Atlanta Poland S.A.

Gdańsk

Opinie o Atlanta Poland S.A.

szy 2016-04-20 14:54
Dziękować za pozdrowienia i wzajemnie :)
ps. jakiś ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy coś ?
2
szy 2016-04-20 14:57
nieciekawym stanie ? Ty jeden z tych spod jadłodajni ? :)
Ami 2016-04-20 16:06
mi nic do jego życia prywatnego ale przysłowie prawdę powie "z jakim przystajesz takim sie stajesz". Nieciekawe towarzystwo oraz nieciekawa dziewczyna robią swoje. Pozdrawiam ;)
Kuba 2016-04-21 13:50
nie rozumiem o czym tu mowa ma zwolnienie to ma proste i logiczne. Znam Kamila osobiście i nie mam nic do chłopaka. A mieszanie jego dziewczyny jest nie w porządku . Znam ta pare osobiście i moge tylko powiedzieć,ze super z nich para,znajomi "patusy" rownoez fajne chłopaki .pozdrawiam zazdrosnych :-)
1
Hisoshima 2016-04-21 16:35
Nie martwcię się ludzie Panem Szymańskim.
Niedługo wszyscy pójdziecie na zwolnienie, bo zamówień z Biedronki więcej już nie będzie.
1
sarki 2016-04-21 19:13
oj a czemu Biedronki już nie będzie??????
Hisoshima 2016-04-22 16:49
Nie będzie bo ostatnim audycie zrezygnowali. Cukierków asorti też już nie chcą.
1
Dyziek ..... 2016-04-22 17:47
Gorzej jak baby ......
kkkkkkk 2016-04-24 19:58
kiedyś tak nie było, audyty to nie był problem, a teraz to już szkoda mówić
1
Radek 2016-04-26 18:33
Do Solidarność. A ty ile zarabiasz skoro wiesz ile inni mają :).
3
kkkk 2016-04-26 19:47
w tym zakładzie nie ma tajemnic o zarobkach
1
kacper 2016-05-01 15:53
no nie ma tajemnic bo są kominy płacowe:))))))))))))))))))))))))))))))))) dla wszystkich tak samo:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2
Zainteresowany 2016-06-09 08:20
Witam, widzę ogłoszenia na stanowisko KAM Włocławek,Gdynia - proszę o opinie czy warto, jakie warunki, atmosfera ?
9
Zainteresowany 2016-06-22 09:24
Biedronka biedronką, ale ile można zarobić jako KAM ? Nie można skupiać się na Biedronce, trzeba pielęgnować cały biznes.
LOG 2016-06-22 12:08
Praca dla Firmy Atlanta jest bezstresowa, panuje tutaj fajna i przyjazna atmosfera, Kierownictwo MWG życiowo i pozytywnie nastwione do pracowników,
do takiej pracy aż chce się wstawać rano :)
Polecam firmę i pracę dla MWG
7
Zainteresowany 2016-06-22 13:46
Piękny opis firmy. W takim razie niech firma zaproponuje dobre warunki to może się skuszę. Jeszcze nie aplikowałem - kto szuka ten znajdzie.
2
kamil 2016-06-26 17:22
Hahahahahaha....piękny sarkastyczny opis ;)))))
3
kret 2016-06-27 15:06
Komus chyba zal d sciska ze tak nie ma w pracy.
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. To bardzo dobry zaklad pracy. Polecam. A w wielu firmach pracowalem.
2
blabla 2016-06-28 10:38
Ta firma to nie jest dobre miejsce pracy, źle się tam dzieje, kto ma choć trochę rozumu w główce to ucieka z niej, nie warto
11
orzeszek321 2016-07-02 23:09
Czytam i taka myśl mi wpadła do głowy "każdy ma prawo do własnej opinii"..
chociaż mi dobrze jest w Atlancie, to domyślam się, że innym może być źle.

