Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polski Prąd S.A

Pracowałeś w firmie Polski Prąd S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-08-29 22:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [migdał - 2014-08-29 21:37:53]:
Zgadzam się coraz ciekawiej się robi. Oczywiście, że w PP handlowcy otrzymują wsparcie merytoryczne w postaci szkoleń, a Ci którzy przejdą okres próbny otrzymują niezbędne narzędzia. Po okresie próbnym firma wie, że warto w Ciebie inwestować i to robi.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-08-29 22:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaczor - 2014-08-28 09:49:02]:
Jaki bajzel w dokumentach? Chyba Twoich. Co do szkoleń to obejmują zagadnienia z dziedziny sprzedaży jak i wiedzę na temat rynku energetycznego, według mnie dobrze przygotowane i zrozumiałe.
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-08-29 23:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te osoby, które już nie pracują w pp widać że nie wiedzą co tam się dzieje. porządek jest wszędzie, firma działa świetnie a szuka ludzi bo się rozwija, to chyba normalne. i normalne że prowadzi system prowizyjny jeśli chodzi o wynagrodzenia bo bez tego ludzie się lenią. zwyczajnie. także ja to rozumiem i na to się zgodziłem. szacunek jest- tak jak Ty szanujesz ludzi tak oni szanują Ciebie. ta zasada sprawdza się na co dzień. inna sprawa, że to praca a nie kółko wzajemnej adoracji. i tego dotyczą kontakty w firmie.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-08-30 08:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety ale jak się czyta opinie to trzeba stosować zasadę ograniczonego zaufania ;) trochę tak jak na drodze. a jeśli chodzi o pp samemu można sprawdzić co w trawie piszczy nawiązując współpracę. mi się do tej pory ona układa, ale też sporo od siebie daję.ja wysiłek i pracę, pp ofertę, wsparcie a po wszystkim kasę ;) nie ma się co oszukiwać że to praca dla leniwych. do tej pory pracuje mi się bez zarzutu i absolutnie nie mogę się zgodzić z bzdurami które tu są wypisywane, jak zła atmosfera, nieścisłości jeśli chodzi o narzędzia czy samą pracę. jest to zwyczajnie nieprawda. w firmie można się swobodnie kontaktować z innymi, dostajemy wsparcie z różnych stron czy to od obsługi klienta, działu rozliczeń itd, o narzędziach było pisane wielokrotnie- jak ktoś daje radę i pracuje to je dostaje.
zdjecie uzytkownika
Nizior - 2014-08-30 16:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponarzekać każdy lubi choć niektórzy przesadzają, wiadomo wszędzie są zmiany moim zdaniem w PP na lepsze, koniec ze zbijaniem bąków, a czas do pracy i adekwatnych do tego zysków.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-08-30 19:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem zarzuty dość dziwne z którymi się nie spotkałem. Warunki się zmieniły lecz moim zdaniem na plus, koniec z łazikami co liczą głównie na podstawę i inne dodatki.
zdjecie uzytkownika
Loca - 2014-08-30 21:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Loco - 2014-08-29 12:55:11]:
Skąd takie wnioski, może jakieś konkretne przykłady i porównania a nie puste hasła? Łatwo powielać niesprawdzone informacje zamiast przedstawić rzetelne informacje.
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2014-08-31 08:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W negatywnych postach często piszą że każda inna firma jest lepsza, pytam się jakie bo zero konkretów i pod jakim względem jest lepiej, czy to nie powinna mówić osoba która w każdej przepracowała odpowiedni czas? Inaczej nie ma co porównywać.
