Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polski Prąd S.A


Oceniono 490 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Polski Prąd S.A
Taśmowa 7A
02-677 Warszawa
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-10-20 23:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież zmiany w firmie to nic dziwnego. standard raczej bym rzekł.ludzie przychodzą, część zostaje, część odchodzi i tyle. a że handel jest dość specyficzną dziedziną to tak właśnie jest. trzeba mieć pewne cechy charakteru żeby się w tym odnaleźć,a potem fajnie jest trafić do takiej firmy jak pp która pociągnie to dalej i pozwoli nam się rozwijać.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-21 08:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawi mnie ile faktycznie z tych osób które tak negatywnie piszą nt pp faktycznie z nimi współpracowało. bo z tego co czytam to nie macie zielonego pojęcia co się dzieje w firmie i macie przestarzałe info. praca jest,oferta jest, szkolenia też, czego chcieć więcej?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-21 12:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i ja z ciekawości wszedłem, bo kolega mi powiedział, ze nie za dobrze się tu dzieje i jestem mega zdziwiony, bo zarzuty nujak się mają do rzeczywistości. Gdyby ktoś mi nie placił to tyle miesięcy na pewno bym w pp nie pracował
zdjecie uzytkownika
igi - 2014-10-21 12:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeczywiscie pisza trzy po trzy , nie ma to nic wspolnego z tym co sie w firmie rzeczywiscie dzieje, sieja tutaj jakies bzdury, pytanie jest co z tego maja
zdjecie uzytkownika
waldek - 2014-10-21 13:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie lubi miec konkurencji i ciezko , zwlaszcza w takiej branzy wbic sie na rynek, ale ja stala baze klientow juz mam, poszerzam i jest coraz lepiej
zdjecie uzytkownika
adrian - 2014-10-21 14:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łooo ile się tu dzieje, no dobra, tak poważnie, jak jest? trolom dziękujemy :P można rozwinąć skrzydła, jest co robić, da się zarobić?
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-10-21 14:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
filip, to nie sa opinie pisane przez osoby,a przez jedna osobę, widać to na pierwszy rzut oka, ktoś sobie nie poradził i teraz wylewa żale, bez sensu
zdjecie uzytkownika
szkoda czasu - 2014-10-21 16:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śmiech na sali z tym pp, każdy szanujący się człowiek i ceniący swoje umiejętności pracownik powinien szukac firmy, która bedzie go wspierac a pp absolutnie nie szanuje żadnych zasad stycznych. Szkoda na to czasu.
zdjecie uzytkownika
tol - 2014-10-21 18:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety są jeszcze ludzie, którym wydaje sie, ze się należy. Tu tak nie jest, ale jak pracujesz to jesteś dobrze wynagradzany a moim zdaniem jest to dory układ. A co do zarzutów, to moim zdaniem są absurdalne!
zdjecie uzytkownika
olka - 2014-10-21 21:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi praca w pp daje to, ze sie ucze, nowa banza, nowi ludzie, czasami taka zmiana w zyciu jest potrzebna
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-10-21 23:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie najlepsze jest to,że ludzie nie mają z pp nic wspólnego, co widać po wpisach a jadą równo jaki to pp zły ;) niestety ale czasem to też kwestia pracownika że się nie odnajduje w danym miejscu. w branży trochę siedzę ale dopiero w pp czuję,że to jest to.
zdjecie uzytkownika
ed - 2014-10-22 08:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem nowy tutaj ale od jakiegoś czasu związany z branżą i szukam swojego miejsca. część komentarzy faktycznie brzmi dziwnie, ale czyta się je jak sloganowe hasła kiepskiego polityka.a jak jest naprawdę w pp? nie chce mi się wierzyć, że ludzie siedzieliby w firmie, która nie daje im zarobić. takie są prawa rynku przecież. a z tego co wiem to pp radzi sobie nieźle.
zdjecie uzytkownika
nm - 2014-10-22 11:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale najcząsicej jest tak, że jak komuś się nie powiedzie, to zamiast wziąć za to odpowiedzialność wchodzi na forum i sieje ferment. Ja jestem z pp os dłuższego czasu związany i kompletnie z tymi negatywami się nie zgadzam
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-10-22 13:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biorąc pod uwagę fakt iż nie dają auta, ani nie zwracają kosztów paliwa i auta to naprawdę jest słabo.
zdjecie uzytkownika
ceo - 2014-10-22 13:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie trochę czasu. Powiem jedno LUDZIE szkoda czasu i pieniedzy, a do tego oferta dla klienta bardzo niekonkurencyjna. W tej firmie nie liczy sie klient
zdjecie uzytkownika
borys - 2014-10-22 13:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ed - 2014-10-22 08:22:21]:
naprawde latwo nie jest, ale wynika to z tempa pracy i trudnego rynku, jednak jak sie ostro pracuje i z glowa, to mozna zarobic
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-22 13:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby prowizje nie były wypłacanie nie pracowałbym u nich od dłuższego czasu zresztą tak jak moim koledzy. Szkolenia też są, w stmsferze nic złego i niepokojącego nie widzę więc nie do końca wiem o co chodzi... a co do kondycji firmy- gdyby było źle nie rozwijała by się- a rozwija
zdjecie uzytkownika
ksawery - 2014-10-22 14:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinia goni opinie, negatywna pozytywna i odwrotnie, to swiadczy tylko o tym, ze kazdy jest inny i ma inne zdanie, a czy firma jest ok, no coz, mi sie u nich pracuje dobrze
zdjecie uzytkownika
Mrozu - 2014-10-22 15:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób mówi że słyszało sporo złego o pp, przez takie głupie wypowiedzi co nie mają rzeczywistych podstaw. Niestety u nas plotki długo żyją i potrafią sporo krwi napsuć.
zdjecie uzytkownika
tolek - 2014-10-22 20:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dla mnei liczą się fakty- prowizja jest wypłacana, szkolenia były i jak potrzebuje wsparcie mam. Praca wymagająca, ale ja lubię teren i samodzielnosć.
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-10-22 22:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w polskim pradzie nauczyla mnie samodzielnosci i dazenia do celu, jak widac nie wszyscy sobie z tym radza
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-10-23 09:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z przedmówcą. często jesteśmy rozgoryczeni jeśli nam się nie ułożyła współpraca. ale tak bywa i nie ma co z tego powodu robić tragedii. jeśli chodzi o pp jednak to mi się bardzo dobrze układa i to zarówno jeśli chodzi o poziom kontaktów z ludźmi jak i dopasowanie się do profilu firmy. każdy musi znaleźć swoje miejsce.
zdjecie uzytkownika
art - 2014-10-23 13:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ceo - 2014-10-22 13:11:08]:
co jak co ale klient jest wazny i u nas sie klientow szanuje
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-10-23 14:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawal pracy osotatnio mamy, bo coraz wiecej ludzi szuka alternatywy, co jest dla nas dobre, lubie pracowac intensywnie, a tutaj przeklada sie to na wyniki i efekty
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-10-23 22:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tak jak piszecie, a jak ktoś chce szukać dziury w całym to pewnie ją znajdzie bo nie ma firm idealnych. z pp się współpracuje dobrze jeśli się chce zarobić ale człowiek pracuje uczciwie a nie się ślizga żeby dostać kasę jak najmniejszym kosztem. tak to już w życiu bywa.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x