Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Polski Prąd S.A

Opinie o Polski Prąd S.A

Pracowałeś w firmie Polski Prąd S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
donald - 2015-05-19 15:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przyjmują ludzi bez doświadczenia we Wrocławiu ? Kiedyś było ogłoszenie ale przez jakiegoś partnera praca dla polskiego prądu.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-05-19 23:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-05-03 21:27:52]:
to jest najlepsza opcja, skontaktować się, dowiedzieć co i jak, z jakim doświadczeniem przyjmują. nie bać się rozmawiać, w pp można śmiało pytać o wszystko! warto wiedzieć to co się chce, przed rozpoczęciem pracy :)
zdjecie uzytkownika
melon - 2015-05-20 16:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ktoś chce mieć ciekawą pracę, poznawać nowych ludzi, być w terenie a nie siedzieć za biurkiem, to ta praca jest dla niego. organizacyjnie trzeba mieć zaparcie, żeby sobie ułożyć plan dnia, spotkania itd,ale jak już się wyrobi odpowiednie nawyki to jest ok :)ja się świetnie odnalazłem w pp :)
zdjecie uzytkownika
run - 2015-05-20 19:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
postanowiłem się zaprzyjaźnić z pp i spróbować swoich sił, niedługo rozmowa. nie ma co zwlekać, czas ucieka a jak się w starej pracy nie zmieniło to się już nie zmieni. w pp wygląda na to,że dużo lepsze perspektywy mnie czekają.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-22 08:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [run - 2015-05-20 19:07:10]:
to trzymam kciuki.będziesz zadowolony. też miałem dylemat z poprzednią pracą zanim zacząłem tu pracować, bo to nigdy nie jest miłe zostawiać to co się już osiągnęło. ale czasem tak jest lepiej dla obu stron ;) a w też się szybko można zadomowić, zwłaszcza że nie ma czasu na myślenie i analizowanie. im szybciej się zacznie pracować, umawiać z klientami tym lepiej :)
zdjecie uzytkownika
lex - 2015-06-10 16:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
widzę, że trwa rekrutacja w całej Polsce na managerów.
To jak to jest z tą ścieżką kariery i rozwoju? Nikogo z własnych handlowców nie awansują na kierownika? Czy to ściema z tym managerem i podobnie jak inne firmy niby rekrutacja na managera, ale najpierw musisz potyrać w terenie jako handlowiec a poźniej zobaczymy????
Ktoś ktoś coś wie w tym temacie?
zdjecie uzytkownika
Przyszły - 2015-06-27 00:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś mi napisze ocb z tą pracą ? jak nie za biurkiem ?
nie kumam co to akwizycja?
zdjecie uzytkownika
rede - 2015-07-15 09:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,

czy ktoś orientuje się o pracy w backoffice w tej firmie? zarobki, stanowiska itp?
zdjecie uzytkownika
jamarcin - 2015-07-22 20:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lex - 2015-06-10 16:10:14]:
Zespoły są w kilku regionach w Polsce ale nie we wszystkich - rekrutacją menedżerów zapełniają luki w terenie. poza tym budują teraz nowy zespół do sprzedaży fotowoltaikiOgólnie dużo nowych ludzi teraz dochodzi do sprzedaży, rozwija się firma mocno - niektórzy naprawdę fajni, a część to leszcze i się pewnie nie utrzymają - jak w życiu

Ogólnie praca ciężka ale da się zarobić no i najważniejsze jestem tu już ponad rok i zawsze płacą na czas, w poprzednich pracach moich różnie z tym było
zdjecie uzytkownika
Pasza - 2015-07-22 20:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojojoj ostre słowa chciałem aplikować do polskiego prądu bo wydaje się rzetelny a gdzie można znaleźć ofertę pracy o której moówisz chciałbym sobie przeczytać jak wygląda ogłoszenie wystawione przez firmę i zestawić je sobie razem z tymi komentarzami co tu są zamieszczone dzięki i życzcie mi szczęścia :P
zdjecie uzytkownika
jamarcin - 2015-08-01 14:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pasza - 2015-07-22 20:54:23]:
ogólnie szukaj na pracuj.pl, te ogłoszenia pojawiają się na różne regiony a potem jak się rekrutacja zamknie to znikają. Może trafisz w swój
Ogólnie dobra szkoła życia ten polski prąd, trzeba zasuwac żeby zarobic ale przynajmniej płaca podstawy więc jest czas się nauczyć i wdrożyć. Ale jak sobie myslisz "a jakos to bedzie" to odpusc, goscie naprawde dają sporo ale i wymagają sporo
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-22 01:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, jak teraz patrzyłem to szukają regionalnych przedstawicieli handlowych b2b. Jakby kogoś rejony interesowały, to jest to Brwinów, Bydgoszcz, Kutno, Bytów, Augustów oraz Elbląg. Także zapotrzebowanie na pracowników mają, ale widać takiego, który się utrzyma z wynikami ciężko im znaleźć. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Tomasz30 - 2015-09-14 13:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jamarcin - 2015-07-22 20:51:05]:
mam pytanie czy bez samochodu w okresie próbnym jest możliwe pracować/dostać się do tej firmy ??jak to wygląda bo z tego co piszą samochód dają po okresie próbnym ?

