedl do ludzi i powiedzial ze faktycznie mamy spore braki w serwisie musimy uzupelniac ludzmi z montazu, musimy zrobic wam badania bo chcemy zadbac o wasz komfort jazdy a nie ze macie bilet do pociagu i jedz na delegacje z pewnoscia inaczej by to wygladalo. Ludzie byliby bardziej ugodowi co do wyjazdow gdyby przedstawili ze jest to przejsciowe. Ze musimy wdrozyc nowych 15 serwisantow i takie osoby beda jezdzic z bardziej doswiadczonymi monterami na uruchomienie ale zaznaczam jest to okres przejsciowy. Firma natomiast chce w ludziach wzbudzic strach ktory zaczyna odbijac sie czkawka. Ludzie sami beda chetniej odchodzic z firmy. Ludzi bedzie malo na montazu ale tymi dzialaniami doprowadza ze nikt nie bedzie odpowiedzialny z monterow za dany projekt. Tak dzielone byly maszyny na brygady. Zawsze "brygadzista" poczuwal sie do odpowiedzialnosci za swoja maszyne. Teraz jest rotacja 3 brygad na maszynie i brak odpowiedzialnego. Maszyna przez to na montazu jest nie dopracowana a termin wysylki wybija i trzeba wysylac. Dzial kontroli wyrobow gotowych nie istnieje. Jak klient zaplacil i chce maszyne to mimo ze nie jest gotowa i tak wyjedzie. Dla monterow i serwisantow w terenie brak wsparcia od strony technicznej. Znane na firme jest pojecie "no wymysl cos". Z kazda maszyna na uruchomienie powinien jechac konstruktor. Wysluchac oczekiwania klienta i sie dostosowac a nie stosowac zrzucanie odpowiedzialnosci na osoby uruchamiajace dany projekt. Ludzie ktorzy jada w teren sa od roboty a nie od szukania rozwiazan gdzie pieniadze biora osoby zwane konstruktorami ale nie naduzywalbym tego stwierdzenia. Szkoda ze naprawde fajna firma tak traci na swojej wartosci. Chcialoby sie zeby wrocil stary zarzad ktory zna pojecie szacunku dla drugiego czlowieka i mimo kryzysow za kazdym razem chcial zatrzymac swoich najlepszych fachowcow. Nowy zarzad mysli ze sa kolejki na bramie i kazdego mozna zastapic. Moze i sa ale nie sa swiadomi ze szkolenie osoby trwa na montazu co najmniej 3 lata zeby pojac funkcjonowanie maszyny a co dopiero kalibracje. Zal...
20
Zostaw swoją opinię o Trepko sp. z.o.o. - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trepko sp. z.o.o.