Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polski Prąd S.A

zdjecie uzytkownika
olka - 2015-05-03 21:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda ze firma ma rozne dzialy, jak jest ktos zainteresowany, to warto sie zorientowac kogo aktualnie poszukuja
zdjecie uzytkownika
migdał - 2015-05-04 00:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-04-28 22:13:29]:
to powodzenia ;) jak coś to warto pytać osoby, które pracują dłużej. mi się to sprawdziło. atmosfera jest spoko, nie ma chorej rywalizacji. plus sporo można się nauczyć już w terenie.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-04 22:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majkel - 2015-05-01 23:32:02]:
jak się robi prowizje to z kasą można się nieźle ustawić. zwłaszcza jak się wpadnie w rytm i ma się samodyscyplinę. pp daje narzędzia w postaci wiedzy i wyszkolenia, świetną ofertę, więc można klientowi się dobrze zaprezentować.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-05-07 22:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-04-27 09:56:11]:
babka czy facet, liczy się jakość pracy i wiedza :) ciekawa praca, na szczęście nie za biurkiem, dobre wynagrodzenie, spoko przełożeni. mi nic więcej nie potrzeba.
zdjecie uzytkownika
grot - 2015-05-08 22:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2015-05-01 23:28:10]:
też się na takich opiniach oparłem, dlatego tu pracuję.w sumie niedługo ale wdrażam się i nie żałuję przejścia do pp z innej firmy.
zdjecie uzytkownika
melon - 2015-05-10 23:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-05-03 21:27:52]:
pp się szybko rozwija ale z taką ofertą się nie ma co dziwić, są mocno konkurencyjni. zresztą to nie był jedyny argument za pracą w pp. możliwości rozwoju to jest to, więc tak jak piszesz- trzeba się poorientować co i jak.
zdjecie uzytkownika
run - 2015-05-12 23:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę sporo pochlebnych opinni o pp. szukam właśnie firmy z potencjałem bo u mnie skończyły się możliwości. niestety nie rozumieją,że człowiek chce się rozwijać i coś osiągnąć. w pp wygląda na to,że ten aspekt odgrywa dużą rolę.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-05-14 19:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jurek - 2015-04-27 10:18:23]:
a to u mnie właśnie szkolenia zwróciły uwagę na parę niuansów o których nie wiedziałem. wszystko zależy od tego z czym się startuje ;) na razie ciągle się uczę, ale to jest całkiem przyjemny proces, więc praca w pp dla mnie na plus.
zdjecie uzytkownika
kamaro - 2015-05-16 16:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w pp pracują spoko ludzie, a po ostatnich przebojach to jest mega ważne dla mnie. da się na luzie współpracować, nie ma jakiejś chorej konkurencji i kopania dołków, donoszenia do szefa i innych tego typu rzeczy. dlatego się cieszę,że się zdecydowałem na tą robotę. teraz z uśmiechem wstaję każdego dnia i idę do pracy.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-16 23:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [run - 2015-05-12 23:49:57]:
jak chcesz mieć coś więcej niż tylko kasę to pp to świetny wybór. czynnik ludzki odgrywa tu dużą rolę, nie jest się jak w niektórych ogromnych firmach tylko trybikiem w maszynie,ale czuje się że ma się wpływ na to co się dzieje i z firmą i w niej. pieniądze to czasem sprawa wtórna, choć istotna ;)
zdjecie uzytkownika
pola - 2015-05-17 10:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-04-27 09:56:11]:
my babki musimy się trzymać razem ;) ale faktycznie nie czuć tu dyskryminacji, liczy się to czy jest się dobrym i chce się pracować :) poza tym wolę pracować z facetami, są bardziej konkretni i takiego też podejścia się od nich uczę. w pp atmosfera jest koleżeńska, ludzie sobie pomagają, w końcu każdemu chodzi o to samo- żeby firma się rozwijała bo to też przynosi nam korzyści.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2015-05-17 23:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [run - 2015-05-12 23:49:57]:
fajnie,że coraz więcej osób interesuje się pracą w pp. masz rację,że tu można się wykazać i mieć coś więcej z pracy niż tylko kasę,mi np daje ona ogromną satysfakcję. oferta pp jest mocno konkurencyjna także klienci często do nas wracają a i nowych jest czym zainteresować. warto spróbować tak na moje oko ;)
zdjecie uzytkownika
grot - 2015-05-18 16:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
im dłużej siedzę w pp tym bardziej się cieszę,że podjąłem taką decyzję. pracy jest sporo, początki organizacyjnie były trochę trudne, ale podpytałem osoby z większym stażem i podpowiedzieli mi parę rozwiązań. wypłata zawsze na czas, i fajnie że podstawa jest pewna i niezmienna ;) a reszta już zależy ode mnie.
zdjecie uzytkownika
donald - 2015-05-19 15:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przyjmują ludzi bez doświadczenia we Wrocławiu ? Kiedyś było ogłoszenie ale przez jakiegoś partnera praca dla polskiego prądu.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-05-19 23:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-05-03 21:27:52]:
to jest najlepsza opcja, skontaktować się, dowiedzieć co i jak, z jakim doświadczeniem przyjmują. nie bać się rozmawiać, w pp można śmiało pytać o wszystko! warto wiedzieć to co się chce, przed rozpoczęciem pracy :)
zdjecie uzytkownika
melon - 2015-05-20 16:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ktoś chce mieć ciekawą pracę, poznawać nowych ludzi, być w terenie a nie siedzieć za biurkiem, to ta praca jest dla niego. organizacyjnie trzeba mieć zaparcie, żeby sobie ułożyć plan dnia, spotkania itd,ale jak już się wyrobi odpowiednie nawyki to jest ok :)ja się świetnie odnalazłem w pp :)
zdjecie uzytkownika
run - 2015-05-20 19:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
postanowiłem się zaprzyjaźnić z pp i spróbować swoich sił, niedługo rozmowa. nie ma co zwlekać, czas ucieka a jak się w starej pracy nie zmieniło to się już nie zmieni. w pp wygląda na to,że dużo lepsze perspektywy mnie czekają.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-22 08:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [run - 2015-05-20 19:07:10]:
to trzymam kciuki.będziesz zadowolony. też miałem dylemat z poprzednią pracą zanim zacząłem tu pracować, bo to nigdy nie jest miłe zostawiać to co się już osiągnęło. ale czasem tak jest lepiej dla obu stron ;) a w też się szybko można zadomowić, zwłaszcza że nie ma czasu na myślenie i analizowanie. im szybciej się zacznie pracować, umawiać z klientami tym lepiej :)
zdjecie uzytkownika
lex - 2015-06-10 16:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widzę, że trwa rekrutacja w całej Polsce na managerów.
To jak to jest z tą ścieżką kariery i rozwoju? Nikogo z własnych handlowców nie awansują na kierownika? Czy to ściema z tym managerem i podobnie jak inne firmy niby rekrutacja na managera, ale najpierw musisz potyrać w terenie jako handlowiec a poźniej zobaczymy????
Ktoś ktoś coś wie w tym temacie?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-27 00:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Przyszły - 2015-06-27 00:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś mi napisze ocb z tą pracą ? jak nie za biurkiem ?
nie kumam co to akwizycja?
zdjecie uzytkownika
rede - 2015-07-15 09:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,

czy ktoś orientuje się o pracy w backoffice w tej firmie? zarobki, stanowiska itp?
zdjecie uzytkownika
jamarcin - 2015-07-22 20:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lex - 2015-06-10 16:10:14]:
Zespoły są w kilku regionach w Polsce ale nie we wszystkich - rekrutacją menedżerów zapełniają luki w terenie. poza tym budują teraz nowy zespół do sprzedaży fotowoltaikiOgólnie dużo nowych ludzi teraz dochodzi do sprzedaży, rozwija się firma mocno - niektórzy naprawdę fajni, a część to leszcze i się pewnie nie utrzymają - jak w życiu

Ogólnie praca ciężka ale da się zarobić no i najważniejsze jestem tu już ponad rok i zawsze płacą na czas, w poprzednich pracach moich różnie z tym było
zdjecie uzytkownika
Pasza - 2015-07-22 20:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojojoj ostre słowa chciałem aplikować do polskiego prądu bo wydaje się rzetelny a gdzie można znaleźć ofertę pracy o której moówisz chciałbym sobie przeczytać jak wygląda ogłoszenie wystawione przez firmę i zestawić je sobie razem z tymi komentarzami co tu są zamieszczone dzięki i życzcie mi szczęścia :P
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie w kawiarni w Łodzi z prezesem PP
Pytania: Pytania banalne dotyczace doswiadczenia. pytania dotyczace spraw osobistych kredyt i rodzina.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-01 14:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
jamarcin - 2015-08-01 14:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pasza - 2015-07-22 20:54:23]:
ogólnie szukaj na pracuj.pl, te ogłoszenia pojawiają się na różne regiony a potem jak się rekrutacja zamknie to znikają. Może trafisz w swój
Ogólnie dobra szkoła życia ten polski prąd, trzeba zasuwac żeby zarobic ale przynajmniej płaca podstawy więc jest czas się nauczyć i wdrożyć. Ale jak sobie myslisz "a jakos to bedzie" to odpusc, goscie naprawde dają sporo ale i wymagają sporo
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-22 01:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, jak teraz patrzyłem to szukają regionalnych przedstawicieli handlowych b2b. Jakby kogoś rejony interesowały, to jest to Brwinów, Bydgoszcz, Kutno, Bytów, Augustów oraz Elbląg. Także zapotrzebowanie na pracowników mają, ale widać takiego, który się utrzyma z wynikami ciężko im znaleźć. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polski Prąd S.A?
Zadaj pytanie
alert