zdaje sobie sprawę że w takiej pracy zarobki są głównie z prowizji
ale jaka jest podstawa?
zdjecie uzytkownika
ihciuxoisdx - 2015-09-21 09:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmują czasem nowych handlowców bez samochodu, ale to ktoś musi być naprawdę super. Ale wiesz, teraz wprowadzili tą fotowoltaikę do sprzedaży obok prądu to naprawdę jest łatwo ten target zrobić, to się prosto sprzedaje. Mam nadzieję że nie zmienią tego systemu prowizyjnego na fotowoltanikę co teraz jest bo jest naprawdę zaj*** ;)
zdjecie uzytkownika
kuna - 2015-09-21 11:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to do siebie ma praca na stanowiskach handlowych... podstawa nigdy nie jest jakas wysoka, dlatego wszyscy mocno i intensywnie pracuja aby jak najwieksza premie uzyskac ze sprzedazy. mnie osobiscie kreci taka praca a widze ze dalej posuzkuja osob na stanowiska regionalny przedstawiciel handlowy B2B, wiec chyba zaaplikuje
zdjecie uzytkownika
ffff - 2015-09-29 10:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to strata czasu. Nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
Man - 2015-10-15 09:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma
zdjecie uzytkownika
Lady - 2015-10-16 11:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie. Warunki są dobre i pieniądze fajne.
Polecam.
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-10-19 08:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lady- możesz coś więcej napisać o pracy w PP? Jak zaczynałeś (czy dostałeś samochód) ? Jakie warunki na początek? Jakie plany sprzedażowe?
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-10-21 09:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta fotowoltaika jest rewelacyjna :) zarobki jak w prądzie w 2010 roku!
zdjecie uzytkownika
monti - 2015-10-21 15:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kot - 2015-10-19 08:08:26]:
@kot, ciężko moim zdaniem w Polskim Prądzie aż o takie udogodnienia. Przynajmniej osoby, z kórymi miałem styczność niestety nie mogły na nie liczyć. Pewnie są osoby z firmowymi samochodami i innymi benefitami , ale nie jest ich raczej specjalnie. Oczywiście przedstawicieli handlowych tutaj pomijam .
zdjecie uzytkownika
OSZOLOmiony - 2015-10-24 17:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pracuje w wielkiej korporacji jako PH za srednie wynagrodzenie szczerze mowiac mam tej roboty i ludzi ktorzy mna zarzdzaja po dziurki w nosie...Mam propozycjie pracy w PP i niewiem co robic czy ryzykowac stala prace i zmienic cos w swoim zyciu ...Prosze napiszcie cos co przekona mnie ostatecznie bo mam mlyn w glowie...POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
strzelec - 2015-10-28 22:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Absolutnie nie radze
zdjecie uzytkownika
Młody - 2015-10-29 00:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przede wszystkim , nikt nie będzie Ciebie przekonywał , abyś podjął gdzieś pracę. Bo nie jesteś księciem z bajki o którego względy trzeba zabiegać.

Tyle tytułem wstępu :)

Wszędzie jest zapiernicz , wszędzie jest ciśnienie :)

Jeżeli potrafisz się do tego dostosować , co więcej potrafisz spełniać czyjeś wymagania , tudzież pracować konkretnie , rzeczowo a przede wszystkim wydajnie , to ta praca jest jak najbardziej dla Ciebie , nie jestem alfą i omegą , aby określać Ty tak , a Ty nie. Potrafisz w swoim życiu coś zmienić ? Podjąć decyzję ? To tak zrób i nie pytaj czy to będzie dobre czy też złe , tylko sam sprawdź.

Z mojego punktu widzenia :

Praca jest dobra , wynagrodzenie atrakcyjne , jak potrafisz sprzedać w FMCG to z prądem , tudzieź PV , świetnie sobie poradzisz.

