Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-01-20 20:52:46 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Sobieski sp. z o.o. - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-03-08 21:34:07 odpowiedz | cytuj
Witam
Niniejszym otwieram fan club byłego dyr. tej firmy słynnego Waśki dwojga imion , najmądrzejszego z mądrych.
anonim - 2009-03-09 20:39:34 odpowiedz | cytuj
KOLEDZY, BRAWA DLA ,,GENIUSZA'' FINANSJERY dariusza j !!!. ON ZABJA TĄ FIRMĘ
.Panie Prezesie RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim - 2009-03-13 21:41:09 odpowiedz | cytuj
A ja nie moge pojac jednej rzeczy. Co chcial osiagnac prezes waszej firmy powolujac na najwyzsza funkcje misia o tak malym rozumku. Moj synek potrafi myslec logiczniej niz ten geniusz intelektu.
Powodzenia zycze.
anonim - 2009-03-15 12:34:39 odpowiedz | cytuj
Generalny w porównaniu z poprzednikiem jest OK. Tamten dwojga imion magazynier z Pabianic potrafił tylko krzyczeć i zastraszać no i oczywiści pić wódę i to w pracy a zastać go trzeżwmy przed 12 to duży sukces. To on rozwalił tą firmę , to on kręcił własne wały z producentami i hurtownikami , ton dostawał łapówki.
A tym jak kupował hurtownie to powinna się zająć CBA
FACHOWIEC - 2009-03-15 19:02:03 odpowiedz | cytuj
Generalny jest już zatopiony i to własną prośbę, szkoda bo to koleś z charyzmą któremu uwierzyło sporo ludzi, ale albo sie jest GENERALNYM albo asytentem dyr, fin. Wierze jednak że powołanie Joli sz. na PREZESA STAROGARDU ukruci te nie potrzebne gierki i SOBIESKI dokopie konkurencji. AMEN !!!.
anonim - 2009-03-15 22:59:54 odpowiedz | cytuj
Wieszanie psów na byłym, czy obecnym generalnym lub finansowym jest bez sensu, bo wszystko co się tu dzieje, dzieje się prawdopodobnie za wiedzą i przyzwoleniem prezesów, chociaż firmie na pewno nie pomoże zatrudnianie kolejnych "geniuszy zarządzania" wyższego i niższego szczebla, których ostatnio sporo się w tej firmie pojawiło.
Zwykłym szarakom pozostaje już tylko modlić się (ale do Szefa w górze), żeby funkcjonowała jak najdłużej.
anonim - 2009-03-22 12:21:24 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-03-15 22:59:54http://www.bankier.pl/wiadomosc/Trynidad-i-Tobago-kupuje-wodki-1449445.html Przeczytajcie sobie drodzy państwo ten artykuł. Problemy firmy zaczęły się od posunięcia w nim opisanego. Wieszanie psów na byłym, czy obecnym generalnym lub finansowym jest bez sensu, bo wszystko co się tu dzieje, dzieje się prawdopodobnie za wiedzą i przyzwoleniem prezesów, chociaż firmie na pewno nie pomoże zatrudnianie kolejnych Żal patrzeć na to co zostało zrobione z tą firma przez [usunięte przez admina]. On to wszytsko r[usunięte przez admina]Nowy Naczelny przynajmniej próbuje coś robic , zmieniać i kreować a nie jak jego poprzednik mieć tylko jedna koncepcje na handel - wódeczka z kolegami właścicielami hurtowni , i promocje 24+1 pernamentnie przec cały rok i no i od czasu do czasu soczek do butelki. No ale na szczęście właściciel przejżał na oczy i zobaczył co [usunięte przez admina]robi za jego plecami i jakie [usunięte przez admina]kręci ....
anonim - 2009-03-24 22:18:10 odpowiedz | cytuj
Co ty [usunięte przez admina] , ani prawdziwi Carey's ani Bols nie robili takich ruchów , zawsze był respekt dla KRÓLA i co najwyżej zadrość o markę. A że [usunięte przez admina] są wszędzie to zobacz wpisy tamtej firmy. Zmiany muszą być ale te wymogła zmiana na [usunięte przez admina] , a stare czasy niech pozostaną na zawsze w jak najlepszej pamięci !!!.
anonim - 2009-03-25 08:58:26 odpowiedz | cytuj
A ja robiłem i tam w bolsie i tu w sobieskim i mogę wam powiedzieć tylko tyle - przestańcie bidolić i narzekać bo się tylko psychicznie pogrążacie a to źle wpływa na efekty pracy wasze i całej firmy. Weźcie się do roboty.
Zawsze tak było że tylko u sąsiada trawa bardziej zielona. Więc nie zazdrośćcie sąsiadowi tylko zacznijcie orać, siać i kosić na swoim.
Rzetelny - 2009-03-25 17:26:30 odpowiedz | cytuj
Nasza branża jest bardzo skupiona i tak naprawdę wszyscy się znają , dlatego uważam że najważniejsze to lubić co się robi i być przekonany że Firma dla której się to robi jest tego warta.
Myślę że piszę to w imieniu wszystkich nowych/starych z każdej branży i Firmy.
anonim - 2009-04-05 20:09:07 odpowiedz | cytuj
Szkoda że dyletancji i nieuki dorwały się do rządzenia spólkami dystrybucyjnymi i niszczą je robiąc własne interesiki . A tacy specjaliści jak [usunięte przez admina] to juz nie jedn [usunięte przez admina]zrobili i nie jedna firmę rozwalili.
anonim - 2009-04-07 22:44:48 odpowiedz | cytuj
A co ty wiesz o spółkach guru ?. Może wolałbyś ten dotychczasowy teatrzyk który pasował tym którzy spadli na to drugie miejsce !!!.
anonim - 2009-04-07 23:19:45 odpowiedz | cytuj
Miałem przyjemność poznać paru Dyr. Spółek oraz ich wspaniałą przeszłość łapówkarska więc chyba trochę wiem. A jak chcesz się dowiedzieć szczegółów to prosze bardzo ale zasada jest taka że najpierw się sprawdza opinie o ludziach a później się zatrudnia. ŻENADA I TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU
anonim - 2009-04-26 00:42:23 odpowiedz | cytuj
Ryba psuje się od góry. Firmą zarządza niekompetentny chaos o siwych włosach, reszta przyjmuje pozycję przetrwania do momentu wypadnięcia ostatniego siwego włosa. Nie robią postępów i się nie wychylają bo siwe nie lubi mądrzejszych, nawet ich nie słucha i się nie uczy. A daleko by zaszedł. Więc zanim napiszesz o innych najpierw zorientuj się dla czego tak jest.
anonim - 2009-05-06 19:13:59 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-04-26 00:42:23

