AA Euro Recruitment Poland Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o AA Euro Recruitment Poland Sp. z o.o.

Adi 2014-08-05 20:07:12
Płacą dobre pieniądze i na czas, fajny rekrutujący Andrzej przyjazdny i rozumiejący ludzi. Sympatyczna P.Monika pomagająca w sprawach administracyjno prawnych, to przyjemność dla nich pracować
dawid 2014-08-12 13:09:46
Pracuje caly czas dla nich polecam
michał operator 2014-12-03 20:58:58
agencja spoko super załoga jak dla mnie dobra płaca i na czas,pozdro dla Justyny Moniki i Andrzeja jak najbardziej polecam
pracownik 2014-12-21 21:54:05
te opinie chyba sami sobie wystawili bo nikt juz nie chce z miejscowych z nimi wspolpracowac. pieniadze moze i placa na czas zeby zachowac resztki ludzi a wysokosc wynagrodzenia wcale szalu nie robi odliczajac zus podatki itp bo wiadomo ze z nimi to tylko na wlasnej dzialalnosci. pomocni sa wtedy kiedy potrzebuja a tak zwodza i oklamuja ludzi.jedyna praca dzieki ktorej zablysneli to rekrutujac ludzi do budowy a1 a reszta to porazka. przestrzegam przed firma bo to jest nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciechociniek 2015-01-06 10:39:09
zgadzam sie jak najbardziej z opinia jak wyzej to przekrety liczy sie tylko kasa nie czlowiek zycze powodzenia w szukaniu tam pracy
admin 2015-01-27 20:04:50
Co za bzdury piszesz, miejscowi właśnie pracują dla nich zatrudniają pół Ciechocinka na budowie koło Warszawy, ludzie zadowoleni bo nigdzie nie mogli znaleźć pracy. Ja też między innymi tam pracuję. Chcesz zaliczkę też nie ma problemu zapłacą ci, kasa nawet przed czasem. Obsługują wszystkie budowy wielkich firm budowlanych w Polsce Strabag, Mota, Berger itp to co Ty piszesz bzdury że tylko A1, A1 zaczęli z Irlandczykami a skończyli z Włochami to chyba o czymś świadczy. Musiałeś namieszać że już tam nie pracujesz a teraz się nie możesz pogodzić że straciłeś taką pracę i się mścisz.
Pracownik 2015-02-13 14:14:41
Praca jak wszędzie ,wypłaty w miarę na czas.Ale jak masz postój to jesteś bez kasy i czekasz aż cię wezmą do roboty niekiedy to trwa miesiąc dwa lub więcej.Na tym polega własną działalność jak niema roboty mają cię gdzieś.
Operator 2015-02-19 09:40:31
Nie polecam, firma wysyła ludzi do pracy i nic więcej ich nie interesuje, bardzo często nie mają pojęcia jakie warunki są na miejscu pracy, typowy wyzysk. Kontakt bardzo utrudniony, bo niekompetętni ludzie pracujący w biurze, koleżka Andrzej rekrutujący na stanowiska ma dużo mówiącą ksywę "HYCEL", ogólnie liczy się sztuka wysłana do pracy, po prostu człowiek u nich to pionek.
Pozdrawiam i omijajcie tę agencję!!!
Andrzej 2016-02-04 10:23:06
Potwierdzam jako były pracownik.
kazim 2016-03-05 12:51:30
Pracowałem na koparce i walcu przez agencje pracy za czasów Grzeska na A1 oraz w MOTA ENGIL mi sie pracowalo dobrze kasa na czas nie raz troche poslizgu ale wszystko grało ciekawe jak teraz to wszystko prosperuje co maja za oferty np koparki itp ogólnie polecam
Andrzej 2016-03-21 20:48:12
Pieniadze zawsze na czas, ale niestety kwatere znalezc i zaplacic musisz sam, dojazd we własnym zakresie,(usunięte przez administratora)Brak zainteresowania pracownikiem ze strony agencji. Czasem tylko dzwonia zeby potwierdzic godziny pracy.
Dariusz 2016-03-30 17:17:25
pracowałem u Nich na A1 w Ciechocinku i jestem bardzo zadowolony, jeżdziłem Wozidłem Volvo, Camatsu, Bell, prowadziłem działalność gospodarczą. Obsługa w biurze przemiła.....chciałbym znowu u nich pracować, zrobiłem uprawnienia na koparko-ładowarki i pracuję w branży budowlanej.Pozdrawiam Obsługę z Ciechocinka. Darek Grabowski 669 687 187
AA Euro 2016-03-31 08:49:15
podaje adres strony internetowej http://aaeurorecruitment.com/
1
Kalo 2016-05-24 23:33:55
Przedłużyli tę ofertę do 29 maja i zastanawiam się, dlaczego tak przebierają w kandydatach, chcą kogoś zatrudnić czy nie? Na pewno sporo osób wysłało, a oferta przedłużona już drugi raz. Spełniam wszystkie warunki podane w ofercie i cisza.
przyjaciel 2016-06-01 17:11:28
znajomość języka to jedno a drugie to zaangażowanie w pracę. Nie jest trudno ta się dostać jak spełniasz te wymogi dobrze płacą: podstawa plus prowizja, komfort pracy. Wiem coś na ten temat bo kolega tam pracował na innym stanowisku ale podobne warunki. Odszedł ze względu na nieporozumienia z Irlandczykiem który tam siedzi ale ogólnie spoko: miłe dziewczyny, fajna załoga. Polecam ale bez języka nie przejdzie.
aaeuro 2016-06-01 17:15:27
Oferta managera ds rekrutacji jest już nieaktualna ale jest nowe stanowisko zbliżone Koordynator ds kluczowych klientów więc osoby zainteresowane zapraszam do zapoznania się z ofertą.
wikkki 2016-06-02 19:51:25
ale to jednak są wysokie wymagania, nie wiem czy dałabym radę, dlatego bardziej pasi mi inne oferowane obecnie stanowisko - operator wozidla technologicznego. kwestia tylko czy mi załatwią dojazd do Brugge i może jakieś zakwaterowanie bo to jednak spory wyjazd
Zostaw swoją opinię o AA Euro Recruitment Poland Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AA Euro Recruitment Poland Sp. z o.o.