P.S. Wszędzie można zarobić , a tu po prostu się da :)
zdjecie uzytkownika
dfg - 2015-11-07 21:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam od jakiegoś czasu zastanaiwam się nad pracą u nich w firmie..teraz akurat widziałem że szukają specjalsity do rozliczeń w Warszawie oferują tam niezbędne narzędzia pracy, stabilność zatrudnienia, świetną atmosferę w młodym dynamicznym zespole, możliwość awansu i rozwoju zawodowego,pracę pełną wyzwań w zespole profesjonalistów
zdjecie uzytkownika
remek - 2015-11-10 02:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dfg mam nadzieję że ta atmosfera faktycznie jest w porządku, bo zamierzam odpowiedzieć na ich ogłoszenie...
zdjecie uzytkownika
kuna - 2015-11-12 17:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@remek atmosfera atmosfera dobrze ze daja mozliwosc awansu i rozwoju zawodowego w tej firmie. duzy plus dla nich
zdjecie uzytkownika
kazioksss - 2015-11-15 02:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dfg - fajnie, że zatrudnienie odbywa się w młodej kadrze, od razu więcej radości i energii jest przy wypełnianiu obowiązków.
zdjecie uzytkownika
mat - 2015-11-22 21:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma istnieje juz pare lat czy jest jakis handlowiec ktory pracuje tutaj od poczatku ? Czy jest jakis handlowiec co pracuje dluzej niz rok? Czy jest jakis co pracuje dłuzej niz pół roku ?
zdjecie uzytkownika
Jao - 2015-12-03 13:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukują ostatnio Regionalnych Przedstawicieli Handlowych, to trudna branża bo trzeba się najeździć, ale dają samochód, albo zwroty paliwa, jest podstawowa pensja, nie dla słabych, trzeba mieć kontakty i klient bywa trudny
zdjecie uzytkownika
jamarcin - 2015-12-28 13:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mat - ja pracuję ponad rok. Przeszedłem z innej firmy konkurencyjnej, no i bez porównania sobie chwalę - nie oszukują, jak obiecają coś to dostajesz, prowizje są w takiej wysokości jak określone w umowie, no i zawsze kasa jest na czas. Wcześniej to było z tym.... no, różnie ;) więc polecam. Oczywiście jak masz zdrowie i chęci robić wynik ;)
zdjecie uzytkownika
oho - 2015-12-30 04:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jao dobrze, że zapewniają samochód służbowy i dają zwroty za paliwo. A ta oferta pracy chyba nie jest już aktualna, bo teraz szukają specjalisty ds. pomiarów.
zdjecie uzytkownika
zastanawiające - 2016-01-19 13:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drodzy Państwo,
jeśli pominiecie stertę komentarzy w podobnych godzinach(kto siedzi nawala o 23:00+ zachwalanie firmy Polski Prąd, a do tego nadużywa skrótu PP), do tego komentarzy "chyba spróbuję" it etc - czyli te pisane przez ludków z tej firmy... to zostanie tych parę z rzeczywistymi pytaniami.
Oczywiście odrzucam te negatywne, mogą to być malkontenci lub konkurencja ;)

Oferty pracy non stop się przewijają. Nie ważne jak to nazwą, wszystkie są jako Przedstawiciel Handlowy do Biznesu (B2B). Chodzi o jeżdżenie od firmy do firmy, lub tez obdzwonka na umawianie spotkań, w celu analizy faktury za prąd tejże firmy oraz wiadomo nakłonienie klienta do podpisania kontraktu 2 lub 3 letniego na dostawy prądu...

Kiedyś szukali Menagerów, ale nie różniło się to niczym od pracy takiego PH, bo głównie musiał jeździć i szukać klientów, a dodatkowo wiadomo rekrutacja itp.. Obecnie widzę że zrezygnowali z tego systemu, teraz szukają PH, a ten co się wykaże to dostaje możliwość pójścia drogą Menagera, lecz najpierw musi znaleźć ludzi, przynajmniej 2-3 a dopiero pozwolą mu pójść ta ścieżką...