Ze swojej strony polecam tego Pracodawcę :)
7
raczek 2016-07-19 23:06
Odnoszę wrażenie, że komentarzach na forum jest więcej prywatnych wycieczek niż faktów, które powinny byc podstawą oceny. W mojej oceni Atlanta Poland S.A. jest dobrym i rzetelnym pracodawcą. Pracownicy zatrudniani są w oparciu o umowy o pracę, osoby które sprawdzą się dostają umowy na czas nieokreślony. Wszyscy mają dostęp do dodatkowych świadczeń (np. karta Multisport, bilety do kina, karty pre paid do aptek, paczki dla dzieci, dopłaty do żłobków, kolonii dla dzieci). Uważam, że warto tu pracować.
8
ja 2016-07-21 22:51
Zdecydowanie warto, atrakcyjne wynagrodzenie, pakiet świadczeń dodatkowych i możliwości rozwoju.
9
ja 2016-08-17 15:00
Wszystko zależy od punktu widzenia. Można pracować za minimalną lub za minimalną i dodatkową premię. Można tkwić w jednym miejscu ub próbować różnej pracy, rozwijać się i specjalizować. Podobnie ze świadczeniami moim zdaniem dużym atutem jest fakt, że firma pozwala wybierać i dostosowywać je do własnych potrzeb. Narzekać można zawsze :).
3
cuks 2016-08-17 15:12
Warto aplikować, z perspektywy sprzedaży Atlanta Poland S.A. ma dużo ciekawych produktów dopasowanych do potrzeb rynku, np. bakalie funkcjonalne, mieszanki sąłatkowe, etc. W dodatku po zmianie szaty opakowań wyglądają one na prawdę dobrze.
6
Były 2016-08-24 15:30
Dla mnie firma była bardzo w porządku. Były wypłacane premię na czas i w odpowiedniej wysokości. Nie pracuję tam tylko względu na przeprowadzkę.
5
Nieznajoma 2016-08-30 13:25
Polecam!!!!
2
Ona 2016-09-21 19:26
Niektorym nie da sie dogodzic. Znam firmy, w ktorych nie ma zadnych dodatkowych swiadczen i tez dobrze.
4
smieszka 2016-09-21 22:03
Taaa ? A jakie ?
maxx 2016-09-22 12:03
Ostatnio rozmawiałam z koleżanką która pracuje na produkcji bakalii , jej opinia oraz to co mówiła o tej firmie to zupełne przeciwieństwo do tego co tu piszecie na tym forum.
3
Ona 2016-09-22 22:19
Opakowania robią wrażenie :-) są "ekskluzywne".

Żeby nie było produkty, pycha! Polecam!!#
4
kkkkk:))))) 2016-11-04 11:04
totalna bzdura
5
J23 2017-04-07 23:31
Czy ktoś może podać ile tam średnio można zarobić.?
pracownik 2017-04-13 20:36
We wloclawku, czy gdansku? i na jakim dziale?
jasiu 2017-04-26 17:30
Hahahahahaahaahahahahahha
Valdi 2017-04-27 09:56
Mam zamiar na PH, może ktoś, coś w tym temacie konkretniej ?
3
DADO 2017-06-28 17:56
Witam

Może ktoś mi podać jak wygląda struktura sprzedaży w firmie Atlanta Poland? Tzn. DH, RKS, PH itd.
Czy Kujawianka Włocławek nadal produkuje słodycze i należy do grupy Atlanta P.?

Dzięki za informacje.
1
DADO 2017-06-28 18:16
Witam
Może ktoś mi napisać jak wygląda struktura działu handlowego w Atlanta Poland - tzn DH, RKS, PH itd.
Czy produkują nadal we Włocławku produkty ( słodycze ) Kujawianka?
Dziękuję
ja 2017-06-29 08:15
W strukturze jest dyrektor handlowy (kanał nowoczesny), KAM, JKAM, RKS, dyrektor wsparcia sprzedaży i cały back office. ..słodycze w dalszym ciągu produkowane są we Włocławku
1
Henio 2017-06-29 20:49
DH, KAM, JKAM, RKS brak PH cała robota w terenie należy do RKS. 7 osób ogarnia całą polskę :))
DADO 2017-06-29 22:34
O.K. dzięki za info - a PH ds detalu również działają w terenie? Kiedyś widziałem ogłoszenie na Warszawę PH detal
DADO 2017-06-30 19:27
Dzięki za info.
Ok 10 m-cy temu widziałem ogłoszenie na Warszawę PH detal - Musieli ostatnio pozwalniać PH
kami 2017-07-03 07:53
z tego co wiem rozbudowują sieć
2
Atl 2017-07-03 22:44
Potwierdzam info.
DADO 2017-07-04 19:20
Ilu PH ds detalu teraz pracuje w Atlanta Poland na terenie kraju?
Może ktoś zna dokładną liczbę. Dziękuję za informacje
DADO 2017-07-07 08:32
Ilu PH ds detalu teraz pracuje w Atlanta Poland na terenie kraju?
Może ktoś zna dokładną liczbę. Dziękuję za informacje
Henio 2017-07-18 23:55
Zatrudniają po jednej osobie na region i jest ona od wszystkiego czyli od detalu, hurtu i sieci. Kiedyś był to RKS a teraz PH żeby mniej płacić. Gra słów i tyle..
Henio 2017-07-18 23:59
7 osób.
Magda 2017-07-19 00:10
7 osób
Marta 2017-07-19 16:05
@Magda @Henio Czy jesteście pracownikami firmy Atlanta Poland? Jak możecie ocenić atmosferę i warunki panujące w tej firmie? Jak układa się Wam współpraca z Atlanta Poland?
1
Henio 2017-07-21 00:37
Nikogo nie pozwalniali bo PH (od detalu) nie było. Teraz Rksów zamieniaja na PH bo mniej kosztuja ale robote robią ta samą co Rks . To pomysł nowego koordynatora. Na początek cięcie kosztów.
Zostaw swoją opinię o Atlanta Poland S.A. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlanta Poland S.A.