Atlanta Poland S.A.

Gdańsk

Opinie o Atlanta Poland S.A.

9DAW 2016-01-19 11:21
masz rację ale nie w tym przypadku gdzie każda rozbieżność była liczona ponownie,zresztą arkusze były pisane przez trzy osoby w komisji, nie było mowy o jakiejkolwiek pomyłce.
jasfpa 2016-01-20 09:02
wiadomo czy ktoś wraca ze starej ekipy na magazyn???
Abrakadabra 2016-01-29 11:10
Laj laj laj
:-)))) 2016-01-29 14:23
Haha :)))
były 2016-01-29 21:05
cała ta firma to jedna wielka porażka, inteligentni ludzie jak zobaczyli co się dzieje to odeszli i robią karierę w innych firmach na stanowiskach kierowniczych, żal mi tych co zostali
6
przemek 2016-01-29 21:52
nie życzę sobie pomówień na mój temat że ja wystawiam opinie na forum, zostałem zwolniony to zostałem, żyje się dalej, jeszcze raz usłyszę iż jestem pomawiany w firmie przez kierownictwo lub pracowników to spotkamy sie w sądzie. Przemek. Co do firmy nie będę się wypowiadał, brak słów ogólnie. pozdrawiam
1
dagmara 2016-01-30 19:35
Słyszałam że na magazynie dobrze płacą a tu jeden z magazynierów dorabia sobie chodząc po śmietnikach za złomem,totalna porażka,niech poprosi o podwyżkę,może się uda.pozdro dagmara
w.w.w 2016-01-31 12:27
Jesli cię zwolnili to też zacznij zbierac złom a nie zazdrościsz innym ze sobie jakoś dają rade ....to nie jest żaden wstyd
1
stary 2016-02-01 14:54
Ja tam bym sobie wrócił na MSiO . Jak się robiło wszystko jak powinno to lux robota była .
2
lalala 2016-03-03 10:53
znowu szukają nowych operatorów maszyn na produkcję, czyżby były zastrzeżenia do obecnych
4
Cukiereczek 2016-03-05 22:03
Zastrzeżeń brak. Idzie Biedronka...
1
Hisoshima 2016-04-15 15:23
Biedronka jednak nie dojdzie, bo audyt wypadł blado... :(
5
OL 2016-04-20 00:46
ehh :((
Manuela 2016-04-20 02:24
potwierdzam.rzekomo chory a na ulicy mijam codziennie człowieka w nieciekawym stanie.takich jak on nie powinni zatrudniać .NIGDZIE
majkel 2016-04-20 11:28
w końcu ktos go podpieprzy i bedzie miał kontrole idiotę on z siebie robi tylko tyle
szy 2016-04-20 14:54
Dziękować za pozdrowienia i wzajemnie :)
ps. jakiś ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy coś ?
2
szy 2016-04-20 14:57
nieciekawym stanie ? Ty jeden z tych spod jadłodajni ? :)
Ami 2016-04-20 16:06
mi nic do jego życia prywatnego ale przysłowie prawdę powie "z jakim przystajesz takim sie stajesz". Nieciekawe towarzystwo oraz nieciekawa dziewczyna robią swoje. Pozdrawiam ;)
Kuba 2016-04-21 13:50
nie rozumiem o czym tu mowa ma zwolnienie to ma proste i logiczne. Znam Kamila osobiście i nie mam nic do chłopaka. A mieszanie jego dziewczyny jest nie w porządku . Znam ta pare osobiście i moge tylko powiedzieć,ze super z nich para,znajomi "patusy" rownoez fajne chłopaki .pozdrawiam zazdrosnych :-)
1
Hisoshima 2016-04-21 16:35
Nie martwcię się ludzie Panem Szymańskim.
Niedługo wszyscy pójdziecie na zwolnienie, bo zamówień z Biedronki więcej już nie będzie.
1
sarki 2016-04-21 19:13
oj a czemu Biedronki już nie będzie??????
Hisoshima 2016-04-22 16:49
Nie będzie bo ostatnim audycie zrezygnowali. Cukierków asorti też już nie chcą.
1
Dyziek ..... 2016-04-22 17:47
Gorzej jak baby ......
kkkkkkk 2016-04-24 19:58
kiedyś tak nie było, audyty to nie był problem, a teraz to już szkoda mówić
1
Radek 2016-04-26 18:33
Do Solidarność. A ty ile zarabiasz skoro wiesz ile inni mają :).
3
kkkk 2016-04-26 19:47
w tym zakładzie nie ma tajemnic o zarobkach
1
kacper 2016-05-01 15:53
no nie ma tajemnic bo są kominy płacowe:))))))))))))))))))))))))))))))))) dla wszystkich tak samo:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2
Zainteresowany 2016-06-09 08:20
Witam, widzę ogłoszenia na stanowisko KAM Włocławek,Gdynia - proszę o opinie czy warto, jakie warunki, atmosfera ?
8
Zainteresowany 2016-06-22 09:24
Biedronka biedronką, ale ile można zarobić jako KAM ? Nie można skupiać się na Biedronce, trzeba pielęgnować cały biznes.
LOG 2016-06-22 12:08
Praca dla Firmy Atlanta jest bezstresowa, panuje tutaj fajna i przyjazna atmosfera, Kierownictwo MWG życiowo i pozytywnie nastwione do pracowników,
do takiej pracy aż chce się wstawać rano :)
Polecam firmę i pracę dla MWG
7
Zainteresowany 2016-06-22 13:46
Piękny opis firmy. W takim razie niech firma zaproponuje dobre warunki to może się skuszę. Jeszcze nie aplikowałem - kto szuka ten znajdzie.
2
kamil 2016-06-26 17:22
Hahahahahaha....piękny sarkastyczny opis ;)))))
3
kret 2016-06-27 15:06
Komus chyba zal d sciska ze tak nie ma w pracy.
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. To bardzo dobry zaklad pracy. Polecam. A w wielu firmach pracowalem.
2
blabla 2016-06-28 10:38
Ta firma to nie jest dobre miejsce pracy, źle się tam dzieje, kto ma choć trochę rozumu w główce to ucieka z niej, nie warto
11
orzeszek321 2016-07-02 23:09
Czytam i taka myśl mi wpadła do głowy "każdy ma prawo do własnej opinii"..
chociaż mi dobrze jest w Atlancie, to domyślam się, że innym może być źle.

Ze swojej strony polecam tego Pracodawcę :)
7
raczek 2016-07-19 23:06
Odnoszę wrażenie, że komentarzach na forum jest więcej prywatnych wycieczek niż faktów, które powinny byc podstawą oceny. W mojej oceni Atlanta Poland S.A. jest dobrym i rzetelnym pracodawcą. Pracownicy zatrudniani są w oparciu o umowy o pracę, osoby które sprawdzą się dostają umowy na czas nieokreślony. Wszyscy mają dostęp do dodatkowych świadczeń (np. karta Multisport, bilety do kina, karty pre paid do aptek, paczki dla dzieci, dopłaty do żłobków, kolonii dla dzieci). Uważam, że warto tu pracować.
8
ja 2016-07-21 22:51
Zdecydowanie warto, atrakcyjne wynagrodzenie, pakiet świadczeń dodatkowych i możliwości rozwoju.
9
ja 2016-08-17 15:00
Wszystko zależy od punktu widzenia. Można pracować za minimalną lub za minimalną i dodatkową premię. Można tkwić w jednym miejscu ub próbować różnej pracy, rozwijać się i specjalizować. Podobnie ze świadczeniami moim zdaniem dużym atutem jest fakt, że firma pozwala wybierać i dostosowywać je do własnych potrzeb. Narzekać można zawsze :).
3
cuks 2016-08-17 15:12
Warto aplikować, z perspektywy sprzedaży Atlanta Poland S.A. ma dużo ciekawych produktów dopasowanych do potrzeb rynku, np. bakalie funkcjonalne, mieszanki sąłatkowe, etc. W dodatku po zmianie szaty opakowań wyglądają one na prawdę dobrze.
5
Były 2016-08-24 15:30
Dla mnie firma była bardzo w porządku. Były wypłacane premię na czas i w odpowiedniej wysokości. Nie pracuję tam tylko względu na przeprowadzkę.
4
Nieznajoma 2016-08-30 13:25
Polecam!!!!
2
Ona 2016-09-21 19:26
Niektorym nie da sie dogodzic. Znam firmy, w ktorych nie ma zadnych dodatkowych swiadczen i tez dobrze.
3
smieszka 2016-09-21 22:03
Taaa ? A jakie ?
maxx 2016-09-22 12:03
Ostatnio rozmawiałam z koleżanką która pracuje na produkcji bakalii , jej opinia oraz to co mówiła o tej firmie to zupełne przeciwieństwo do tego co tu piszecie na tym forum.
3
Ona 2016-09-22 22:19
Opakowania robią wrażenie :-) są "ekskluzywne".

Żeby nie było produkty, pycha! Polecam!!#
4
kkkkk:))))) 2016-11-04 11:04
totalna bzdura
5
J23 2017-04-07 23:31
Czy ktoś może podać ile tam średnio można zarobić.?
pracownik 2017-04-13 20:36
We wloclawku, czy gdansku? i na jakim dziale?
jasiu 2017-04-26 17:30
Hahahahahaahaahahahahahha
Valdi 2017-04-27 09:56
Mam zamiar na PH, może ktoś, coś w tym temacie konkretniej ?
1
Zostaw swoją opinię o Atlanta Poland S.A. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlanta Poland S.A.