Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polski Prąd S.A


Oceniono 489 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Polski Prąd S.A
Taśmowa 7A
02-677 Warszawa
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
edrjuuu - 2014-10-17 16:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukują pracowników cały rok na te same stanowiska - to niestety nie świadczy o nich dobrze... Kto pracy szuka wie o co chodzi.

Przestrzegam tylko przed super systemem prowizyjnym. Ja dużo pytałem na rozmowie wstępnej gdyż wiedziałem od poprzedniego pracownika - jak to sie ma do realiów. Przerażające było to, że do końca nikt nie jest w stanie odpowiedzieć szczerze na wydawałoby się wcale nie trudne pytanie. Cytuje \"..popracujemy zobaczymy.. \" Z brakiem profesjonalizmu spotykamy się na wejściu.
Już o zarobkach nie wspomnę bo wstyd to mało powiedziane. szkoda czasu i pieniędzy
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-10-17 23:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no bo jest nieźle. pp to miejsce gdzie można się sporo nauczyć no i zarobić. ale kosztuje to też konkretny wysiłek. bez tego nie ma bata żeby coś osiągnąć. na szczęście z tym nie mam problemu. opłaca mi się z pp współpracować.
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-10-18 08:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no bo jest nieźle. pp to miejsce gdzie można się sporo nauczyć no i zarobić. ale kosztuje to też konkretny wysiłek. bez tego nie ma bata żeby coś osiągnąć. na szczęście z tym nie mam problemu. opłaca mi się z pp współpracować.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-10-18 09:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak masz ochotę to spróbuj. najlepsza opcja to zweryfikować samemu jak wygląda praca w danej firmie. mi się w pp pracuje bardzo dobrze, więc nie ruszam się stąd nigdzie. czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale w ogólnym rozrachunku wychodzę na plus. i tak powinno być.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-10-18 16:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edrjuuu - 2014-10-17 16:01:38]:
Niby wiedziałeś coś od poprzedniego pracowania że jest źle i poszedłeś coś się kupy nie trzyma. Albo zastanów się co piszesz bo się wyklucza.
zdjecie uzytkownika
Maro - 2014-10-18 18:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olik - 2014-10-17 15:57:37]:
Déjà vu jakbym już czytał tego posta, może za dużo ctrl + c i ctrl +v? Ale to mówi właśnie o tym że ktoś to na zamówienie pisze.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-10-18 19:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [byłem - 2014-10-15 15:08:28]:
Czytam takie pseudo opinie od kilku miesięcy a pp wciąż działa, przestań się ośmieszać, nie chcesz pracować nikt nie broni ale nie myl innych.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-10-18 20:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-10-17 12:43:31]:
I o to chodzi wiesz że się nie nadajesz ale nie robisz z tego powodu afery że się nie da pracować i zarabiać. Niektórzy nie potrafią przyznać się do błędu i wylewają wiadro pomyj.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-10-18 22:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele opinii skrajnie różnych, każdy wie że trzeba wszystko wypośrodkować i nie ma co na początku się negatywnie nastawiać, bo rzeczywistość potrafi być zupełnie inna. Co jednemu nie pasuje drugiemu odpowiada.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-18 23:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję jakiś czas choć długim stażem tego nazwać nie można ;) ale póki co jestem zadowolony.pracuje mi się dobrze, szkolenia sensowne, ludzie i atmosfera też ok.
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-10-19 14:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rotacja w takich firmach to normalne i chyba dobrze ze nie trzyma sie osob ktore sie nie nadaja i mecza w danym miejscu, dla mnie to jest akurat na plus
zdjecie uzytkownika
biesiek - 2014-10-19 15:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozwazam bardzo mocno prace w pp, branza mnie interesuje, , do tego sprzedaz jest ciekawa, nei ma monotoni, a firma, no coz, w kazdej sa jakies mankamenty
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-10-19 18:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję i nie potwierdzam twojej tezy, firma jak każda inna, tylko że praca dość specyficzna i nie dla każdego.
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-10-19 21:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zwykle ludzie kombinują jak mogą i wychodzi na to,że nie wiedzą co piszą ;) ciągle te same teksty i w tym samym tonie. jak na razie nic się nie dowiedzieliśmy z nich ciekawego- zero konkretów, tylko szkalowanie bez podstaw.
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2014-10-19 21:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Walizka - 2014-10-15 12:37:46]:
Właśnie firmę budują ludzie, a moim zdaniem tu pracują świetne osoby.
zdjecie uzytkownika
Piter - 2014-10-19 22:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nie warto - 2014-10-15 12:49:05]:
To że są ogłoszenia i nowe osoby to nic dziwnego sporo osób jest zielonych i nie każdy odnajduje się w temacie, ma jakieś pretensje i sieje ferment. Kto ma trochę kompetencji i skorzysta ze szkoleń pracuje bez większych problemów.
zdjecie uzytkownika
Rico - 2014-10-19 23:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chcę być adwokatem diabła lecz meczą już mnie takie głupie krytyczne opinie, pracuję w pp od kilku miesięcy, trochę osób się przewija, przeważnie dużo gadają a mało efektywności mają. Pewnie stąd te narzekania.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-10-19 23:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
och te negatywne głosy osób które z pp dawno nie miały nic wspólnego. no ale cóż..nie ma popracujemy zobaczymy. jest umowa, konkrety, nikt nie będzie pracował za frajer. nie wiem skąd pomysł że panuje kolesiostwo czy inne tego typu rzeczy, atmosfera jest ok, ludzie w porządku więc się nie ma co nad tym rozwodzić choć dla mnie najważniejsze jest to,że firma stoi świetnie pod kątem przygotowania do spotkania z klientem.
zdjecie uzytkownika
filip - 2014-10-20 13:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile ludzi tyle opinie, taka prawda, szkoda tylko ze wiekszosc zlych pisana jest przez ludzi, ktorym sie poprostu nie powiodlo i tworza mylny obrac pp dla tych co chca probowac
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-20 14:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawia mnie jedno, skoro jest tak zle, to czemu jedna ludzie tu pracuje, niektorzy jak ja juz ponad rok? ja sie meczyc nie lubie i jak by mi bylo zle, to na pewno bym poszeld gdzie indziej, a nie mam zamiaru
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-10-20 15:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z pp jestem wiązany już dłuższy czas i nie rzumiem tych niepochlebnych opinii. Atmosfera jest w porządku, z wypłatą prowizji nigdy nie było problemów, kasa jak najbardziej mi odpowiada. A ze trzeba się napracować, to chyba jest normalne
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-10-20 20:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety tak to jest, że wszędzie pojawiają się frustraci, którzy wylewają swoje żale i niestety psują opinię o firmie, która w moim odczuciu na to nie zasłużyła
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-10-20 20:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pozytyw, od poniedzialku do piatku chodze do pracy, cieszy mnie, interesuje i jak mam wiecej klientow to wiecej zarabiam
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-10-20 23:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież zmiany w firmie to nic dziwnego. standard raczej bym rzekł.ludzie przychodzą, część zostaje, część odchodzi i tyle. a że handel jest dość specyficzną dziedziną to tak właśnie jest. trzeba mieć pewne cechy charakteru żeby się w tym odnaleźć,a potem fajnie jest trafić do takiej firmy jak pp która pociągnie to dalej i pozwoli nam się rozwijać.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-21 08:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawi mnie ile faktycznie z tych osób które tak negatywnie piszą nt pp faktycznie z nimi współpracowało. bo z tego co czytam to nie macie zielonego pojęcia co się dzieje w firmie i macie przestarzałe info. praca jest,oferta jest, szkolenia też, czego chcieć więcej?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x