Brutalna prawda - jeśli w pierwszym miesiącu nie zrobisz targetu lub do niego się nie zbliżysz - robią ci do widzenia na koniec miesiąca. Bo wg polityki firmy, albo się nadajesz, albo nie - nie zamierzają w Ciebie inwestować.. więc musisz być silny lub mieć kontakty po firmach żeby tą pierwszą sprzedaż zrobić ;)

Jak ma się doświadczenie B2B to zapewne dadzą auto z małym limitem kilometrów, a jak nie się nie ma, to ryczałt na paliwo. Zapomnijcie w tej firmie o podstawie - wszystko będzie prowizją za pozyskane umowy... Co do oferty - nazwijmy mają ją rynkową - ani tanią ani drogą, prowizję mają ani najwyższą dla swoich PH, ani najniższą... Ot tak firma Polski Prąd jest kolejną sprzedającą prąd - niczym szczególnym się nie wybija...

Część ludzi tam pracuje i zarabia(kontakty, fart bo raz na miecha się 1-2 duże firmy nagoni), część cośtam zarobi i troszkę popracuje(głównie trzepią spożywczaki, małe firmy i zakłady, idą na hurt), a inni pracują lub nie przez ten pierwszy miesiąc i nie zarabiają nic. Taka praca w B2B na prowizjach... Więc jeśli nie jesteś silny tonie wchodź w prąd, idź do Coca Coli lub innych firmy B2B jako PH na małą podstawę, ok 2tys na rękę i wtedy testuj swoją siłę!

A żeby nie było, nie pracowałem dla Polskiego Prądu, tak - jestem z branży, a info mam od konkurencji, klientów, no i od 2 znajomych co się "skusili" na ich "ofertę pracy" - jeden Menager drugi zwykły PH
zdjecie uzytkownika
nsi - 2016-01-19 21:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
-jamarcin, jak mozesz uchyl rąbka tajemnicy co się zmieniło na plus. Nie wiem co teraz dają każdemu, ale widzę że sporo regionalnych potrzeują. Jakaś generalna przebudowa teamu?
zdjecie uzytkownika
Damian - 2016-01-23 12:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nsi może stwierdzili, że potrzeba im jeszcze jednego w każdym regionie :) A to by znaczyło, że firma sie rozwija. Więc na plus! I na plus też dla mnie, bo chcę się u nich zatrudnić jako ten regionalny przedstawiciel. Wymagają min. 2 letniego doświadczenia na podobym stanowisku, akurat to spełniam.
zdjecie uzytkownika
jamarcin - 2016-01-28 09:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zastanawiające - 2016-01-19 13:06:07]:
No tak, masz rację w pewnej części - w zespole który sprzedaje prąd do firm trzeba jeździć od firmy do firmy, szukać klientów, dobrze jest mieć własną baze albo być po prostu dobrym :) I zgadza się że jak ktoś przez okrągły miesiąc napisze zero umów to firma mu raczej podziękuje, chyba że był np. chory. Jak, do ... Pana można podpisać w 20 dni zero umów, robiąc 5 prezentacji handlowych dziennie????

Nie masz racji że nie ma podstaw - każdy handlowiec ma podstawę, minimum 2 tysiące na najniższym poczatkowym stanowisku. Oczywiście prawdziwa kasa jest w prowizjach, mnie wychodzi często powyżej 10 tysi miesięcznie :D

I nie masz racji też że PPSA niczym się nie wyróżnia na rynku... Ja nigdy nie pracowałem wceśniej w firmie gdzie jest taka super atmosfera, nikt na nikogo nie donosi, wszyscy sobie pomagają, mają jasno określone cele, KAŻDY ci pomoże jak poprosisz nawet ludzie za biurkiem w centrali ogarnięci i załatwią ci każdy niestandardowy temat, na przykład odkupia prąd z mikroelektrowni jak klient ma, pójdą z nim do sądu jak pprzedni sprzedawca go oszukał, dadzą kasę na modernizację jak nie ma - moje przykłady

