Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polski Prąd S.A

zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-05-01 23:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hans - 2014-10-22 22:10:42]:
nie każdy jest stworzony aby być PH, ale sa jeszcze inne dziedziny i na prawdę każdy znajdzie cos dla siebie.
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-05-03 21:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda ze firma ma rozne dzialy, jak jest ktos zainteresowany, to warto sie zorientowac kogo aktualnie poszukuja
zdjecie uzytkownika
migdał - 2015-05-04 00:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-04-28 22:13:29]:
to powodzenia ;) jak coś to warto pytać osoby, które pracują dłużej. mi się to sprawdziło. atmosfera jest spoko, nie ma chorej rywalizacji. plus sporo można się nauczyć już w terenie.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-04 22:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majkel - 2015-05-01 23:32:02]:
jak się robi prowizje to z kasą można się nieźle ustawić. zwłaszcza jak się wpadnie w rytm i ma się samodyscyplinę. pp daje narzędzia w postaci wiedzy i wyszkolenia, świetną ofertę, więc można klientowi się dobrze zaprezentować.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-05-07 22:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-04-27 09:56:11]:
babka czy facet, liczy się jakość pracy i wiedza :) ciekawa praca, na szczęście nie za biurkiem, dobre wynagrodzenie, spoko przełożeni. mi nic więcej nie potrzeba.
zdjecie uzytkownika
grot - 2015-05-08 22:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2015-05-01 23:28:10]:
też się na takich opiniach oparłem, dlatego tu pracuję.w sumie niedługo ale wdrażam się i nie żałuję przejścia do pp z innej firmy.
zdjecie uzytkownika
melon - 2015-05-10 23:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-05-03 21:27:52]:
pp się szybko rozwija ale z taką ofertą się nie ma co dziwić, są mocno konkurencyjni. zresztą to nie był jedyny argument za pracą w pp. możliwości rozwoju to jest to, więc tak jak piszesz- trzeba się poorientować co i jak.
zdjecie uzytkownika
run - 2015-05-12 23:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę sporo pochlebnych opinni o pp. szukam właśnie firmy z potencjałem bo u mnie skończyły się możliwości. niestety nie rozumieją,że człowiek chce się rozwijać i coś osiągnąć. w pp wygląda na to,że ten aspekt odgrywa dużą rolę.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-05-14 19:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jurek - 2015-04-27 10:18:23]:
a to u mnie właśnie szkolenia zwróciły uwagę na parę niuansów o których nie wiedziałem. wszystko zależy od tego z czym się startuje ;) na razie ciągle się uczę, ale to jest całkiem przyjemny proces, więc praca w pp dla mnie na plus.
zdjecie uzytkownika
kamaro - 2015-05-16 16:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w pp pracują spoko ludzie, a po ostatnich przebojach to jest mega ważne dla mnie. da się na luzie współpracować, nie ma jakiejś chorej konkurencji i kopania dołków, donoszenia do szefa i innych tego typu rzeczy. dlatego się cieszę,że się zdecydowałem na tą robotę. teraz z uśmiechem wstaję każdego dnia i idę do pracy.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-16 23:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [run - 2015-05-12 23:49:57]:
jak chcesz mieć coś więcej niż tylko kasę to pp to świetny wybór. czynnik ludzki odgrywa tu dużą rolę, nie jest się jak w niektórych ogromnych firmach tylko trybikiem w maszynie,ale czuje się że ma się wpływ na to co się dzieje i z firmą i w niej. pieniądze to czasem sprawa wtórna, choć istotna ;)
zdjecie uzytkownika
pola - 2015-05-17 10:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-04-27 09:56:11]:
my babki musimy się trzymać razem ;) ale faktycznie nie czuć tu dyskryminacji, liczy się to czy jest się dobrym i chce się pracować :) poza tym wolę pracować z facetami, są bardziej konkretni i takiego też podejścia się od nich uczę. w pp atmosfera jest koleżeńska, ludzie sobie pomagają, w końcu każdemu chodzi o to samo- żeby firma się rozwijała bo to też przynosi nam korzyści.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2015-05-17 23:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [run - 2015-05-12 23:49:57]:
fajnie,że coraz więcej osób interesuje się pracą w pp. masz rację,że tu można się wykazać i mieć coś więcej z pracy niż tylko kasę,mi np daje ona ogromną satysfakcję. oferta pp jest mocno konkurencyjna także klienci często do nas wracają a i nowych jest czym zainteresować. warto spróbować tak na moje oko ;)
zdjecie uzytkownika
grot - 2015-05-18 16:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
im dłużej siedzę w pp tym bardziej się cieszę,że podjąłem taką decyzję. pracy jest sporo, początki organizacyjnie były trochę trudne, ale podpytałem osoby z większym stażem i podpowiedzieli mi parę rozwiązań. wypłata zawsze na czas, i fajnie że podstawa jest pewna i niezmienna ;) a reszta już zależy ode mnie.
zdjecie uzytkownika
donald - 2015-05-19 15:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przyjmują ludzi bez doświadczenia we Wrocławiu ? Kiedyś było ogłoszenie ale przez jakiegoś partnera praca dla polskiego prądu.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-05-19 23:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-05-03 21:27:52]:
to jest najlepsza opcja, skontaktować się, dowiedzieć co i jak, z jakim doświadczeniem przyjmują. nie bać się rozmawiać, w pp można śmiało pytać o wszystko! warto wiedzieć to co się chce, przed rozpoczęciem pracy :)
zdjecie uzytkownika
melon - 2015-05-20 16:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ktoś chce mieć ciekawą pracę, poznawać nowych ludzi, być w terenie a nie siedzieć za biurkiem, to ta praca jest dla niego. organizacyjnie trzeba mieć zaparcie, żeby sobie ułożyć plan dnia, spotkania itd,ale jak już się wyrobi odpowiednie nawyki to jest ok :)ja się świetnie odnalazłem w pp :)
zdjecie uzytkownika
run - 2015-05-20 19:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
postanowiłem się zaprzyjaźnić z pp i spróbować swoich sił, niedługo rozmowa. nie ma co zwlekać, czas ucieka a jak się w starej pracy nie zmieniło to się już nie zmieni. w pp wygląda na to,że dużo lepsze perspektywy mnie czekają.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-22 08:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [run - 2015-05-20 19:07:10]:
to trzymam kciuki.będziesz zadowolony. też miałem dylemat z poprzednią pracą zanim zacząłem tu pracować, bo to nigdy nie jest miłe zostawiać to co się już osiągnęło. ale czasem tak jest lepiej dla obu stron ;) a w też się szybko można zadomowić, zwłaszcza że nie ma czasu na myślenie i analizowanie. im szybciej się zacznie pracować, umawiać z klientami tym lepiej :)
zdjecie uzytkownika
lex - 2015-06-10 16:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzę, że trwa rekrutacja w całej Polsce na managerów.
To jak to jest z tą ścieżką kariery i rozwoju? Nikogo z własnych handlowców nie awansują na kierownika? Czy to ściema z tym managerem i podobnie jak inne firmy niby rekrutacja na managera, ale najpierw musisz potyrać w terenie jako handlowiec a poźniej zobaczymy????
Ktoś ktoś coś wie w tym temacie?
zdjecie uzytkownika
Przyszły - 2015-06-27 00:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś mi napisze ocb z tą pracą ? jak nie za biurkiem ?
nie kumam co to akwizycja?
zdjecie uzytkownika
rede - 2015-07-15 09:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,

czy ktoś orientuje się o pracy w backoffice w tej firmie? zarobki, stanowiska itp?
zdjecie uzytkownika
jamarcin - 2015-07-22 20:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lex - 2015-06-10 16:10:14]:
Zespoły są w kilku regionach w Polsce ale nie we wszystkich - rekrutacją menedżerów zapełniają luki w terenie. poza tym budują teraz nowy zespół do sprzedaży fotowoltaikiOgólnie dużo nowych ludzi teraz dochodzi do sprzedaży, rozwija się firma mocno - niektórzy naprawdę fajni, a część to leszcze i się pewnie nie utrzymają - jak w życiu

Ogólnie praca ciężka ale da się zarobić no i najważniejsze jestem tu już ponad rok i zawsze płacą na czas, w poprzednich pracach moich różnie z tym było
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie w kawiarni w Łodzi z prezesem PP
Pytania: Pytania banalne dotyczace doswiadczenia. pytania dotyczace spraw osobistych kredyt i rodzina.
zdjecie uzytkownika
Pasza - 2015-07-22 20:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojojoj ostre słowa chciałem aplikować do polskiego prądu bo wydaje się rzetelny a gdzie można znaleźć ofertę pracy o której moówisz chciałbym sobie przeczytać jak wygląda ogłoszenie wystawione przez firmę i zestawić je sobie razem z tymi komentarzami co tu są zamieszczone dzięki i życzcie mi szczęścia :P
zdjecie uzytkownika
jamarcin - 2015-08-01 14:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pasza - 2015-07-22 20:54:23]:
ogólnie szukaj na pracuj.pl, te ogłoszenia pojawiają się na różne regiony a potem jak się rekrutacja zamknie to znikają. Może trafisz w swój
Ogólnie dobra szkoła życia ten polski prąd, trzeba zasuwac żeby zarobic ale przynajmniej płaca podstawy więc jest czas się nauczyć i wdrożyć. Ale jak sobie myslisz "a jakos to bedzie" to odpusc, goscie naprawde dają sporo ale i wymagają sporo
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polski Prąd S.A?
Zadaj pytanie
alert