logo Polski Prąd S.A

Polski Prąd S.A

Warszawa

Opinie o Polski Prąd S.A

LD 2017-01-18 15:12
Słyszałem od znajomych, że firma dba o pracowników. Oceniam pozytywnie.
Volt 2017-01-24 21:19
Chciałbym aplikować na przedstawiciela handlowego gdyż taka firma ma perspektywy, tylko mam kilka pytań. Jakie mogą być pytania na rozmowie kwalifikacyjnej? W jakich widełkach znajdują się zarobki i czy są dodatki?
Tutejszy 2017-02-03 11:11
Chyba konkurencji zależy żeby dokopać. Jeśli komuś jest tak bardzo źle to przecież zawsze można zmienić firmę. Po co tak się męczyć? Ja tu pracuję i wiem, że wszędzie są kłopoty tylko trzeba je rozwiązywać.
Kwaszonka 2017-02-12 17:08
Świetna firma, pracuje tu i będę bronił miejsca pracy bo jest dobrze.
CHEMITRAILS 2017-02-21 14:39
Chlew i oszustwo.Zreszta miszczu ten pseudo prezes grubasek juz kilka firm polozyl.Piramida omijac.
Natalia 2017-03-11 12:05
Witam, może ktoś powiedzieć o Ofercie pracy dla regionalnego przedstawiciela handlowy B2B?
YYYYYYYYYYYYYY 2017-03-16 12:12
trzymać sie z daleka od tej firmy... NIE PŁACA NA CZAS .....
Iza 2017-03-18 11:41
Co nowego słychać w firmie? Ostatnio tak mało wpisów na tym forum? Czy Polski Prąd S.A ma jakieś nowe oferty pracy? Chciałabym tu pracować ale muszę dowiedzieć się coś więcej zanim zmienię pracę.Trochę to dziwne, że w sumie dobra firma a boryka się z hejtem.
yy 2017-03-22 10:18
oszuści nie wypłacaja pieniedzy
Natalia 2017-03-23 15:37
Polski Prąd S.A jak każda normalna firma ma problem z ludźmi którzy lubią oczerniać firmy. Nikt nie chce prowadzić korespondencji z hejtem. Jeśli nawet są w firmie trudności to powiedzcie mi gdzie ich nie ma? Trudny rynek wymusza pewne działania nie wszystkim odpowiadające.
Hhhh 2017-03-29 02:15
Firma hulala dopóki Panowie O. (ojciec i syn) nie przerobili założyciela firmy. potem jedno wielkie dno i oszustwa. zniszczyli wszystko i sprzedali.
1
Hhhh 2017-03-29 02:16
Firma hulala dopóki Panowie O. (ojciec i syn) nie przerobili założyciela firmy. potem jedno wielkie dno i oszustwa. zniszczyli wszystko i sprzedali.
Lucek 2017-03-31 12:15
Czy na pewno jest tak źle, a może to zwykła złość do firmy Polski Prąd ?
Ex pracownik 2017-04-03 15:59
Obiecują złote góry. Nie wypłacają pieniędzy. Omijać szerokim lukiem.
Jolka 2017-04-18 20:05
Czy Polski Prąd S.A nie ma zupełnie zapotrzebowania na pracowników? Nie ma nigdzie ofert a chętnie bym spróbowała .
Adi 2017-04-25 13:04
Daj sobie spokój.... ta firma to porażka i strata czasu. Nie polecam najgorszemu wrogowi.
Srednik 2017-04-25 15:13
Czy o firmie z całą pewnością nie można powiedzieć coś dobrego? Można nie kocha firmy ale to jest miejsce, które pozwala zarabiać i daje środki na życie!
Plplp 2017-04-30 07:10
Ta firma to dno....nie placa pieniędzy na czas;oszukują ludzi i jeszcze Twoje dobre imię będzie narażone na obelgi, w sieci pełno informacji na temat jak działa pp. Firma nie daje zarobić a jeszcze Cię okradnie...brak szacunku do ludzi przez osobę PO - znany z tego że traktuje ludzi jak szmaty.
Kolos 2017-05-03 19:41
Najlepiej narzekać bo najłatwiej znaleźć coś do narzekania. Szkoda , że nikt nie chce płacić za leżenie!
uuuu 2017-06-20 10:01
Ta firma to dno i nic dobrego o niej nie można powiedzieć prędzej czy później każdy żałuje ,że pracował w tej firmie. Klienci również nie sa zadowoleni ze współpracy. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi.