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2014-08-31 09:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie jest to trochę dziwne bo te negatywy są na jedno kopyto, ogólne i bez konkretów, pasują do każdego i są nijakie. Nie płacą, pytanie za co kiedy itp i co poszkodowany zrobił. W końcu to nie czasy że mając umowę pracodawca się z tobą nie rozlicza. Wszystko grubymi nićmi szyte.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-08-31 10:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałem w Edf-ie. Z ludzmi którzy są tu opisywani jako ci zli. I potwierdzam te oceny. Ta firma i przejście do niej to największy błąd. Chodzi o to żeby inni którzy czytaja te komentarze mieli tego świadomość. Każdy średnio inteliegentny człowiek wie że komentarze za pisza klakierzy z polskiego prądu. Więc tu wymienię :
Paweł O. zniszczył Edf, byłem na spotkaniu na którym Zagożdzon mówił że to krętacz.
Monika K. oprócz wyglądu który mówi dużo poczytajcie o obsłudze klienta za jej czasów w Edfie do dziś się tam z tego tłumaczą.także to prawdziwa dyrektor obsługi klienta z Radomia. hahahahahah gruba kobyła z ryjem jak kwasimodo
Marcin B. człowiek Enei i baz danych z edf-u.
Pan Pietrzkiewicz dyrektor finansowy raczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] finansowy.
Ci ludzie sa TRAGICZNI.
Dlaczego Duda się wycofał bo wiedział z kim ma doczynienia, inwestor który miał pieniądze nagle zrezygnował z ppsa. zrezygnowął bo wiedział że to krętacze.
POZDRAWIAM ŚRODKOWYM PALCEM MONISIĘ
NAJBARDZIEJ ZAKOMPLEKSIONĄ OSOBĘ Z PP HAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-08-31 12:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gorzkich zalow ciag dalszy, a wydaje mi sie ze obrazanie ludzi w takim sposob to spora przesada i ktos powinien sie dwa razy zstanowic zanim napisze bzdury w necie, bo sie moze okazac, ze sie wcale takim anonimowym nie jest
zdjecie uzytkownika
wysr - 2014-08-31 13:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te osoby wyrządziły sporo przykrości wielu z nas. Kogo ty bronisz? pamiętam jak pracowała ze mną dziewczyna której pp zwlekał z wypłatą to było ok. 2-3 miesięcy tyle jej nie płacili. a jej dziecko małe chorowało. pan prezes się smiał , a gruba kobiałka powtarzała "generalnie wiem że mamy jakies tam problemy z płatnościami ale przelew będzie w poniedziałek i tak miał być i te poniedziałki tak mijały"
zdjecie uzytkownika
Papryka - 2014-08-31 14:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2014-08-31 10:10:15]:
Widać jaki poziom reprezentujesz, gdy brak rzetelnych argumentów lepiej obrażać ludzi. Zastanów się co piszesz bo to raczej źle nastawia czytających do ciebie.
zdjecie uzytkownika
Rocky - 2014-08-31 14:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wysr - 2014-08-31 13:52:53]:
Twoje informacje nie trzymają się kupy, 2-3 miesiące bez wypłaty i co z czego żyła, dlaczego nigdzie sprawy nie złożyła. Mnie taka sytuacja nie spotkała bo to co mam dostać wpływa na konto.
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-08-31 15:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem poziom niektórych wypowiedzi jest żenujący, rozumiem że komuś coś się może nie podobać lub miał inne oczekiwania lecz język jest nieadekwatny i mało merytoryczny.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2014-08-31 16:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2014-08-31 10:10:15]:
Szkoda odpisywać na takie posty, po prostu ktoś prowadzi swoją małą vendettę i tyle. Szkoda tylko że swoich opinii nie zachował dla siebie. Jeżeli masz coś rozsądnego do powiedzenia to pisz, w przeciwnym razie nawet się nie odzywaj.
zdjecie uzytkownika
Tymon - 2014-08-31 20:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miały być opinie na temat pracodawcy, a wyszedł kubeł pomyj, nijak mający się do tematu. Z takim podejściem w żadnej firmie długo nie będziesz pracował. Stąd pewnie twoje problemy w PP.
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-08-31 20:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę,że osoby które czują się pokrzywdzone dalej uderzają w żałobny ton. takie oskarżenia to poważna sprawa, a i tak nie wnoszą żadnych konkretów do tego o czym tu się toczy dyskusja.trochę powagi. w każdym razie w pp dzieje się dobrze i firma idzie do przodu.i jeśli tak dalej pójdzie to zostanę w niej tak jak planowałem. mi się sprawdzają możliwości które daje,nie tylko finansowe. ważna jest też atmosfera, perspektywy i lojalność.tutaj to wszystko mam.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-08-31 21:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
internet ma to do siebie, ze kazdy pisze co mu slina na jezyk przyniesie, niestety czesto mija sie to z prawda, latwo jest wypisywac obrazliwe bzdury, szkoda tylko ze zazwyczaj mija sie to totalnie z rzeczywistoscia
zdjecie uzytkownika
filip - 2014-09-01 10:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAk w pp jest cudownie co 2 miesiące sa zwolnienia grupowe, Twoje warunki umowy sa zmieniane co 2 tygodnie oczywiście na niekorzyść dla PH,wynagrodzenie czasami Ci wypłacą,. praca na samej prowizji tak to jest to o czym marzyłem a jak zabrali podstawę to również było świetnie, później zabrali narzędzia pracy... Żadna firma na rynku jeszcze mnie tak nie DOCENIŁA. Naprawde ta firma jest "Wyjątkowa" :)))
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-09-01 10:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem dalej po co te negatywne komentarze bez konkretów, ale widocznie piszący mają jakiś cel. w każdym razie takie szkalowanie czy obmawianie nic nie daje. zupełnie niepotrzebnie tylko wprowadza zamęt. na szczęście pp nie ma z tym problemu bo są chętni i do pracy i do bycia klientem pp. przy tej ofercie 90 % klientów przedłuża umowę, a nowi ciągle dochodzą. firma pomnaża zyski co mi jest na rękę, bo im lepiej się rozwija tym większe mam szanse na zarobek.chociaż w tej chwili nie narzekam na finanse, ale kosztowało mnie to trochę wysiłku i cierpliwości. jak się pracuje ciężko, to można sporo osiągnąć. zresztą szkolenia w pp też mi sporo dały a i atmosfera fajna.
zdjecie uzytkownika
Danio - 2014-09-01 10:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z opiniami w pp atmosfera jest bardzo "przyjemna" a ludzie , którzy sie przez nia przewinęli, czyli PH, Managerowie, Dyrektorzy sprzedaży, odchodzili z pp na pewno nie od nadmiaru szczęścia i bogactwa , które dostali od pp. :))
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-09-01 13:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [filip - 2014-09-01 10:18:26]:
dobre żarty ;) umowa zmieniana co 2 tygodnie? jaki cudem? i czemu się na to godziłeś? nie nazwałbym tej firmy wyjątkową ani z żartach ani na serio. po prostu normalna ;) tylko że branża trochę specyficzna i tyle. teraz narzędzia dostaje się po czasie i nikt nikomu nic nie zabiera ;) to nie piaskownica i zabawa w niej. ludzie mają poważne podejście i są nastawieni na wynik po prostu. i tak powinno być jeśli chce się coś osiągnąć.
zdjecie uzytkownika
TZ - 2014-09-01 17:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-08-31 21:13:34]:
Zgadzam się, że nie ma czegoś takiego jak anonimowość w internecie, ale pomijając nie ma też opinii obiektywnych, każda wypowiedź jest subiektywna i pisana przez pryzmat doświadczeń konkretnej osoby. Taki natłok negatywów jest naprawdę interesujący i firma budząca tak duże emocje na pewno jest warta zainteresowania.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-09-01 18:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gorg - 2014-08-29 19:41:52]:
System prowizyjny dla mnie też jak najbardziej w porządku, ale rozumiem, że jak ktoś jest gorszym handlowcem, to może narzekać. Może to sygnał, że należy poszukać pracy innego rodzaju. Mi praca w PP odpowiada.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski