Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polski Prąd S.A

Pracowałeś w firmie Polski Prąd S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Benjamin Guzik - 2014-07-18 14:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Wierny sobie - 2014-07-18 01:14:01]:
To Ty przyjmij do wiadomości, że:
1. nie niektóre opinie są podkoloryzowane - tylko WSZYSTKIE!
2. nie niektóre są pisane przez tych samych giermków czy klakierów - tylko WSZYSTKIE!
3.Zmieścić tę pracę w małym palcu - to Was e-prezes małym palcem wpakował w tę pracę niczym na maksymalnie 3 miesięczne zlecenie! w myśl zasady 3xW(usunięte przez administratora) 4. Przełożeni? - jacy przełożeni? wszyscy normalni, faktycznie świetni ludzie już nie pracują. Ponawiam zasadę 3xW
5.Praca w Polskim Trądzie spełnieniem marzeń? - wolałbym usiąść za kierownicą rumuńskiego samochodu podczas crash testu niż mieć cokolwiek wspólnego z tymi przekrętami!
Weź się w garść i nie wypisuj bzdetów! No chyba, że Ci kazano...
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-07-18 23:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorry ale ja tu kwiatków nt wspaniałości nie widzę :P nie czytajcie wybiórczo tylko wszystko i nie będzie problemu. a to że na pewne posty zwracacie większą uwagę niż na inne to wasz problem. różowo nie jest, bo jest jak w każdej pracy, raz lepiej, raz gorzej. tylko nie wiem czy powtarzanie faktów po raz setny coś zmieni w waszym odbiorze skoro ciągle jesteście na nie. było napisane jakie są plany, ile kosztuje megawatogodzina, że jest sprzęt, szkolenia a to grochem o ścianę. aż się nasuwa na myśl historyjka o kołku w płocie,serio..
zdjecie uzytkownika
Benjamin Guzik - 2014-07-19 00:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [migdał - 2014-07-18 23:25:42]:
Człowieku wniosłeś tym swoim bezsensownym wpisem taki nieład, nie wiem do czego się odnosisz? Zachowujesz się tak jakbyś do obory z tucznikiem wniósł załadowane widły z obornikiem? niby coś dorzuciłeś, ale quwno wniosłeś. Oszukujecie sami siebie pisząc bzdury jak tu jest ach i ech. Szambo i kompost żeby nie powiedzieć fekalia. Poczytajcie o moralności, uczciwości, bo widać te hasła są Wam obce. Reakcja 3Muszkieterów jest w największym stopniu skierowana przeciwko kłamstwom, które marionetki wypisują zachęcając do pseudo współpracy dobrze rokujących ludzi! Będziemy tak długo się udzielać, aż ten wasz kłamliwy proceder nie przestanie obowiązywać! Tylko czekać aż ten Wasz małpi gaj się rozleci...
P.S. Wycinając Ci "migdał", chirurg widać wyciął Ci fragment jeszcze czegoś...
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-07-20 00:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę dalej atmosfera jak spod taniej budki z piwem i niektórym zaczynają puszczać nerwy. paranoja jakaś. widać,że panom nie wyszło i teraz muszą sobie spuścić ciśnienie przez pisanie takich postów. proponuję siłownię a nie taki ton bo nic to nie zmieni,że będziecie pisać jaki to pp jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest grupa ludzi zadowolonych i tego nie zmienicie. jest praca, są wyniki, jest płaca i już.
zdjecie uzytkownika
Benjamin Guzik - 2014-07-20 09:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [michu - 2014-07-20 00:24:43]:
Następny kosmita. "jest grupa ludzi zadowolonych i tego nie zmienicie" - należysz pewnie do tej grupy, która siedzi na Taśmowej i pierdzi w stołek. Te wszystkie pozytywne wpisy to jedno wielkie, badziewiaste kłamstwo. A atmosfera jak spod taniej budki z piwem - owszem ale pod wspomnianym wcześniej adresem...
zdjecie uzytkownika
zoska - 2014-07-20 12:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfere tworza ludzie, rozni sie trafiaja, ale ja sie na tym nie skupiam, robie to co do mnie nalezy poprostu
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-07-20 13:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michu - 2014-07-20 00:24:43]:
zgadzam sie, bardzo dobrze ujete, niektorzy nie wiedza co ze soba zrobic i wypisuja glupoty w necie
zdjecie uzytkownika
karina - 2014-07-20 13:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Benjamin Guzik - 2014-07-18 14:33:38]:
ktos sie zdenerwowal i pisze co mysli, a czy to jest porawda czy nie, to juz w ogole inna kwestia...
zdjecie uzytkownika
Edam - 2014-07-20 17:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Benjamin Guzik - 2014-07-20 09:54:32]:
Chyba ciężko pogodzić się z tym że ktoś może mieć pozytywną opinię? Szkoda mi ciebie.
zdjecie uzytkownika
Brudny Harry - 2014-07-20 18:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co się nakręcacie, są ludzie którym nie da się dogodzić i trzeba się z tym pogodzić. Widać niektórzy żyją w świecie Hollywood i widza wszędzie teorie spiskowe.
zdjecie uzytkownika
Norbert - 2014-07-20 20:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też tak myślę, ale na szczęście ten kto czyta wszystko wyłapie i zdecyduje sam. Niedawno byłem w podobnej sytuacji, na szczęście poszedłem i nie żałuję.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-07-20 21:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Benjamin Guzik - 2014-07-19 00:11:55]:
Wrzuć na luz dlaczego obrażasz innych, skoro nie masz już do czynienia to skąd wiesz jak jest teraz w PP? Ostatnio było trochę zmian więc masz już nieświeże informacje, a na takich nie możesz swoich tez tworzyć.
zdjecie uzytkownika
Minor - 2014-07-20 22:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać niektórzy prowadzą jakąś prywatną vendettę i żadne argumenty do nich nie trafią. Takich ludzi nie da się przekonać strata czasu i nerwów.
zdjecie uzytkownika
dog&cat - 2014-07-21 10:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem właśnie jednym z tych naiwnych którzy niepomni na ostrzeżenia na tym forum niektórych kolegów uwierzyli w pozytywne wpisy i spróbowali "dać radę". Ba, nawet szkolenie mnie upewniło że będzie ok. Niestety , teraz zaliczam się do tej większości mogącej karwować nad straconym czasem i zszarpanymi nerwami. Idźcie w gwizdu , obłudnicy.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-07-21 12:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Benjamin Guzik - 2014-07-19 00:11:55]:
nieład to Ty masz w głowie taki, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. od kiedy to trzeba odpowiadać na konkretny post bo Ty masz taką fantazję? weź stary zacznij myśleć i czytać, to nie boli. post był ogólny ale jak nie rozumiesz słowa pisanego to Twój problem. za to Twoje posty wnoszą tyle,że ho ho. coś tam wiesz, coś usłyszałeś i teraz gadasz jaki to pp zły, bo Ci nie wyszło. to też Twój problem. napiszę po raz setny- nie ma ochów i achów. Ty je sobie w głowie tworzysz, nie ma takiej roboty która by była idealna, pp też nie jest idealny. zejdź na ziemię i zmień płytę bo póki co ciągle to samo walisz-kopiuj, wklej. słownik jak u małego dziecka co to udaje dorosłego. ale już żeby wyłuskać fakty z tej dyskusji to masz duży kłopot.
ps. migdał ma wiele znaczeń, doucz się bo jak na razie prezentujesz żenujący poziom. miłego dnia, bo pracując w pp dni są miłe.
zdjecie uzytkownika
Zeus - 2014-07-21 15:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem okazje się spotkałać z kadrą menadżerską PP i moje spostrzeżenia znajdują lustrzaną odbicie na tym forum: niekompetencja, cwaniactwo i brak słowności.
zdjecie uzytkownika
Benjamin Guzik - 2014-07-21 15:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zeus - 2014-07-21 15:41:43]:
Widać zamiast "migdała" wycięto Ci jaja. Widać ponownie jaki poziom reprezentujesz sobą mając problem z poprawną polszczyzną. Cóż, burakowi słoma zawsze wystawać z butów będzie, niezależnie dokąd się przeprowadzi. Nie będę zniżać się do Twojego poziomu."bo pracując w pp dni są miłe." - piękna sentencja...
zdjecie uzytkownika
Benjamin Guzik - 2014-07-21 16:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście nie chodziło o Ciebie Zeus tylko o migdała...
zdjecie uzytkownika
Holender - 2014-07-21 17:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Dog&cat Wiesz, to że tobie nie wyszło w Polski Prądzie to nie znaczy, że wszyscy od bałtyku po tatry też nie dają rady. Z tego co mi wiadomo, to przełożeni służą pomocą (było tak w przeszłości przynajmniej) i w razie wątpliwości pomagają. Są na tyle długo na rynku, że muszą w odpowiedni sposób zarządzać zespołem. A cała reszta starania się należy do pracowników. W razie niepowodzenia robotę możesz zmieniać do woli.
zdjecie uzytkownika
klara - 2014-07-21 21:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazda opinia jest wazna, bo zawsze mozna sie czego dowiedziec, jadnak z zasady itak na wlasnych odczuwiach wyrabiam sobie swoje zdanie, wiec ide na rozmowe za tydzien
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-16
Żródło: pracuj.pl
Ciechanów
(Kozienice)
Polski Prąd SA  to niezależny sprzedawca energii elektrycznej działający na terenie całej Polski.  Naszą firmę tworzą osoby z pasją  i doświadczeniem zdobytym na polskim rynku energii. Dzięki temu nasi Klienci mogą liczyć na kompleksowe i rzetelne doradztwo w obszarze sektora energetycznego.Oferujemy rozwiązania w zakresie redukcji kosztów za energię elektryczną.Naszą ofertę kierujemy do segmentu Klientów biznesowych.Działamy na terenie całej Po
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ignaś - 2014-07-21 22:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem po szkoleniu i musze przyznać że był to dobrze spożytkowany czas. Mam nadzieję zę dostanę szansę pracy i będę mógł się sprawdzić.
zdjecie uzytkownika
Holender - 2014-07-22 02:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam tylko, że w 100% zgadzam się z Klarą - najlepiej samemu pójść do Polskiego Prądu na rozmowę, ewentualnie szkolenie i zweryfikować na własnej skórze czy rzeczywiście jest tak źle albo tak dobrze jak opisują na forum. Każdy w końcu ma inne doświadczenia i warto się nimi wymieniać, żeby osiągnąć jak najlepszy efekt końcowy - zadowolenie wszystkich :)
zdjecie uzytkownika
David - 2014-07-22 15:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Holender - 2014-07-22 02:24:02]:
I tu masz rację każdy ma prawo do tego by zebrać własne doświadczenia i wypowiedzieć się, sam kiedyś byłem w podobnej sytuacji, teraz nie żałuje że poszedłem, pracuję i zarabiam.
zdjecie uzytkownika
tobi - 2014-07-22 21:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [David - 2014-07-22 15:40:15]:
dokladnie, poki sie nie sprobuje nie wiadomo czy sie do doanje pracy nadajemy czy nie, proste
zdjecie uzytkownika
pol - 2014-07-22 21:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele o nich poczytałem i muszę przyznać że pozytywnie do szkolenia się nastawiam, bo zdecydowanie większa ilość jest pozytywnych
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x