Kwas 2017-06-20 13:58
Widzę, że ktoś bardzo chce zdyskredytować firmę i już nawet nie zadał sobie trudu żeby zmienić nick jedynie kopiuje treść. To jest bardzo nieuczciwe, tak się nie robi. Jeśli ktoś jest niezadowolony z pracy najlepiej niech ją zmieni i wszyscy będą zadowoleni.
były handlowiec w PP 2017-07-12 16:45
Pracowałem tam 3 mies. od lipca do października. Robiliśmy super wyniki po 7 umów dziennie. Wypłata?
Na poziomie 2000. A obiecanki na poziomie 4 000. Jak cały team zrezygnował bo nie da się za to wyżyć, a pracowaliśmy od 09:00 do 20:00 to nie wypłacili nam ostatniej pensji. Do tej pory się z nimi sądzimy ( oczywiście bez rezultatu). Prezesa nie zastałem w firmie od stycznia. W lutym nawet sami nie mieli na prąd w firmie a pracownikom kazali siedzieć w biurze. DRAMAT a prezes ze swoim ojczulkiem (pożal się Boże biznesmeni) to słabi ludzie. Nawet nie potrafią w twarz powiedzieć Ci ze nie dostaniesz kasy tylko chowają się i uciekają z parkingu.
Feliks 2017-07-16 21:52
Może warto pomyśleć jak poprawić sytuację, szkoda miejsc pracy.
ihaha 2017-07-20 18:25
Trzy miesiące to gratuluję, pewnie się widzieliśmy, bo ja tam wytrzymałam dwa dni jakoś w tym okresie. Zabrałam papiery i zwiałam szybciej niż się pojawiłam. Pierwszy dzień atmosfera fajna i wszystko wydawało się w porządku. W terenie praca ciężka, bo akurat w ten dzień była w wiadomościach jakaś afera z multimedią czy kimś innym. Na drugi dzień już był dramat aż szkoda się rozpisywać ;p
Serce 2017-07-25 17:17
Nie ma co, chwalić się pracą dwa dni w firmie i mieć odwagę pisać opinię! To już na odległość widać, że bardzo komuś zależy na pisaniu o firmie źle.
Żenada 2017-07-26 11:42
W tej firmie nigdy nie będzie dobrze od samego początku firma zawsze miała kryzys pod każdym względem, problemy z płatnością i wiele innych , wszyscy, którzy choć trochę znają osoby zarządzające w tej firmie to wiedzą ze to jest POLSKI BŁĄD i lepiej omijać z daleka. Szanowni Państwo każdy z was kto szanuje siebie , swój cenny czas i ciężko zarobione pieniądze nie powinien pakować się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakim jest PP.
Maska 2017-07-28 21:54
Polski Prąd to najnormalniejsza, spokojna firma w której pracuje sporo osób i raczej nie narzekają. Ale zawsze znajdzie się kilka osób, które nie potrafią inaczej żyć i pracować bez oskarżania oraz biadolenia.
Polski Błąd SA 2017-08-12 02:35
Mijać z daleka
Polski Błąd SA 2017-08-12 02:40
O patrzcie znowu można o nich pisać. Czyżby przestali płacić za usuwanie negatywnych opinii? Powtórzę jeszcze raz- mijać ich z daleka.
Kośka 2017-08-12 13:27
Dla mnie to normalna spokojna firma, nie dla krzykaczy!
Natalia 2017-08-12 16:10
Obecnie dostępne są nowe oferty pracy. Pracodawca oferuje wstępne wdrożenie w pracę. Jak wyglądają pierwsze dni na nowym stanowisku? W niektórych firmach nowemu pracownikowi zostaje przydzielony opiekun, czyli osoba, która pomaga sprawnie przejść przez pierwsze dni w pracy. Jak to wygląda w Polski Prąd S.A?
Polski Błąd SA 2017-08-12 21:35
To nie jest żadna normalna, spokojna firma. To nie jest pracodawca. Musieliby zatrudniać na umowę o pracę, a tam czegoś takiego nie ma. Działalność gospodarcza jest formą umowy śmieciowej. Pracownik ma sam ZUS zapłacić za siebie i za prowizję pracować, której mu nie zapłacą?
Janusz 2017-08-15 19:42
Nikt nie zmusza do podpisywania umowy z firmą Polski Prąd . Można szukać pracy w innym miejscu, każdy ma prawo stawiać swoje warunki i wymagania jeśli będzie za to płacił! Do rządzenia każdy pierwszy a do pracy na końcu, chyba komuś się pomyliła kolejność.