Ja jak rano wstaję to aż się chce iść do roboty. I o to chodzi :D

POzdrawiam konkurencję gdzie korporacja i strach czy podstawa będzie na czas ;)
zdjecie uzytkownika
kitok - 2016-01-31 22:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damian, raczej rozwijaja sie póki co w regionie północnej Polski i na te tereny wystawili ogłoszenia. Co ciekawe oferują tu samochód dopiero za realizację planu sprzedażowego i oferują umowę agencyjną (własna działalność) bądź umowę zlecenie.
zdjecie uzytkownika
monti - 2016-02-04 18:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kitok - 2016-01-31 22:14:11]:
nie no widziałem również że na południowym zachodzie ludzi szukali. Także luz. Powoli się rozwijają. Potrzebują na pewno przedstawicieli handlowych w tej chwili
zdjecie uzytkownika
horont - 2016-02-12 15:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem, poszukują @monti nowych przedstawicieli handlowych, ale zatrudnienie jest w oparciu o B2B. Nie każdemu jest to na rękę, mimo iż jest to bardzo korzystne.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-02-15 13:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlaśnie mi się podoba to, że firma sama organizuje szkolenia, że zapisuje na nie i wszystko załawtia, a jako Regionalny Dyrektor Sprzedaży masz takie szkolenia darmowe no i benefity.
zdjecie uzytkownika
czarek - 2016-03-13 12:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Romku, te benefity i szkolenia to bardzo dobra sprawa. Widać, że Polski Prąd ma na celu docenianie pracowników i podnoszenie ich kwalifikacji :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tajniak - 2016-03-14 10:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Donoszę uprzejmie wszystkim zainteresowanym... w PPSA zmienił się w tym miesiącu Dyrektor Sprzedaży od biznesu. I o dziwo... ja ta zmianę odczuwam na razie na plus. Poprzedni Wielki Szef cisnął strasznie bo był po Panoramie Firm (jak ktoś sprzedaje już długo to wie co to za temat), presja na wynik dzienny i dużo stresu. Ten nowy jest z prądu od lat, bardzo spokojny i doświadczony gość, widać że podchodzi do tematu bardziej strategicznie i długofalowo. Na dzień dobry ceny w cenniku spadły sporo, i chce inwestować więcej w szkolenia
zdjecie uzytkownika
emilka - 2016-03-15 12:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest u nich nowa oferta jako Regionalny Przedstawiciel Handlowy B2B, tylko nie wiem czy można tu zarobić do 4 tys, bo to jest to stawka jednak przeciętna tak naparwde.
zdjecie uzytkownika
zmiana - 2016-03-30 15:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tajniak - 2016-03-14 10:22:48]:
Kolejny Dyrektor Sprzedaży juz wielu ich było ciekawe czy ten podoła.
zdjecie uzytkownika
szymek - 2016-03-30 17:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem @emilka to mimo, że popisuje się z firmą umowę zlecenie albo zakłada własną działalność to jesteś w stanie nieźle zarobić, spokojnie tę czwórkę zrobisz w miesiąc
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-04-15 13:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma Polski Prąd zwolniła cały dział sprzedaży 04.04.16 roku i jak na razie spóźniają się już 10 dni z wypłatami. Ogólnie praca tutaj jest fajna jednak mają problem z wypłacalnością.
zdjecie uzytkownika
Były Pracownik - 2016-04-18 22:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polski Prąd spóźnia się już 14 dni z wypłatami podstaw i pieniędzy za paliwo.
W dodatku przedstawiciele firmy którzy są odpowiedzialni za wypłaty, nie odbierają połączeń i zbywają mnie.
Firma ewidentnie ma problemy finansowe więc nie polecam pracy tutaj, ani teraz ani w przyszłości bo takie sytuacje mogą się powtarzać.
Jeżeli do końca tego tygodnia nie będzie pieniędzy to pewnie posypią się wnioski do sądu.

Firma ma też swoje plusy bo atmosfera była naprawdę bardzo dobra, ale co z tego jeżeli zarabiasz ciężko pracując, a potem musisz się prosić o swoje pieniądze....

Co z tego, że jak robisz wyniki to wszyscy bardzo sympatycznie z Tobą rozmawiają, jak po zwolnieniu zwlekają z zapłatą należnego Ci wynagrodzenia i nie chcą z Tobą w ogóle rozmawiać...
zdjecie uzytkownika
Lubię Polski Prąd - 2016-04-19 10:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polski Prąd? Dobrze tu można zarobić- TYLKO NIE PŁACĄ W TERMINIE!!!!
Więc jeżeli chcesz dobrze zarobić, a potem czekać aż Ci wypłacą, to jak najbardziej polecam pracę tutaj!!! : )
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie w kawiarni w Łodzi z prezesem PP
Pytania: Pytania banalne dotyczace doswiadczenia. pytania dotyczace spraw osobistych kredyt i rodzina.
zdjecie uzytkownika
Pracowałem tu - 2016-04-26 19:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polski Prąd od 17 dni nie wypłaca podstaw i od 2 dni spóźnia się z prowizjami. Żenada na kółkach.... Jeszcze nie spotkałem się z takim nie profesjonalizmem.
zdjecie uzytkownika
vb - 2016-04-29 18:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm a ja wlasnie myslalem nad praca u nich jako samodzielna ksiegowa w Warszawie oferuja stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej,wynagrodzenie adekwatne do kwalifikacji,możliwość podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Polski Prąd S.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert