Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polski Prąd S.A

Pracowałeś w firmie Polski Prąd S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gufi - 2014-08-26 15:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej się trzymać z daleka od tej pseudo firmy. Praca z darmo!
zdjecie uzytkownika
Były PH - 2014-08-26 15:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niestety bardzo nieprofesjonalna oszukują klientów, jak i własnych pracowników. Możesz poświecić się w pełnym wymiarze czasu, zaangażować się we wszystkie działania sprzedażowe a i tak orżną cię na wypłacie. Firmie obce są takie wartości jak: uczciwość, słowność, lojalność, wsparcie, zaufanie oraz szacunek do ludzi. Dla tych, którzy mają wątpliwości, czy podjąć pracę w PP to szczerze Wam odradzam. Firma jest nieuczciwa, bardzo często zmienia warunki zatrudnienia w trakcie pracy. Oczywiście na niekorzyść dla pracownika. a mianowicie: anulowanie podstawy,zabranie narzędzi pracy, umowy śmieciowe, zerowe poczucie szacunku wobec ludzi, zerowy prestiż pracy, brak możliwości rozwoju, kupa chamstwa pośród współpracowników, nagabywanie, podsłuchiwanie , pełna inwigilacja,nagrywanie, wszędzie szpiedzy i kablowanie - jeżeli takie atrybuty są ci miłe, to proszę bardzo ryzykuj. Dla rozsądnych: lepiej chwilę dłużej poszukać i znaleźć lepszą, uczciwszą firmę! Ofert na rynku jest wiele!
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-08-26 21:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nei zgadzam sie, ja pracuje pol roku, od poczatku sie angazuje, staram, robie wszystko jak umiem najlepiej, wydaje mi sie ze sie znam calkiem neizle na mojej pracy i nigdy nikt mnie nie orznal na wyplacie, juz awansowalam i na pewno nikt mnie nie szpieguje, ktos tu sobie stworzyl jakas dziwna teorie spiskowa
zdjecie uzytkownika
janka - 2014-08-26 22:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mario - 2014-08-26 14:28:04]:
pewnie ze nie fair, tyle ze tutj nikt niczego nie zmienia w trakcie gry, owszem kilka osob odeszlo,ale tylko dlatego ze sie nie nadawaly, wiec lepiej dla nich i lepiej dla pp, ze poszly szukac pracy gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
Kurczak - 2014-08-26 23:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były PH - 2014-08-26 15:17:04]:
Wprawiłeś mnie w pewien rodzaj konsternacji, bo ja raczej PP kojarzę jako przyjazne środowisko pracy, fajnych ludzi i atmosferę zdecydowanie nieformalną. Mam problem dzwonię i nigdy nikt nie zostawił mnie bez wsparcia. Masz pomysł od czego to zależy, inna kategoria ludzi?
zdjecie uzytkownika
Jolll - 2014-08-27 08:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bez perspektyw !!! Co do terminowości w płatnościach to bywa różnie i nie jest tak słodko jak tu niektórzy piszą.Wystarczy zapytać tych którzy pracowali w tej firmie. Niestety sprzedaz jest na tak niskim poziomie ,ze ta firma na pewno nie odbije sie od dna.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-08-27 08:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żałosna to jest ta firma i jej zachwalacze reputacji utraconej powiem wam że ciężko będzie odzyskać ponieważ poszła ona w świat wraz z załogą kilkudziesięciu osób którzy budowali tą firmę od podstaw...a odeszli ponieważ niestety w tej firmie sa ciągłe kombinacje dotyczące warunków zatrudnienia, ciagłe zmiany i permanentne problemy finansowe. I niestety tam nic sie nie zmiania , zarzadzanie jest na bardzo niskim poziomie ta firma ma sie ku upadkowi.
Jak najdalej od tej firmy.
1. Wypłaty w ratach.
2. Brak jakiegokolwiek szacunku dla drugiej osoby,
3. Nie polecam szczerze, nigdy wiecej ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-08-27 10:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak powyżej stwierdzam że w tej firmie nie ma co szukac. Nic tam się nie dzieje sprzedaż słaba ponieważ oferta mało konkurencyjna i nieciekawa dla klienta. Opinia wiemy jaka jest nikt nie chce z nimi pracować ani współpracować. Ta firma już wielokrotnie miała zwolnienia grupowe ponieważ nie stać ich na ludzi i tak jest co 2 miesiące, wiec nie warto się w to mieszać.
zdjecie uzytkownika
Anon - 2014-08-27 10:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jak się pracuje w pp niestety nie jest to dobra firma do jakiejkolwiek współpracy , o możliwości rozwoju można zapomnieć, prowizja niestety najniższa na rynku, brak narzedzi pracy, brak podstawy, brak szacunku wobec ph, niestety w firmie panuje totalny chaos nie można nic załatwic a poza tym w sprzedaży pracuje niewiele osób a to oznacza ze wszyscy odeszli ponieważ ta firma nie ma nic do zaoferowania. Zgadzam się z kolega powyżej warunki zatrudnienia zmieniaja się bardzo często,…bez jakiegokolwiek porozumienia albo akceptuje się zmiany albo podpisujesz wypowiedzenia. Niezalezy im na ludziach wielu bardzo dobrych ph odeszło ponieważ miało dośc takiego traktowania.
zdjecie uzytkownika
Greg - 2014-08-27 10:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Tej firmie wiele brakuje do doskonałości i dlatego tak wielu ludzi stamtąd odeszło. Nie polecam zatrudnienia w pp, mało placa, atmosfera nieprzyjemna, zero wsparcia, cisnienie, cały czas szukaja oszczedności i panuje tam absolutny brak szacunku wobec pracowników. Szkoda czasu
zdjecie uzytkownika
glegola - 2014-08-27 13:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zniesmaczony - 2014-08-26 14:40:45]:
lub totalny brak wyników i odejście "na prosbe" szefa ...Gdybys/scie (choc nadal mam pewność, ze wiekszość tych opinii pisze jedna osoba), pisali tak umowy, jak te posty pewnie dalej bysmy razem pracowali ;)
zdjecie uzytkownika
glegola - 2014-08-27 14:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polski Błąd SA - 2014-08-24 12:13:09]:
bardzo, ale to bardzo ciekawość mnie zżera, kto sie ukrywa pod tymi wpisami, co o Twojej/Waszej uczciwości, efektywności i wynikach dałoby się powiedzieć..
zdjecie uzytkownika
Kobra - 2014-08-27 15:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Tez swego czasu miałem te nieprzyjemność, aby pracować w tej pseudo firmie. Zgroza. To jest wprost nieprawdopodobne, aby tak traktować pracowników. Niestabilność firmy a przez to brak poczucia bezpieczeństwa pracowników były na porządku dziennym. W tej firmie co chwile jest kryzys a co za tym idzie zwolnienia grupowe i już nawet nikt nie chce w nia inwestować. A do tego kombinacje, przekręty na każdym kroku. Brak szacunku do działu sprzedaży. Nie wiem, moze ktos jest zadowolony, ze tam pracuje, chociaż ja sobie tego nie potrafię wyobrazić, bo widziałem i poczułem na własnej skórze, co sie tam wyprawia. Przestrzegam każdego, kto ma zamiar tam pracować. Pożałujecie tego gorzko, jak ja i wielu, wielu innych. Za mojej "kadencji" przewinęło sie tylu PH, ze glowa boli. Pracowałem tam pare miesięcy i niestety to jest za dlugo, o wiele za dlugo. Na szczęście ten rozdziali mam juz za soba, czego wszystkim ph, ktorzy wdepnęli w to go..no życzę:)
zdjecie uzytkownika
alka - 2014-08-27 17:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kobra - 2014-08-27 15:11:41]:
kryzys jest na calym swiecie , wazne jak sobie z nim radzimy, jedni lepiej inni gorzej, uwazam, ze wazne jest aby w kryzysie ludzi ebyli rowniez normalnie nastawieni i pomocni, jak ekipa jest zgrana i chetna do pracy to mozna gory przenosic, my taka mamy i jakos nie widze tych przekretow i niestabilnosci o ktorej piszesz
zdjecie uzytkownika
Igor - 2014-08-27 19:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2014-08-27 08:50:49]:
Kilkadziesiąt osób budowało firmę i odeszło? Rozumiem, że jak zwykle fakt potwierdzony? Roczne przychody na poziomie 40 milinów złotych, 3 tysiące klientów, z czego 90% przedłuża umowę też jakoś nie pasuje mi do permanentnych problemów finansowych i zarządzania na niskim poziomie. I może Ty mi wyjaśnisz na czym dokładnie polega „Brak jakiegokolwiek szacunku dla drugiej osoby”, bo może mamy inną definicję słowa „szacunek”.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-08-27 22:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też zaczynam się zastanaiwać o co w tym chodzi. bo dane finansowe firmy zaprzeczają opinią. NO chyba, ze pisze to frustrat, któremu nie pasowała samodzielność i teraz zniechęcić innych próbuje
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-27 22:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Greg - 2014-08-27 10:50:01]:
Znowu ten brak szacunku! Umówiliście się? Płacą mało? To przecież od Ciebie zależy ile zarobisz, masz wyniki więcej zarabiasz. No i może Ty się pochwalisz do jakiej firmy przeszedłeś, myślę, że nie tylko ja chętnie poznam idealnego pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-08-27 22:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja chętnie też poznam pracodawcę, który płąci dużo za nic nie robienie, także też dołączam się do prośby o podanie nazwy firmy. U nas chyba dalej pokutuje przekonanie, ze czy się stoi czy się leży....
zdjecie uzytkownika
Polski Błąd SA - 2014-08-27 22:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2014-08-27 22:03:07]:
Gdzie można znalezć te dane finansowe?
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-08-27 22:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha, też chcę tam gdzie nie trzeba pracować i płacą. ciekawi mnie też czy osoby które negatywnie się wypowiadają dalej są w branży, jeśli tak to w jakich firmach gdzie dają takie warunki (czyli większa kasa i narzędzia na dzień dobry), podajcie proszę nazwy.
w pp zmieniono warunki płacy tzn na system prowizyjny bo taki się bardziej sprawdza. widać wtedy kto pracuje na serio a kto tylko się prześlizguje. jeśli ktoś jest dobry, a jest trochę takich osób to zarabiają w ten sposób więcej. to jest handel, wiadomo jak to działa. więcej sprzedasz więcej zarobisz. mnie to pasuje ;)
dalej padają ogólnikowe stwierdzenia- tej firmie brakuje dużo do doskonałości, pożałujecie że tam pracujecie itp. ale co to znaczy konkretnie?
zdjecie uzytkownika
Daro - 2014-08-28 08:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam 3 miesiące , zorientowałem się ,że firma ta jest nieprofesjonalna i szuka jedynie naiwnych, a do tego maja najniższe prowizje na rynku i najwyższe ceny. Klienci teraz juz mają dośc duża wiedze o rynku i dostaja wiele ofert a pp z czymś takim nic nie sprzeda. Pracownicy odchodzą i przez to jest ogromna rotacja. Nie ma stabilizacji zatrudnienia ciagłe zmiany warunków. Atmosfera w pracy jest bardzo napięta. Codziennie inwigilacja pracowników , podsłuchiwanie itd. Stanowczo odradzam ...
zdjecie uzytkownika
ggdgd - 2014-08-28 08:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne przy systemie prowizyjnym wiele zalezy od Twojej sprzedaży ale przy tak niskich prowizjach i przy tak nieopłacalnej ofercie niestety sprzedaż nie bedzie dobra. A poza tym:
Szanse awansu - zerowe
Każdy na każdego donosi – chyba są za to punkty.
Brak profesjonalistów.
Odradzam !!!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-28 08:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze prawda boli...Ludzie pisza tu jak im sie pracowało i czego doświadczyli ze strony pp. I to jest dla niektórych problem. Usłyszeć jak było naprawdę. Nie polecam, brak stabilności zatrudnienia, ogromna fluktuacja. Firma nie ma niczego sensownego do zaoferowania pracownikom, a co za tym idzie..i klientom również.
zdjecie uzytkownika
sim - 2014-08-28 09:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałem tam swego czasu i stanowczo odradzam.Ten zakład pracy to totalna pomyłka.Szkoda czasu na pracę w pp.
zdjecie uzytkownika
kaczor - 2014-08-28 09:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma totalnie nieprofesjonalna.Szkolenie czyli,przygotowanie pracownika do stanowiska to jakiś żart.Tłumaczą ci nielogicznie ,osoby nie kompetentne,nie przygotowane ,ani nie przeszkolone do tego. W firmie bajzel na kółkach,nikt nic nie wie.Dokumenty wymieszane,wszędzie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski