Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polski Prąd S.A

Pracowałeś w firmie Polski Prąd S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jaromir.? - 2014-07-30 18:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Że tak się zapytam, czy hipopotam jeszcze pracuje bo juz na stronie PP w zakładce o nas / zespół nie ma hipcia.
Dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-30 19:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wszytkie te narzędzia dostałem i nie słyszę w firmie zeby inni nic nie dostali wiec nie do końca wiem o co w tym chodzi
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-07-30 20:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olo - 2014-07-30 19:50:43]:
Za to ja wiem ...na pewno nie jesteś pracownikiem tej firmy..tylko firmy zewnętrznej i próbujesz tworzyć dobry pijar pp. Absolutnie nic o nich nie wiesz.
zdjecie uzytkownika
Bono - 2014-07-30 20:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współpraca z nimi to jedno wielkie pasmo rozczarowań, nikomu nie polecam tej firmy jako pracodawcy. Jedyne co potrafia to oszukiwać i nie mają z czym wyjśc w rynek..nie maja PH, oferta fatalna...opinia o tej firmię jest kleska zarówno wśród PH jak i Klientów..ta firma sięga dna. :)))
zdjecie uzytkownika
Gassby - 2014-07-30 20:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie nie szanuje się PH, jak juz znajda osoba, ktre chce z nimi pracować to nie wpłacają prowizji w całości, nie zwracaja kasy za benzyne i oczerniaja na kazdym kroku.
zdjecie uzytkownika
ulka - 2014-07-30 21:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam zupelnie inne odczucia, czuje sie doceniana za ciezka prace, bo latwo nie jest, ale ja lubie miec cel postawiony wysoko
zdjecie uzytkownika
krzak - 2014-07-30 21:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta "firma"( usunięte przez administratora )każdego, kto rozpocznie z nimi współpracę. Uważajcie.
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-07-30 21:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferta dla klienta najgorsza na rynku, audytów nie robia od 6 m-c chyba nie ma kto im tego robic :) ceny z kosmosu. zabrali wszystkie zabawki i podstawy :) gratulacje panie P.O
zdjecie uzytkownika
Krzak - 2014-07-30 21:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulka - 2014-07-30 21:18:07]:
JAk jestes doceniana? Jaki masz cel? Prosze o konkrety? :)))
zdjecie uzytkownika
Manago - 2014-07-30 22:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety pozostało mi wielkie rozczarowanie..najgorsza firma w jakiej przyszło mi pracować. Żałuje ze dałem się wkrecić w te bajeczki.
zdjecie uzytkownika
Tolek - 2014-07-30 22:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma nie ma nic do zaoferowania ani dla klientów ani dla PH. Absolutnie nie polecam wspólpracy..cały dział sprzedazy odszedł ponieważ nie chciał byc oszukiwany. W tej firmie próbują dorobic się jedynie na przekrętach. Oszuści!!!!
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-07-30 22:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo ostre slowa padaja na forum, co niektorzy pewnie przesadzaja i to bardzo, nie wiem bo tam nie pracuje, ale chce sie sprawdzic
zdjecie uzytkownika
vvvvv - 2014-07-30 22:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iga - 2014-07-30 22:47:15]:
To sa FAKTY...wiesz jak tylu ludzi pisze to samo to zdecydowanie trzeba jednak zaufac opinią , które tu są bo to nie jest przypadek,że wszyscy po wspolpracy z nimi sa rozczarowani . A ten kto nadal chce spróbować jest naprawde niepoważny...bo ewidentnie widać ,że w tej firmie wiele rzeczy nie działa.Najgorszemu wrogowi nie poleciłbym pracy z nimi.
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-07-30 23:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vvvvv - 2014-07-30 22:52:34]:
najgorszemu wrogowi? to co tam się takiego działo? nie ogarniam tego co piszecie. jedna osoba napisała tylko czego pp wg niej nie spełnił i tyle. a to dziwne, bo każdy dostaje auto, jest szkolony itd. ;) da się wyrobić plany, jest kasa. może Wam się nie chciało, nie udało się?
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-07-30 23:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Frustratów wszędzie jest sporo, ludzi, którym nie chce się pracować też. Szkoda że wylewają pomyje, bo to co piszą po prostu nei jest prawdą
zdjecie uzytkownika
Benjamin Guzik - 2014-07-30 23:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorro - 2014-07-30 13:20:12]:
kiton23@wp
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-07-31 07:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michu - 2014-07-30 23:00:11]:
Wracają do poprzednich opinii znajdzie sie wiele osób, których pp źle potraktował, chociażby NIE WYPŁACANIE KASY. I takich opini jest zdecydowanie wiecej wiec jesli ktoś zapozna sie z formu szczegółowiej znajdzie takie informacje.

Hhahahh kazdy dostaje auto smiecha na sali ABSOLUTNIE NIKT NIE DOSTAJE NARZEDZI PRACY..a AUTO to juz w ogóle jest warunek nie do spełniania, juz dawno wspolpraca z firma , która wynajmowała auta jest zamknieta, kolejnym dowodem na to jest fakt iż w ogłoszeniu tez nie ma inf ze sa jakiekolwiek narzedzia pracy.

Hmm i to jestb kolejny dowód na to ,że nie wiesz o czy piszesz i jestem gościem, który próbóje tworzyc pozytywny pijar temu krzakowi. Wynagrodzenie jest oparte w 100% o prowizje wiec wiesz oczywiscie ze mi sie chiało musiałem z czegoś zyć....ale pp dorabia sie tylko na oszustwach i nawet KASY NIE WYPŁACA. Cały czas tna koszta wszedzie...ta 'firma"ma się ku upadkowi.
zdjecie uzytkownika
msmsm - 2014-07-31 07:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asd - 2014-07-30 23:09:07]:
Wiesz widocznie nie czytasz opinii ze zrozumieniem .... Ci ludzie pisza o FAKTACH o tym jak ich potraktowano w PP. To nie jest frustracja...tylko wielkie rozczarowanie spowodowane tym ,że czuje sie oszukany: dośc ze wykładałem kase na paliwo, korzystałem z walsnego auta to jeszcze mnie oszukano z prowizjami. Tu nie szanuje sie ludzi , ta forma jedyne co potrafi to dymac i nych na kase.. i tak sie próbuja dorabiac ale kwestia czasu jest ich upadek.
zdjecie uzytkownika
glegola - 2014-07-31 08:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za chwile 3 muszkieterów dostanie rozdwojenia jaźni, bo widzę, ze trójca poprzez pączkowanie się rozmnaża. Wczorajsza poranna kawa w kilku osobach - majstersztyk - tylko kto sie na to nabierze, ze od 7 rano ludzie nie mają co robić tylko siedza na goworku żeby sobie o PP porozmawiać ;) Człowieku, skończ Waść i Ty, bo to juz nudne, rozumiem, że czasem nie idzie cos po myśli i człowiek ma żal, ale takie plucie jadem to normalne jednak nie jest. Szczególnie, że mocno ubarwione te opowieści (są handlowcy pracujący od poczatku, mają auta i karty, najwyraźniej z zarabianych prowizji zyją) I dla jasności, nie to nie eprezes napisał, tylko pracujący pracownik, który ma dość czytania tych pomyj
zdjecie uzytkownika
Bono - 2014-07-31 08:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )br /> 2. dział sprzedaży liczy 10 osób gdzie najstarszy PH pracuje 3 miesiace :)))ale oni za chwile sie przekonają gdzie pracują..ich tez wydymają
3. Firma tnie koszta na kazdym kroku...tylko oszczędności
4. Oszukuja starszych ludzi i podpisuja z nimi umowy podajac sie za pge lub rwe, czyli standard dorabianie sie na oszustwach.
5. Nie szanuja swoich ludzi obrażanie jest na porządku dziennym
6. Nie ma podstaw dla, ph i żadnych innych narzedziii...szukaja naiwnych, którzy zbuduja im baze zeby moli sprzedac ta firme.
7. Szkolenie trwa 1 dzień jest chaotyczne i niewiele z niego wynika jezeli uczestniczy w nim osoba spoza branzy.
8. Oferta nie jest konurencyjna sa NAJDROŻSZĄ FIRMA na rynku i klienci o tym wiedza.
9. Prowizje najniższe na rynku!!!!!
10. Firma istnieje ponad rok w sprzedazy jest 10 osób - coś TU NIE GRA
11. CAly dział sprzedazy sam się zwolnił...dlaczego poniewaz oszukuja i daja obietnice , których nigdy nie spełnili.

W tym momencie prawie każda firma ma dział sprzedaży wiec z taka oferta nie maja szans na rynku. Inne firmy daja: podstawe, samochody i inne narzedzia, porzadny system wdrozenia, wysokie prowizje i dobre ceny dla klientów. Jak zapoznałem sie z ofertami innych firm od razu zmieniłem prace...w tym krzaku nikt jeszcze nie zarobił godziwych pieniedzy. Jedyne co wam pozostanie po wspólpracy to ROZCZAROWANIE i jeszcze bedziesz z kasa do tyłu



Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-16
Żródło: pracuj.pl
Ciechanów
(Kozienice)
Polski Prąd SA  to niezależny sprzedawca energii elektrycznej działający na terenie całej Polski.  Naszą firmę tworzą osoby z pasją  i doświadczeniem zdobytym na polskim rynku energii. Dzięki temu nasi Klienci mogą liczyć na kompleksowe i rzetelne doradztwo w obszarze sektora energetycznego.Oferujemy rozwiązania w zakresie redukcji kosztów za energię elektryczną.Naszą ofertę kierujemy do segmentu Klientów biznesowych.Działamy na terenie całej Po
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
buuuu - 2014-07-31 08:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tym forum sa przekazywane prawdziwe informacje o tej firmie, to nie jest przypadek ,że tak wielu ludzi tu pisze o tym samym. Skoro tak wielu ludzi wypowiada sie na tym forum piszac iż zostali oszukani, ktos im kasy nie wyplacił itp. to znaczy ,że cos w tym jest... I warto wziąc pod uwage takie opinie. Oczywiście wiadomo,że komus mogło sie nie udac sie i może wylewać żale ale w tej sytuacji ewidentnie widac ,że w tej "firmie" wiele rzeczy NIE DZIAŁA, ponieważ jest tu tak wielu ludzi , którzy zostali oszukani.
zdjecie uzytkownika
New - 2014-07-31 08:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po spotkaniu rekrutacyjnym zbierałem opinie na tem firmy i otrzymałem strasznie kiepskie rekomendacje...Ludzie sie stamtąd sami zwalniaja...poniewaz sa oszukiwani. W zwiazku z tym nie zaryzykowałem dalszej współpracy. I z tego co słyszałem rozmawiajac z byłymi pH nie mam czego zalowac.
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-07-31 08:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu byłem na spotkaniu rekrutacyjny, spotkanie bylo interesujące dostałem inf, że wszystko jest pięknie, kasa duża itp. Aczkolwiek troche zasięgnąłem wiedzy u kolegów z branży i jednak nie skorzystam. Praca w sprzedaży rozumiem trzeba sie na biegać za klientami normalka ale atmosfera słaba, ciśnienie straszne,bałagan, brak organizacji itp. Wiele osób mi odradzało. Zdecydowałem,że nie skorzystam z współpracy.
zdjecie uzytkownika
John - 2014-07-31 09:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanówcie sie przez tą firmę przewinęło sie z 300 PH i z 30 Managerów i kilku dyrektorów sprzedaży... i co z tego wynika czy wszyscy byli za słabi dla tak 'cudownej firmy' jaka jest pp. Wiadomo,że trafiły sie osoby, które nie poczuły tego biznesu ale bez przesady te cyfry pokazuja ,że ludzie byli oszukiwani i nie chcieli z nimi pracować. Ta firma nie szanuje pracowników...dorabia sie na oszustwach i dlatego nikt nie chce z nimi pracować. W tej firmie panuje totalny bałagan pod kazdym wzgledem i brak organizacji. Nie warto tracic czas na nich.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-07-31 14:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [John - 2014-07-31 09:10:54]:
Mnie mój kumpel namawiał na pracę w Polskim Prądzie, złożyłem CV i czekam na telefon. Kolega sobie chali, a do tego polecił tą firmę mnie, więc chyba firma jest jednak ok
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x