Polski Błąd SA 2017-08-15 22:48
Następny mądry. To dlaczego w tej firmie nie płacą za pracęi ciągle szukają nowych jeleni?
Koleżka 2017-08-19 12:08
Myślę, że niektórzy ciągle marzą o pracy na leżaku przy basenie!. Niestety Polski Prąd oczekuje świadczenia pracy i tylko wówczas płaci. Nikt za darmo nie będzie pracować ale firma nie chce płacić za brak efektów pracy.
. 2017-09-02 09:39
Wydaje mi się, że jeśli jest się dobrym obserwatorem i zna się trochę na rzeczy to nawet po dwóch dniach idzie zauważyć, że coś jest nie tak ;)
Kolczasty 2017-09-05 08:14
Czyżby Polski Prąd nie miał zupełnie nowych ofert pracy?
Wojtek 2017-09-07 15:45
Nikomu normalnemu z sumieniem nie polecam pracy jako PH w polski prad i gaz .Firmowy ph oszukują ludzi podając się za ( energe Tauron )Nie informuje (najczęściej starszych osób) o czasie ,trwania umowy( 60 miesiecy). Prad jest tanszy o 2 zł za 1mwh, lecz przedstawiciel nie informuje że dochodzi do tego opłata handlową jak I opłata od energię lub Tauron za dostawę prądu. Wyplata zależy od podpisanych umów w ciągu dnia.
Wojtek 2017-09-07 15:46
Nikomu normalnemu z sumieniem nie polecam pracy jako PH w polski prad i gaz .Firmowy ph oszukują ludzi podając się za ( energe Tauron )Nie informuje (najczęściej starszych osób) o czasie ,trwania umowy( 60 miesiecy). Prad jest tanszy o 2 zł za 1mwh, lecz przedstawiciel nie informuje że dochodzi do tego opłata handlową jak I opłata od energię lub Tauron za dostawę prądu. Wyplata zależy od podpisanych umów w ciągu dnia.
Kwas 2017-09-08 09:02
Akurat nie dziwi mnie, że Polski Prąd płaci od podpisanej umowy. Za leżenie nikt nie chce płacić. Praca handlowca nie jest taka prosta!
Natalia 2017-09-11 13:53
@Wojtek - czyli rozumiem, że wynagrodzenie naliczane jest na podstawie podstawy plus prowizji od podpisanych umów z Klientami, tak? Czy Pracodawca oprócz podstawowego wynagrodzenia zapewnia dodatkowe benefity, na przykład w postaci służbowego samochodu? Czy Polski Prąd S.A zatrudnia swoich pracowników w ramach umowy o pracę? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
luki 2017-09-18 23:21
Aby poznać firmę Polski prąd i gaz wystarczy wejść w pierwszą witryną po wpisaniu nazwy firmy.
Auto 2017-09-29 17:17
Samochód jest - 1 na 5 PH ;p
Koleś 2017-10-01 22:03
Pracuję tu jakiś czas i nie narzekam a tym którzy są tak niezadowoleni proponuje wziąć się za porządną robotę.
Thb 2017-10-05 02:22
Czy Orłowscy są nadal prezesami??
Olek 2017-10-06 17:36
Co ciekawego dzieje sie w firmie? Mam zamiar aplikować i dopytuję. Chodzi mi o finanse, czy zarobki są w miarę przyzwoite i co ma największy wpływ na ich wysokość?
Zły 2017-10-12 16:04
Jedna wielka ściema, n i e poleca, a reszta komentarzy to smutna próba wpłynięciu na ludzi.. Same problemy teraz tylko mam przez pracę tam..
Zły 2017-10-12 16:05
Jedna wielka ściema, n i e poleca, a reszta komentarzy to smutna próba wpłynięciu na ludzi.. Same problemy teraz tylko mam przez pracę tam..
sassss 2017-10-16 14:08
Nie polecam dno jakich mało do samego początku Polski Prąd był skazany na porażkę zarządzany przez nieudolnego" zarzadzającego"PO, który wszystkie swoje dotychczasowe firmy zniszczył..... PP niestety nie dba o ludzi...Nie polecam najgorszemu wrogowi.
Daniel 2017-10-18 21:35
Zdania na temat firmy Polski Prąd S.A są bardzo podzielone. Zastanawiam się dlaczego tak jest, że są tak różnie odbierane warunki w firmie. Dla mnie praca spoko, atmosfera fajna ale ja generalnie lubię i umiem pracować!
Zostaw swoją opinię o Polski Prąd S.A - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A