Jezu, jak Ja to znam, jeżeli Pan KT nie przerwie tej farsy tzn że zwija biznes i odchodzi z Polski, a to by była olbrzymia strata i gradka dla konkurencji. Trzymajmy więc kciuki że ,,KOP'' już jest w drodze !!!.
BOLS - 2009-05-13 00:06:04 odpowiedz | cytuj
Wasz krool to nawet nie konkurencja... wiec nie piszcie takich głupot...
anonim - 2009-05-14 22:29:31 odpowiedz | cytuj
a i tak jest lepszy niz sobieszczak...
anonim - 2009-05-15 21:27:00 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-05-14 22:29:31

a i tak jest lepszy niz sobieszczak...

Dziecinada. Opluwajcie się przy piwie w barze bo ten portal służy do innych celów. A jak piwo wam nie smakuje to zróbcie sobie drinka 5cl Sobieski Vodka + 5cl Bols Vodka + wy cymbały i dajcie se po razie.
Prawdziwa konkurencja ma do siebie szacunek. Ja jestem pracownikiem Sobieskiego i nie wyobrażam sobie pluć na kolegów z CEDC i prowokować ich do tego samego bo to do niczego nie prowadzi.
Pozdrawiam konkurencję.
Sierra - 2009-05-18 21:28:31 odpowiedz | cytuj
BOLS - 2009-05-13 00:06:04

Wasz krool to nawet nie konkurencja... wiec nie piszcie takich głupot...

No cóż, widzę że co niektórzy zapomnieli ze jest jeszcze Polmos Lublin z słupkami walącymi w górę szybciej niż którakolwiek z naszych firm.
Widzę również, że i chłopcy z Bolsa i Sobieskiego będąc na szczycie myślą ze siedzą na piedestale i mogą już tylko kłócić się na forum czyja "krew" jest szlachetniejsza.
W myśl przysłowia "gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta" Lublin całkiem dobrze sobie radzi (będąc tym trzecim)
Może warto się zastanowić co wspólnie zrobić zeby podciac im skrzydełka.
Pozdrawiam Czerwonych i Niebieskich
anonim - 2009-05-21 11:30:57 odpowiedz | cytuj
LUDZIE, JEST JUŻ GŁOŚNO ŻE JEDEN Z WASZYCH ,,AWANSOWAŁ'' , może wreszcie wróci spokój i dobra współpraca.
anonim - 2009-05-21 22:13:54 odpowiedz | cytuj
Alleluja! Czekamy z niecierpliwością na fakty. Może choć w tej kwestii skończy się permanentny okres przejściowy.
I obyśmy w sądach mieli drugą odsiecz wiedeńską...
anonim - 2009-05-22 21:55:05 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-04-26 00:42:23

A SŁOWO CIAŁEM SIE STAŁO !!!, Nasz PREZES to GOŚĆ DUŻEGO FORMATU !!!, SZKODA ŻE TEGO BYŁO BRAK TEMU KTÓRY WŁAŚNIE ,,AWANSOWAŁ''.
T.- SUKCESÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim - 2009-05-23 17:49:49 odpowiedz | cytuj
niektórzy pisze sie razem.
cedc - 2009-06-02 09:41:15 odpowiedz | cytuj
SOBIESCCY,
TO TERAZ BĘDZIEMY PO RODZINIE ?, ALE NAM NIE PŁACĄ PROWIZJI ZA WASZE MARKI , TAKŻE JEŻELI BC NIE ZMIENI SYSTEMU TO NASZA SPRZEDAZ MA TEN UKŁAD W ...
x